Цена за редовни клиенти Akusherstvo.ru

Още от втората поръчка получавате 3% отстъпка.

Продуктът е на склад
 • Описание
 • Спецификации
 • Добавяне. снимка
 • Видео
 • Доставка
 • Отзиви

Бебешкият монитор Tommee Tippee с технология DECT е безопасност, удобни условия за детето и удобство за родителите. Грижовните родители искат да контролират безопасността на детето си дори когато спят. На помощ идват най-модерните цифрови радиомонитори, което улеснява много родителите в грижите за новородено и дете през първите години от живота. Адекватният сън е гаранция за здравето на детето, а бебефонът от Tommee Tippee поема контрола върху състоянието на бебето с английска педантичност. В края на краищата всички деца са различни и понякога бебето, преди да се разплаче, дълго се мята и обръща в леглото и по това време мама може да има време да го успокои, да го люлее.
Спецификации:

 • Автоматичен избор от 120 канала
 • Обхват на сигнала: до 300 м на открито
 • Чистота на предаване на звука, без смущения и страничен шум
 • Индикация извън обхвата
 • Контрол на стайната температура
 • Нощна лампа на детския блок
 • Възможност за обратна връзка с детето
 • Щипка за колан
 • Зареждане на мрежата
 • Работещо на батерии
 • Звуков сигнал
 • Стилен ергономичен дизайн
 • Регулиране на силата на звука на родителското устройство

  Споделя това

  Този продукт не е наличен за доставка до вашия регион

  Благодаря!

  Ние винаги се стремим към най-доброто, за да зарадваме нашите клиенти с най-изгодните цени..

  С най-добри пожелания, онлайн магазин Wildberries.

  Добавено към списъка с чакащи

  Научете за приемането

  Очаквайте скоро

  Състав

  Описание

  Бебефон с технология DECT и тъчпад ще се превърне в верен помощник на грижовни родители, които се страхуват да оставят бебето си дори за минута. С такова надеждно устройство можете да приспивате бебето си и да се занимавате с бизнеса си, без да се притеснявате, че нещо ще му се случи. Бебефонът е оборудван с двупосочна комуникация, благодарение на която можете спокойно да приготвяте вечеря и да разказвате любимите си малки приказки. Благодарение на големия обхват на бебефона, ще можете да се придвижвате из къщата и дори да ходите на чай със съсед, като постоянно наблюдавате детето си. И ако напуснете зоната на покритие, специален индикатор веднага ще ви информира за това. Също така, бебефонът с технология DECT и сензорна подложка е оборудван с нощна лампа и термометър, което осигурява допълнително удобство в грижите за вашето бебе..

  Информацията за техническите характеристики, комплекта за доставка, страната на производство и външния вид на продукта е само за справка и се основава на последната налична информация от производителя

  Благодаря!

  Ние винаги се стремим към най-доброто, за да зарадваме нашите клиенти с най-изгодните цени..

  Бебешки монитор Tommee Tippee с технология Dect и сензорна подложка

  Код на продукта: 8093

  Безплатна доставка в Москва до MKAD

  Безплатно вземане

  Редовна цена: 11 300 рубли.

  Изгодна цена в брой:

  • Описание
  • Спецификации
  • Доставка
  • Монтажна услуга

  Бебешки монитор Tommee Tippee с технология Dect и сензор за движение за безопасността на вашето бебе, дори когато то спи. Грижовните родители искат да контролират безопасността на детето си дори когато спят. На помощ идват съвременните цифрови радио монитори, които улесняват родителите много по-лесно в новороденото и бебето през първите години от живота..

  Адекватният сън е гаранция за здравето на детето. И за да не се събуди бебето от случайно движение, камо ли да зарови нос в възглавницата, английската компания TommeeTippee е създала специален цифров бебефон със свръхчувствителна сензорна подложка, която се побира под матрака в креватчето и записва всяко движение на бебето. Родителското звено, което майката носи на колана, ще уведоми със звуков сигнал, че бебето се е обърнало в креватчето, отворило се, току-що се е събудило и се е движило.

  За разлика от видео мониторите, чийто монитор трябва да гледате от време на време, за да видите промяната в положението на бебето в креватчето, бебефонът от Tommee Tippee поема контрола върху състоянието на бебето с английска педантичност. В края на краищата всички деца са различни и понякога бебето, преди да се разплаче, дълго се мята и обръща в леглото и точно по това време мама може да има време да го успокои, да го люлее.

  Спецификации:

  • Сензорната подложка контролира всяко движение на бебето. Просто поставете постелката под матрака на бебето и когато бебето се придвижи в креватчето, ще чуете сигнал на родителското звено
  • Контрол на температурата в стаята, нощна лампа на бебешкото тяло, възможност за обратна връзка с детето -Закрепване за закачане на колана, презареждане от мрежата, възможност за работа от батерия, звуков сигнал
  • Стилен ергономичен сигнал
  • Възможност за регулиране на силата на звука на родителското и бебешкото устройство
  Подложка:Сензорна, свръхчувствителна, побира се под матрака в креватчето и улавя всяко движение на бебето
  DECT цифрова технология:Чистота на предаване на звука, без смущения и страничен шум
  Канали за връзка:Автоматичен избор от 120 възможни
  Индикатори:Индикация извън обхвата
  Детски блок:С нощна лампа
  Родителски блок:С контрол на силата на звука
  Допълнителни стойки:Щипка за колан
  Допълнителни функции:Контрол на стайната температура, обратна връзка с деца, звуков сигнал
  Хранене:От електрическата мрежа, батериите
  Материал:пластмасов
  Обхват на комуникация (m.):300
  Комуникация:двустранно
  ЛСД дисплей:има
  Подсветка-нощна светлина:има

  Бебешки монитор Tommee Tippee с технология Dect и сензор за движение за безопасността на вашето бебе, дори когато то спи. Британската компания TommeeTippee създаде специален дигитален бебефон със свръхчувствителна сензорна постелка, която се побира под матрака в креватчето и улавя всяко движение на бебето.

  Доставката се извършва седем дни в седмицата. Ще получите поръчката си в рамките на 1-2 дни след потвърждението. Минималната сума на поръчката е 1000 рубли.

  Интервали за доставка: от 9.00 до 18.00 часа, от 14.00 до 21.00. Доставката се предлага и на индивидуални тричасови интервали; цената на услугата е 600 рубли. Възможността за индивидуална доставка трябва да се провери с мениджъра.

  В случай на отказ от донесените стоки с добро качество, разходите за доставка се заплащат изцяло.

  1. Безплатно - за поръчки над 3900 рубли. в рамките на Московския околовръстен път.
  2. 290 рубли - при поръчка под 3900 рубли. в рамките на Московския околовръстен път
  3. Извън Московския околовръстен път: 290 рубли. + 30 руб / км. независимо от стойността на поръчката
   (пробегът се изчислява според услугата Yandex.Maps от Московския околовръстен път до вашия адрес в Московска област).

  Щастливи сме да доставим стоки на нашите клиенти във всички градове на Русия. Доставката се извършва от транспортни компании до пунктовете за взимане или до вратата.

  Работим с всички спедиторски компании, включително следните:

  1. Автотрейдинг
  2. Бизнес линия
  3. Желдорекспедиция
  4. СИК
  5. SPSR-Express

  При изпращане на поръчки до градовете на Русия е обичайна практика да се заплаща 100% от цената на стоките и доставката до офиса на транспортната компания..
  Можете да платите услугите на самата транспортна компания както при получаване на стоките, така и чрез обща фактура при извършване на авансово плащане за стоките.
  Предплащането се извършва чрез защитена онлайн система за разплащане с кредитни и / или дебитни карти. Гаранти са Bank Bank Standart и PayKeeper.

  7 лесни стъпки за получаване на поръчка във всеки град в Русия:

  1. Направихте поръчка на уебсайта MaminaSumka.ru
  2. Нашият оператор ви се обади в следващия работен час (обаждането е безплатно), координира всички въпроси относно поръчката и предостави номера на сметката
  3. Телефонът получи SMS с информация за номера на акаунта (по избор, само като напомняне)
  4. На страницата за приемане на плащания по номер на сметка сте платили необходимата сума от Visa, MasterCard и др. всяка банка
  5. На следващия работен ден след получаване на плащането прехвърлихме вашата поръчка на транспортната компания и той замина за вас. Дадохме ви номера на пратката, за да проследите поръчката
  6. Получихте поръчката си и доплатихте за услугите на транспортната компания на място (ако не сте платили в общата сметка)
  7. Ура! Щастливи сте от новото нещо и страхотната покупка, която сте направили в нашия онлайн магазин.

  Всъщност закупуването на стоки в нашия магазин е много просто и лесно. Ако не, тогава като се обадите на безплатния телефонен номер (8-800-555-10-81) винаги можете да изясните нюансите.
  Не забравяйте да направите поръчка преди да се обадите и да кажете на мениджъра нейния номер. По този начин можем да ви помогнем по-бързо.!

  Подготовката за раждането на бебе е обезпокоителна. Вечна бързане, списъци с необходимите неща, планове, страх да не пропуснете нещо. Най-вероятно не ви е до сглобяване на детско креватче, скрин или маса за повиване. Може би сте бъдеща майка, която просто не иска да разбира схемите, инструкциите или да гледа образователни видеоклипове за сглобяване на детски мебели. В крайна сметка имате корем и не би трябвало момичетата да монтират напречно или надлъжно махало на леглото !! И без това има достатъчно грижи! Или може би сте бъдещ татко и искате, когато се върнете у дома, всички мебели в детската стая са събрани и поставени на мястото им. Е, или просто по практически съображения, така че всичко да е прибрано спретнато във ваше присъствие и да се проверява пълнотата на закупените детски мебели и наличието на всичко необходимо! Но никога не се знае какви други причини могат да бъдат ?! Трябва ви само услуга за сглобяване на детски мебели!

  Явните предимства на услугата сглобяване на мебели от нашия майстор:

  • Не е нужно да проверявате мебелите, да проверявате пълнотата им, наличието на всички резервни части и да се задълбочавате в конструкцията. Учителят поема тези притеснения изцяло върху себе си. Просто трябва да използвате новата покупка.
  • Ако по време на сглобяването на мебели се установи дефект или липса на цялостни части, капитанът своевременно ще отстрани проблема, възникнал в същия ден, използвайки подходящите части от инструмента си или следващия, знаейки точно кои части се изискват. Просто трябва да приемете готовия продукт.
  • Сглобяването на някои мебели може да бъде енергоемко и трудно, ако не разполагате с подготовката и необходимите познания за дизайна. За да не прекарате целия ден в сглобяване на креватчето или скрина, поверете го на специалист, който ще отдели няколко минути за него!
  • Когато купувате мебели, искате да ги видите и използвате в перфектно състояние, без никакви повреди, драскотини и чипове. Без да знаете дизайнерските характеристики и да нарушите технологията на сглобяване, можете да повредите представянето на покупката! За да предотвратите това - просто го поверете на професионалист!

  Изпълнение на услуги за сглобяване на детски мебели:

  Услугата по сглобяване трябва да бъде поръчана допълнително при плащане. Нашият консултант ще се съгласи с вас удобен ден и час за пристигането на колекционера. Мебелите ще бъдат внимателно сглобени и ще ви бъдат предадени всички придружаващи документи и аксесоари, които съставляват пълнотата на стоките. Приемете покупката!

  Можете да поръчате услуга за сглобяване на бебешка кошара, скрин, маса за повиване или други детски мебели на евтина цена в нашия онлайн магазин!

  Бебешки монитор Tommee типпи с технология Dect и монитор за дишане

  Бебешки монитор Tommee tippee с технология DECT и сензор за движение.

  Бебешкият монитор DECT за контрол на звука и дъха е много лесен за използване и има двупосочна комуникация и нощна лампа, което ви позволява да успокоите бебето си, докато е в друга стая.

  Бебешкият монитор DECT се предлага с подвижна сензорна подложка, която се побира под матрака на вашето дете, което дава аларма, ако в продължение на 20 секунди не бъде открит дъх - за пълно спокойствие.

  • Спираща дъха тъчпад
  • Имунитет
  • Показване на стайна температура
  • Работи на разстояние до 300 m
  • Индикатор извън обхвата
  • Функция за двупосочна комуникация
  • Детска нощна лампа, контролирана от "родителското" устройство

  Сензорен панел за привличане на дъх:

  Уникалната тъчпад има три нива на чувствителност. Той се побира под матрака на бебето и дава аларма, ако не открие дишането на бебето в продължение на 20 секунди.

  Индикатор за голям обхват и извън обхвата:

  Вкъщи или на открито бебефонът работи на разстояние до 300 метра, като ви дава спокойствие.

  Двупосочна комуникационна функция:

  Функцията за двупосочна комуникация на бебешкия монитор Closer to Nature ви позволява да успокоите бебето си, докато е в друга стая.

  Показване на стайна температура и на двете устройства:

  Бебешките монитори по-близо до природата показват температурата в детската стая и на двете устройства в Целзий и Фаренхайт.

  Нощна лампа с мека светлина:

  Нощна лампа с мека светлина, контролирана от устройството "родител", дава светлина с различна интензивност, успокояваща бебето.

  Бебешките монитори по-близо до природата имат функция за търсене, която да ви помогне да намерите изгубеното си родителско устройство.

  Основа за зареждане:

  Базата за презареждане прави бебешките монитори Closer to Nature идеални за преносима употреба.

  Комплектът включва:

  • 1 x бебефон ("родителско" устройство с докинг станция и "бебешко" устройство),
  • 1 x тъчпад

  Производител: Tommee tippee (Великобритания).

  Бебе монитор Tommee tippee

  Бебешкият монитор Tommee Tippee с технология DECT използва усъвършенствана цифрова безжична технология DECT за улавяне на най-слабите звуци. Бебешкият монитор DECT е много лесен за използване и има функция за двупосочна комуникация и нощна лампа, която ви позволява да успокоите бебето си, докато е в друга стая. Удобният LCD дисплей показва и температурата в стаята на бебето.

  Параметри
  Характеристика:Индикатор за дълги разстояния и извън обхвата: Независимо дали са на закрито или на открито, нашите бебемонитори работят на разстояние до 300 метра за спокойствие. Двупосочната функция на бебемонитора Tommee Tippee ви позволява да успокоите бебето си, докато е в друга стая. Бебешките монитори Tommee Tippee показват температурата в бебешката стая в Целзий и Фаренхайт и на двете устройства. Нощна лампа с мека светлина, контролирана от устройството „родител“, дава светлина с различна интензивност, успокояваща бебето. Бебешките монитори Tommee Tippee имат функция за търсене, която ви позволява да намерите изгубеното си родителско устройство. Базата за зареждане прави нашите монитори за бебета Tommee Tippee идеални за преносима употреба.

  напишете обратна връзка

  Вашият преглед: Предупреждение: HTML не се поддържа! Използвайте обикновен текст.

  Оценка: Лошо Добро

  Въведете кода, показан на снимката:

  Поръчахме количка FD-Design Salsa 4 (AIR Fashion Edition) на уебсайта, донесохме я за два дни, количката е невероятна, качеството е прекрасно, все още сме доволни от тази покупка) Мениджърът е учтив, куриерът се обади след час, взе го, показа и разказа всичко) Много доволен този магазин, ние ще посъветваме приятели, благодаря ви много!

  В този магазин купихме скрин и легло с матрак, дори ни подариха при доставка) Услугата на магазина много ми хареса, описаха всичко ясно и разказаха за мебелите и матрака. Бих искал също да отбележа колекционерите, т.к. поръчани заедно с монтажа, сглобени бързо и ясно показаха всичко. Благодаря ви, ще ви посъветваме на приятели)

  Детска електрическа люлка 4moms MamaRoo 4.0

  Това е най-добрият и полезен подарък за раждането на бебе. Наистина, асистент на майка ми. Страхотно е, че можете да го контролирате чрез приложението и да възпроизвеждате различна музика. Успокояващи режими на морска болест, различни скорости, всичко това помогна за почивка, когато гърбът и ръцете паднаха.

  Харесахме столче за хранене Baby Care Love Bear, разбира се, използваме го не толкова отдавна, но сме доволни от покупката. Докато сме още малки, не знаем как да седим, но столът вече се използва. Правим облегалката на стола легнала и се оказва като шезлонг, освен това просторен. Докато готвя в кухнята или чистя, тя ме наблюдава от този стол, поне дъщеря ми е в очите ми и аз съм спокоен. Самият стол беше спуснат до средата, тъй като съпругът и дъщерята играят на клякам. Хареса ми също, че този стол има кошница за играчки, не всеки модел го има. Там имаме зъби, зърна, салфетки. Не мога да намеря недостатък в модела, защото той ме устройва напълно, да видим какво ще стане по-нататък. Междувременно използваме функциите, от които се нуждаем. Посъветвайте.

  Поръчана количка Noordi Polaris Classic 2 в 1 с доставка - дъщеря ми е във възторг !

  Доставка за пет топки - не е скъпа и в срок !

  Куриер пет топки - събра количката и каза как да се използва !

  Управител пет топки - внимателен и учтив, извикани няколко пъти !

  Рейтинг на магазина - ОТЛИЧНО !

  В този магазин купихме количка Noordi, легло и скрин Gandilyan, матрак BabySleep. Поръчани с монтаж, сглобени в деня на доставката. И дори количката беше сглобена и показана какво и как) Наистина харесах мебелите на Гандилян и по време на сглобяването ми казаха, че това е най-добрата марка на руския пазар. Съветвам всички, т.к. вече го използваме и нямаме оплаквания.

  Купихме модел на лунна стая за дъщеря ми на 6 месеца. Моето мнение за тази арена:

  Сглобяване: Бързо, без излишни подробности и проблеми. За броени минути аз сглобих независимо тази структура. (Майките могат да се справят!)

  За вкъщи и пътувания: Страхотно.

  Външен вид: монохромен, черен цвят на границата. Бялата мрежа е прозрачна, за да може бебето да вижда, така че бебето да може да види всичко от манежа.

  Високи стени, просторна зона за игра. Стаята обаче заема повече място поради краката, разположени под ъгъл от 130 см * 130 см

  Всички характеристики на устойчивост: отлично

  Какво има в кутията: чанта за носене, бяло покритие от матрак от 100% памук.

  Благодарим на магазина за чистотата на продукта и за доставката.

  Много качествен и красив скрин Gandilyan Aistenok. Съпругът го събра за 2,5 часа, инструкцията обаче беше за мини модела Aistenok, но същността е същата.

  Магазинът работи перфектно, след поръчка на сайта, обадете се, изяснете подробностите, удобен срок за доставка. Вместо навреме, учтиво, компетентно.

  Закупихме електрическа кола Mercedes-Benz G-65, детето е много доволно, благодарение на магазина, ще го препоръчаме на приятели.

  Харесах скрина на Емили Гандилян! Никъде не съм го виждал на живо и затова, след като поръчах през онлайн магазина, бях малко притеснен. Докато чакахме бебето и скринът не беше използван. Но на външен вид вдъхва увереност и майсторът, сглобил скрина, каза: „Работя с мебели Гандилян от 8 години и мога да кажа, че е една от най-добрите!“

  Между другото, работата на самия онлайн магазин World of Kids заслужава специална похвала! Обадиха се в рамките на половин час, изясниха заявлението, след това в деня преди доставката се обадиха и потвърдиха и плюс в деня на доставката също предупредиха за пристигането час по-рано. Събрани от двама мъже, много качествени, бързо и учтиво) Беше хубаво, че те не броиха 4 км извън Московския околовръстен път на отделна цена.

  Напълно съм доволен от сайта - асортимент и обслужване!

  В този магазин купихме скрин и легло с матрак, дори ни подариха при доставка) Услугата на магазина много ми хареса, описаха всичко ясно и разказаха за мебелите и матрака. Бих искал също да отбележа колекционерите, т.к. поръчани заедно с монтажа, сглобени бързо и ясно показаха всичко. Благодаря ви, ще ви посъветваме на приятели)

  Избор на бебефон за вашето бебе: преглед на най-добрите модели на Tommee Tippee

  Бебешкият монитор изобщо не е прищявка, а необходимо функционално устройство, което ще помогне на родителите да поддържат връзка с бебето си извън детската стая.

  Не искате да проверявате всяка минута дали всичко е наред, рискувайки да нарушите чувствителния си сън и да нямате време да се справите с домакинските задължения? Купете бебефон.

  Предлагаме да оценим предимствата на системите за наблюдение на аудио за бебета от търговската марка Tommee Tippee.

  Удобства Tommee Tippee

  Tommee Tippee пуска цифрови системи за наблюдение на грижите за деца по-близо до природата. Производителят използва най-новите разработки и осигури максимална функционалност на устройствата. Бебешките монитори фино регистрират звуци (и определени модели - и движения), които детето издава, уведомявайки родителите за случващото се в тяхно отсъствие.

  Интуитивно управление на устройството, лесно управление и настройка, перфектно чист звук без смущения и фонов шум - това са всички характеристики на всеки бебефон от Tommee Tippee. Всички модели позволяват двупосочна комуникация и имат лаконичен стилен дизайн.

  Преглед на моделната гама

  С технологията DECT и контрол на звука и движението

  За каква възраст е предназначен

  Специализирана система за слухово и кинестетично наблюдение е предназначена да контролира звуците и движенията, които детето възпроизвежда от раждането си до момента, в който започва активно да се интересува от устройството и да се опитва да играе с него. Тъй като тази употреба на бебефона е забранена от инструкциите, употребата ще трябва да бъде прекъсната.

  Родителските и детските блокове също ще са полезни по-късно, когато порасналото дете самостоятелно ще се разхожда в двора. Свързаните уоки-токита ще позволят на мама да поддържа връзка с потомството си извън къщата.

  1. Теглото. Производителят не предоставя точна информация за теглото на устройството на части или в комплекта, но за нормалното изпълнение на функциите му, бебефонът не трябва да тежи много.
  2. Размерът. Производителят не посочва в инструкциите размерите на устройствата и сензорната подложка.
  3. Производствен материал. За производството на компоненти за системата за наблюдение производителят използва само безопасни и висококачествени материали. Външните повърхности и елементи на функционални части са изработени от плътна неутрална пластмаса.
  4. Комуникационна технология: цифрова. Системата за слухов и кинестетичен мониторинг използва технология за цифрово предаване. Това е несъмнено предимство на модела, тъй като този тип устройства предполага безупречно качество на звука и стабилност на комуникацията, както и сигурността на предаваната информация и автоматичната конфигурация..
  5. Радиус на действие: 300 m (на открити площи). Устройството има добра зона на покритие на сигнала, благодарение на което майката, "въоръжена" с приемника, има място за маневриране, може да си позволи да излезе на двора или да слезе в мазето.
  6. Използван честотен диапазон: 1921.536

  1928.448 MHz.

 • Брой комуникационни канали: 60.
 • Температурен диапазон: 0 - 40⁰С.
  • Екран. Приемащото преносимо устройство е оборудвано с дисплей с течни кристали с интуитивна индикация и удобна работа.
  • Сигнал за излизане от обхвата на устройството. За удобство на родителите преносимото устройство има функция за уведомяване за приближаване до границата на зоната на покритие на устройството.
  • Регулируема сила на звука. Специален сензор ви позволява да регулирате нивото на силата на звука според вашите текущи нужди.
  • Закрепване. Комплектът е окомплектован със специална скоба-скоба за закрепване на колан на родителския приемник.
  1. Двупосочен тип комуникация. Технологията за обратна връзка позволява на майката не само да чуе детето, но и, ако е необходимо, да говори с бебето, да успокои бебето с гласа си.
  2. Сензор за околна температура. Вграденият термометър ще позволи на майката да оцени съответствието на температурните показатели в детската стая и при необходимост да вземе мерки за регулиране на температурата.
  3. Нощна светлина. Бебешкият блок има допълнителна функция - лампа с мека приглушена светлина, която ще позволи на майката да контролира случващото се в спалнята през нощта и да не включва ненужната ярка ярка светлина. Нощната светлина може да се управлява дистанционно с помощта на преносимото родителско устройство.

  Монитор за дишане (сензорна подложка)

  • Тип устройство: тъчпад. Това е специално устройство под формата на плосък ергономичен килим, който се свързва към мрежата, поставя се под матрака и ви позволява да контролирате дихателната и физическа активност на детето.
  • Аларма при спиране на дишането. Специалната настройка на постелката осигурява контрол на ритъма и редовността на дишането и движенията. Ако системата не регистрира нито едното, нито другото в рамките на 20 секунди, до родителското устройство се изпраща предупредителен сигнал.

  Какво е включено:

  • 1 детски блок за наблюдение;
  • 1 родителски приемник;
  • 1 стойка за родителски единици;
  • 1 тъчпад;
  • 1 комплект акумулаторни батерии за родителското устройство (2 AAA батерии);
  • 1 ръководство за потребителя.

  С технология DECT и функция за контрол на звука

  За каква възраст е предназначен

  Устройството е необходимо за наблюдение и грижи за дете, което се нуждае от постоянно наблюдение. Цифровият бебефон от този модел се използва от раждането на дете..

  1. Тегло: не е посочено от производителя.
  2. Размери: не са посочени от производителя.
  3. Материал на конструкцията: всички външни повърхности и функционални части на системата са изработени от висококачествена пластмаса с подходящо ниво на безопасност.
  4. Комуникационна технология: цифрова. Този модел бебефон използва технология за цифрово предаване на данни и това е неговото предимство. Цифровата комуникация се отличава с качество, непрекъсната работа и отсъствие на чужди звуци. Каналите се избират и конфигурират автоматично, данните се криптират внимателно, така че цифровите бебемонитори осигуряват максимално ниво на поверителност на комуникацията.
  5. Радиус на действие: 50 m (в затворено помещение), до 300 m (на открито). Бебе монитор Tommee Tippee с технология DECT и контрол на звука и движението. Широкото покритие дава на родителите повече място за придвижване из двора или около къщата.
  • Екран. Родителският приемник е оборудван с 2,4-инчов LCD монохромен дисплей.
  • Сигнал за напускане на зоната на покритие. Системата контролира движенията на възрастния с родителското звено. Ако устройството е близо до границата на обхвата на системата, ще прозвучи предупредителен сигнал.
  • Регулируема сила на звука. Функция, която ви позволява да промените нивото на интензивност на звуците и сигналите, излъчвани от устройството.
  • Индикатор за нивото на зареждане на батерията. Съответното обозначение на монитора ще позволи на родителя да обърне внимание навреме на недостатъчното ниво на зареждане на устройството и да свърже устройството към зареждащата основа.
  • Хранене. Родителското устройство се предлага с акумулаторна NiMH батерия (2 x AAA). Устройството се предлага с основа за зареждане, чрез която устройството презарежда батериите от мрежата.
  1. Двупосочна гласова комуникация. Удобна функция, която ще позволи на майката не само да чуе детето, но и понякога да успокои бебето с най-скъпия глас от разстояние.
  2. Характеристика. Бебефонът е допълнително оборудван със система за нощно виждане и нощна лампа. Има вграден сензор за движение и стайна температура.
  3. Закрепване. Бебешкият блок е поставен на специална оригинална стойка.
  4. Хранене. Бебешкото устройство се захранва директно от електрическата мрежа чрез адаптер (220 V).

  Какво е включено:

  • 1 родителско устройство;
  • 1 зареждаща база за родителския блок;
  • 1 комплект акумулаторни AAA никел-метални хидридни батерии (2 бр.);
  • 1 бебефон със стойка;
  • 1 ръководство за потребителя.

  Съвети за придобиване

  1. Преди да купите, посетете уебсайта на официалния представител на производителя в Русия и вижте списъка с лицензирани търговски обекти и представители, които продават оригинални маркови продукти в Руската федерация.
  2. Разгледайте външния вид на оригиналното устройство, запознайте се внимателно с характеристиките и функционалността. Преди да закупите, проверете данните, огледайте бебегледачката за възможни повреди или опити за техническа намеса (дребни ремонти, резервни части). Не забравяйте да проверите всички функции точно на мястото на продажба, включително спазването на асортимента и други декларирани характеристики.
  3. Не забравяйте да проверите наличността на цялата придружаваща документация (разписка за продажба, гаранция, инструкции за употреба, сертификат за съответствие). Запазете цялата документация за евентуална подмяна или гаранционен ремонт на бебегледачката..

  Бебефонът от британския производител на детски стоки Tommee Tippee е висококачествено, технологично и надеждно устройство, което ще зарадва родителите с широка функционалност и солидни технически характеристики. Такова устройство ще бъде много полезно през първата година от живота на бебето..

  Бебешки монитор TOMMEE TIPPEE с технология DECT и тъчпад

  16 440 рубли

  Доставка
  Доставяме стоки с марката Tommee Tippee (Tommy Tippi) за Русия, Казахстан, Украйна, Крим, САЩ, Южна Африка, както и до всяка друга държава. Плащането при получаване е възможно. Можете също така да изберете самостоятелно вземане от магазин или пункт за вземане във вашия град, доставка чрез куриер или транспортна компания, която е удобна за вас (PEK, CDEK, Business lines, Kit, Energia, Ratek, Aviamir и много други - ние работим с всички TC).

  Специален бебефон с чувствителна на допир постелка, която се поставя под матрака в креватчето. Ако дишането на бебето е прекъснато за 20 или повече секунди, алармата веднага ще дойде в родителското звено и майката ще може да помогне на бебето.

  За разлика от видео мониторите, чийто монитор трябва да гледате от време на време, за да видите промяната в положението на бебето в креватчето, бебефонът от Tommee Tippee поема контрола върху състоянието на бебето с английска педантичност.

  Той е напълно безвреден за детето, докато никоя от частите на бебефона не докосва бебето. Чрез регулиране на чувствителността на микрофона на бебешкото устройство можете да регулирате чувствителността на устройството за себе си, в зависимост от това колко шумна е стаята

  Характеристика:

  - Супер чувствителна тъчпад
  - Обхват на сигнала за бебефон: 300 метра
  - В безшумен режим гласовият индикатор на бебето е активен
  - 120 радиокомуникационни канала за максимална устойчивост на шум
  - Функция “VOX” (предавател, активиран с глас). В случай на загуба на сигнал или изтощение на батерията се задейства аларма
  - И двете устройства работят с батерии, акумулаторни батерии или захранване
  - Щипка за колан
  - Зареждане на мрежата
  - Работещо на батерии
  - Звуков сигнал.

  Информация за купувачите "Бебешки монитор TOMMEE TIPPEE с технология DECT и тъчпад"

  За да направите покупка, добавете артикул в кошницата си, като кликнете върху бутона „Добавяне в количката“ в картата с артикули. След това направете поръчка и посочете удобен за вас начин на доставка. След това нашият мениджър ще се свърже с вас, на когото можете да зададете всичките си въпроси. Освен това ви предлагаме алтернативни опции за поръчка на стоки:

  • Обадете се на 88129080300 или 88126705757 и получете изчерпателен съвет от специалист
  • Използвайте услугата за онлайн поддръжка и оставете заявка при онлайн консултанта
  • Поискайте обратно обаждане, оставете вашето име и телефонен номер
  • Използвайте бутона „Купете с едно кликване“ и поръчайте стоките възможно най-бързо
  • Пишете на нашата поща [email protected]
  • Пишете ни на онлайн Messenger Viber или WhatsApp

  Изберете предпочитания от вас начин на доставка

  Можете да използвате както бързи куриерски услуги, така и да вземете стоките сами на адресите на магазините, посочени в заглавката на уебсайта. Разходите за доставка варират в зависимост от стойността на артикула.

  За повече информация, моля, обадете се на един от веригите магазини и получете изчерпателна консултация от специалист Aichado по телефона.

  Плащайте стоки бързо и лесно

  Предлагаме ви избор от всички съвременни възможности за плащане:

  • Плащане в брой при получаване. Можете да платите покупката на стоки на куриера след проверка.
  • Плащане с карта
  • Безкасови плащания. Поискайте от нашия мениджър фактура за плащане и при доставка ще ви бъдат предоставени всички затварящи документи.

  Промоции, отстъпки и подаръци при закупуване на "TOMMEE TIPPEE бебефон с DECT технология и тъчпад"

  Разгледайте нашия раздел на сайта „Отстъпки и промоции“ и разберете за допълнителни опции за спестяване при закупуване на стоки в нашия онлайн магазин. Обширната програма за лоялност на Aichado предлага над 10 възможности за отстъпка, от които можете да избирате, и разбира се, не забравяйте да следите специалните предложения на магазина!

  8 (495) 245-00-92

  • МЕНЮ
  • Резултат
  • Доставка и плащане
  • Размяна и връщане
  • Регионални клиенти
  • Контакти
  • Статии

  Снимки на продукти

  Тук ли си

  Бебешки монитор Tommee tippee с технология dect и подложка за докосване

  Цветът е избран при плащане

  Поръчайте стоки по телефона. - 8 (495) 245-00-92

  Условия за доставка

  Доставка в Москва до 5000 - 290 рубли, до 8000 - 190 рубли, над 8000 - Безплатно *, Извън Московския околовръстен път - 30 рубли. - 1 км.

  Доставка в Русия: до транспортната компания - Безплатно *.

  Внасяне на мебели в апартамент от 150 рубли. - 1 кутия (ако има асансьор)
  Изкачване без асансьор: 100 рубли. - 1-ви етаж (1 кутия).

  Сглобяване: скрин от - 1100 рубли, креватче от - 1200 рубли, люлка от - 1000 рубли, гардероб - 2000 рубли.

  Бебешки монитор Tommee tippee с технология dect и сензорна подложка

  Спецификации:

  • настройка на ъгъла на наклона на камерата;
  • сензорна постелка, която се побира под матрака в креватчето и улавя всяко движение на бебето;
  • пеене на сигнал, когато бебето се движи;
  • родителското звено може да се носи на колана;
  • звуков сигнал предупреждава, че бебето се е обърнало в креватчето, отворило се, току-що се е събудило и се е движило;
  • контрол на температурата;
  • нощна лампа - има;
  • обратна връзка, възможно е да общувате с детето;
  • контрол на звука;
  • работен обхват - 300 m
  • ЛСД дисплей;

  Производство: Великобритания / Китай

  Tommee tippee радио и бебемонитори

  Сортиране: Дата ▾ Отстъпка от цената за магазин 1312 радио и видео бебефони в Москва

  В момента няма продукти с такъв набор от характеристики. Опитвам:

  • вижте подобни оферти по-долу
  • вижте всички продукти в категорията Бебешки монитори и радиостанции

  Статистика за радио и видео бебефон Tommee tippee в Москва

  Общо продуктиАртикули на складМагазиниМин. ценаМакс. ценаСредно аритметично цена
  131200990 руб.29 290 руб.9 782 рубли.

  Магазини от къде да закупите бебефон Tommee tippee в Москва

  Онлайн агрегатор "Всичко наведнъж" е система за сравняване на цени за стоки и услуги в онлайн магазините във вашия град, която ще ви позволи да закупите мобилен телефон, таблет, часовник или друг продукт на най-добрата цена в Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург и също във всеки град на Русия.

  Характеристики, цени и условия за доставка могат да се различават от посочените. Моля, проверете ги по време на покупката и плащането от продавача. Посочената цена, други характеристики на стоките и условията не са оферта в съответствие с чл. 435 от Гражданския кодекс на Руската федерация.

  Използването на сайта предполага приемане на потребителското споразумение.

  © 2013-2020 Препечатване на материалите на сайта само с разрешение на администрацията. Очакваме вашите въпроси и предложения на m

  Бебе Монитор Tommee Tippee Tippee

  Тук можете да закупите бебефон Tommee Tippee Tippee Baby Monitor на най-добрата цена! производител tommee tippee, модерен дизайн. Доставката се извършва в Москва и градовете на Русия.

  • У дома
  • Отзиви
  • Цени за бебефон Tommee Tippee Tippee в други магазини
  • Общ преглед
  • Спецификации
  • Частни реклами (използвани) 0
  • Форум
  • Вземете отстъпка
  • Рейтинг 2020

  Отзиви:

  Опитайте разширението на браузъра, което ще показва онлайн най-ниските цени за бебешки монитор Tommee Tippee Tippee:

  Спецификации:

  Основни характеристики

  ПроизводителТоми типи

  Отзиви за бебешки монитор Tommee Tippee Tippee:

  Ще се интересувате и от:

  • Бебешки монитор Tommee Tippee с технология dect и сензор за движение Цена: повече подробности търкайте.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee По-близо до природата с технология DECT и сензор за дишане Цена: още търкайте.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee По-близо до Цена: 2092 руб.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee 44101071 Цена: 1813 руб.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee с подложка за докосване Цена: 10013 руб.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee Бебешки монитор с технология DECT, контрол на звука Цена: 3622 rub.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee Бебешки монитор с технология DECT, който контролира звука и движението Цена: 4152 rub.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee 44100271 Цена: 2507 руб.
  • Видео бебефон Tommee Tippee Цена: повече подробности търкайте.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee По-близо до Цена: 2092 руб.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee 44101071 Цена: 1813 руб.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee с подложка за докосване Цена: 10013 руб.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee Бебешки монитор с технология DECT, контрол на звука Цена: 3622 rub.
  • Бебешки монитор Tommee Tippee Бебешки монитор с технология DECT, който контролира звука и движението Цена: 4152 rub.
  • Бебешки монитор Maman DM1211 Цена: 3423 руб.
  • Видео бебефон Kodak CHERISH C220 Цена: 7816 руб.
  • Видео бебефон Kodak CHERISH C525 Цена: 12707 руб.
  • Видео бебефон Kodak CHERISH C225 Цена: 9013 руб.
  • Видео бебефон Maman BM2600 Цена: 5423 руб.
  • Видео бебефон Ramili Baby RV1300 Цена: 15013 руб.
  • Бебешки монитор Philips AVENT SCD502 / 52 Цена: повече подробности търкайте.
  • Бебе монитор Beurer JBY84 Цена: 4034 руб.
  • Видео бебефон Motorola MBP85 Connect Цена: 7013 руб.
  • Бебешки монитор Beurer BY33 Цена: 3522 руб.
  • Maman ВМ2300 Цена: 3182 рубли.
  • Бебешки монитор Motorola MBP160 Цена: 2512 руб.
  • Уеб бавачка Beurer BY88 Smart Цена: 6971 руб.
  • Видео бебефон VTech BM2350 Цена: 2865 руб.
  • Наталия Бутран Автор: Наталия
   Дата: 30.05.2020 г. Цена: 400 руб.
  • Yamaha YSP-4100 Автор: Сергей
   Дата: 23.03.2020 г. Цена: 38 000 руб.
  • Bosch SCE 52M65EU Автор: Валери
   Дата: 25.02.2020 Цена: 30 000 руб.
  • Panasonic RQ - L11 касетофон Автор: Юрий
   Дата: 05.02.2020 Цена: 3 000 руб.
  • Ще купя нова или употребявана касета Epson C13S051100 Автор: Артем
   Дата: 24.10.2019 Цена: 3 000 руб.
  • ASUS PRIME Z270-P Автор: Александър
   Дата: 20.10.2019 г. Цена: 3 800 рубли.

  Магазини в Москва

  Тип: Вземане: Търговски център Звезда: всеки ден
  Адрес: Москва, Шокалски проезд, 61, пав. девет

  Тип: PVZ: Ателие ART-1: всеки ден
  Адрес: Москва, Солнцевски проспект, 11

  Тип: Точка за взимане: PickPoint: Булатниковская: всеки ден
  Адрес: Москва, ул. Булатниковская, 6, сграда 1

  Тип: Точка за взимане: PickPoint: Измайловски-2: всеки ден
  Адрес: Москва, Измайловски б., 43, офис 220

  Тип: Точка за взимане: PickPoint: Балаклава: всеки ден
  Адрес: Москва, проспект Балаклава, 5

  Форум 0

  Бебешки монитор Tommee Tippee Tippee Използвани

  В този раздел на сайта можете да закупите употребявани стоки или да поставите вашата реклама. Поставете реклама

  • - Доставка и вземане
  • - Контакти
  • - Свободни работни места
  • - Търговия на едро
  • - За доставчици
  • - Инвеститори
  • - Гаранция. Обмен. Връщане
  • - Отстъпки за рецензии, снимки и видеоклипове
  • - Често задавани въпроси (форум за поддръжка)
  • - Ценообразуване на конкурента - Приложение за браузър
  • - Реклама в уебсайта

  Diamond Electric - продуктов каталог. Град Москва. Контакти Москва Информацията на сайта не е публична оферта. Проверете наличността на стоки при нашите мениджъри. Използвани данни от Yandex Market