Когато пенисът не се повдигне напълно, той достига мъжката увереност. Слабата ерекция в най-решаващия момент може да е признак на невротични разстройства или наличие на проблеми с физическото здраве (както чисто мъжки заболявания, така и тези, които не засягат тази област). За да предотвратите преобладаващата импотентност, не отлагайте консултацията с Вашия лекар, ако проблемът се повтаря многократно. Е, ще ви разкажем подробно защо ерекцията ви може да отслабне и как да се справите с нея..

Защо мъжете имат проблеми с ерекцията?

Еректилната дисфункция често погрешно се свързва с естествени възрастови промени в тялото на мъжа. Въпреки това, мъжката импотентност или загуба на потентност по време на полов акт са неприятни явления, които от време на време или постоянно се появяват при млади мъже под 30 години (прочетете повече за причините за еректилна дисфункция в млада възраст) и при зрели мъже. Непълната ерекция често се причинява от вродени и придобити анатомични дефекти, соматични патологии, неврологични заболявания, психоемоционални разстройства, стресови състояния. Лекарите разпределят причините и факторите, които са провокирали недостатъчна и нестабилна ерекция, в отделни групи.

Физиологични фактори

Влошаването на еректилната функция при лица над 40 години често е свързано с хроничен ход на заболявания на сърдечно-съдовата система. Много мъже, които са преминали 40-годишна възраст, имат постоянно повишаване на кръвното налягане сутрин, което показва началото на първичната артериална хипертония - хипертония.

Във възрастовата група над 35 години е често срещана исхемична болест на сърцето, проявяваща се с абсолютно или частично нарушаване на кръвоснабдяването на миокарда поради коронарна артериална болест. Еректилната дисфункция е предвестник на сърдечни проблеми, тъй като и двете патологии имат общ генезис - промени в коронарния кръвен поток.

Нестабилната ерекция може да показва хормонален дисбаланс, причинен предимно от заболявания на щитовидната жлеза. Влошаването на гениталните реакции е естествен феномен с липса на мъжки полов хормон тестостерон. Неспособността на гениталния орган да се „изправя“ е свързана със захарен диабет, тъй като с утежняване на това ендокринно заболяване настъпват сериозни промени в структурата на пенисните съдове и кавернозната тъкан.

Летаргия и недостатъчно втвърдяване на мъжкото достойнство се наблюдава при доброкачествени и злокачествени новообразувания на мозъка. Друга причина за развитието на сексуална слабост са цереброваскуларните патологии. Намаляване на мъжката сила се наблюдава при атеросклероза, проявяващо се с идентични промени в коронарните и пенисните съдове.

Бавно състояние на пениса, невъзможност за поддържане на потентността за необходимото време се наблюдава при заболявания на урологичния профил, например: при хронична бъбречна недостатъчност. Проблемът с ерекцията е типичен признак на простатит - възпалителна лезия на простатната жлеза (как простатитът влияе върху ерекцията).

При пациенти с бронхиална астма, пациенти в постинфарктния период, влошаването на сексуалните способности се дължи на страха от обостряне на заболяването по време на полов акт.

Психологически и външни фактори

Виновникът за факта, че пенисът не се издига добре или ерекцията бързо пада по време на полов акт, често са отрицателни психологически фактори:

 • Екстремна травматична ситуация, причинена от внезапно възникване на обстоятелства с извънредна сила: смърт на близък роднина, развод с половинката му, пътнотранспортни произшествия, водещи до нараняване;
 • Хроничен стрес от всякакъв произход: поради трудности в работата, конфликти в семейството, несигурност за бъдещето;
 • Хронична умора, причинена от липса на адекватна почивка, натоварен работен график, завишени изисквания, непреодолими задължения;
 • Синдром на „очакване на провал“ - състояние, което се появява след като мъжът веднъж е преживял фиаско в секса, характеризиращ се със страх от повторение;
 • Тежки депресивни разстройства;
 • Нарушения на тревожно-фобичния спектър, свързани с ирационален страх от интимни отношения.

Травматични фактори

Отслабването на мъжкия потенциал се наблюдава на фона на травматично увреждане на централната нервна система и периферните нерви. В резултат на механични въздействия върху гръбначния стълб процесът на преминаване на нервните импулси в кавернозните тела се затруднява. Причината за слабата потентност е травма в областта на таза, механично увреждане на пениса, неграмотни хирургични операции.

Наркологични фактори

Приемът на наркотични вещества причинява промени в половите жлези на мъжете и води до изчезване на сексуалното желание. Пристрастяването към наркотици е придружено от токсична полиневропатия, проявяваща се с едновременно увреждане на периферните нерви. Лоша ерекция се наблюдава след два месеца активна употреба на наркотици.

Ако имате проблеми с потентността, лекарите препоръчват преди всичко да се откажете от алкохола, тютюнопушенето и наркотиците.

Еректилната дисфункция заплашва всеки мъж, който злоупотребява с алкохол, независимо от тяхната сила. Хроничният алкохолик най-често установява, че пенисът му е слабо изправен на възраст между 35 и 40 години. Ако човек пие бира редовно от юношеството, до 30-годишна възраст може да възникне нестабилна и дефектна ерекция. Алкохолът провокира скокове на кръвното налягане, което причинява дегенерация (влошаване) на кръвоносните съдове. Продуктите на разпад на етилов алкохол инициират смъртта на неврони - нервни клетки в мозъка, които контролират половата сфера..

Ятрогенни фактори

Има много лекарства без рецепта и лекарства, които могат да причинят намалена ерекция, намалено привличане към противоположния пол и преждевременна еякулация. Страничните ефекти имат:

 • Тимолептици (антидепресанти);
 • Седатика: бромиди и транквиланти;
 • Антиепилептични лекарства;
 • Антихистамини;
 • Нестероидни противовъзпалителни лекарства;
 • Диуретици (диуретици)
 • Лекарства от фармакологичната група антиаритмични лекарства;
 • Мускулни релаксанти;
 • Лекарства, използвани за лечение на рак на простатата;
 • Лекарства, използвани при химиотерапия;
 • Анаболни лекарства, които насърчават ускорения мускулен растеж и увеличават мускулната сила.

Към кой лекар да се обърнете, ако имате проблеми с ерекцията

При намаляване на еректилната функция трябва да се свържете със сексолог или андролог. Лекарят ще проучи историята на пациента и ще се опита да установи причината за проблема. Ако е необходимо, ако сексуалните дисфункции на пациента са извън неговата компетентност или е необходим допълнителен преглед за точна диагноза, лекарят ще ви насочи към други тесни специалисти за преглед. За идентифициране на провокиращи фактори може да се наложи консултация:

 1. Уролог или нефролог.
 2. Кардиолог.
 3. Невролог.
 4. Онколог.
 5. Ендокринолог.
 6. Психотерапевт.
 7. Съдов хирург.

Диагностика

За диагностициране на заболяването и определяне на етиологичните причини за отказ на еректилната функция се предприемат следните мерки:

 • Разговор с пациента;
 • Проучване на оплакванията на пациента;
 • Изследване на анамнезата;
 • Физически преглед: визуален преглед и палпация на пениса и скротума;
 • Пълна кръвна картина с брой левкоцити;
 • Кръвен тест за холестерол;
 • Анализ за фракции на тестостерон;
 • PSA простатно-специфичен антигенен тест (за потвърждаване на наличието или отсъствието на рак на простатата);
 • Общ анализ на урината;
 • Анализ на урината според Нечипоренко;
 • Ултразвуково изследване на тазовите органи;
 • Тест за ерекция през нощта (Snap Gage тест);
 • Булбокавернозен рефлексен тест (за оценка на соматичната инервация на пениса);
 • Електромиография (EMG) на пениса (за оценка на автономната инервация на пениса);
 • Артериография на пениса (контрастно изследване).

Как да подобрим ерекцията

Изборът на стратегия за лечение се извършва след установяване на причината за отслабването на ерекцията (преглед на възбудите при мъжете). Конкретният метод зависи от това дали еректилната дисфункция, която се е случила, е била единична или слабостта на гениталните реакции се появява редовно.

Лекарства

Терапията за отслабена еректилна функция се провежда с лекарства от различни групи.

 1. Аналозите на простагландин се използват локално чрез интрауретрални или интракавернозни инжекции. Лекарства, например: Алпростадил (Alprostadilum) помага да се отпуснат мускулите на кавернозните тела, да се увеличи притока на кръв, което води до добра ерекция.
 2. Ефективни средства за решаване на мъжки проблеми са фосфодиестераза-5 инхибиторите, например: силденафил - С3 (Силденафил - С3). Активните вещества, съставляващи тези лекарства, спомагат за подобряване на кръвообращението в тазовите органи, като по този начин възстановяват нарушената способност за изправяне и осигуряват естествен отговор на сексуалната възбуда.
Силденафил С3 е лекарство за възстановяване на потентността при мъжете, чието действие се основава на увеличаване на кръвообращението в тазовата област. Цена в аптеките от 100 рубли.
 1. За да се възстанови необходимото ниво на тестостерон, лечението се извършва с агенти на базата на мъжки полови хормони, например: лекарството Andriol. Лекарството помага за нормализиране на бионаличността на тестостерон в кръвния серум, повишаване нивото на естрадиол и дихидротестостерон в плазмата.
 2. В клиничната практика се използват билкови препарати за преодоляване на слабостта на еректилната функция, например: tongkat (Tongkat). Използването на хранителни добавки помага да се увеличи сексуалното желание, да се подобри ерекцията, да се увеличи размерът на пениса.

Народни средства за защита

За да възстановите мъжката сила у дома, можете да приготвяте билкови отвари и запарки. Правилно подбраните компоненти на билковите препарати имат прочистващ ефект върху кръвоносните съдове, имат благоприятен ефект върху притока на кръв, увеличават метаболизма и допринасят за мускулната релаксация. Приемът на билкови инфузии и отвари има минимум ограничения и странични ефекти, но преди да използвате народни средства, се препоръчва да се консултирате с лекар. За подобряване на ерекцията често се използват:

 • Ментови листа;
 • Билка от жълт кантарион;
 • Съцветия от ливадна детелина;
 • Листа от коприва;
 • Коренни зеленчуци и листа от целина.

Упражнявайте стрес

За да премахнат проблема със слабата ерекция, лекарите препоръчват да се води активен начин на живот и да се правят редовни упражнения сутрин. По време на спорт трябва да се избягват прекомерни спортни натоварвания и наранявания чрез изпълнение на изпълними и безопасни физически упражнения (прочетете повече за тях тук).

Плуването е чудесен начин за възстановяване на мъжката сила. За да разреши въпроса за потентността, мъжът може да избере активни и спортуващи: бягане, бързо ходене, тенис и тенис на маса. Момчета, които изпитват импотентност, трябва да избягват тежко вдигане. Лекарите не препоръчват да приемате синтетични лекарства за натрупване на мускулна маса, да не използвате стероидни курсове за изсушаване и натрупване на маса.

Диета

За да увеличите мъжката сила, е необходимо да коригирате диетата, като включите в менюто храни, богати на различни витамини и макроелементи (пълен списък с храни за подобряване на ерекцията можете да намерите тук). Балансираната прясна натурална храна ще спомогне за укрепването на имунната система, ще осигури на тялото необходимите хранителни вещества. За да се поддържа здравето на мъжете, е необходимо да се даде предпочитание на продукти, съдържащи:

 1. Протеини (извара, морска риба, постно месо, яйца).
 2. Цинк (билки, зехтин, морски дарове, бобови растения и зърнени храни).
 3. Фосфор (морска риба, говеждо месо).
 1. Витамин С (шипки, звънец, киви, касис).
 2. Аргинин (орехи, шам фъстък).

Препоръчително е да консумирате храна на малки порции през равни интервали, поне четири пъти на ден. Всеки ден мъжът трябва да пие два литра пречистена тиха вода.

Хирургия

В критични случаи, при тежки форми на нарушения на кръвообращението, причинени от съдови патологии, лекарите могат да препоръчат на пациента хирургичен метод на лечение. Разработен е радикален метод за премахване на проблемите с ерекцията - фалопротезиране.

Психотерапия

Ако причината за слабата ерекция се крие в психологически проблеми, неизправностите в интимната сфера са придружени от лошо настроение, раздразнителност, е необходимо да се консултирате с психолог и психотерапевт. Опитен специалист ще помогне да се определят факторите, които провокират психо-емоционален стрес и дискомфорт. Лекарят ще научи пациента за техники за релаксация и адекватна психологическа защита срещу стрес. Психотерапията ще позволи на мъжа да придобие адекватно самочувствие и да се отърве от комплекс за малоценност. В резултат на лечението човек ще се освободи от страх от близост и ще се радва на интимен контакт с партньор..

Специални случаи

Ако недостатъчната и нестабилна ерекция е свързана с ендокринологично заболяване - захарен диабет, работата на лекаря ще бъде насочена към минимизиране на тежестта на заболяването и предотвратяване на неговите усложнения. Диабетиците се нуждаят от:

 • Откажете се от лошите навици, напълно премахнете тютюнопушенето;
 • Контролирайте теглото, диетата и упражненията, ако имате наднормено тегло;
 • Нормализиране на метаболизма на холестерола с лекарства;
 • Стабилизирайте кръвното налягане, като го предпазвате от нарастване от стресови фактори.

Често мъжете проявяват небрежност към повишеното налягане и не му обръщат внимание, докато не се изправят пред факта, че пенисът им не се повдига напълно и ерекцията не трае дълго. В такава ситуация, за да се премахнат проблемите в сексуалната активност, е необходимо да се постигнат стабилни показатели на кръвното налягане. Здравословният начин на живот, избягването на прекомерен прием на алкохол, редовните физически упражнения, правилното хранене, приемането на фармакологични лекарства, предписани от лекар, е предпоставка за връщане на мъжката сила.

Усложнения и последици от еректилната дисфункция

Дори единичен епизод на импотентност може да бъде първият симптом за развитие на еректилна дисфункция. Нерешен проблем може да доведе до пълна импотентност - загуба на способността на мъжа да прави полов акт. Слабата ерекция често се свързва със сериозни нарушения във функционирането на вегетативната нервна система. Пренебрегвайки единичен случай на недостатъчна ерекция, мъжът има опасност от влошаване на проблеми в работата на храносмилателната, дихателната, сърдечно-съдовата системи в близко бъдеще. Тъй като недостатъчното "нарастване" може да бъде свързано със сериозни заболявания на мъжката пикочно-полова система, липсата на лечение може да доведе до преход на простатит или бъбречна недостатъчност в хронична форма.

Предотвратяване на слаба ерекция

За да не бъде изправен пред сексуална импотентност, мъжът трябва да спазва режима на работа и почивка, да избягва психическо претоварване и психически стрес. Наспи се. Отдайте почивни дни, за да останете на чист въздух, приятни занимания, пътувания. Годишната ваканция със задължителна смяна на обстановката ще ви помогне да запазите отлично настроение и да имате отличен тон. Почивайте на море, туризъм, гмуркане - забавленията ще отвлекат вниманието на мъжа от рутината и ще изпълнят тялото с жизнена енергия.

Редовните спортни дейности, добре подбраната физическа активност премахват нервното напрежение, облекчават умората и осигуряват прилив на сили. Трябва обаче да избягвате извършването на прекомерна физическа работа, извършвана до границата на възможностите на тялото. При извършване на полов акт е необходимо да изберете пози, които са най-удобни за мъжа..

Упражненията за подобряване на потентността трябва да се извършват ежедневно, като постепенно се увеличава броят на повторенията и броят на подходите. Не бива да очаквате незабавен ефект - резултатът ще бъде забележим само след месец-два редовни сесии

Струва си да се подлагате на цялостен медицински преглед веднъж годишно. Не пренебрегвайте медицинските предписания. Навременното лечение на соматични заболявания, разрешаване на вътрешни конфликти, корекция на начина на живот, премахване на вредните фактори са ключът към дълголетието и сексуалната сила на мъжете.

Защо членът не се изправя или стои зле? Причини за проблеми със секса и как да го отстраним

Всичко отива до факта, че правите секс с очарователно момиче, но петелът издава в най-неподходящия момент? Защо пенисът не се повдига или стои лошо, а ерекцията е слаба? Как да имаме желязна кост и ерекция?

Защо членът не се издига или си заслужава?

1. Умората и преумората не позволяват на пениса да стане

Основната причина за проблеми в леглото е физическото състояние на мъжа. Мъжът не си заслужава поради силна умора, преумора, лошо здраве, ниски нива на тестостерон и заседнал начин на живот. Мъжът не е робот и тялото му е уморено, в резултат на което пенисът се повреди. Но всичко е поправимо.

Как да направим ерекцията силна? Мъжът трябва да започне да води по-здравословен и атлетичен начин на живот. Откажете се от лошите навици, алкохола и цигарите. Започнете да се храните по-питателно и здравословно. Спете достатъчно и си почивайте повече. Ето защо сутрин имате кост. Спортът е добър начин за борба със слабата ерекция. Започнете да бягате, да спортувате и да ходите на фитнес. След месец всички тези действия ще подобрят вашето благосъстояние, ще повишат нивата на тестостерон и пениса ви..

2. Стресът и психологическите проблеми изпускат пениса

Ако даден член не стои срещу жена или момиче, с които е в дългосрочна връзка, тогава може да има причини за пристрастяване. В този случай се нуждаете от повече сексуално разнообразие и позор, а също и от съвет от секс терапевт..

Стресът и депресията често ви лишават от потентност. Те пречат на пълноценния сексуален живот, създавайки нов проблем в леглото. Човек е притиснат от проблеми и му е трудно да се настрои да изпитва удоволствие.

Освен стрес, мъжът може да страда и от психологически проблеми. Всичко може да лежи в основата им: неуспешно сексуално преживяване, естествена стегнатост, негодувание от миналото, получени комплекси, емоционални сътресения.

В резултат на психологически проблеми мъжът не може да прави секс. Членът не става, ерекцията изчезва периодично или в най-неподходящия момент всичко свършва, без да започне.

Ами ако членът не стане от психологически причини? Мъжът трябва да се обърне към специалист, който може да помогне с този проблем. Секс терапевтът или урологът ще му помогнат да се справи с трудностите и да върне секса.

3. Здравните проблеми пречат на нормалната ерекция

Понякога здравословните проблеми са в основата на проблемите. Мъжът има хормонално разстройство, съдови заболявания, затруднения с кръвното налягане, нисък тестостерон, сърдечни заболявания и други здравословни проблеми. Болното тяло не дава възможност за нормален секс. Членът изобщо не се издига или е много слаба ерекция. Мъжът трябва незабавно да се консултира с уролог и да бъде прегледан. Навременното посещение на лекар ще ви позволи да идентифицирате проблемите на ранен етап и да ги излекувате. Това ще върне възможността за пълноценен секс..

Ако членът не се изправи или стои лошо, тогава човек трябва незабавно да потърси причините и след това да ги отстрани. Това ще върне секса и мощната ерекция..

Пенисът става лошо - какво да правя?

Руските учени обърнаха внимание на една особеност. Много мъже не са склонни да имат близки отношения с жените. Интимният живот се избягва под различни предлози. Може би са виновни жените, сега те често не са послушни домашни телца, а бизнес жени? Или може би проблемът е, че женският пол е сменил полата за панталон и къса прическа? Факт: 6 от 10 мъже сами отказват секс.

Учените са провели проучване. В рамките на 7 месеца причините за еректилната дисфункция при руските мъже бяха проучени подробно. Изследователите искали да разберат как стоят нещата с импотентността при по-силната половина. В проучването са участвали мъже от цяла Русия.

 • Защо членът става лошо - причини ↓
 • Психологически ↓
 • Физиологични причини ↓
 • Може би простатитът е виновен? ↓
 • При кой лекар да отида? ↓
 • Подбор на лечение в зависимост от етиологията на проблема ↓
 • Бързо "лечение" с виагра и подобни лекарства ↓
 • Други лечения за слаба ерекция ↓
 • Какво трябва да правят жените, ако мъжът има слаба ерекция ↓

Основният критерий за подбор беше възрастовата група на субектите от 20 до 75 години. Избрани са мъже, които нямат сериозни проблеми със сексуалното здраве. Проведено е анонимно проучване. Оказа се, че 90% от мъжете понякога изпитват "подсечки" по време на полов акт. Резултатът от изследването се оказва зашеметяващ: повече от половината от 45-годишните мъже са имали слаба ерекция, в една или друга степен. А 40% от анкетираните на възраст 45-60 години изобщо нямат интимен живот. В същото време самите представители на силния пол отказват близки отношения..

Какви са причините за отказ от интимен живот? Учените са установили, че причината за лошото мъжко здраве е предимно различни лоши навици..

Защо пенисът се вдига лошо - причини

Според медицинската класификация, общоприето е, че диагнозата еректилна дисфункция се поставя, когато невъзможността за постигане и поддържане на стабилна ерекция - с други думи, „става лошо”. Освен това тази ситуация трябва да бъде поне шест месеца. Има редица причини, поради които даден орган може да не стои добре:

Психологически

 1. Стресът и липсата на сън са често срещани причини за лоша ерекция при мъжете

Синдром на хронична умора. Повече от 90% от населението на мегаполисите страдат от това заболяване. Бързият ритъм на живот, много стрес, честа липса на сън - всичко това допринася за това състояние

 • Състояние на депресия, депресия. Това състояние причинява стрес. Липса на производство на хормони норепинефрин, допамин и серотонин - тези вещества са отговорни за получаването на приятни емоции у човека.
 • Потапяне в проблеми, от които човек не може да намери изход.
 • Страх от интимност: възможен провал, настъпване на бременност при жена, страх да не харесаш жена в смислен контакт.
 • Неприязън, свързан с партньора.
 • Психологическа травма в сексуалната сфера.
 • Вината на самата жена. Има видове, при които всеки представител на силния пол може да има проблеми в сексуалния си живот.
 • Физиологични причини

  1. Проблеми в сърдечно-съдовата система;
  2. Болести на пикочно-половата система;
  3. Диабет;
  4. Наличието на лоши навици;
  5. Хиподинамия;
  6. Страничен ефект от приема на лекарства.

  Може би простатитът е виновен?

  Връзката на простатита с импотентността е спорен въпрос. Учените поддържат две различни мнения. Някои експерти смятат, че еректилната дисфункция и простатитът са свързани понятия. Други лекари смятат, че нарушаването на потентността причинява смущения в съдовата система, ендокринните и бъбречните и простатните заболявания нямат нищо общо с това..

  За да разберете кой е прав, трябва да разберете какво представлява простатата и каква роля играе в тялото. Простатата е отговорна за производството на секрет, който е включен в по-голямата част от спермата. Простатата затваря изхода към уретрата, предотвратявайки навлизането на сперматозоиди в пикочния мехур по време на полов акт. Друга функция, която жлезата изпълнява, е производството на хормони простагландини, които са отговорни за много процеси в организма..

  Простатната жлеза е разположена така, че когато се появят оток, белези или промени в плътността, нервните окончания и кръвоносните съдове, които са отговорни за ерекцията и еякулацията, се компресират. Когато нервните окончания се изстискат, човек изпитва силна болка. Нормалният интимен живот в това състояние е невъзможен..

  В ранните стадии на простатит ерекцията не изчезва. При напреднали форми на заболяването простатата се подува, появяват се белези, които пречат на напредването на нервните импулси, които реагират на ерекция. Ако болестта не се лекува, тя все пак ще се прояви.

  Хроничният простатит нахлува във все по-здрави простатни тъкани. В напреднали случаи те не могат да бъдат възстановени. Ако не се предприемат действия, еректилната дисфункция не може да бъде избегната.

  При кой лекар да отида?

  Уролог се занимава с интимни разстройства при мъжете. Не се страхувайте да посетите лекар. Този проблем не може да се направи без компетентна медицинска помощ. Урологът ще проведе преглед, ще зададе въпроси от интерес и може да предпише редица диагностични изследвания:

  1. Ултразвукови изследвания;
  2. Лабораторни изследвания;
  3. Рентгеново изследване;
  4. Компютърни изследвания;
  5. Магнитен резонанс;
  6. Цистоскопия.

  Подбор на лечение в зависимост от етиологията на проблема

  Методът за лечение на еректилна дисфункция зависи от факторите, които са причинили това състояние, възрастта и състоянието на други телесни системи. При органична причина за заболяването се предписват хапчета. Лекарствата помагат в 40% от случаите, така че този метод на лечение не е подходящ за всички.

  Възможно лечение:

  1. Прием на лекарства на основата на различни билки;
  2. Физиотерапевтични процедури;
  3. Прием на лекарствени продукти, съдържащи тестостерон;
  4. Инхибитори на фосфодиестераза тип 5;
  5. Инжекции на пениса с фентоламин и папаверин.
  6. Хирургичните методи на лечение са показани за съдови патологии и са насочени към премахване на пречките за изтичането и потока на кръвта.

  Други лечения:

  1. Укрепване на притока на кръв с помощта на вакуумни устройства;
  2. Психотерапия;
  3. Промяна на навиците в начина на живот;
  4. Използване на хидравлични и пластмасови импланти.

  Правилното лечение може да бъде избрано само от квалифициран лекар, след преглед. Много лекарства за лечение на импотентност имат системен ефект върху сърдечно-съдовата дейност. Всички възможни рискове от нежелани реакции могат да бъдат оценени само от специалист..

  Бързо "лечение" с виагра и подобни лекарства

  Употребата на Виагра служи за да даде възможност на мъжа да има полов акт. Тези лекарства не лекуват причината за заболяването, болестта продължава да се развива по-нататък. Когато използвате Виагра, има и ефект на пристрастяване. Човек пие такова хапче, настъпва акт и след известно време мъжът психологически вече не може да направи нищо. Има страх от провал. Виагра и подобни лекарства имат противопоказания:

  1. Алергични реакции;
  2. Исхемична болест на сърцето с чести пристъпи на болка;
  3. Сърдечна недостатъчност;
  4. Ниско налягане;
  5. Голям брой лекарства при лечението на хипертония;
  6. Описани са смъртни случаи, свързани с употребата на тези лекарства.

  Други лечения за слаба ерекция

  Лекарствата не винаги са необходими при лечението на слаби ерекции. С леки нарушения на потентността можете да приложите възстановителна терапия:

  Пърженото, мазното, сладкото и алкохолното са най-честите причини за ниските нива на тестостерон

  1. Отказ от пиене на алкохолни напитки и пушене;
  2. Избягвайте тежкия физически и нервен стрес;
  3. Занимавайте се със спорт или пешеходен туризъм;
  4. Премахване на наднорменото тегло;
  5. Следете състоянието на тялото, редовно се подлагайте на прегледи;
  6. Яжте правилно, за да изключите (мазни, бързи храни, пържени, полуфабрикати);
  7. Водете редовен сексуален живот.

  В народната медицина има рецепти, които влияят на потентността:

  • Препоръчително е да включите в ежедневната диета мед, който съдържа много биологично активни вещества.
  • Слабата потентност се препоръчва да се лекува с орехи.
  • Женшенът има положителен ефект върху ерекцията. Растението има стимулиращи и тонизиращи свойства.
  • За лечение на мъжкото здраве се използват алкохолни тинктури от Rhodiola rosea. Коренът се използва за приготвяне на домашно лекарство.
  • В народната медицина те говорят за полезните свойства на чесъна и лука при лечението на това заболяване..
  • Lingonberries също помагат за намаляване на здравословните проблеми при мъжете
  • Смята се, че джинджифилът може значително да подобри мъжката функция. Той е естествен стимулант на метаболитните процеси и кръвообращението.

  Какво трябва да правят жените, ако мъжът има слаба ерекция

  Експертите смятат, че слабата ерекция е проблем за двама души. Мъжът не трябва да остава сам с този проблем. Здравата ерекция е мощен стимулант на неговото мъжко Аз. Слабата ерекция е мощен удар върху самочувствието на мъжа. Всеки човек в живота си преминава през това състояние..

  Развитието на импотентност настъпва постепенно. И мъжът започва да се страхува от „близки“ връзки, като по този начин допълнително влошава болестта.

  Жена, виждайки „студенината“ на партньора си, прехвърля всичко на себе си. Тя започва да мисли, че изглежда зле и мъжът излиза с друга. Тази реакция е много често срещана. Принудила се с подобни мисли, тя иска да получи обяснение. Партньорът не може да обясни нищо разбираемо. В отговор на упреци и обвинения той просто ще се отдалечи. И двойката ще има конфликт, който може да завърши с раздяла.

  Друг вариант за ненужно поведение е, когато жената активно се опитва да поправи всичко. С особен плам той се опитва да постигне ерекция, опитва нови начини за възбуда. Това поведение само ще дразни мъжа..

  Изходът от тази ситуация е откровен разговор. За да подобрите ситуацията, имате нужда от откровен разговор. Жената трябва да подтикне мъжа да отиде на консултация с лекар. Двойката трябва да разбере, че този проблем може да отнеме значително време, за да се излекува. Жената в този труден за мъжа момент трябва да прояви такт и разбиране..
  Превантивни мерки за двойка за намаляване на риска от развитие на импотентност:

  1. Не трябва да има рутина в интимна близост. Не можете да насилвате партньор, сексът не трябва да бъде обикновен процес. Този акт трябва да се основава само на желание и любов.
  2. Задачата на партньора никога не е дори да намеква за възможни проблеми с потентността при мъжа. Необходимо е да се поддържа мъжкото Его в бойно състояние. Много е полезно за жената сама да предложи интимност..
  3. Не бива да си лягате веднага след бой или да се информирате за битови проблеми там. Всичко това трябва да става извън спалнята..

  Жената трябва да даде ясно на мъжа, че не само заради секса имат връзка, но и че двойката има много общи неща. Основният фактор в добрите отношения е взаимното уважение и пълното приемане един на друг..

  Какво да направя, ако даден член не си заслужава - методи, тествани у дома

  Много мъже са преминали през състояние, когато член внезапно не е стоял и това постоянно е причинявало психически травми, независимо от причините за случилото се.

  Симптоми и видове липса на ерекция

  Всеки мъж трудно изпитва временна или постоянна еректилна дисфункция, но експертите ви съветват просто да преразгледате поведението и диетата си..

  Проблемите с еректилната дисфункция не винаги са свързани с физиологичното състояние на човек, тъй като психологическият комфорт в леглото означава много. За да разрешите проблема с мъжествеността възможно най-бързо, трябва да се консултирате с квалифициран лекар.

  Основните симптоми на лошо мъжество са, че:

  ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ! Лекарите са онемели! Ефективен начин за УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА! Трябва само 5 минути преди това. Прочетете повече >>

  • пълна липса на ерекция;
  • невъзможно е да възбудите пениса;
  • пенисът е летаргичен със слаба еректилна функция;
  • некачествената ерекция не позволява да се поддържа стабилността на пениса до края на полов акт.

  Лошата ерекция е разделена на няколко вида:

  • тежък - пенисът може да се увеличи по размер, но ще остане мек при всякакви условия, наподобяващ буза от усещания;
  • средна - пенисът не е твърде трудно да го вкарате във влагалището, а главата му се чувства като края на носа;
  • светлина - солидна мъжественост, но той е далеч от максималната степен дори при възбуда, въпреки че твърдостта може да се определи по същия начин, както при човешката длан;
  • пълна липса на еректилна дисфункция - пенисът е не само еластичен, но и твърд, подобно на челото, така че лесно може да бъде вкаран в женската вагина.

  Причини за нарушение на еректилната функция

  Само опитен уролог, сексолог или психолог може да установи причината за сексуалното разстройство на мъжа. В зависимост от степента на разстройство, човек ще се сблъска с различни проблеми в сексуалния си живот..

  За да разберете защо пенисът си заслужава, е важно да разберете механизма на това явление. Ерекция при мъж може да възникне само ако наситеният кръвен поток изпълва артериите на кавернозните тела, доколкото е възможно. Изтичането на венозна кръв от мъжкото достойнство е надеждно блокирано от мускулна контракция, която се инициира от сигнали от мозъка.

  При условие, че луменът е напълно затворен, изтичането на венозна кръв от органа се блокира и максималният обем кръв може да даде еластичност след фалоса и значително да увеличи неговия размер.

  Причините, поради които даден член не си заслужава, са проблеми:

  • с артериален кръвен поток;
  • с кръвен поток;
  • с мускули, които блокират изхода на кръвта;
  • с преминаването на сигнали по нервните влакна, което не дава тласък на процесите;
  • с психологическото състояние на пациента;
  • поради приемането на някои лекарства, които са били предписани самостоятелно у дома.

  Има фактори, които могат да влошат потентността и напълно да убият ерекцията. Такива причини за повечето мъже включват бързане по време на полов акт, висока или ниска температура в спалнята, страх от заразяване с полово предавани болести, първи сексуални отношения с жени..

  Ако мъжът не си заслужава, какви са причините за това състояние е доста трудно да се разбере, но експертите казват, че проблемът може да е в начина му на живот или медицинските му характеристики. Със сигурност можем да кажем, че пенисът не си заслужава при никакви условия, когато в тялото липсва азотен оксид. В този случай артериалните съдове просто няма да могат да се разширят и да пропуснат кръвта, необходима за повдигане на фалоса..

  • Най-добрите мъжки хранителни добавки за повишаване на потентността

  Ако мъжът има хормонален дисбаланс, тогава тестостеронът се произвежда в недостатъчни количества. Липсата му е свързана с липсата на еластичност на тъканите и способността на тъканите на перинеума или пениса да атрофират преди време и да загубят способността да се възбуждат.

  Връзка с ендокринната система

  Ако съпругът няма ствол на пениса, тогава специалистите в медицинския център ще помогнат да разберат защо се е случило това. Диагностиката и преминаването на няколко теста ще ви помогнат да се справите със сочен проблем и да определите различни начини за лечение на болестта.

  Ако мъжете не станат, какви проблеми ще помогнат да се разбере доставката на анализ за хормони, тъй като грешката може да е в неправилната работа на жлезите. Ако възникне хормонален дисбаланс, в допълнение към нарушение на еректилната функция от доста млада възраст могат да се появят редица физиологични симптоми:

  ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ! Лекарите са онемели! Ефективен начин за УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА! Трябва само 5 минути преди това. Прочетете повече >>

  • тембъра в гласа се променя;
  • намалена интензивност на окосмяването по тялото;
  • появата на гънки на мазнини по седалището, бедрата и гръдната кост;
  • появата на безсъние и раздразнителност;
  • депресивни състояния, апатия;
  • бързо намаляване на мускулната маса;
  • постоянен стрес и нестабилно състояние;
  • прекомерно суха кожа;
  • бързо намаляване на либидото;
  • намалена честота или пълно отсъствие на ерекция през нощта;
  • повишено отделяне на пот;
  • бърза анемия;
  • намалена костна плътност и чупливост.

  Хормонът при мъжете изчезва от тялото след четиридесет години, но понякога проблемът възниква и в по-млада възраст..

  В допълнение към тестостерона, може да има проблеми с пролактина, поради излишък от който мъжът никога няма пенис.

  Многобройни научни статии настоятелно препоръчват на младите хора периодично да се изследват за хормони и нива на захар в кръвта или урината. Често пенисът не си заслужава, просто защото дейността на хипофизната жлеза е нарушена или няма достатъчно инсулин в кръвта при пациенти със захарен диабет, диагностицирано е възпаление на простатната жлеза или рак на простатата.

  4 НАЙ-ДОБРИТЕ НАЧИНА ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНИСА!

  1. Най-ефективният и доказан е Mighty Tool. Те пишат много за него, рецензии можете да прочетете тук.
  2. Увеличете с помощта на дългосрочен щранг за сметка на Urotrin. Колкото по-дълго "устройството" е в готовност, толкова по-дълго става. Добър пример са баскетболистите, често скачам, затова са толкова високи.
  3. Можете да използвате различни упражнения за увеличаване на пениса.
  4. Използване на устройства за увеличение, като удължител.
  5. И, разбира се, хирургичният път е опасна операция, но 100% работеща.

  Особености от психологически характер

  Трябва да се зададе въпросът защо съпругът не получава фалоса, след анализ на текущите събития и оценка на психологическата ситуация, тъй като това ще помогне в лечението.

  Тези проблеми най-често включват:

  • Защо мъжете получават ерекция сутрин
  • постоянен стрес;
  • депресия и апатия;
  • нервно пренапрежение;
  • травма, свързана с неуспешни сексуални връзки;
  • първи полов акт и страх от позор;
  • комплекси от сексуалния план;
  • несигурност и страх от сексуални желания;
  • липса на увереност в собствената им сексуалност;
  • страх от незащитен полов акт, който ще доведе до нежелана бременност или инфекция с полово предавани болести;
  • сексуален контакт или няколко преди полов акт;
  • психологическа несъвместимост с партньор;
  • повишена тревожност.

  Основните разлики между психологическите и физиологичните характеристики са внезапността на появата, честотата на поява. Репродуктивната функция е нарушена само в зависимост от началото на конкретна ситуация и личността на партньора, а ерекцията може внезапно да изчезне по време на акт.

  При органичната форма липсва еректилно състояние сутрин и през нощта, а при психологическата форма това състояние се запазва.

  За да изключите психологическата липса на ерекция, трябва да наблюдавате кога пенисът не се повдига. Ако това се случи само с един сексуален партньор, въпросът тук определено е в несъвместимостта на психологическия план и няма да работи за изграждане на връзка с нея.

  Други фактори, влияещи върху половата функция

  Има редица други причини, поради които любимият съпруг не получава фалос, което не може да се припише на горното.

  На въпрос защо гениталният орган не се напряга, може да се отговори, че това се дължи на:

  • злоупотреба с алкохолни напитки;
  • проблеми с наркотични или психотропни вещества;
  • неконтролирано пушене;
  • наличието на хронични заболявания (сърдечни патологии, атеросклероза, хемороиди);
  • пасивен начин на живот;
  • възпалителен процес в тазовите органи и простатата;
  • затлъстяване или наднормено тегло;
  • проблеми с централната нервна система;
  • наранен гръбначен стълб;
  • треска с инфекция или възпаление;
  • медицински процедури на пениса;
  • лекарства.

  Един от най-популярните въпроси в интернет е дали еректилната дисфункция ще трябва да се лекува, ако се извършва обрязване. Експертите казват, че подобна манипулация може да се направи без страх от проблеми с потентността, тъй като двете процедури не са свързани..

  Как да излекуваме проблемите с потентността

  Само опитен специалист може да ви каже какво да правите, ако пенисът не си заслужава, така че си струва да отидете на уролог, който ще насочи пациента към:

  • Рецепти с джинджифил за повишаване на мъжката потентност
  • ендокринолог;
  • андролог;
  • невропатолог;
  • секс терапевт;
  • други специализирани специалисти.

  Преди да започнете да лекувате еректилно разстройство, трябва да направите диагноза, ултразвук и някои изследвания. За да лекувате точно заболяването, трябва да обърнете внимание на:

  • хормонални лекарства;
  • народни средства;
  • терапевтична диета, коригирана от лекар;
  • набор от упражнения на Кегел;
  • сесии за психотерапия;
  • корекция на ежедневието.

  У дома можете лесно да излекувате еректилно разстройство, но само ако всички лекарства са предписани от лекуващия лекар. Мъжът не трябва да приема виагра или подобни лекарства самостоятелно, тъй като те имат огромен брой противопоказания.

  За да бъде лечението успешно, преди да предприемете каквото и да било, трябва да уведомите Вашия лекар за приемането на други лекарства, тъй като Виагра не е съвместима с повечето лекарства.

  За да се отървете от психологическите проблеми, трябва да се премахнат предпоставките за тяхното възникване, в противен случай няма да бъде възможно да се установи ерекция у дома. За да спре да се страхува от бременността на партньорката си, ще бъде достатъчно мъжът да избере приемлив контрацептив.

  Традиционната медицина може да отговори точно на въпроса какво да прави, ако даден член не си заслужава: включете във вашата диета храни, полезни за потентността.

  • Как да направите масажор на простатата със собствените си ръце

  В идеалния случай са подходящи колекции от лечебни растения:

  • женско биле;
  • валериана;
  • живовляк;
  • барис;
  • анасон;
  • копър;
  • глог;
  • пион;
  • магданоз.

  В аптеката можете да си купите алкохолни тинктури от златен корен, женшен, елеутерококи, пантокрин. Паралелно с увеличаване на ерекцията, всички билкови препарати нормализират психичното състояние, облекчават стреса и депресията.

  Защо даден член не си заслужава: причини и решение

  Висококачествената ерекция е показател за мъжественост, сила и общо здраве на мъжа. Всички знаят колко болезнено силният пол възприема проблемите в интимния живот и невъзможността да задоволи жената си.

  Ако в най-важния момент членът не стане, мъжът трябва преди всичко да потърси причината, а не да изпада в паника или отчаяние.

  Защо даден член не си заслужава: основните причини

  Определянето на причините, поради които силният пол изпитва затруднения с ерекцията, е необходимо условие за премахване на сексуалните разстройства. Помислете за основните причини за мъжката слабост. Ако мъжът е изпитвал голямо безпокойство или стрес преди полов акт, не е спал достатъчно или е бил много уморен дълго време, това може да повлияе негативно на ерекцията.

  Нервното напрежение и емоционалното състояние са пряко свързани с това как стои пенисът. Продължителната липса на сън и почивка прави качествения секс невъзможен. Тези фактори могат лесно да бъдат елиминирани, като промените режима си и се предпазите от безпокойство..

  Сексуалната импотентност в този случай е временна и не изисква специална терапия. Отделно място сред причините за еректилната дисфункция заема психологическата травма.

  Това не трябва да са страхове и комплекси, свързани със сексуалните отношения. Детските недоволства, общото съмнение в себе си и всякакви силни емоционални сътресения може да са причина за безсилие. Консултацията с психолог или психотерапевт ще помогне да се премахнат психологическите бариери. Решаването на проблем в главата също ще премахне проблемите в леглото..

  Ако еректилната дисфункция е придружена от сърбеж, дискомфорт по време на уриниране, болезнени усещания в областта на слабините, зачервяване и външно възпаление на гениталиите, тогава възниква венерическо заболяване.

  Честа причина за сексуална слабост е хормоналният дисбаланс при мъжете. Ако има подозрение, че именно този фактор влияе върху факта, че пенисът не си заслужава, е необходимо да се направи анализ за нивото на тестостерон.

  Проблеми с потентността могат да бъдат причинени от съдови заболявания, възпалителни процеси в организма, механични увреждания на гениталиите и хирургични интервенции, извършени малко преди появата на сексуални дисфункции. Ако мъжът е болен от грип, остри респираторни заболявания или други патологии, които причиняват намаляване на имунитета на фона на общо отслабване на тялото, може да се развият и проблеми с ерекцията.

  Какво да правите, ако пенисът си заслужава?

  Защо има проблеми с ерекцията, сега е ясно, остава да разберем какво трябва да се направи и какви мерки могат да се предприемат, за да се коригира ситуацията. Има няколко начина за подобряване на потентността:

  • Здравословен начин на живот;
  • Народна медицина;
  • Физически упражнения;
  • Подобряване на храненето;
  • Лечебни ефекти;
  • Елиминиране на патологията (ако намаляването на половата функция е причинено от заболяване).

  За да се постигне резултатът по-бързо, е необходимо да се подходи към лечението по изчерпателен начин, тоест да не се ограничава до един метод, а да се комбинират, въздействайки върху проблема от различни страни.

  Здравословен начин на живот

  Подобрява значително състоянието на отказване от тютюнопушенето, злоупотребата с наркотици и алкохол. Необходимо условие за възстановяване е пълноценният сън - поне 7-8 часа на ден..

  Честото безпокойство и стрес заслужават специално внимание..

  Към горното добавете минимална физическа активност (40 минути ходене на ден) и разходки на чист въздух (дори ходенето на няколко спирки или излизането по обяд вече ще бъде полезно).

  Народна медицина

  Народните средства са добър помощник в борбата срещу еректилната дисфункция.

  Рецепта 1

  За да приготвите този продукт, ще ви трябват 0,5 литра натурален мед, същото количество червено десертно вино и 0,5 кг ситно нарязани листа от алое. Смесете всички съставки и оставете на студено за 5 дни.

  Лекарството трябва да се приема преди хранене, по чаена лъжичка сутрин, по обяд и вечер през седмицата. След това продължаваме лечението още 3 седмици, но вече в супена лъжица.

  Рецепта 2

  Приготвянето на следващото лекарство изобщо не е трудно, за това трябва да смесите мед (супена лъжица), пилешки жълтък и мумия (0,2 g). Ефективна смес е готова. Вземете го 1 път на гладно, за предпочитане през нощта. Продължителността на курса е 10 дни. След това почивка за същото време. И ние повтаряме курса още два пъти с почивки.

  Рецепта 3

  За да приготвите този продукт, имате нужда от сок от моркови и мед. Добавете натурален мед (супена лъжица) към чаша прясно приготвен сок. Колкото по-дълго използвате продукта, толкова по-добър е резултатът..

  Рецепта 4

  Орехите помагат при сексуална слабост. За осезаем ефект трябва да ядете по 1 чаша ядки на ден. Препоръчително е тази част да се раздели на няколко приема. Резултатът ще бъде още по-добър, ако ядките се измият с топло мляко (за предпочитане козе мляко). Продължителност на курса - 1 месец.

  Рецепта 5

  Добре известно средство за мнозина е стафидите в млякото. Правенето му е съвсем просто: варете стафиди (около 50 г) за 5 минути в чаша мляко. Варените стафиди трябва да се ядат с мляко. Препоръчва се такова средство да се използва поне 3 седмици..

  Рецепта 6

  Семената на пащърнак спомагат за повишаване на потентността. За да приготвите от тях лекарство, полезно за здравето на мъжете, просто трябва да излеете 2 чаени лъжички семена с половин литър вряща вода и да оставите в термос за няколко часа. Полезно е да приемате инфузията сутрин преди хранене, половин чаша.

  Рецепта 7

  Известен със своите полезни свойства и целина. Достатъчно е да го добавяте в нарязан вид всеки ден към салата (2-3 супени лъжици). Също така, пресен корен от целина и салата дават добър ефект (добавете моркови към настъргания корен и подправете с растително масло).

  Рецепта 8

  Покълналите пшенични зърна са отлично средство не само за повишаване на потентността, но и за благосъстоянието на целия организъм. Можете да ги купите в специализиран магазин или да го направите сами.

  За целта изплакнете и разпределете върху съд, предварително покрит с влажна кърпа, с равномерен слой от около 50 г пшенични зърна. След това сложете още една влажна кърпа отгоре. Ако е необходимо, навлажнете плата след известно време.

  В рамките на 2-3 дни зърната ще поникнат и ще бъдат готови за консумация. Една супена лъжица на гладно ще бъде достатъчна.

  Физически упражнения

  Задръстването в тазовите органи често е отговорът на въпроса защо мъжете имат сексуална слабост. Това явление може ефективно да се елиминира чрез упражнения..

  Обикновените загряващи комплекси също ще донесат ползи, но за най-добър резултат е по-добре да добавите няколко специални прости упражнения към сутрешните си упражнения или вечерното загряване..

  Упражнение 1

  Трябва да правите упражнението в изправено положение, с леко свити колене. Представете си, че мускулите на задните части държат камъка. Редувайте ги последователно с максимална сила и след това се отпуснете.
  За начало ще са достатъчни 10 компресии-релаксации. След това броят им трябва да се увеличи..

  Упражнение 2

  Упражнението прилича на джогинг на място, само чорапите не могат да бъдат откъснати от пода. Само петите трябва да се повдигат. "Тичането" трябва да се извършва интензивно, бързо с колене напред. Трябва да започнете от 1 минута, постепенно довеждайки до 5.

  Упражнение # 3

  Заемете седнало положение. Гърбът е прав, раменете са изправени, тялото е леко наклонено напред. Стегнете максимално мускулите между тестисите и ануса, след което се отпуснете.

  Препоръчително е да си представите, че крупата е разпръсната върху седалката, която трябва да се събира от тези мускули. Мускулите на седалището не трябва да участват в напрежения и отпускане, те трябва да бъдат напълно отпуснати.

  Описаните упражнения не отнемат много време и са подходящи за мъже на всяка възраст. Основното правило при изпълнението им е ежедневните тренировки и увеличаването на натоварванията. Този подход определено ще гарантира появата на резултата..

  Подобряване на храненето

  Правилно формулираното хранене може да коригира много нарушения в интимната сфера. Някои храни, ако са включени в ежедневната диета, могат значително да увеличат потентността и да подобрят качеството на ерекцията..

  Тези продукти включват:

  • Извара, яйца, постно месо и риба (подходящо за мъже поради високото съдържание на протеин, необходимо за мъжката сила);
  • Бобови растения, овесени ядки, магданоз, телешки черен дроб, херинга, тиквени семки, гъби (богати на цинк, липсата на които води до сексуална дисфункция);
  • Маслини, маслини, нерафиниран зехтин, чесън, морски дарове (здравословни, защото съдържат селен, който също е важен за здравето на мъжете);
  • Хляб от пшенично брашно, морска риба (са източник на фосфор);
  • Зелените, кивито, цитрусовите плодове, настойката от шипка (богата на витамин С);
  • Шам-фъстъци, бадеми, орехи (съдържат аргинин, подходящ за мъже).

  Ограничаването на бързо хранене, мазни и пържени храни, яденето на пресни зеленчуци и плодове, приготвянето на пара на храна е ключът към доброто здраве и висококачествената ерекция..

  Лекарствен ефект

  Възможно е да се повиши потентността с лекарства само след консултация с лекар. Само специалист ще вземе предвид всички индивидуални характеристики и ще предпише лекарство въз основа на причината за сексуалната дисфункция.

  Сред лекарствата са Levitra, Viagra и Cialis. Таблетките действат по същия принцип, като увеличават притока на кръв към пениса и засягат съдовете.

  Слабата ерекция или нейното пълно отсъствие оставя отпечатък не само върху личните отношения на мъжа, но и върху целия му живот.

  Ако подхождате отговорно към лечението и правилно определяте причината за еректилна дисфункция, можете да възстановите мъжката сила при всякакви условия и на всяка възраст..