Избрани продукти 182 от 182

Нови отзиви

Lucia Night Light Fireballs 120 Cat Hug

Качеството на цената съвпада!
Представиха ни нощна лампа Chicco, която струва 3 пъти повече - работи на батерии и практически не осветява стаята. В резултат на това използваме само тази котка, тя си върши работата перфектно.

Skip-Hop Детска нощна светлина Маймуна

Много добра нощна лампа, мек жълт цвят (по препоръка на психолог е необходим такъв вид светлина), търся я отдавна и с добро представяне. Зад червен голям кръг с диаметър приблизително 5 см - бутон за включване / изключване.

Lucia Night Light 105 Пате

Вземете мамо, няма да съжалявате. Много удобно, три функции на светлината. Най-яркото осветява цялата стая. Когато спим, го слагаме на минимум и на креватчето близо до краката му. И всичко се вижда.

Chicco Star Projector Night Light First Dreams

Първият път го купих на приятел като подарък за изписване. Тя ми благодари толкова по-късно, без него, казва, не заспива. Аз самият чаках бебето ми да се появи, за да му купя такава нощна лампа. И сега бебето ми заспива с него. Синът на приятел вече е на 6 години и все още заспива под тази нощна лампа :)

Bradex Night Light Звездно небе

Тя свети много ярко, красиво и за цялата стая (стаята е средна)! Дете на 3 месеца привлича вниманието перфектно и замръзва. Работи както от батерия, така и от контакт! Имам нощна лампа 4000r и тя напълно отстъпва на тази по отношение на яркостта и периметъра на осветлението. За такива пари това обикновено е най-шикозната покупка! Посъветвайте!

В собствената си стая детето трябва да се чувства в безопасност както през деня, така и през нощта. През деня мама винаги идва да помага на бебето. През нощта детска нощна лампа помага да се справите със страховете - аксесоар, който разпръсква тъмнината и едновременно украсява стаята.

14 най-добри детски нощни лампи

* Преглед на най-добрите според редакционния съвет на experttology.ru. Относно критериите за подбор. Този материал е субективен и не представлява реклама и не служи като ръководство за покупка. Преди да купите, трябва да се консултирате със специалист.

Страхът от тъмнината е най-често срещаният детски страх. Развитото въображение на детето, след като изключи светлината, веднага започва да възпроизвежда в главата си образите на зловещи чудовища от карикатури и приказки. Можете да преодолеете този страх, като закупите специална нощна лампа в стаята на бебето, която дава мека дифузна светлина. Нощна лампа също ще спаси родителите от необходимостта да се събуждат посред нощ, за да водят детето си до тоалетната. Трябва изцяло да подходите към избора на такъв атрибут за детска стая, като вземете предвид всички тънкости и нюанси. Всяко осветително тяло има специфични функции, с изключение на основната задача - осветяване на пространството. Това може да бъде регулиране на яркостта, музикален съпровод, прожекция на картина, промяна на цветовете и др..

Експертите по експертология взеха предвид много потребителски рецензии, както и препоръки на детски психолози, и въз основа на получената информация те съставиха актуална оценка. Включва 14 от най-добрите детски нощни лампи, които имат висок рейтинг на потребителите..

Какво да търсите при избора на бебешка нощна лампа

 1. Сортове. Има няколко вида детски нощни лампи, сред които са популярни следните: нощна лампа в контакта е бюджетна опция, чиито предимства включват безопасност, тъй като няма проводници. Но има и минус - малка осветена площ; универсални лампи - модели с възможност за димиране. Вечер те служат като обикновена настолна лампа, а през нощта действат като нощна лампа; лампите със сензори за звук и движение са идеални за спалнята на бебето, тъй като се включват и изключват сами в отговор на плача на бебе или стъпки на майка; лампите на проектора не само осветяват стаята, но също така помагат на детето да се настрои за сън, движейки красиви изображения на животни, звезди, анимационни герои и др. по стените и тавана; Йонизационните лампи са идеални за деца с алергии. Това може да бъде например солена лампа, която не само дава светлина, но и пречиства въздуха вътре в стаята..
 2. Възраст на детето. За най-малките (от 0 до 3) е най-добре да закупите нощни лампи, оборудвани със сензори за звук и движение, така че да не се налага да включвате ярка светлина, която най-накрая ще събуди бебето. За по-големи деца (3 до 6) се препоръчват нощни лампи, които работят през цялата нощ. Желателно е те да имат интересен дизайн, който да успокои детето. Това може да бъде животно, което бебето харесва, или измислен герой от любима работа. За по-малките ученици ви съветваме да разгледате универсална лампа, която съчетава настолна лампа и нощна лампа..
 3. Цветен спектър. Цветът на светлината е разрешен много различен, с изключение на очевидно досадни като червения. По-добре е да обърнете внимание на топлите жълти нюанси..
 4. Дизайн. Тук трябва да вземете предвид предпочитанията на самото бебе. Със сигурност момичетата ще предпочетат други модели, отколкото момчета. Вземете детето си със себе си в магазина, за да не се объркате с избора.
 5. Инсталация. Купете нощна лампа според начина си на живот. Например, ако детето има собствена спалня, тогава е подходяща нощна лампа, инсталирана близо до леглото, така че бебето да не трябва да става, за да го включи. Ако бебето е все още малко и спи в стаята на родителя, тогава трябва да изберете модели, които се поставят близо до мястото за спане на възрастни. Има и интересни модели нощни лампи, при които светлинният компонент е вграден в мека играчка, която позволява на бебето да вземе продукта със себе си в креватчето.
 6. Безопасност. Материалът трябва да бъде силно ударена пластмаса или силикон, който не се топи. Луковиците не трябва да се нагряват много, за да не изгори бебето по никакъв начин. Светодиодите биха били идеални. Проводниците трябва да се избират толкова дълго, че да не се изискват удължителни кабели.

Рейтинг на най-добрите нощни лампи

НоминациямястоНаименование на продуктацена
Най-добрите нощни светлини за бебета1ZAZU ZA-PAM-03 "Малкият пингвин"2 491 ₽
2ZAZU ZA-LOU-01 "Owl Lu" със звуков сензор2 490 ₽
3Рамили BNL200 Бебе789 ₽
4Rombica LED заек1790
петZAZU ZA-KATIE-01 "Котето на Кейти"2280
6Фенер-нощна лампа Лусия "Патенце"850 ₽
7Bradex DE 0070 "Медуза"601 ₽
8ERA NN-605-LS-W143 ₽
Най-добрите детски нощни лампи с проектор1Лятно бебе "Калинка"2 760 ₽
2Проектор за играчки Cody TINY LOVE TL_512 169 ₽
3ZAZU ZA-KIKI-01 "Котето на Кики"2 591 ₽
Най-добрите нощни проектори с Aliexpress1FEROMEY СВЕТЕЩИ ИГРАЧКИ Гушкане за домашни любимци750 ₽
2Skywolfeye X155-A491 ₽
3LEDERTEK B019-C59SOC799 ₽

Най-добрите нощни светлини за бебета

ZAZU ZA-PAM-03 "Малкият пингвин"

На първо място в категорията за рейтинг е нощна лампа с безжичен високоговорител и будилник. Освен че осветява стаята, той пее песни или разказва приказки и се събужда в определеното време сутринта. Моделът свети в различни цветове и по-близо до събуждане ги променя в даден режим: синьото е включено през нощта, оранжевото означава, че са останали около 30 минути сън, а зеленото означава, че е време да станете. Продуктът е изработен от трайна пластмаса, а всички светлинни елементи са безопасно скрити вътре. Препоръчва се за деца от раждането до 12 години.

Предимства

 • удароустойчиви материали;
 • автоматично изключване;
 • висококачествен звук;
 • няма остри ъгли;
 • многофункционалност;

недостатъци

 • относително скъпо - 2800 r.

ZAZU ZA-LOU-01 "Owl Lu" със звуков сензор

Втората линия е заета от нощна лампа със звуков сензор. Моделът реагира на звуци, като автоматично се включва, за да успокои плачещото бебе. Меката светлина се включва, когато бебето е будно. Продуктът е направен във формата на бухал, изработен от удароустойчива пластмаса. Яркостта е регулируема както за бухала, така и за външния пръстен. Можете да избирате от три режима: меко, дифузно или ярко ниво на осветление. Има два цвята, например, бухалът и външният пръстен могат да светят в различни цветове, а също така работят отделно.

Предимства

 • ABS пластмаса;
 • мини-USB конектор;
 • работа от електрическата мрежа и батериите;
 • таймер за автоматично изключване;
 • превключвател отпред;
 • чувствителен отговор на звука;

недостатъци

 • относително скъпо - 2500 r.

Рамили BNL200 Бебе

Третата позиция отива към нощната лампа в контакта. Моделът няма външни проводници, което гарантира безопасността на бебето. От характеристиките си струва да се подчертае вграденият проектор, който ще рисува стената и тавана с необичайни шарки, създавайки усещането за приказка. Това ще успокои детето и ще го настрои за сън. Продуктът е компактен и поради това не изисква много място за съхранение. Има вграден сензор за звук и светлина. Реагира на недостатъчно осветление чрез автоматично включване и при ярка светлина - преминава в режим на заспиване.

Предимства

 • 5 основни цвята и много различни нюанси;
 • приемлива цена - 790 рубли;
 • максимален обхват - до 300 м;
 • мека LED светлина;
 • регулиране на яркостта чрез промяна на ъгъла на наклон;

недостатъци

 • не е намерен.

Rombica LED заек

Четвъртата е нощна лампа под формата на сладко бяло зайче. Осветява детската стая с мека светлина. Моделът има три режима на работа: фиксирана светлина, последователна смяна (жълта, червена, зелена, лилава, оранжева, синя, розова, синя) и проста бяла светлина. Ако режимът не се промени в рамките на 10-20 минути, тогава се задейства автоматично изключване. Тялото е изработено от силикон, приятен на допир, така че продуктът няма да се счупи, ако случайно изпусне и бебето няма да се нарани от фрагменти.

Предимства

 • мека дифузна светлина;
 • подвижен захранващ кабел;
 • дълга работа без презареждане;
 • батерия за автономна работа;
 • стабилна основа;

недостатъци

 • относително скъпо - 1790 r.

ZAZU ZA-KATIE-01 "Котето на Кейти"

Петият ред е зает от нощна лампа с вграден високоговорител и звуков сензор. Може да възпроизвежда звуци на природата, приспивни песни или спокойни мелодии, за да настрои бебето ви да спи или да спре да плаче. Има две нива на сила на звука, от които можете да изберете да бъдете по-тихи или по-силни, в зависимост от ситуацията. Нощната лампа се изключва автоматично след 20 минути - лампите угасват и музиката спира. Захранва се от батерии, така че няма външни проводници.

Предимства

 • безопасни материали - ABS пластмаса и полиестер;
 • отзивчивост към звуци.

недостатъци

 • батериите не са включени;
 • относително скъпо - 1700 r.

Фенер-нощна лампа Лусия "Патенце"

Шестата позиция отива към нощна лампа с четири светодиода. Изработена под формата на малка кръгла патица. Стабилността на лампата се осигурява от краката. Моделът има три режима на осветление: мек, дифузен и нощен. Продуктът има настолен монтаж и сензорен превключвател. Препоръчва се за деца от 0 до 12 години. Потребителите отбелязват, че поради липсата на допълнителна функционалност за бебета, нощна лампа няма да бъде най-добрият вариант, но за по-големи деца ще бъде подходяща.

Предимства

 • високоударна пластмаса;
 • приемлива цена - 790 r.
 • няколко цвята на тялото, от които да избирате;
 • USB кабел;
 • работа на батерията и мрежата;
 • няма остри ъгли;

недостатъци

 • не е намерен.

Bradex DE 0070 "Медуза"

Седмата е нощна лампа с форма на медуза. Тя ще потопи детето в атмосферата на подводното царство, рисувайки детската стая в спокойните сини нюанси на океана. Цветът може да се промени, като изберете неутрално бяло. Четири крака имат вендузи в краищата, така че морският живот може да бъде фиксиран върху различни повърхности. Продуктът е изработен от термопластична гума, така че не можете да се изгорите или да го счупите на нощната лампа. Лампата се препоръчва за деца в предучилищна и начална училищна възраст.

Предимства

 • мека успокояваща светлина;
 • бюджетни разходи - 300 r.
 • захранва се както от електрическата мрежа, така и от USB;
 • 2 режима на работа;

недостатъци

 • не е намерен.

ERA NN-605-LS-W

Осмият ред е зает от нощна лампа под формата на сладък синьо-бял облак. Моделът има светодиоди като източници на светлина. Превключвателят е чувствителен на допир, така че по тялото няма изпъкнали части. Включването става автоматично поради вградения сензор за светлина: устройството реагира, като светва, когато в стаята се стъмни. Продуктът е изработен от устойчива на удар матова пластмаса. Осветителното тяло се включва директно в контакта, което означава, че няма външни проводници.

Предимства

 • клас на енергийна ефективност - A;
 • бюджетни разходи - 150 r.
 • компактен размер;
 • бързо освобождаващо се монтиране;
 • защита съгласно IP20;

недостатъци

 • не е намерен.

Най-добрите детски нощни лампи с проектор

Лятно бебе "Калинка"

На първо място е нощна лампа с вградена колона. Симпатичната калинка свети с мека разсеяна светлина. Той може да играе приспивни песни, както и да играе на звездното небе, за да настрои бебето ви за спокоен сън. Работи в три режима: проекция с меко сияние, възпроизвеждане на звуци от природата или приспивни песни. Производителят посочва, че нощната лампа е разрешена да се използва като играчка, тъй като е изработена от безопасни, тактилни и висококачествени материали. Основната светлина е червена, което не се харесва на всички потребители.

Предимства

 • последователна смяна на цветовете - червено, зелено, синьо;
 • на батерии;
 • автоматично изключване;
 • контрол на звука;
 • вграден проектор;

недостатъци

 • относително скъпо - 2760 r.

Проектор за играчки Cody TINY LOVE TL_51

Втората позиция се насочва към компактна по размер нощна лампа за проектор. Устройството може да се вземе със себе си при пътувания, тогава детето ще се чувства комфортно дори при посещение. Моделът възпроизвежда непрекъснато изображение, където осем различни сцени се заменят взаимно. Изучавайки ги, хлапето бързо ще се научи да разбира промяната на нощта и деня, както и ще се запознае с морския живот. Продуктът може да бъде прикрепен директно към леглото със специална скоба или поставен на масата. Захранва се от батерии.

Предимства

 • половин час игра на приспивни песни или бял шум;
 • приемлива цена - 1500 r.
 • пълноцветна 360 градусова проекция;
 • безшумен режим на работа;
 • контрол на звука;

недостатъци

 • батериите не са включени.

ZAZU ZA-KIKI-01 "Котето на Кики"

Третата линия е заета от проектор нощна лампа във формата на коте. Възпроизвежда образа на звездното небе, където цветовете се променят: от синьо в зелено, след това в оранжево и в многоцветен режим. Вграденият високоговорител възпроизвежда три мелодии (бял шум, сърдечен ритъм, успокояващи песни), настройвайки детето за сън. Автоматичното изключване настъпва след половин час (осветлението е изключено) и звукът спира да се възпроизвежда след петнадесет минути. Вграденият звуков сензор реагира на плача на бебето, включва се, за да го приспи.

Предимства

 • висококачествени и безопасни материали - ABS пластмаса и полиестер;
 • захранва се от батерии;
 • многофункционалност;

недостатъци

 • относително скъпо - 2600 r.

Най-добрите нощни проектори с Aliexpress

FEROMEY СВЕТЕЩИ ИГРАЧКИ

На първо място в категорията е нощна лампа, представена в три версии: агнешко, еднорог или калинка. Лампата е с меко тяло, така че бебето може спокойно да играе с нея, когато е изключена. Проектира звездно небе, възпроизвеждайки ярка и ясна картина, която заема почти целия таван. Цветовете се сменят постепенно, плавно преминавайки от един в друг. Вграденият високоговорител възпроизвежда мелодии тихо.

Предимства

 • меки и тактилни материали;
 • приемлива цена - 800 r.
 • подходящ за деца от различни възрасти;

недостатъци

 • има отрицателни отзиви за лошото шиене и повреди.

Skywolfeye X155-A

Втората е нощна лампа, която е конструктор. Касетите на проектора имат тъмни и светли области, така че когато светлината преминава през тях, се създава проекция, която се предава на стените и тавана. Детската стая се превръща в приказно космос, пълен със съзвездия, мъглявини и различни зодии. Ясна картина се създава само когато нощната лампа на проектора е на близко разстояние от повърхността, където се възпроизвежда изображението. Много потребители се оплакаха, че картината е доста размазана на тавана..

Предимства

 • наличност на касети;
 • бюджетни разходи - 500 r.
 • красиви изображения на космоса;

недостатъци

 • лошо изпълнение;
 • не всеки може да се справи със сглобяването;
 • срещат се заплетени проводници;

LEDERTEK B019-C59SOC

Третата линия е заета от нощна лампа, която е много популярна сред купувачите. Той се справя добре с прожектирането на изображения както в малки, така и в големи детски стаи. Проекторът поръсва цялото пространство с малки звезди. Картината е ярка и ясна. Тялото има минималистична кръгла форма. Има няколко цвята за избор: червен, син, зелен.

Нощни лампи за новородени на креватче в Москва

Мултифункционалният мобилен "Kind Owl" работи в два режима: "въртене с музика" и "въртяща се музика". Хубави приспивни мелодии и нежни звуци на природата ще успокоят вашето бебе и ще го настроят за дълъг и сладък сън...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Жирафи мобилни многофункционални с нощна светлина и проекция.

електронни, пластмасови играчки

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронни мобилни играчки Junfa Animals WS6806

механично, закопчаване - скоба, пластмасови играчки, с огледало

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Механичен мобилен Canpol Бебета Животни с огледало (.

Много хубава играчка. Звънене и правене на бебето щастливо. Голям и много цветен мобилен телефон, който ще привлече вниманието, където и да се намира. 5 Градиентни цветни камбани, когато се движите, мелодично потупвате и...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Окачване (мобилно) на креватчето „Цветни камбани.

Прожекторът за нощна светлина Infantino ще се превърне в постоянен спътник по пътя към мечтите за вашето дете през първата година от живота му. От раждането до 6 месеца, устройството може да се използва като висяща нощна лампа на креватче. Има сензор за звук, с негова помощ.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощен проектор (сиво-бежов) (Art.4909)

Мултифункционалният мобилен Good Owl работи в два режима: въртене с музика и музика без въртене. Приятните приспивни мелодии и нежните звуци на природата ще успокоят вашето бебе и ще го настроят за дълъг и сладък сън. Миниатюрни...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Мултифункционален мобилен телефон с нощна лампа и проектор Dob.

Детска нощна лампа в креватчето Бебешката нощна лампа на швейцарската компания SWITEL е инсталирана с помощта на специално монтиране. Нощната лампа работи и светва...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Switel Автоматично детско легло BC320

Мултифункционалният мобилен "Kind Owl" работи в два режима: "въртене с музика" и "въртене на музика". Приятните приспивни мелодии и нежните звуци на природата ще успокоят вашето бебе и ще го настроят за дълъг и сладък сън. Миниатюрна нощна лампа във формата на бухал ще изпълни детската стая.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Мобилен жираф Добра сова с проектор, 70см

електронни, закопчаване с винт, текстилни играчки, с нощна лампа

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронен мобилен Chicco Next2Dreams

електронно, закопчаване - презрамки, играчки от текстил и пластмаса, с проектор, с нощна лампа, със звуков сензор за плач, с таймер за автоматично изключване, включени батерии

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронна мобилност VTech Ocean Sounds

Правилната организация на осветлението в детската стая ще помогне на бебето да запази спокойствие, а на по-голямото дете - добро зрение. Трябва да се помни, че пряката заслепяваща светлина е неприемлива и от съображения за безопасност до седем години не трябва да поставяте лампи със стъкло в стаята на детето.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощна светлина Приятелите на Weina Mishkin с проектор и музика 3в1.

Пригответе се за лягане с комфорт с комплекта Peace of Mind и това прекрасно мече за задържане. Очарователни звезди, нощна лампа, която променя цвета и разнообразие от успокояващи звуци и музика: перфектна комбинация, която прави.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Играчка за прожектор на мечта на пеперуда Fisher-Price

С нощната лампа Luna детето ще бъде топло и комфортно на тъмно. И ще бъде удобно за родителите да контролират нощния сън на бебето. Изработен е от MDF - екологичен материал. Покрит с напълно безвреден полиуретан...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детска LED нощна лампа Belmarco "Moon".

електронни, фиксиращи винтове, текстилни и пластмасови играчки, с проектор, с дистанционно управление

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронни мобилни анимационни филми Flower 211374

Музикалната въртележка в креватчето „Весела мечка“ ще позволи на вашето бебе не само да прекара интересно време в креватчето си, но и да заспи лесно, потапяйки се в приказната страна на мечтите под приятната мелодия, издадена от въртележката. Музикалната въртележка може да включва.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Музикална въртележка в креватче весело мече с.

електронни, винтови, текстилни и пластмасови играчки, с нощна лампа

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронни мобилни Cotoons 211338

Вашето бебе ще хареса мобилния телефон от раждането си и ще го радва в по-голяма възраст. По време на будност детето ще се радва на приятна мелодия, ще изучава забавни фигури и ще посегне към тях. Мобилният ще бъде страхотен...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Музикална мобилна джунгла с нощна светлина

монтаж: плот, на креватче, за детска стая, включени лампи, захранвани от батерии, музикален съпровод

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощен проектор Maman RN-24

Описание: Нощна лампа "TUK-TUK" е проектирана с оглед на вашето дете. Осветителното устройство дава възможност да го монтирате на стената и да го премахнете по всяко време. Дава възможност на детето да спи и заспива с него, както и да взема със себе си по време на нощни пътувания до тоалетната. -.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощна лампа BabyOno "Knock-Knock" - калинка

електронни, закопчаване с винт, текстилни играчки, с нощна лампа

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронна мобилна малка любовна кутия за принцеси (547)

електронно, закопчаване - презрамки, текстилни играчки, с проектор, с нощна лампа, с дистанционно управление

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

E-Mobile Butterfly Dreams на Fisher-Price (CDN41.

Музикална въртележка на леглото "Усмивка на детството". Със светлинни и звукови ефекти на руски: приспивни песни. С механизъм. На батерии. Батерии: 2 * AA (не са включени). Основната структурна...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Мобилен на леглото Zhorya Детска усмивка

електронно, закопчаване - презрамки, играчки от текстил и пластмаса, с нощна лампа, с огледало

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронно мобилно ярко стартиране на Safari (8352)

монтаж: плот, за детска стая, височина: 16 см, включени лампи, с батерия, музикален съпровод

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Chicco Rainbow Projector Night Light (син)

С нощната лампа "Облак" детето ще бъде топло и комфортно в тъмното. И ще бъде удобно за родителите да контролират нощния сън на бебето. Изработен е от MDF - екологичен материал. Покрит с напълно безвреден полиуретан...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детска LED нощна лампа Belmarco "Cloud".

С нощната лампа Luna детето ще бъде топло и комфортно на тъмно. И ще бъде удобно за родителите да контролират нощния сън на бебето. Изработен е от MDF - екологичен материал. Покрит с напълно безвреден полиуретан...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детска LED нощна лампа Belmarco "Moon".

монтаж: на креватче, за детска стая, височина: 36 см, захранва се от батерии, димер, музикален съпровод

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощна светлина Weina Bears

Музикален проектор за нощно осветление Umka с дистанционно управление Прожектор за нощно осветление "Magic World" е цветен проектор с дистанционно управление. С помощта на приятни приспивни песни, звуци от природата и мека успокояваща светлина, той ще приспи малкото ви пилене. Цветен.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Музикална нощна лампа с проектор е новост, чиято функционалност със сигурност ще зарадва родителите. Играчката се отличава със 7 популярни бебешки приспивни песни, 2 нива на звука и висококачествено изображение. Това е всичко, което е необходимо за спокоен сън на бебето. Нощната светлина е направена и.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Музикална нощна лампа с проектор (7 приспивни песни)

електронно, закопчаване - щипка, закопчаване - велкро, пластмасови играчки

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронен мобилен Maman Birds 13015

електронни, закрепване с винт, текстилни играчки, с проектор, с нощна лампа, със плачещ звуков сензор, с дистанционно управление

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Chicco електронна мобилност Magic stars

механични, закрепване с винт, текстилни играчки

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Механичен мобилен Canpol Бебета Цъфтяща поляна (2/984)

електронни, винтове, пластмасови играчки, с нощна лампа

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Електронни играчки S + S Лека нощ Bambini

Музикалният проектор Munchkin Magic Firefly Night Light ще преобрази детската стая и ще позволи на бебето да се успокои и да заспи по-бързо. Характеристики: - Нощната лампа на проектора може да бъде прикрепена към креватче или да бъде инсталирана на нощното шкафче - Нощната лампа проектира мека лоу.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Прожектор за нощна светлина Munchkin "магическа светулка".

монтаж: плот, за детската стая, височина: 20,80 см, включени лампи, с батерия, музикален съпровод

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощен проектор Chicco Next-2-Stars (син)

Нощна лампа в детската стая "Най-доброто дете в света", захранвана от мрежа от 220 W, бутон за включване / изключване отстрани, щепсел евро, индивидуално опакован - пакет Размер - 15 * 12,3 * 6 см. Цвят - син Производство - Китай Грижовни родители се опитват направете съня на детето си здравословен и.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощна лампа "Най-доброто дете на света"

White Owlet Oscar е нощна лампа на холандската компания Flow, която може да се постави на стенна стойка или да се играе на всяко удобно място. Добавя се допълнителна функция за възпроизвеждане на нощната лампа чрез промяна на режима на светене от светлинни кранове...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощна стена бухалка Oscar Flow

Boombox е нова дума в играчките за новородени, за първи път в мобилен телефон се прилага идеята за функционална трансформация. Тази играчка определено няма да загуби своята привлекателност за бебето през първите 3 години от живота. Първият вариант е класически мобилен телефон, който ще бъде щастлив.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Музикален мобилен телефон на леглото "My Princess Boom Box".

Атмосферата на омагьосани звезди и далечни галактики ще успокои бебето в креватчето, благодарение на иновативната система с двойна проекция, която се показва на тавана и и креватчето, разпространявайки ефекта на магия, нежно обгръщайки бебето. Мобилният също има три под.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло мобилно с висулки "Magic Stars &.

Tiny Love Mobile-проектор-нощна лампа EXTRA "вълшебна лампа

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Tiny Love Mobile-проектор-нощна лампа EXTRA "вълшебна лампа.

Мобилната нощна лампа Safari е проектирана да бъде прикрепена към бебешка кошара. Комплектът включва и меки играчки, които са прикрепени към горната основа. Играчките се движат постоянно в кръг, придружени от приятна мелодия. Нощната лампа е оборудвана с бутони и малки високоговорители.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Мобилна нощна лампа за детско креватче 5-в-1 Tiny Love "Safari &.

Монтаж: плот за маса, детска стая, височина: 11 см, включени лампи, захранване от мрежата, захранване с батерии

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощен проектор BRADEX Звездно небе TD 0161

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Мултифункционален мобилен жираф с нощна светлина и проекция.

механични, текстилни играчки

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Механични мобилни малки холандски зайци

Mobile "Magic Stars" е успокояващо окачване за бебешко легло. Мобилната система за прожекция ще покаже на детето невероятно звездно небе. Прожекционното устройство може да бъде фиксирано върху леглото, след което ще действа като нощна лампа. На висулката има три играчки..

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощна лампа-подвижна за леглото "Вълшебни звезди".

Нощна лампа за бебешко креватче от швейцарската компания SWITEL е инсталирана с помощта на специална стойка. Нощната лампа работи и светва с мека светлина, когато бебето плаче или когато е натиснат бутон...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Switel Автоматично детско легло BC320

монтаж: плот, за детска стая, височина: 16 см, включени лампи, с батерия, музикален съпровод

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Нощен проектор Chicco Rainbow (розов)

Музикална нощна лампа с проектор е новост, чиято функционалност със сигурност ще зарадва родителите. Играчката се отличава със 7 популярни бебешки приспивни песни, 2 нива на звука и висококачествено изображение. Това е всичко, което е необходимо за спокоен сън на бебето. Нощната светлина е направена и.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Музикална нощна лампа с проектор 7 Umka приспивни песни GW86.

Имам ли нужда от нощна лампа в детската стая и как да не сгреша с избора?

Нощната лампа на бебето дава мека приглушена светлина, което прави нощта на бебето по-удобна.

Правила за подбор

Когато избирате осветителни устройства за детска стая, трябва да вземете предвид основните правила за осветяване на тази стая:

 • невъзможно е сурова светлина да пада върху детето, така че обикновените конусовидни абажури не са подходящи. Директният поглед на бебето към крушка може силно да увреди зрението му;
 • изключени са стъклени сенки, които лесно могат да се счупят;
 • осветителното тяло трябва да бъде затворено, така че фрагменти от случайно избухнала или счупена крушка да останат вътре. Ако бебето стигне до нощната лампа, не бива да се наранява, когато я счупи или изпусне;
 • При нагряване пластмасовите сенници могат да отделят вредни вещества, поради което при избора на такава лампа е необходимо да се провери нейният сертификат, съответствие със санитарните стандарти.

Нощните лампи за деца трябва да бъдат безопасни, с високо качество, а батериите да са безопасно скрити и недостъпни. Устройствата, които работят с батерии, се считат за по-надеждни..

Ако лампата се захранва от електрическата мрежа, тя трябва да бъде поставена на височина, недостъпна за бебето. От предучилищна възраст, когато децата започват да разбират опасността, могат да се използват всякакви продукти.

Има няколко основни групи:

 • нощно шкафче;
 • монтирани на стена;
 • работен плот;
 • нощни лампи за играчки;
 • проектори;
 • солени лампи;
 • "Умни" нощни лампи.

Няма ясно разделение между устройствата, тъй като човек може да принадлежи към няколко групи едновременно. Тази класификация е условна и се използва за удобство при описване на тези устройства..

Нощни лампи

Малка лампа, която е окачена на креватче, е предназначена за бебета от първите месеци от живота. Такава нощна лампа работи на батерии и е предназначена за доста слаб блясък, който не дразни детето. Достатъчно е родителите да ги повиват или хранят бебето.

Най-често срещаният модел е мобилна нощна лампа. През деня играчките кръжат над леглото, забавлявайки бебето, а през нощта крушка се включва вътре в основата на това устройство.

Щепсел за нощно осветление

Това малко устройство се включва директно в електрически контакт. Той е удобен за използване, тъй като няма жица, той се предлага под формата на анимационни или приказни герои, къщи, коли и почти всички съществуващи фигури.

Лампата дава много мека светлина, която не пречи на съня на бебето. Но има много малка площ на осветяване, така че е подходяща само за сън, например, ако детето се страхува от тъмнината.

Играчки нощни лампи

Лампите от този тип са най-популярни сред децата. Те приличат на обикновени играчки с вградена крушка вътре. Такива нощни лампи са:

 1. мека, с която можете дори да спите;
 2. пластмаса (коне, зайчета, коли, барабани), която може просто да стои на масата или да бъде елемент от играта.

Често те са оборудвани с редица други функции - могат да пеят, да разказват приказки, да играят приспивни песни.

Монтиран на стена

В детската версия те се произвеждат под формата на звезда, луна, цвете или друга форма, която е подходяща за детска стая. Практичен, удобен, издръжлив.

Тази стенна лампа е подходяща за по-големи деца. Той е окачен над леглото, така че да е удобно да включвате или изключвате светлината, когато е необходимо..

Плот за маса

Детските настолни лампи се предлагат в две разновидности:

 1. под формата на една фигура или комбинация от сюжет, светещи отвътре;
 2. като настолна лампа с функция за нощно осветление, работеща в различни режими на осветление.

Втората опция най-често има сензор за докосване, можете да управлявате лампата с едно докосване.

Нощни проектори

Те са декоративни и динамични. Най-често срещаното е „звездното небе“, създадено от въртяща се лампа. Сиянието често е придружено от мелодия или звуци от природата. Такава детска музикална нощна лампа действа успокояващо и бебето заспива по-бързо.

Някои модели имат възможност да променят проектираните сцени след смяна на касетите. Това могат да бъдат разхождащи се животни, плуващи риби и други интересни снимки..

Солена лампа

Полезна алтернатива на традиционната детска нощна лампа е солената лампа. Това е кух керамичен съд под формата на къщичка, саксия или друга интересна форма, пълна с бучки сол, с лампа, разположена вътре..

Солената лампа дава мека светлина, йонизира и лекува въздуха, насищайки го с полезни вещества. Нейните двойки помагат за укрепване на имунната система, повишаване на тонуса, подобряване на настроението на детето.

"Умни" нощни лампи

Осветителните тела с вградени сензори могат да бъдат:

 1. с фотоклетки, които сами се включват през нощта и се изключват на светлината;
 2. със звукови сензори, които реагират на плача на пробудено бебе и се изключват след настъпването на тишината. В някои, заедно с включването на светлината, започва да звучи и лека музика, обикновено приспивна песен.

Такива "умни" устройства спестяват електричество, а последните служат и като "бавачка".

Избор на осветителни тела по възраст

Тъй като бебето се развива бързо от раждането до училищната възраст, поведението и дейностите му се променят значително през този период. А устройството, което е подходящо за бебе, става абсолютно безполезно за предучилищна възраст..

Най-добрите нощни лампи за новородени са тези, които се прикрепят към креватчето. Малките деца често се събуждат през нощта, изисквайки повишено внимание. За да ги успокоите бързо, дайте залъгалка или сменете памперс, мама се нуждае от осветление. Но ярката светлина може напълно да събуди бебето, така че е по-добре да използвате слаба.

За безопасността на детето такова устройство трябва да се захранва само от батерии. Можете да го използвате, докато бебето започне да го вади с ръце. След това може да бъде заменен за солена лампа, щепсел нощна лампа, играчка или проектор.

За предучилищна възраст е подходящ всеки модел, чийто дизайн отговаря на изискванията за безопасност. И като допълнително осветление за комфортни дейности, най-добре е да изберете настолна лампа с функция за нощно осветление за нея.

Отличен вариант за осветяване на ученическа стая може да бъде монтирано на стената устройство, разположено до леглото, така че детето да може лесно да го достигне. Основното е, че дантелата или превключвателят трябва да са в безопасност.

В детската стая нощната лампа служи като осветителна и декоративна функция, служи като помощник на бебето и майка му. С него можете да създадете уникална атмосфера, да освободите детето от различни страхове, да му дадете топлина, уют и истинска приказка.

Нощни лампи в Москва

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Бебешки нощни лампи

Общо 64Сортирай по:ценаимерейтинг

Бебешката нощна лампа е акумулаторна и може да се зарежда безжично.

С конска опашка нощната лампа може лесно да се постави върху китката.

Може да свети в три различни цвята.

Автоматично се включва, когато се извади от зареждащата основа.

Изключва се автоматично след поставяне в основата за зареждане.

Нощната лампа има сензор за докосване, ако детето внезапно се събуди, ще играе успокояваща музика, за да може бебето да заспи отново.

Проекцията и светлината могат да се задават както поотделно, така и едновременно със звука на музиката.

Нощната лампа има регулатор на силата на звука, с който можете самостоятелно да регулирате звука на мелодиите.

Детски нощни лампи

Показване на 1 - 21 от 36 артикула

 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 11 магазина в Москва
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 17 магазина Москва
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 17 магазина Москва
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 7 магазина Москва
 • Купете в 3 магазина Москва
 • Купете в 2 магазина Москва
 • Купете в 3 магазина Москва
 • Купете в 8 магазина Москва

Показване на 1 - 21 от 36 артикула

Благодаря! Ще ви уведомим, когато артикулът е на склад.

  Онлайн магазин
 • Доставка и плащане
 • Връщане и размяна
 • Правила за продажба
 • карта на сайта
 • Регистрация
 • Поверителност
 • Опровержение
  Услуги за купувачи
 • Обратна връзка
 • Проследете вашата поръчка
 • Карта за подарък
  За компанията
 • Относно марката
 • Кариера в ELC
 • Програма за лоялност
 • Антикорупция
  Информация
 • Магазините
 • Новини
 • Контакти
 • Оставете отзив за нас

Влезте в акаунта си

Да вляза

Ако сте нов потребител

 • Лични отстъпки
 • Възможност за проследяване на поръчки
 • Участие в затворени продажби

Максималната сума на поръчката е надвишена 150 000,00 рубли.
Отидете в количката.

 • Москва
 • Санкт Петербург
 • Воронеж
 • Краснодар
 • Курск
 • Липецк
 • Митищи
 • Наро-Фоминск
 • Новоросийск
 • Новосибирск
 • Пермски
 • Петрозаводск
 • Ростов на Дон
 • Рязан
 • Самара
 • Смоленск
 • Сочи
 • Томск
 • Тула
 • Тюмен
 • Уфа

Имам ли нужда от нощна лампа в детската стая и как да не сгреша с избора?

Нощната лампа на бебето дава мека приглушена светлина, което прави нощта на бебето по-удобна.

Правила за подбор

Когато избирате осветителни устройства за детска стая, трябва да вземете предвид основните правила за осветяване на тази стая:

 • невъзможно е сурова светлина да пада върху детето, така че обикновените конусовидни абажури не са подходящи. Директният поглед на бебето към крушка може силно да увреди зрението му;
 • изключени са стъклени сенки, които лесно могат да се счупят;
 • осветителното тяло трябва да бъде затворено, така че фрагменти от случайно избухнала или счупена крушка да останат вътре. Ако бебето стигне до нощната лампа, не бива да се наранява, когато я счупи или изпусне;
 • При нагряване пластмасовите сенници могат да отделят вредни вещества, поради което при избора на такава лампа е необходимо да се провери нейният сертификат, съответствие със санитарните стандарти.

Нощните лампи за деца трябва да бъдат безопасни, с високо качество, а батериите да са безопасно скрити и недостъпни. Устройствата, които работят с батерии, се считат за по-надеждни..

Ако лампата се захранва от електрическата мрежа, тя трябва да бъде поставена на височина, недостъпна за бебето. От предучилищна възраст, когато децата започват да разбират опасността, могат да се използват всякакви продукти.

Има няколко основни групи:

 • нощно шкафче;
 • монтирани на стена;
 • работен плот;
 • нощни лампи за играчки;
 • проектори;
 • солени лампи;
 • "Умни" нощни лампи.

Няма ясно разделение между устройствата, тъй като човек може да принадлежи към няколко групи едновременно. Тази класификация е условна и се използва за удобство при описване на тези устройства..

Нощни лампи

Малка лампа, която е окачена на креватче, е предназначена за бебета от първите месеци от живота. Такава нощна лампа работи на батерии и е предназначена за доста слаб блясък, който не дразни детето. Достатъчно е родителите да ги повиват или хранят бебето.

Най-често срещаният модел е мобилна нощна лампа. През деня играчките кръжат над леглото, забавлявайки бебето, а през нощта крушка се включва вътре в основата на това устройство.

Щепсел за нощно осветление

Това малко устройство се включва директно в електрически контакт. Той е удобен за използване, тъй като няма жица, той се предлага под формата на анимационни или приказни герои, къщи, коли и почти всички съществуващи фигури.

Лампата дава много мека светлина, която не пречи на съня на бебето. Но има много малка площ на осветяване, така че е подходяща само за сън, например, ако детето се страхува от тъмнината.

Играчки нощни лампи

Лампите от този тип са най-популярни сред децата. Те приличат на обикновени играчки с вградена крушка вътре. Такива нощни лампи са:

 1. мека, с която можете дори да спите;
 2. пластмаса (коне, зайчета, коли, барабани), която може просто да стои на масата или да бъде елемент от играта.

Често те са оборудвани с редица други функции - могат да пеят, да разказват приказки, да играят приспивни песни.

Монтиран на стена

В детската версия те се произвеждат под формата на звезда, луна, цвете или друга форма, която е подходяща за детска стая. Практичен, удобен, издръжлив.

Тази стенна лампа е подходяща за по-големи деца. Той е окачен над леглото, така че да е удобно да включвате или изключвате светлината, когато е необходимо..

Плот за маса

Детските настолни лампи се предлагат в две разновидности:

 1. под формата на една фигура или комбинация от сюжет, светещи отвътре;
 2. като настолна лампа с функция за нощно осветление, работеща в различни режими на осветление.

Втората опция най-често има сензор за докосване, можете да управлявате лампата с едно докосване.

Нощни проектори

Те са декоративни и динамични. Най-често срещаното е „звездното небе“, създадено от въртяща се лампа. Сиянието често е придружено от мелодия или звуци от природата. Такава детска музикална нощна лампа действа успокояващо и бебето заспива по-бързо.

Някои модели имат възможност да променят проектираните сцени след смяна на касетите. Това могат да бъдат разхождащи се животни, плуващи риби и други интересни снимки..

Солена лампа

Полезна алтернатива на традиционната детска нощна лампа е солената лампа. Това е кух керамичен съд под формата на къщичка, саксия или друга интересна форма, пълна с бучки сол, с лампа, разположена вътре..

Солената лампа дава мека светлина, йонизира и лекува въздуха, насищайки го с полезни вещества. Нейните двойки помагат за укрепване на имунната система, повишаване на тонуса, подобряване на настроението на детето.

"Умни" нощни лампи

Осветителните тела с вградени сензори могат да бъдат:

 1. с фотоклетки, които сами се включват през нощта и се изключват на светлината;
 2. със звукови сензори, които реагират на плача на пробудено бебе и се изключват след настъпването на тишината. В някои, заедно с включването на светлината, започва да звучи и лека музика, обикновено приспивна песен.

Такива "умни" устройства спестяват електричество, а последните служат и като "бавачка".

Избор на осветителни тела по възраст

Тъй като бебето се развива бързо от раждането до училищната възраст, поведението и дейностите му се променят значително през този период. А устройството, което е подходящо за бебе, става абсолютно безполезно за предучилищна възраст..

Най-добрите нощни лампи за новородени са тези, които се прикрепят към креватчето. Малките деца често се събуждат през нощта, изисквайки повишено внимание. За да ги успокоите бързо, дайте залъгалка или сменете памперс, мама се нуждае от осветление. Но ярката светлина може напълно да събуди бебето, така че е по-добре да използвате слаба.

За безопасността на детето такова устройство трябва да се захранва само от батерии. Можете да го използвате, докато бебето започне да го вади с ръце. След това може да бъде заменен за солена лампа, щепсел нощна лампа, играчка или проектор.

За предучилищна възраст е подходящ всеки модел, чийто дизайн отговаря на изискванията за безопасност. И като допълнително осветление за комфортни дейности, най-добре е да изберете настолна лампа с функция за нощно осветление за нея.

Отличен вариант за осветяване на ученическа стая може да бъде монтирано на стената устройство, разположено до леглото, така че детето да може лесно да го достигне. Основното е, че дантелата или превключвателят трябва да са в безопасност.

В детската стая нощната лампа служи като осветителна и декоративна функция, служи като помощник на бебето и майка му. С него можете да създадете уникална атмосфера, да освободите детето от различни страхове, да му дадете топлина, уют и истинска приказка.