Къпането е важна хигиенна процедура в живота на новороденото. Той не е свързан само с почистване на кожата на бебето от примеси. Благодарение на водните процедури, имунитетът на трохите се засилва, мускулите се развиват, детето се отпуска, апетитът и сънят на новороденото се подобряват, което допринася за най-бързото адаптиране на трохите към новия свят около него.

Дори въпреки наличието на баня за възрастни в къщата, е необходимо да закупите бебешка баня за дете. Първо, за родителите ще бъде по-удобно да къпят бебето си в него. На второ място, използването на отделно устройство е по-хигиенично в сравнение с общия резервоар, в който се къпе цялото семейство..

Бебешките вани са от различни видове:

 • Редовен или класически. Те са вариант на корито със странични стени и плоско дъно. Обикновено, за удобство на родителите, в основата има специални вдлъбнатини за сапун и гъби. Такива вани са по-просторни, позволяват ви да внушите на бебето уменията за къпане. Но от друга страна те създават неудобства за родителите, защото не осигуряват подходящото удобство за къпане на най-малките деца..
 • С анатомично дъно. Анатомичната форма на дъното позволява на бебето, което все още не е в състояние да седи, да бъде поставено директно в коритото. Специалният дизайн държи бебето на място, предпазва го от подхлъзване и улеснява родителите. От такава вана обаче децата бързо растат.
 • Със стойка. Тази опция е удобна за родител, който къпе бебето сам. Също така ваните на стойка са мобилни и майката може да къпе детето там, където й е удобно, докато тя не трябва да се тревожи за безопасността на бебето.
 • С дренаж. Такива модели са оборудвани със специален клапан в долната част, който ви позволява да източвате вода от коритото, без да е необходимо да преобръщате контейнера..
 • „Корема на мама“. Устройство, което е малко по-различно от конвенционалната баня. Прилича на дълбока купа. Симулира положението на бебето, както в корема на майката, обаче от родителите при къпане на бебето се изисква умение.
 • Антимикробно. Към пластмасата, от която е направена банята, е добавено антибактериално вещество. Това улеснява грижата за предмета. Такива продукти не се нуждаят от допълнителна дезинфекция и са подходящи за бебета с чувствителна кожа.

Плъзгачът ще стане незаменимо нещо при къпане на много мъничко бебе (в случай, че ваната не е снабдена с анатомично дъно). Това улеснява младите родители - не е необходимо бебето да се държи с ръце, докато се къпе. Плъзгачът осигурява комфорт на бебето. Хлапето в банята се чувства комфортно, което му позволява да се отпусне и да се наслади напълно на водните процедури.

В зависимост от материала на производство слайдовете са:

 • Пяна гума. Те представляват платформа от порест каучук с вдлъбнатина, където е поставено бебето. Плъзгачът от пяна гарантира не само безопасност по време на плуване и комфорт - детето не се плъзга в него, а мекото дъно не предизвиква безпокойство за бебето. Въпреки това, пяната като каучук не е много практична и не е напълно хигиенична..
 • Тъкани. Те представляват метална рамка, покрита с плат, имитиращ легло за бебе. Те са евтини, улесняват процеса на къпане, но безопасността на детето остава напълно под контрола на родителите.
 • Пластмасов. Най-често срещаният и удобен тип поддържащо устройство. Обикновено те са прикрепени към дъното на ваната с вендузи, имат анатомична форма и осигуряват максимална безопасност на бебето по време на водни процедури. Дълготраен и лесен за почистване. От недостатъците е възможно да се отбележи твърда повърхност, върху която е разположено бебето, което създава определени неудобства за малко дете.

При избора на вана и пързалка трябва да се вземат предвид редица фактори. Най-важният параметър е безопасността и максималното удобство. На какво друго да обърнете внимание:

 • Размерът. Както за банята, така и за пързалката, характеристики като размер са важни. По принцип родителите инсталират вана в баня за възрастни. Преди да купите, оценете съотношението на размера на вашата вана към продукта, който купувате. Плъзгачът трябва да съответства на размера на ваната и бебето в нея не трябва да бъде ограничено в движение.
 • Състав. Съставът характеризира материала на производство. Той трябва да бъде нетоксичен, хипоалергенен и екологичен. Също така, оценете силата на продукта. Ваната и пързалката не трябва да имат пукнатини, прорези, стружки, както и всякакви други повреди, които могат да предизвикат съмнения сред родителите. Също така избягвайте продукти с неравни и остри ръбове..
 • Специални устройства. Ако банята е снабдена с анатомично дъно, е много желателно тя да има неплъзгаща се повърхност. Такива дреболии като наличието на канали в дизайна на продукти, където можете да поставите сапун, гъба и бутилка с бебешко измиване.
 • Стабилност. Таблата трябва да е стабилна, особено ако планирате да я използвате на стойка. Плъзгачът също трябва да стои стабилно на дъното на ваната, където е монтиран. Изберете вендузи за най-добро прилягане.
 • Компактност и лесно съхранение. Характеристиката е особено подходяща за семейства, живеещи в тесни условия. Изберете компактен модел с стойка, която осигурява възможност за окачване на продукта след употреба или дори сгъваема конструкция.

Представяме ви класация за новородени бани и пързалки за 2019 г. Топ 13 модела, избрани от нашите експерти въз основа на потребителски рецензии и оценки.

Рейтинг (2019)Цени, ₽Страна
Най-добрите бани за къпане на новородени
1. Stokke FlexiBathот 3000 рублиКитай
2. CAM Baby Bagnoот 2000₽Китай
3. Честит комфорт за бебешка баняот 1600₽Китай
4. Бебе Ок Ондаот 1300₽Италия
5. Tega Baby Comfort (TG-011)от 1300₽Китай
6. Полимербит Бебеот 450 рублиРусия
Най-добрите пързалки за къпане на новородени
1. Funkids Baby Bather Smartот 1600₽Китай
2. Поддръжка за баня AngelCare ST-01от 1700₽Полша
3. Бебе Ок Бъди 794от 1100₽Италия
4. Bebe confort 32000254от 1200 рублиПолша, Франция
5. Tega Baby DM-013от 250 рублиПолша
Най-добрите първокласни бани за къпане
1. Летни луксозни детски Lilот 6700₽САЩ
2. Термо баня Bebe-Jouот 4700₽Холандия

Най-добрите бани за къпане на новородени

Няма нищо по-добро от класическа бебешка баня. Освен това модерните вани са оборудвани с маса удобни устройства, които улесняват работата на продукта и осигуряват максимален комфорт на бебето и майката по време на водни процедури.

Много мъничкото дете трябва да има лично място, където да извършва хигиенни процедури. Това е правилно както от гледна точка на санитарната безопасност, така и от гледна точка на развитието на космоса - в крайна сметка е по-безопасно да се къпете в малка баня за дете и не е толкова страшно за малкото бебе да овладее водната стихия в затворено пространство.

Оценката на най-добрите бани за къпане на новородени ще помогне на майката да не се обърка в разнообразието от модели на пазара и ще направи възможно правилното определяне на избора.

6 Полимербит бебе


Рейтингът се отваря от устройство за бебешки бани от местен производител - лидер на пазара на пластмасови изделия - компанията "Polymerbyt".

Ваната се нарича "Бебе" и е предназначена за къпане на деца от раждането. Различава се от аналозите с много атрактивна цена и опростен дизайн.

Капацитетът на контейнера е 40 литра. Широкото дъно осигурява комфорт при къпане на новородено.

Това ще помогне не само да изкъпете бебето си, но и да развиете неговата координация и да стимулирате движението, защото нищо не пречи на къпането. За бебета, които знаят как да седят, дизайнът осигурява специални вдлъбнатини за дръжките, което позволява на детето да бъде в корито в удобно, отпуснато положение, като на стол, облегнато на гърба и един вид „подлакътници“.

За удобство на родителите, когато поставяте сапунени прибори, в основата на продукта е предвиден широк рафт. Ваната "Baby" е подходяща за малка баня, а поради компактните си размери ще се побере дори и в душ кабина.

 • Евтин.
 • Компактен.
 • Просторен.
 • Разнообразие от цветове.
 • Простота на дизайна.
 • Включен висящ контур.
 • Не е много удобно да се източва вода.

5 Tega Baby Comfort (TG-011)


На 5-то място е анатомичната вана Tega Baby Comfort (TG-011). Характеристика на модела е, че дизайнът му включва вграден слайд.

В допълнение към основната си функционалност, продуктът е допълнително оборудван с помощни устройства - термометър за измерване на температурата на водата и дренажен отвор.

Анатомичният продукт ви позволява да къпете много малки бебета, които все още не могат да седят. Благодарение на удобната пързалка, бебето може да бъде поставено на детска седалка и да не се притеснявате, че детето ще се гмурка под водата.

От гледна точка на безопасността, коритото е абсолютно надеждно, докато ръцете на майката са свободни. Детето не се нуждае от подкрепа и процедурата за къпане се превръща в приятно забавление както за родителя, така и за братя и сестри. Удобният плъзгач има ограничител. Намирайки се в него, бебето не се подхлъзва и се чувства комфортно.

Моделът е идеален за деца, които тепърва учат специално устройство за потапяне във вода или за деца, които се страхуват от водни процедури. А за млада неопитна майка анатомично корито ще помогне да се справи с къпането на бебето без чужда помощ.

Размерът на продукта е 55 х 30 х 100 см. Изработен от Tega Baby Comfort (TG-011) от безопасна хранителна пластмаса.

 • Просторен.
 • Интегриран анатомичен плъзгач.
 • Идеален за къпане на бебета.
 • Наличен термометър.
 • Наличието на дренажен отвор.
 • Удобно за родители.
 • Индикатор за температура е трудно да се види под водата.

4 Бебе Добре Онда


На 4-то място е моделът на италианския производител - анатомичната баня Baby Ok Onda. Продуктът е снабден със специална задържаща седалка, в която детето е в идеална позиция за къпане.

За удобство и безопасност на бебето има три опори - под мишниците и в областта на слабините. Меката, неплъзгаща се вложка държи бебето сигурно на седалката и предотвратява изплъзването му. Дизайнът на пързалката ви позволява да поставите бебето в две позиции в зависимост от възрастта на детето - от раждането до шест месеца и от шест месеца до една година.

В допълнение, комплектът Baby Ok Onda включва термометър, ниво на водата и отвор за източване. Размерът на продукта в най-изпъкналите точки е 54x28x94 см. В главата на бебето има две релефни рафтове за поставяне на тоалетни принадлежности.

Безспорното предимство на модела е неговата просторност, удобство и функционалност. Благодарение на добре обмисления дизайн, ваната ви позволява да къпете в нея пораснали деца - на противоположната страна на коритото има детско място за дете, което вече знае как да седи уверено.

Baby Ok Onda опростява процедурата за къпане на трохи за родителите си и дава много положителни емоции на бебето, което без страх може да овладее "малкия басейн" самостоятелно практически от раждането си.

 • Удобно.
 • Високо качество.
 • Безопасен за бебешко къпане.
 • Издръжлив.
 • Просторен.

3 Happy Baby комфорт за баня


Тримата лидери се отварят от анатомичния комфорт Happy Baby Bath. Къпането на бебе от родител с нулев опит не е лесна задача. Съвременните производители на бебешки аксесоари отчитат стремежите на неопитни възрастни и се опитват да обмислят дизайна на своите продукти до най-малкия детайл, като например английската компания Happy Baby.

Удобството във ваната ще улесни максимално процеса на къпане, по време на който майката няма да е нервна, а бебето ще получи максимално удоволствие от водните процедури.

Комплектът включва сменяема анатомична пързалка, оттичане на вода и удобна сърдечна лъжичка за изплакване на бебето.

Плъзгачът за поставяне на бебето е снабден с 4 вендузи, а горната част лежи отстрани. Дъното на седалката има противоплъзгаща се повърхност.

Дизайнерските характеристики на продукта надеждно държат бебето в легнало положение, предотвратявайки го да се подхлъзне или обърне. Когато бебето започне да седи уверено, пързалката може да се извади от ваната, давайки бебешката стая.

Удобните вдлъбнатини отстрани позволяват на мама лесно да поставя аксесоари за пране, така че да са винаги под ръка. Отворен отвор на дъното улеснява изпразването на коритото от вода след плуване.

Удобството на Happy Baby Bath опростява задачата на водните процедури, къпането не изисква присъствието на асистент, а веселият дизайн на банята ще превърне хигиенното действие в забавно събитие.

 • Удобно.
 • Безопасно.
 • Просторен.
 • Включва подвижен анатомичен плъзгач и черпак.
 • Оборудван с канализация.
 • Красив.
 • Като цяло.
 • Цена.

2 CAM бебе Bagno


На второ място в рейтинга е анатомичната вана CAM Baby Bagno. Сред най-добрите отново е италианска марка, която предлага оригинално решение за къпане на вашето бебе.

Ваната може да се използва от раждането, тъй като дизайнът на продукта включва анатомичен пързалка, която ви позволява да къпете бебе без специални устройства. Гумираната вложка ще предотврати плъзгането на детето, а ограничителите отстрани и между краката ще предпазят бебето от падане.

Веднага след като бебето порасне и може да седне самостоятелно, то може да бъде трансплантирано на противоположната страна вече на седалката на детето, което му позволява да бъде поставено във ваната в изправено положение.

Моделът се предлага с перфориран черпак, имитиращ душ глава. Това ще улесни процедурата по изплакване и ще донесе на бебето положителни емоции, защото възпроизвежда капки дъжд.

Baby Bagno е толкова просторен, че можете да поставите две бебета в него наведнъж. Къпането в тандем ще донесе още повече радост на децата и ще спаси майката от необходимостта да мие бебетата отделно.

Дизайнът на продукта ще позволи на родителя да бъде контролиран независимо без помощ. Сондажът на дъното на коритото ще улесни процеса на отводняване, а отвора за окачване ще реши проблема с поставянето.

 • Удобно.
 • Много просторен.
 • Включена кофа с душ.
 • Високо качество.
 • Осигурено изтичане на вода.
 • Две зони за къпане.
 • Разходите.
 • размери.

1 Stokke FlexiBath


Лидер на рейтинга е сгъваемата вана Stokke FlexiBath. Оригиналният дизайн ви позволява да сгънете коритото и да го съхранявате в компактна форма в най-ограниченото пространство.

Продуктът има голям възрастов диапазон, което позволява на бебето да се къпе в него от раждането и след навършване на четиригодишна възраст. Външно изобщо не прилича на класическа баня. По-скоро продълговат съд, наподобяващ кутия.

Бебе, което не знае как да седи, е удобно да лежи във ваната. Предвидена е специална вложка за къпане на бебета. Продава се отделно. Прикрепя се директно отстрани. Надеждното закрепване изключва спонтанно отчупване на плъзгача.

Маякът за пълнене е специален знак за максимално пълнене с вода, който позволява на майката да се ориентира по нивото на пълнене на банята. От полезните устройства заслужава да се отбележи запушалката, която затваря дренажния отвор. Той съчетава функциите на термично измервателно устройство. Когато водата е твърде гореща, черният клапан става червен и сигнализира, че трябва да се охлади.

Необичаен дизайн, сгъваем дизайн, функционалност и удобство изведоха продукта на водеща позиция в класацията. Stokke FlexiBath ще бъде незаменим при пътуване, пътуване и използване на вана в затворени пространства. Изработена от полипропилен (основна структура) и термопластичен каучукоподобен материал (гънки).

 • Компактен дизайн.
 • Издръжлив и безопасен.
 • Голям възрастов диапазон на употреба.
 • Изключителен дизайн.
 • Отцедник.
 • Индикатор за отопление на водата.
 • Не е евтино.
 • Изисква цялостно изсушаване след употреба.

Най-добрите пързалки за къпане на новородени

Къпането на новородено е нещо повече от хигиена. Допринася за най-доброто физическо развитие на бебето, дава му приятни емоции, помага да се отпусне преди лягане. Какво изобщо не може да се каже за майката, която при липса на асистенти трябва да застане на една страна, да подкрепи детето с една ръка и да се опита да извърши манипулации, свързани с абдеста с другата.

Попадайки дълго време в неудобно положение, родителят започва да изпитва физическо претоварване, което веднага се отразява на състоянието на тялото и здравето като цяло. Освен това умората, която само се влошава. На помощ може да дойде просто устройство - пързалка за плуване. Във ваната е инсталирано специално устройство и поддържа бебето във водата в удобно положение. Ръцете на мама са свободни, бебето е удобно. Къпането се превръща в приятна и интересна процедура и за двамата.

По-долу е даден рейтинг на най-добрите „помощници“ на майката. Сред разнообразието от детски аксесоари изборът на най-удобната пързалка е много труден, особено за родители, които нямат опит в къпането на бебета.

5 Tega Baby DM-013


Оценката се отваря от бюджетния модел на пързалката Tega Baby DM-013. Можете да къпете бебето си в него от раждането. Само теглото му може да служи като ограничение за трохите - до 8 кг.

Tega Baby DM-013 е метална конструкция, покрита със специална мека, противоплъзгаща се материя. Благодарение на своите свойства, текстилните пързалки създават комфортна среда в контакт с бебешката кожа. Материалът лесно се адаптира към температурата на водата в банята. Бебето се чувства комфортно, докато се къпе, а майката ще може да оцени удобството и безопасността на конструкцията.

Моделът е универсален. Tega Baby DM-013 е подходящ за почти всички видове бебешки вани. За да го инсталирате, не са необходими допълнителни устройства - само плоско дъно на резервоара за къпане.

Хлапето седи удобно в хамака, не се плъзга надолу. Нищо не ограничава движенията му. С освободените си ръце майката ще може да измие детето си, да масажира и да играе с него. Пързалката не само опростява процедурата за къпане, но и улеснява процеса на комуникация между бебето и неговия родител по време на водни процедури.

 • Простота на дизайна.
 • Лесно инсталиране.
 • Надеждност.
 • Наличност.
 • Улеснява къпането.
 • Безопасен за бебето.
 • Универсален.

4 Bebe confort 32000254


На четвърто място е пързалката за къпане Bebe confort 32000254. Тя е направена под формата на анатомично оформена пластмасова седалка. Може да се инсталира както в бебешка баня, така и в възрастен.

Прикрепен към дъното на контейнера с вендузи, които здраво държат шезлонга по време на водните процедури. Подходящ за къпане на бебета от раждането до шест месеца.

За да се предотврати плъзгането на детето във водата, дизайнът осигурява специални издатини-ограничители в областта на дръжките и в областта на слабините.

Размерът на продукта е 22,0 x 25,0 x 58,0 см. Bebe confort 32000254 е изработен от безопасна хипоалергенна пластмаса.

Такъв пързалка е незаменим, когато няма втори чифт ръце, които да помогнат на майката да къпе бебето. Нежно фиксира бебето в дадена позиция, предпазвайки го от случайни неловки движения, които могат да доведат до падане във водата.

Bebe confort е идеален за малки деца, които не могат да седят и да държат главите си. Устройството е хигиенично и лесно за поддръжка. След употреба е достатъчно да изплакнете пързалката с топла вода и да я избършете на сухо..

 • Може да се използва във всички бани.
 • Ергономична форма.
 • Налични задържащи ограничители.
 • Закрепва се здраво на дъното на ваната.
 • Не се плъзга.
 • Компактен.

794 серия


Първите три се отварят от пързалката за къпане Baby Ok Buddy 794. Взимайки си вана, малките не просто се къпят, но активно изследват света около себе си. Слайдът не само ще освободи ръцете на майката, но и ще даде на бебето свобода на движение, което ще осигури на малкия изследовател независимост и комфорт при осмисляне на пространството около него.

Благодарение на четири точки за закрепване с вендузи в краищата, приспособлението е здраво закрепено към дъното на банята. Специална подложка против хлъзгане във формата на мече държи бебето на място и му предпазва от подхлъзване във водата. Специалната ергономична форма на седалката осигурява удобна позиция за сядане на детето. С активните действия на бебето, майката има способността да поддържа пързалката благодарение на специална дръжка, разположена в задната част на продукта.

Моделът е предназначен за използване в баня за възрастни. Ако планирате да използвате специален контейнер за къпане на вашето бебе, производителят препоръчва използването на Buddy 794 в комплект с марката Laguna Baby Ok.

Опростеният дизайн на продукта, лекотата на използване и анатомичната форма ще превърнат водните процедури в истинско удоволствие за детето и майка му, които може да не се притесняват за безопасността на детето си..

 • Удобен фотьойл.
 • Надеждни вендузи.
 • Удобна подложка за държане.
 • Оригинален дизайн.
 • Анатомична форма на седалката.
 • Практичен.

2 Поддръжка за баня AngelCare ST-01


На второ място е AngelCare Support Support ST-01, който е направен под формата на удобна облегалка със силиконова седалка. Предполага използването от бебета от раждането до 6-8 месечна възраст.

Angelcare е истинска находка за всяка майка. Стабилната, твърда основа и меката седалка за настаняване на новороденото осигуряват възможно най-добрия комфорт за бебето. Поради правилния наклон на детската седалка и перфорираната повърхност, детето винаги е под вода, а главата му е над нея.

Освен това бебето се поддържа от специален ограничител, който се намира между краката. Здравата основа е направена от трайна пластмаса. В долната част на продукта има гумена вложка, която предотвратява плъзгането на плъзгача по дъното.

Мекото легло е доста широко, не пречи на движението на бебето, има кадифена повърхност, приятна за тялото на бебето. Детето не е ограничено или ограничено по време на къпане.

От допълнителната функционалност в дизайна на пързалката е предвиден специален пръстен, който ви позволява да окачите устройството след къпане, така че да изсъхне и да не пречи, ограничавайки пространството на банята. Специален индикатор за нивото на водата ще каже на мама колко вода трябва да се вземе във ваната.

 • Удобство за родителите.
 • Комфорт за бебето.
 • Подходящ за големи деца.
 • Мека седалка.
 • Анатомична форма.
 • Стабилна основа.
 • Широката основа не е подходяща за всяка бебешка баня.
 • Достойна стойност.

1 Funkids Baby Bather Smart


Лидер в класацията е пързалка за къпане Smartki Baby Bather Smart. Моделът е почти идентичен с предишния слайд, само с някои разлики. Конструкцията се състои от основа, изработена от трайна, лека пластмаса и шезлонг под формата на мрежест хамак, изработен от силикон. Отстрани на пластмасата има слотове за лесно придвижване.

Funkids Baby Bather Smart е предназначен за къпане на бебета от раждането им. Единственото ограничение е теглото (до 9 кг) и височината на детето (до 70 см). С помощта на поддържащ плъзгач е удобно да се къпе детето без помощ.

Седейки в меко мрежесто легло, бебето се чувства спокойно. Специално покритие предпазва бебето от плъзгане по повърхността.

Ергономичната форма на леглото перфектно следва контурите на тялото на бебето.
От функционална гледна точка слайдът е перфектен. Освобождава ръцете на мама, осигурява максимален комфорт и абсолютна безопасност. В същото време дизайнът е прост и надежден..

Удобно е да съхранявате плъзгача, като го окачите на стената чрез специална примка. Просто се грижи за нея. Благодарение на специално антибактериално лечение, вредните гъбички и микроби никога няма да започнат на леглото.

 • Удобство.
 • Комфорт.
 • Практичност.
 • Функционални.
 • Безопасност.
 • Висока цена.
 • Подходящ само за голяма баня.

Най-добрите първокласни бани за къпане

За родителите, които по отношение на цената могат да си позволят малко повече от другите, има премиум сегмент. Обикновено категорията включва продукти, които са измислени до най-малкия детайл и дори малко повече. Ето най-новите материали за производство и оригинални дизайнерски и конструктивни решения, които ви позволяват да къпете бебето си с максимален комфорт.

Разбира се, всички скъпи бебешки вани отговарят на най-новите стандарти за безопасност. По развитието на този или онзи модел работи цял творчески екип от майстори и експерти, които отчитат и най-малките желания на родителите и техните деца.

Баните от премиум сегмента имат само един недостатък - цената, която не е достъпна за мнозина. Надплащането обаче е дело на разработчиците и непрекъснатото подобряване на качеството на продукта. Ако бюджетът ви позволява да поглезите едно дете, списъкът с най-добрите бани е специално за вас.

2 Термо баня Bebe-Jou


Термо банята Bebe-Jou отваря рейтинга. За взискателните родители холандската марка пусна удобно и безопасно устройство за къпане на вашето бебе.

Bebe-Jou разработва и произвежда бебешки продукти повече от половин век. Компанията има представителства в повече от 40 държави. Дизайнът на маркови продукти е прост и същевременно функционален.

Моделът има надеждна и стабилна основа под формата на четири неплъзгащи се крака. Това позволява да се работи на всякаква повърхност.

Неплъзгащото се дъно позволява на бебето да се чувства уверено в контейнера. Гладките, широки ръбове предпазват бебето ви при къпане. Ако е необходимо, седящото бебе може да се опре на тях, заемайки удобна поза.

За удобство на майката, дизайнът на продукта предвижда специални ниши с дозатори, които могат да се запълнят с любимия ви сапун и шампоани.

В горната част на банята се поставя термометър. Тя ви позволява да контролирате температурата на водата, а също така действа и като дренажна запушалка.

Производителят препоръчва използването на продукта със специален държач за тави Bebe Jou. Може да се закупи отделно. В този случай дизайнът осигурява максимална безопасност и комфорт за мама и бебе. Вградената система за източване ще освободи родителя от необходимостта да вдига тежести.

 • Удобен дизайн
 • Елегантен дизайн.
 • Максимална функционалност.
 • Балансирани елементи.
 • Висококачествени материали и изработка.
 • Къпането на бебета изисква отделно закупуване на специална стойка.

1 Летни луксозни детски Lil


Лидер в класацията е банята Summer Infant Lil Luxuries. Оригиналният дизайн ще обърне всички идеи за водните процедури на децата. Този модел е за родители, които искат да дадат на бебето си истински спа процедури у дома.

Summer Infant Lil Luxuries е истинско джакузи за вашето бебе. Ваната не е просто съд за къпане. Оборудван е с душ, вибрации и система за генериране на балончета. За новороденото е предвидена подвижна пързалка. Идеално решение за деца, които не обичат или по някаква причина се страхуват да плуват.

Водните процедури с Summer Infant Lil Luxires ще се превърнат в истинско удоволствие. Създавайки водовъртеж, „интелигентната“ баня ще направи на бебето хидромасаж, който ще има релаксиращ ефект, засилвайки ефекта от къпането.

Удобният душ с меки струи позволява на мама лесно да изплаква бебето с пяна. Двойните стени поддържат температурата на водата постоянна.

Стабилната основа прави възможно поставянето на тавата на всяка повърхност навсякъде. Подвижен душ блок може да се използва в баня за възрастни, ако е необходимо.

За удобство на източването дизайнът осигурява специален отвор за оттичане на вода, затворен с запушалка.

 • Оригинален дизайн.
 • Функция хидромасаж.
 • Включен душ блок.
 • Сменяем плъзгач за най-малките.
 • Двойни стени.
 • Доста голямо тегло.

Коя баня и пързалка е по-добре да изберете

Преди няколко десетилетия родителите дори не са имали такъв въпрос пред родителите си. Всички резервоари за къпане бяха с приблизително еднаква форма и обем. Днешният избор може да обърка, особено за младите неопитни родители.

Маса на критериите за подбор:

 • Решете място за къпане и вече започнете от него при търсене. Ако имате просторна вана у дома, тогава можете спокойно да вземете голямо корито. Ако зоната за измиване е ограничена до душ, обърнете внимание на компактните модели.
 • Оценете възможностите си. Ако през повечето време бебето ще трябва да се къпе само, отдайте предпочитание на специални дизайни, оборудвани със ограничители.
 • На повърхността на качествен продукт не трябва да има дефекти - прорези, чипове, драскотини и вдлъбнатини. Всяка повреда трябва да предупреди.
 • Моля, оценете продукта за безопасност. Всички места на контакт на бебето с повърхността на ваната трябва да имат покритие против хлъзгане.
 • Минимализъм в дизайна. Колкото по-малко огъвания, прорези и изпъкнали части, толкова по-лесно е да се грижите за продукта. Вана без дизайнерски удоволствия е по-лесно да се поддържа чиста, защото хигиената е на първо място за бебето.
 • Капацитетът на банята определя продължителността на нейната работа. Ако планирате да къпете бебето си до една година или повече, изберете просторен вариант, отново с оглед на общите възможности на мястото, където ще провеждате водни процедури.
 • Наличие на допълнителни функции. Това е система за източване, както и вградени термометри и други „удобства“ за бебето и мама. Тук си струва да се оценят финансовите възможности на семейството, тъй като допълнителната функционалност е пряко отразена в цената. Анализирайте необходимостта от определени устройства.

Когато избирате пързалка за плуване:

 • Фокусирайте се върху размера на ваната и параметрите на бебето (ръст, тегло). Ограничителното устройство трябва да стои здраво в дъното на ваната и да не се огъва под телесното тегло на детето.
 • Помислете за темперамента на бебето. Ако детето е активен пискюл, по-добре е да се даде предпочитание на слайдовете с ограничители, които предотвратяват падането.
 • Последният етап е мястото на покупката. Купувайте тави и пързалки в големи специализирани магазини, които следят качеството и разнообразието на асортимента.

Силата и безопасността на конструкцията са относителни, когато детето е във водата. Хлапето не е в състояние да оцени всички рискове. Дори и с идеална вана и пързалка, която гарантира максимална надеждност по време на работа, детето не трябва да бъде оставено без надзор от майката, защото продуктът не замества родителите, а само създава условия за къпане и осигурява допълнително удобство по време на водните процедури. Насладете се на пазаруването!

Бебешки вани

Избрани елементи 79 от 79

Нови отзиви

Горска баня Маела

Цветът е бял, има термометър (но не е ясно какво, това е някакъв стикер, как работи все още не е тестван, но излиза, не мисля, че си струва да се надяваме.. НО не проверих) има дренаж, но и той не е тестван. Банята изглежда добре, хубава :)

Сгъваема интелигентна вана FunKids

Ваната е добра, без мирис на гума и без дефекти. Сгъва се много компактно. В разгънато състояние е много стабилен. Размерът е достатъчно голям.
От минусите водата в него се охлажда много бързо, за разлика от обикновената пластмасова баня (по-голямото дете имаше пластмаса).

Малтекс вана жираф със запушалка и неплъзгаща се подложка 100 см

Пристигнах с брак, помислих, че има мръсотия, но се оказа изтъркване отстрани с ивици, жалко и няма опаковки дори в целофан (но на такава цена ваната обикновено е подходяща за първото къпане на бебето.

Тега бебешки зайци за вана с дренаж 102 см

Купихме си баня с надеждата, че ще е удобно да източим водата. След като прочетох отзивите, се надявах, че ще бъда сред късметлиите, които не са се сблъскали с подобен проблем. Или производителят ще бъде информиран за проблема и качеството на продукта ще се подобри. Но не. В резултат на това всеки път, когато поставяме леген под банята, за да избегнем наводнение в банята. Не мога да кажа нищо за температурния индикатор. Използвам обикновен термометър. Но случайно - сензорът съвсем не е очевиден. Колкото и да го поглеждам по време на плуване, не мога да различа нищо, вероятно трябва да надникна, което отново е неудобно.

Детска вана Пластишка с клапан за оттичане на вода и апликация от 46 л

Удобна баня. Заоблени ъгли, канали за клапани и сапун. Удобно е да измиете бебето без никаква помощ. Детето харесва апликацията на дъното на ваната.

Къпането на бебе е друга форма на познаване на околния свят. Ето защо хигиенната процедура трябва да бъде организирана възможно най-внимателно. За целта се използват десетки различни устройства за защита и забавление на детето. Първото място в този списък по право се заема от бебешки бани и щандове.

Към избора на такива продукти трябва да се подхожда внимателно, особено след като днес на пазара се представят десетки различни модели. Най-популярните от тях могат да бъдат намерени в този раздел на Акушерския магазин..

 • Анатомичните купички са изработени от пластмаса и имат вградени пързалки, които следват очертанията на тялото на детето. Такива модели са добри, защото са напълно готови за къпане, но няма да се използват дълго. Когато детето седне, ще трябва да му купите нова вана или да го прехвърлите на къпане в стандартна вана на специален стол или кръг.
 • Класическите модели са подходящи както за бебета, така и за по-големи деца. Така че процесът на къпане в ранна възраст не носи дискомфорт, родителите ще трябва да закупят специална пластмасова или рамкова пързалка с текстилно покритие.
 • Надуваемите опции са удобни на пътя и в страната. Те са подобни по дизайн на малките басейни. Предимството на такива модели е тяхната компактност - когато са сгънати, те заемат минимум място..

За да направите къпането възможно най-удобно не само за бебето, но и за родителите, е удобно да инсталирате бебешката баня на специална сгъваема стойка. Някои модели се доставят с такъв аксесоар. За други може да се закупи отделно - размерите на такива устройства са универсални.

LETSAM Бебешка вана, бяла, зелена

Подложките против хлъзгане осигуряват стабилност на ваната.

Меко противоплъзгащо покритие отдолу.

Изработена от безвредна пластмаса, използвана също за направата на бебешки шишета, еднократни пелени и контейнери за храна.

Дизайнер

Избършете с мека влажна кърпа, ако е необходимо, използвайте мек сапунен разтвор.

Заобикаляща среда

Рециклируеми или рециклируеми, както е приложимо във вашия район.

Без BPA.

Още през 2006 г. IKEA въведе забрана за употребата на бисфенол А (BPA) в пластмасови изделия за деца на възраст от 0 до 7 години и в продукти в контакт с храна.

Бебешки вани за къпане със стойка в Москва

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Бебешки вани за къпане

Stokke Flexi Вложка за баня за новородени.

Поддържаща постелка за къпане, розова

Стойка за къпане на Mothercare "Подводен свят", мента.

Сгъваема тава Stokke с термочувствителна запушалка.

Комплект Stokke Flexi: Сгъваема тава със стойка и.

Поддръжка за баня AngelCare Mini,.

Баня "Слон и жираф", цвят: бял

STOKKE Flexi баня, сгъваема, бяла

Надуваема патешка вана Munchkin, жълта

Бебешка вана с електронни везни и термометър Ba.

Подложка, синя

Поставка за къпане на Mothercare "Подводен свят", розова.

Stokke FlexiBath сгъваема вана с термо корк, тюркоаз.

Вана Stokke Flexi, жълта

Поставка за баня Mothercare, бяла

Седалка за баня Happy Baby FAVORITE

Тава с анатомичен плъзгач Happy BABY BATH COMFORT.

Сгъваема тава Stokke с термочувствителна запушалка.

Сгъваема вана Stokke Flexi бяла, бяла

Stokke Flexi Bath White.

Stokke Flexi Bath Blue,.

Подложка за къпане, сива

Поставка за къпане на Mothercare "Подводен свят", розова.

Пързалка за баня OK BABY Jelly, розово

Пързалка за баня OK BABY Jelly, светло розово

Пързалка за баня OK BABY Jelly, оранжево

Комплект за баня Mothercare "Friends", бял

Комплект с баня Mothercare "Dreams"

Skip Hop бебешка вана, цвят: син

Сгъваема табла Stokke Flexi - тюркоазена

 1. 1
 2. 2
Освен това

Бебешки вани за безопасно къпане на най-малките бебета - изберете в онлайн магазина за майки. Ще доставим стоките, които харесвате, на удобен адрес в рамките на Русия.

Препоръчваме да обърнете внимание:

Онлайн магазин
 • Предложение по договор
 • Политика за обработка на лични данни
 • Доставка
 • Връщане и размяна на стоки
 • Относно Mothercare
  • Информация за компанията
  • Намери магазин
  • Нашите контакти
  • Промоции
  • Ръководство "Бременност седмица по седмица" Благотворително събитие "Грижа за коледното дърво"
  • Промоция на Privilege Club "1000 бонус рубли"
  • Гаранционно обслужване
  • Блог
  • Карта на сайта на Privilege Club
 • Грижа за майката в Интернет
  • Да вляза
  • Регистрация
  Обслужване на клиенти

  Всеки ден от 9:30 до 20:30 ч. (GMT + 3)

  Имейл адрес: [имейл защитен]


  WhatsApp / Viber: +7 (925) 450-32-35
  Понеделник-петък от 09:30 до 17:30 (GMT + 3)

  Обслужването на клиенти временно не работи по технически причини. Извиняваме се.

  График за поддръжка на празници:

  • 31.12.2018 г. - до 16.00 ч.

  • 01.01.2019 - 02.01.2019 - услугата за поддръжка не работи

  • От 03.03.2019 г. - от 9:30 до 20:30 часа.

  Всеки ден от 9:30 до 20:30 ч. (GMT + 3)

  Имейл адрес: [имейл защитен]

  WhatsApp / Viber: +7 (925) 450-32-35
  Понеделник-петък от 09:30 до 17:30 (GMT + 3)

  Обслужването на клиенти временно не работи по технически причини. Извиняваме се.

  График за поддръжка на празници:

  • 31.12.2018 г. - до 16.00 ч.

  • 01.01.2019 - 02.01.2019 - услугата за поддръжка не работи

  8 (495) 245-00-92

  • МЕНЮ
  • Резултат
  • Доставка и плащане
  • Размяна и връщане
  • Регионални клиенти
  • Контакти
  • Статии

  Снимки на продукти

  Тук ли си

  Бебешки вани, подложки за вана

  Страници

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • >
  • >>

  брой знамена

  Кошница

  Няма артикули във вашата количка..

  0 артикулаОбщо: 0 руб.

  Можете да направите поръчка на нашия уебсайт по всяко време на деня,

  7 дни в седмицата.

  Популярни марки

  За нашите клиенти

  • Как да направите поръчка
  • Качество на стоките и сертификатите
  • Нашите възможности за ваше удобство
  • Кумулативна система на отстъпки
  • Състоянието на вашата поръчка
  • За купувач от други градове на Руската федерация

  Полезна информация

  • Лична зона
  • регистрация в сайта
  • Всички марки
  • Забравена парола
  • Подайте сигнал за проблем със сайта
  • Предимства в нашия магазин
  • карта на сайта

  Информация за контакт: +7 (925) 362 60 10 +7 (965) 281 69 66 +7 (495) 245 00 92

  © Всички права запазени. Онлайн хипермаркет Бебешки продукти 2011-2020

  Адрес: Русия, Москва, ул. Клочкова, 4

  Пожелаваме ви само правилните и необходими покупки!

  Материалите, публикувани на сайта, са защитени от законодателството за авторското право и сродните му права и не могат да се използват без писменото разрешение на носителя на авторските права!

  Бани

  2890 руб

  9290 руб

  6250 руб

  590 руб

  590 руб

  590 руб

  650 руб

  790 руб

  790 руб

  790 руб

  650 руб

  750 руб

  890 руб

  760 руб

  7800 руб

  4550 руб

  7990 рубли

  850 руб

  890 руб

  19500 руб

  12900 руб

  11900 руб

  4890 руб

  16500 руб

  2590 руб

  2190 руб

  1800 руб

  720 руб

  790 руб

  720 руб

  Каталог

  Промоции

  Блендер - параход Beaba Babycco Neo
  Високо столче Hauck Beta+
  Комплект Жираф Софи с играчка за баня
  Високо столче Leander
  Safe & Care XL 3 броя, 200 см
  Панталони Babu Merino Leggings, 6-12 месеца.
  Електронна помпа за кърма Avent-Philips Ultra Comfort
  Safe & Care XXL бариера 5 елемента
  Пелена Papitto плетена Interlock 120x90 в унитарно предприятие. 3бр., Синьо
  Спален чувал + шапка Mod Swad Aqua Chevron Рокля
  Playpen Hauck Dream`n Play (жълто | синьо | флот)
  Покривало за дъжд Uppababy G-luxe Walking Stick
  Комплект баня + стойка + шезлонг + термометър Beaba
  Плик за извлечение * Слънчев *, син (лято)

  Баните за новородени са традиционен лидер в големите семейни списъци за пазаруване, заедно с колички и креватчета. Това не е изненадващо! Традиционната бебешка баня е от съществено значение за всяко бебе, независимо колко прогресивни са родителите му..

  Има ли нужда бебето от вана?

  Много съвременни педиатри препоръчват незабавно да започнете да къпете деца в бани за възрастни. Но това е непрактично. Защо е толкова важно да купите бебешка вана за къпане? Ето основните причини:

  - първото къпане е сериозен тест за психиката на бебето, а в малка, уютна вана той е по-удобен и по-спокоен;

  - физически е много по-лесно да се къпе бебе в малък резервоар със специална форма, с добре обмислен дизайн, където са взети предвид всички важни нюанси и нужди на бебето;

  - да разпределят отделна баня за трохите по-хигиенично и безопасно;

  - анатомични модели (с пързалка, поддържаща бебето) правят процеса на къпане по-лесен и безопасен.

  И това са само основните причини за важността на такава покупка.!

  Важни характеристики на избора

  В зависимост от вашите желания, нужди и нюанси, можете да изберете един от 4 вида вани:

  1. Банята е класическа, с плоско дъно - доста просторна, спокойно може да се използва дори и за едногодишно дете. Когато използвате това, е важно внимателно да наблюдавате трохите, така че да не се плъзгат надолу, или да използвате допълнителен слайд.

  2. Анатомична баня - вътре тя е извита под формата на пързалка и повтаря формата на тялото на трохата. Специални издатини държат бебето, освобождавайки ръцете на майка му. Тук има нюанси - едно дете може да плува само по гръб и бързо израства от такъв модел.

  3. Ваната за сядане е много компактна, подходяща дори за тесни душ кабини. Може да се използва и на село, край басейна, на терасата. Нюанс - подходящ за малко по-големи бебета, които вече могат да седят. 4. Алтернатива може да се нарече вана за възрастни, оборудвана със специален килим, пързалка или столче за бебе. Има и алтернатива под формата на надуваема вана. Той е икономичен, мобилен, но краткотраен и не особено практичен..

  Асортиментът на нашия магазин включва много удобни и висококачествени бани. Ваните от различни колекции, от най-добрите производители, са начин да направите къпането забавно, безопасно и удобно за бебето и неговите родители. Изберете вана за бебета в нашия магазин и поръчайте допълнителни полезни аксесоари за къпане на бебета.