При избора на детско креватче се препоръчва да се вземат предвид няколко фактора: практичността и безопасността на материала за производство и изработка, външния вид и функционалността на продукта. Съвременните производители предлагат широка гама от модели за всеки вкус и бюджет. Кръглото креватче е особено популярно напоследък. Той привлича не само с необичайната си форма, но и с гъвкавостта на дизайна, възможността за неговата трансформация и използване, докато детето расте..

Кръгло креватче

Защо кръглата форма на леглото е удобна?

Кръглата и овална форма на креватчето за новородено сега е много популярна поради специалната си удобна форма и безопасен дизайн..

Бебето се чувства комфортно в такова креватче, като е във всяка позиция

Кръглото креватче заема малко място

Основните предимства на такива модели са следните:

 1. Липса на остри ъгли, както при правоъгълните модели, които могат да причинят дискомфорт на мобилното бебе. Кръглата форма е по-безопасна за падането на детето. Психологически компактният размер има успокояващ ефект върху новороденото.
 2. Удобството на кръглата форма е, че детето е свободно достъпно от всяка страна. Това позволява на родителите да реагират бързо на опасни маневри на детето..
 3. Овално или кръгло креватче е компактно и преносимо. За разлика от обемисти, правоъгълни модели, кръглата количка може да заеме малко място в ъгъла близо до леглото на родителя, лесно е да го преместите дори в малка стая.

Благодарение на допълнителните секции, кръглият модел лесно се превръща в овален

Характеристики на модела

Кръглите кошари имат следните положителни черти:

 1. Оригинален външен вид, който може да украси интериора на всяка стая.
 2. Безплатен достъп от всички страни.
 3. Без остри ъгли.
 4. Естествени и безопасни материали за производство с гладка повърхност.
 5. Психологическият комфорт, който бебето изпитва в затворено пространство.
 6. Поради наличието на защитни подложки от силикон или пластмаса отстрани, детето е защитено от случайно нараняване.
 7. Възможността да контролирате детето от всяко място в стаята.
 8. Компактни размери.
 9. Махален механизъм, с който можете да успокоите детето.
 10. Мултифункционалност: трансформиращото се легло може да се използва до средната училищна възраст на детето.
 11. Един прост механизъм за трансформация, който ви позволява да придадете на конструкцията функцията на диван, кошара за игра, маса за повиване.
 12. Възможността за регулиране на височината на леглото.
 13. Лесно се движи с помощта на колела, които могат да се заключат.
 14. Наличието на подвижна преграда, която ви позволява да демонтирате част от леглото, като го направите прикрепен от страната на спалното място на майката - това улеснява наблюдението и храненето на бебето през първите месеци.
 15. Високо качество и дълъг експлоатационен живот.
 16. Поддържане.

В затворено компактно пространство детето се чувства по-спокойно

От недостатъците се отбелязват високата цена на продукта и специфичната форма на матрака - може да бъде проблематично да го закупите и подходящо спално бельо.

Забележка! Ако закупите кръгла люлка без функция за трансформация, тя ще продължи не повече от 7 месеца. Когато детето порасне, ще трябва да си купите по-голямо, традиционно правоъгълно легло..

Сенникът предпазва от отблясъци и насекоми

Цени за популярни модели бебешки кръгли креватчета

Характеристики на модела с функцията за преобразуване

Трансформиращите модели могат да се използват от деца от раждането до средната училищна възраст. Универсалността и практичността на такива мебели го прави търсен в детския интериор в продължение на много години..

Височината на матрака се регулира в 4 позиции

Комплектът за по-големи деца включва регулиране на височината на седалката и плота на масата

Таблица 1. Варианти на приложението на яслите.

Вариант 1: количка

Вариант 4: разтегателен диван

ВариантОписание
На първия етап (1-6 месеца) ще ви трябва люлка за бебето. Това е най-компактният (кръгъл) формат на трансформаторно креватче. От психологическа гледна точка усещането за малко пространство наоколо успокоява детето, придава му чувство на комфорт и сигурност. Диаметърът на люлката е 700-1000 мм, което позволява да се постави навсякъде. Сенникът може да се използва за пълно предпазване на детето от ярка светлина.

Вариант 2: маса за смяна

Когато детското креватче функционира като люлка, останалите му части не стоят на празен ход - те се събират в удобна маса за повиване, която просто е необходима по време на ранна детска възраст за грижа за новородено. Дизайнът има защитни страни и напречна греда, към която може да се закрепи органайзер за козметика и памперси.

Вариант 3: стандартно легло до 3 години

Когато детето порасне (от 6 месеца до 3 години), люлката се удължава с помощта на помощни сегменти. Дъното е зададено по-долу.

Овалният размер е 1200 х 750 мм.

Всички деца на определен етап от израстването се опитват да излязат от яслите по всякакъв начин. За да се избегнат наранявания и да се даде шанс на бебето сами да решат кога да отидат да изследват света около себе си, в детското креватче е осигурен подвижен страничен елемент. Така креватчето става като диван, детето й може да го използва за тихи игри през деня. Също така, креватчето може да бъде прикрепено към леглото за възрастни, за да наблюдава бебето през нощта, например, ако бебето е болно. Дължината на спалното място е 1200 мм.

Вариант 5: детска кошара

Ако е необходимо, можете да спуснете дъното на креватчето възможно най-много и да го превърнете в безопасна детска кошара. Височината на страните е достатъчна, за да може бебето да не напуска арената самостоятелно.

Вариант 6: креватче за по-голямо дете

С помощта на допълнителни елементи дължината на леглото се удължава до 1600 мм и може да се използва до 8-годишна възраст.
След като детето „надрасне“ леглото, то може да се използва като диван във вътрешността на детската стая.

Вариант 8: комплект за игра

Когато отделяте страничните елементи и централната лента, креватчето се сгъва върху маса и два стола, които могат да издържат теглото на възрастен (до 90 кг).

Материалът за изработване на креватче за дете е масив от бор, клен, бук, елша, бреза. Такива мебели запазват геометричните си параметри през целия си експлоатационен живот, не се деформират или пукат..

Опции за трансформиране на креватчето 7 в 1

Допълнителни елементи

Функционалността на съвременните бебешки легла редовно се разширява. В борбата за купувачите производителите на детски мебели разработват нови функции и допълнителни функции за своите модели, които улесняват грижите за децата..

Заключващи колела

Две легла могат да се комбинират в едно, ако семейството има близнаци

Многофункционалността на моделите ви позволява да откажете да закупите допълнителни мебели и да спестите много пари. Използвайки специални крепежни елементи и допълнителни елементи в допълнение към креватчето, можете да сглобите детска кошара, маса за повиване, скрин.

Така че, прикрепена люлка, която е прикрепена към леглото на майката със специални закопчалки, се използва през първите месеци от живота на детето, когато то все още изпитва остра нужда от майчина близост. Тази опция е добра, защото в бъдеще няма да се налага болезнено и дълго да отбивате бебето от родителското легло..

Освен това производителите на кръгли креватчета предлагат широка гама спално бельо и матраци, органайзери, защитни страни и сенници..

Цени на детски кръгли матраци

Избор на спално бельо

От спално бельо ще трябва да закупите възглавница и одеяло, чаршафи, матрак, калъфки за възглавници и завивки, меки страни и сенник. Броните се състоят от пълнеж от плат и пяна. Те са прикрепени към оградата на креватчето с панделки..

Към избора на спално бельо за новородено трябва да се подхожда отговорно

Буфет в техниката Bon-Bon

Дъното на креватчето има вентилационни отвори за циркулация на въздуха. Матракът с ортопедичен ефект трябва да има същите качества. Продуктите, пълнени с пяна или холофайбър, са екологични, не позволяват на влагата да преминава и имат достатъчна твърдост.

Матрак с кокосови влакна и латекс пяна

За производството на подвижно покритие трябва да се използва естествена тъкан - памук или вълна. Синтетиците могат да причинят алергии и дразнене на кожата на бебето, така че те не трябва да се използват.

Комплект бельо за момичета

Одеялото трябва да е леко - фланелено или вълнено. Сенникът, според някои педиатри, намалява количеството кислород в креватчето, затова се препоръчва да се използва възможно най-малко, например, за да се предпази детето от ярка светлина, докато заспива. Възглавницата трябва да е тънка, в началото можете напълно да я изоставите или да използвате памперс, сгънат няколко пъти.

Монтиран лист

Чаршафът трябва да бъде направен от водоустойчива материя с еластична лента, за да фиксира сигурно плата върху матрака - детето много се върти и набръчква чаршафа. Изберете неутрален цвят, който не дразни очите ви. Големите рисунки привличат вниманието и влияят върху развитието на бебето.

Спалното бельо се избира в съответствие с дизайна на креватчето и стаята

Намирането на спално бельо за такъв матрак в обикновен магазин е проблематично. А марковото бельо струва много пари. Следователно можете сами да шиете кръгъл лист.

Ластикът ще ви позволи сигурно да фиксирате чаршафа върху матрака

За работа са ви необходими 1 - 1,45 м плат.

Таблица 2. Как да шиете лист върху кръгъл матрак.

Кръгла / овална

Кабриолет 8 в 1 Червена звезда Паулина-2 С 422 (надлъжно махало)
Кръгло креватче Isle of Comfort EVA Arabesque (напречно махало)
Кръгло креватче Island of Comfort EVA VIP (напречно махало)
Кръгло креватче Isle of Comfort EVA Балет (напречно махало)
Легло Malika Maritta 13в1 BUK (махало)
Трансформиращо легло Кедър София-4 6 в 1 (универсално махало + колела)
Трансформиращо легло Кедър София-2 6 в 1 (универсално махало)
Кедрово легло София-2 Корона (универсално махало)
Кръгло креватче Isle of Comfort EVA Prince (напречно махало)
Кръгло легло EVA Kittens (напречно махало)
Кръгло легло Червена звезда Paulina C 315 (надлъжно махало)
Кръгло легло-трансформатор JAKOMO DIA 7 в 1
Кръгло легло-трансформатор MILONY BUK 7 в 1
Кръгло креватче 9в1 SoohooKids SHARM Platinum
Кръгло легло Jakomo VIO Бук 13в1 (махало)
Кръгло и овално легло - кабриолет MIO 6 в 1
Кръгло легло-трансформатор MALIKA 7 в 1
Кръгло легло-трансформатор Amelia BUK 7 в 1
Кръгло легло-трансформатор 7в1 Мика Нори Луна
Кръгло легло-трансформатор 7в1 Mika Nori Fish
Noony Cozy трансформиращо легло (напречно махало)
Трансформиращо легло Incanto Gio 5-в-1
Разтегателно легло Incanto Mimi 7 в 1
Кръгло легло Gio-K 9 в 1
Кръгло легло SoohooKids SHARM Platinum 9in1 White
Кръгло легло SoohooKids SHARM Platinum 9in1 Gold
Кръгло легло SoohooKids SHARM Platinum 9in1 Turquoise
Кръгло легло SoohooKids SHARM Platinum 9in1 Wenge
Кръгло легло SoohooKids SHARM Platinum 9in1 Milk
Кръгло легло SoohooKids SHARM Platinum 9in1 Natural
 • 1
 • 2
 • Следващия "

Кръгли, овални детски креватчета трансформатор за новородени.

Напоследък все по-често стандартните правоъгълни се заменят с варианти със заоблени форми, които по-късно се трансформират в овални.

Такива места за спане изглеждат по-елегантни, нямат ъгли, лесно се трансформират и растат заедно с бебето..

На пръв поглед всички подобни продукти са еднакви. Но тогава възниква въпросът защо те са толкова различни по цена.?

На първо място, цената се влияе от материала, от който е направена.

Като правило това е бреза или по-скъпо - бук.

Доста трудно е да се преработят продукти от бреза до перфектно състояние, тъй като бреза е меко дърво. Дори при добро оборудване са възможни леки грапавини, вдлъбнатини и др..

Модификациите от бук, направени с модерно оборудване, са идеално гладки, по-трайни и устойчиви на повреди.

На второ място, цената се влияе от качеството на боите и лаковете. Това не означава, че в евтини варианти ще се използва нискокачествен лак. Всички продукти за новородени са сертифицирани и за боядисване на такива мебели се използват безопасни емайли и лакове..

Трето, качеството на обработката на дървесина влияе върху цената. При по-скъпите модели частите са монтирани възможно най-плътно, геометрията им е почти перфектна, без осезаеми фуги и неравности.

От какво се състои, плюсове и минуси?
Детските кръгли / овални детски креватчета, както и стандартните, се предлагат с люлеещи се или без, но за разлика от правоъгълните, механизмът за морска болест в тях е само от тип махало. Характеристиката на дизайна не позволява да се люлее на бегачи. Това трябва да се вземе предвид от онези, които се ангажират да се люлеят „по старомодния начин“. Системата за люлеене може да не е включена в комплекта, тогава тя трябва да бъде закупена отделно, като правило всички производители имат такава възможност.
Някои модели наистина имат огромен брой трансформации.

Кръглата кошара за новородени има тази опция във всички модели. Размерите са стандартни 65 * 65 или 75 * 75, има значение поради тази причина: легла с ширина 75 см не се вписват във всички врати, така че ако планирате да го преместите, трябва да се спрете на опцията 65 см. Този случай, в своя опашката е по-лоша, защото новородено бебе ще израсне от такава люлка много по-бързо и в бъдеще ще има малко по-малко пространство в нея по ширина, но във всеки случай е достатъчно. Ето защо основните критерии за избор на ширината: възможността за пренареждане на люлката от стая в стая и колко дълго бихте искали да я използвате в този режим.

Овално легло трансформатор среден размер 90 * 65.
Не всички модели имат този метод на промяна. Ако е предвидено, това е максималният комфорт за новороденото. Тя расте с бебето. Възстановяването от люлката няма да отнеме много време. Трябва само да добавите допълнителни елементи.

Следващата модификация е 125 * 65 или 125 * 75.
Това са стандартни размери, вашите ще се различават само по форма и липса на остри ъгли. Като се има предвид, че обикновените изпитани във времето правоъгълни дължини рядко надвишават 65 см в ширина, можете да бъдете сигурни, че това ще ви бъде достатъчно.
В бъдеще някои модели имат възможност да инсталират допълнителен комплект удължителни кабели и да получат тийнейджърско легло. От една страна, това е доста удобно, ако напълно ви устройва и през годините не е загубило външния си вид, то това е добър начин да спестите пари за закупуване на тийнейджърско легло.
При някои модели кръгли креватчета, след като бебето ви е пораснало, има възможност за трансформиране в комплект високи столове, фотьойли, които могат да бъдат удобно поставени в детската стая. Те ще изглеждат много оригинални..

Изследването на детските мебели отнема много време, тъй като безопасността е от първостепенно значение. Всеки родител иска да предложи безопасна и удобна среда за бебета.

Майка Екатерина от Коломна казва:

- Що се отнася до пазаруването, ние избрахме ново креватче. След всички проучвания решихме да закупим традиционен бял правоъгълен 3-в-1, който се превръща в легло за малко дете. Нищо изискано, но се получи добре за нас..

Ако обаче имате малко място за бебе и / или нещо друго, можете да си купите кръгло креватче. Определено изглеждат по различен начин. Всъщност, ако планирате да го поставите в центъра на стаята (или някъде другаде, не на стената), кръговите разновидности изглеждат по-добре..

Бихме искали да очертаем плюсовете и минусите за тях. Направихте малко проучване, претеглящо модификациите на покупките. така че тук са нашите мисли и резултати от изследвания.

Предимства на кръгли / овални креватчета за новородени

1. По-безопасно ли е? Може би без никакви ъгли, подобна вариация е по-безопасно обзавеждане в детската стая..

1. Спестява място: по отношение на пространството те са по-малки от типичния правоъгълник.

2. Естетично: Мисля, че изглеждат по-добре, когато са поставени в центъра на стаята.

3. Уникално е: ако харесвате нови тенденции, закръгленото е различно. Все още не са много родителите, които избират този дизайн.

Недостатъци на кръгли детски креватчета

1. Ограничени разновидности на постелки:
тъй като те не са толкова популярни като правоъгълните, ще имате по-трудно търсене на спално бельо.

2. Транспорт.
След сглобяването може да не влезе в някои врати. Това означава, че може да се наложи да го разглобите, за да го преместите в друга стая или жилище..

3. По-малка повърхност за дете:
Кръглото креватче е по-късо и не предлага толкова много място. За новородените бебета обаче тази трансформация е по-подходяща. За по-големите деца промяната в овалната версия премахва този недостатък..

5. Това е само за новородени: много традиционни опции се превръщат в малки легла. Кръг № Има, разбира се, версия с удължители до 160 см, но те са рядкост, те са по-скъпи и не е факт, че едно възрастно дете ще се чувства комфортно и в овално голямо легло.

Кой производител да изберете?
Има внесени модели кръгли / овални бебешки кошари за новородени, всъщност те идват от Европа. Но в момента, като се вземе предвид обменният курс, цената на такива вариации е много висока. Ако по-рано това беше изключителен продукт, скъп, но в рамките на разумното, сега няма нужда да плащате прекалено много за марката. Руските производители на стоки за деца актуализираха оборудването си през последните години.
Суровината е отлично качествено дърво за тях в Русия. Лаковете традиционно се купуват в чужбина, тъй като в мебелите за бебета производителите използват само най-добрите багрила.
Можем да кажем с увереност, че можете спокойно да закупите руски спални места за вашето бебе, без да губите качество. В този случай цената директно ще посочи потребителските свойства на продукта..

Кръгли ясли

Кръглото креватче за новородени е креватче, което осигурява на бебето комфортен и безопасен сън, което е особено важно в първите дни от живота на бебето. На такова място за спане детето ще изпитва чувство за защита и комфорт по време на сън и будност, което ще му позволи да се развива правилно и да бъде здраво. Това детско обзавеждане не съдържа остри ъгли, източници на скърцане и разхлабване.

Кръгло бебешко легло за новородени има много предимства:

 • Изработена е от висококачествени екологични материали и естествено дърво (дъб, масивен бук, бреза, бор) напълно безопасно за здравето на бебето.
 • Модерен дизайн, който идеално се вписва в интериора на детската стая.
 • Детайлите на леглото са покрити с нетоксична боя и имат висока якост, устойчивост на износване и хипоалергенни свойства..
 • Количката е идеално оразмерена за пропорциите на новороденото. С растежа на бебето дължината му може да се увеличи.
 • Добра функционалност, лесен монтаж и приятен цвят.

Ние продаваме кръгли креватчета за новородени в класическа или разширена конфигурация. Като допълнителни аксесоари за легло могат да действат матраци, меки страни, сенници, масички за повиване, както и удължителни системи до 120 см.

Закупуването на кръгло креватче за новородено означава да направите най-добрия избор на уютно, модерно и оригинално легло.

Кръгло легло, което може да бъде закупено в различни дизайни, размери и с дълга гаранция от производителя, ще служи за радост на родителите и бебето дълго време и през това време ще осигури на децата комфортен и здравословен сън.

Кръгли легла за новородени могат да бъдат разгледани и закупени с безплатна доставка в Москва на уебсайта на нашия онлайн магазин. Снимки, размери и цени на кръгли легла можете да намерите в каталога на уебсайта и ако е необходимо, можете да проверите с нашите консултанти. Ако е необходимо, ще доставим вашата поръчка в цяла Русия и страните от ОНД.

Закупуването на кръгло креватче, направено от естествени и безопасни материали, ще бъде най-доброто решение, за да осигурите на вашето бебе спокойствие и комфорт за родителите..

Кръгли легла за новородени почти всички се превръщат в овални ясли. Те са добър избор за дете от раждането до училищната възраст. Такива детски мебели спестяват място в стаята, имат махало, с което можете да люлеете бебето и, благодарение на възможността за модифициране, е функционално.

Кръгла детска кошара

УБОЖДАМЕ ВИ ОТ 4 ГОДИНИ!

И ние доставяме креватчета по целия свят

Поискайте обаждане и ние ще ви се обадим бързо

Лятна промоция

"Отстъпка 1000 рубли"

за закупуване на всяко креватче!

Побързайте да купите изгодно сега или направете предварителна поръчка за всеки месец 2020

До 3 години гаранция!

Промоцията е валидна до 20 юни

"Отстъпка 1000 рубли"

за закупуване на всяко креватче!

Побързайте да купите изгодно сега или направете предварителна поръчка за всеки месец от 2020 г. на достъпни цени!


До 3 години гаранция!
Промоцията е валидна до 20 юни включително!

Премиум букови легла

Брезови легла Classic

Детски креватчета (страни, спално бельо)

Аксесоари, пашкули и махало

Нашите предимства

До 3 години гаранция

Екологични материали

4 години работа за вас

8 трансформации

Доставка по целия свят

Печеливши промоции и предварителна поръчка

Кокосови матраци

Лакирано легло

Технологиите не стоят на едно място и днес все повече производители на бебешки продукти предлагат удобни и универсални конвертируеми креватчета, които могат да бъдат поръчани онлайн с две кликвания. В тази връзка възниква въпросът: на кого да се даде предимство и на какви критерии трябва да се обърне внимание? Нека да разберем!

Като начало трансформиращите се креватчета се предлагат в три ценови категории:

1. Евтино - рамката е направена от MDF или ПДЧ (компресирани дървесни влакна), а всички водачи са направени от бреза. Бюджетните модели се предлагат в три цвята - бял, слонова кост, кафяв (не венге, а само имитация).
2. Средна цена - букова рамка и водачи за легло. Цветове: бял, слонова кост, венге, цветова гама от няколко нюанса или напълно неоцветени, ако клиентът желае това.
3. Скъпи модели - дъб или ясен. Цветовете са същите като тези на буковите легла, но допълнителен цвят - с патина.

Следващият важен показател е степента на издръжливост:

1. Леглата-трансформатори от MDF и ПДЧ няма да издържат много дълго поради много слабото тяло. Но уважението към такива модели може да удължи експлоатационния живот. В допълнение, овалните креватчета с колела са обект на повишено износване, което често се счупва при сблъсък с препятствия, например, когато яслите се забиват в килим или праг. Това прави невъзможно люлеенето на бебето в креватче на колела, без махало. Понякога този проблем може да бъде решен чрез увеличаване на броя на колелата и укрепване на закрепванията, като се използват допълнителни напречни греди отдолу..

2. Кръгло трансформиращо се буково легло от производителя, чиято цена е по-висока, е много по-удобно и практично в това отношение. Той няма изброените проблеми. Силна конструкция, способна да издържи всяко натоварване и съответно издръжливост - впечатляваща.
Клиентите, които са закупили модели от масивен бук от нас, понякога се обаждат след 3-5 години употреба, желаейки да закупят допълнителна модификация „9 в 1 трансформаторно креватче“, за да увеличат дължината на яслите до 180 сантиметра, или да поискат да изпратят ръководство с инструкции, тъй като ще продадат яслата сякаш ново!

3. Трансформаторни легла от дъб, ясен - това е абсолютният еквивалент на сила и красота! Основното е да се уверите, че това са точно декларираните сортове дървесина. В края на краищата е много лесно да скриете дървесните видове под непрозрачна боя! Ето защо, за детски креватчета от дъб и бук, поискайте да покажете цветовете, които не позволяват покриване на декларираните дървесни видове (безцветен лак, венге, боядисан или с патина).
Ако продавачът откаже да предостави тези опции, имайте предвид, че продуктите не са направени от дъб или бук, но под боята най-вероятно е скрит масив от бреза или дори по-лошо - MDF.

Ако производителят каже, че леглото е направено от MDF, тогава той най-вероятно е честен и продава продукта за своите пари..

Освен това си струва предварително да попитате производителя дали е възможно да закупите махало за конкретен модел, тъй като впоследствие могат да възникнат проблеми при закупуването му от друг производител поради разликата в дизайна.

Също така е непрактично да закупите твърде тясно легло, надявайки се, че то лесно ще премине през вратата. Тази функция ще ви бъде полезна само няколко пъти и бебето расте доста бързо. И след шест месеца - 8 месеца, креватчето ще стане твърде тясно и неудобно за порасналото дете. И тогава трябва да помислите за закупуване на модел с пълна ширина.

Какъв извод трябва да се направи? Най-важното е да не се плаща твърде много за легло от бюджетна ценова категория, което не отговаря на цената му. Но изборът на достоен продукт на цената на вашата категория винаги е правилен..
Леглата Колибелкин са най-добрата комбинация от цена и качество!

Поръчайте трансформаторно легло от нас и вземете първокласен продукт на разумна цена!

Кръгла детска кошара

Кошара 7 в 1
Кръгъл матрак (холкон + кокос)
Овален матрак (холкон + кокос)
Махало 2 в 1

Пълнител: Кокос + Холкон

Пълнител: Кокос + Холкон

 • Бестселър, удобно и ергономично кръгло / овално легло с най-добро съотношение цена / качество. Изработена от масивна бреза.
  • Благодарение на кръглата форма, колелата и лекото, но трайно дърво, от което е направено креватчето, мама може да пренарежда мебелите поне всеки ден.
  • Този модел се счита за най-безопасния - той няма остри ъгли, което свежда до минимум риска от нараняване..
  • Горните радиуси на кръглата и овална форма са оборудвани със специални силиконови подложки за зъби, които предпазват детските зъби.
  • Формата на креватчето допринася за по-бързото развитие на детето, тъй като предлага 360-градусов изглед.
  • С нарастването на бебето бебешкото креватче расте!

 • Люлката за бебе 75 * 75 см се използва до шестмесечна възраст.
 • Освен това тялото може лесно да се трансформира в уютно овално легло с размери 125 * 75 cm.
 • През деня креватчето може да служи като манежа за безопасна игра.
 • Има маса за повиване, с която е много удобно да се преоблечете за бебето и да се извършват всички хигиенни процедури.
 • Легло-диван размер 125 * 75 см.
 • Две удобни столчета за хранене и маса за по-голямо бебе ще създадат удобно място за настолни игри, рисуване и подготовка за училище.
 • При производството на креватчето се използват естествени екологични материали, висококачествени лакове и бои.
 • Три нива на спално легло позволяват на родителите да имат удобен достъп до бебето.
 • Подматрачната подложка осигурява отлична вентилация на спалното бельо.

 • Бестселър, удобно и ергономично кръгло / овално легло с най-добро съотношение цена / качество. Изработена от масивна бреза.
  • Благодарение на кръглата форма, колелата и лекото, но трайно дърво, от което е направено креватчето, мама може да пренарежда мебелите поне всеки ден.
  • Този модел се счита за най-безопасния - той няма остри ъгли, което свежда до минимум риска от нараняване..
  • Горните радиуси на кръглата и овална форма са оборудвани със специални силиконови подложки за зъби, които предпазват детските зъби.
  • Формата на креватчето допринася за по-бързото развитие на детето, тъй като предлага 360-градусов изглед.
  • С нарастването на бебето бебешкото креватче расте!

 • Люлката за бебе 75 * 75 см се използва до шестмесечна възраст.
 • Освен това тялото може лесно да се трансформира в уютно овално легло с размери 125 * 75 cm.
 • През деня креватчето може да служи като манежа за безопасна игра.
 • Има маса за повиване, с която е много удобно да се преоблечете за бебето и да се извършват всички хигиенни процедури.
 • Легло-диван размер 125 * 75 см.
 • Две удобни столчета за хранене и маса за по-голямо бебе ще създадат удобно място за настолни игри, рисуване и подготовка за училище.
 • При производството на креватчето се използват естествени екологични материали, висококачествени лакове и бои.
 • Три нива на спално легло позволяват на родителите да имат удобен достъп до бебето.
 • Подматрачната подложка осигурява отлична вентилация на спалното бельо.

 • Бестселър, удобно и ергономично кръгло / овално легло с най-добро съотношение цена / качество. Изработена от масивна бреза.
  • Благодарение на кръглата форма, колелата и лекото, но трайно дърво, от което е направено креватчето, мама може да пренарежда мебелите поне всеки ден.
  • Този модел се счита за най-безопасния - той няма остри ъгли, което свежда до минимум риска от нараняване..
  • Горните радиуси на кръглата и овална форма са оборудвани със специални силиконови подложки за зъби, които предпазват детските зъби.
  • Формата на креватчето допринася за по-бързото развитие на детето, тъй като предлага 360-градусов изглед.
  • С нарастването на бебето бебешкото креватче расте!

 • Люлката за бебе 75 * 75 см се използва до шестмесечна възраст.
 • Освен това тялото може лесно да се трансформира в уютно овално легло с размери 125 * 75 cm.
 • През деня креватчето може да служи като манежа за безопасна игра.
 • Има маса за повиване, с която е много удобно да се преоблечете за бебето и да се извършват всички хигиенни процедури.
 • Легло-диван размер 125 * 75 см.
 • Две удобни столчета за хранене и маса за по-голямо бебе ще създадат удобно място за настолни игри, рисуване и подготовка за училище.
 • При производството на креватчето се използват естествени екологични материали, висококачествени лакове и бои.
 • Три нива на спално легло позволяват на родителите да имат удобен достъп до бебето.
 • Подматрачната подложка осигурява отлична вентилация на спалното бельо.

 • Комплект махала за легло трансформатор 8 в 1:
  напречно люлеещо се махало за люлката; - напречно люлеещо се махало за креватчето; Цвят: слонова кост, бяло, венге
  • Бебешки кошари с махало улесняват живота на родителите много.
  • Махалният механизъм позволява на новороденото да се люлее в креватчето, а не в ръцете.
  • Махалото е особено удобно, ако детето се събужда често.
  • В този случай не е нужно да изваждате бебето от леглото, за да заспи отново..
  • Достатъчно е просто да люлеете креватчето.
  • С помощта на махаловия механизъм се симулира люлеенето на майчините ръце, детето се успокоява и заспива.
  • Следователно, креватче с махален механизъм е едновременно място за спане и люлка..

Пълнител: Кокос + Холкон
Размер: 125х75 см

Безпружинен ортопедичен двулицев матрак PremiumBaby OHC средно твърд.
Страна A - твърда поради плоча от многослойна кокосова кокоса (1 cm), страна B - "Hollcon" с висока плътност (10 cm).
Свалящ се капитониран калъф с цип (100% памук).
Вътрешен капак със защита от влага.

Москва:
Плащане при получаване в брой в Москва и региона.
За плащане по разплащателната сметка на нашата компания се изисква 100% предплащане.
Онлайн превод на Sberbank.

За RF:
- Плащане към картата на Сбербанк. 100% предплащане преди изпращане на вашата поръчка. Бърз и удобен превод
- Плащане по разплащателната сметка на компанията. 100% предплащане преди изпращане на вашата поръчка. Работете както с юридически, така и с физически лица.

Москва:
- Доставка до входа на 500 рубли, до апартамента - проверете по телефона
- Сглобяване на 1500 рубли

В региона на Москва:
- От mkad 35 rub / 1km

За RF:
Доставяме от транспортни компании Business Lines, Peck, Kit.
1) Ние сами подреждаме всички документи за доставка
2) Ние отвеждаме вашата поръчка до транспортната компания
3) След това ви изпращаме фактурата, където е посочен номерът на записа, чрез който можете да проследявате на уебсайта на компанията - къде отива вашата поръчка.
4) При пристигане на товара във вашия град - получавате го в терминала на транспортната компания, или товарът се доставя до дома ви

Разходите за доставка се изчисляват от тарифите на транспортните компании. Плащане на услуги за доставка при получаване на вашата поръчка.

Приблизителните разходи за доставка до вашия град - проверете при нас.