Всички без изключение родители очакват с нетърпение раждането на бебето си. Те се опитват да се подготвят за това събитие, така че новият член на семейството да е удобен и уютен. IKEA вече се е погрижила за вашето бебе, като е разработила креватчета за новородени.

Най-интересното в серията детски креватчета от шведския производител е, че дизайнерите и специалистите на IKEA се стремяха да изобретяват не само креватчета за бебета, но в същото време да правят мебели, които да зарадват родителите със своята грация и функционалност. Именно тази концепция направи възможно проектирането на модели детски креватчета, които се вписват по стил и цвят във всеки интериор и задоволяват вкуса на най-взискателните родители..

IKEA представя модели детски легла за най-малките под следните имена: HENSVIK, GULLIVER, LEKSVIK, SNIGLAR, SOMNAT, STUVA и SUNDVIK. Всички тези детски креватчета могат да бъдат разделени на два вида: полуотворени и напълно отворени. Това означава, че в детските кошари HENSVIK, LEXVIK, STUVA и SUNDVIK страничните стени са обвити и моделите нямат решетъчен ръб. В други модели е предвидена решетка от дървени пръти..

Това има своите предимства и недостатъци. Например, ако единият край на креватчето ще бъде до стената, най-добрият вариант би бил детско креватче без пръти. А леглото, направено от клонки по целия периметър, има пълен изглед, което е добре за родителите и бебето.

Освен това, когато разработва бебешки креватчета, IKEA е предоставила свързани и допълващи продукти. Това може да бъде маса за повиване, матрак за бебешка кошара, матрак, гардероб и огромен брой различни кутии, окачени джобове и органайзери за бебешко бельо, козметика за грижа за бебешка кожа и други аксесоари. Много е важно най-важното винаги да е на ръка с грижовни родители.

Така че, нека разгледаме моделите на легла от IKEA по-подробно.

Леглото HENSVIK се състои от масивен бук, покрит с акрилна боя. Това са много екологични съставки. Страничният панел е направен от влакнести плочи с отпечатан шаблон на повърхността му. В горната част на страничния панел има красива къдрава кройка, която придава на мебелите специална нежност и докосване. Къдрави крака допълват визията на модела. Кошарата е боядисана в бяло, което изглежда много спретнато и ще отговаря на всеки интериор.

Бебешкото легло GULLIVER е изработено от масивна бреза, покрита с акрилен лак, горната част на дъното е изработена от ПДЧ. Голям плюс е опцията, която ви позволява да премахнете страната на яслите и при желание да я добавите към страната на IKEA VIKARE. Дъното на леглото е регулируемо. Тази характеристика обаче е характерна за всички детски креватчета от IKEA, което е изключително удобно за деца под една година..

Основните части, пръти и рамка на основата на леглото LEXVIK са изработени от масивна букова дървесина, обработена с байц и прозрачен акрилен лак. „Акцентът“ на LEKSVIK е подвижната страна на креватчето, така че когато детето порасне, то ще може да се качи на леглото самостоятелно. Докато разработваше модела на това креватче, дизайнерът Карина Бенгс се увери, че креватчето, което вече е във външния си вид, е много уютно и същевременно оригинално..

Легла SOMNAT - модели в весели зелени и розови цветове. Такива креватчета са подходящи за светли детски стаи, създават прекрасно настроение за децата и техните родители. Масивният бук, покрит с акрилна боя, вече обичан от дизайнерите, формира основата на модела. Ако подобно дизайнерско решение ви се струва твърде смело, обърнете внимание на модела SNIGLAR, също изработен от масивен бук, но в по-спокоен цвят от естествено дърво..

Интересни модели са STUVA и SUNDVIK. Те са подходящи за използване във високотехнологичен интериор, тъй като са модерно решение..

Материалите, от които е направен моделът на леглото STUVA, допълват неговия необичаен външен вид. Главата и кракът на този модел креватче са изградени от ПДЧ, рециклирана хартиена пчелна пита, акрилно покритие от влакнести плочи и ABS пластмаса. Страницата на леглото с клонки и рамката на леглото са изработени от масивен бук. STUVA има най-много функционалност сред всички бебешки кошари на IKEA: под него могат да се поставят кутии с различни цветове и да се използват за съхранение на бебешки дрехи или играчки.

Моделът наречен SUNDVIK е спретнато и здраво креватче за най-модерните деца и най-модерните родители. Този модел се предлага в три цвята: традиционно бяло, необичайно тъмно и величествено черно и кафяво. Въпреки тъмните цветове, дизайнът на тези креватчета ги прави да изглеждат много топли и приятни. Основната част от конструкцията е изработена от масивен бук, който е особено издръжлив, което е важно за детските мебели.

Кошара за новородено с кутии за съхранение

Предишните ясли в нашия преглед не предвиждаха място за съхранение на бебешки неща или други дребни неща, които по странен начин :) се появяват при огромен брой нови родители. Този „пропуск“ обаче е коригиран в моделите от серията STUVA, при които под леглото е предвидено място за инсталиране на кутии за съхранение. В тези кутии младите родители могат да съхраняват бебешки дрехи и други полезни неща..

Дизайнерите на IKEA са положили много усилия, за да превърнат бебешкото креватче, което е доста неусложнена мебел и интериорен предмет, в истински шедьовър за бебета..

Легла за новородени

Раждането на дете е прекрасно, но в същото време вълнуващо събитие. Родителите имат много причини да се притесняват. Ето защо ние се уверяваме, че нашите детски креватчета отговарят на най-строгите световни стандарти за безопасност. Всички ъгли на леглата са изгладени, всички странични релси са разположени на безопасно разстояние един от друг. Нашите детски мебели са изработени от безопасни материали с подходящи покрития. Освен това много детски креватчета се регулират по размер и ще растат заедно с вашето бебе.

Детски креватчета Ikea

Всяко семейство се подготвя за появата на бебе много преди раждането му. Бъдещите родители внимателно избират детски аксесоари, мебели, облекло и спално бельо. Всеки детайл в детската стая трябва да е удобен и безопасен. Бебето ще прекарва по-голямата част от времето в приспивна песен, така че изборът на детско креватче за новородено трябва да става съзнателно.

Какво да вземете предвид при избора

Не можете да си купите креватче за новородено само въз основа на вашите желания или външен вид. За бебето креватчето е място, в което то ще прекара по-голямата част от несъзнателния си живот. Следователно детските мебели трябва да отговарят на определен списък с изисквания:

 • Високо качество. Не си струва да спестявате и купувате приспивна песен от рециклирани материали. Лошо направеното легло може да започне да скърца или да се чупи преди гаранционния срок.
 • Устойчивост. Изработено от висококачествени и трайни материали, креватчето ще издържи дълго време. Възможно е на него да спят повече от едно поколение от вашите деца..
 • Безопасност. Този фактор е един от най-важните в списъка с изисквания. Той трябва да включва както качеството на изработката, така и материала на основата и компонентите. Детско креватче за новородено трябва да бъде направено само от екологично чисти материали, които по време на употреба няма да причинят алергии или други заболявания.
 • Комфорт. Чудесно е, ако креватчето е оборудвано с махало за морска болест и механизми за регулиране на височината на дъното (всяка майка трябва без усилия да постави и изведе бебето от креватчето).

Естествено, външният вид на креватчето трябва да бъде направен в успокояващи цветове, за да не дразни детето..

Ползи от Ikea

Детските креватчета Ikea за новородени са направени в съответствие с GOST и TU, които са специално проектирани за бебешки люлки. Основното нещо при създаването на мебели за бебета е безопасността. Следователно всеки детайл на креватчето е хипоалергенен и нетоксичен. Нито една част от креватчето няма да може да изреже или надраска бебето, тъй като освен специално шлайфане, специалистите на компанията доставят детски дизайни със специални меки пластмасови подложки.

Разработчиците на шведската компания правят разнообразни модели легла въз основа на три основни параметъра:

 1. Безопасност на околната среда. Ikea използва само естествени и устойчиви материали.
 2. Пожарна безопасност. Всички материали се изпращат за специална обработка преди сглобяването на мебели, след което се тестват на няколко етапа..
 3. Леко тегло. Всички видове детски мебели са относително леки, но здравината и качеството не намаляват от това..

Ikea не е магазин за отделни мебели, а компания, която произвежда модулни конструкции. Можете лесно да изберете подходящото креватче за вашето бебе и да добавите нещо друго към него, тъй като Ikea предлага широка гама от цветове и дизайн.

Бебешки креватчета за най-малките. Какво са те?

Има два вида легла в Ikea: затворени и полуотворени. Какво означава? В затворени креватчета всички панели имат специален корпус и не са оборудвани с решетки. Полуотворените модели имат една или две страни с решетки. Всеки модел има своите плюсове и минуси.

Ikea има няколко модела дизайни за новородени, ето основните:

Хенсуик

Този модел е изработен от масивен бук. Горната част на продукта е покрита с акрилна боя. Абсолютно всички компоненти на конструкцията са безопасни за бебето. Страничният панел е направен от фибростъкло, върху което е нанесен щампован шаблон.

Оригиналната кройка в горната част на страничния панел прави красив и по детски деликатен модел. Оригиналните крака допълват нежната визия. Детското креватче има приятен млечен цвят, което е идеално за декориране на стая за новородено. Освен това белите мебели хармонично се вписват в абсолютно всеки интериор..

Гъливер

Този модел е направен от бреза и покрит с нетоксичен акрилен лак. Много е удобно дъното на креватчето да може да се повдига и спуска до желаното ниво. Също така е възможно да отстраните единия страничен решетъчен панел и вместо това да инсталирате специална броня. Изборът на такива аксесоари в Ikea е разнообразен.

Лексуик

Рамката и основата на това легло са изработени от естествено дърво. В случая става дума за масивен бук, който се обработва със специални средства за най-висока безопасност и издръжливост. Разликата между този модел е наличието на подвижен страничен панел, което е много удобно, ако същите мебели ще се използват за спане от по-голямо дете.

Сомнат

Много уютен и весел модел. Изработва се в различни цветови вариации: зелено, синьо - за момчета и розово - за момичета. Основата, както при повечето модели, се състои от бук, боядисан с акрилна боя. Ярките цветове на този модел перфектно ще се впишат в тематичния интериор на детската стая..

Sniglar

Модел, подобен на предишния дизайн, по отношение на основните параметри се различава в по-приглушени цветове. Леглата от този модел са с цвят на естествено дърво, тъй като са боядисани изключително с безцветен лак.

Стува

Много модерен модел на креватче за новородени. Идеално ще се впише в интериора на апартамент, декориран в хай-тек стил. Предният и задният панел са изработени от екологично чисти ПДЧ, влакнести плочи и пълнител от естествено дърво. Рамката и пръчковидните панели са изработени от естествен бук. Моделът Stuva е най-функционалното креватче за бебета от шведската компания, тъй като в дизайна му има чекмеджета за съхранение, които са боядисани в най-различни цветове..

Съндвик

Този модел изглежда много стилен и привлекателен. Леглото е направено в три цветови вариации на спокойни нюанси: млечно-бяло, сиво-кафяво и шоколадово-черно. Основата на структурата за спане е естествен бук, който е особено издръжлив.

Бебешки креватчета-трансформери

С появата на бебето апартаментът се нуждае от малка кошара и допълнително място за съхранение на купчина спално бельо и бебешки неща. Трансформиращото легло, което може да се използва за спане на бебе и съхранение на зестрата му, се справя отлично с две задачи едновременно. Такива модели са много удобни, тъй като съчетават обикновено легло, скрин с маса за повиване и шкафове. Забележително е, че легло от този тип може да побере както бебе, така и по-голямо дете до 12 години..

Предимства и недостатъци:

 1. Наличието на маса за повиване и всякакви кутии за съхранение, вградено махало за приспиване, възможност за увеличаване на спалното място.
 2. Големи размери, висока цена.

Компанията Ikea много „обича“ трансформиращите легла, затова прави различни модели от този тип. За най-малките има както стандартни опции, така и сложни овални легла, в които децата могат да спят до тригодишна възраст. Моделите на Kura са много интересни, които могат да се обърнат, с помощта на които се получават креватчета за различни възрасти.

Отзиви

Многобройни отзиви на шведския производител на бебешки кошари потвърждават описаните предимства. Въз основа на отзивите се формира добър рейтинг на ясли за новородени. Мебелите на Ikea получиха 4 точки от 5 максимални.

Какво ценят купувачите на детски креватчета за бебета:

 • Цена. Разликата в цените е такава, че можете да си купите както бюджетна версия на детски мебели, така и неприлично скъп модел.
 • Практичност. Леглата от европейската компания са много удобни за използване.
 • Удобство. Всички модели креватчета за най-малките са много удобни и уютни.
 • Външен вид. Кошари за най-малките деца са много красиви и стилни, така че те са подходящи за декорация на всеки интериор, а също така ще зарадват малкия собственик и майка му.
 • Надеждност. Конструкциите на шведската компания са изработени от висококачествени материали, което е ключът към здравината и издръжливостта..

Производителите на Ikea са вложили всички свои знания и опит, за да създадат висококачествени и безопасни детски мебели. В същото време шведските дизайнери положиха много усилия, за да превърнат креватчето за новородено от обикновени ежедневни мебели в индивидуален елемент от интериора. Ikea е правилният избор за обзавеждане на стая за новородено бебе.

Детски креватчета Ikea за новородени: преглед на популярни модели и съвети за избор

Шведската марка IKEA е един от най-популярните производители на семейни мебели в света. Продуктите на компанията имат оптимално съотношение цена-качество. Не са пощадени шведите и новородените, които се нуждаят от добро легло за добър сън. В края на краищата той от своя страна осигурява тиха нощ на мама. Към избора на детски мебели трябва да се подхожда с най-голяма отговорност. В тази статия ще говорим за характеристиките и предимствата на бебешките креватчета IKEA и ще разгледаме най-популярните модели на марката.

Характеристики и предимства

Шведската компания предлага широка гама от новородени легла. В марковите магазини можете да намерите люлка за всеки вкус и функционалност. Едно от основните предимства на мебелите IKEA е задълбоченият преглед и изпитване на всички материали, от които след това са направени леглата. Освен това като специалисти се включват дерматолози и педиатри. Всички стандартни модели, предназначени за бебета, имат необходимия набор от функции, а именно: регулируема по височина предна стена и основа на матрака. Някои имат и допълнителни бонуси под формата на просторни чекмеджета за съхранение на спално бельо и броня.

Самата конструкция е напълно безопасна за работа, майсторите на IKEA фиксират всички детайли с високо качество. Леглата на марката са с идеално качество и са покрити със специални бои, които не причиняват алергии и нямат токсична миризма. Компанията предлага модели в различни стилистични решения от класически до модерни, което улеснява намирането на модел за интериора на всеки дом. Всяка стая ще изглежда по-интересна с IKEA.

Бебешки креватчета Ikea

Не мога да не напиша мнението си за креватчетата за новородени ikea. По принцип винаги избирам неща, които струват повече от 1000 рубли толкова внимателно, и ако това се отнася до мебели или уреди... но след това сгреших, като цяло избрах на сайта, добре, всичко е красиво на снимката, цената не е малка, но не и трансцендентална. Решихме да отидем и да си купим бяло легло Gulliver. Да вървим с мъжа ми. Дори в магазина в мен се прокрадна мисълта, че тя е някак ниска (не Гъливер, а по-скоро джудже), е, мисля, добре, случва се размерите в магазина да не са правилно оценени... в резултат на това вечерта разопаковаме, за да разгледаме наличието на брак и да оценим цвета... е, бракът беше, но не критичен, но височината на леглото е написана, че височината е 800, всъщност се оказа, че около 760... що се отнася до куклите, на долното ниво се оказва, че детето ще лежи като на пода... нека да ровя из сайтовете в сълзи и вижте какви размери имат останалите легла... а също така купихме скрин в Ikea с височина 1100, оказва се, че леглото е с 35 см по-ниско от скрина... например, ето снимка, височината ми е 168 см - легло Ikea - легло Алита

накратко, днес съпругът ми отиде в ikea по нашите "прекрасни" пътища, върна леглото... а аз и майка ми отидохме при дъщерите-син и разгледахме там леглата. Избрахме модела, ще го поръчаме само през уебсайта, защото магазинът нямаше правилния цвят... Искам бяло или бук, но наклоняването към бяло е по-скъпо, отколкото в ikea, защото с махало и чекмеджета, но не мога да позволя на моята дългоочаквана принцеса да спи в неразбираемо легло..

накратко, в резултат на това детски креватчета Ikea за новородени не препоръчвам!

Детски креватчета за новородени IKEA

 • Скринове
 • Легла с скрин
 • Легла
 • Кръгли креватчета за новородени
 • Люлки за новородени
 • Овални креватчета за новородени
 • Детски креватчета за новородени
 • Детски кошари за новородени кошара
 • Детски кошари
 • Бебешки кошари за новородени
 • Метални бебешки креватчета за новородени
 • Дървени бебешки кошари за новородени
 • Бебешки железни креватчета за новородени
 • Италиански бебешки кошари за новородени
 • Възглавници
 • Възглавници за бебешко креватче

правилни, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + ПДЧ, за матрак с размери 60х120 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло IKEA Solgul

Бебешкото креватче на италианската марка Sweet Baby Mario е изработено от естествена бреза и съчетава класически дизайн и функционалност. Бебешките креватчета SweetBaby се третират с нетоксични лакове и бои, които са абсолютно безвредни за бебето. Заоблени.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло SWEET BABY Mario, цвят: бял облак

трансформатор, колела, подвижна стена, нива на височината на дъното - 3, материал: дърво, за матрак с размери 75х175 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло Incanto Mimi 7 в 1 (трансформатор)

правилна, подвижна стена, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + ПДЧ, за матрак с размери 60х120 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче IKEA Sundvik

Леглото Fairy за деца от 0 до 3 години има ортопедично легло и 2 нива на неговото инсталиране. Има възможност за спускане на страничната стена (механизъм "капси"), в комплекта са включени колела, които се фиксират при необходимост, както и бегач при морска болест. Моделът е универсален.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко легло Hoff Fairy

Производител: PARTNER Тип: легло Материал на рамката: ламинирано ПДЧ

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло със страничен Мики Венге-Лайм

Кръглото легло INCANTO MIMI 7 в 1 е екологично и безопасно трансформиращо се легло за деца от раждането до 5-годишна възраст. Преобразуването става от кръгла ясла за новородени до 6-месечна възраст в овална ясла за деца в училищна възраст. Подслон.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло Incanto Mimi 7 в 1 (трансформатор) бяло

Евтино детско легло Мики със страни в цвят венге и няколко опции за ярки цветове на страните на таблата, подножието. Цветното оцветяване ще зарадва детето, а високата, сигурна страна ще осигури спокоен сън, а не...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло със страничен Мики Венге / Розово

Детското креватче Sweet Baby Ennio е класически модел с напречен махален механизъм, летвена основа, регулируемо по височина легло и стена за кола за лесен достъп до бебето. Изработени от качествени материали и покрити с нетоксични багрила, които са безопасни за бебето

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

СЛАДКО БЕБЕ Ennio легло, цвят: бял облак

Османско легло от Белмарко е уютно и комфортно място за почивка на вашето дете. Яркият дизайн на креватчето, чиято цветова схема е представена в няколко варианта, ще украси всяка детска стая и ще отведе вашето бебе в приказен свят на мечтите. И аксесоари за креватчето (.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско дървено легло-осман Belmarco „Skogen.

Трансформиращото легло Sweet Baby Valentino е изработено от масивна бреза, с елементи от ламинирано ПДЧ и MDF. Бебешките кошари SweetBaby се третират с нетоксични лакове и бои, които са абсолютно безвредни за бебето

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Кабрио легло SWEET BABY Valentino, цвят: слон.

Производител: PARTNER Тип: легло Материал на рамката: ламинирано ПДЧ

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло със страничен Мики Венге / Синьо

Едноетажното легло Sonya е предназначено за ученици и тийнейджъри. Характеристика на модела е наличието на задна страна: той предотвратява контакт със студена стена и в същото време предпазва стенното покритие от износване...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло Hoff Sonya

Няма нищо по-важно от безопасността на детето. Когато преминават към тийнейджърски легла, децата могат да се преобърнат и да паднат в съня си. Удобно и практично решение на този въпрос е защитната бариера Polini. Продуктът се побира на тийнейджърско легло с дълго легло от 170см. Предотвратявам.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Защитна бариера за бебешко легло Polini kids 100, бр.

правилни, нива на височина на дъното - 2, материал: дърво, за матрак с размери 60х120 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Приказно легло 101

Османско легло от Белмарко е уютно и комфортно място за почивка на вашето дете. Яркият дизайн на леглото, чиято цветова схема е представена в няколко варианта, ще украси всяка детска стая и ще заведе вашето бебе...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско дървено легло-осман Belmarco „Skogen.

правилна, подвижна стена, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + MDF, за матрак размер 60x120 cm

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Полини Плюшени мечета 222

Детско легло диван серия Aria е направено в стил Прованс. Този стил съчетава възвишеност, лукс и грация Леглото е направено с възможност за трансформация 3 в 1 В този модел височината на основата на матрака може да се регулира За новородените най-много.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Диван за креватче за новородени Giovanni Aria карамел

Османско легло от Белмарко е уютно и комфортно място за почивка на вашето дете. Яркият дизайн на леглото, чиято цветова схема е представена в няколко варианта, ще украси всяка детска стая и ще заведе вашето бебе...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско дървено легло-осман Belmarco „Skogen.

Османско легло от Белмарко е уютно и комфортно място за почивка на вашето дете. Яркият дизайн на леглото, чиято цветова схема е представена в няколко варианта, ще украси всяка детска стая и ще заведе вашето бебе...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско дървено легло-осман Belmarco „Skogen.

правилна, подвижна стена, нива на височината на дъното - 3, материал: дърво + ПДЧ, за матрак с размери 70х140 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло Geuther Marlene

редовен, чекмедже, колела, подвижна стена, нива на височината на дъното - 1, материал: дърво, за матрак размер 65x125 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Кошара Erbesi Bubu

Легло за новородено, Естествен цвят, Без люлеещ механизъм, Бежов цвят, Тегло 13,5 кг

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешка кошара Polini Simple 101, естествена

Леглата Belmarco са не само мебел в детската стая, но и друга играчка за вашето бебе! С помощта на набор от разноцветни аксесоари, чудодейното креватче може постоянно да променя цветовете, както и комплекти детски спални дрехи...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло Belmarco "Skogen classic mint-l.

Височина - фиксирана, механично регулиране на ъглите на наклона на кюветната баня с фиксиране със затягащ винт

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло за новородени KN-1

редовен, чекмедже, колела, материал: дърво, за матрак размер 65x125 cm

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Erbesi Tippy

редовен, чекмедже, колела, подвижна стена, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + ПДЧ, за матрак размер 65x125 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло Erbesi Birba

Леглата Belmarco са не само мебел в детската стая, но и друга играчка за вашето бебе! С помощта на набор от разноцветни аксесоари, чудодейното креватче може постоянно да променя цветовете, както и комплекти детски спални дрехи...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло Belmarco "Skogen classic mint & q.

Легло за новородено, Цвят бял, Дължина, см 124, Без люлеещ механизъм, Ширина, см 68, Височина, см 96, Цвят бял, Тегло 12,95 кг

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешка кошара Фея 101 бяла

Леглата Belmarco са не само мебел в детската стая, но и друга играчка за вашето бебе! С помощта на набор от разноцветни аксесоари, чудодейното креватче може постоянно да променя цветовете, както и комплекти детски спални дрехи...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло Belmarco "Skogen classic white & qu.

обикновени, чекмедже, колела, люлеещи се плъзгачи, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + MDF, за матрак размер 65x125 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Feretti Velvet

Комплектът релси е подходящ за легла с размери 140х70 см от колекциите Polini Simple и Basic. Те могат да бъдат монтирани от едната страна на леглото или от двете страни. След като ги инсталирате, можете да бъдете спокойни за детето - то няма да падне от креватчето...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Комплект странични релси за легло Polini Simple / B.

обичайно, махало механизъм, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво, за матрак с размери 60x120 cm

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Volzhskaya дървообработваща компания Magico

Бебешкото креватче на италианската марка Sweet Baby Mario е изработено от естествена бреза и съчетава класически дизайн и функционалност. Бебешките креватчета SweetBaby се третират с нетоксични лакове и бои, които са абсолютно безвредни за бебето. Заоблени.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легло SWEET BABY Mario, цвят: бял

Забавните рисунки на крайните части на креватчето ще добавят уют и "детско настроение" към стаята. Докато детето расте, подносът за легло се спуска. В бъдеще можете да премахнете страничната стена и да използвате креватчето като уютен диван. Характеристики: - безопасно разстояние m.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло VDK "Малко сърце" (цвят: слой.

обикновен, чекмедже, махален механизъм, подвижна стена, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + ПДЧ, за матрак размер 60х120 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Gandilyan Charlotte Lux (универсално махало)

Комплектът релси е подходящ за легла с размери 140х70 см от колекциите Polini Simple и Basic. Те могат да бъдат монтирани от едната страна на леглото или от двете страни. След като ги инсталирате, можете да бъдете спокойни за детето - то няма да падне от креватчето. Размери на продукта (LxW), mm: 530x260

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Комплект странични релси за легло Polini Simple / B.

Компактност, капацитет, спестяване на място, високо качество, лекота на използване, гъвкавост, ниска цена

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Отглеждащо легло "Имало едно време", зелено

Описание Легло Fiorellino Lola орех удобно легло за тийнейджър стилен дизайн: спокойни цветове, плавни линии материал: бук надеждно и издръжливо легло легло нетоксични лакове и бои, безопасно за деца и родители размер на спалното място: 160x80 cm космос.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Стоки за деца Легло Fiorellino Lola орех

Детско креватче IKEA - бял солгул. Дължина: 124 см, Ширина: 66 см, Височина: 96 см, Ширина на леглото: 60 см, Дължина на леглото: 120 см, Максимално натоварване: 20 кг

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче - IKEA - solgul

люлка * за новородени с размери 75x75 см с летви на безопасно разстояние размер на креватче ** 125x75 см манеж за игра и спалня маса за преобличане две детски столчета тийнейджърско легло спалното пространство ще се увеличи до 175x75 см (пакетът не включва части за тийнейджър.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Легла Бебешка кошара Incanto MiMi Deluxe 7 в 1 cl.

Разтегателното легло Junior расте заедно с вашето дете - спалнята може да бъде удължена от 160 на 190 см. Матрак се продава отделно # 40; Матрак Orchidea ref. 80275185 # 41

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско легло плъзгащо Hoff Junior

• кошарата се трансформира в тийнейджърско легло и независим бюфет, • 5 просторни чекмеджета за дрехи и играчки, • отвор - механизъм за спускане на щангата, • ортопедична основа, • удобна повърхност за...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко креватче Фея 1100 с картинка, Цвят на детско креватче: Pr.

Помагане на мама: PVC подложка за бебешко креватче Мама може да се отпусне и да освободи време за други дейности, ако бебето й е в безопасност. Закрепвайки специална подложка на креватчето, не можете да се страхувате, че бебето ще започне...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Покрийте 1бр. PVC (против гризане)

Тип: Детско креватче без болест на движение; Вътрешни размери: 125х65 см; Материал: масивен бук / ПДЧ / МДФ; Кутия: да; Стена на колата: да; Бельо: не; Бял цвят; Описание: Бебешкото легло Pali Merlino е елегантен модерен модел, изработен от естествено високо качество.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Пали Мерлино (бяло)

обикновени, чекмедже, колела, люлеещи се плъзгачи, нива на височината на дъното - 2, материал: дърво + MDF, за размер на матрак 60х120 см

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче Expert Cremino

Тип: детско креватче, тип креватче: люлеещ се стол, дължина на леглото: 120 см, ширина на леглото: 60 см, брой нива на височина на дъното: 2, люлееща се система: на бегачи, опции: спускане на дъното, боядисване на водна основа, спускане на страничната стена, ортопедични свойства.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детско креватче СЛАДКО БЕБЕ Марио

Леглото Fairy за деца от 0 до 3 години има ортопедично легло и 2 нива на неговото инсталиране. Има възможност за спускане на страничната стена (механизъм "бутон"), леглото има универсален махален механизъм за люлеене (възможността за...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

ТОП 10 най-добри детски креватчета за новородени в IKEA: общ преглед на модела

IKEA произвежда мебели за цялото семейство. Продуктите на марката се отличават с оптимално съотношение качество и стойност. Красивата и функционална люлка е ключът към добрия сън и развитието на бебето.

Следователно, към избора на детско креватче за новородено трябва да се подхожда с цялата отговорност и е препоръчително да направите покупка, преди да попълните семейството. Нека разгледаме по-отблизо предимствата и недостатъците на 10 популярни модела.

Характеристики на люлките за бебета

Можете да намерите обикновена люлка без чекмеджета и други функционални структури, както и пълен бебешки кът.

Основните критерии за детски креватчета за едногодишни деца от IKEA са:

 • Моделите съответстват на възрастовите характеристики на бебето.
 • Всички материали, от които се произвеждат мебели и тази категория деца, се тестват от дерматолози и педиатри.
 • Безопасен и удобен дизайн за детето.
 • Удобно е родителите да използват люлката по всяко време след раждането.

Истинските продукти на IKEA не съдържат чипове, драскотини, пукнатини или други повреди по повърхността. Леглата са покрити с бои или лакове, които са абсолютно безопасни за бебето. Сглобяването от майстори се извършва с надеждно закрепване на всички части. Ако поне нещо не отговаря на това, тогава такива мебели могат да застрашат безопасността на детето..

Освен че са подходящи за деца, детските креватчета на IKEA са и радост за родителите. С мебелите на IKEA стаята на бебето изглежда по-удобна и спретната. Родителите могат лесно да регулират височината на перилата или матрака (в зависимост от модела, дизайнерските особености), има модели люлки в различни стилове, интериорът на всяка детска стая лесно ще се побере.

Функционални предмети като щедри чекмеджета за бельо са идеални за съхранение на най-важните неща и одеяла или възглавници на вашето бебе.

Топ 10 най-добри детски модели със снимки

IKEA произвежда бебешки люлки от следните модели:

 • Съндвик.
 • Стува.
 • Сомнат.
 • Sniglar.
 • Лексуик.
 • Гъливер.
 • Хенсуик.

Предимството на втория вариант е възможността да виждате добре какво се случва около бебето и родителите - детето им по всяко време. Няма нужда да излизате и да гледате.

Съндвик

Леглото на този модел се отличава с функционалност и гъвкавост. Може да се използва дори до юношеството. Максималната дължина е 2,07 м, а в сгънато състояние е 1,37 м. Широко легло - 80 см с височина на матрака 0,8 м от пода.

За ламелите се използват многослойни залепени греди, завършени с фурнир от бук и бреза, покрити с акрилен лак. 100% полипропилен и полиестерна лента. Цената на модела включва дъното от релси Luroy, но се продава в отделна опаковка.

Много лесно се сглобява без специални умения. В допълнение към леглото има подробни инструкции.

Основното предимство е:

 1. ниска цена;
 2. оригинален дизайн;
 3. способността да променяте размера на леглото, докато бебето расте.

Недостатък: липсата на високи страни, за деца от 4-5 месечна възраст е опасно да бъдат оставени без надзор.

Средната цена на модела е 8 900 рубли.

Хенсуик

Моделът е масивна рамка от бук, покрита с акрилна боя. Страничният панел е направен от влакнести влакна и е допълнен от шаркирано отпечатано покритие. В горната част е направено кокетно къдраво изрязване, което прави леглото да изглежда трогателно и нежно, което се допълва от къдрави крака. Долна рамка от масивна букова дървесина без долно покритие и акрилна боя от горната страна. Доставя се в една опаковка с всички части.

Лесно се сглобява и продава в комплект с инструкции за самостоятелно сглобяване. Дължината и ширината на спалното място са съответно 1,2 m и 0,6 m, височината на леглото е 0,85 m.

Предимството е:

 1. регулируемо дъно;
 2. оригинален стил;
 3. лекота на грижи: просто избършете с влажна кърпа с или без препарат;
 4. наличието на дървена преграда, през която се вижда бебето.

Недостатък: няма допълнително оборудване.

Средната цена на модела е 5 500 рубли.

Предлагаме ви да гледате видео за детското креватче Henswick:

Гъливер

За рамката на люлката се използва масив от бреза с акрилно лаково покритие. Дъното е в горната част на ДВП. Всички конструктивни елементи са изработени от масивна бреза: долна рамка, пръти, странична стена с правилни и с пръти, рамка и крака. Всичко се продава в една опаковка с инструкции за монтаж. Малкият брой части и лесното им закрепване с възможност за смяна прави леглото лесно за сглобяване.

Основните предимства са:

 1. възможност за регулиране на височината на дъното;
 2. възможността за смяна на страничната стена със страна или за премахването й изцяло;
 3. ниска цена.

Недостатъците включват ниска функционалност за допълнителни аксесоари или бебешки аксесоари.

Средната цена на леглото е 5000 рубли.

Лескик

Долната рамка, краката, прътите и други конструктивни части на леглото са изработени от масивен бук. Използваната дървесина първо се обработва с байц за оригиналната текстура и цвят, след което се покрива с прозрачен акрилен лак. Страничният панел е направен от фибростъкло, покрито с байц и горен слой акрилен лак.

Като правило, няма трудности по време на сглобяването, тъй като инструкциите са предоставени в комплекта и има няколко части до леглото.

Основни предимства:

 1. мобилност;
 2. лекота на грижа за външните части на леглото;
 3. възможност за регулиране на местоположението на дъното;
 4. наличието на подвижна странична стена.

Недостатъци: относително висока цена, която е средно 9000 рубли.

Сомнат

Долната рамка и основните части на леглото са изработени от масивен бук и покрити с акрилен лак, безопасен за детето. Материалът на горната част на дъното е фазер. Габаритните размери на спалното място са съответно 1,2 м и 0,6 м дължина и ширина.

Всички части на леглото се продават в една опаковка и са придружени от подробни и разбираеми инструкции за сглобяване. Няма много подробности и те не предвиждат разглобяване по време на работа, поради което този модел е най-лесният за инсталиране.

Не забравяйте да ги избършете на сухо, преди да ги поставите в бебешкото креватче, тъй като лакът с влага става доста хлъзгав.

Основните предимства на модела:

 1. просто сглобяване;
 2. цветове, приятни за деца;
 3. възможност за регулиране на височината на дъното.

Сред недостатъците са невъзможността за отстраняване на страничните стени и липсата на функционални кутии за спално бельо.

Средната цена е 4 500 рубли.

Съндвик модерен

Отлична и многофункционална бебешка люлка от серията Sundvik. Има изискан дизайн и се вписва идеално с други мебели за детски стаи от IKEA. Всички основни части са изработени от масивен бук. Благодарение на изискания си дизайн, той изглежда страхотно в детските стаи в модерни стилове, като хай-тек.

Основните предимства на модела са:

 1. възможността за демонтиране на страничната стена;
 2. подмяна със страна;
 3. регулируемо дъно.

Сред недостатъците е относително високата цена от 6000 рубли.

Стува с кутии

Оригинално легло за новородени, което е допълнено с чекмеджета за спално бельо и детски принадлежности. Кракът и главата на мебелите са изработени от фибростъкло, рециклирана хартия в пълнеж от пчелна пита, ПДЧ и ABS пластмаса. Всички повърхности са покрити с акрилна боя. Основните конструктивни елементи на масивната букова рамка.

Основно предимство:

 1. висока функционалност;
 2. възможност за регулиране на височината на дъното;
 3. наличието на кутии за спално бельо;
 4. лекота на грижи.

Сред недостатъците са малко сложен монтаж поради наличието на много структурни компоненти, относително висока цена.

Средната цена на модела е 11 000 рубли.

Stuva обикновена

Основните части на рамката са изработени от масивен бук. Крачето и таблата са изработени от ПДЧ, пълнеж от пчелна пита, ПДЧ и ABS пластмаса.

Основни предимства:

 1. възможността за отстраняване на страничната стена;
 2. дъно регулируемо в две позиции;
 3. безопасност на всички компоненти.

Недостатък: относително висока цена и отделно закупуване на допълнителни функционални части.

Средната цена е 5500 рубли.

Мамут

Оригиналният дизайн на този модел ви позволява да го инсталирате в детски стаи с всякакъв дизайн. Той се комбинира много добре и необичайно както с класически стил, така и с високотехнологични решения. Основните конструктивни части на рамката са изработени от масивен бук, отстрани и стъпалото са от ПДЧ, покрити с фолио и акрилен лак. Полипропиленови крака, шперплат с форма на бук, използвани в ламинирани лепени летва.

Ползи:

 1. стилен дизайн;
 2. ярък цвят;
 3. възможност за регулиране на височината на дъното;
 4. подвижни странични дъски.

Недостатък: малко функционални части.

Средната цена е 4 500 рубли.

Синглар

Много простата конфигурация на креватчето го прави безспорен лидер. Функционалното легло за новородени от марката Singlar е изработено от масивен бук. Горната страна на дъното е направена от фибростъкло, което може да се регулира по височина.

Основно предимство:

 1. ниска цена;
 2. проста конструкция;
 3. възможността за промяна на височината на дъното.

Недостатъци: ниска функционалност и липса на допълнителни елементи.

Средната цена е 2500 рубли.

Съвети за избор

Изборът на мебели за дете не е лесна задача. Необходимо е да се вземат предвид много фактори, които в бъдеще ще осигурят удобството при използване на детското креватче за родителите и комфорта на бебето..

Трябва да обърнете внимание на следните аспекти:

 1. Не е необходимо да се обмислят варианти с всякакви отделения, рафтове, чекмеджета и т.н. Винаги във фирмата IKEA има мебели от линията, представител на които е люлката. Може да се постави до леглото и да се използва като маса или шкаф..
 2. Почти всички мебели на производителя са от един и същи тип, така че изборът може да бъде направен, като се вземе предвид възможността за сглобяване на люлката с други интериорни елементи.
 3. Детският матрак трябва да е с абсолютно същия размер като мястото за спане в креватчето, така че да лежи равно и да не се плъзга по дъното.
 4. За малките стаи е необходимо да изберете компактни модели без чекмеджета или други издърпващи се елементи, които изискват допълнително пространство за използване.
 5. При избора на плъзгащо легло трябва да се има предвид безопасността на децата.

Заключение

Бебешките креватчета IKEA са комбинация от високо качество, безопасни материали и ниска цена. Мебелите на компанията са представени в изключително функционални и подходящи модели дори за най-малките стаи..

Когато избирате детско креватче, човек трябва да се ръководи не само от външния вид и естетическите качества на мебелите. Необходимо е да се вземе предвид неговата функционалност, наличието на място за пълноценно използване на всички компоненти, допълнителни функции, например сменяеми страни или регулируемо дъно, както и комфорт за бебето.

Детски креватчета за новородени IKEA в Москва

 • Детска стая
 • Детски кошари
 • Легла
 • Порти за сигурност, прегради

СЛАДКО БЕБЕ Ennio легло, цвят: бял облак

Детско креватче СЛАДКО БЕБЕ Марио

Легло СЛАДКО БЕБЕ Марио бежово

Отглеждащо легло "Имало едно време", зелено

Легло за кола Belmarco "Червена количка"

Детско креватче Gandilyan Charlotte Lux (универсално махало)

Детско легло със страничен Мики Венге-Лайм

Детско креватче Erbesi Tippy

Детско легло със страничен Мики Венге / Синьо

Комплект странични релси Polini Simple / Basic, бели

Покрийте 1бр. PVC (против гризане)

Кошара Erbesi Bubu

Детско легло Belmarco "Skogen classic мента-лавандула"

Детско легло плъзгащо Hoff Junior

Детско креватче IKEA Sundvik

Детско легло Belmarco "Skogen classic white"

Легло SWEET BABY Mario, цвят: бял облак

Детско легло VDK "Малко сърце" (цвят: слонова кост)

Легло Erbesi Birba

Детско креватче Полини Плюшени мечета 222

Детско дървено легло-осман Belmarco "Skogen wood-graphite"

Диван за креватче за новородени Giovanni Aria карамел

Детско легло със страничен Мики Венге / Розово

Легло Incanto Mimi 7 в 1 (трансформатор) бяло

Бебешко легло Hoff Fairy

Детско дървено легло-осман Belmarco "Skogen white"

Детско дървено легло-осман Belmarco "Skogen лавандула-графит"

Детско легло Hoff Sonya

Детско креватче Feretti Velvet

Легло Geuther Marlene

Легло SWEET BABY Mario, цвят: бял

Бебешко легло Hoff Fairy

Легло за новородени KN-1

Защитна бариера за бебешко легло Polini kids 100, бяло

Бебешка кошара Fairy 1100 със снимка, Цвят на креватче: Бяла къща за меденки

Избор на детско креватче в IKEA: за новородени и на възраст от 3 години

Спалнята на бебето е място, където прекарва много време. Здравият сън насърчава компетентното развитие, както физическо, така и психологическо. Следователно, изборът на детско креватче, дори от много популярната компания IKEA, трябва да се вземе възможно най-сериозно..

IKEA отдавна е водещ производител на мебели за всеки апартамент, но подходящи ли са за нашия интериор и кой модел да предпочетем??

Основните критерии за детски креватчета от тази компания:

 • Комфорт и безопасност на строителството.
 • Екологични материали, тествани от педиатри и дерматолози.
 • Подходящи за възрастта модели.

Не забравяйте да проверите модела, преди да закупите. На креватчето не трябва да има стружки, пукнатини или драскотини, в противен случай детето може да се нарани. Също така обърнете внимание дали всички части са здраво закрепени в рамката..

Всички материали на IKEA са безопасни, така че родителите не трябва да се притесняват от лакови покрития - няма вредни вещества.

5 съвета за избор

1. Белият цвят е най-деликатният и универсален, такова легло може да бъде закупено предварително, дори без да се знае пола на детето. Този тон работи и за тийнейджърите..

2. Най-лесният материал за грижа е металът. Разбира се, дървото е по-екологично, но всички материали в продуктите на компанията са безопасни за децата..

3. Ако искате леглото да служи дълго време, изберете модели на трансформатори.

4. Функционалността на модела е важна, особено ако в детската стая има малко място. Изберете креватчета с шкафове и рафтове.

5. Леглата в таванско помещение са популярни сред тийнейджърите. Тези модели са добри, защото разширяват пространството и в същото време помагат да се направи уникална лична зона. По-добре е да изберете такова легло за деца на възраст поне 6 години..

Детски креватчета по възраст

1. Новородено

Прост и кратък модел, идеален за новородено бебе. За да предотвратите случайно забиване на ръцете или краката на бебето между пръчките, можете да инсталирате специални меки страни на креватчето.

Елегантно бяло креватче е идеално за новородени.

Легла без страници са най-добре избрани за по-големи деца. Някои креватчета за най-малките могат да бъдат преустроени и за по-голямо дете, като се отстранят страничните части.

Разбира се, когато избирате креватче за новородени, трябва да разберете, че в началото той ще прекарва по-голямата част от времето си в него. Има няколко специални модела за малки деца, които са подходящи само за малки деца..

Обикновено дървено легло дървесно зърно.

Сенници и окачени играчки изглеждат очарователно. Много е важно леглото да е възможно най-здраво.

Ако обичате да правите ръкоделие, не пропускайте нашите инструкции стъпка по стъпка как да шиете балдахин със собствените си ръце..

2. От 3 годишна възраст

За деца над 3 години вече можете да изберете повече модели за възрастни с плъзгащи се конструкции, шкафове и рафтове. Имайте предвид, че децата растат много бързо и, за да не сменят постоянно мебели, опитайте се да изберете легло за растеж. Погрижете се и за избора на правилния и подходящ матрак.

Вградените чекмеджета са наистина удобен аксесоар за детско креватче. Те могат да се използват за почистване на легло, пелени и играчки. По-добре е обаче веднага да решите дали имате нужда от такъв модел: прахът може да се натрупва в чекмеджетата, няма да е удобно да ги издърпате на всички повърхности. Предимството на магазините на IKEA е, че те показват вече сглобени модели с различен брой чекмеджета и рафтове..

Диван за по-големи деца с чекмеджета ще ви помогне да спестите място в малък апартамент и да научите децата как да поставят нещата на място.

Този модел е пример за спестяване на пространство. Подходящ е за две деца наведнъж, а в удобните чекмеджета в долната част на мебелите можете да поставите най-необходимите неща и спално бельо.

Бялото е много елегантен и практичен цвят, но можете да добавите цветове към детската стая.

Грациозните страни с извит гръб превръщат леглото в малка лодка. Децата ще бъдат във възторг!

Двуетажните модели спестяват място, като го разделят на зони за всяко дете.

Два от тези дизайни са идеални за момичета близнаци или малки деца с малка възрастова разлика. Това е не само легло, но и чудесно място за игра..

Разтегателни легла

Кабриолетните модели се различават от класическото легло по наличието на шкафове и рафтове. Понякога такова креватче има маса за повиване, а за по-големите деца - разтегателна маса за уроци. Това е удобен и практичен вариант за онези семейства, които не искат или не могат да похарчат много пари за закупуване на нови мебели. Друг плюс е компактността и гъвкавостта: детето расте и само трансформаторите могат да се поберат в размера на порасналото дете. Те могат да се удължават и регулират на нива.

В почти всички кошари височината на дъното може да се променя. Позицията варира от две до пет: това е особено важно за тези, които прикрепят леглото към родителя. След това трябва да се коригира до едно ниво..

Колкото по-малко е детето, толкова по-лесно е да го позиционирате по-високо. Това улеснява приспиването и вземането на детето. Но отстрани не трябва да са много ниски: необходимата височина е до подмишниците на бебето.

Най-популярни модели

1. Critter - детско легло от борови дървета, произведено в две разновидности: с овце и котки.

2. Minnen е практичен и популярен метален модел. Има черно-бял вариант.

3. Сундвик е направен от бор и влакнести плочи (задна част). Леглото може да бъде бяло и сиво-кафяво.


4. Leksvik - класическо дървено легло, "нарастващо", много надеждно и издръжливо, но достатъчно просто в дизайна.

5. Хемнес - бял диван с три чекмеджета.

6. Кура - двустранно легло, което може да бъде двуетажно легло или таванско помещение.

7. Stuva - таванско легло с вграден гардероб или рафт отстрани, както и плот за маса и нощно шкафче на първото ниво.

8. Sturo - едно и половина таванско легло, предлага се само в бяло.

9. Туфинг - легло с понижена височина и централно стълбище, предлага се само в сребрист цвят.

Вдъхновете ни - споделете материала с приятелите си в социалните мрежи: