Напоследък все по-често стандартните правоъгълни се заменят с варианти със заоблени форми, които по-късно се трансформират в овални.

Такива места за спане изглеждат по-елегантни, нямат ъгли, лесно се трансформират и растат заедно с бебето..

На пръв поглед всички подобни продукти са еднакви. Но тогава възниква въпросът защо те са толкова различни по цена.?

На първо място, цената се влияе от материала, от който е направена.

Като правило това е бреза или по-скъпо - бук.

Доста трудно е да се преработят продукти от бреза до перфектно състояние, тъй като бреза е меко дърво. Дори при добро оборудване са възможни леки грапавини, вдлъбнатини и др..

Модификациите от бук, направени с модерно оборудване, са идеално гладки, по-трайни и устойчиви на повреди.

На второ място, цената се влияе от качеството на боите и лаковете. Това не означава, че в евтини варианти ще се използва нискокачествен лак. Всички продукти за новородени са сертифицирани и за боядисване на такива мебели се използват безопасни емайли и лакове..

Трето, качеството на обработката на дървесина влияе върху цената. При по-скъпите модели частите са монтирани възможно най-плътно, геометрията им е почти перфектна, без осезаеми фуги и неравности.

От какво се състои, плюсове и минуси?
Детските кръгли / овални детски креватчета, както и стандартните, се предлагат с люлеещи се или без, но за разлика от правоъгълните, механизмът за морска болест в тях е само от тип махало. Характеристиката на дизайна не позволява да се люлее на бегачи. Това трябва да се вземе предвид от онези, които се ангажират да се люлеят „по старомодния начин“. Системата за люлеене може да не е включена в комплекта, тогава тя трябва да бъде закупена отделно, като правило всички производители имат такава възможност.
Някои модели наистина имат огромен брой трансформации.

Кръглата кошара за новородени има тази опция във всички модели. Размерите са стандартни 65 * 65 или 75 * 75, има значение поради тази причина: легла с ширина 75 см не се вписват във всички врати, така че ако планирате да го преместите, трябва да се спрете на опцията 65 см. Този случай, в своя опашката е по-лоша, защото новородено бебе ще израсне от такава люлка много по-бързо и в бъдеще ще има малко по-малко пространство в нея по ширина, но във всеки случай е достатъчно. Ето защо основните критерии за избор на ширината: възможността за пренареждане на люлката от стая в стая и колко дълго бихте искали да я използвате в този режим.

Овално легло трансформатор среден размер 90 * 65.
Не всички модели имат този метод на промяна. Ако е предвидено, това е максималният комфорт за новороденото. Тя расте с бебето. Възстановяването от люлката няма да отнеме много време. Трябва само да добавите допълнителни елементи.

Следващата модификация е 125 * 65 или 125 * 75.
Това са стандартни размери, вашите ще се различават само по форма и липса на остри ъгли. Като се има предвид, че обикновените изпитани във времето правоъгълни дължини рядко надвишават 65 см в ширина, можете да бъдете сигурни, че това ще ви бъде достатъчно.
В бъдеще някои модели имат възможност да инсталират допълнителен комплект удължителни кабели и да получат тийнейджърско легло. От една страна, това е доста удобно, ако напълно ви устройва и през годините не е загубило външния си вид, то това е добър начин да спестите пари за закупуване на тийнейджърско легло.
При някои модели кръгли креватчета, след като бебето ви е пораснало, има възможност за трансформиране в комплект високи столове, фотьойли, които могат да бъдат удобно поставени в детската стая. Те ще изглеждат много оригинални..

Изследването на детските мебели отнема много време, тъй като безопасността е от първостепенно значение. Всеки родител иска да предложи безопасна и удобна среда за бебета.

Майка Екатерина от Коломна казва:

- Що се отнася до пазаруването, ние избрахме ново креватче. След всички проучвания решихме да закупим традиционен бял правоъгълен 3-в-1, който се превръща в легло за малко дете. Нищо изискано, но се получи добре за нас..

Ако обаче имате малко място за бебе и / или нещо друго, можете да си купите кръгло креватче. Определено изглеждат по различен начин. Всъщност, ако планирате да го поставите в центъра на стаята (или някъде другаде, не на стената), кръговите разновидности изглеждат по-добре..

Бихме искали да очертаем плюсовете и минусите за тях. Направихте малко проучване, претеглящо модификациите на покупките. така че тук са нашите мисли и резултати от изследвания.

Предимства на кръгли / овални креватчета за новородени

1. По-безопасно ли е? Може би без никакви ъгли, подобна вариация е по-безопасно обзавеждане в детската стая..

1. Спестява място: по отношение на пространството те са по-малки от типичния правоъгълник.

2. Естетично: Мисля, че изглеждат по-добре, когато са поставени в центъра на стаята.

3. Уникално е: ако харесвате нови тенденции, закръгленото е различно. Все още не са много родителите, които избират този дизайн.

Недостатъци на кръгли детски креватчета

1. Ограничени разновидности на постелки:
тъй като те не са толкова популярни като правоъгълните, ще имате по-трудно търсене на спално бельо.

2. Транспорт.
След сглобяването може да не влезе в някои врати. Това означава, че може да се наложи да го разглобите, за да го преместите в друга стая или жилище..

3. По-малка повърхност за дете:
Кръглото креватче е по-късо и не предлага толкова много място. За новородените бебета обаче тази трансформация е по-подходяща. За по-големите деца промяната в овалната версия премахва този недостатък..

5. Това е само за новородени: много традиционни опции се превръщат в малки легла. Кръг № Има, разбира се, версия с удължители до 160 см, но те са рядкост, те са по-скъпи и не е факт, че едно възрастно дете ще се чувства комфортно и в овално голямо легло.

Кой производител да изберете?
Има внесени модели кръгли / овални бебешки кошари за новородени, всъщност те идват от Европа. Но в момента, като се вземе предвид обменният курс, цената на такива вариации е много висока. Ако по-рано това беше изключителен продукт, скъп, но в рамките на разумното, сега няма нужда да плащате прекалено много за марката. Руските производители на стоки за деца актуализираха оборудването си през последните години.
Суровината е отлично качествено дърво за тях в Русия. Лаковете традиционно се купуват в чужбина, тъй като в мебелите за бебета производителите използват само най-добрите багрила.
Можем да кажем с увереност, че можете спокойно да закупите руски спални места за вашето бебе, без да губите качество. В този случай цената директно ще посочи потребителските свойства на продукта..

Кръгли (овални) легла-трансформатори

Кръглото (овално) легло-трансформер за новородени е едно от най-новите разработки на производителите на мебели. Но въпреки краткия си мандат на пазара, тя вече спечели много фенове. Причината за това е грациозен - деликатен външен вид на мебелите, както и допълнителен комфорт.

Още в първите дни на престоя на бебето у дома, кръглото легло-трансформатор за новородени ще бъде отличен помощник за младите родители. Снабден е с махален механизъм за разклащане на бебето. Махалото ще се люлее дори без помощта на възрастен. То ще влезе в действие само от движенията на бебето. Тази болест на движението напомня на новороденото за периода на вътрематочен престой и той се чувства така, сякаш е в корема на майка си. Е, когато няма нужда от болест на движението, можете да фиксирате махалото.

Модерният дизайн на такива мебели привлича вниманието на потребителя. Първоначално формата на малко кръгло легло му позволява да се впише във всеки интериор. При желание кръглото креватче за трансформатор може лесно да се трансформира в допълнително креватче.

Докато бебето е много малко, масата за повиване ще помогне в грижите за него, чието присъствие е обмислено от производителя.

С растежа на детето спалното място пада по-ниско. Това ще гарантира безопасността на вашето бебе, а също така дава възможност да използвате детското креватче като детска кошара.

И когато бебето порасне все още, детското овално легло-трансформер по чудо се превръща в нови мебели. Може да се превърне в пълно легло за по-голямо дете, където то може да спи дълго време. И ако искате да внесете разнообразие в интериора, тогава си струва да си припомните, че овално креватче трансформатор може да се превърне в бюро с два фотьойла.

Закупуването на кръгло (овално) легло-трансформер за новородени означава закупуване на комфорт и спестяване на пари

Уебсайтът на нашия онлайн магазин предлага богат избор от продукти за деца, по-специално детски креватчета. Закупуването на кръгло трансформаторно легло от нас има много предимства:

 • Ниска цена на продуктите;
 • Липсата на ъгли ще осигури допълнителна безопасност за вашето дете;
 • Компактен размер;
 • Високо качество;
 • Материал: естествено дърво;
 • Красив дизайн;
 • Удобна доставка;
 • Възможност за избор по снимка.

Посещавайки нашия уебсайт, веднага ще разберете, че тук изборът ви ще спре. Разнообразието от модели на снимката предоставя богат избор. И най-важното: от нас можете да си купите висококачествено креватче на много ниска цена.

Извършваме доставка в деня на поръчката. В екстремни случаи не по-късно от 3 дни. Ако поръчката е направена не за една, а за няколко стоки, тогава доставката в Москва в рамките на Московския околовръстен път се извършва безплатно преди входа.

Също така в нашия магазин се провеждат всякакви промоции. Постоянна промоция: присъединявайки се към нашите групи Vkontakte и Facebook, купувачът получава 1% отстъпка за всеки продукт.

Винаги има допълнителни промоции - сезонни или празнични. Подробности можете да намерите на уебсайта.

Кръгло трансформиращо легло за новородени

 • кошара, която расте заедно с вашето бебе;
 • екологичност и надеждност;
 • мобилна структура;
 • регулируема височина;
 • адаптация към нуждите на бебето;
 • махален механизъм;
 • възприемане на околния свят.
 • от какъв материал е направено трансформиращото легло;
 • дизайнерски характеристики;
 • вентилирано дъно;
 • надежден махален механизъм;
 • съвършенство във всеки детайл;
 • цветова палитра.
 • плюсовете и минусите на стандартния модел;
 • правилен избор.
 • Видео инструкция;
 • инструкция със снимки.

За бъдещите родители чакането на бебе е не само приятен и щастлив период, но и време, изпълнено с грижи и вълнуващи събития. Развитието, здравето, адаптацията, комфортът и безопасността на новороденото ще зависят от вашите решения. Един от въпросите, които младите родители трябва да решат, е изборът на място за спане на бебето. Кое е по-добре: кръгло или редовно правоъгълно легло? Определете избора, нашата статия за преглед ще ви помогне.

Удобно ли е кръглото креватче 8-в-1?

Първото креватче е една от най-важните покупки за новородено и трябва да е удобно, безопасно и надеждно. От тези качества зависи не само здравето и комфортът на бебето, но и емоционалното му състояние. Кръглата кошара стана много популярна сред младите родители поради своята практичност, икономичност и модерен, красив външен вид. В допълнение, този дизайн изпълнява много функции, които допринасят за правилното развитие на вашето дете..

Детско креватче, което расте заедно с вашето бебе

Благодарение на всякакви трансформации, овалното легло може да бъде модифицирано и съобразено с възрастта, височината и нуждите на вашето бебе. Очакваното време за използване на този дизайн е 5-6 години.

По този начин получавате:

 • люлка за новородено;
 • бебешка маса за повиване;
 • овално креватче за бебе;
 • диван за по-голямо дете;
 • детска кошара за бебето;
 • странично легло;
 • маса и столове за трохи.

Първата и втората трансформации ни дават възможност да използваме едновременно люлката и масата за смяна. Тази люлка ще се превърне в най-удобното място за новородено. Заоблената му форма ще осигури на детето усещането за сигурност и сигурност, което то е изпитвало в утробата на майката.

Третата и шестата трансформация са подходящи за по-голямо бебе, което ще се нуждае от повече пространство и свобода на движение. Вие сами ще можете да решите как бебето ще спи днес: отделно или до вас.

Важно! Знаете ли, че кръгла люлка помага на новороденото да свикне с околния свят плавно и безболезнено? Такава люлка ще се превърне във важна стъпка в живота на вашето бебе, ще му осигури комфорт и ще му позволи постепенно да се адаптира към външната среда..

Петата трансформация е много проста и подходяща за пораснало дете. Ако детето ви вече се е научило да седи и да стои, за него е важно да види околната среда. Детето не иска просто да лежи на едно място. Арената е най-добрият изход от ситуацията. Мама ще може да се занимава с бизнеса си, а бебето ще може да играе и да се развива спокойно.

Четвъртата трансформация наистина ще зарадва детето ви. На удобен диван той ще може да разлиства първите си книги, да играе с любимите си играчки, да научава цифри и букви. А за най-независимите деца - такъв диван ще се превърне в ново място за спане. Вашето дете ще се научи да си ляга и да става, когато е необходимо.

Седмата и осмата трансформация са столове и маса за трохи. Тук той ще може да се храни, рисува, извайва, играе и развива по всякакъв възможен начин. Тези мебели ще ви служат дълго време, защото могат да се използват дори след като бебето порасне. Например, използвайте като декоративни елементи, като поставите любимите си детски играчки върху тях.

Екологичен и надежден

Конвертируемите легла често са изработени от масивно естествено дърво и се считат за екологични продукти. По-специално леглото за трансформиране Sleep and Smile е изцяло изработено от масивен бук. Продуктите от естествено дърво придобиват все по-голяма популярност сред младите двойки с деца. В крайна сметка те са отговорни за здравето и развитието на детето си от момента на раждането му. Но, в допълнение към екологосъобразността, трябва да се обърне внимание на практичността и надеждността на продукта - в това отношение букът заобикаля други видове дървета.

Букът е най-трайният и издръжлив дървесен вид, 87% от италианските мебели са направени от него. И италианците се хвалят с подхода си към избора на качествени материали за производство на мебелни елементи. Следователно, масивното буково трансформиращо легло е много надежден и екологичен дизайн. Отделно трябва да обърнете внимание на боядисването на трансформиращото се легло. Той трябва да е хипоалергенен, с високо качество и гладък на допир. Например на нашето трансформиращо легло букът е покрит с хипоалергенна боя на водна основа, при спазване на всички стандарти и технологии. Такова боядисване е абсолютно безопасно за вашето дете..

Мобилна структура

Кръглото трансформиращо легло обикновено е оборудвано с колела. Лесно може да се движи из къщата. Това е много удобно, когато трябва да измиете подовете, да смените декора или да направите генерално почистване. Готвите ли или се занимавате със занаяти? Преместете трансформиращото легло без усилие във всяка стая, бебето ще бъде до вас! В модела на леглото 8 в 1 "Sleep and Smile" - всички колела са гумирани с висококачествени материали, те няма да надраскат вашия ламинат, плочки или паркет. Освен това тези колела са абсолютно безшумни, можете да бъдете сигурни, че няма да събудите бебето, когато се търкаляте..

Регулируема височина

Всички разтегателни легла могат да се регулират по височина. Това ги прави много удобни както за бебета, така и за техните майки. Трансформиращото легло Sleep and Smile има 3 височини, които се регулират лесно.

За количката можете да изберете възможно най-високото ниво на височина, така че да е удобно да се навеждате над новороденото и гърбът да не получава допълнителен стрес. Това е много важно след раждането, тъй като при повечето жени гръбначният стълб се възстановява за няколко месеца..

Когато бебето се научи да става, сглобете овална версия на трансформиращото се легло и спуснете височината до средното ниво. Това ще осигури на вашето бебе безопасност и комфортни условия. В тази позиция няма заплаха да падне.

А най-ниското ниво на височина е полезно за трансформиране в арена и за „специално“ място за спане. Ако премахнете една от решетките на трансформиращото се легло в това положение, бебето ви ще може да слезе от леглото си и да се качи в него, когато има нужда от него. Така детето може да бъде научено на отговорност и режим.

Махален механизъм

Много конвертируеми легла се предлагат с махален механизъм. “Sleep and Smile” не прави изключение, инсталирайте върху него махалова конструкция за люлеене на бебето и поставете неговата люлка близо до вашето легло или стол. Така с едно движение на ръката можете да приспивате бебето си, без да ставате от дивана и същевременно да четете книга, да гледате телевизия или просто да се отпуснете..

Възприемане на околния свят

Вие сами избирате средата, която вашето бебе ще поеме и възприеме. Имате възможност да му създадете удобни и развиващи се условия. Леглата за трансформиране на Sleep and Smile са проектирани така, че да могат да се инсталират мобилни, музикални и образователни играчки, да се окачват сенници, да се поставят различни комплекти спално бельо, да се добавят меки възглавници и брони. Променете обкръжението и цветовете около бебето си, запознайте го със света около него и не забравяйте да правите красиви снимки за спомен. В крайна сметка децата ни растат много бързо.

Кръгло легло-трансформатор преглед

В този раздел ще научите: на какви важни подробности трябва да обърнат голямо внимание майките и татковците и как да осигурите комфорта, безопасността и спокойствието на бебето. Нека да разгледаме предимствата, характеристиките и отличителните черти на трансформиращите се легла, като използваме примера на „Sleep and Smile“.

Материал за направа на легло-трансформатор

Детско креватче 8in1 трябва да бъде изработено от естествени материали и да бъде напълно екологично: не само основата, решетките и други дървени елементи, но и боядисването. Когато зъбите на вашето бебе започнат да никнат, то активно ще дъвче всичко, което му попадне под ръка. Естествено, парапетите на детско легло няма да избегнат тази съдба.

Най-добрият материал за направата на бебешки легла за новородени е масивът от бук. Твърдият бук е много издръжлив, екологичен, устойчив на износване и хипоалергичен дървесен вид. Именно от този материал е направено нашето кръгло легло. Боядисването му също е напълно хипоалергенно. В крайна сметка това е висококачествена, без токсини боя на водна основа.

Дизайнерски характеристики

В нашето трансформиращо легло има много важни структурни елементи - това са 2 солидни арки в основата на люлката. Какво означава това на практика? В конвенционалните люлки първата стъпка е направена от 4 четвърти от кръга, докато „Сън и усмивка“ е направена само от 2 части. Първо, изглежда по-естетически, и второ, такъв механизъм е много по-силен, отколкото в люлките на други производители. Нашето конвертируемо креватче е по-солидно, има по-малко фуги и няма излишни елементи. Този дизайн е практичен, надежден и ще ви служи много години..

Обърнете внимание на параметрите на количката за сън и усмивка (първи етап). Размерите му са 70 на 80 см. Това е най-удобният и практичен размер за новородени. 80 см е необходимото разстояние, за да може бебето да се чувства защитено и заобиколено от комфорт. Така той ще може да спи възможно най-дълго, а мама ще се наслаждава на неговия тих и безгрижен сън. 70 см е подходяща ширина за люлката за придвижване из апартамента. Той лесно ще премине през всяка врата и ще украси всяка стая. Прекарвайте време с детето си в различни части на апартамента, бебето винаги ще бъде под вашия надзор.

Вентилирано дъно

Когато избирате място за спане на новородено, е необходимо да се съсредоточите върху продукти с „дишащи“ повърхности. Малките деца имат много чувствителна кожа и все още не са формирали нормален топлообмен в тялото. Липсата на вентилационни отвори ще доведе до неспокоен бебешки сън, алергични кожни обриви и излагане на чести настинки. Следователно, вентилираното дъно е задължително за качествените люлки. В нашите трансформиращи се легла е внедрена техниката за изработване на „дишащо“ легло, благодарение на което бебето ви ще се чувства комфортно и няма да се разболее.

Надежден махален механизъм

Уникалността на нашия дизайн на махало 2 в 1 е, че той работи в полуавтономен режим и е подходящ за няколко трансформации. Това означава, че махаловият механизъм може да се монтира както на кръгли, така и на овални варианти на каютата. Освен това такова махало може да разтърси бебето ви не само от вашите движения, но и в автоматична версия: може да се задейства, когато бебето плаче, когато бебето се преобърне и т.н..

Съвършенство във всеки детайл

Нашите трансформиращи се легла са абсолютно екологични: ние правим масивно дърво, решетки, парапети и дори държачи за навеси от естествено дърво. Това придава на продукта елегантни, модерни и естетически извивки. Всички бои и лакове са изработени от висококачествени ECO бои на водна основа, без токсини. Можете да украсите люлката с балдахин, играчки, декоративни елементи по ваш вкус.

Цветова палитра

Ние произвеждаме поредица от конвертируеми легла Sleep and Smile 8-в-1 в различни нюанси, за да отговарят на всеки домашен интериор. Налични цветове: бяло (наситено), слонова кост (млечно, бежово), венге (кафяво). Нашите трансформиращи се легла са не само практични и удобни за използване, но и имат привлекателен външен вид..

Плюсове и минуси на кръгло трансформиращо легло

Предимства:

 • икономия на разходи, замества гама от мебели;
 • екологично и безопасно за детето;
 • надеждни, висококачествени материали и механизми;
 • практичен, трансформира се към нуждите на епохата;
 • многофункционален и удобен за мама;
 • удобно и уютно за бебето;
 • осигурява здравословно и правилно развитие;
 • идеални размери и внимателно регулиране;
 • изтънченост на формите и мобилността;
 • допълнителни функции и възможности.

Недостатъци:

 • няма чекмеджета за съхранение на детски неща;
 • малък избор от цветове;
 • ще трябва да закупите 2 матрака за 1 и 3 стъпки;
 • при сглобяване на овалното легло, пелената изчезва.

Как да изберем детско креватче за вашето дете?

За да вземете решение за избора на първото легло за вашето бебе, трябва да претеглите всички предимства и недостатъци на кръглата и правилна правоъгълна кошара.

Плюсове и минуси на стандартния модел:

 • широка гама от цветова палитра;
 • много модели имат кутии за съхранение на детски неща;
 • закупуване на матрак със същия размер;
 • широко разпространение и наличност;
 • значително ограничение на възрастта на употреба;
 • няма как да се гледа детето постоянно;
 • труден период на адаптация на бебето;
 • не винаги висококачествени материали за производство;
 • неудобен дизайн за родители;
 • евентуално токсична боя;
 • харчене на пари за допълнителни мебели (детска кошара, маса за повиване, столове и маси);
 • липсва "дишащо" дъно;
 • липса на спомагателни функции и възможности (люлка, махало в автоматичен режим и др.);
 • голям размер и трудност при придвижване;
 • няма начин да инсталирате мобилен телефон, сенници, окачени играчки;
 • остарял дизайн.

Правилен избор

Въз основа на всички горепосочени предимства, при избора на кръгло или редовно правоъгълно легло, за нас е очевидно, че кръглото трансформиращо легло ще бъде правилният избор. Неговите предимства значително надвишават предимствата на правоъгълно легло, а недостатъците са незначителни в сравнение с обикновените детски креватчета. Всичко най-добро за деца!

Снимка на трансформатор с кръгло легло 8 в 1

Снимки с брони и сенник

Снимка с бебе

Как да съберем кръгла ясла 8 в 1

Видео инструкция:

Инструкции за монтаж на кръгло креватче за новородени

В това видео ще видите ясно колко бързо и лесно сглобявате кръгло трансформиращо се легло в позиции 1 и 2 (люлка и маса за смяна)

Инструкция със снимки

Сглобяване на люлката

 1. Проверете за всички необходими части.
 2. Закрепете спалния под с връзки, както е показано на фигура 1.
 3. Подравнете двата полукръга, така че да образуват едно цяло.
 4. Фиксирайте с болтове M6x70.
 5. Завийте колелата на ръка, както е показано на снимка 2.
 6. Инсталирайте стойката за навес, както е показано на фигура 2.

Сглобяване на масата за повиване

 1. Проверете за всички необходими части.
 2. Инсталирайте 4 ленти вертикално в 2 правоъгълни секции, като използвате винтове 7x50 Евро, както е показано на снимка 3.
 3. Поставете 2 правоъгълни рафта върху ламелите, както е показано на фигура 3.

Сглобяване на кръгло креватче с махало

 1. Сглобете кръглата кошара, както е показано на снимки 1 и 2.
 2. На фигура 4 номер 1 показва сменяеми усилватели за махалото в трансформацията "люлка".
 3. За да се улесни сглобяването, в първоначалната конфигурация всички аксесоари вече са инсталирани на техните места.
 4. Трябва да сглобите тези махални механизми и да го монтирате върху креватчето с помощта на 4 болта М8х30, както е показано на фигура 4.
 5. Самият механизъм на махалото се регулира с помощта на лични винтове, за да се осигури свободно люлеене на креватчето.
 6. За да избегнете грешки, сглобете механизма на махалото на равна повърхност..
 7. Внимание! Не затягайте винтовете на махалото докрай, когато инсталирате механизма на люлката, в противен случай той няма да се люлее.

Сглобяване и инсталиране на овално махало

 1. Проверете за всички необходими части.
 2. На снимка 5 под номер 2 има сменяеми усилватели за „овално“ махало.
 3. За да се улесни сглобяването, в първоначалната конфигурация всички аксесоари вече са инсталирани на техните места.
 4. Трябва да сглобите тези махални механизми и да го монтирате на леглото с помощта на 4 болта М8х30, както е показано на фигура 5.
 5. Самият механизъм на махалото се регулира с помощта на лични винтове, за да се осигури свободно люлеене на креватчето.
 6. За да избегнете грешки, сглобете механизма на махалото на равна повърхност..
 7. Внимание! Не затягайте винтовете на махалото докрай, когато инсталирате механизма върху креватчето, в противен случай той няма да изпълни своята функция.

Сглобяване на овалното легло

 1. Проверете за всички необходими части.
 2. Свържете 2 правоъгълни секции с 2 полукръга и ги фиксирайте с болтове M6x70, както е показано на фигура 6.
 3. Завийте двете ламели към пода на спалнята с помощта на връзки с цип, както е показано на снимка 7.
 4. Инсталирайте правоъгълното дъно върху ламелите, както е показано на фигура 7.

Събиране на диван

 1. Сглобете овалното легло, както е показано на фигури 6 и 7.
 2. За да се превърнете в „диван“, премахнете една правоъгълна секция от тази конструкция, както е показано на снимка 8.
 3. Фиксирайте долната част на дивана с винтове 2.4x20, както е показано на фигура 9.

Вземете отстъпка от 500 рубли на леглото за сън и усмивка

За да получите отстъпка, просто направете екранна снимка на този QR код и го изпратете на нашия мениджър в Whatsapp на номер 8 (903) 081-77-50