Понастоящем лекарството не се предлага в аптеките

Опитайте да промените параметрите си за търсене

Относно търговското наименование

Тази страница предоставя информация за търговското наименование BIOFIT Lingonberry + PUMKKIN CRYO Това лекарство се предлага в следните лекарствени форми: TABL; опаковка: N100; На нашия уебсайт не можете да закупите лекарство, а само да получите информация в коя аптека и на каква цена се продава това лекарство. Можете да научите за наличността на лекарства в аптеките в Новосибирск по телефона. 8-800-600-22-09

Как да подобрим качеството на храната? Онлайн с експерт AiF-Новосибирск

Татяна Павловна Бадалян, представител на изследователската и производствена компания GRANDE LLC, ще отговори на въпросите на читателите относно съвременните начини за подобряване на хранителната структура на възрастни и деца..

Компанията е единственият разработчик и производител на криопрахове в Русия, произведени от естествени растителни висококачествени суровини, получени от зеленчуци, плодове, плодове или зърнени култури по криогенна технология.

Съвременната технология на криогенно замразяване се основава на дехидратация и микроструктуриране на растителния продукт. Това прави възможно попълването на витамини, микро и макроелементи, биологично активни вещества.

Уважаеми читатели! Ако имате някакви въпроси - задайте ги сега: под формата на коментари под този материал или писмо на нашия имейл адрес: [email protected]

Здравейте, прочетох съобщението ви, моля, кажете ми как криопраховете са полезни за децата и от какво са направени?

Криопорошки от зеленчуци, плодове, плодове и зърнени храни се дават на деца от 3-годишна възраст и крио-овес от 1-годишна възраст. Такива прахове подобряват качеството на храненето на децата, те получават естествени витамини в лесно смилаема форма. Това могат да бъдат крио моркови, крио елда, крио овес, крио цвекло, крио боровинки, крио малини и др. 1 чаена лъжичка криопрах съдържа 1,5 кг суров продукт (моркови, цвекло, зеле и др.), А 1 таблетка съдържа 0,5 кг. В криопраховете няма оцветители или консерванти, постига се 100% асимилация поради микроструктурирането на продукта.

Моля, кажете ми дали има аналогия на тази храна със сушени плодове и плодове?

Маргарита Ивановна, Новосибирск

Няма пряка аналогия, тъй като при производството на криопрахове растенията (зеленчуци, плодове, плодове, зърнени култури) се подлагат на дълбоко криогенно замразяване, вакуумна дехидратация и след това микроструктуриране, което позволява изяждането на 1,5 кг суров продукт (зеле, цвекло) в 1 чаена лъжичка криопрах, земна круша, червена боровинка, малина и др.). Помага за запълване на дефицита на витамини и други хранителни вещества, открити в зеленчуците, плодовете или плодовете.

Що се отнася до сушените плодове, при продължително сушене или термична обработка умират само витамини: фибри, микро- и макроелементи, захар, органични киселини.

Възможно ли е напълно да се замени храната с такива прахове и ще помогнат ли при недостиг на витамини?

Хранителните продукти не могат да бъдат напълно заменени с криопрахове. Храната трябва да се приема както обикновено, а качеството й да се подобрява с криопрахове. Тъй като ядем предимно рафинирана храна с излишък на въглехидрати и мазнини, често хиперкалорична, е много важно да се въвеждат растителни храни, за да се подобри състоянието на организма. С тях получаваме фибри, витамини, микро-, макроелементи, биологично активни вещества. Въпреки това, поради преобладаващия стереотип на храненето, както и неспособността на ензимната система на храносмилателния тракт да смила фибри, ние много лошо усвояваме всички полезни неща, които се съдържат в зеленчуците, плодовете, плодовете и зърнените култури. Благодарение на технологията на нейното създаване, криопорохът е 100% натурален и в 1 чаена лъжичка можете да получите 1,5 кг суров продукт (например зеле, моркови, броколи, боровинки и много други) със 100% усвояване в организма. В допълнение към попълването на дефицита на витамини и други полезни вещества, криопорошките осигуряват детоксикация на организма, пребиотичен ефект, подобряват имунитета, имат противовъзпалителни и защитни от рак ефекти..

Концепцията за недостиг на витамини в съвременността е изключително рядка. Най-често страдаме от хиповитаминоза. Такива криопрахове могат лесно и напълно да компенсират дефицита не само на витамини, но и на фибри, биологично активни вещества.

Не получаваме ли витамини от плодове, сурови и варени зеленчуци, защото в допълнение използваме и витамини и мултивитамини?

Разбира се, когато дойде лятото и началото на есента, е много важно да ядете плодове, плодове, зеленчуци в суров вид! Но до декември, например, обикновена ябълка вече не съдържа витамин С. Варените зеленчуци съдържат само витамини от група В и Р..

В криопраха запазването на витамините е гарантирано за 1,5 години от датата на производство. Благодарение на технологията за обогатяване, използвана при производството на криопрахове (криогенно замразяване, дехидратация, микроструктуриране до размера на големи органични молекули), витамините от всяка растителна клетка се отделят в общата биомаса. По този начин, използвайки 1 чаена лъжичка криопрах, човек получава същото количество витамини, както се съдържа в 3 кг суров продукт. Що се отнася до изкуствените витамини, препоръчително е да ги приемате само според указанията на лекар и само като лек за кратък курс..

Добър ден, за първи път чувам за криопраховете. Кажете ми, че това е хранителна добавка или нещо друго? Къде мога да купя този продукт?

Криопорошките от зеленчуци, плодове и плодове не са хранителни добавки. Това е естествен растителен продукт (зеленчуци, плодове, плодове, зърнени храни), произведен с помощта на патентована криотехнология.

В Новосибирск такъв продукт може да бъде закупен в аптеките на веригите Melodiya Zdorovya, Avicenna и Apteka goroda, или в центъра на терапевтично и профилактично хранене на адрес: Vokzalnaya magistral, 16, of. 407.1. с предварително обаждане на телефон 8-913-783-76-10. Освен това можете да направите поръчка на уебсайта www.krioeda.ru

Ще помогнат ли криопраховете на хората, които са на диета и се опитват да отслабнат, за да поддържат уелнес??

Ако спазвате висококалорична диета (загуба на тегло), е много важно да приемате криопрахове, тъй като те не позволяват на тялото да стане сенилно, помагат за попълване на дефицита на витамини, микро- и макроелементи, фибри, а също така ще помогнат за намаляване на телесното тегло, без да дават допълнителни калории. Има готови комплекси от криопрахове за намаляване на телесното тегло: „Идеален“, „Силует“, позволяващи ви да замените едно или две хранения.

Моля, кажете ми, тъй като децата са толкова избирателни в храната, как да ги хранят с пълноценна храна?

Аз като баба на две внуци, които са много придирчиви в храната, се научих да добавям криопрахове от овес, ябълки, различни плодове към кисело мляко, извара и любими зърнени храни.

Добър ден! Помагат ли фибрите в буркан за отслабване? Как да го взема? Мога ли да го пия с вода или само с кисело мляко или кефир?

Вземете фибри много деликатно, не повече от 1 s. лъжици на ден. Това ще допринесе за загуба на тегло, но много слабо е необходимо да се спазва диета с частично гладуване с намаляване на съдържанието на калории и увеличаване на физическата активност.

И какви вътрешни процеси в тялото се влияят от тези криопрахове?

Криопорошките са 100% естествени зеленчуци, горски плодове, плодове и зърнени храни, но обработени с помощта на съвременна биоспестяваща криотехнология. По този начин криопраховете дават възможност за попълване на дефицита на витамини, микро- и макроелементи, фибри, биологично активни вещества. Те помагат за прочистването на организма: премахват тежки метали, радионуклеиди и други токсични вещества (екзо- и ендогенен произход). Допринася за нормалното развитие на чревната микрофлора, като осигурява пребиотичен ефект. Те подобряват имунитета, имат противовъзпалителни и противоракови ефекти. Такъв криопрах като "Lingonberry с тиква" перфектно почиства тялото, подобрявайки също функцията на черния дроб, бъбреците и червата.

Здравейте! Прочетох вашите препоръки. Мога ли аз, бъдещата майка, да използвам тези чудодейни криопрахове? Какво препоръчвате да вземете? Доста съм здрав, но през пролетта забелязах умора и слабост. Благодаря!

Здравейте Олга, от първия ден на бременността се препоръчва да приемате ½ чаена лъжичка криопрах от зеле броколи 2 пъти на ден с храна. Броколите са от съществено значение за предотвратяване на спонтанен аборт и фетални малформации, както и за подобряване на детоксикацията на черния дроб. Обикновено се препоръчва прием на крио броколи преди 25-та седмица от бременността. За да се получи дневна доза витамини, макро- и микроелементи, се препоръчва да се приема овесена смес "Горски плодове" (тя включва криопрахове от овес, боровинки, боровинки, малини, касис, цариградско грозде, арония, череши, шипки). Можете също да направите коктейл от него: за 100 мл кисело мляко - 3 чаени лъжички овесена смес "Горски плодове" и се разрежда до 200 мл с преварена вода. Този коктейл съдържа дневна доза от всички биологично активни вещества и витамини, които са толкова необходими на бременните жени. При отоци се препоръчва да се приема криопрах "Lingonberry с тиква" 3 таблетки 2 пъти дневно 30 минути преди хранене. Можете да закупите криопрахове в аптеки „Мелодия здоровья“: Советская, 21, Крилова, 7, Станиславски, 15.

Добър ден. Кажете ми, детето ми има проблем с изпражненията. Може ли криопропите да помогнат? На каква възраст могат да се дават на дете?

Здравей Анастасия. При запек се препоръчва да се дават криопрахове на деца на възраст от 1,5 години. Криопраховете от цвекло и овес или криопрах "Sorbifit laxative" (елда, сини сливи) трябва да се добавят към зърнени култури и извара на върха на ножа. От 3-годишна възраст вече можете да давате 1 таблетка или 1/3 чаена лъжичка, ако е на прах. От 6 години - 5-6 таблетки на ден.

Моля, кажете ми дали криопраховете имат ефект върху увеличаването на продължителността на живота?

Систематичният прием на целевата цел на криопраховете от зеленчуци, плодове и зърнени храни може да повлияе не само на увеличаването на продължителността на живота ви, но и значително да подобри качеството му. Приемането на 3 до 7 чаени лъжички криопропс в различни комбинации, например овес или елда, нахут, мунг цвекло, ерусалимски артишок, тиква, горски плодове има сложен и многопосочен лечебен и подмладяващ ефект. Поради попълването на всички необходими вещества от всяка клетка на тялото ви, дистрофичните процеси няма да прогресират. В същото време организмът редовно ще се прочиства от токсични вещества и имунната система ще се нормализира.

Какъв е онкологичният защитен ефект на годни за консумация растения в криогенна форма?

Онкологичният защитен ефект на криопраховете се състои от няколко действия. Първо, поради високото съдържание на фибри, има максимално прочистване на стомашно-чревния тракт и подобрено хранене за чревната флора, което от своя страна дава нормален имунитет. На второ място, естествените витамини са антиоксиданти, премахват тежки метали и радионуклиди от тъканите, свързват ги и ги правят безопасни. Зеленчуци: тиква, моркови, домати съдържат каротини със способността да възстановят мутиращата клетка до нормалното.

През 1992 г. беше установено, че кръстоцветните растения, а това са всички видове зеле, включително броколи, съдържат незначителни съединения - индоли, които са основни ензими в черния дроб. Те дезинфекцират изразходваните полови хормони. С дефицита им в организма рискът от рак на гърдата се увеличава значително.

Могат ли криопраховете от растения да повлияят на големи чревни мастни микроби при затлъстели хора?

Установено е, че елдата, лукът и артишокът от ерусалим потискат растежа на „мазни“ микроби, които карат човек да се храни с много сладки и нишестени храни. Използването на тези крио сонди ще помогне да се справите с този проблем..

Lingonberry с тиква

Състав: криопрах от червена боровинка и тиква.

Активни вещества и тяхното действие: витамини Е, С, В1, В2, В5, РР и др. Микроелементи: цинк, мед, селен, кобалт.

Макронутриенти: калций, магнезий, калий, фосфор. Биологично активни вещества: каротеноиди (включително бета-каротин), биофлавоноиди, пектини, гликозиди на хининова киселина, органични киселини.

Успешната комбинация от червена боровинка с тиква осигурява на човешкото тяло мощен прочистващ и лечебен ефект. Отстранете тежки метали: живак, олово, кадмий, както и радионуклеиди.

Тиквените пектини заедно с цинхоновите органични киселини от червена боровинка помагат за прочистването на стомашно-чревния тракт от токсични вещества, потискат гнилостната флора на червата, възстановявайки париеталното храносмилане и абсорбция.

В пикочната система растежът на микробните колонии се потиска. Каротеноиди, биофлавоноиди, витамини Е, гр. B, подобрява детоксикационната функция на черния дроб, насърчава екскрецията на жлъчката. Потискат образуването на солни кристали в бъбреците, стимулират тяхното отделяне.

Цинкът може да попречи на разпространението на вируси, тъй като цинкът стимулира образуването на защитна мембрана върху вирусни патогени, като по този начин предотвратява проникването им през лигавиците в дихателните пътища.

Брусника с тиква осигурява мощна антиоксидантна и антиканцерогенна защита.

Показания: заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, бъбреците и пикочната система (инфекция на пикочната система, солна диатеза, уролитиаза), прочистване на организма, попълване на витамини, микро- и макроелементи.

Lingonberry с тиква е показан за профилактика на токсикоза при бременни жени, стимулира диурезата.

Начин на приложение: за деца от 3 години, 1 таблетка 3 пъти на ден, за възрастни, 3 таблетки 2 пъти на ден, измийте с вода.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта. Форма на освобождаване: 100 таблетки от 300 mg.

Lingonberry с тиква Cryo, таб. № 100

 • Общи цени за Lingonberry с тиква Cryo в аптеките в Новосибирск: 1

Ти гледа

Популярни стоки

 • © 2020 "В аптеката"
 • Проектиране и маркетинг на вашия маркетинг
 • Статии
 • Фармация
 • Каталог с лекарства
 • Запитвания
 • за проекта
 • Инструкции за търсене
 • Предварителна поръчка в сайта
 • Реклама в уебсайта
 • Условия за ползване

Участвайте в разработването на проекта

Можете да ни изпратите желание или да докладвате за грешка.

Cryoed

Информация

 • www.krioeda.ru
 • Доставка

Отзиви

Наскоро лекарят предписа хапчета от червена боровинка и тиква. Всичко щеше да се оправи, но намирането им не беше толкова лесно. След като обиколих дузина от най-близките аптеки, не намерих нищо и реших да потърся в Интернет. Попаднах на онлайн магазина Cryoed. Много лесен за използване сайт, бързо намерих необходимите таблети и направих поръчка, дори без регистрация, просто като въведох всичко.

Наскоро лекарят предписа хапчета от червена боровинка и тиква. Всичко щеше да се оправи, но намирането им не беше толкова лесно. След като обиколих дузина от най-близките аптеки, не намерих нищо и реших да потърся в Интернет. Попаднах на онлайн магазина Cryoed. Много лесен за използване сайт, бързо намерих необходимите таблети и направих поръчка, дори и без регистрация, като просто въведох всички необходими данни (адрес, телефонен номер), доставката беше много доволна, не трябваше да чакам дълго, бях свързан предварително и доставих стоките на следващия ден безплатно! Бях доволен!

 • Абонирайте се за коментари
 • Оплачете се на модератора
 • добави към списъка с приятели
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • пет

Бих искал да оставя коментара си за онлайн магазина "Cryoeda".

По време на бременността гинекологът ми предписа непрекъснато да пия хапчета за отоци "Бръсна с тиква". но те не са евтини - 630 рубли в аптеката на женската клиника, но в други аптеки няма ((След като потърсих в хапчетата в града тези хапчета и не намерих по-евтино никъде другаде, попаднах на.

Бих искал да оставя коментара си за онлайн магазина "Cryoeda".

По време на бременността гинекологът ми предписа постоянно да пия хапчета за отоци "Бръсна с тиква". и те не са евтини - 630 рубли в Аптеката на женската клиника, но в други аптеки няма ((След като потърсих в интернет тези хапчета в аптеките в града и никъде не намерих по-евтини, попаднах на онлайн магазин "Cryoeda", което е за чудо !!) хапчетата бяха със 150 рубли по-ниски, отколкото в аптеката! и сега съм редовен купувач на тези хапчета в този магазин! цената е 480 рубли и доставката в рамките на града е безплатна! Много, много удобно! седите у дома и не е нужно да бягате никъде. Супер! благодарение на този магазин за цени и доставка! :) Препоръчвам!

Lingonberry хапчета с тиква

Пшенични кълнове с тиква - предназначени за премахване на дефицита на витамини и минерали от естествен произход, възстановяване на електролитния баланс, укрепване на имунитета. Хранителна добавка Пшеничните кълнове с тиква имат изразени противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, подобрява храносмилането, има мощни сорбиращи свойства, неутрализира и премахва токсините, тежките метали, повишава противораковата защита на организма. Пшеничните кълнове с тиква са естествен продукт, създаден с помощта на съвременна технология за екстракция, която запазва всички естествени свойства на съставките.

Състав на хранителни добавки Пшенични кълнове с тиква

Производството се извършва от екологично чисти домашни съставки, на модерно оборудване, качеството отговаря на най-високите международни стандарти. BAA Пшенични кълнове с тиква на фирма Родник Здоровья не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подобрители на вкуса, глутен.

Съставките, екстракт от тиква и пшеничен зародиш, съдържат:

витамини A, B, D, E, F, C, K, PP, Uорганични киселини (салицилова, лимонена, винена)
етерично маслокобалт
калцийфлуор
цинкглюкоза
селензахароза
желязовъглехидрати
магнезийфруктоза
калийхолин
йодкаротеноиди
медпротеини

Полезни свойства на хранителните добавки Пшенични кълнове с тиква ROS

Естествените компоненти на добавката имат тонизиращо, почистващо, тонизиращо действие. Пшеничните кълнове с тиква повишават антиоксидантната защита на организма, облекчават възпалението, нормализират метаболизма, премахват дефицита на витамини и минералите.

Показания за използване на хранителни добавки Пшенични разсад с тиква, инструкции

 • недостиг на витамини, недостиг на минерали
 • нарушение на водния, солевия, електролитния баланс
 • нарушение на чревната микрофлора, дисбиоза
 • различни отравяния, интоксикации, работа в опасна работа
 • заболявания на отделителната система, бъбреците
 • чернодробно заболяване
 • настинки, вирусни, инфекциозни заболявания
 • подпухналост, кръгове под очите
 • заболявания на сърдечно-съдовата система
 • стрес, депресия, емоционални изблици, нарушения на съня
 • за ускоряване на възстановяването в следоперативния период след заболяване

Начин на приложение: 2 таблетки, 2 пъти на ден 20 минути преди хранене.

Противопоказания: индивидуална непоносимост, кърмене, бременност.

Как да съхранявате: при стайна температура, не оставяйте на слънце, далеч от деца.

Цената на добавката Пшенични кълнове с тиква и как да купите

Цената на пшеничните кълнове с тиква е посочена в горната част на страницата.

Купете пшенични кълнове с тиква Health Spring - поръчайте по телефона или като кликнете върху бутона „Купи“ в горната част на страницата.

Вземане - офисът ни работи от 10:00 до 20:00, неделя е почивен ден.

Доставка на хранителни добавки Пшенични разсад с тиква в Москва се извършва чрез куриер, до регионите от транспортна компания или по пощата.

Отзиви за хранителни добавки Пшенични кълнове с тиква

На отделна страница ще намерите отзиви за добавката Пшенични кълнове с тиква и други продукти на компанията Rodnik Zdorovya.

Lingonberry хапчета с тиква

Храните с ниско съдържание на мазнини няма да ви помогнат да отслабнете

Ако храната е с ниско съдържание на мазнини, тогава най-вероятно има много захар или сол, а това е още по-лошо. Но в противен случай всички вредни ястия не биха били толкова вкусни. Само мазнините не правят човека дебел; вината за това са излишните калории, липсата на балансирана диета и липсата на физическа активност.
Адекватното съдържание на мазнини в храните ни насища, което означава, че няма да искаме да ядем по-дълго. Някои мазни храни дори помагат при отслабване. Например яйца, зехтин, млечни продукти, ядки и авокадо.

Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана

Измийте ми ръцете

Всъщност лекарите винаги си мият ръцете по този начин, тъй като той осигурява най-доброто почистване. Но в днешната ситуация това ще бъде полезно за всички.

Видеото много ясно показва всеки етап и защо е необходим.

Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана
Естествени витамини. КРИО. публикацията е фиксирана

Lingonberry с тиква

Успешната комбинация от червена боровинка с тиква осигурява на човешкото тяло мощен прочистващ и лечебен ефект. Премахват се тежки метали: живак, олово, кадмий, както и радионуклеиди. Тиквените пектини заедно с органичните киселини от червена боровинка помагат за прочистването на стомашно-чревния тракт от токсични вещества, потискат гнилостната флора на червата, възстановявайки париеталното храносмилане и усвояване.

В пикочната система растежът на микробните колонии се потиска. Каротеноиди, биофлавоноиди, витамини Е, гр. B, подобрява детоксикационната функция на черния дроб, насърчава екскрецията на жлъчката.

Потискат образуването на солни кристали в бъбреците, стимулират тяхното отделяне. Брусника с тиква осигурява мощна антиоксидантна и антиканцерогенна защита.

Био-скраб за тяло LLC "Първо решение" Домашна козметика Тиква-червена боровинка - преглед

Просто рядко воняща тиква от тиква и боровинка! (от Fix Price)

Днес искам да ви разкажа за неуспешната ми покупка от Fix Price. И ще говорим за тиквено-бръмбарния скраб за тяло от домашна козметика.

Място за покупка: Фиксирана цена

Прочетете за другите ми покупки в ревюто ► I ♥ Фиксирам цена (постоянно ПЪЛНЕНО ОТЗИВ!)

Цена: 50 руб.

Сила на звука: 300 мл.

Производител: Домашна козметика (DK)

Произведено в Русия

Външен вид на продукта:

Продуктът е в тъмна пластмасова шайба.

Етикетът просто е пълен с различни обещания на производителя.

Там можете да намерите и начина на приложение, състава, противопоказанията и друга стандартна информация за продукта..

Капакът се затваря плътно, но въпреки това е лесен за работа.

Вътре в буркана се намира защитна пластмасова мембрана.

Скрабът е много течна гелообразна консистенция с малки кости от червена боровинка (вероятно) и тиква (вероятно).

Не съм градинар и съм свикнал да виждам размера на тиквените семки много по-голям и точно там виждаме малки семена с размер няколко милиметра. Които между другото са много малко.

Докато вдигате продукта, става ясно, че има много малко изтъркани частици. Освен това е много течен. Много е трудно да се кандидатства. Продуктът дори не иска да бъде въведен, той просто ще капе през пръстите ви.

И когато попадне върху кожата, тя се стреми бързо да изтече от нея, като същевременно оставя лепкав филм върху кожата.
Не знам кой е решил, че това е ексфолиант, защото не е възможно да се търка с това неразбираемо вещество. Душ геловете с изтъркани частици на фона на този продукт имат просто най-твърдите измиващи частици в сравнение с тази течност. Но геловете се разпенват и почистват тялото ни, а след този "скраб", напротив, искам да се измия добре със сапун.

Между другото, производителят предлага следното начин за използване:

нанесете скраба върху тялото с масажиращи движения, изплакнете с вода

Миризма: просто удря носа със своята химия. Очаквах да мирише на вкусно сладко от боровинки. но уви. Изобщо не мирише на червена боровинка, като нещо естествено, но няма голям намек за някакво зрънце.

Състав:

Производителят ясно е описал на етикета защо трябва да изберем този скраб. Но нека да подредим всичко.!

придава на кожата ненадмината мекота

омекотява и овлажнява кожата ви

не омекотява и не хидратира.

Е, поне не написаха нищо за „вкусната“ миризма!

Естествено, опитах се да съживя този "скраб", като добавих кафе и морска сол.

Солта вземаше любимия си от компанията Всеки ден.

Кафето беше прекъснато от отвратителна химическа миризма, но добавените съставки влязоха в химическа реакция, образувайки пяна на повърхността на "скраба", а след това продуктът се превърна в съсиреци от пластилин..

Моят съвет към вас! Минете покрай този "скраб" и дори не гледайте в неговата посока! Това е просто рядка миризлива мръсотия. С нулево грандиозно търкане!

Резюме:

 • не търка
 • не изравнява кожата
 • не придава на кожата ненадмината мекота
 • не повишава еластичността
 • не омекотява и овлажнява кожата
 • миризлив
 • тече през пръстите ми

Моите прегледи на продукти Домашна козметика:

Таблетки за резорбция "AlteRen" с боровинки 80 таблетки, по 0,75 g всяка

Таблетки за резорбция "AlteRen" с боровинки 80 таблетки, по 0,75 g всяка

Налични методи за доставка за g.

- Пари в брой

Плащане в брой на куриера при получаване на поръчката

- Безкасови плащания

Плащане по фактурата чрез банки на Руската федерация и платежни системи

- Сбербанк

Плащане във всеки клон и банкомат на Сбербанк на Русия

- Yandex пари

Плащане в платежната система Yandex.Money

 • Описание
 • Обратна връзка (0,0000)

Описание на продукта:

Допринася за нормализирането на пикочно-половата система на организма.

Билковите екстракти, които са част от "AlteRen", осигуряват:

 • противовъзпалително, бактерицидно действие;
 • деконгестант, лечебен, диуретичен ефект;
 • аналгетичен ефект върху пикочно-половата система.

Влияние на билкови екстракти, включени в "AlteRen":

 • Коренища от каламус - имат противовъзпалителен, аналгетичен, успокояващ, диуретичен, дезинфекционен ефект.
 • Цветя на лайка - имат спазмолитично, дезинфекциращо и противовъзпалително действие.
 • Листа от червена боровинка - имат диуретично, противовъзпалително, антисептично действие.
 • Билка възел - използва се при хронични заболявания на пикочните пътища, особено при съпътстващи нарушения на минералния метаболизъм, в началния период на уролитиаза, както и след отстраняване на камъни.

Състав:

екстракт от коренище на аир, екстракт от цветя на лайка, екстракт от листа на червена боровинка, екстракт от билки възли, спомагателни вещества.

възрастни 2 таблетки 2-4 пъти дневно по време на хранене.

Срок на годност: 24 месеца.

Този продукт не е наркотик

"BIOMIK" с кора от бяла върба, тиква, червена боровинка, репей, полски хвощ, 90 таблетки

СЪСТАВ: дълбока камбрийска глина, кора от бяла върба, тиква, лист брусница, корен от репей, полски хвощ.

Описание

Приложения: като биологично активна хранителна добавка за хранителна корекция, запълване на дефицита на фенолни гликозиди, флавоноиди, салицин, арбутин, танини, силиций, инулин, бета-каротин.

Действието на лекарството е насочено към подобряване на функционалното състояние на ставната система, намаляване на отока и болката в ставите, насърчава отделянето на соли, разрежда кръвта, действа като противовъзпалително, стягащо, хемостатично, дезинфектант, диуретик.

Начин на приложение: за възрастни и деца над 14 години, 2 таблетки 3 пъти на ден с много вода.

Продължителността на приема е 4-6 седмици. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба..