Благодаря ти, Анюта, за добра идея! Реших да споделя и тук.

Туристическа чанта за бебе от 4 месеца. Той е окачен в креватчето, така че бебето да хване ръцете и да се издърпа нагоре, повдигайки горната част на тялото. Така се тренират ръцете и гърбът..

Какво ни предлага Интернет.

Тренажор за бебе на открито

И ми трябва висяща хоризонтална лента в креватчето. Открих такива опции: първата на „Панаир на майсторите“, втората на сайта „Ранен старт“.

Обичам да правя нещо просто и бързо. Затова съпругът ми получи задачата да намери кръгла дървена пръчка. Всичко останало намерих в шивашки магазин.

 1. Еластична лента с цвят на лен 50 см - дава контрастен модел на пръчка и допълнително облекчение за тактилни усещания.
 2. Шнур 100 см - за закрепване към леглото
 3. Върхове на кабела 4 бр. - може да бъде пластмаса. Повече за естетичен вид.
 4. Камбана - прикрепена отстрани, така че звъненето предизвиква по-голям интерес към пръчката.
 5. Кръгла дървена лакирана пръчка с дължина приблизително 50-60 см и диаметър 1,5 см. Трябва да пробиете две дупки в краищата.

Закачих кутията, за да може детето да я достигне с дръжки. Засега детето просто го усеща. Постепенно ще го отгледам, така че той да се опита да посегне към нея. Уверявам се, че той хваща пръчката правилно с дръжките си - палецът е срещу всички останали.

Съвет за ранно стартиране на магазина

Детското легло е просто и евтино устройство за развитие на силата и сръчността на вашето бебе от първите месеци от живота. Бебетата имат силно развит рефлекс за хващане, първо, на бебето трябва да се предложи да хване пръстите на ръцете ви и да се опита да го повдигне леко от възглавницата, след това ще ви бъде полезна една хоризонтална лента - тя трябва да бъде фиксирана на такова ниво, че бебето може просто да го достигне с дланите си. Дори ако детето просто се държи здраво за щангата, това вече е полезно..

Туристическо легло в креватчето

- куриерска доставка от 280 рубли.
- точки за вземане от 140 рубли.
- плащане при получаване на поръчка
- безплатна доставка за поръчки над 5000 рубли.

Тази хоризонтална лента е прикрепена към стените на креватчето. Хлапето, легнало по гръб, хваща напречната греда с дръжки и се опитва да се изтегли. Укрепва мускулите на ръцете и гърба.
Можете да закачите любимите си играчки на хоризонталната лента..

Използвайки включените куки за монтиране, хоризонталната греда може да бъде фиксирана във вратата и да се използва като хоризонтална греда за изтегляне (след като детето е изработило, хоризонталната греда може лесно да се отстрани).

видео

Туристическо легло в креватчето

Какво е интересно за детската хоризонтална лента?

Ако окачите играчки върху него, тогава детето ще развие зрително възприятие, благодарение на наблюдението на тези предмети, толкова нови и вълнуващи за него. Подвижността на ръцете се развива и когато бебето посяга към играчки и се опитва да ги завладее в малките си и все още неразвити ръце.

 • турникетът ще запознае малчугана със спорта
 • удобно е да фиксирате ярки играчки върху него

Турничик в креватчето SportBaby - ревю

Ние привличаме към спорта от люлката.

Масажистите непрекъснато ни казват, че дъщеря ми има слаби мускули на гърба, трябва да правим физическо възпитание по-често, макар че от раждането го направихме, както се очакваше, но по-големият син има същото нещо, вероятно това е наследствено и просто трябваше да тренираме по-усилено. На около две години дъщеря ми започна да проявява интерес към спортния ъгъл на сина си, но халките и дървеният трапец на въже са неудобни за малките ръце, защото голям диаметър и тя често падаше от тях, но тя наистина обичаше да се мотае и да се люлее, постоянно я молеше да подкрепи. И тогава хванах погледа си в креватче за бебета от 1 месец, съответно, с малък диаметър. Просто беше необходимо.

Кутията е проектирана да бъде прикрепена към стените на детско креватче на нивото на гърдите на една ръка разстояние. Очакванията са, че малките деца са развили рефлекс за хващане и бебето, случайно хванало хоризонталната лента, ще се опита да се изтегли. Това укрепва мускулите на ръцете и гърба. И защо не съм го виждал преди? Може би гърбът на дъщеря ми би бил по-силен? Между другото, можете да окачите играчки на хоризонталната лента..

Тази хоризонтална лента може да бъде закупена в комплект с люлеещи се куки, така че след това да може да бъде прикрепена към вратата за пораснало дете (и за да не пречи на ходенето, можете да я свалите от една кука, така че да виси по стената). Но го затворих от спортния ъгъл. Дъщеря ми обича да се люлее на него, прибрани крака. Опитвам се да я натискам бавно и да се изтегля, но засега не мога. Но съм сигурен, че и визите са много полезни. И както казва производителят, започването на обучението на 10-годишно дете да дърпа е доста досадна и неприятна задача, по-лесно е да го започнете на 10 месеца. Напълно съм съгласен с това.

А цената на това чудо е само 200 рубли. (добре, плюс доставка).

Букова напречна греда TM "Lesnushki"

Пикап от 160 рубли

Куриер от 300 рубли

Точното изчисление може да се намери в раздела Доставка

диаметър 1,5 см, дължина 80 см

 • Описание
 • Спецификации
 • Отзиви (0)

Дървеният бар ви позволява да окачите всякакви дървени играчки за най-малките деца: висулки и мобилни устройства, включително тези, направени от техните майки на всяко необходимо ниво. В двата края на пръчката са прикрепени две ластици (на разстояние 10 см от двата края). С тяхна помощ напречната греда може да бъде фиксирана - ластикът трябва да се придържа към леглото (да мине под горната греда на креватчето и между страничните решетки на решетката) и да бъде фиксиран върху копчето. Много издръжлив !

Дървена напречна греда - много гладка и издръжлива букова пръчка с диаметър 1,5 см, дълга 80 см с липови топчета-копчета в краищата (диаметър 4 см)

Бариери и порти

Избрани елементи 62 от 177

Нови отзиви

Polini Комплект странични релси за леглото Simple / Basic 140x70

Добър ден. Купих тези брони, след като разгледах всички останали. Имаме легло-трансформатор, така че след отстраняването на люлката се нуждаехме от страна. Дъщеря 2.4g спи с удоволствие, никога не е паднала.

Можгински дървопреработвателен завод Малка ограда Милано

Може ли да се издигне бариера от двете страни? Че високата част е била в "краката" например? Съдейки по снимката, високата част е близо до възглавницата и няма друг начин да поставите леглото по друг начин.

Преграда за бебешко креватче 120x42 см

Взех бюфет 120 * 42 на легло с дължина 200 и всичко пасна идеално! (Диван от Ikea Brimnes) Сглобиха го бързо, прикрепиха го към дъното на багажника с отвертка, детето е в безопасност. Включва каишки за фиксиране.

Бебешка врата за безопасна преграда 67-75 см

Можете ли да ми кажете дали портата е подходяща за отвор от 68 см без допълнителни секции? Ще бъде инсталиран на стълба, дете 2.4, много пъргав, ще стоят ли 15 кг, ако висят на тях? Или има смисъл да вземете винтове или нещо друго?

Бебешка безопасна бариера за яслите Уши 150х42

Страницата е просто спасение за децата и техните родители. Парите ви определено си заслужават, особено за акция. Височината вероятно вече не е необходима, това е оптимално както за малки деца, така и за по-големи деца.

Tournichok Sportbaby в леглото, цвят: жълт

Цената на уебсайта може да се различава от цената в магазините на мрежата.

 • Преглед на любими
 • Вижте сравнение
 • Печат
 • Описание
 • Спецификации
 • Отзиви 0
 • Видео 0
 • Въпроси и отговори 0
 • Наличност

Специална хоризонтална лента за креватчето ще ви помогне да развиете мускулите на ръцете и да се научите да се издигате независимо. Дизайнът е предназначен за деца от 5 месеца до 3 години. Лесно се инсталира отстрани на креватчето. За по-големи деца може да бъде закачен на вратата с помощта на люлеещи се куки, това ще бъде първата им хоризонтална лента. Максимално тегло: 20 кг. Дължина на хоризонталната лента: 40 см.

Как да направите хоризонтална лента в креватче

Съдържанието на статията

 • Как да направите хоризонтална лента в креватче
 • Как новороденото спи по-добре?
 • Как се прави детска кошара

С помощта на хоризонталната щанга, инсталирана в леглото, ще осигурите на бебето си възможност да развие сръчност и сила още от първите седмици. Малките деца имат силно развит рефлекс за хващане, което улеснява научаването на използването на апарата. Много е полезно да започнете да насърчавате детето да дърпа нагоре, като хващате пръстите на възрастен.

Поставете бебето по гръб и поставете палците му в дланите му. Усещайки, че нещо докосва дланта, той със сигурност ще хване пръстите му и ще се опита да ги сближи. Резултатът ще бъде, така да се каже, издърпвания на ръцете, с раменете и гърба откъснати от повърхността. Тези упражнения са много полезни за развитието на мускулите..

Защо едно дете се нуждае от хоризонтална лента в леглото

Като инсталирате хоризонтална лента в леглото, можете да научите бебето да развива мускули самостоятелно. Занятията на такъв симулатор помагат за укрепване на врата и гърба, благодарение на което бебето по-уверено се обръща от една страна на друга, държи добре главата си и като цяло се развива перфектно физически.

За да научите детето да борави с хоризонтална лента, по-добре е да направите това. Укрепете снаряда на такова ниво от гърдите на бебето, което лежи в леглото, така че то, вдигайки ръце, да може да хване пръчката. Поставете ръцете на бебето върху хоризонталната лента, с длан надолу. Хващащите рефлекси ще го принудят да хване плътно предмета в ръката си. След няколко такива упражнения бебето ще започне да хваща самостоятелно хоризонталната лента и да се дърпа нагоре. Дори само хващането на лентата ще бъде полезно..

Как да направите хоризонтална лента за детско креватче

За самата хоризонтална лента ви е необходима само кръгла дървена пръчка с правилния размер. Но можете да направите спортно оборудване по-привлекателно за дете - например да го украсите с цветни ярки елементи, да добавите забавни малки неща. Можете да намерите много интересни неща в шивашките магазини.

Опитайте се да направите хоризонтална лента със следните материали: кръгла дървена пръчка, лакирана, така че да няма трески по нея; цветен ленен ластик - за контрастен модел на пръчка и създаващ допълнителен релеф за тактилни усещания; връзки с връхчета за закрепване към леглото; чифт камбани.

В краищата на пръчката пробийте през отвора - ще трябва да опънете връзките през тях. Увийте пръчката по-плътно с еластична лента, закачете камбани в краищата. Завържете пръчка до връзките през леглото за решетките на такова разстояние, че детето да може да я достигне с ръце.

Постепенно, докато детето расте, ще трябва да се вдига пръчката. Също така, по време на класове, трябва да се уверите, че хлапето държи правилно хоризонталната лента, палецът му трябва да е срещу останалите.

Дъска VIKARE, бяла

За да предотвратите падането на детето, закачете бюфета отстрани на леглото.

Лесно се облича и сваля; не надрасква страните на леглото.

Подходящ за легла и детски легла.

Подходящ за всички креватчета и креватчета с плоски страни с дебелина 18-25 мм.

Дизайнер

Избършете с кърпа, навлажнена в мек почистващ препарат.

Избършете с чиста суха кърпа.

Материали

ПДЧ, акрилна боя

Стомана, епоксидно / полиестерно прахово покритие

Греда за кошара

Играчката е примитивно забавна
гладка пръчка с диаметър 1,5 см, дълга 80 (!) см.
с цветни топчести глави в краищата.
Диаметърът на всяка топка е 4 cm.
В двата края на пръчката са прикрепени две ластици (на разстояние 10 см от двата края).

 • Код V0501
 • Размери 45х45х800 мм
 • Опаковка 800х15х15 мм
 • Тегло 120 g

Страхотна греда! Той е прикрепен към леглото с тънки гумени ленти и върху него могат да бъдат окачени всякакви висящи играчки. Плюс това, аз също използвам пръчката за упражнения с дете и като държач за учене на ходене..

Греда за кошара, Lesnushki

Описание

Напречната греда е много гладка и издръжлива букова пръчка с диаметър 1,5 см и дължина 80 (!) См. с липови топчета-копчета в краищата (диаметър 4 см). Позволява ви да окачите всякакви дървени играчки за най-малките деца: висулки и мобилни устройства, включително тези, направени от мама на всяко необходимо ниво. В двата края на пръчката са прикрепени две ластици (на разстояние 10 см от двата края). С тяхна помощ напречната греда може да бъде фиксирана - ластикът трябва да се придържа към леглото (да мине под горната греда на креватчето и между страничните решетки на решетката) и да бъде фиксиран върху копчето. Много издръжлив !

Напречната греда не се изпраща по пощата, защото извънгабаритни стоки.