Запис публикуван от Solnoshko 14 март 2011 г.

23 044 гледания

Момичета, моля, кажете ми. Днес 9DPO, направи най-измамните. Веднага, ВЕДНАГА! показа втора лента по време на разработката, тя беше розова. Тестът е изсъхнал и е почти невидим, едва, ако се вгледате внимателно! Как така? Може би този тест е такъв, че първо показва, а след това, ако резултатът е отрицателен, тогава показва /?

15 коментара

Препоръчани коментари

Присъединете се към нашите дискусии!

Трябва да сте потребител, за да публикувате коментар.

Създай профил

Регистрирайте се, за да получите акаунт. Просто е!

Да вляза

Вече е регистриран? Влезте тук.

Най-доброто в сайта

AMG - анти-Мюлеров хормон

Кога мога да направя тест за бременност?

Wobenzym увеличава вероятността от зачеване

Популярни теми

Автор: Таракашка
Създаден преди 20 часа

Автор: Джой Гастел
Създадено преди 1 час

Автор: Мама О
Създаден преди 6 часа

Автор: Ksunechka_G
Създаден преди 3 часа

Автор: TusЯ
Създаден преди 2 часа

Автор: Джой Гастел
Създаден преди 3 часа

Автор: Джой Гастел
Създаден преди 2 часа

Автор: Criss91
Създаден преди 18 часа

Автор: Чакащ щъркел
Създаден преди 2 часа

Автор: Kotik_obormotic
Създаден преди 22 часа

Прегледи на клиники

За сайта

Бързи връзки

 • За сайта
 • Нашите автори
 • Помощ за сайта
 • Реклама

Популярни секции

 • Форум за планиране на бременността
 • Графики на базалната температура
 • Библиотека за репродуктивно здраве
 • Отзиви за клиники за лекари
 • Комуникация в клубове за PDR

Материалите, публикувани на нашия уебсайт, са с информационна цел и са предназначени за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински съвет. Определянето на диагнозата и избора на метод на лечение остава изключителната прерогатива на лекуващия ви лекар!

Фраутест лъже или не?

Потребителски коментари

 • 1
 • 2

Добро утро, кажи ми, че е бременност?

Здравейте, да, потвърдена е бременността с 2 седмици ?

Реагентите бяха дори по-ярки от вашите ((и повече от веднъж, но уви, не b (((надявам се, че не лъжете)))

След това реагирам на всички тестове или нещо подобно, долният evitest вече е направил)

Не твърдя, че всичко, но в повечето случаи те дават реактив, но във вашия, надявам се, ще бъде използван

Да, разбирам, аз самият не го вярвам? Е, разбирам, че те не могат да реагират на всички? благодаря ️

И всичко ще е ясно

Тук сам. Фрау веднага ми показа дръзка втора лента.

Не съм лъгал. Показано schA много преди. Така че всичко е възможно

Така ми показва след 4 дни, мнозина пишат, че реактивът, ами три и хвърли първия, наистина целият реагент (

Той ми го показа след седмица. И го показа за 4 дни. Отидох и си купих електронна и той също показа, че е бременна.

лъжа и как. Не бих повярвал на такава ивица. даде ми реактива

Той показа най-ярката от всички, но тъй като на следващия ден Evi беше по-ярка от Frau?... Не вярвам на никакви тестове, освен Evi

Има различни фирми, които лъжат. Мисля, че това е истинска лента за бременни!

Фрау направи 5 парчета, дори преди закъснението... Всички със слаба 2 ивица. През първия ден забавяне 2 беше ярко. Преди това (когато не би било) - една лента.

Надявам се и това да е вярно? благодаря за надеждата ️

Показа ми истината ?

Не излъгах)

? терминът беше малък?)))

4 дни преди закъснението

Е, имам и 4 дни преди закъснението. направи тест от друга опаковка за час, също има, но по-бледа от тази на снимката (ами, пих много течност и урината не беше концентрирана, дори на цвят беше различна) сега до сутринта)) ще се вижда) не мога да повярвам, честно казано че има две ивици? след 1,5 години интензивно планиране (

Не знам... Що се отнася до мен, вие имате ясна втора линия

Трябва ли да се доверя на Frautest за бременност

Един от верните помощници на нетърпеливите момичета, които мечтаят да разберат за настъпването на зачеването възможно най-рано е Frautest за бременност. Тестовете на тази конкретна популяризирана марка са лесни за закупуване във всяка аптека или супермаркет..

Дали тези мини джаджи са верни и лесни за използване? Какви са техните предимства и недостатъци? Какви отзиви оставят онези жени, които са ги изпитали върху себе си?

Тестови характеристики

Най-измамният тест се произвежда от добре позната немска компания, която произвежда цяла гама продукти не само за определяне на бременността, но и за диагностични мерки с различна степен на сложност: овулация, наличие на бактериални инфекции, диагностика на изтичане на околоплодна течност.

Frautest за бременност определя зачеването, подобно на други устройства от този тип, от наличието на hCG (хорионганадотропин) в урината на човек. От момента, в който оплодената яйцеклетка се прикрепи към маточната кухина, количеството на този хормон започва да се увеличава, което се записва чрез тестове.

Всички устройства от тази марка имат доста висока чувствителност, която е 15 IU. Това означава, че когато нивото на hCG в урината на бременна жена достигне 15 единици, тестът ще покаже наличието на бременност..

Производителят твърди, че надежден резултат може да се получи още 2 дни преди началото на очакваната менструация. В същото време диагностиката може да се извършва по всяко време на деня, въпреки факта, че резултатът, получен сутрин, се счита за по-точен..

Въпреки уверенията на инструкциите, че точността на изследването е 99%, случаите на неверни отговори не са толкова редки. В допълнение, в мрежата можете да намерите рецензии, които казват, че след диагнозата изобщо не е имало ленти на теста.

Въпреки това има много малко подобни негативни твърдения на жените. В повечето случаи неверните или никакви резултати се дължат на следните причини:

 • Нарушаване на експлоатационните правила;
 • Дефектен продукт;
 • Прием на голямо количество течност преди диагностика;
 • Тестът се проведе в изправено положение след контакт с урина;
 • Количеството урина беше недостатъчно за проявата на реагента;
 • Използване на диуретици в навечерието на проучването;
 • Изтекъл тест.

Ето защо, преди да купите, трябва внимателно да прочетете правилата за използване на устройството, да проверите датите на годност. По-добре е да закупите тест за бременност Frautest в големи аптечни вериги или проверени интернет аптеки.

Кой Frautest да изберете

Както вече казахме, най-грешният тест за бременност има няколко вида, които се различават един от друг по ценова категория и диагностичен метод. Всички тестове на тази марка са предназначени за домашна употреба..

Нека разгледаме подробно техния принцип на действие и характеристики..

Express Frautest

Един от най-популярните представители на тази марка. Express Frautest са ленти, импрегнирани с реагент, който реагира на нивото на hCG в урината.

Цената на теста варира от 60 до 80 рубли на лента. Което е много демократично за силно чувствителен тест.

Лентата е допълнително защитена от отрицателни външни влияния чрез запечатана опаковка, която не позволява влагата да премине през нея.

Всяка картонена кутия е снабдена с подробни инструкции, които не само казват как да използвате тест лентата, но и характеризират други диагностични устройства от тази марка..

От едната страна лентата е импрегнирана с реагент, който реагира на нивото на hCG в урината. С тази страна тестът се спуска в контейнер, пълен с урина, до маркираната линия. След това лентата се отстранява и се поставя върху суха хоризонтална повърхност.

Първата трябва да бъде светлата контролна лента. Неговото присъствие показва, че тестът не е дефектен и е в състояние правилно да диагностицира бременността.

Втората ясно видима ивица е знак за настъпилото зачеване. Ако остане бяло, то този път не сте станали майка..

Frautest Double Control

Диагностичната техника за този тест е идентична с предишната. Разликата е, че в една картонена кутия има 2 ленти. Всеки от тях е в херметически затворена чанта.

"Двойна" проверка ви позволява да провеждате изследването два пъти, за да сте сигурни, че резултатът (например, ако втората лента е слабо видима, можете да повторите теста след ден или два).

Между другото, по отношение на разходите е по-изгодно да закупите Double Control. В крайна сметка цената му не надвишава 100 рубли.

Експерт Frautest

Това устройство е по-скъпо от предишните примери. Цената му достига 140 рубли. Но е и много по-удобно за използване..

Този тест е от тип касета, тоест не е необходимо да се потапя в съд с урина.

Тестовият комплект винаги се доставя с пипета, с която няколко капки урина се поставят на мястото, посочено на теста. Остава да бъдете търпеливи и да оцените получения резултат: той ще се появи след 5 минути в специален прозорец.

Комфорт Frautest

Това устройство е най-лесно за използване, тъй като е достатъчно да поставите лентата под струята урина, за да получите резултата. Само 5 минути чакане - и можете да видите резултата от изследването.

Тестът е хигиеничен. Снабден е с пластмасова дръжка от едната страна и лента с чувствителен реагент от другата..

Комфорт Frautest цена - от 140 до 150 рубли.

Ексклузивен Frautest

Това устройство, както и предишното, принадлежи към типа диагностична струя. Тоест, за да се проведе изследване, то се поставя под поток от урина..

Той се различава от аналога си по наличието на защитна капачка, която се използва за затваряне на реагента след изследване.

Този тест за бременност Frau е най-скъпият. В различните региони на Русия цената му варира от 250 до 280 рубли.

Независимо кой тип диагностични тестове на тази марка сте избрали, трябва да се помни, че резултатите от изследването се оценяват в рамките на 10 минути след теста. След това време резултатите са невалидни..

И ако втората лента е едва видима?

В отзивите за Frautest жените често говорят за проявата на леко видима лента, чудейки се дали това означава началото на бременността.

В този случай ситуацията може да бъде двойна. От една страна, ако жената диагностицира на възможно най-ранна дата и нивото на hCG е все още много малко, едва забележима лента наистина може да бъде сигнал за бременност..

От друга страна, някои жени оценяват резултатите много по-късно от предвиденото време. В този случай слабата втора ивица, особено ако е сива, не е признак за началото на зачеването..

Освен това, ако много влага попадне върху Frautest, втората слаба ивица, която се появява, е доказателство за нейното изсъхване, а не реагент. Във всеки случай, ако на вашия тест се появи втора, едва видима лента, диагнозата трябва да се повтори след няколко дни, като се изчака закъснение в менструалния цикъл..

Отзиви за Frautes

Въпреки уверенията на производителите относно високата надеждност на резултатите, прегледите на тестовете за свръхчувствителни фрактури често са противоречиви..

Леля, на 25 години

Разбира се, всички Frautests са много лесни за използване и можете да ги купите във всяка аптека. Но лично Фрау много ме разочарова..

След втория ден от дългоочакваното забавяне купих 5 броя различни най-евтини тестове. Всички те показаха леко забележима втора лента. Разбира се, бях възхитен и отново отидох в аптеката, за да си купя по-скъп тест, който може да покаже ярка лента.

Купена Фрау. В опаковката имаше две ленти наведнъж. Платени около 100 рубли. Беше смаяна от щастие, когато видя втората ярка ивица. След 4 минути тя пребледня, но все още се виждаше ясно.

След още 2 дни реших да използвам втората лента, за да подаря на съпруга си. И тогава се случи чудо! Нямаше призрак, нито лента върху тестото! И след няколко часа започнах менструацията си.

Разбирам, че можех да получа тест за дефекти и всичко това, но вече не му вярвам.

Коментар на сайта myzachatie.ru: най-вероятно говорим за ситуация, когато бременността все още е била там, но е била прекъсната възможно най-рано. Това не е необичайно. Експертите смятат, че това се е случвало на повечето жени поне веднъж в живота им. Най-често прекъсването настъпва много рано, дори преди закъснението на менструацията, и следователно остава незабелязано. Това обикновено се дължи на факта, че зиготата е била „некачествена“. Ако ситуацията е еднократна, това не означава нито безплодие, нито здравословни проблеми. Бременността ще дойде, но този път не.

Валентина, на 26 години

Веднага след сватбата, съпругът ми и аз се справихме с въпроса за размножаването. Но бременността не дойде. И когато започнах сериозно да мисля за пълен преглед, седмица преди менструация, коремът ме боли ужасно.

Отидох на лекар. Оказа се, е, много древна жена, която категорично ми заяви след преглед на стол, че имам рак и уреаплазма. Да кажа, че бях в шок, означава да не кажа нищо.

Когато ридаех, напуснах кабинета им, видях приятел. Тя ми разказа за пристъпите на лудост на този прекрасен лекар и ме посъветва да купя Frautest и след това да отида на ултразвук.

Следвах съвета й и рано сутринта (дори нарочно зададох аларма) хукнах да правя теста. Появи се бледорозова ивица. Дори се страхувах да й дишам! След 3 дни лентата стана малко по-ярка и след седмица с гордост показах на всички 2 ярки ивици!

Страхотен тест. Препоръчайте го на всички.

Джулия, на 28 години

Дългоочакваната бременност беше „изчислена“ чрез 2 теста. Един от тях беше Frautest.

Значи това е. Точно в деня, когато имах първия ден на закъснение, направих тези два теста. Evitest, който между другото е с по-ниска чувствителност, показа втората лента. На същия ден тестовете за hCG разкриват бременност. И Фрау упорито „мълчеше“ още 5 дни! Не препоръчвам!

Светлана, на 21 години

Страхотен тест. Просто и достъпно. Когато реших, че съм бременна (и реших, че е неотменима), веднага си купих тест. Аптеката посъветва Фрау. Не спорих, особено след като чувствителността, посочена на опаковката, ми даде голяма надежда..

Направих всичко според инструкциите, изчаках определеното време - и бях много разстроен: имаше само една лента. Хвърлих теста в кошчето и отидох да скърбя. Но неотменната ми увереност, че съм бременна, ме преследваше. И аз (и изобщо не се срамувам) се качих в кошчето, за да погледна за пореден път омразната лента. И знаете ли какво видях там? Секундата! Да, тя беше слаба, но беше!

На следващия ден, в работното време на аптеката, вече стоях пред фармацевта, за да си купя електронен тест. Да, имах седмица бременност! Същите резултати бяха потвърдени от гинеколог.

Прочетете и кой тест за бременност е по-добър (преглед на различни марки тестове).

Може ли Frautest да греши

Фалшиво отрицателни тестове, които са получили НЕ, но всъщност ДА


Мечтая да родя силно бебе
потребител
" за мен "
Дневник
Мнения: 194
Регистрация: 25.09.07

Има голям раздел за фалшиво положителни тестове..
Но се случва и тестът да покаже една лента, но всъщност има бременност.
Кой го имаше, споделете вашия опит.
Благодаря

Редактирано от mariaank на 9 ноември 2007 г. 17:15 ч


*
потребител
" за мен "
Дневник
Мнения: 153
Регистрация: 6.01.07
Москва

Никита 29.04.2006
Настя 22.04.2011


Мечтая да родя силно бебе
потребител
" за мен "
Дневник
Мнения: 194
Регистрация: 25.09.07

Irunchiks уау
ЧЕСТИТО, че все пак беше фалшив тест
Как се чувствахте през тези дни на забавяне? безсимптомно?

Редактирано от mariaank на 7 ноември 2007 г. 17:49


*
Сузер
" за мен "
Дневник
Мнения: 873
Регистрация: 9.10.03
Пермски

София
Александра
natusic-

Познавам две майки
тестовете бяха отрицателни и нямаше симптоми, с изключение на закъснение, в резултат на което се родиха и двамата

Редактирано от: A®Nata на 7 ноември 2007 г. 17:53 ч


Мечтая да родя силно бебе
потребител
" за мен "
Дневник
Мнения: 194
Регистрация: 25.09.07


*
Сузер
" за мен "
Дневник
Мнения: 873
Регистрация: 9.10.03
Пермски

София
Александра
естествено-


Мечтая да родя силно бебе
потребител
" за мен "
Дневник
Мнения: 194
Регистрация: 25.09.07

колко нерви са износени през тези 3 седмици в очакване на китове от минке

Фраутест лъже или не?

Фраутест лъже или не?

Здравейте момичета.
Съпругът ми и аз се опитваме да имаме бебе от дълго време, но Бог все още не се е развалил.
Едно беше, че тя направи много тестове от различни компании и те ни дадоха реактиви, този BB тест.
Днес отворих хладилника и ми миришеше много безвкусно! Никой освен мен не забелязва тази миризма. Реших да направя Фрау. При два теста има втора слаба лента. Имам 10 dpo

Здравейте момичета.
Съпругът ми и аз се опитваме да имаме бебе от дълго време, но Бог все още не се е развалил.
Едно беше, че тя направи много тестове от различни компании и те ни дадоха реактиви, този BB тест.
Днес отворих хладилника и ми миришеше много безвкусно! Никой освен мен не забелязва тази миризма. Реших да направя Фрау. При два теста има втора слаба лента. Имам 10 dpo

Фрау ли ви излъга?

След известно време проверете истинността на Frau, просто трябва да изчакате известно време.

през целия месец ми се струваше, че все още съм бременна, имаше странни промени, които преди нямаше умора, не същите като обикновено. Гадене от любимите ми храни и сутринта имаше 4 пъти със сигурност, гърдите ми се увеличиха.... показаха наведнъж 1. Вече започнах да се разстройвам, но всичко продължи по същия начин. Стомахът хленчеше, сякаш CD ще дойде, реших, че или да, или не, изчаквам 4 дни и правя теста. купи 2, направени следобед, показа 2, реши да го направи сутрин за надеждност още на 5-ия ден от забавянето и веднага показа 2 ясни ивици!
След още 3 дни отидох на ултразвуково сканиране, където казаха, че бременността е маточна някъде 12-14 дни.
Сега чакам. Изглежда, че всичко е различно! Пожелавам на тези, които желаят желаните 2 ивици!

всички тестове могат да лъжат. защото те не винаги се съхраняват правилно и малко от нас обръщат внимание на периода на съхранение.

Моля за помощ и съвет.
Долната част на корема ми се дърпа и започна тежко отделяне, гърдите ми са подути и болезнени, чувствам се уморен, лицето ми е поръсено с пъпки. Всичко е като преди компактдиска, но те бяха наскоро и приключиха на 11 януари.
Тестът за бременност е отрицателен. Едва тогава разбрах, че не съм изчислил правилно и не са минали две седмици от деня на предполагаемото зачеване, а само 10, така че тестът не може да даде резултат.
Бременна ли съм? Кой може, моля, да ми каже от кого как се прояви.

Най-грешен за бременност и неговите разновидности

Когато възнамеряват да си купят тест за бременност, жените рядко разчитат само на съветите на фармацевт в аптека. Любопитните дами питат приятелите си или търсят информация в интернет. Предлагам да научите за тънкостите при избора на тестове за определяне на бременност, като използвате примера на продуктите на немската компания Frautest.

Как работят тестовете за бременност

Седмица след оплождането на яйцето, върху ембриона се образува феталната мембрана, която се нарича хорион. Той предпазва плода през първия триместър, докато се образува плацентата. Хорион произвежда специфичен хормон - човешки хорион гонадотропин (hCG), наличието на който в женската урина показва бременност. Тестът за бременност съдържа вещество, което реагира с hCG в урината. Ако жената не е бременна, на тестера ще има една контролна лента. Дамите в позиция ще видят две ивици, потвърждаващи бременността.

Втората лента при проверка с тест за бременност преди закъснението на менструацията може да е бледа, но да означава положителен резултат

Видове продукти, произведени от Frautest

Немската компания Frautest произвежда диагностични тестове за жени от 1991 г. насам. Тестерите могат да определят:

 • овулацията е денят, когато вероятността за зачеване е по-висока. За тази цел използвайте FRAUTEST Ovulation (Frautest ovulation) или FRAUTEST Planning (Frautest plannin). Пакетът от двата варианта съдържа 5 лентички за еднократна употреба, които реагират на повишаване на концентрацията на лутеинизиращ хормон (LH) в урината, когато яйцеклетката е готова за оплождане. Комплектът Frautest plannin съдържа две допълнителни лентички за откриване на бременност;
 • млечница - гъбична инфекция на лигавицата във влагалището. FRAUTEST candida (Frautest candida) открива наличието на кандидозна гъбичка в слузта, произведена от шийката на матката. Опаковката съдържа лента за реагент за еднократна употреба;
 • бактериална инфекция - вагиноза. Диагностиката FRAUTEST определя наличието на патогенни микроорганизми във влагалището чрез промяна на киселинността на влагалищния секрет. За това се използва уплътнение с реагиращ компонент;
 • изтичане на околоплодна течност. FRAUTEST Amnio е подложка за еднократна употреба с тест лента, която реагира на Ph ниво на вагинална слуз над 5,5. Амниотичната течност има ниво на Ph от 6,5 до 7, а промяната в цвета на лентата с реагенти означава изтичане от феталния пикочен мехур;
 • менопауза (менопауза) - изчезване на плодовитостта. В пременопаузата, която предшества менопаузата, женското тяло намалява производството на естроген и прогестерон, а фоликулостимулиращият хормон (FSH), напротив, активно се синтезира. Менструацията отсъства. Положителното взаимодействие на реагента при FRAUTEST менопауза демонстрира подхода на менопаузата. Опаковката се състои от две ленти с ленти, които се използват с интервал от 2 седмици;
 • бременността е най-популярната продуктова линия на Frautest. Според производителя реагентът с антитела към hCG може да определи успешното зачеване дори преди пропуснати периоди.

По-добре е да закупите тестове за бременност в аптека, където се спазват правилата за тяхното съхранение

Чувствителността на теста е равна на нивото на концентрация на хормон на hCG в урината на жената. 2 седмици след зачеването, нивото на hCG достига 20-100 mIU / ml. Колкото по-ниска е цифрата на етикета на теста (от 15 на 30), толкова по-рано ще покаже бременност.

Таблица: тестове за бременност от Frautest

Име на тестаХарактеристика:ЧувствителностЕфективност 2 дни преди закъснението на менструациятаПолзиРазходите
Frautest Express (Frautest express)Една лента с нанесен реагент се потапя в събраната урина, за да се получат резултати. Запечатаната опаковка предпазва тест лентата от влошаване поради разливи на течности.15 mIU / ml99,9%
 • Ниска цена сред високо чувствителни тестове;
 • използването не изисква специални умения.
От 65 рубли
Двойно управление Frautest (Двойно управление Frautest)Комплект от две ленти ленти експресна версия.15 mIU / ml99,9%
 • Изгодна покупка за тези, които трябва да се уверят, че резултатите от теста са точни;
 • възможността за повторно тестване след известно време.
От 100 рубли
Експерт по измамаКомплект чиния с реактив, контейнер за събиране на урина и пипета. На таблетката има две дупки - за урина и показване на резултата.15 mIU / ml99,9%
 • Комплектът включва съд за течност и пипета в стерилно състояние;
 • максимална близост до лабораторни изследвания.
От 145 рубли
Frautest Comfort (Frautest comfort)Мастилено-струйният тест за бременност представлява реактивна касета с широк връх, за да се осигури хигиенен тест. Не е нужно да събирате урина в буркан.15 mIU / ml99,9%
 • Лесно използване;
 • няма нужда да се събира урина в отделна купа.
От 155 рубли
Frautest Exclusive (Frautest Exclusive)Мастилено-струйната версия със стилен дизайн. Специална капачка предпазва върха след взаимодействието на реагента и урината.15 mIU / ml99,9%Възможността да запазите резултата за спомен в красива опаковка.От 260 рубли

Първият производствен завод на Frautest в Германия е открит през 1991г. Марката дойде в Русия след 8 години - през 1999 година.

https://www.frautest.ru/about/

Недостатъци на продуктите Frautest

Диагностичните тестове на Frautest имат няколко недостатъка:

 • не най-високата чувствителност. В аптеката можете да намерите тестове с чувствителност 10 mIU / ml в същия ценови диапазон. Следователно Frautest ще даде точен резултат по-късно;
 • втората лента обикновено е по-бледа от контролната, което може да накара жените да интерпретират погрешно резултата от теста;
 • вероятността от получаване на фалшиво отрицателни или фалшиво положителни резултати (както всички други тестове). Първите се случват по-често поради преждевременно изследване, когато hCG все още не е достигнала необходимата концентрация в урината или поради голямото количество изпита течност. Също така има покупки на тестове с изтекъл срок. Възможен е грешен положителен тест:
  • в рамките на два месеца след раждането и две седмици след аборт или спонтанен аборт;
  • в присъствието на някои новообразувания в тялото на жената, които произвеждат hCG;
  • в случай на прием на лекарства, съдържащи hCG.

Фотогалерия: опции за тестове за бременност от Frautest

Как да използваме правилно тестовете за бременност

Диагностичните тестове от Frautest са удобни за използване, но изискват спазване на правилата:

 • направете тест за бременност, особено преди забавяне на менструацията, трябва веднага след събуждане сутрин. Към този момент концентрацията на hCG в урината достига максималните си стойности;
 • Не пийте и не приемайте диуретици преди тестване. През нощта също не трябва да пиете много течности, така че сутрешната урина да е по-концентрирана;
 • резултатът от теста може да се счита за надежден само 10 минути след теста. Тогава реакцията на компонентите може да даде невярна информация..

Имайте предвид, че отрицателният резултат от теста все пак ще изисква посещение на лекар, ако периодът ви се забави. И потвърждението за бременност задължава жената да се свърже с предродилна клиника.

 1. Отворете торбата и извадете тест лентата, като държите цветния край.
 2. Потопете тест лентата вертикално в контейнера с урина до линията, посочена със стрелките, за 10 секунди.
 3. Поставете тест лентата върху суха, хоризонтална повърхност.
 4. Оценете резултата след 3-5 минути.

За събиране на урина можете да използвате и наличните в къщата контейнери, но трябва да сте сигурни, че те са чисти и сухи и е по-добре да купите нови в аптеката

Двойният контрол на Frautest се извършва по същия начин като експресния тест, но се препоръчва използването на втората лента след 48 часа.

При тест, извършен два дни по-късно, ивиците стават по-ярки в случай на бременност

 1. Разопаковайте опаковката и извадете тестовата плоча и пипетата.
 2. С помощта на пипета добавете 3-4 капки урина към малкия отвор на таблетката.
 3. Поставете теста хоризонтално на чиста и суха повърхност.
 4. След 3-5 минути резултатът ще бъде видим в голям прозорец на таблета.

Не е трудно да използвате Frautest експерт у дома, към теста са приложени ясни инструкции

 1. Отворете чантата и извадете тестовата касета.
 2. Отстранете защитната капачка.
 3. Поставете пробната част под струята урина за 10 секунди.
 4. Поставете защитната капачка и поставете тестовата касета върху хоризонтална суха повърхност.
 5. Проверете резултата след 3-5 минути.

Frautest Exclusive - същият реактивен тест, но върхът с реагента след уриниране върху него трябва да се затвори със специална капачка.

Видео: инструкции за използване на тестове за бременност Fraute и сравнение на тяхната ефективност

Кой Frautest да изберете

Всеки тест за бременност от линията Frautest има предимство, което ще позволи на жената да направи избор:

 • експресен тест или двоен контрол ще спестят пари със същата ефективност с други продукти на Frautest;
 • двоен контрол помага за двойна проверка на резултата с помощта на един пакет от Frautest;
 • експертът по таблетките Frautest елиминира необходимостта от закупуване на стерилни устройства за теста;
 • струята Frautest може да се използва извън дома, тъй като не е нужно да събирате урина;
 • изключителната версия е подходяща за съхранение в албума за бременност.

Frautest Exclusive предлага допълнителни предимства - стилен модерен дизайн, комфорт и хигиена, но струва около 5 пъти повече от конвенционалните ленти

Сестра ми информира съпруга си за предстоящото бащинство, като му даде изключителен Frautest за рождения му ден с положителен резултат. Защитената версия на теста за бременност е най-подходяща за сервиране в ресторант..

Прегледи на жените за използването на Frautest за определяне на бременност

Преди не използвах често тестове, но след раждането на дете цикълът изчезна и всеки път откривам признаци на бременност и, за да разсея всички съмнения, прибягвам до тестове. Купих Frautest Express. Той е много чувствителен, което означава, че показва надежден резултат. Инструкциите казват, че точността му е 99%. Той никога не ме е лъгал, но ако го направи, ще пренапиша рецензията.

сицилия

https://otzovik.com/review_5368450.html

Вече нямам доверие на Frautest... Мълчах до последно, въпреки че други показаха вече смела линия.

Светлана

https://www.baby.ru/community/view/22621/forum/post/95806687/?page=2#comments

Двойното управление на Frautest е добро, защото за ниска цена получавате 2 индикаторни ленти и можете да пуснете теста два пъти, което е много удобно. Тестът веднага показа една лента, изчаках още 3 минути и отново една. Без да видя втората лента, отидох да приготвя чай. След лека закуска влязох в банята и си спомних, че не съм изхвърлил лентата. И каква беше изненадата ми, когато видях върху него не една, а две ивици! И втората ивица не беше призрачна ивица, но беше ясно видима. Реших да повторя теста вечер. Времето изтече. От началото до 10 минути имах 1 лента. И един час по-късно отново бяха двама. Като цяло беше решено да направим теста отново. И отидох в аптеката за втората опаковка. Направих теста 2 дни по-късно. На първия ден от забавянето. Втората ивица вече се появи през петата минута и беше ясно видима до 10 минути.

Media_Luna

https://ireкоменnd.ru/content/tak-li-khorosh-frautest-double-control-dlya-opredeleniya-beremennosti-yavlyaetsya-li-test-ne

Когато подозирах, че съм в интересна позиция, хукнах в аптеката за тест, без да чакам закъснение, след 5 дни.Закупих най-скъпия наличен - експерт от Frautest за 160 рубли. На таблета ми Frautest се появи много бледа втора ивица. След 5 дни, при многократна употреба на Frautest Expert, втората лента вече беше ярка. Тоест тестът е установил бременността още преди закъснението..

02lilu05

https://otzovik.com/review_2495762.html

Нито веднъж Frautest не ми показа две ярки ивици. Човек винаги е блед

Рибена кост

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/planirovanie_beremennosti/frautest_vashi_otzyvy/?page=3

Frautest може да се извърши дори няколко дни преди менструация, той не бърка с отговора. Има много опции за продажба: от обикновени ленти за ленти до таблет. Най-много ми хареса комфорта - най-скъпият вариант. Има хубав пластмасов калъф, малък прозорец за показване на резултати и удобен накрайник за анализ. Всичко за всичко буквално отнема 1-2 минути. Въпреки високата скорост, отговорът е верен. Цената е доста достъпна, но ако искате нещо по-икономично, тогава можете да вземете Frautest Express или двоен контрол. Ето как научих за дългоочакваната бременност от Frautest, който издаде две мазни ленти)

kira_malinina_89

https://ireкоменnd.ru/content/moi-zapozdalyi-otzyv-pro-test-na-beremennost-pokazhet-vsyu-pravdu

Frautest направи през първия ден на забавянето - нег., На 7-ми - нег., И последният вече на 21 (!) - ден и само той се оказа ясно положителен))))

декабренок

https://www.u-mama.ru/forum/waiting-baby/want-baby/256737/

Разнообразни тестове за измама при бременност позволяват на жените да изберат подходящия тестер за ситуацията. За всеки резултат, получен след 2-3 дни, е по-добре да го проверите отново и да се консултирате с лекар.