Момичета, имаме такъв проблем!
Близък приятел (на 37 години) има дългоочаквана бременност. По отношение на 7 седмици това е осмата. Тестове лента.
Ходих на ултразвуково изследване днес, лекарят видя оплодено яйце в продължение на 7 седмици, НО не видя плода
Разбира се, успокоих приятеля си, доколкото можах. но тя се напрегна (имам опит с две ZB).

Момичета, може ли това да е? В края на краищата на 7 седмици пулсът вече трябва да се чува.
Лекарят ме изпрати да взема hCG, но в края на краищата тези няколко дни преди резултатите трябва да бъдат оцелени по някакъв начин. ееех

Благодаря на всички за вашата подкрепа!

Отговор на публикация от Mama Syrnik от 20 април 2012 г., 16:46
да, за hCG в динамика, казах й. Аз самият бягах с второто си дете в продължение на една седмица, всеки ден приемах HCG Благодаря!

Отговор на публикация от tkacheva06 на 20 април 2012 г. 16:55
Много благодаря! Държим, настройваме се за добро!

Отговор на съобщение * Fialka * от 20 април 2012, 16:58
HCG само утре да отидем да вземем. Но размерът на PU = 15 ml. Намерих таблица, която казва, че това съответства на 6-7 седмици.
Благодаря ти!

Отговор на публикацията на Skarlett7 на 20 април 2012 г. 17:00
Ето защо бях разтревожен! Със сигурност ще повторим ултразвука и се надяваме!

Отговор на публикацията на Даренка на 20 април 2012 г. 17:05
Да, благодаря, вече намерихме медицински център с по-точен апарат.

Отговор на публикацията на sneginka на 20 април 2012 г. 17:13
Мамо, какъв ужас Не, все още има Бог на света, спасен от неприятности! Растете здрави!

Отговор на публикацията на nadia38 на 20 април 2012 г. 18:29
Горката сестра, можеш да полудееш като чуеш това! Благодаря, приятелят ми се опитва да не мисли за лоши неща и определено ще проверим всичко отново.!

Момичета, благодаря за подкрепата.

Здраве на вас и вашите деца.

Определено ще напиша резултатите ни по-късно.!

= Light =, на приятеля ми беше така - до 9 седмици не видяха нищо, не чуха нищо, hCG беше странен (нито риба, нито месо). И на 9 седмици-хоп, и всичко е на мястото си Това "място" е вече на 6 години

Бих изчакал една седмица - наистина, късното имплантиране може да е банално.

Отговор на съобщение Kusik.Pusik от 22 април 2012 г., 18:10
Благодарим ви за желанието, преминахме hCG в динамика, утре чакаме резултатите. И признаците на бременността са това, което имате предвид?
Приятелка каза, че първоначално я е измъчвала киселини, но сега тя е отминала.

Пожелавам ви окуражаващи резултати.

Отговор на публикация от agusik на 22 април 2012 г. 18:40
Супер! Какво щастие.

Получихме резултатите от hCG. чудото не се случи. хормонът леко е намалял (беше около 16 хиляди, сега малко по-малко от 15 хиляди), правим съответните заключения
НО!
Веднага се направи ултразвук, лекарят не видя отново ембриона, но яйцеклетката се увеличи.
Преди три дни беше 15 мм, но сега няма 18 отряда.

Какво е, скъпа мамо. Като цяло лекарят каза да не бързаме още и да изчакаме до края на седмицата.
Има, разбира се, много малко надежда, но все пак.

Отговор на публикация от Kusik.Pusik от 23 април 2012 г., 10:51
Казва, че не чувства нищо.

Базална температура от А до Я

Нашите управляващи са плановици. Опитайте и дайте мнението си! ->

* Скъпи приятели! Да, това е реклама, върти се така!

Ембрионът не е намерен, 7 акушерски седмици, (7 + 5) цикъл 34 дни.

Лекарят каза, че може да порасне още повече, ако овулацията закъснее, даде период от седмица. Той каза да не се притеснявам, но сърцето ми се сви, той ме разубеди да приемам HCG, каза, че това не е информативно. Друг е въпросът, ако имплантирането е закъсняло, би ли могло по някакъв начин да се отложи датата? Или това е просто овулация? Не проследих датата на овулация, не планирах бременност, от средата на цикъла и почти до началото на забавянето усетих силно изтръпване в областта... навсякъде беше по-кратко (просто потрепваше), какво беше това изобщо? Може ли да е движение на тръбата? Някакви предположения?

Прочетете 18 коментара:

Ами ако сте имали O на 30-ия ден, тогава вашият ембрион е само малко - няколко дни. Нямате 7 седмици. За какво, обикновено отидохте да направите ултразвуково сканиране толкова рано. Какво желание да се изнервяш. Ако лекарят е казал да не се притеснявате, тогава не се притеснявайте. Повдигнете сърцето си и не се притеснявайте. Носите заразно укрепващо кихане!

Pochemu rano? 30 eto vy konechno zagnuli, u menya v pervyj den 'zaderjki uje testy polosatye na rukah byli.Devochki i v 6-7 неделя' uje serdce slyshat, a tut дава embrion ne pokazalsya.
V lubom sluchae za chih spasibo

Червен кефал, защо го огъна веднага? Имайте
аз около 25 dts. Това се случва и на 30-и. Да, да, на 6-та седмица те слушат сърцето, но това е, ако О беше на 14-ти dts. Е, разбира се, че те разбирам. И аз имах такива мисли в началото на Б, а сега е още по-лошо.
просто не забравяйте, че много зависи от компетентността на узиста, модерността на ултразвуковата машина и от Бог)))

До 5 седмици не видях tesita на ji hachi, бяха ивици) изчакайте малко))

И какъв е размерът на яйцеклетката?

Имах точно същото. Почивах си цикъл, не следвах О, а след това веднъж и след 2 години планиране - бременност. Тъй като беше малко замазано, бях изпратен на ултразвуково сканиране на 7 акушерска седмица. И там - те не виждат ембриона, феталният тестис не отговаря на срока. Бях в паника и в сълзи, бях изпратен в болницата. Изчаках, помолих се, след 5 дни за ултразвуково сканиране и ембрион и пулс - всичко е налице! и бях напразно нервен. Просто всички сме различни, невъзможно е да приспособим всички към овулацията на 14-ия ден. Така че чакайте, гледайте и вярвайте!

Аз също не видях ембриона на ултразвука, те го видяха само за 7 седмици и 5 дни, О също закъсня. Не се безпокой! Мисля, че просто не съм израснал като моя

Плодородно яйце колко седмици е нараснало?

Тук трябва ясно да разберете: колко седмици до оплодената яйцеклетка. след това вижте дали се е появил ембрионалният комплекс. Ако яйцеклетката е на 7 седмици, но ембрионът не, това е един въпрос, ако яйцеклетката не е на 7 седмици, но малко по-малко, това е друг въпрос. И тогава има разговор за късната овулация.

И поради късното имплантиране ембрионът може да е малко по-млад от яйцеклетката. Овулирах на 32-ия ден от цикъла си. Гестационната възраст според ултразвукови данни (акушерска) изостава от реалната акушерска възраст с 2 седмици

Не се разстройвай, Барабулечка! Ако е имало късна овулация, тогава бебето може още да не расте до такава степен, че сърцето да се чува и вижда... Бих изчакал седмица-две и бих повторил ултразвука.

Не отидох на ехография преди 7 + 5 акушерство, изтърпях, изчаках, но отидох да видя пулса със сигурност. Но цикълът ми е стандартен, лунен - ​​28-29 дни, а не като вашия...

И изтръпването навсякъде не е симптом на движението на яйцеклетката през тръбите (то е много мъничко, изобщо не можете да усетите перисталтика в тръбите... Не е резервоар, който е влязъл вътре...) - а пълнене на кръв, приток на кръв към органите. Абсолютно нормално е за бременни жени! TTT за вас, лесно Б и раждане! Тихо поздравления и чакане на добри новини!

На 6, 5 седмици видяха само оплодено яйце, те се страхуваха, разбира се, че не се развива, но ме изпратиха още една седмица на разходка, ето тя, неразвита, седи от 41 седмици и се вдига високо в стомаха, така че цикълът ми беше 28-30 дни, а вие пишете че имате 34, там masechka е просто толкова много малка, така че не я виждат! Изчакайте още една седмица и вие не само ще видите, но и ще чуете сърцето на вашето бебе и ще скриете нервите си! Успех и късмет за консолидация!

Вижте моята графика и комети до ням, аз също направих ултразвук много рано и какво ми казаха узистите. Резултатът е вече 1 година и 3 месеца. График № 106369 Всичко ще се оправи, не се притеснявайте!

Когато дъщерята беше планирана преди 12 години, тя спазваше графиците. Наскоро ги намерих. И така, О се случи на 44-ия ден от цикъла! Мога да си представя как бих изхабил нервите си с тези ултразвуци. И тогава тя едва им доказа, че крайният срок не съответства на това, на което вярват.

Mew, vot etogo ne znau, on tol'ko dal snimok a tam nikakih dannyh net, vse ravno eshe skazal prihodit '

Rinan, spasibo ya budu toje nadeyatsya tol'ko segodnya prosnulas i voobshe vse priznki propali, kak i ne bylo beremennosti.

Businke, ya ne v rossii sejchas nahojus 's vrachem razgovor poluchilsya na lomanom anglijskom tak chto mnogogo mojet on voobshe reshil ne ozvuchivat.Tak chto ya uje ne stala u nego rassprashutivat o voogozu nego rassprashut ovoal kakaya to tochka (ето толко на едно ракурсе видно) на толко сказал чето если срок плода 4 нед ето еше нормално.

Червен кефал, Ако сте казали възрастта на яйцеклетката, например, 4 седмици, тогава всичко обикновено е превъзходно)) просто късна овулация и след това ембрионът просто не може да се види.

Така да бъде! Ако беше казал, че възрастта на яйцеклетката е вече 7 седмици и половина.. тогава прогнозата е по-лоша. но и не всичко е загубено! Изчакайте следващия ултразвук. и знаците могат или не могат да бъдат. не се притеснявайте още твърде много.

Bead, da ya konechno lohanulas chto ne sprosila togda, a kak opredelyaetsya vozrast plodnogo yajca? Po razmeru v mm? Ladno nadeus 'on ne prosto tak mne lojnuu nadejdu dal na nedelu... posmotrim

Оставете коментар:

Трябва да се регистрирате или да влезете, за да можете да коментирате.

не се вижда ембрион при 7 акушерство

 • 20 октомври 2013 г.
 • Отговори

Нашият избор

В преследване на овулацията: фоликулометрия

Препоръчва се

Първите признаци на бременност. Анкети.

София Соколова публикува статия в „Симптоми на бременността“, 13 септември 2019 г.

Препоръчва се

Wobenzym увеличава вероятността от зачеване

Препоръчва се

Гинекологичен масаж - ефектът е фантастичен?

Ирина Широкова публикува статия в Гинекологията, 19 септември 2019 г.

Препоръчва се

AMG - анти-Мюлеров хормон

София Соколова публикува статия в „Анализи и изследвания“, 22 септември 2019 г.

Препоръчва се

Популярни теми

Автор: Василиса Микулишна
Създаден преди 22 часа

Автор: Джой Гастел
Създаден преди 17 часа

Автор: Ksunechka_G
Създаден преди 18 часа

Автор: AnechkaZH
Създаден преди 17 часа

Автор: Мама О
Създаден преди 21 часа

Автор: Puzyuha
Създаден преди 7 часа

Автор: all_login_busy
Създаден преди 18 часа

Автор: abyrvalg
Създаден преди 18 часа

Автор: TusЯ
Създаден преди 18 часа

Автор: Julsyk
Създаден преди 9 часа

За сайта

Бързи връзки

 • За сайта
 • Нашите автори
 • Помощ за сайта
 • Реклама

Популярни секции

 • Форум за планиране на бременността
 • Графики на базалната температура
 • Библиотека за репродуктивно здраве
 • Отзиви за клиники за лекари
 • Комуникация в клубове за PDR

Материалите, публикувани на нашия уебсайт, са с информационна цел и са предназначени за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински съвет. Определянето на диагнозата и избора на метод на лечение остава изключителната прерогатива на лекуващия ви лекар!

ембрион в 7 гестационна седмица

Въпроси и отговори за: ембрион в 7 гестационна седмица

Популярни статии по темата: ембрион в 7 гестационна седмица

Бременността не е съвместима с тютюнопушене, пиене на алкохол, наркотици. Прочетете за това как никотинът, алкохолът, наркотиците и други вредни вещества водят до сериозни дефекти и деформации, които се наричат ​​фетални малформации.

Бременността е много важен период, който определя здравословното състояние на детето след раждането. Разберете какво да правите, ако тялото на бременна жена или жена, планираща бременност, е повлияно от негативни фактори: лекарства, рентгенови лъчи и т.н..

Не толкова отдавна диабетът и бременността се считаха за почти несъвместими понятия. За жената с диабет беше изключително трудно да роди и роди дете, да не говорим за факта, че бебе от такава бременност рядко се раждаше здраво.

Алергията по време на бременност е доста сложен медицински проблем. Това се дължи преди всичко на факта, че по-голямата част от лекарствата от групата на антихистамините са потенциално опасни за плода..

Ултразвуковото изследване (ултразвук) по време на бременност е често срещано нещо. Но дори и днес много бъдещи майки се притесняват: вредна ли е процедурата за бебето? Научете повече за това кога лекарят предписва ултразвук и дали наистина е безопасно за детето

Вие сте бременна, но бременността е ненавременна. Как да процедираме? Научете повече за усложненията на аборта, къде да отидете, как да се подготвите, какви видове прекъсване на бременността се считат за най-безопасните днес и каква е тяхната цена

Преходът от 01.01.07 г. към нови стандарти за регистриране на ражданията на новородени от 22 седмици поставя специални изисквания не само към акушер-гинеколозите и неонатолозите, но и към лекарите от други специалности.

Спонтанният спонтанен аборт, завършващ с фетална смърт на различни етапи от бременността, е един от най-трудните проблеми в гинекологията..

Един от най-използваните и широко известни методи за ранна диагностика на бременността е тест за бременност, основан на откриване на хорион гонадотропин (hCG) в урината..

Свързани новини: ембрион при бременност от 7 седмици

Родителите обикновено искат да знаят пола на нероденото си дете възможно най-рано. Учените разработиха нов тест, който може да определи пола на шестседмичен ембрион.

Напредъкът в репродуктивната медицина все повече причинява неизвестни досега етични и правни предизвикателства. В САЩ мъж, който „наел“ сурогатна майка, разчитал на 2 деца - но жената се оказала бременна с тризнаци.

С нормалния ход на бременността бъдещите майки определено се нуждаят от редовна умерена физическа активност. Жителка на град Сидни разбира умереността по свой начин и с удоволствие се плъзга по вълните 3 седмици преди да роди.

Учените са открили, че нормалната бременност може да продължи пет седмици по-дълго от това, което обикновено се смята за еталон, девет месеца..

За съжаление турските лекари трябваше да прекъснат бременността на жена, която преди година и половина стана първата пациентка в света, на която лекарите успешно трансплантираха донорска матка. Но лекарите казват, че е възможна нова бременност..

Фармацевтите и фармацевтите, работещи в аптеките, напомнят донякъде на сапьорите - след като са допуснали една-единствена грешка, едва ли ще получат правото на нова. Когато млада жена, бъдеща майка, която беше бременна само в 6-та седмица, дойде в аптеката за лекарството, предписано от лекаря, тя дори не можеше да си помисли до какво ще доведе това посещение. Фармацевтът погрешно й е дал лекарство, което е било предназначено за съименник на бременна жена. Едва след като взе първото хапче, тя разбра, че има някаква грешка. По ужасно стечение на обстоятелствата й е дадено лекарство, което е в състояние да прекъсне бременността в ранните етапи и въпреки че благодарение на спешните мерки, предприети за спасяване на плода, животът на Марина Силва се превръща в ад - лекарството, което й се продава по погрешка, също може да причини вродени деформации при деца. И има много месеци преди раждането.

Изкуственото прекъсване на бременността е законно в развитите страни, но законът не забранява на демонстрантите срещу абортите да демонстрират извън клиники. Австралия скоро ще прекрати тази практика с „буферни зони“ около болниците.

Въпреки че вредата от излагането на електромагнитни вълни на клетъчните комуникации върху тялото все още е недоказана, учените са тествали други свойства на мобилните телефони. Оказа се, че звуците от обаждания и SMS известия могат да изплашат плода в утробата.

Най-редкият случай на необичайно вътрематочно развитие на два плода наведнъж е срещан от акушер-гинеколозите в Хонг Конг. Те откриха два недоразвити плода в корема на новороденото. След 2 седмици хирурзите успешно премахнаха малките "братя" на момичето.

Бременност 7 седмици без ембрион. Моля, влезте много (((

Потребителски коментари

 • 1
 • 2

може би устройството е такъв ултразвук. а узистът не е опитен. също някой го е написал на 7 седмици. не чу сърцето. нещата са добри. не отписвайте. и vrudg.

Вижте динамиката на hCG

Най-вероятно имате анембриония, след 7 седмици ембрионът вече трябва да бъде

На 5 седмици е намерен ембрион, но само вагинално. Тя каза на корема, че не съм бременна, докато не покажа теста, който отказах да направя вагинално.

ултразвук вагинално и само на 10 седмици, което е първият или вторият път, така че не се паникьосвайте преди време

Не се притеснявайте, всичко ще се оправи.

оооо, колко съм щастлива за теб. Честито. Мога да си представя колко си щастлив) Здраве на теб и Лялечка)))

Имах 2 замразени... По време на втория ембрион се появи на 6 седмици, но без сърдечен ритъм... Чаках до 8 и не чаках ((а в стаята имаше 2 момичета, те бяха изпратени за почистване за период от e седмици, като анембриония, след това нямаше ембрион и това е всичко, почистване! И в първото Б на 5 седмици вече ембрионът вече беше и сърцето биеше... Настройте се на някакъв резултат, за да не мечтаете за надежди, а после още повече сълзи... Бог да ви даде всичко ще бъде наред!

Момичета, изпратени за почистване в продължение на 5 седмици!

няма ембрион на 7 седмици

Не знам откъде да започна темата.
Извинете, не искам да плаша никого. Но спешно е необходим съвет.
последните периоди бяха около 15 декември. Не помня точно, знам само, че те приключиха на 21 декември. Тестовете от 13 януари са положителни, с ярки втори райета.
Днес, 5 февруари чрез ултразвук. Фетално яйце 33 mm, което съответства на 7-8 седмици от бременността. Няма ембрион!
Всичко ли е? Край? Опитен лекар / добро оборудване.
Не знам дали да чакам още една седмица, за да си направя ултразвук.
Все още се чувствам странно, отписах по-рано за бременност, но все пак: втрисане, много искам да спя, умора, температура 37,1 днес, дърпа долната част на гърба и стомаха.

Имах и 15 декември, ембрион 14 мм.

но преди 3 месеца имаше същата картина, само PY беше много по-малко, в резултат на анебриона. НО изчакайте още малко. със сигурност. Видях тук едно момиче, което изоставаше с почти 2 седмици. късно О!
Късмет

Направих ултразвуково сканиране с друг специалист. Все същото. Но лекарят предложи да отделим време и да изчакаме още една седмица..
Тя каза, че няма опасност от възпаление. Само хипертоничност

Тук. Ще чакам. Въпреки че не ми остава никаква надежда (((. Цикълът винаги е бил 28 дни. Тестовете са положителни от 13 януари.

Най-интересното е, че и аз вчера започнах да се разболявам.

Всеки избира за себе си кое е правилно за него. Ако бременността е замразена, тогава нищо не може да се направи. Срокът няма значение. Реших да изчакам ултразвука, предписан от лекаря. Не защото не ми пука. И понеже ако се заблудих в чувствата си и детето щеше да е живо, то не се нуждае от допълнителен ултразвук, колкото по-късно се прави, толкова по-безопасно е за феталните тъкани. Ако не съм сбъркал, тогава периодът, в който ще ме прочистят, не е важен за мен. 5 седмици или 12 все още почиства. (отново избрах да се чистя, това беше операция, а не хапче. По мои собствени причини все още, с медицинско образование, мога да си позволя да реша сам)
Ако е започнал спонтанен аборт, това означава: „Бог даде, Бог взе“. Хората също могат да се отнасят към това по различни начини, аз лично мисля така. Ако забелязах признаци на възпаление, веднага ще бягам при лекаря.
Тук става въпрос за моята ситуация, вие поискахте причина, така че?

Сега, теоретично. КАКВО може да се види в ранните етапи (с изключение на извънматочната), какво може да се коригира?

Разказвам ви моята лятна история. С най-близката ми приятелка забременяхме почти едновременно. Тя беше през февруари, настигнах я през април, с единствената разлика, че това е нейното първо раждане и първо раждане, аз имам второ раждане и второ раждане, ние сме на 35 години. С нея отидох на ултразвуково сканиране през 7-та седмица и оплоденото яйце беше празно. Казаха ми да се тествам и да търся темпера (ще го опиша по-долу). Те дойдоха с нея след седмица и половина и лекарят видя вече сърдечен ритъм, т.е. беше пълна 8 седмици.
Всичко се повтори при мен все едно, на 7-ма седмица беше празно, изпратиха ме вкъщи за 2 седмици. По това време им беше казано да измерват базалната температура сутрин, да предават hCG през тези две седмици няколко пъти с разлика от поне 4 дни и да наблюдават динамиката на растежа му. Температурата беше ниска (37 и не по-висока), hCG нарастваше. Дойдох на контролен ехограф на 10 седмица, яйцето остана празно. Веднага излязох и отидох в медицинския център за контрол, също е празен. Но няколко дни преди това вече усетих, че всичко е така.

Все още не правете никакви изводи, наистина е рано, осмата седмица и празното яйце е съвсем нищо, не се паникьосвайте и не тичайте около лекарите всеки ден, а аз препоръчвам да си отида - тестове, температура сутрин. Знаете лично, че следвах принципа "Очаквах най-лошото, но се надявах на най-доброто".

Бременност 7 седмици

Вашето бебе е само на 5 седмици и вече е постигнало толкова много в развитието си! Сърцето вече работи, което по това време се е разделило на дясно и ляво предсърдие. И на 7-та седмица от бременността тя ще стане четирикамерна и ще започне да изпомпва кръвта в тялото. Съдовата система също му помага в това: сега се образуват големи кръвоносни съдове..

Вътрешните органи и системи не спират развитието си: по това време дебелото черво, апендиксът и червата вече са се оформили, което сега се удължава. Жлъчните пътища се появяват в черния дроб, а първият инсулин се произвежда в панкреаса. На 7-та седмица от бременността белите дробове, бронхите, бъбреците и жлезите с вътрешна секреция продължават да се формират. Полът на детето също се определя, макар че при ултразвук, разбира се, това все още няма да се види: половите жлези ще се оформят в тестисите или яйчниците, а между краката се образува туберкула, от която по-късно гениталиите ще се открояват.

Плодът на 7-та седмица от бременността тежи по-малко от 1 g, кокцигелно-теменният му размер е около 13 mm, самото бебе постепенно се изправя. Почти половината от цялото тяло е заета от главата. Не без причина сега е толкова непропорционално голям - мозъкът се развива с невероятна скорост. Той вече е разделен на 2 полукълба и сега 5 от неговите секции ще започнат да се оформят, както при възрастен.

Главата и лицето на ембриона непрекъснато се подобряват. Сега се оформят външното и вътрешното ухо, ирисът на очите, пигментът в ретината, ресничките в клепачите. Очите са разположени достатъчно далеч, но през цялата бременност те ще се сближават седмица след седмица, придавайки на лицето все повече и повече човешки черти. Вече се виждат зачатъците на носа с ноздрите и горната устна. На 7-та седмица се случва полагането на млечни зъби и челюстите започват да се оформят.

Нервната система не спира да се развива - по това време тя по принцип вече се формира и само се усъвършенства.

Ръцете на ембриона се развиват по-бързо от краката: те могат да се огъват в лактите и китките, оформя се дланта и се виждат дори зачатъците на пръстите. Раменете и предмишниците се открояват, започват да се развиват костни клетки и епидермис. На 7-та седмица от бременността плодът вече се движи, но все още е толкова малък, че майката, разбира се, не може да го усети. Радостта от първите усещания от движенията му няма да дойде скоро.

Пъпната връв завършва своето формиране: до края на 7-та седмица от бременността маточноплацентарният кръвен поток ще бъде напълно установен и плацентата ще стане по-плътна, въпреки че образуването й ще приключи само до 12 седмици. Сега се образува лигавична запушалка, която ще затвори външния достъп до матката за вредни фактори и ще защити и поддържа този малък вътрематочен свят в стерилност.

Матка

Целият майчин организъм се адаптира към бързия растеж и развитие на плода. За да направи бебето удобно да живее в утробата на майката, матката непрекъснато се увеличава по размер, опитвайки се да й осигури жизненоважно пространство. От корема ви все още не е ясно, че сте в позиция, но матката на 7 седмица от бременността вече е два пъти по-голяма от предишния си размер. Сега може да се сравни с голям портокал..

Болка в 7 седмица бременност

Връзките, които поддържат матката, са постоянно опънати и някои жени изпитват това напрежение като болка отстрани на корема. Не е страшно. Но ако боли отдолу, както при менструация, спазми или отпиване и освен това болката се усеща в гърба или кръста, това може да е вероятна заплаха от прекъсване. Опитайте се да не извършвате никакви действия, които тонизират матката: не ходете на високи токчета, избягвайте силен физически и емоционален стрес, не вземайте гореща вана и като цяло изключвайте всякакви термични процедури. Ако забележите зацапване, незабавно се обадете на лекаря или отидете в болницата.

В допълнение към гърба и корема, на 7-та седмица от бременността, гърдите могат да болят. Жената усеща изтръпване или просто неприятни усещания в гърдите, които са леко подути.

Главоболието също е чест спътник на бременността, включително в ранните етапи. Но сега трябва да потърсите безопасни методи за справяне с тях: хапчетата вече са забранени..

По принцип бъдещата майка, както всяка друга жена, може да се разболее от всичко. Ако наред с болката наблюдавате и някои тревожни признаци, по-добре е да играете на сигурно още веднъж и да се консултирате с лекар за това.

Кървене

Ако болката в долната част на корема е придружена от кървави отделяния от влагалището, тогава ще трябва да отидете в болницата, за да спасите. Не стягайте и не чакайте кървенето да започне на 7 седмица бременност. Може да се развива постепенно, с няколко яркочервени капки, но може и да започне обилно наведнъж. Тази седмица рискът от спонтанен аборт остава доста висок, но шансовете за спасяване на детето винаги са налице и те също не са ниски..

Основното нещо е да не пренебрегвате дори най-незначителното, според вас, кървене на 7-та седмица от бременността. Тъй като в допълнение към заплахата от прекъсването му, може да има и други сериозни причини за кървене от влагалището. По честота полипите и други тумори в шийката на матката и матката могат да се почувстват. В този случай болката, описана по-горе, не се наблюдава. По същия начин, както при ерозия на шийката на матката, когато кървенето може да се увеличи след полов акт.

Разпределения

Трябва да се следи и вагиналното течение. Трябва да бъдете предупредени чрез зацапване на петна (червено, кафяво или дори бежово), жълто-зелени и сивкави изхвърляния, гъсти, сиренести или пенливи изхвърляния и всякакви други, които ви се струват странни, необичайни или подозрителни. Ако в същото време имате сърбеж, парене, дразнене и болезненост в областта на гениталиите, както и ако отделянето излъчва остра миризма, тогава трябва незабавно да посетите гинеколога.

Не се плашете обаче от обикновената левкорея, която под въздействието на хормони може да стане по-тънка или хлъзгава и обилна. Такова отделяне на 7-та седмица от бременността е съвсем нормално и е един от неговите признаци..

Признаци и симптоми при 7 гестационна седмица

Вероятно вече изпитвате някои от признаците на бременност: гадене или замаяност, сънливост или умора, промени в апетита или вкуса, промени в настроението или промени в гърдите. Той не само боли и е груб, но може да бъде покрит и с венозна мрежа.

На 7-та седмица от бременността към тях могат да се добавят нови симптоми: често уриниране, емоционални изблици, неразумни страхове, гастрономически извращения, прекомерно слюноотделяне, проблеми с изпражненията и храносмилането, обезцветяване на срамните устни. Възможно е пигментацията на кожата ви да се промени: ореолите на зърната или лента на корема потъмняват.

Но като цяло признаците и симптомите на 7-та седмица от бременността стават почти без значение: вече 2 седмици не сте имали менструация и дори да сте имали толкова дълги закъснения преди, все още е време да направите повече от един тест за определяне бременност.

7 седмица от бременността: какво се случва с бебето и майка

Това е бременност от 7 седмици. Бебето е здраво закрепено в матката и се чувства в безопасност. За това какво чувства жената в този момент, как се променя тялото и какво се случва с плода, прочетете нашата статия.

p, блок цитат 1,0,0,0,0 ->

През 7-та седмица от бременността плацентата продължава да се развива интензивно, за да поеме скоро отговорност за развитието и храненето на плода. Тази функция все още се изпълнява от жълтото тяло, което постепенно започва да намалява..

p, блок цитат 2,0,0,0,0 ->

Притискането на матката към пикочния мехур ви принуждава да ходите до тоалетната по-често от обикновено. Освен това непрекъснато нарастващото количество кръв в кръвта ви от имплантиране на ембрион в матката влияе върху производството на урина..

p, блок цитат 3,0,0,0,0 ->

Може да започнете да усещате характерните симптоми на бременността - гадене и повръщане, въпреки че сънливостта и умората преобладават при много жени. Ембрионът е все още малък - в момента около 5-6 мм, но бързо нараства.

p, блок цитат 4,0,0,0,0 ->

 • Какво се случва с плода и как се развива ембрионът
 • Какво се случва с мама: симптоми и усещания
 • Какво да ядете на 7 седмица бременност и какво да избягвате
 • 7 седмици от бременността: какво да търсите

Какво се случва с плода и как се развива ембрионът

Вашето бебе е бременно в 7 седмица с размерите на тиквено семе. Ембрионът се разраства бързо и до края на седмицата ще бъде около 12-13 милиметра. Торсът и крайниците му започват да се удължават и изправят.

p, блок цитат 5,0,0,0,0 ->

Ръцете се развиват малко по-бързо от краката. Главата се увеличава значително, а шията се разширява бавно.

p, блок цитат 6,0,0,0,0 ->

С нарастването на главата се образува фарингеалният орган, от който се развиват небцето, езикът, частите на челюстите и челюстите и мускулите на лицето. Сега можете да видите очертанията на лицето, носа, очите и устата.

p, цитат 7,0,0,0,0 ->

Започват да се оформят ръцете и краката, от които в края на седмицата ще започнат да се образуват малки пръсти. Пръстите все още не са разделени, те са свързани от клетъчната мембрана. Вътрешните органи на бъбреците, образувани миналата седмица, се развиват интензивно.

p, блок цитат 8,0,0,0,0 ->

Таблица. Очакван размер на ембриона на 7 гестационна седмица

p, блок цитат 9,0,0,0,0 ->

Гестационна възрастРазмерът на яйцеклеткатаРазмер на ембриона
7 седмици и 1 ден19 мм7 мм
7 седмици и 2 дни21 мм8 мм
7 седмици и 3 дни22 мм9 мм
7 седмици и 4 дни23 мм10 мм
7 седмици и 5 дни24 мм11 мм
7 седмици и 6 дни25 мм12 мм

На този етап гениталиите се диференцират на мъжки или женски, така че полът на детето може да се определи чрез ултразвук след няколко седмици..

p, блок цитат 10,0,0,0,0 ->

Това е особено забележимо при момчетата. Костите все още не са напълно оформени и твърди, защото са направени от хрущял. Започват да се образуват очни ябълки и лещи.

p, блок цитат 11,0,1,0,0 ->

През втория месец на бременността ембрионът расте около 1 мм на ден. Сърцето е почти оформено, изпомпва кръв и бие около 144 пъти в минута.

p, блок цитат 13,0,0,0,0 ->

 1. Крайниците се развиват много бързо. При бременност от 7 седмици ръцете и краката на ембриона приличат на малки перки..
 2. Оформят се носните отвори и мозъкът вече се състои от три части: преден, среден и заден мозък..
 3. Основата на очната ябълка е 85% формирана.
 4. Сърцето е разделено на дясна и лява камера, бие ясно и бързо - около два пъти по-бързо от вашето.
 5. Скелетът на детето вече е оформен, въпреки че засега е изграден само от мек хрущял.
 6. Вътрешните органи на детето, особено храносмилателната система - червата и черният дроб - все още се формират.

Оформят се и вътрешните полови органи на момчето - момчето прави секс и тестикуларни ембриони. Въпреки че тези органи вече се формират, те не се виждат отвън, така че е невъзможно да се разграничи пола на детето с помощта на ултразвук.

p, цитат 14,0,0,0,0 ->

Какво се случва с мама: симптоми и усещания

Седмата седмица на бременността се характеризира с появата на първото гадене. Това са може би най-честите симптоми на това състояние..

p, блок цитат 15,0,0,0,0 ->

Те, разбира се, са причинени от хормони на бременността, които сега бушуват в тялото ви и въпреки името „сутрин“, не винаги се появяват по това време..

p, блок цитат 16,0,0,0,0 ->

Гаденето при бременност пречи, но не пречи. Напротив, това показва, че тялото произвежда хормони (прогестерон и бета-hCG), които са необходими за поддържането и развитието на бременността.

p, блок цитат 17,0,0,0,0 ->

По време на 7-та седмица от бременността може да започнете да усещате слабост, характерна за първия триместър. Тялото ви започва да превключва на работа „за двама“, но засега реагира на промените със сънливост и постоянна умора.

p, блок цитат 18,0,0,0,0 ->

Седем седмици бременна означава, че сте бременна един месец и две седмици..

Може да усетите различни характерни симптоми на бременност. Някои от които са по-силни, а други по-слабо изразени.

p, блок цитат 20,0,0,0,0 ->

Някои от най-честите симптоми тази седмица на бременността са:

p, блок цитат 21,0,0,0,0 ->

 • Често уриниране.

Ако чувствате, че трябва да уринирате често, това не е вашето въображение. Въпреки че все още не изглеждате бременна, матката вече се е удвоила и заема повече място. Когато се увеличава, той избутва пикочния мехур.

p, блок цитат 22,1,0,0,0 ->

 • Гадене.

Сутрешното гадене може да бъде интензивно през седмата седмица на бременността. Най-важното през този период е да ядете по-малко, но по-често, така че стомахът ви никога да не е напълно празен..

p, блок цитат 23,0,0,0,0 ->

Яденето на ядки помага на повечето бременни жени. Когато хормоните са балансирани през втория триместър, гаденето трябва да спре..

p, блок цитат 24,0,0,0,0 ->

Или поне да намалее. Бъдещите майки, които са бременни с близнаци, имат повече гадене, тъй като имат повишени нива на хормони, причиняващи гадене.

p, блок цитат 25,0,0,0,0 ->

 • Нужда или отвращение към определени храни.

Може да имате силно желание да ядете определена храна или да се отвратите от нея, независимо дали мирише или има вкус. Всичко това е нормално за този период от бременността..

p, блок цитат 26,0,0,0,0 ->

 • Пробив на акне.

Това е следствие от хормонални промени в тялото ви. Преди да използвате каквото и да е средство против акне, консултирайте се с Вашия лекар, за да се уверите, че е безопасно по време на бременност.

p, блок цитат 27,0,0,0,0 ->

 • Промени в настроението.

Честите промени в настроението са един от честите симптоми на бременността. Докато хормоните се балансират, бременните жени са много емоционални. Понякога дори в онези неща, които те дори не биха забелязали в нормално състояние.

p, блок цитат 28,0,0,0,0 ->

 • Спазми и кървене.

Припадъците в началото на бременността са често срещани. Сериозни промени се случват в тялото на жената, особено в матката. Леко кървене може да се появи и при гърчове.

p, блок цитат 29,0,0,0,0 ->

За да сте сигурни, че бебето ви е добре, посетете Вашия лекар, който е с Вас по време на бременност. Ако не можете да се свържете с него, обадете се на спешното отделение.

p, блок цитат 30,0,0,0,0 ->

 • Излишната слюнка

Възможно е да имате повече слюнка в устата си и това е страничен ефект от бременността. Засегнатото от хормони тяло произвежда повече слюнка от нормалното и това състояние може да бъде свързано с гадене.

p, блок цитат 31,0,0,0,0 ->

Някои бременни жени през седмата седмица нямат почти никакви симптоми на бременност, ако сте една от тях, бъдете щастливи. Не е необходимо да имате всички тези симптоми. И не се притеснявайте, ако ги нямате, отпуснете се и се насладете на тези моменти..

p, блок цитат 32,0,0,0,0 ->

Какво да ядете на 7 седмица бременност и какво да избягвате

Препоръчва се да се избягват някои храни в началото на бременността, тъй като те могат да навредят на здравето на бъдещата майка или бебе. Напомняне за най-добрите неща, които трябва да избягвате по време на бременност:

p, блок цитат 33,0,0,1,0 ->

 • Сурово или недопечено месо (зъбен камък, кървава пържола) - може да бъде източник на инфекция с токсоплазмоза;
 • синьо и меко сирене фета или сирене камамбер - продуктите от непастьоризирано мляко съдържат бактерии като листерия;
 • сурови морски дарове и риба (суши, стриди) - могат да бъдат замърсени с опасни бактерии или паразити;
 • кафе, силен чай;
 • кола съдържа кофеин, който свръхстимулира майката и бебето и може да доведе до сърдечни аритмии;
 • сурови яйца, непастьоризирано мляко - те понякога се заразяват със салмонела.

Диетата с високо съдържание на фибри предотвратява запек, който е често срещан по време на бременност. Той се съдържа в плодовете, зеленчуците и пълнозърнестите хлябове.

p, блок цитат 34,0,0,0,0 ->

p, блок цитат 35,0,0,0,0 ->

Бъдещите майки изобщо не трябва да се отказват от навиците си. Диетата без месо може да съдържа основни хранителни вещества, при условие че е добре обмислена. Понякога обаче трябва да се подсили с железни препарати..

p, блок цитат 36,0,0,0,0 ->

По време на бременност:

p, блок цитат 37,0,0,0,0 ->

 1. Яжте по-често и на малки порции;
 2. грижи се за голямо количество въглехидрати в диетата;
 3. измийте добре всички зеленчуци и плодове.

Здравословната и разнообразна диета не означава непременно кулинарни отпадъци. Всичко, което трябва да направите, е да се възползвате от нещо, което е лесно достъпно, евтино и лесно за приготвяне..

p, блок цитат 38,0,0,0,0 ->

Включете следните храни в ежедневната си диета:

p, блок цитат 39,0,0,0,0 ->

 • черен боб - вкусен, пълен с протеини, фибри, калий, желязо, фолиева киселина и тиамин
 • нахут - съдържа много протеини, както и желязо, цинк и фолиева киселина;
 • кускус - отлична каша, съдържаща много фибри, протеини и желязо;
 • Пълнозърнестият хляб е отличен източник на фибри и витамини от група В;
 • овесени ядки - съдържат много фолиева киселина, желязо и витамин В6;
 • аспержи - тези пролетни зеленчуци са изключително богати на витамин С;
 • зелето е с ниско съдържание на калории и съдържа много витамин С и фолиева киселина;
 • червен пипер - съдържа повече витамин С от цитрусовите плодове и много бета-каротин;
 • картофите са добър източник на въглехидрати и витамин С. Най-ценни са тези, приготвени или печени в кожата им;
 • спанак - Две чаши покриват половината от дневната нужда от фолиева киселина. Освен това е с високо съдържание на витамин С, витамин Е, калций и желязо;
 • млякото е най-добрият източник на калций. Съдържа и витамин D, който улеснява усвояването;
 • тофу (соево сирене) - отличен източник на протеини, с високо съдържание на калций, цинк и мед;
 • постно телешко месо - богато на желязо, цинк и витамин В12;
 • риба - ненаситените мастни киселини, които се съдържат, са от съществено значение за развитието на очите и мозъка на детето. Поради факта, че рибното месо може да натрупва химически съединения от замърсени езера и реки, по-добре е да се отглеждат селскостопански или морски риби;
 • яйца - те имат много протеини, желязо и витамин В12;
 • Портокаловият сок е добър източник на фолиева киселина и витамин С. Трябва да се пие с богати на желязо ястия, за да се увеличи вероятността от усвояване.
 • ягоди - те са богати на фибри и витамин С;
 • вода - пийте поне осем чаши на ден.

7 седмици от бременността: какво да търсите

По време на бременност, под влияние на хормонални промени, може да има повишаване на вагиналното рН и намаляване на броя на лактобацилите.

На 7 акушерска седмица ембрионът не се вижда

Свързани и препоръчителни въпроси

1 отговор

Търсене в сайта

Ами ако имам подобен, но различен въпрос?

Ако не сте намерили необходимата информация сред отговорите на този въпрос или ако проблемът ви е малко по-различен от представения, опитайте да зададете допълнителен въпрос на лекаря на същата страница, ако е свързан с основния въпрос. Можете също така да зададете нов въпрос и след известно време нашите лекари ще отговорят на него. Безплатно е. Можете също да търсите подходяща информация в подобни въпроси на тази страница или чрез страницата за търсене в сайта. Ще бъдем много благодарни, ако ни препоръчате на вашите приятели в социалните мрежи..

Medportal 03online.com извършва медицински консултации в режим на кореспонденция с лекари на сайта. Тук ще получите отговори от реални практикуващи в тяхната област. В момента на сайта можете да получите съвет в 50 области: алерголог, анестезиолог-реаниматор, венеролог, гастроентеролог, хематолог, генетик, гинеколог, хомеопат, дерматолог, детски гинеколог, детски невролог, детски уролог, детски ендокринен хирург, детски ендокринен хирург, специалист по инфекциозни болести, кардиолог, козметолог, логопед, УНГ специалист, мамолог, медицински юрист, нарколог, невропатолог, неврохирург, нефролог, диетолог, онколог, уролог, ортопед-травматолог, офталмолог, педиатър, пластичен хирург, ревматолог, психолог, ревматолог, рентгенолог, сексолог-андролог, зъболекар, трихолог, уролог, фармацевт, фитотерапевт, флеболог, хирург, ендокринолог.

Отговаряме на 96,64% от въпросите.

Бременност.Анембриония. 7 седмици

Здравейте момичета. Бременност 7 седмици. Беше на ултразвуково сканиране поради леки коремни болки. Изписаха ми прогестерон от лекаря. Пробих 3 дни и днес отидох на ултразвуково сканиране. Диагнозата е анембриония. Има плодно яйце - няма ембрион. Има смисъл да се изчака една седмица за втори ултразвук, може ли да се появи ембрион ?

Гърдите са пълни, гадене, повръщане за мигове и те казват не (((((

И не разбирам дали няма плодове, но къде отиде? Дори да нямаше дори капка кръв, нищо подобно

Публикувано на 13 октомври 2019 г., 20:31

Знаете ли, че търгът с кашалоти ви помага да спестите пари? Опитвам.

Остават 22 минути

Остават 24 минути

Остават 31 минути

Остават 14 минути

73 коментара

annushka777 13 октомври 2019 г., 20:36 1

Ако сте сигурни в момента, тогава на 7 седмици ембрионът определено ще бъде видян. С моите приятели го правехме на 6 седмици, след това пулсът вече се виждаше на монитора. Но ако има съмнения относно времето, можете да проверите отново след една седмица, така че със сигурност

annushka777 13 октомври 2019 г., 21:25 1

@ Ksenia_K123 Ако не знаете точната дата на овулацията, изчакайте още

MamaZlaty, 13 октомври 2019 г., 23:11

@ annushka777 Така се изразиха. Седмица по-късно те слушаха сърцето. Сега малко 2.8. Една седмица няма да реши нищо за вас, можете да изчакате.

olga1978o 14 октомври 2019, 08:12 1

@ Ksenia_K123 Нямах това, но бих искал да те подкрепя. На моята Узи дори в медицинския генетичен център не видяха второто оплодено яйце. Дълго време не знаех, че имам близнаци. Повторно повторете ултразвука по-късно

Akvito 13 октомври 2019 г. 20:37 9

има смисъл да правите повече с друг лекар.

Sandra13_ 13 октомври 2019 г. 20:38 ч. 4

Така беше с приятел. Няма смисъл да чакате. Но за всеки случай направете още един ултразвук. и вече с два потвърдени отидете на лекар

olenka_best 13 октомври 2019, 20:39 16

Можете също така да направите ултразвук на 2 различни места, за ваше собствено спокойствие, когато правите ултразвук, не казвайте предварително диагнозата си.

Ksenia_K123 13 октомври 2019 г., 20:41

Е, току-що се видях, че има яйце и има празно. Нито най-малкия намек, дори точка ((((

Elya803 13 октомври 2019 г., 20:42

Kowwka 13 октомври 2019 г., 20:41 2

изчакайте
Крайният срок може да бъде зададен неправилно - може да се брои ежемесечно и до 5 седмици (по този начин) ембрионът не се вижда
Намериха ме по този начин, вече 3,9 години))

dasha_20 13 октомври 2019, 23:06

@ Liliya123 Чакай, и аз го направих.

MamaZlaty, 13 октомври 2019 г., 23:12

@ dasha_20 Vo, и имам предвид същото. Вероятно греши със струните. Имах такъв шок. И след седмица всичко беше решено, всичко е в ред.

dasha_20 13 октомври 2019, 23:14

@MamaZlaty Да, основното нещо е да не се паникьосвате.

Място за деца 13 октомври 2019 г., 20:53 2

Беше точно така, след това мазилката започна да става кафява. Изчистен. Всички симптоми на бременност бяха.

Елвирана, 14 октомври 2019 г., 11:47 ч

Тилия 14 октомври 2019 г., 13:03

@Elvirana І в мен така буу.

Имах късна овулация. За менструация около 7 седмици, а за ултразвук 3.5. Имаше само оплодено яйце. След няколко седмици ембрионът вече се виждаше.

Ksenia_K123 13 октомври 2019 г., 20:57

Яйцеклетката ми е доста голяма. Като бременна на 7-8 седмици

Ksenia_K123 13 октомври 2019 г., 20:57

Въпреки че гинекологът погледна, той каза, че е много рано

Funtick 13 октомври 2019, 21:06 1

Знаете ли овулацията? След нея, след 4 седмици, в яйцето на породата ще пулсира точка - сърце. При цикъл от 28 дни това е 6 седмици.
Ако цикълът е по-дълъг, тогава овулацията е по-късна и сърцето ще бие по-късно..
Във всеки случай ехографията трябва да бъде преработена.

Nezzabudka 13 октомври 2019 г. 22:31 ч. 2

@ Ksenia_K123 Имате дълъг цикъл. Бих повторил ултразвука през времето.

Natali_30, 14 октомври 2019 г., 11:31 ч. 2

@ Ksenia_K123 Аз също имам толкова дълъг цикъл и не е правилно да броим до последния ден на менструацията, тъй като лекарите имат всички плочи за 28 дни. Желая ти бременност. Но ако я няма, изчакайте

irinakd 14 октомври 2019, 12:59

@ Ksenia_K123 Вашата овулация е вероятно на 23-25-ия ден, аз също имам такъв цикъл, направих и фоликулометрия, и хистероскопия и всичко потвърждава такава късна овулация. Сега щастлива майка на 3 деца, макар че нямах такава диагноза, но имах други проблеми.

mila81 13 октомври 2019 г., 21:13 1

Не бързайте с изводите, отидете при още един или двама специалисти. Имам ултразвуково сканиране, идентифицирано „образуване на течности в маточната кухина“. Питам: дете? „Специалистът“ казва, че определено не е така. по ирония на съдбата, 9 месеца след раждането тя дойде при него. Напомня и поиска още един узист :)

Лайка 13 октомври 2019 г., 21:57

Искам да ви подготвя за най-лошото, защото това само по себе си е отминало, само периодът е бил почти 12 седмици, няколко дни преди регистрирането всичко е било наред, след това започна кафяво отделяне, отидох на лекар, тя ме прегледа на стола, попита последния ден менструация и казва бягане на ултразвук, отиде, а там казва анембрионален узист и завърта монитора, празен. Бях много притеснен, няма да описвам как, дори си помислих за име. Същия ден ми дадоха направление за операция, тъй като по това време спонтанният спонтанен аборт е рядък и може да има усложнения. И тогава всичко е в зашеметяване, дори не си спомням дали ми направиха втори ехограф в болницата, започнах да чета дали можеха да допуснат грешка, но за такъв период като мен за съжаление не. И лекарят, след заключението на матката, каза, че не иска да се разстройва преди време, но при преглед размерът на матката не съвпада.

Лайка 13 октомври 2019, 22:51

@Polina_Andreeva Това е различно, при анембриония има фетално яйце, но няма ембрион.

Polina_Andreeva 13 октомври 2019 г., 23:01 2

@Chamomile Знам. Просто пиша всичко това до степен, че е по-добре да изчакам и да проверя всичко отново. За предпочитане от друг лекар.

Лайка 13 октомври 2019 г. 23:11 ч. 1

@Polina_Andreeva Това е 100%. Мислех, че вашият коментар е специално за мен. Нямаше опции за моя срок, дори ако цикълът излезе от строя и т.н. И авторът има шанс, искам да подкрепя, но не и надежда.

Yulia1986 13 октомври 2019, 22:47 4

Аз така буу. Към месеца на месеца станах на 6 години, ударих празно яйце в узи колата, каза тя, не се разболях и дойдох през деня. Показах го на моя гинеколог и тя напразно каза, че определено е празен, здраво мини аборт. И аз го взех и отидох след 2 дни да затегна отново (устройството беше ядосано, носеше чека), и о, чудо, всичко е добро, сърцето ми благославя. Viyavilosya, scho buv zbiy цикъл. Заразени до края на 2 рубли. Постепенно чичо Бог, без да даде ужасно извинение.
Надявам се за останалото, не спи. Тряскам те, всичко е добре с теб))

Таняверховец 13 октомври 2019 г. 23:13 ч. 1

По-добре е да не проверявате, вагината напредва, бих искал да нямам ембрион, достигнах 9, бях прекъснат от лекарства, страхувах се, че вакуумът не е предписан

osang 14 октомври 2019, 01:05

Все още проверих, защото ехографското устройство имаше късмет.

Ksenia_K123 14 октомври 2019, 08:00

Е, бях в Оксфордската медицинска клиника. Сложих там гарна оборудване

osang 14 октомври 2019 г. 10:35 ч

@ Ksenia_K123 До 8-ми нямах деца на устройствата си. Относно Fakhivtsiv Oxford Medical Chula Bagato Отрицателно.

linka 14 октомври 2019 г. 10:39 ч. 1

Авторът не бърза, имате дълъг цикъл и овулацията явно не е на 14 ден. Изчакайте 1-2 седмици, възможно е да е била късната овулация.

Maryana32 14 октомври 2019 г., 10:40

Не се появих. Те бяха изумени от облизването на вагиналния сензор, ембрионът не кипна и проверих всичко и изглеждах като смрад на всички фишове ((((

osang 14 октомври 2019 г. 10:51 ч

преди да проверите?

Maryana32 14 октомври 2019, 12:16

@osang До кочана 9. Значи мазилото е навън и яйцето е започнало да се променя

osang 14 октомври 2019, 13:30

@ Maryana32 todі spravdі, anembrіonіya: (Bagato líkarіv за 6..7 tiznі изпратете за почистване и всъщност често за аборт

Olka_Vredinka 14 октомври 2019, 10:55

Същата диагноза беше поставена на 7 седмици. Въпреки че всички наслади от бременността вече бяха усетени. Казаха след 2 седмици за контрол, защото времето може просто да не е същото. Две седмици болезнено чакане, детето беше добре дошло, дългоочаквано. В резултат на това нищо не се е променило, тестове, аборт (((

Nezzabudka 14 октомври 2019 г. 11:41 ч. 5

Тъжно..
Но вие вече със сигурност знаете, че няма нищо. И да направя аборт веднага - тогава цял живот да страдам в догадки със сигурност не беше и изведнъж беше.

Irinka3003 14 октомври 2019, 12:55

За съжаление, не чакайте, няма да има чудо, сам се сблъсках с това. Първо, анембриония, година по-късно, замразени плодове. На 12 седмици (Вижда се, че нещо се обърка..

Irinka3003 14 октомври 2019 г., 14:11

@osang Така че авторът трябва да анализира HCG в динамика - ако расте, значи всичко е наред

osang 14 октомври 2019 г. 14:16 ч

@ Irinka3003 не е факт, а само SPL в динамика. При анембриония растежът на hCG е налице

Funtick 14 октомври 2019 г., 14:42

@osang hCG ще расте с растежа на яйцеклетката, но дали има ембрион, има въпрос..

Ликия 14 октомври 2019 г., 19:13

Авторке, пазя юмруци за теб! Пожелавам всичко да е наред!

Ksenia_K123 14 октомври 2019 г. 19:28 ч. 1

Благодаря ви много: сърца:

Ksenia_K123 15 октомври 2019 г. 16:11 ч. 1

Благодаря много на всички, които ме подкрепиха, момичета: сърца :: сърца :: сърца: Беше на втория ултразвук. Ние сме добре. Има бебе, има пулс. Срок 5 седмици. Нямах късмет само с миналия специалист по ултразвук или с оборудването. Така че не препоръчвам Oxford Medical.