Едно от съвременните устройства, които могат да улеснят живота на родителите на новородено бебе, е механизъм за люлеене на леглото. Различни производители предлагат широка гама от продукти. За да разберете кой е по-добър, трябва да разгледате по-отблизо описанието на всеки от тях..

Известен производител на люлеещи се устройства - Bayu-Bai

Сънят за малко дете е от голямо значение. Качеството му зависи от това колко удобни са условията. Устройството Bayu-bye е предназначено за автоматично плавно люлеене на креватчето, така че мама получава възможност за почивка.

Устройството е лесно за управление. Почти всички модели имат няколко режима на люлеене и много други полезни функции. Управлява се дистанционно, работи безшумно, това са едно от най-важните предимства на устройството.

Има много други предимства, които да ви помогнат да направите правилния избор..

 1. Устройството е оборудвано с микрофон, който е чувствителен на плач. Чувствителността може да се регулира. Веднага след като бебето започне да плаче, стартира програмата за люлеене.
 2. Устройството стартира програмата за люлеене и момента, в който детето започне да се мята и върти.
 3. Има таймер. Родителите сами регулират времето за люлеене. Минимумът е 10 минути, но можете да програмирате люлеенето до час.
 4. Има 6 скоростни режима. Ето защо възрастните сами избират коя люлка е по-любима на бебето.
 5. Устройството работи абсолютно безшумно и няма да може да събуди детето.

Много модели са оборудвани с подобни функции и имат тази характеристика.

Устройството пасва на почти всички легла с надлъжно, напречно или универсално махало. Безопасността на продукта е доказана с изследвания.

Многобройни отзиви свидетелстват за надеждността и ползите от продукта. Няма нужда да ставате посред нощ, за да разтърсите бебето си. През деня мама има много време да върши домакинска работа, да готви храна или просто да се отпусне..

„Приятелите ми представиха чудодейно устройство Bayu-Bai и същата вечер съпругът ми го инсталира на леглото. Първото нещо, което забелязах, беше, че механизмът беше тих. Дъщеря ми обича да се събужда рано сутринта, когато е толкова сънлива. Тя започна да хленчи, да се движи. Натиснах бутон на дистанционното управление и креватчето започна да се люлее, детето веднага заспа и дори не трябваше да ставам. Сега дъщеря ми вече е на две години, но все още използвам устройството ".

Безшумен Wi-Fi механизъм

Wik-Fi устройството Tikhonya е лесно и удобно за управление чрез всяко оборудване, където е свързан Интернет. Например, таблет или телефон ще свършат работа. Можете да се свържете с Wi-Fi мрежа или самото устройство ще намери мрежата, тъй като е вградена специална точка за достъп. Няма нужда да инсталирате допълнителни програми.

След инсталацията ще бъдете подканени да изберете режим. Ако има Wi-Fi, тогава режимът на станцията е подходящ, ако не е там, се избира режимът на точката за достъп. След това се програмират интензивността и времето на люлеене, задава се желаното ниво на чувствителност на микрофона.

Има 6 режима на скорост, люлката започва, когато бебето плаче или се мята, има удобно дистанционно управление. Можете самостоятелно да регулирате чувствителността на вградения микрофон към външни стимули. Таймерът ви позволява да програмирате необходимото време за люлеене, минималният интервал е една минута.

Механизмът работи, без да създава никакъв звук, няма движещи се части, не заема много място.

Модел Соня

Устройството с автоматичен махален механизъм Sonya работи безшумно, справя се със задачите си без затруднения. Устройството е лесно за инсталиране, не се изискват допълнителни умения. Пакетът включва подробни инструкции.

 • Устройството предполага установяването на която и да е от 6 скорости на люлеене. Това ще ви позволи да избирате между бавна или бърза болест на движението..
 • Таймерът ще ви помогне да зададете ограничение във времето за морска болест. Времето може да се регулира от 10 минути.
 • Сензорът за движение и сензорът за реакция на плача автоматично стартират режима на люлеене, когато бебето се движи или плаче. Допълнителна функция е настройката на чувствителността на микрофона.
 • Устройството не издава никакви звуци по време на работа.
 • Комплектът включва удобно дистанционно управление с екран и обратна връзка. Дистанционното има пет бутона. Радиусът на реакция е 9-10 метра (взети са предвид бетонните огради в апартамента).

Устройството работи от мрежата чрез захранващия адаптер, който е включен в комплекта с устройството за болест на движението.

Първо, механизмът е прикрепен към креватчето, след това захранването е свързано към мрежата и след това можете да започнете да задавате желаните режими на контролния панел.

Хубав модел

Можете да изберете модела на Ница, който също има много положителни аспекти..

 • Устройството осигурява 6 скорости на люлеене, което ще ви позволи да изберете най-удобната и приятна скорост на люлеене за вашето бебе.
 • Дистанционно управление под формата на ключодържател с бутони: старт, стоп и контрол на скоростта, ви позволява да управлявате механизма дистанционно.
 • Устройството работи без шум, така че няма да попречи на здравословния сън на бебето.

Механизмът се монтира лесно на леглото, комплектът съдържа всички необходими части за сглобяване на конструкцията.

Механизъм Бебе

Прост и лесен за използване механизъм Бебето има една скорост на люлеене, която се настройва без дистанционно управление. За да стартирате механизма, трябва леко да разклатите креватчето. Спира и ръчно. Пасва на повечето ясли с махален механизъм.

Инсталирането е лесно и не изисква специални умения. На подвижната част е фиксиран магнит, а на неподвижната част на леглото е монтиран задвижващ блок. Устройството работи от мрежата.

Устройство Sovushka

Модерният модел е люлеещият се механизъм Sovushka. Работи тихо и безопасно. Включва много функции, които улесняват живота на родителите.

 • Механизмът има 6 различни скорости на люлеене.
 • Има сензор, който реагира на плач и движение на бебето.
 • Таймерът ви позволява да зададете желаното време за люлеене от 10 минути.
 • Моделът предполага контролен панел с подсветка и обратна връзка, както и уеб сървър. Но можете да спрете яслите ръчно.
 • Диапазон на дистанционно управление до 10 метра.

Устройството може да бъде свързано към Wi-Fi мрежа или ще намери самата точка за достъп, ако няма такава.

Общности ›Направи си сам› Блог ›Домашна люлка за бебешко креватче

Има такава "работа" - да се люлее леглото. И когато детето е много малко, тогава трябва да го направите о колко.
За да улесня живота си и да извадя поне малко свободно време, реших да събера бюджетна люлка за креватчето.
Не съдете дизайна, той е направен набързо от това, което е попаднало.
Бързо залепих всичко върху лепило за горещо стопяване. С течение на времето ще бъде възможно да се усъвършенства структурата)))
Седнах да гуглям и, колкото и да е странно, няма специален домашен продукт. Но фабричната версия за $ 50, някак не бих искал наистина да купувам.
Но аз съм с майка ми Inzhyner))))
Намерих стар касетен мафон в кошчетата. От същото място се изтръгна без шумен превключвател.
Дизайнът е ужасно прост. Той завърза еластична лента към вала на двигателя и завърза другия край на рамото на махалото на яслата. Поставих захранването на двигателя чрез превключвател. Бутонът се освобождава, захранването се подава към двигателя, навива еластична лента и леко премества леглото. Тя натисна бутона и прекъсна захранването. Под собственото тегло на леглото, гумената лента се отви назад от вала на двигателя. В същото време бутонът беше натиснат назад и отново включи двигателя. И така в кръг...
Силата на люлеене може да се регулира просто чрез преместване на стойката с мотор и бутон на няколко мм от креватчето или чрез промяна на дължината на ластика.

И ето как работи

Етикети: рокер, креватче, люлеещ се стол

Коментари 125

Пич, патентовайте го! Търсенето така или иначе ще бъде, основното е НАДЯСНО! да наименувам.

За тези, които имат нацупена съпруга / свекърва / свекър със слаб вестибуларен, незаменима вещ.

Към дивана / леглото / стола / винта и име... име...
Е, поне така: Рокерът, домакинство "Укротяването на рокаджията".

Всичко беше измислено преди мен. Погуглил, например рокаджията Nanina. Взе го за идея

Не мислех, че ще видя това!)) Мързелът е двигателят на прогреса))))

дете, отгледано с шофиране. кошмар...

Мързелът е двигателят на прогреса

И тук е моята оперативна версия :) :) :)

Всички преминаха тази опция)

Отлично! И направих стъклени прозорци от механизма, емник, макар че се получи много шумно. Трябваше да се откажа от това начинание.

фон е това, от което се нуждаете) 0

Ще сложа моите пет цента, с ваше разрешение...

Когато съпругата беше в последните етапи на бременността, те се съгласиха, че по време на съня на детето ние не шепнем и не спазваме състоянието на най-строга тишина.
И не само това - детето спи, телевизорът е включен със средна сила на звука, хората говорят в стаята с нормална сила на звука, а аз също правя някои водопроводи понякога - видях и пробих. и така нататък.
Детето спи достатъчно, нощем съпругата само я събужда на гърнето (в полунощ и в 6 сутринта).

За някакви люлеещи се столове не може да става и дума, защото детето ще свикне.

И той спи само в креватчето си! Едно! В никакъв случай не я слагаме в леглото.!

Освен това се разбрахме, че в случай на падане и натъртвания, в никакъв случай не летим до дъщеря си с пълна пара с уплашено лице, а броим до пет и след това спокойно се приближаваме и успокояваме.
Понякога като лекарство целувката на татко близо до раната е страхотна (условно, разбира се!)

В резултат на това имаше случай, когато дъщеря ми избухна от въртящ се стол върху плочките много жестоко (на 3,5 години). За около пет секунди тя изскимтя, изръмжа и затвори фразата: „Почти паднах“.
Учениците на жена му, които видяха тази снимка, паднаха :)

Напълно подкрепям! Дъщерята не се люлееше нито в креватчето, нито в ръцете си, тишината не се спазваше. Тя заспи нормално. Сега на 1 година и 7 месеца тя си ляга и влиза в леглото, сама става. Без избухвания и среднощни опити да ви накарат да заспите. Съпругата е объркана от историите на приятелки и майки на детските площадки, как се опитват да сложат детето за 1-2 часа...

Във втори клас направих такава приблуда, когато бях принуден да седя с брат си. Използвах само скоростна кутия от машина, но разтопих пирон в колелото. Колкото по-ниско е напрежението, толкова по-ниска е амплитудата.

Скоростната кутия е шумна, пробвах вече))). И директното задвижване от вала е безшумно

Е, така се свиква. Някои, когато лежат, напротив, включват телевизора, за да могат по-късно спокойно да се разхождат из къщата и да не се къпят. В противен случай дори не можете да дишате спокойно.

Затова вече написах по-долу, че използвам това устройство само понякога през нощта, за да се успокоя, когато стене. И тишина е необходима през нощта! Задайте таймера за 10 минути и това е всичко. Всички спят, леглото се люлее.

Кавга! Не съм чел до дъното! )))))

Трябва да научите детето да люлее самото легло.

Разклатих леглото на детето ви)))))

Киборги, те са изпълнили цялата планета! (от)

Трябва да научите детето да люлее само леглото.

Шезлонгът решава проблема от всяко хвърляне да започне да се люлее :)

Няма нищо по-хубаво от майчините ръце. Всички тези излишъци са ненужни.

И вие, вместо мама, разклащайте детето с часове, химикалките ще паднат)))

Разклащам се и какво да правя.

Мързелив татко xD

Мързелът е двигател на прогреса)))

Така той (детето) тогава изобщо няма да спи, без да се търкаля!

Готино нещо, исках да направя това сам, ръцете ми не достигнаха, дъщеря ми вече е 1,5 г., заспива.
МНОГО ДОБРЕ!

Безполезно е да люлееме дете в нашето креватче, само в ръцете си. И нещо ми се струва доста слабо. Ако детето изобщо не е поставено в яслата

Всичко работи чудесно с детето

Търсих нещо подобно преди половин година))) Не го намерих, плюех. Свикнала да се люлее))) скоро тя сама ще заспи, ще ми липсва морската болест

Съпругата ми ми каза да оценявам всяка минута, прекарана с детето, иначе ще порасне и няма какво да си спомня.
Слушах я и сега си спомням почти всеки момент.

Не отричам. Тя е права... но съпругата също трябва да спи и детето спи много чувствително, така че аз помислих как да организирам спокоен сън и за двамата. Оцелели)))

Добро изобретение)) През 90-те си спомням механизма от чистачките на предното стъкло, използвани за тези цели))

Представител! По-добре от ръцете на родител, няма такъв механизъм. Дори никога не съм мислил за това. „За изобретението на 5, според странностите, не е добре!“ Аз самият съм баща на две деца.

По принцип е по-добре, когато детето спи без морска болест..

те винаги казваха: „Мързелът е двигателят на прогреса“... МЛАДЪК!

Какъв напредък е постигнат

Обмислям тази идея от много дълго време, но ето го и решението))) Прекрасно нещо!

Не е необходимо да мислите за това, но да действате, скоро вече няма да е необходимо!

Или можете да поставите дистанционно управление и таймер в отделението

Прикрепете верига с дистанционно управление или контакт с таймер за захранване и като цяло ще има норми

Тук работи супер, второто дете вече го използва. Веригата е супер, вътре в шал с размер на 5p монета, единственото, което сменям е третият мотор, четките не стоят.

същото у дома) текущото захранване е различно), но фирмата е една и съща))) работи с гръм и трясък.

ами безсънните нощи?

Супер идея!
Само нашите трябва да бъдат изпомпвани на ръце, така че нагоре и надолу, а също и наляво и надясно!)) И амплитудата все още е необходима)) не за нашето дете е по-кратка))
Татко е страхотен!

Готино е, но направих своя собствена люлка с пружина, има и запис в общността, тук искате да го разтърсите сами или да оставите тази инициатива на детето))

Това е готино, но аз направих своя собствена люлка с пружина, има и запис в общността, тук искате да го разтърсите сами или да оставите тази инициатива на детето))

гледах видеото, изглеждаше, че и аз самата съм боледувал от море)))

Не, трябва да размахате ръце и да гледате как детето му мърка сънлива опера. Това е самото нещо. Да, трудно е през нощта, но ние не сме първите, не сме и последните. По-големият свива рамене с момичетата, добре, по-малкият е в детската градина. И спомените са свежи в паметта ми. Да, изобретение, но абсолютно безполезно устройство.

о, да, браво - тъй като си спомням как ние и жена ми бяхме приспивани - вероятно беше необходимо да се сложи трифазен мотор - люлката излетя до тавана, залепи я три пъти и я извая на самозалепваща се лента! -

Дай ми автоматична поилка!

И също така хранилка, чистачка)))))

водкомоторник

Дай ми автоматична поилка!

и сензор за влажност с двуцветна сирена? но това не е от значение - памперсите могат да издържат.

Ще си стискате ръцете за около пет минути и ще го изхвърлите, а когато механикът е включен, тогава можете да го стартирате за час-два, иначе, с глупак, и за цялата нощ, така че детето да не крещи и да не пречи на съня ви. Болест на движението - знаете ли от какво идва? Възрастните понякога не издържат и на час. Защо има морска болест, децата се люлеят на обикновена люлка, не могат да стоят на крака или дори да ги разкъсват. Да, не искам да ви убеждавам в нищо, ако има ум, вие сами ще го разберете, а ако го няма, тогава всички вярвания са безполезни..

Всичко, което описвате от нарушаване на вестибуларния апарат.

къде си бил преди)))

Изглежда, че не е моя работа, но аз знаех същия "кулибин" преди четиридесет години, аз също прикачих устройство към детското креватче, в резултат на което детето се превърна в идиот. По-безопасно ли е да го изтеглите ръчно? Помислете добре преди това.

Тогава всички деца трябва да са идиоти. Всички са изпомпани. И люлеещо се легло. Може би той беше разтърсен така... Както се казва, с глупост, можеш да се счупиш

Не сме учили да изтегляме. Тя сама заспива. Той държеше дръжките няколко минути, за да не се люлее и да заспи. Приятел на момчето му от болницата на ръце го разтърсваше, така че сега го тресе през цялото време, ръцете му падат, иначе няма да заспи. Аз също имах първата мисъл да направя люлеещ се стол, но не ми се наложи.

Използваме го изключително през нощта, когато започва да стене насън. През деня спи добре. Също така се опитваме да не помпаме често на ръце.

Машина за изтезания)

Съпругата ми и аз се ржим;)))))
Е, колко изобретателни са нашите хора;)

Не съм го измислил. Автоматичният тракер се продава навсякъде и не се търси лошо. Просто не всички знаят за това. И за такова устройство, което понякога използвам през нощта, плащам 50 долара като почивка

Това също е за жена ми и спести пари за подарък;)) Браво;) Примерен съпруг!

Те взеха и се забъркаха в темата. Става въпрос за изобретение, а не за деца...

така че имаме такива хора)))

Оригинал) не е твърде болен?)

Махаме ръце по-силно, тук само малко. Комфортно през нощта

„Давам„ пет “за изобретение и„ неуспех “за обекта. ©
Никога не съм се натоварвал с „контакт“ с дете...

но никой не каза нищо за тежестта

Защо тогава тази глупост?

„Давам„ пет “за изобретение и„ неуспех “за предмет.„ ©
Никога не съм се натоварвал с „контакт“ с дете...

Това не беше в тежест, но вместо да стоите и да люлеете креватчето, можете да повторите много неща и трябва да се справите с детето, когато то е будно!

Русия Rocker за леглото "NANINA", модел Krepysh

Люлка за креватче "Нанина", модел "Крепиш"

Разклаща креватчето вместо вас!
Сега мама може да се занимава с бизнеса си и бебето ще спи спокойно. Детско креватче с автоматична клатушка "Нанина" ще даде на родителите повече свободно време. Евтино и полезно допълнение към креватчето на новороденото.

Подходящ за всякакъв вид люлеещо се легло
Устройството може да се използва за автоматично люлеене на всяко бебешко креватче на махални опори, с безплатно люлеене от 5 люлки. Подходящ е както за надлъжни, така и за напречни махала с всякаква конфигурация. Работи дори с тежки, стегнати и масивни креватчета.

Принцип на действие
Електродвигателят издърпва и освобождава конеца, зад който се простира махалният механизъм за люлеене на креватчето.
Нежното люлеене на бебето се осигурява автоматично, независимо от вида на леглото, височината, теглото или положението на бебето.

Лесна инсталация и използване
Не са необходими сложни калибрирания, измервания, пробиване в детско креватче и настройки на люлка.
"Nanina" автоматично поддържа един, най-удобния за детето, режим на болест на движението, лесна инсталация за 5 минути, автоматично спиране. Включва подробни илюстрирани инструкции.

Безопасност при употреба
Мощните електромагнити с намотка и магнити не се използват за люлеене, няма електромагнитно излъчване. Устройството е проектирано по такъв начин, че по никакъв начин да не навреди на детето и да направи използването на устройството възможно най-безопасно за него..

Повече от 7 години на пазара
Накинът за легло Nanina "čvrst" е подобрен продукт.
Моделът е направен, като се вземат предвид отзивите и желанията на хиляди купувачи, мощността и надеждността на устройството са увеличени. Последната версия отчита всички потенциални слабости. Устройството работи почти безшумно. Осигуряване на спокоен сън както за бебето, така и за родителите. Слушайки, можете да чуете едва забележими ритмични звуци, подобни на работата на часовника.

Спецификации:

 • Подходящ за детски легла с всякакъв люлеещ механизъм;
 • Лесен монтаж - без пробиване, измервания, калибриране, регулиране или магнити;
 • Цикъл на люлеене - до 12 минути;
 • Режим люлка - 1 автоматичен, най-удобният за детето;
 • Стартиране и спиране - ръчно;
 • Задейства се плач - да;
 • Електромагнитно излъчване - не;
 • Тегло - 250 гр.;
 • Гаранция - 12 месеца;
 • Производство - Русия.

  9 необичайни бебешки джаджи, за които никога не сте знаели, че съществуват

  Известният педиатър Бенджамин Спок каза, че можете да използвате обикновена кутия, кошница или скрин като детско креватче. В днешно време смяната на скринове, ниблери и бебефони вече не е изненадващо. Кое нещо определено си струва да се купи и кое се оказва напълно безполезно е спорен въпрос.

  Само след като първородните майки ще могат да купуват само практични и необходими неща. А младите, неопитни родители се доверяват главно на реклами, отзиви в интернет и добре популяризирани марки. Затова те често купуват нещо, без което могат напълно да се справят. Нека поговорим за 9 артикула, които определено ще искате да закупите.

  1. Машина за приготвяне на бебешка формула

  С негова помощ можете да приготвите идеалната бебешка формула за няколко секунди. Едно натискане на бутон и бутилка бебешка формула е готова! Съставките за приготвянето му (суха смес и вода) се съхраняват в машината. Ето защо, дори неопитен татко ще може да приготви смес за дете..

  2. Преводач плаче бебе

  Устройството ще може да определи причината за плача на вашето бебе. Горе, на преводача, има микрофон, който приема „сигналите“ на плачещо бебе. Около микрофона има индикатори за основните състояния на детето (сън, скука, глад, стрес, дискомфорт). Под тях има три бутона. Централ е отговорен за записването на плач. Чрез натискане на десния бутон можете да чуете приспивна песен. Левият бутон симулира звуците на сърцето на майката. Превключвателят за преводач на бебешки плач е отстрани. Преди да включите устройството, задръжте бутона за мелодии (вдясно) и го включете. Всички индикатори ще светнат последователно. За да работи коректно преводачът, е необходимо да се организират специални условия. Прикрепете преводача към креватчето, така че да е на 30 сантиметра от бебето. Опитайте се да създадете пълна тишина в детската стая. Проверете дали покривате микрофона с ръка. Натиснете централния бутон, когато бебето ви плаче. След няколко секунди ще светне съответният индикатор, който ще ви посочи причината за плача на бебето.

  3. Спящ плик

  Прилича на гащеризон, но краката са пришити в едно. В много страни се препоръчва да не се увиват бебета в одеяло за новородено, защото те могат да се покрият и да се задушат. Но тъй като е необходимо да се осигури на бебето благоприятна температура, е измислен плик за сън. Той може да бъде от различен тип: изолиран, с ръкави, без ръкави. (Пелени за повиване лятно пеленаче)

  4. Слинг автобуси

  Мамабусите са полезна декорация за майките. Те разсейват бебето, когато се опитва да свали веригата или обеците от майката. Детето може да надраска венците си по мънистата, да играе с тях. Слинг мънистата са удобни, защото мама може да ги свали и прикрепи към креватчето. Хлапето ще докосне мънистата, развивайки фина моторика.

  5. Кофа за изхвърляне на бебешки пелени

  Какво е толкова необичайното в това нещо? Кофата съдържа контейнери с сашета за еднократна употреба. Чантата с използваната бебешка пелена се затваря плътно и започва да разпространява приятен аромат на ароматни теменужки из стаята.

  6. Удължение за тяло

  Бебето е пораснало и тялото е престанало да му приляга по дължина (особено ако го сложите на пелена)? Не се разстройвайте! Малко малко нещо с бутони не само ще удължи това нещо, но и ще спести вашите финанси. Удължението на тялото е закрепено между краката и изобщо не пречи на бебето. Този елемент от облеклото може да бъде ушит сам.

  7. Бебешки таймер

  Това устройство е един вид „мамят“ за нови родители. Таймерът ще издава звуков сигнал, когато бебето трябва да смени пелената, по кое време да го храни, къпе или приспива. Таймерът за бебе се конфигурира чрез натискане на няколко бутона. Той се включва и изключва също толкова лесно.

  8. Генератор на бял шум

  Много майки са забелязали как бебетата стават тихи, когато чуят пералня, кухненски аспиратор или сешоар. Всички тези устройства издават бял шум, поради което децата много бързо се успокояват. Предимствата на белия шум са доказани отдавна. Но нарочното включване на устройствата, за да се успокоят децата, е опасно и неикономично. Оставянето на дете да спи в кухнята, за да може по-често да чува шума на аспиратора или пералнята, е глупаво и не винаги е възможно. Това беше взето предвид от създателите на генератора на бял шум. Този компактен елемент наподобява мини високоговорител и използва много малко енергия. Генераторът е лесен за преместване от една стая в друга. Има удобни модели преносими генератори, с които можете да се разходите.

  9. Сгъваема бебешка вана

  Такава баня ще помогне много на тези, които имат душ вместо баня. Сгъваемата вана заема малко място. Можете да го вземете навсякъде: до дачата, на плажа, на пътуване, за посещение. Има огромно разнообразие от различни бани. Те се различават по цвят, форма, размер и цена. Има тави, които приличат на огромно цвете с меки венчелистчета. Те са измислени за удобството на къпането на деца в мивката. Не се учудвайте, но в Северна Америка къпят малките си в мивката. Не ви насърчаваме да следвате техния пример, но ви препоръчваме да помислите за закупуване на преносима вана. Сгъваемата вана ще служи на вашето бебе за една година.

  Също така четем:

  Искате ли да прочетете първите нашите материали? Абонирайте се за нашия телеграм канал, Facebook страница или група VKontakte.

  Ние сме в Yandex.Zen - присъединете се!

  механизъм за люлеене на креватчето, който е използвал.

  Механизъм за люлеене на бебешко легло NaNiNa

  Надеждният люлеещ механизъм автоматично реагира на детския плач

  За да помогне на родителите да разтърсят бебето си, това устройство върши отлична работа с люлеенето на бебешко легло. Той е прикрепен към тялото на креватчето, което има махален механизъм (надлъжен, напречен). Принципът на действие на устройството: когато детето изкрещи, се задейства люлееща се система с амплитуда 20-40 мм, която автоматично спира след 10-12 минути. Можете да спрете движението на креватчето, като го държите с ръце. Устройството работи безшумно. Комплектът включва: мотор за морска болест, жица, адаптер за мрежово захранване (220V), крепежни елементи.

  Момичета, наскоро разбрах, че има такива механизми и разбрах, че просто имам нужда от това нещо, може би когато синът ми се събуди през нощта, му давам залъгалка и я разклащам за 10-15 минути и тогава те ще направят всичко за вас, още повече се опитвам да не люля детето на ръцете ми и когато съм по-възрастен, това е просто спасение, сложих го на болест на движението и това е, заспива от само себе си и + през нощта устройството предизвиква плача на детето и след няколко месеца искаме да преместим сина си в отделна стая, просто погледнах в интернет и видях има много различни компании, предлагащи този механизъм, но струват много повече - 6000 рубли, а тази е само 1500 рубли, Ето актуалния въпрос, може би има някой, който е използвал тази технология чудо, добре, или някаква друга компания, моля, кажете ми

  PS: съвет, като например: защо ви е необходим - не се интересувате, не се нуждаете от него, добре, не купувайте)

  Подготовка на съвети и трикове за новородено креватче за закупуване на пълнеж

  Необходимо е правилно да се оборудва креватче за новородено, като се вземе предвид факта, че в началото детето прекарва по-голямата част от живота си там. Комфортът и безопасността са основните условия за избор на пълнеж за бебешко легло.

  Предмети за закупуване

  След избор и монтаж детското креватче трябва да бъде оборудвано с допълнителни аксесоари и аксесоари.

  Матрак

  Качеството на матрака е важно дори за възрастен и когато избирате матрак за бебе с неразвит гръбначен стълб, трябва да подходите към въпроса с цялата отговорност. Следните препоръки ще помогнат да не се навреди на здравето на детето:

  1. Размерът на матрака и креватчето трябва да съвпадат. Има стандарти за ширина и дължина - 120 на 60 см.
  2. Пълнител. Вътре в матрака трябва да има изключително естествени материали - пълнителят трябва да пропуска добре въздуха, да не дразни кожата на бебето и да не излъчва неприятни миризми. Производителите при производството на матраци използват компоненти от естествен произход: кокосови или дървесни стърготини, водорасли, ечемичени люспи, филц, слама, латекс.
  3. Ортопедичен ефект. Матракът никога не трябва да е мек, тъй като гръбначният стълб на бебето е гъвкав и нестабилен - важно е гърбът на бебето да заема естествено положение по време на сън. Необходимо е да изберете твърд и еластичен ортопедичен матрак с независими пружини за креватче.

  Сред родителите европейските производители на матраци "Primavera" (Италия), "Vegas Teddy" (Холандия) са се препоръчали положително, а сред местните марки са популярни матраците "Ascona" и "Baby Flex Jump"..

  Брони

  Допълнителен комфорт и удобство в креватчето създават възглавниците или броните - тези устройства правят спалното място на детето не само безопасно, но и красиво. Ролките обикновено са покрити с естествен памук и пълни с холофайбър..

  Аксесоари от различни цветове, материали и цени могат да бъдат закупени в детските магазини; освен това можете да направите опори и брони в креватчето със собствените си ръце.

  Спално бельо

  Пазарът на текстил предлага огромен асортимент от детски спални принадлежности в различни цветове, но анимационните герои са подходящи за по-късни деца..

  Сънят на новородено бебе трябва да бъде спокоен и силен, а това се улеснява от пастелни цветове на тъканите и ненатрапчиви шарки. За нежната кожа на новородените трябва да изберете бельо, изработено от естествени, приятни на допир и хипоалергенни материи.

  Спалното бельо на бебето трябва да се пере често, така че тъканта трябва да издържа на температурни условия и често пране с препарати. Най-добрият вариант в този случай е сатенът.

  Комплектът бельо за новородени обикновено се състои от:

  • листове с ластик с размери 150 х 100 см;
  • завивка 150 x 100 см;
  • калъфки за възглавници 40 х 60 см.

  Пашкул

  Cocoon е изобретение на френски неонатолози, първоначално използвано в грижите за недоносени бебета. По форма и усещане пашкулът прилича на гнездо или утроба, където бебето е топло и меко. Идеален за използване през първите месеци от живота на бебето.

  Съвременните педиатри смятат пашкула за отлична алтернатива на памперсите, тъй като бебето трябва да се чувства свободно, да свиква с движенията на собствените си ръце и крака, но в същото време да бъде в безопасност. Пашкулът не дава на ръцете и краката твърде много място, така че бебето не се страхува от резки удари.

  Друго предимство на пашкула е да се симулират извивките на тялото на бебето. Устройството повтаря позицията, в която детето е било в утробата.

  В допълнение, пашкулирането на бебето предотвратява колики и мускулен тонус, развитието на асиметричен или плосък череп и намалява честотата на регургитация. Препоръчително е да използвате пашкула до момента, в който бебето започне да се преобръща само..

  Одеяло

  Широка гама от детски дрехи в магазините често води до грешки в избора: родителите се ръководят от външната привлекателност на продукта, забравяйки, че основното е качеството.

  Одеяло за новородено, на първо място, трябва да бъде:

  • топло;
  • свободно дишане;
  • хипоалергичен;
  • хигроскопично, тоест абсорбиращо влага;
  • направени от естествени суровини.

  Следните видове одеяла отговарят на тези изисквания:

  1. Дауни. Леки, топли пухени одеяла се използват както за спане, така и за ходене. Когато избирате одеяло, трябва да знаете, че пухът може да причини дразнене на кожата и кашлица; освен това пухът е слабо пропусклив за влага.
  2. Вълнен. Много топло, лесно се измива и бързо изсъхва. Вълната е дишаща. Ако бебето на вашето бебе е през зимата, тогава вълнено одеяло е отличен избор..
  3. Синтетични. Леки, топли, евтини, но те не дишат добре и абсорбират влага и различни миризми. През зимата под такова одеяло едно дете несъмнено ще има бодлива топлина..
  4. Спално бельо. Дишайте свободно - подходящо за лятна употреба.
  5. Коприна. Притежават редица предимства, идеални за здравето на бебето. Минус едно - висока цена.
  6. Руно. Топла, лека, нежна на допир, лесна за грижа.
  7. Козина. Ще бъде адекватно да се използва през зимата в северните райони - през лятото под тях ще бъде много горещо.
  8. Вата. Те са много трудни за грижи, губят се по време на измиване, губят формата си и са много трудни за изцеждане. Също така одеялата, пълни с памучна вата, абсорбират неприятни миризми..

  Възглавница

  Педиатрите казват, че детето не се нуждае от възглавница през първата година от живота. Неговият скелет просто се формира и укрепва, така че всякакви неравности могат да допринесат за изкривяването на гръбначния стълб. Максимално покритие под главата на бебето - 4-кратна пелена.

  Възглавницата може да се използва само по указание на лекар: в този случай тя трябва да е специална, ортопедична.

  Има различни видове възглавници:

  1. Форма на пеперуда, с вдлъбнатина в средата за фиксиране на главата.
  2. С форма на полумесец, за да поддържа тялото на бебето по време на хранене.
  3. Опорна възглавница фиксира позицията на бебето, докато спи на негова страна.
  4. Възглавницата на облегалката за глава има трапчинка за главата, така че врата на бебето ще лежи плоско.
  5. Възглавницата против задушаване се използва от момента, в който бебето започне да се преобръща само. Изработена е от пореста гъба, следователно, дори със заровен в нея нос, детето ще диша.
  6. Традиционните възглавници с различни естествени пълнежи се препоръчват за употреба след навършване на годинка на детето. Вълна, пух, лен, латекс, синтепон, памук, елда се използват като суровина за възглавници. Най-безопасните по отношение на алергичните реакции са синтепон.

  Сенник

  Леглото с балдахин не само изглежда добре, но и символизира родителските грижи и любов - това е един вид защита на детето от външни влияния. Много хора смятат балдахина за ненужен аксесоар, колекция от прах и мръсотия..

  Всъщност навесът изпълнява много важни функции:

  1. Осигурява психологическа подкрепа на бебето.
  2. През лятото предпазва от насекоми, които летят през отворени прозорци.
  3. Подслони от отблясъци по време на сън.
  4. Предпазва от прахови частици, които присъстват дори в най-чистия апартамент. Прахът от своя страна може да причини алергии.

  Сенникът често се доставя с детско креватче, но можете също да го купите отделно или да го шиете сами. Оптималната дължина на сенника е да покрива стените на леглото. Дългата материя ще се заплита под краката, пълзи по пода и ще събира прах.

  Ако искате да закачите сенник, за да създадете комфорт за вашето бебе, по-добре е да изберете дебели тъкани. За декоративни цели по-често се използват тюл, чинц и органза..

  Подвижен, опънат или дъгови

  В древността играчките са били окачвани върху детските люлки като амулети. Висящите решетки, носилките и мобилните колички също са популярни днес, но техните функции са малко по-различни. Основната цел на висулката е да помогне на бебето да научи нов свят, да различава цветове, звуци, форми на предмети, да се научи да ги следва, да концентрира вниманието и на три до четири месеца децата вече започват да посегат към ярките играчки с ръце.

  Изисквания за окачване:

  • трайно монтиране;
  • висококачествен материал;
  • липса на мирис;
  • лекота.

  Мобилните телефони могат да бъдат електрически или оживени. Има и модели, контролирани от дистанционното управление - това е удобно за майка, която е заета с домакински задължения. Трябва обаче да се помни, че детето не е в състояние да се фокусира дълго време върху играчката, така че няма разлика дали модел на часовника или електрически.

  По-практично е да изберете мобилни устройства с подвижни играчки - по-късно детето може да играе с тях отделно. Формата на окачената играчка трябва да е ясна, голяма, а цветът - ярък.

  Звукът на възпроизвежданата мелодия е важен: за бебето ще бъде по-приятно да слуша успокояваща мелодична музика, напомняща на приспивна песен по характер.

  Детско креватче

  Органайзерът е удобен инструмент за родителите. Светлите джобове, окачени на креватчето, ще бъдат чудесно допълнение към детския интериор, както и удобно място за съхранение на необходимите предмети за грижа за децата. Пелени, памучни тампони, памучна вата, мокри кърпички, бебешки продукти и пудри - всичко това, поставено в отделенията на органайзера, винаги ще бъде под ръка.

  Играчки

  Целта на всички детски играчки е да помогнат на детето да опознае света. Видове играчки за деца под една година:

  • дрънкалки;
  • окачени модули;
  • гумени играчки за къпане;
  • музикални играчки;
  • играчки за парцели.

  Дете на тази възраст се опитва да вкуси всичко, така че когато избирате, трябва да вземете предвид качеството и екологичността на материалите, от които са направени играчките.

  Нощна светлина

  Необходима е лампа в детската стая, за да е удобно родителите да хранят и сменят дрехите на бебето си през нощта; също така светлината пречи на бебето да се изплаши, ако внезапно се събуди. Когато избирате нощна лампа за детска стая, вземете предвид следните точки:

  1. Осветителното тяло трябва да е издръжливо. Ако се счупи, фрагментите не трябва да нараняват бебето..
  2. Устройството трябва да дава приглушена светлина.
  3. Ако нощната лампа е с музикално устройство, мелодията трябва да е спокойна.

  Комплекти

  Идеалното решение под формата на готови комплекти за новородени се предлагат от различни производители на бебешки продукти. Стандартният комплект обикновено включва:

  • одеяло;
  • лист;
  • завивка;
  • възглавница;
  • калъфка за възглавница;
  • сенник;
  • брони.

  Също така е възможно да поръчате комплекти според личните предпочитания, а особено сръчните майки шият индивидуални комплекти за своите бебета.

  Когато оборудват креватчето на бебето си, родителите трябва да обръщат внимание не на марки и големи имена на производители, а на качеството на материалите - от това зависи комфортът и безопасността на детето..

  Устройство за люлеене на бебешко легло с махален механизъм

  Уникална разработка, защитена с RF патент
  за полезен модел! Няма аналози!

  Люлеещо устройство
  в интериора

  Какво друго може да се наложи да инсталирате?

  Свредло Forstner Ø15 mm за отвор за магнит и свредло Ø11 mm за отвор за корпус за версия с вътрешна магнитна инсталация.

  Махален механизъм - в случай че стандартният няма лагери, не работи или не осигурява висококачествено люлеене.

  Водещ модел!
  Последна разработка!

  МОДЕЛ 5 "Бухал"

  Устройство с 6 "скорости" на люлеене, таймер, реакция на плач и бебешко движение. Управлява се с помощта на дистанционното управление, както и от всеки съвременен смартфон, таблет, компютър. Уеб сървър в устройството!

  И между другото:

  МОДЕЛ 3 Wi-Fi "Tikhonya"

  Устройство с 6 "скорости" на люлеене, таймер и реакция на плача на бебето. Сега със сензор за движение! Управлява се от всеки съвременен смартфон, таблет, компютър. Уеб сървър в устройството!

  Също така в продажба:

  МОДЕЛ 0 "Бебе"

  Устройство с 4 "скоростни" люлка и таймер без дистанционно управление. За да започнете люлеенето, натиснете леглото с ръка, за да спрете - спрете го с ръка.

  МОДЕЛ 1 "Добър"

  Устройство с 6 "скоростна" люлка и таймер. Малко дистанционно управление с 4 бутона.

  МОДЕЛ 2 "Соня"

  Устройство с 6 "скорости" на люлеене, таймер и реакция на плача на бебето. Сега със сензор за движение! Дистанционно управление с екран и обратна връзка. Стоп на ръка.

  Как да управлявате
  чрез wifi

  Устройството за люлеене се управлява чрез уеб интерфейса чрез обичайния ви интернет браузър (например Chrome или Safari) от всяко мобилно (телефон, таблет) или стационарно (лаптоп, компютър) устройство.

  Няма нужда да инсталирате никакви програми! Интернет връзка - няма нужда! Работи на всички операционни системи и платформи!

  Имате ли Wi-Fi мрежа у дома? Към него може да се свърже люлеещо се устройство. Нямате Wi-Fi мрежа у дома? Люлеещото устройство го организира от само себе си!

  Първото ни люлеещо се легло, модел 1

  Детско креватче, произведено от ЗАО Красная Звезда, с монтирано люлеещо устройство, модел 1

  Инсталиране на люлеещо устройство върху креватче с напречен махален механизъм. Опция със скрит монтаж на магнит.

  Инсталиране на люлеещото устройство върху овалното легло с помощта на магнитната стойка.

  Основни свойства на устройството
  за люлеене на креватчето


  Абсолютно безшумен - без бръмчене
  или скърцане!


  Не съдържа подвижни части - няма двигатели или резби, които намаляват надеждността!


  Не увеличава размера на леглото, не променя външния му вид и представяне


  Таймер за люлеене от 10 минути до 24 часа - бебето се люлее, колкото решите
  (модели 2, 3, 5)


  6 нива на интензивност на люлеене - „скорости“ (модели 1, 2, 3, 5), изберете най-удобния режим за вашето бебе!


  Стартиране от плач и движение (модели 2, 3, 5) бебе, чувствителността на микрофона се регулира.

  Защо ние?

  Аз съм Михаил Карпеш и съм разработчик на устройства за люлеещи се креватчета с махален механизъм. Сглобих първото устройство през 2011 г. за детето си и тогава се оказа, че хиляди други семейства също се нуждаят от този продукт. Така възникна малка продукция, екип от съмишленици. Постепенно се появяват нови модели устройства и се подобряват съществуващите..

  От 2012 г. плодотворно си сътрудничим със ЗАО „Красная звезда“, Можга, водещ руски производител на детски мебели.

  Нашите устройства са уникални и нямат аналози на пазара. Продуктът е защитен от RF патента за полезен модел № 112007.

  Отзиви на клиенти

  Захаркин Николай,
  Област Тюмен

  Майкъл, здравей. Вчера получих устройството, платих само 200 рубли за доставка. Днес го инсталирах, работи като часовник! Инсталацията е изключително проста.
  Ще тествам през нощта! Благодаря.

  Сопелник Вадим,
  Химки, Московска област

  Здравей Михаил! Вчера получих вашия пакет, инсталирах го веднага. Много удобно и брилянтно нещо! Благодаря!

  Анна Петрова,
  Град Москва

  Добър ден, Михаил. Искам да ви благодаря за бързата реакция и помощ. Извинявам се за ненавременните благодарности :) Благодаря!

  Евгений Коляганов,
  Ковров, област Владимир

  Здравей Михаил!
  Устройството дойде по пощата, днес го инсталирах на креватчето - всичко работи добре!
  Благодаря ти много.

  Още рецензии - на нашите страници
  и

  Лесно е да си купите устройство!

  Оставяте заявка по всякакъв удобен за вас начин
  Нашият мениджър се свързва
  с вас и се договорете за подробностите по поръчката, плащането и доставката
  Изпращаме устройството

  Популярен метод за плащане и доставка е наложен платеж от CDEK. Плащане на поръчката при получаване от куриера. Възможни са и други методи за доставка и плащане.

  Традиционни и екзотични бебешки колички

  Всяка майка инстинктивно знае, че носенето на бебе на ръце е полезно. Учените обаче не се задоволяват с инстинкти и провеждат различни изследвания, които доказват: да, колко полезно! Колкото по-младо е детето, толкова по-силна е нуждата му да чувства майка си до себе си, да усеща топлината на тялото си, да чува нейния глас и сърдечен ритъм. Освен това децата обичат да гледат на света от позиция „равен“ - от височината на родителския растеж, а не от количка.

  Животът в града също тласка майките да вземат децата на ръце и да ги носят: количките са доста обемисти, има много стълби и проходи, трябва да използвате обществен транспорт, за колички или шейни, за съжаление, не е подходящо и да посещавате места и институции, по време на изграждането на които не са мислили за удобството за майки и бебета.

  Можете да следвате инстинкта, трябва да следвате здравия разум, но това не винаги е удобно: колкото по-голямо става детето, толкова по-трудно е да го носите на ръце и ръцете ви могат да бъдат заети с нещо. Затова повечето майки - някои от раждането на дете, други по-късно - мислят за закупуване на аксесоари за носене на бебета. Майчинството ще говори за вече класическите и екзотични варианти.

  Раница кенгуру

  Този дизайн е подобен на раницата, тъй като има каишки и много различни закопчалки и закопчалки, а също и защото натоварването при носене на дете - подобно на носенето на къмпинг оборудване - пада върху раменете на майката.

  Кенгуруто може да има няколко позиции: в него детето може да лежи, да седи с лице или с гръб към гърдите на майка си. Някои модели ви позволяват да поставите бебето зад гърба на майката.

  Има опции за кенгуру с голям брой куки, щипки и други закопчалки, има - на един цип. Има кенгуру носители с кръстосани презрамки, с допълнителна каишка в кръста, за да се намали напрежението върху раменете и гръбначния стълб на майката. Внимателните производители дори са измислили вариант за кенгуру за близнаци..

  Когато избирате кенгуру, трябва да обърнете внимание не само на номиналните параметри (тегло и възраст на детето), но и на тена му: за добре хранените бебета се продават „макси“ кенгурута, за миниатюрни бебета - „мини“ кенгурута. Те се различават по обема на джоба за тялото на детето и по ширината на отворите за краката му. Трябва да се вземе предвид и сезонът за използване на кенгуруто: през зимата, когато детето има много слоеве дрехи, би било по-добре да вземете модела "макси".

  Повечето превозвачи на кенгуру се предлагат с допълнителен джоб, в който могат да се съхраняват кърпичка, пакет мокри кърпички или малка бутилка.

  Предимствата на кенгурута са тяхната ниска цена (от 800 рубли), яснота и лекота на работа (изтеглени там, закопчани тук - и напред). Недостатъците (въпреки че производителите оспорват този аргумент) включват "нефизиологичното" положение на детето при използване на кенгуру, повишен стрес върху крехкия му гръбначен стълб.

  Съществуват и ограничения за възрастови ограничения (от 3 месеца, въпреки че има модели и „от раждането“ - легнало положение и твърда облегалка за глава) или теглото на детето (обикновено до 9-10 кг, въпреки че има модели до 12 13 кг).

  Слинг (слинг, държач за пачуърк)

  Това е голямо парче плат с различни форми (в зависимост от вида на слинг), което се използва за „връзване“ на бебето с майката. Слингът може да бъде люлка за новородено, кенгуру за 6-месечно бебе и „чанта“ за двегодишно дете. Използването му е ограничено само от въображението и физическата подготовка на майката, решила да използва прашката.

  Що се отнася до използването на прашки, африканските и азиатските майки са „изпреварили останалия свят“ - те отдавна носят децата си по този начин: често не заради добрия живот, а защото няма кой да остави детето, но няма къде да го сложи. Въпреки това науката вече доказа, че постоянното съседство на детето с майка му е само от полза..

  Има следните видове сапани:
  - прашки на пръстени (такава прашка е фиксирана със специални пръстени) - от 1000 рубли;
  - Майски прашки (правоъгълници с четири ленти) - от 1600 рубли;
  - прашки-шалове (широки ленти от плат с дължина 5-6 метра, с помощта на които можете да прикачите дете към себе си по различни начини) - от 1300 рубли;
  - прашки-тръби или прашки-джобове (тези краища на шал са зашити) - от 1600 рубли.

  Някои модели сапани са облицовани с лента от подплатен полиестер или вата, така че главата на бебето да е относително безопасна в случай на непредвидени сблъсъци с чужди предмети. Прашките могат да бъдат оборудвани с джоб (за залъгалка, мобилен телефон, мокри кърпички или билет за пътуване), матрак (за по-удобно позициониране на детето в слинга).

  Основните позиции, в които можете да носите бебе в слинг, са „люлка“, обърната и обърната към себе си, зад гърба (ако имате достатъчно умения за това) и на бедрото. Прашките обаче осигуряват място за експерименти..

  Предимствата на слинг включват неговата физиология; практичност - възможност за използване от раждането до 2 години; равномерно разпределение на товара върху гърба на майката (ако се използва правилно); възможност за кърмене в слинг.

  Всъщност няма недостатъци, има една особеност: необходими са практика и опит, за да се тренира правилно (и, което е важно, бързо), за да се завърже дете в слинг.

  Носете кошара

  Това е чанта, в която бебето - най-често новородено - се поставя за ежедневно удобство. Използва се като преносимо креватче, може да бъде вложено в количка или инсталирано на специална стойка (ако е включено).

  Цените за кошари за носене започват от 1000 рубли. Тя има само един недостатък - кратък период на употреба (най-често до 3 месеца), има и една особеност: детето все още е отделно от майката, не чувства телесен контакт с нея.

  Ергономична раница

  Според производителите ергономичните раници се различават от обикновените кенгуру раници по подобрен дизайн: отчитат се недостатъците на класическите кенгурута, следователно позата на бебето във версиите на ерго е близка до физиологичната, настройката е по-съвършена. Те са оправдани от доста високата цена - от 6900 рубли. За тези пари мама получава ефективна симбиоза на кенгуру с прашка. Това обаче е въпрос на личен избор, вкус и финансови възможности..

  Раница за носене на дете

  Това е един вид кутия на рамка, предназначена да носи относително възрастни деца - над 6 месеца. Някои модели са оборудвани с колела, като куфар и сенник над главата ви. Опитни майки, които са имали възможност да използват дизайна, твърдят, че допълнителни „джаджи“ се използват изключително рядко, но цената на устройството се увеличава значително. Най-простите модели струват от 2000 рубли. Позицията на детето в раницата, най-често седнало.

  Производителите настояват, че раницата за носене на деца е удобна за дълги пътувания. Неговите предимства са способността да издържат на големи натоварвания (можете да носите деца на възраст под 5 години) - обаче съпротивлението на майката тук не е взето под внимание. Недостатъкът е, че подобно на мечката от известната приказка, майката не вижда какво се случва зад нея и това може да причини психологически дискомфорт.

  Тазобедрена седалка

  Името на това устройство може да бъде буквално преведено като „носене на бедрото“. Преводът отразява и същността на конструкцията. Това е един вид стол за бебето, който мама или татко могат да поставят на бедрото. Позицията на детето в тазобедрената седалка е само вертикална, така че може да се използва от момента, в който детето се научи да държи гърба самостоятелно (т.е. от около 4 месеца). Горната граница на употреба е 3 години (до 20 кг).

  Най-простата версия на хипсед започва от 2700 рубли. Разширените модели са допълнени с устройство за фиксиране на гърба на бебето.

  Предимствата на hipseat са лекотата на използване, намалявайки натоварването на гръбначния стълб на мама или татко. Недостатъци - Ограничени приложения.

  Ездач на прасенца

  Това устройство е подобно на раница и ви позволява да носите детето зад гърба, докато детето стои. Дизайнът има специална метална стойка и е фиксиран с презрамки. Производителите твърдят, че устройството е изобретено за татковци (за майките би било трудно да носят 3-7-годишно дете с тегло до 60 кг). Тази нетривиална опция струва от 5700 рубли. Той се появи на пазара сравнително наскоро и практиката ще покаже дали продуктът има бъдеще. Всяка майка обаче ще има въпрос: защо да влачи дете върху себе си, което не само може да ходи и дори да тича самостоятелно, но и се наслаждава на процеса?

  Седло за бебешка количка

  Много татковци обичат да носят бебетата си на раменете си, но са нервни (и с право), че оттам може да изпадне неспокойно и любопитно дете. Освен това ръцете на татко през цялото време са заети да държат детето за краката. Предприемчиви американци са измислили устройство, което помага да се закрепи детето в положение „на раменете на татко“ с помощта на меки маншети от велкро. Освен това седлото има жлеб за дъното на детето, което намалява риска от подхлъзване встрани. Такова "седло" струва от 6000 рубли. Предимствата могат безопасно да се отдадат на еуфорията, която децата (не всички, но повечето) изпитват, седнали на раменете на баща си. Недостатъкът е ограничената употреба, ниските стрехи на руските врати, неудобството да седи детето на врата на татко (дори американците все още не са измислили специална стълба).