Избрани продукти 19 от 81

Нови отзиви

Плъзгач за малко дете за фланела за баня

Все още не съм го използвал, просто искам да привлека вашето ВНИМАНИЕ, че ЦВЕТЪТ идва СЛУЧАЙНО. Не го прочетох: (Дойде розов слайд, очаквах бял, както е на снимката, но не гледаме пола на детето, следователно имаше нужда от неутрална версия. Моето невнимание, пиша за хора като мен)

Покривало за бебешка вана Tega Maxi

Къпя се на тази гъба в голяма баня. Навлажнявам го с напълно топла вода и слагам детето. Удобен за пране и пране. Много е удобно да миете косата си, защото поради факта, че гъбата се навлажнява с вода, водата от главата бързо се абсорбира в гъбата и не се събира в ушите. Тази гъба има добра плътност, можете да завъртите бебето на цевта, за да изплакнете гърба. Водата в самата баня може да се черпи или да не се черпи, това е както искате. Само краката на бебето ще изплакват в банята. Опитах няколко слайда. Тази опция ми подхождаше най-много..

Мини горска плувна горска бурго

Не проверих този слайд в работата. Използвахме този слайд с по-голямо дете. Харесвам. Удобно. Свободни ръце при къпане. Плюс това има издънки.

Разнообразни столчета за хранене на бебето в банята, съвети за избор

Водните процедури за бебе от първата година от живота са важно хигиенно средство. Родителите се опитват да ги разнообразят, правят не само полезни, но и забавни и безопасни. За да се справи със задачата ще помогне специален стол за къпане на бебето в банята, който освен развлекателната функция и удобството ще освободи и майчините ръце. За да изберете продукта с най-високо качество във всички отношения, е важно да вземете отговорен подход към неговото придобиване, като предварително сте проучили сортовете и характеристиките на продуктите. Ще бъде полезно да се обърнем към отзивите на родители, които активно използват такива устройства за къпане на децата си..

Предимства и недостатъци

Доста е трудно да се къпе шестмесечно бебе, което лежи, с помощта на пързалки и специални хамаци. На тази възраст е много по-интересно за активен изследовател да изучава света, докато е седнал, така че специална седалка със защитна дъска, която напомня смътно на стол за хранене, ще бъде полезна. Продуктът може да изглежда различно, но задължително е оборудван с облегалка с надеждна опора, ограничаваща маса и крепежни елементи, най-често това са вендузи. Предимствата на използването на този дизайн:

 • можете да извършвате хигиенни процедури и да играете едновременно;
 • подходящ за малки деца, които се страхуват от вода - с помощта на столче за хранене, можете да осигурите непълно потапяне във ваната, така че детето да се чувства по-комфортно;
 • надеждното закопчаване и задължителните ограничители осигуряват високо ниво на безопасност на бебето по време на плуване;
 • многофункционалност на продукта - може да се използва като стол за хранене, а ако има панел за игри - като развлекателен център;
 • седалките са лесни за съхранение - те са доста компактни и много елементи са подвижни;
 • лекота на поддръжка - пластмасовата рамка може бързо да се измие, няма нужда да се използват скъпи домакински химикали или да се избират подходящи условия за изсушаване на продукта.

Наред с предимствата, родителите отбелязват и някои недостатъци на стола:

 • бебето може да бъде раздразнено от ограничено движение;
 • за закрепване с вендузи, повърхността на дъното на банята трябва да е равна;
 • ако вкъщи няма подложка против хлъзгане, ще трябва да я закупите отделно;
 • ако имате покривки от плат, продуктът ще трябва да се изплаква старателно и да се изсушава след всяка употреба.

И въпреки че възможността за закупуване на такава седалка за много родители е под въпрос, това не намалява удобството на тази пластмасова мебел, създадена за комфорта и безопасността на детското къпане..

Дизайн и разновидности

Специален стол за къпане на бебе в банята е представен от разнообразни модели, които се различават един от друг не само по цвят и форма, но и по дизайн, експлоатационен живот и качество. Струва си да се уверите в надеждността на избрания стол за хранене и да проучите потребителските отзиви за него, дори преди да закупите продукта. Често задаваният въпрос - "На каква възраст можете да използвате стол?" - всеки производител или педиатър ще отговори еднозначно: къпането с помощта на това устройство е възможно от момента, когато детето е достатъчно уверено да седи самостоятелно. Обикновено на опаковката са посочени всички необходими параметри - възрастта, теглото и височината на бебето, така че няма да е трудно да се направи правилният избор.

Бебето трябва да се чувства удобно на стола, трябва да има свободно пространство, така че краката и ръцете да не бъдат притиснати.

Стандартен

Стандартният стол за къпане на бебе изглежда като обикновена седалка за бебешки стол. Отличителна черта е наличието на страни и липсата на допълнителни части. В повечето случаи закрепването се извършва с помощта на вендузите, включени в продукта. Щипките са разположени под основата на седалката или отстрани. Има модели, където са налични и двете опции за монтаж. Този стол ще бъде оценен от родителите, които предпочитат минимализъм, заедно с високо качество и надеждност. Размерите на стандартните модели са компактни - около 30 × 30 × 20 см. Недостатък - при редовно използване на продукта вендузите бързо губят функционалност.

360 ° завъртане

Тези столове могат да се въртят на 360 ° благодарение на въртящата се седалка, което прави къпането много по-лесно. Родителите обичат удобството, а детето се увлича от своеобразна въртележка. Такива модели все още не са широко разпространени у нас, така че асортиментът е оскъден, в повечето случаи ще трябва да направите поръчка от чуждестранни ресурси онлайн. Недостатъкът е проблемите с монтажа върху неравна повърхност на банята. Столовете на този модел са по-големи, средни размери - 65 × 35 × 50 см.

Трансформатор

Друг модел са конвертируемите седалки, които мълчаливо се наричат ​​универсални. Тяхната отличителна черта е наличието не само на вендузи в долната част, но и на крачета, което позволява продуктът да се монтира на твърда повърхност. Трансформиращият стол е идеален както за водни процедури, така и като мебели за хранене. От съображения за сигурност не се препоръчва едновременното комбиниране на първото и второто. Недостатъкът е широкото пространство между краката, което е неудобно за малките деца. Средни размери - 32 × 29 × 22 см.

Окачване

Такива столове за къпане на бебето в банята са прикрепени отстрани. Щипките се използват като фиксиращи елементи. Много родители отбелязват, че активно бебе може да почива краката си във ваната, съответно да откъсва закопчалките, да преобръща стола и да пада. Тъй като седалката е прикрепена отстрани, по време на водните процедури трябва да вземете пълна вана с вода, което не е много удобно и икономично, ако къпете детето си всеки ден. Това е основният недостатък на дизайна. Размерите на тези столове са по-големи от тези на други модели, поради страничните укрепвания, приблизително 65 × 35 × 55 cm.

Модели за бебета с регулируема позиция на гърба се обособяват като отделна категория - можете да плувате на такъв стол, докато се накланяте.

Материал и цвят

Столовете за къпане са направени предимно от пластмаса. Сред предимствата на материала:

 • леко тегло;
 • лекота на грижи;
 • високо ниво на якост;
 • дълъг експлоатационен живот.

Предпоставка е наличието на сертификати за качество, потвърждаващи безопасността на суровините за здравето на децата. Пластмасата трябва да е здрава, способна да издържи на нарастващото натоварване (теглото на растящото бебе) и постоянното механично напрежение (децата определено ще почукат на стола с играчки, а някои дори пробват материала „на зъб“). Трябва да се избягват грапавостта на повърхността и острите ръбове.

По изключение някои производители предлагат столове, направени от комбинация от материали като дърво и пластмаса или метал с антикорозионно покритие. В този случай седалката е дървена, а крепежните елементи са изработени от пластмаса или метал. Такива конструкции могат да издържат на голяма маса и най-важното са, че са екологични. При някои модели седалката на стола може да е текстилна, например в проходилка.

Що се отнася до цветовете на мебелите за баня, стандартно са популярни розовите и сините модели. Но благодарение на широката гама от асортименти, всеки може да избере всеки друг цвят - подходящ за интериора на банята или просто привлече вниманието на дете. В същото време специалистите препоръчват да се откажат от твърде ярки, крещящи тонове - те ще раздразнят нервната система на трохите по време на процеса на къпане. Оптималното решение ще бъдат спокойните нюанси, гледайки на които можете да се отпуснете - бледо зелено, бежово, мента, млечно.

Допълнителна функционалност

В скъпите модели столове за баня се предоставят допълнителни функции:

 • облегалка, регулируема по височина;
 • прибиращи се перила за лакти.

Също така, в повечето случаи производителят добавя игрален или музикален панел към дизайна, мини маса за поставяне на допълнителни играчки. Това решение ви позволява да направите процеса на къпане вълнуващ и интересен за неспокойно бебе. Има модели с прибиращи се резета, които ви позволяват бързо да извадите бебето от столчето за хранене, без да се придържате към предния панел с крачетата.

Как да използвам

Преди първото къпане продуктът се препоръчва да се измие със сапун и да се третира с антисептик. За да прикрепите столчето за хранене, трябва да използвате равна, гладка повърхност, като избягвате завоите на ваната и вдлъбнатините, в противен случай вендузите няма да задържат конструкцията. Можете да изтеглите вода, след като се уверите, че продуктът е здраво фиксиран. Нивото на течността трябва да е точно под гърдите на бебето. Бебето трябва да бъде поставено на стола възможно най-внимателно, като не позволява конструкцията да се плъзга. Ако има задържащи ремъци, те трябва да бъдат закрепени. Важно е да се придържате към ограниченията на възрастта и теглото, предвидени от производителя, в противен случай безопасността на къпането ще бъде под въпрос. Ако комплектът се доставя с панел за игра, той се закрепва последен, след като детето вече е седнало..

Дори ако устройството изглежда възможно най-надеждно и самото дете безстрашно и уверено седи в него, не можете да го оставите само за секунда - това е гарантът за безопасността на къпането.

След водните процедури панелът за игра се отстранява, коланите се разкопчават, след което детето се изважда внимателно. В никакъв случай не трябва да го вдигате директно със стол. Когато водата се източва от ваната, продуктът се отделя от повърхността с помощта на специални езици, предвидени върху вендузите. Съхранявайте табуретката в банята, предварително прикрепена към плочката.

Критерии по избор

Не трябва да давате предпочитание на бюджетни модели от съмнителни марки. По-добре е да се спрете на изпитани във времето и добре познати производители с високо ниво на качество на продукта. Препоръките на опитни родители ще ви помогнат да изберете правилния модел. Определено имате нужда от:

 1. Изисквайте сертификат за качество, като изследвате процента на вредните вещества в материала на производството и експертното мнение за тези продукти.
 2. Обърнете внимание на теглото на изпражненията и възрастта. Ако продуктът е лек, съответно той ще бъде нестабилен и бързо ще загуби функционалност. Оптималното тегло на столче за хранене за къпане на бебе е от 2 кг. Не се препоръчва да се вземат мебели "за растеж" - има голяма вероятност бебето да се плъзне във водата.
 3. Оценете качеството на използвания материал. Продуктът трябва да бъде гладък, без грапавини, стружки, натъртвания. Не трябва да излъчва силна миризма на пластмаса, цветът трябва да бъде еднороден, без ивици.
 4. Проверете наличието на ограничители, сепаратор между краката, състоянието на крепежните елементи. Последните трябва да бъдат с високо качество, надеждни и в идеалния случай да изпълняват своите функции. Седалката не трябва да се огъва, клатушкане, скърцане и люфт са неприемливи.
 5. Разберете гаранционния срок на продукта. Ако са 6 месеца или по-малко, трябва да помислите за качеството на крайния продукт..
 6. Помислете за конфигурацията и ширината на вашата баня, столът трябва да се побере там без никакви проблеми и да бъде здраво закрепен на дъното.
 7. Помислете предварително дали са необходими допълнителни функции, по-специално игрови панели, които увеличават цената на продукта.

Моделите с вендузи не са подходящи за акрилни вани, тъй като фиксирането върху такава повърхност ще бъде ненадеждно.

Надеждни производители

Сред огромния асортимент от продукти за къпане родителите отделят няколко утвърдени марки. И така, търговската марка Happy Baby се влюби в майките за високо ниво на безопасност: седалките изобщо нямат остри ъгли. Удобството заслужава специално внимание, продуктът не се плъзга по време на употреба. Столът има функция за въртене на 360 градуса. Препоръчва се за бебета от 6 месеца, максимално натоварване 15 кг. Седалките от TM Smoby се отличават с високата си цена, докато нивото на качество и лекота на използване също са на върха. Столовете със сигурност имат ярък, забавен бар за игра. Производителят препоръчва използването на продукта за бебета от 6 месеца.

Друга марка, която заслужава вниманието на родителите, е италианската компания OK Baby. Особено популярен е моделът Flipper Evolution със специална подложка, която предпазва бебето от плъзгане на стола. В допълнение, той е оборудван с вграден термометър и канализация. Подходящ за бебета от 6 месеца. Максимално натоварване - 13 кг.

Отличителните черти на продуктите TM Babyton са ергономичност, високо ниво на безопасност. Осигурена е функцията на въртене, максималното тегло е 15 кг. Родителите отбелязват и продуктите на японската марка Combi, която е подходяща за деца от 3 месеца до 2 години, модели на местната компания Plastishka, изработени от полипропилен с минималистичен дизайн. Цената на мебелите за къпане започва от 400 рубли и може да достигне 5-6 хиляди, като изборът на модел, като се вземат предвид вашите финансови възможности, няма да бъде трудно.

Най-добрите бебешки столове за къпане за 2020 г.

Брой преглеждания: 677

 • Време за четене: 7 минути.
 • Къпането е важна процедура в живота на бебето. Но родителите трябва да се грижат не само за хигиената, но и за безопасността на детето, ползите и положителните емоции за тях. В края на краищата децата са различни: някой реагира на водата спокойно, докато за други това предизвиква безпокойство.

  Стол за къпане ще ви помогне да превърнете процедурата във вълнуващо преживяване. Съвременното изобретение вече е оценено от родителите, които са в крак с времето. Високото столче е забавно и удобно, а също така освобождава ръцете на възрастните. Но от всички най-добри модели, трябва да изберете този, който отговаря на възрастта, теглото и темперамента на детето. За да направите това, трябва да проучите видовете и характеристиките на продуктите..

  Какво е стол за къпане

  Изобретението е подплатена седалка, която малко прилича на столче за хранене или шезлонг. Допълнителни резета са разположени отстрани. Това могат да бъдат бутони или велкро. В долната част на продукта са осигурени силиконови вендузи. Те са необходими, за да се предотврати подхлъзване на устройството по време на водни процедури.

  Столчето за хранене също се състои от стойки и подплатена джанта, които осигуряват и държат бебето на едно място. Обикновено седалката е мек подвижен капак с антибактериално покритие. Пред устройството има панел за игра, чиято задача е да примами бебето, докато плува.

  Популярността на моделите се осигурява от такива предимства на продукта като:

  • безопасност на бебето. Детето е фиксирано в една позиция, така че няма да се извива и да удря банята;
  • комфорт и за двамата участници в банята. Докато бебето е заето с гумени играчки, възрастен може спокойно да полива детето с вода и да прави масаж.

  Какви са столовете

  Най-добрите производители на детски продукти поеха водещата роля и пуснаха огромно разнообразие от продукти. Изглежда, че е от всички възможни цветове и форми. Но това не са основните разлики между столовете. Те също се различават по дизайн, експлоатационен живот и качество..

  Например за новородените са измислени специални пързалки от пластмаса или плат. При къпане главата на бебето е над нивото на водата, така че течността да не навлиза в ушните канали. За по-големите деца е измислен по-сложен дизайн. За най-малките се препоръчват и модели с регулируема облегалка. В този дизайн детето може да се отпусне, докато плува. Производителите предлагат и сглобяеми модели, които се разширяват с допълнителни модели.

  Стандартен модел

  Външният вид на продукта наподобява обикновена детска седалка. Но само с брони и без допълнителни подробности. Продуктът е закрепен чрез вендузи или щипки, разположени отстрани или под основата на седалката.

  Популярните модели включват столче за хранене, което осигурява и двете възможности за монтаж. Родителите го оценяват за неговата надеждност заедно с минимализъм и високо качество. Стандартният модел е компактен (30x30x20 см). Основният недостатък е, че вендузите бързо се провалят при редовна употреба..

  360 ° завъртане

  Въз основа на името става ясно, че дизайнът има специален механизъм, благодарение на който седалката се върти на 360 °. С такъв стол къпането ще се превърне в забавна игра за бебето, а за родителите - в удобен процес. Единственият недостатък е, че не е лесно да се монтира конструкцията върху неравна повърхност на банята. Среден размер на модела - 65x35x30 cm.

  Трансформатор или универсален

  Модел, който има не само вендузи в долната част, но и крака. Поради това може да се монтира на твърда повърхност. Устройството е подходящо за водни процедури и хранене. Разбира се, не за правене на две неща едновременно. Основният недостатък на модела е широкото пространство между краката, което го прави неудобно за средно големи деца. Среден размер: 32x29x22 cm.

  Окачен

  Столът за къпане е фиксиран със скоби отстрани на ваната. Окаченият модел е по-голям от останалите (65x35x55cm). Но тя има и повече недостатъци. Първо, трябва да вземете пълна вана с вода. Това не се отнася за икономични действия, предвид необходимостта от ежедневно къпане на бебето. На второ място, изведнъж прекалено активното дете ще си отпусне краката в банята и ще преобърне „трона“. Вероятността, разбира се, е малка, но не е напълно изключена.

  Основни характеристики

  Материалът е един от основните параметри на всички рецензии. Производителят обикновено използва пластмаса поради лекотата, здравината и лекотата на поддръжка. Но трябва да търсите висококачествен пластмасов стол за хранене, така че да е достатъчно здрав, за да поддържа теглото на бебето. Има комбинирани модели, при които седалките са от дърво, а фиксиращите части са от пластмаса. Те се считат за екологични и трайни.

  Размерът е второто нещо, за което трябва да внимавате. Ако конструкцията е голяма или малка, къпането ще се превърне в брашно. На голям стол бебето ще отиде под водата, а на малко ще е тясно и неудобно. За бебета до една година е подходящ модел със специални дръжки и напречна греда между крачетата. Тогава позицията му ще бъде по-стабилна при плуване..

  Цветът не е последният критерий за избор. Следователно се произвеждат дизайни с различни цветове: за момче и за момиче. Не трябва да забравяте за личните предпочитания на възрастните, но все пак е по-добре да изберете заглушени тонове. Тъй като яркият цвят ще дразни очите на бебето. Спокойната палитра, от друга страна, насърчава релаксация и спокойствие. Според този принцип си струва да се събират играчки за стола.

  Струва си да се търсят модели с регулируема по височина функция на облегалката или прибиращи се парапети за лакти. Други допълнителни и полезни комплекти включват игрален или музикален панел, мини-маса за подреждане на играчки. За грижата за бебето уред с прибиращи се скоби ще помогне много. Хлапето може да бъде изтеглено бързо и няма да се придържа към предния панел.

  Рейтинг на най-добрите столове за къпане

  Гамата от продукти е доста разнообразна. Но рейтингът на висококачествените дизайни ще помогне да се подчертаят евтини и отлични столове. Описание на търсените модели ще ви ориентира в огромен асортимент.

  Бебешки стол за къпане, който може да се използва от раждането, ще улесни този процес за родителите. Гърбът има 2 позиции, по-плосък и по-седнал. Възглавницата около главата е пълнена с антистрес топки.

  Благодарение на шезлонга, един родител също ще може да къпе детето. Тъй като конструкцията няма вендузи или гумени крачета, ще трябва да опирате в единия ъгъл. Шезлонгът се справя доста добре с основната задача. Ако поставите детето на седалката, можете да го сапуните и изплакнете, без да държите главата над водата. Шезлонгът се препоръчва за бебета от 0 до 3 месеца. Предлага се в розово и синьо. Моделите се различават и по модела на седалката: предлага се с морски обитатели, зигзаг, риби или кръгове.

  • компактен;
  • удобно съхранявани;
  • преминава добре вода;
  • изсъхва бързо.
  • търкаляне в голяма вана;
  • къпещият се може да се плъзне надолу.

  Средна цена: 2 340 рубли.

  В отзивите на майките има такива епитети за шезлонга като „най-добрият“ и „най-удобният“. AngelCare е отговорът на вашата дилема, когато искате да си купите безопасен VS подплатен продукт.

  Канадският производител е предложил неплъзгащ се шезлонг с мека основа (силиконов гръб) и стабилна пластмасова рамка. Дете може да бъде в шезлонг толкова дълго, колкото е необходимо.

  В гърба на силикона има дупки, така че става удобно да къпете бебето си. Освен това той е постоянно във водата и не замръзва. Тапата между краката и същите дупки в седалката предпазват бебето от подхлъзване. По целия периметър е прикрепена гумена подложка, така че продуктът е стабилен на всички повърхности. След къпане на бебето, шезлонгът бързо изсъхва. Той може да бъде спрян от специално предвидена вдлъбнатина.

  • широк, подходящ за добре хранено дете;
  • устойчива на износване;
  • издържа до 9 кг;
  • може да се вземе със себе си до аквапарка или до плажа.
  • не е намерен.

  Средна цена: 1 900 рубли.

  Евтин продукт със стилен дизайн ще направи къпането приятно изживяване. До една година детето може да не оцени напълно забавните картинки, разположени по тялото. Но той определено ще се чувства удобно! Характеристика на дизайна - анатомична форма.

  Хлапето няма да се плъзне надолу поради специалните вдлъбнатини за ръцете и между краката. Продуктът от PVC не се смачква никъде, не търка и не предизвиква дразнене. Столът няма неприятна миризма, но повърхността му е гладка и равномерна. Така че мръсотията не се натрупва върху него. Горната част е достатъчно широка, така че нищо не пречи на движенията на бебето.

  • на вендузи, което гарантира безопасността на цялата конструкция;
  • удобно за детето и родителите;
  • качествени;
  • стилен дизайн;
  • богата цветова палитра.
  • не е намерен.

  Средна цена: 350 рубли.

  Продукт с противоплъзгаща се вътрешна повърхност на седалката и дръжките е божи дар за младите родители. Къпането с него ще бъде максимално удобно за всички участници в процеса. Стол за баня размер 38x24x36.

  Той се прикрепва здраво към ваната благодарение на мощните си вендузи. Някои родители трябва да положат усилия да извадят столчето за хранене от банята след къпане. Предвидени са ограничения от всички страни, включително ингвиналната. Следователно хлапето няма да може да "избяга". На гърба има вграден цифров термометър. Веднага след като температурата на водата се промени, той веднага ще я покаже.

  Цената в онлайн магазина е различна от цената на продукта в обикновен магазин за детски стоки. Продуктът е подходящ за деца от 6 месеца и до 13 кг. Единственото забавление е играчка под формата на цветя на бронята. Ако предизвикат интерес, тогава хлапето може да ги изкриви.

  • подходящ за всяка баня;
  • удобен за работа;
  • висококачествен стол за хранене, без пролуки, неравни ръбове или твърди издатини, върху които детето може да нарани.
  • вендузите могат да останат във ваната, когато приспособлението се извади.

  Средна цена: 1790 рубли.

  Колекцията на производителя е попълнена с продукт с ергономичен дизайн. Той е лесен за използване и издръжлив. Детето в него седи не на дъното на банята, а на малко разстояние от нея. Силиконовата седалка с малки дупки е достатъчно просторна, мека и приятна. Последното може да се досети по това колко спокойно и щастливо е детето, докато се къпе. Съдейки по обратната връзка от родителите, тя не причинява алергии или раздразнения при децата. Дори и най-активните деца остават невредими!

  На всеки от четирите крака има вендуза, която поддържа стола стабилен. Пръстенът за баня няма да се преобърне или да помръдне.

  • освобождава двете ръце на родителя, който къпе детето;
  • висококачествен поливинилхлориден корпус;
  • безопасност;
  • удобен за работа.
  • не е намерен.

  Средна цена: 2290 рубли.

  Моделът ще помогне при къпане на бебе на възраст от 6 месеца, когато става все по-трудно да го държите в ръцете си. Продуктът е подходящ за тесни вани, закрепва се здраво на дъното и е безопасен за бебето. Подвижна заключваща дръжка опростява боравенето с продукта.

  Вендузите имат специални опашки, които трябва да дръпнете, за да премахнете стола. По друг начин не трябва да се опитвате да премахнете конструкцията от банята. Вендузите са здраво закрепени към повърхността му. Силното потрепване само ще повреди продукта. Хлапето не се подхлъзва и не се наранява.

  • висококачествен материал за производство;
  • ергономична форма;
  • надеждност;
  • трайно монтиране;
  • подвижна броня;
  • Въртене на 360 °.
  • трудно е да се поправят вендузи, излитащи от гнездото.

  Средна цена: 1499 рубли.

  Характеристики и критерии за подбор

  Марковите стоки не трябва да засенчват бюджета, а качествените продукти. Справедливата оценка на бебето ще помогне да се избегнат грешки при избора. Ако бебето все още не се е научило да седи, не трябва да купувате устройството, защото съседът го има. На възраст до 6 месеца е по-добре да използвате модела по възраст.

  Безопасността е това, което отличава популярните модели. Всички те са обмислени до най-малкия детайл. Но има и други съвети за това как да изберете качествен продукт. Всички те напомнят да обърнат внимание на:

  • Теглото. Твърде олекотената конструкция няма да работи, защото ще бъде нестабилна и опасна за детето. Оптималното тегло е модел до 6 кг.
  • Гаранционен срок. Често параметърът остава без работа, но всъщност е от голямо значение.
  • Марка. Трябва да купувате продукти само от добре познати, утвърдени компании..
  • Материално състояние. Стол от пластмаса трябва да бъде без мирис, дори на цвят без ивици.
  • Размер на баня или душ. Конструкцията, макар и да не е огромна, трябва да се побира свободно в банята, без да докосва стените или едва да се притиска.
  • Седалка. Той трябва да бъде направен от меки, хипоалергенни материали. Според купувачите аксесоар с грапава повърхност не си струва да се купува.

  Когато решавате кой е по-добре да купите, трябва да обърнете внимание на състоянието на вендузите. Снимки на столове в Интернет ще бъдат добре запознати с дизайна.

  Функционалността трябва да бъде избрана въз основа на теглото и възрастта на детето. Дизайнът под формата на шезлонг е по-предназначен за дете до шест месеца. За деца, които са се научили да седят и да хващат всичко плътно, ще изглежда скучно. За къпане на близнаци е подходящ моделът Duo AquaPod. Но всичко зависи от конкретното семейство и деца. Някои родители просто купуват два от един и същ продукт. В продажба има серия продукти, предназначени за деца на различни възрасти и тегло..

  Винаги трябва да изяснявате колко струва моделът, който харесвате. Тъй като твърде ниската цена води до подозрения за некачествен продукт. Високата цена от своя страна не е гаранция за отлично качество. Къде да закупите определен вид, по-добре е да изясните предварително. Тъй като цената може да варира значително!

  Купуването на столче за хранене трябва да започне с измерване на дъното на банята. Лекото несъответствие може да бъде фатално и да доведе до преобръщане на продукта. След това трябва да проучите отзивите и препоръките. Поръчването на продукт онлайн "за растеж" също е лоша идея, както и изборът само за цената.

  Столове за баня, седалки и стъпала

  Марки

  Седалка за баня за хора с увреждания с различни модификации

  В нашия онлайн магазин можете да закупите продукти за грижа за пациента - детско столче за баня и възрастен, инвалидна количка, проходилка, антидекубитален матрак, бастуни, патерици и много други. Предлагаме ви широка гама от продукти, които ще ви помогнат ефективно да се грижите за пациенти в следоперативния период, пациенти с мускулно-скелетни нарушения, хора с увреждания..

  Всяка седалка за баня е изработена от трайни, нехлъзгащи се материали за безопасно водно къпане. Хигиенната пластмаса е нетоксична, лесна за почистване от всякакви замърсявания. Освен това дъската и седалката за баня са оборудвани с перила за удобна ергономична форма..

  Препоръчваме седалка за баня с регулируема ширина: тя може да се монтира отстрани на ваната, гумените държачи здраво закрепват стола и го предпазват от плъзгане. По-икономичен вариант е сгъваемата седалка за баня с крака, която се монтира директно към дъното. Лекият и компактен стол може да се сгъне в края на процедурата. Също така продаваме седалка за вана с електрическо задвижване за хора с увреждания, която ви позволява да повдигате и спускате устройството до необходимото ниво, както и да накланяте седалката назад под ъгъл до 40 градуса. За допълнителен комфорт предлагаме прикрепена стълба, която улеснява преминаването на пациента във ваната.

  Плувен стол в Москва

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  „Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
  За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

  Стол за къпане на бебе в банята: коя детска седалка е по-добре да купите

  На каква възраст да започнете да използвате

  От първите дни от живота на бебето се използват различни устройства за къпане, за да се гарантира безопасността. Леките пластмасови пързалки за бебета имат анатомична форма. Детето се поддържа под дръжките, има допълнителна опора между краката, за да се предотврати плъзгане във водата.


  Плъзгаща се поставка за бебета

  Плъзгащата се поставка също е предназначена за бебета на възраст под една година и представлява метална рамка, върху която е опъната тъканта. Тук обаче няма допълнителни спирки и има риск детето да се плъзне във водата. Плъзгачът може да бъде заменен с анатомично оформен матрак, хамак под формата на мрежа, фиксирана към краищата на банята, или надуваема яка.

  Само след няколко месеца, когато детето порасне и започне да сяда, можете да използвате конструкции под формата на столове. Когато купувате модел, който ви харесва, не забравяйте да посочите: за каква възраст, тегло е предназначен. Само правилно подбраната седалка през годините ще може да осигури стабилността и комфорта, декларирани в характеристиките. Родителите трябва да помнят, че носят пълна отговорност за безопасността на детето. Следователно, независимо от възрастта на новороденото, той трябва да остане под пълния контрол на възрастен..


  За по-големи бебета е подходящо столче за хранене

  Има ли нужда от покупка

  Всяка майка, която поне веднъж е изкупила детето си с помощта на такова устройство, ще оцени всичките му предимства. Докато бебето е здраво закрепено, вие имате възможност да отворите или затворите крана, да напенете кърпа или да вземете шампоан. Нямате нужда от външна помощ.

  За „разсейване“ производителите използват елементи за игра в дизайна, което позволява на малкия къпещ се да се отпусне и психически да се подготви за процедурата. Но ако ученикът ви има меланхоличен темперамент и не е много подвижен, седенето ще потисне желанието му да играе и да се забавлява във вода. Тогава хлапето се нуждае от помощ, покажете няколко забавни упражнения. Поканете го да играе с играчки в банята, тъй като е известно, че активното физическо движение във вода има силен ефект върху развитието..


  Играчките ще отвлекат вниманието на детето от неприятна процедура

  Характеристика на столовете за къпане

  Някои малки деца са много срамежливи и потапянето във водна баня ги кара да се страхуват. Затова трябва да вземете всички предпазни мерки, така че процесът на къпане да носи радост и удоволствие на бебето. По-добре е да се преместите в голяма баня, след като малкото дете се научи да седи самостоятелно или поне да седне с подкрепата на майка си. Необходимо е да се осигури безопасен престой във водата с предотвратяване на подхлъзване, за което производителите на детско оборудване правят специални седалки.

  При закупуване на полезно нещо е необходимо да се вземат предвид както предимствата, така и недостатъците на избрания модел. Родителите са длъжни да разберат, че е необходимо да се използва предмета само след като детето се научи да седи самостоятелно..

  Столът трябва да бъде прикрепен към дъното на голямата вана с вендузи. Детето ще бъде „фиксирано“ в него сигурно

  Мястото, където седи бебето, трябва да е стабилно и удобно. Много съвременни производители предлагат оборудване със специални вендузи, с помощта на които столчето стои здраво в дъното на ваната, което трябва да предпазва всяко активно бебе.

  Обикновено на възраст от шест месеца децата вече уверено седят, така че по това време можете да започнете да измивате бебето в удобна поза, като изберете подходящ модел за тази процедура. Първо обаче трябва да се запознаете с всички характеристики и материал, от който е направен..

  Особеността на стола за къпане е, че това незаменимо и много необходимо нещо ще осигури безопасността на детето, докато е във вана, пълна с вода. Освен това къпането с висок стол ще достави на бебето много удоволствие, защото често такива неща са оборудвани с ярко оцветени играчки, които забавляват детето и му доставят много радост..

  Малкото може да остане във вода в такова устройство до две години. Това зависи от желанието и теглото му - обикновено такива продукти могат да издържат на бебета с тегло не повече от 15 килограма.

  Разнообразни седалки за къпане на бебето в банята

  Производителите предлагат голямо разнообразие от модели седалки за комфорт и безопасност.


  Всички столове са разделени на следните видове:

  • универсален: в допълнение към вендузите, комплектът включва крака, които ви позволяват да използвате стола не само за плуване, но и за хранене. Няма висока облегалка и броня, тъй като такива столове са предназначени за бебета, които уверено държат облегалката. Седалката е подходяща за едногодишни малки деца и по-големи деца. Максимално тегло - 36 кг;
  • стандарт: структурно прости и надеждни модели. Монтаж на вендуза. Може да се допълни с панел за игра;
  • окачен: прикрепен към стените на ваната с регулируеми скоби. Столът може да бъде спуснат или повдигнат над водата. Не използвайте висящата седалка, ако вашето дете е активно и вече може да стои. Детето може да отблъсне дъното на ваната, като откъсне фиксиращите скоби и да се преобърне със седалката;
  • Завъртане на 360 °: столчето може да се върти, тъй като е удобно за мама да къпе бебето. Това ще измие бебето от всички страни. Детето наистина ще хареса въртящия се стол, защото хоризонтите му ще се разширят.

  Столовете за къпане имат неоспорими предимства:

  • тези деца, които се страхуват от водата, ще могат да се чувстват комфортно при частично гмуркане;
  • удобно е родителите да мият дете, седнало в подобна конструкция, и те са спокойни за неговата безопасност;
  • седалките имат подвижни части, сгъват се лесно и не заемат много място по време на съхранение;
  • Закупувайки конвертируема седалка, можете да спестите пари, без да купувате столче за хранене.

  Използването на някои модели изисква допълнителни разходи или има неудобства при работа:

  • липсва подложка на седалката против хлъзгане. Трябва да се закупи отделно;
  • твърде широко пространство между краката (за най-малките деца);
  • столът е оборудван с покривки от плат, които трябва да се измият след водна процедура.

  За къпане на деца с увреждания са разработени специални столове с широки колани за фиксиране на тялото.

  Какво представляват детските седалки

  Днес във всеки „детски свят“ има много различни предмети за плуване във ваната. Всички те са удобни, практични и удобни. Основното е, че столът за престой на бебето във водата има обтекаема форма без нито един остър ъгъл или друга форма, опасна за здравето му..

  Помислете за основните видове детски столчета.

  Стандартен

  Най-често срещаният тип е обикновен стол, оборудван със ограничители. Отличителна черта е наличието на страна и липсата на допълнителни елементи. Закрепването се извършва благодарение на вендузите, включени в комплекта на стола. Фиксиращите елементи са разположени под самата седалка или са прикрепени отстрани.

  Има продукти с двата вида фиксиране и с подвижни играчки или броня. Столът много прилича на място за хранене, защото отпред има панел, който предпазва детето от падане.

  Този артикул е с размер 30x30x20 см и се вписва добре в банята. Препоръчва се за най-малките деца на възраст под една година.

  Такъв стол е предпочитан от родителите, за които надеждността и качеството са основното предимство на продукта. Съществува обаче и съществен недостатък - при постоянно използване на стола вендузите губят функционалност..

  Въртене

  Дизайнът на този тип продукти може да прави кръгови завои, което е приятно за бебето и удобно за родителите, тъй като процесът на водните процедури е значително улеснен. Мама харесва удобството на дизайна, а детето харесва движението и отварящия се хоризонт в стаята.

  Столове от този тип са предназначени за деца над шест месеца. Те имат размер 65x35x50cm. Основният проблем е правилната инсталация, когато повърхността на банята е неравна.

  Трансформатори

  Има интересно решение за направата на стол под формата на трансформатор, който се счита за универсален продукт. Оборудван е с вендузи, които могат лесно да бъдат заменени с доставените стабилни крачета. Основната характеристика е наличието на вендузи и крачета в долната част на седалката, които позволяват на стола да бъде поставен върху твърда повърхност. Размер на продукта 32x29x22 cm.

  Трансформиращият стол е идеален за детето да получава водни процедури и за бебето да яде храна. Регулируемата лента на облегалката трябва да се сгъне назад, когато се храни, така че бебето да има максимално удобство и комфорт.

  За безопасно намиране на бебето на такъв стол не се препоръчва да се извършват едновременно къпане и хранене..

  Основният недостатък на модела е в малко широко място между краката, което може да бъде неудобно за деца с ниско тегло.

  Окачен

  Столът може да бъде проектиран като висящ продукт, да бъде много лек и може да бъде прикрепен към стените на ваната със скоби, използвани като фиксиращ елемент. Този модел има достатъчно висок регулируем гръб, което го прави удобен при измиване на бебето, а поради страничното закрепване той има най-големите размери от моделния диапазон 65x35x55 cm.

  Въпреки това, някои родители отбелязват, че ако бебето е достатъчно активно, то може да отпусне краката си на дъното на ваната и да откъсне стойката. Това може да го накара да падне във водата..

  Тъй като столът е прикрепен отстрани на ваната, трябва да вземете пълна вана с вода за къпане, което е неудобно и икономически неизгодно, ако къпането се случва ежедневно. Това се счита за основния недостатък на този дизайн..

  Има и адаптирани столове за къпане на близнаци.

  Как да започнете да избирате седалка за къпане

  Преди да отидете в магазина за такова специфично устройство, трябва да направите няколко измервания и да решите коя функционалност ви е необходима. Първо, измерете ширината на дъното на банята. Краката на седалката за къпане са снабдени с вендузи, които здраво фиксират конструкцията под вода. Ако вашето бебе е на по-малко от 6 месеца, тогава си струва да изберете специална анатомична пързалка със ограничителна лента за краката, така че бебето да не се плъзга.

  Струва си да се помни, че седалките са предназначени за различни възрасти и закупуването "за растеж" ще бъде неподходящо: твърде голямата конструкция няма да осигури адекватна безопасност и комфорт за детето, а ако бебето е пораснало, ще му бъде неудобно да седи в него.

  Избор на висококачествен и надежден модел

  На първо място, обърнете внимание на материала, от който е направена конструкцията. Евтините китайски продукти често са изработени от нискокачествена пластмаса. Опасни са не само повредите, но и отделянето на токсични съединения в гореща вода. Би било правилно, ако поискате от продавача сертификати за съответствие на седалката за баня, за да осигурите качеството и безопасността на материалите. Добра покупка би била опцията с препоръките на международни асоциации.

  Когато избирате конкретна модификация, обърнете внимание на наличието на Т-образен профил или устройство за захващане на краката.


  Т-образният профил предпазва бебето от подхлъзване

  Ако решите да закупите модел на конкретна марка и искате да започнете с рецензиите на различни форуми за майки, избягвайте официалните уебсайтове на производителя, където коментарите най-често се купуват или не са верни. Визуално оглеждайки детската седалка за банята, не трябва да откривате остри части, следи или други дефекти по повърхностите. При опит за огъване на елементите на продукта, висококачествената пластмаса няма да отстъпи, няма да промени формата.

  Материал за детска седалка

  Когато избирате модел, попитайте какво оборудване има. По-скъпите предмети ще включват специални дръжки, стъпала и гумена подложка. Следователно всичко, което липсва, ще трябва да бъде закупено отделно, което е малко вероятно да спести бюджета. Също така, цената може да варира в зависимост от материалите. Струва си да се разгледа най-популярният от възможните:

  1. Плувна седалка за деца от класически материал - дърво. Основната част от конструкцията е направена от него - мястото за кацане. Останалите елементи са изработени от метал и пластмаса. Тази опция принадлежи към средната ценова категория, надеждна и практична е;
  2. Пластмасова седалка. Тези модели са предназначени за малки деца под 3 години, тъй като са предназначени за ниско тегло. Продуктите от тежка пластмаса за по-големи деца струват с порядък повече, така че ще бъде по-изгодно да закупите седалка от дървени части.

  Цветове

  Най-популярни са, разбира се, ярките цветове. Днес производителите на такива столове предлагат голям избор от различни цветове и нюанси. Можете лесно да изберете например червен или оранжев стол. И можете да изберете цвета на продукта, като се фокусирате върху пола на детето: син или розов.

  Не се препоръчва обаче да избирате прекалено ярки цветове, тъй като това ще дразни бебето по време на къпане. Опитайте се да изберете успокояващи цветове, които ви помагат да се отпуснете, като нюанси на светло зелено.

  Ако продуктът е направен под формата на фигурка на животно, например жаба или слон, тогава обърнете внимание на цвета им. Не избирайте цветове, които са неестествени за конкретно животно. Например розов слон или ярко червена крава. За вашето бебе това ще бъде не само удобен и безопасен стол за къпане, но и един вид игра. Ще можете да научите цветовете, като играете във ваната, така че е важно детето да има правилно разбиране за животните и техните цветове от детството..

  Стил и дизайн

  Стилът и дизайнът на такива продукти могат да бъдат много различни. Например стол за къпане може да бъде направен под формата на съвсем обикновен стол. Тоест нищо излишно, никакви допълнителни части и аксесоари. Такъв строг дизайн ще се хареса на грижовни родители, тъй като малки или големи детайли от допълнителни бижута могат да наранят бебето..

  Ако желаете, можете да изберете класическия вариант, но с интересен и стилен принт. Това може да е някакъв страхотен или анимационен герой, който детето ви харесва. Такива шарки се прилагат по специален начин върху повърхността на продукта и издържат на дълготраен контакт с вода, без да се деформират.

  Можете също така да изберете по-оригинален дизайн. Както бе споменато по-горе, това може да бъде животински продукт. Разбира се, едно стилно столче на дете ще му хареса повече..

  Можете да изберете опцията с играчки. Те обикновено са разположени на предния панел, здраво фиксирани, но винаги можете да ги отделите и да ги възпроизведете отделно. Благодарение на този дизайн производителите успяват да решат не само въпроса за безопасността, но и въпроса за свободното време. С такъв продукт бебето ще има какво да прави, докато плува.

  Когато избирате модел на дизайн, не забравяйте за безопасността. Не забравяйте да обърнете внимание на факта, че няма ненужни и травмиращи части, защото основното в избора ви е безопасността.

  Размери

  Размерите на продуктите са много различни. Препоръчително е да изберете модела, който отговаря на вашето бебе в момента. Не забравяйте да вземете предвид възрастта и теглото на детето си. Много родители купуват голямо столче за хранене, аргументирайки се, че бебето ще порасне и този модел ще продължи няколко години. Имайте предвид, че не достатъчно възрастните столове могат да бъдат опасни за бебето, тъй като бебето ще седи прекалено свободно и има голяма вероятност то да може да се плъзне във водата. Също така, не измъчвайте дете в структура, която вече се оказа малка за него..

  Когато избирате надежден и висококачествен модел за вашето дете, особено ако то няма дори годинка, обърнете внимание на наличието на специална част за „захващане“ на краката. Освен това трябва да има напречна греда, която ще бъде разположена между краката на детето, предпазвайки го от подхлъзване.

  Препоръчваме да обърнете внимание на модели със сменяеми и разглобяеми части, благодарение на които можете да промените размера. Основното е, че продуктът е с високо качество, особено крепежните елементи.

  Правила за използване на стол с вендузи

  Всеки стол за хранене има инструкции за употреба, които трябва да се прочетат, за правилното инсталиране на стоманата с вендузи е важно да се вземе предвид следното:

  • седалката е поставена на плоското дъно на ваната, като се уверите, че вендузите са здраво закрепени. Вани с полукръгла основа не са подходящи за такива столове;
  • вода се излива до нивото на гърдите на бебето. Някои модели имат маркировки, показващи максималното ниво на водата. Събирайте вода, без да превишавате препоръчителната височина;
  • уверете се, че столчето е здраво подсилено и едва след това поставете бебето в него;
  • ако столът за хранене има броня, тогава той трябва да бъде отворен (сгънат назад), детето да бъде седнало в удобно положение и оградата да бъде затворена;
  • инсталирайте панела на играта (ако има такъв);
  • след къпане столът се отделя от ваната. Тук трябва да действате внимателно: не дръпнете стола. Всяка вендуза има специален издърпващ език за лесно отстраняване, за който трябва да дръпнете, а столът лесно ще се свали;
  • пластмасовият стол е лесен за почистване. Ако банята има стени с плочки, тогава не е необходимо специално място за стола, достатъчно е да го прикрепите към плочката;
  • подвижните части от плат трябва да се измият и изсушат;
  • съхранявайте пластмасовото столче за хранене далеч от отоплителни уреди.

  Представете бебето си с нова покупка. Оставете го да докосне стола и играчките и дори да седне в него. Непознат предмет може да изплаши детето и банята ще бъде разрушена..

  Предпазни мерки:

  • нов продукт трябва да се дезинфекцира: изплакнете със сапунена вода и избършете с антисептик;
  • фиксирайте стола само към гладка повърхност: на завои и вдлъбнатини вендузите няма да се придържат добре;
  • не вадете бебето си от водата със стола. Пластмасовата конструкция може да се изплъзне от ръцете и детето ще се нарани;
  • плуването на стол е предвидено само за малки деца, които могат да държат гърба си. В противен случай бебето може да падне от стола и да отпие вода;
  • когато купувате столче за хранене, прочетете инструкциите, които посочват допустимите ограничения за тегло и възраст за използване. Ако детето е по-тежко и по-голямо от предвиденото в техническите спецификации, столът може да се счупи по време на работа.

  Колкото и удобна да е закупената седалка, независимо колко уверено се чувства бебето в нея, родителите трябва да помнят, че те са отговорни за безопасността на бебето. Когато къпете дете, не го оставяйте без надзор за секунда..

  Нови отзиви

  Той се вписва в дупката с малко усилия, но не е проблем.Прикачих снимка, иначе не беше в отзивите за нея. Бях малко разстроен, че самият килим е жълт, а не оранжев като стол, но ние не сме критични, в банята има плочка и има жълти и оранжеви. ще изглежда добре. по-късно ще напиша как се използва. още един лайфхак, така че велкрото да залепва по-добре, да се намокри и да се придържа към празна вана и след това да взема вода.

  Леглото е удобно, детето е удобно на него. Качествен материал, силиконовата вложка е мека и деликатна на допир. Той се прикрепя към дъното на ваната добре, велкрото е здраво, пързалката не се плъзга от мястото. Лек, лесен за почистване и бързо изсъхва.

  Слайдът ми хареса. Както при всички пързалки, гърбът е във водата и коремът трябва да се напоява. По-удобно е да се използва в голяма баня, тъй като в малка няма къде да нагреете малко вода. Има ниво до мястото, където да се налее вода. Когато се намокри, тъканта леко увисва и получавате хамак. Детето много обичаше да дърпа краката си в нея.

  Смятам, че пързалката е добра. Но вместо пързалка получихме тоалетна седалка. Те не се промениха, ще дойде по-удобно по-късно. Не забравяйте да проверите вашата поръчка. Те не поръчаха пързалката, тъй като по отношение на размерите тя може да не се побере в детската баня. Мисля, че всяка пързалка е по-подходяща за баня за възрастни. По-добре намерете друга алтернатива.

  Ваната е заоблена, прикрепена само с предни вендузи, но детето е добре фиксирано, играе весело, удобно е да си измие косата. Доволен от покупката.

  Когато бебето порасне от пързалка или хамак, е време да преминете към стол за баня за банята. Проектиран специално за деца, които седят сами или с подкрепа, столът може да се използва както в баня за възрастни, така и в бебета.

  Столът за къпане е конструкция с 4 крака с вендузи и удобна седалка. Необходимо е и практично нещо, но с особености. Важно е да ги обмислите преди да купите:

  • базова ширина;
  • подвижен или несменяем ограничител;
  • термичен сензор;
  • панел за игри.