Ако чакате ново попълнение в семейството, вероятно се чудите кое е по-добре да изберете - креватче или люлееща се кошара. Проблемът е, че е много трудно за младите родители да решат, защото на пазара има много производители и модели..

В статията ще разберете какви видове люлеещи се столове са за новородени и какви са техните характеристики. Въз основа на това можете да решите коя бебешка кошара е най-подходяща за вас..

 1. Характеристики на люлките
 2. недостатъци
 3. Видове люлка
 4. Критерии по избор
 5. Няколко популярни модела
 6. Простота 3014 хаха
 7. Pali Baby Baby серия
 8. Combi Fealetto Auto Swing
 9. Chicco Next2me
 10. Зибос Ала
 11. Препоръки за правилното използване на люлката
 12. Как сами да си направите люлеещо се легло
 13. Подготовка на части
 14. Сглобяване на люлката
 15. Люлка люлка видео

Характеристики на люлките

Люлката е креватче, което може да разтърси бебето плавно като ръцете на майката. Бебето ще се чувства удобно в него, бързо ще се успокои и заспи, а майката ще може да си почине малко. За разлика от класическото креватче, количката не заема много място в стаята.

Можете да използвате люлката от първите дни от живота на вашето бебе.

Сега на пазара има много голям асортимент от рокери:

 1. Легло. Изработени са от дърво, често допълнени с колела. Подходящо: от 1 месец до 6 месеца или докато бебето достигне 80 см. Това е люлка с извити бегачи, която е предназначена за болест на движението.
 2. Окачен. Този изглед е прикрепен към тавана или между две стелажи, което придава на детската стая приказна атмосфера. Обикновено са сплетени. Люлеенето на бебето трябва да натисне люлката.
 3. Люлка-кошница. Практичен модел, снабден с дръжки за носене.
 4. Трансформатор. До една година този модел се използва като люлка, до 3 години като креватче и до юношеството може да се използва като диван (в зависимост от възможностите на конкретен модел). Един трансформатор може да замени 9 броя детски мебели, той е удобен на всички етапи на израстване. Това е най-универсалният модел. Ако е необходимо, той може да се трансформира в детско креватче, люлка, кошара за игра, маса за повиване и скрин. Трансформерите задоволяват нуждите на вашето мъниче и „растат“ с него. Този модел се предлага в различни форми и цветове, поради което се счита за най-успешната покупка..
 5. Люлка с електронна система за болест при движение. Най-модерният модел, той ще се превърне в незаменим помощник за мама и бавачка за вашето бебе. Той ще го приспи, когато чуе плача на дете, запее песен, тъй като е снабдено със система за автоматичен отговор. Люлка с дистанционно управление.

недостатъци

Въпреки факта, че бебешките кошари имат много предимства, те имат няколко недостатъка..

Основните са:

 1. Кратко използване. Детето расте бързо, люлката ще бъде полезна до около 5-9 месеца. Когато бебето започне да седи и да става, тогава оставянето му там вече е опасно.
 2. Високата цена на мебелите. Цената варира от 4000 r (класически модели) до 25000 r (електронна).

Видове люлка

Люлките са много търсени сред родителите..

Те се разделят на две големи групи:

 1. Механични. Този тип работи като махало. Производителите вземат предвид характеристиките на детето. Облегалката е снабдена с регулатор, който дава три възможности: легнало, полуседнало и седнало. Люлки от този тип са оборудвани с ключалки и предпазни колани.
 2. Електронна. Това е електронно устройство, което работи на принципа на трептяща верига. Електронната люлка е безопасно и полезно устройство. Люлката може да работи с батерия или да се захранва от мрежата. Препоръчва се за деца от раждането.

Критерии по избор

Изборът на люлка за бебе е много важен момент.

Какво да внимавате при избора на люлка за новородени:

 1. Безопасност на продукта (без остри ъгли, здрава рамка, безопасна морска болест).
 2. Размери. По-добре е да изберете детско креватче с широко легло, така че детето да е удобно.
 3. Материалът трябва да е безопасен, хипоалергенен. Покритието е задължително сертифицирано, без силни миризми.
 4. Наличието на скоби. Подовите люлки трябва да имат ключалка за движение.
 5. Когато избирате бебешка седалка, трябва да обърнете внимание на това как работят всички режими. Може да са твърде силни и бебето да не може да заспи..
 6. Особено внимание трябва да се обърне на захранващата система. Мрежовото захранване може да бъде опасно за дете.

Няколко популярни модела

В момента на пазара има огромен асортимент от люлки, представените по-долу люлки са особено популярни.

Простота 3014 хаха

Модерен модел на трансформатор. Люлката може да се превърне в кошница, кошара или плетена маса. Този модел има висулка с играчки, музика. Автоматично контролиран. Включен е и матрак.

Pali Baby Baby серия

Плетена люлка от върбова клонка. Всички текстилни части са изработени от естествен памук. Ако е необходимо, може да се трансформира в легло за люлка. Няма люлеещ механизъм, но има колела, които ви позволяват да се търкаляте или люлеете на малкото дете. Има ключалка на колелото. Включва: одеяло, матрак, спално бельо, възглавница.

Combi Fealetto Auto Swing

Скъп, но многофункционален модел на електронна люлка. Има няколко режима на болест на движението, успокояваща музика. Преобразува се в маса за хранене на бебета, включва матрак.

Chicco Next2me

Лек многофункционален рокер. Изработена от пластмаса. Всички елементи от плат могат лесно да бъдат премахнати и почистени. Дъното е регулируемо по височина, има мрежа против комари.

Зибос Ала

Подобно на предишния модел. Има фиксирани колела, регулиране на дъното. Има система за закрепване. Можете да си купите механизъм за трансформация и да го превърнете в люлеещ се стол. Основната характеристика на този модел е, че той може да издържи до 150 кг.

Препоръки за правилното използване на люлката

За да може люлката да донесе радост на децата и родителите, трябва да спазвате основните правила.

Мерки за безопасност по време на работа:

 1. Прочетете инструкциите, всякакви промени в дизайна могат да навредят на бебето.
 2. Люлката трябва да е на равна повърхност.
 3. Комплектът включва предпазни колани, не забравяйте да фиксирате детето. Когато закопчавате детето, уверете се, че презрамките не притискат тялото на малкото дете, гърбът е регулиран.
 4. Не повдигайте седалката с бебето си.
 5. Не носете детето си на люлеещ се стол в кола.
 6. Не се препоръчва да оставяте детето си в шезлонг само за дълго време.
 7. Бебето може да бъде в люлката не повече от 4 часа.

Как сами да си направите люлеещо се легло

Започваме с подготовката на необходимите инструменти.

 • дървен щит;
 • дъски;
 • самонарезни винтове;
 • лепило;
 • отвертка;
 • рулетка;
 • молив;
 • ножовка;
 • мозайката;
 • фрезова машина.

Подготовка на части

Когато инструментите са готови, можете да се захващате за работа.

 1. Подготвяме шаблони за части от картон с помощта на молив, линийка и компас.
 2. Изрязваме крайния кръг. Ние правим маркирането на контури с помощта на шаблони.
 3. Начертайте дъги с компас.
 4. Рязане на дъги с помощта на фреза с компас.
 5. Сега маркираме кръглите странични релси.
 6. Правене на прави разрези с мозайката.
 7. Преминавайки към обработка на прави ръбове с помощта на фреза с копираща втулка.
 8. В гърбовете на люлката трябва да се пробият дупки за дюбелите. Те трябва да бъдат центрирани, така че люлката да е симетрична и стабилна..
 9. Страничните стелажи са направени от полукръгли ленти. Те се приготвят предварително чрез залепване на две парчета плат.
 10. В надлъжните парапети за решетките на решетката трябва да се пробият дупки. Пробиват се с предварително определена стъпка. Не забравяйте, че дупките трябва да са слепи.
 11. Сега пристъпваме към топките на фиксаторите. Техният диаметър трябва да бъде 50 см. Топките трябва да бъдат фиксирани в отвори с диаметър 45 см, след което да се обърнат и пробият отвор отзад.
 12. Необходимо е да се маркират центровете на отворите на стълбовете на рамката.
 13. След това всички части трябва да бъдат шлифовани, заоблени и покрити с акрилен лак. Смилането е по-добре с мелница.

Сглобяване на люлката

Преминаване към последния етап.

 1. Сглобява се рамка, състояща се от гръб и страни. Монтират се специални летви за дъното.
 2. Монтирани са дъното, страничните стелажи и таблата.
 3. Долната част с махалото е монтирана с помощта на винтове.
 4. Страните на бъдещата люлка са фиксирани към стелажите.
 5. Бегачите се присъединяват. Тези елементи са инсталирани симетрично един на друг от противоположните страни на креватчето. Те са прикрепени с метални ъгли към краката от вътрешната страна на креватчето. В този случай долната дъга на бегачите трябва да припокрива вертикалните стълбове, така че долният ъгъл на всеки от тях да е на едно ниво с него. Също така, за надеждност, можете да закрепите пътечките и стелажите на детското креватче отвън. За целта внимателно пробийте бегачите през краката и ги хванете с винтове за самозатягане..

Основното нещо, което трябва да запомните, е, че преди да използвате домашна люлка, трябва да проверите нейната здравина.

Люлка люлка видео

Във видеото можете да видите по-подробно как да направите висяща люлка със собствените си ръце.

Люлки

Избрани продукти 103 от 103

Нови отзиви

Cradle Kinderkraft Шезлонг Cradle Unimo 5 в 1

Здравейте! Възможно ли е да го използвате като шезлонг през първите месеци, удобно ли е (просто прилича на столче за хранене и не е ясно дали е възможно да се настани дете, което все още не е седнало), или е само люлка, предназначена за новородено?

Cradle Forest Britta

Моля, кажете ми защо имате нужда от джоб в долната част на люлката? И защо, когато едно дете се обърне от двете страни, то коси заедно с детето! Детето се вози като пързалка цяла нощ, страшно е, че ще си зарови носа.

Люлка на Зибос Ала

Двутръбна конструкция на рамка, способна да издържа до 150 кг. Максимално допустимото тегло обаче е 9 кг. Това е като, моля, обяснете.

Cradle Happy Baby Cradle Mommy Love от Akhmadullina

Детско креватче с красив модел, цяла кутия. Много качествено, съпругът ми бързо го сглоби сам, сега го сглобиха без едната страна и го сложиха на леглото. След няколко месеца ще го сложим отделно.

Люлка на Питузо Селина

Купени от раждането сега сме на почти 6 месеца, все още спим в него. Люлката е като люлка. Не е тясно за детето. Писаха за колелата, изобщо не ни трябват, стоят на едно място. Изпомпвам малко бебето и толкова.

Люлката се различава от креватчето по своята компактност и мобилност. Леглото е монтирано за постоянно в детската стая. Не може да се премести в друга стая без допълнителни усилия. По-различно е с дълбока уютна кошница. Лесно ще се побере в тясното пространство между леглото на родителя и стената и ще се превърне в носител за детето през първите месеци от живота му. Съвременните многофункционални опции, като електронни модели от японския производител Combi, са подходящи за сън, събуждане, хранене и дори учене - мебелите са оборудвани с две маси.

Педиатрите отбелязват, че в малко креватче с високи страни бебето се чувства защитено през първите шест месеца от живота си. Тесното пространство вътре помага на бебето да заеме позиция, подобна на тази, с която е свикнало, когато е било в утробата на майката. Това помага да се намали тревожността на трохите по време на сън..

Избор на люлка

Когато купувате, акцентът трябва да бъде върху функционалността и дизайна на продукта.

 • Лаконичните модели в модерен или класически стил могат да бъдат приписани на броя на артикулите, чиято популярност не зависи от модните тенденции. Пример са продуктите на марките Micuna, Bambolina, HPA.
 • Удобни люлки за деца на подвижни основи. Такава люлка може да вземете със себе си в клиниката или в дачата.
 • Популярни са модели с музикални въртележки, електронни системи за болест на движението, окачени играчки. Те запознават бебето със заобикалящия го свят и развиват желанието му да научава нови неща. Марката LiderKids има такива модели.
 • Интересен вариант е креватчето, което не е поставено на основата, а е окачено на тавана. Погледнете хамака на Леандър например..

ТОП 15 най-добри шезлонга за новородени

С появата на бебе близък контакт е важен за младата майка, но домакинските задължения и желанието за почивка не позволяват да държите бебето в ръце през целия ден. За да се опрости задачата, има шезлонги за новородени: родителите могат да оставят бебето на люлеещ се стол, без да го изпускат от погледа. В този случай ръцете ви ще бъдат свободни, ще можете да се занимавате с домакински задължения. По това време бебето се учи да бъде самостоятелно, не изпитва стреса от самотата, научава се да се занимава сам с предложените предмети - играе си с дрънкалки, натиска музикалните бутони.

Модерните шезлонги изглеждат стилно, съчетани с интериора на детска стая, спалня за възрастни, проектираните модели са подходящи за отдих на открито. Ярките цветове и декорации привличат малките, удобните седалки отчитат структурата на гръбначния стълб на детето, детето е удобно да лежи или седи.

Това е интересно: устройствата започнаха да се появяват в чужбина още през 1847 г., шезлонгите от Fisher-Price станаха пионери на вътрешния пазар.

 1. Как да изберем шезлонг за новородени
 2. Най-добрите шезлонги за новородени до 5000 рубли
 3. Nuovita cullare
 4. Фънкиди за кърмачета
 5. Честито бебе гнездо
 6. Chicco балон
 7. Кастеро астрално
 8. Най-добрите шезлонги за новородени до 10 000 рубли
 9. Tiny Love Наблизо съм
 10. Beaba нагоре и надолу
 11. Bright Starts InGenuity Слънчев ден
 12. Нуовита петало
 13. Chicco Balloon New
 14. Най-добрите шезлонги и люлки за новородени в премиум сегмента
 15. 4moms MamaRoo 4.0
 16. Рок на Geuther
 17. Нуовита Касета
 18. Baby Bjorn Balance Soft (памук)
 19. Caretero бъги

Как да изберем шезлонг за новородени

Детските лекари препоръчват закупуване на шезлонг, който съответства на възрастта и теглото на детето, бебето трябва да тежи поне 3 кг. Многофункционалните асистенти за майки се различават по много параметри: дизайн, форма, материали. Какво да търсите?

 • Функции.
  Люлеещите се ритми на електрическите шезлонги наподобяват различни движения: морски вълни, леки скокове на кенгуру. Някои модели са оборудвани със светлинни или звукови ефекти, вибрации.
 • Производител.
  Доверените компании гарантират екологично чисти материали, траен дизайн на шезлонг. Цената за модели от надеждни фирми ще бъде по-висока, тази цена е оправдана от високото качество.
 • Отзиви.
  Препоръките на майки, които са тествали устройството на практика, дават обективна представа за продукта. Рейтингът на покупката е важен показател, продуктите на върха потвърждават своята популярност, дори и да са евтини.

Видео препоръки и снимки на модели от различни ъгли ви позволява да изберете правилното легло за вашето бебе, да купите най-подходящото за възрастта, което ви харесва външно.

Най-добрите шезлонги за новородени до 5000 рубли

Nuovita cullare

Стилни електронни люлки ще зарадват майката, ще задържат бебето и ще се превърнат в стилно допълнение към детската стая. Мекото легло е инсталирано на стабилни крака, в него могат да лежат новородени и бебета на възраст до 6 месеца (максимално тегло - 9 кг). Дъга с 2 играчки минава отгоре. Под главата е проектирана възглавница с умерена твърдост - отчитат се особеностите на гръбначния стълб на детето. От саундтрака има 5 мелодии, 3 звука на природата, и в двата режима силата на звука се регулира.

Устройството се захранва от 4 "С" батерии. Безопасността на бебето се осигурява от 5-точкови фиксиращи колани, предлага се вибрационно люлеене, обикновена болест при движение в 2 скорости. Таймер се използва за настройка на продължителността от 10, 20 или 30 минути, има детектор за движение. Предлага се в 6 цвята на шезлонга, майките ще оценят теглото на устройството - 2,65 кг, лесно за придвижване из стаята. Сертификатът за качество от тип EN 12790 потвърждава, че бебето ще се чувства комфортно.

Фънкиди за кърмачета

Преносим стол с ярък дизайн и ортопедичен гръб е подходящ за деца под 3-годишна възраст, играчките висят на подвижна дъга отгоре, 1 от тях пуска мелодия, когато е включена, бебето просто трябва да я издърпа. Режимът на масаж позволява на детето да се отпусне поради равномерна вибрация, музиката с минимална сила на звука помага да заспи, замества приспивната песен. Дизайнът е издръжлив, издържа до 18 кг, на по-големите деца ще им е удобно да сменят легналото си положение на седнало.

Ако премахнете ключалките на краката, шезлонгът ще промени конфигурацията си, ще се превърне в люлеещ се стол. Вибро седалката е подходяща за спане, игра. По време на висока активност 3-точковите колани са отговорни за безопасността. Капакът от плат е подвижен, изсъхва бързо след измиване, много по-лесно е за майките да поддържат хигиената на своите бебета. Устройството се захранва от 4 AA батерии и 2 батерии LR44 за играчка с мелодия. Размерите 53х40х9 см в сгънато състояние ще ви позволят да скриете шезлонга на всеки рафт на шкафа. Преносимостта и надеждността са основните предимства на този компактен асистент.

Честито бебе гнездо

Уютното гнездо за новородени бебета става реално, почивката на бебето ще бъде пълна в мек шезлонг: материали, приятни на допир, се отпускат, ограничители на краката регулират скоростта на люлеене, 4 опорни скоби могат напълно да фиксират креватчето. Шезлонгът може да побере до 9 кг, докато детето може да се държи активно, да играе в една от полуседналите пози. За сън хоризонталното положение се заменя с вертикалното, гърбът се приспособява към нуждите на майката и нейното бебе.

Ако трябва да отидете в друга стая, триточковите предпазни колани са полезни, те няма да позволят на бебето случайно да падне. На дъгата висят три играчки от филц, те са приятни на допир, развиват тактилните способности на бебето, радват го с цветове и форми. Свалящото се покритие може да се почисти напълно в пералнята или с ръчно пране. По време на транспортирането се използват ленти за носене, шезлонгът тежи 3,3 кг, размерите му са 85x49x57 см. Спокойствието на родителите и комфортът на бебето ще бъдат осигурени.

Chicco балон

Устройството от италианската марка Chico е създадено за грижовни родители и техните бебета, усъвършенстваните функции и гъвкавост правят продукта толкова популярен. Какви са характеристиките:

 • Конструктивна.
  Разработчиците са добавили опцията за промяна на размера на шезлонга заедно с растежа на детето, подглавникът и адаптерът-вложка се регулират за новите данни.
 • Позиции.
  Облегалката с 4 нива на наклон по време на повдигане превръща спалното легло в добро столче за хранене, вместо 9 кг в позиция за сън, конструкцията започва да поддържа до 18 кг.
 • Функции.
  Опцията за електрически масаж (вибрация) и панелът за игра "Балон" привлича със светлини и различни звуци. Рекордерът може да записва до 30 секунди.

На игровия панел са налице перо, миниатюрно огледало, дрънкалка. Устройството е мобилно, два бутона довеждат шезлонга до сгънато състояние. Резултатът от използването ще бъде радостта на бебето и положителните емоции на възрастните.

Кастеро астрално

Нисък люлеещ се стол от полската компания Caretero се използва от раждането, богата палитра създава широка гама от продукти за родители. За момичета изберете розов, оранжев или лилав шезлонг, за момчета, ярко синьо, кафяво, сиво. Висококачествената тапицерия е покрита с трайна тъкан, не се изтрива, докато мръсотията може лесно да се отстрани с влажна гъба, структурата на плата не позволява петна да се абсорбират в материала.

Функцията люлеене има способността да блокира, играчките от подвижна дъга създават позитивно настроение за бебето и предизвикват интерес. Трайната рамка е комбинирана с мекотата на креватчето отвътре, а приятното на допир покритие вдъхва увереност дори сред най-взискателните родители. Автоматичното сгъване на шезлонга го прави удобен за съхранение, транспорт.

За първи път трябва да оставите детето в шезлонг за 5-10 минути, след това времето се увеличава, така че бебето се чувства независимо, но не само.

Най-добрите шезлонги за новородени до 10 000 рубли

Tiny Love Наблизо съм

Шезлонг с впечатляваща сглобка от Tiny Love от Израел е многофункционален: височината се регулира на подходящо ниво, устройството се трансформира от меко креватче (побира до 9 кг) в столче за хранене (побира до 18 кг). Съответствието със стандартите се потвърждава от сертификати F2167, F404. Основата е покрита с гумени подложки, така че шезлонгът е стабилен и не се плъзга. Две колела са изпълнени отзад, с тяхна помощ устройството лесно се транспортира на закрито.

За по-малките деца има мека вложка под формата на плюшено одеяло. Режими на изхвърляне (люлки) затишие, придружени от музика. Визуалният контакт се поддържа поради височината на шезлонга - децата наблюдават дейностите на възрастни, в края на кърменето, издухващият се използва като пълноценен стол. Запознаването с твърдата храна става на познато място, стресът е намален. Като ненужно, устройството се сгъва, става плоско, лесно може да се извади във всяко отделение на шкафа. Надеждното креватче за вашето бебе е гаранция за спокойствие за цялото семейство.

Beaba нагоре и надолу

Френската компания представи модерна шезлонга, която няма да ви позволи да изпуснете от поглед радостните моменти от живота на бебето - височината от 89 см му позволява да бъде на едно ниво с възрастните. Удобните дръжки и свободното пространство наоколо помагат да участвате в живота на другите, да докосвате предмети в близост до устройството и да изследвате света. С една ръка възрастните могат лесно да регулират позицията на гърба, височината е зададена на 4 нива. Фиксаторът за глава е подвижен, тапицерията има капак, който може да издържи на пране в стандартни режими на машината с температури до 30 градуса.

Коланите за фиксиране на бебето са 5-точкови, осигурен е механичен тип люлка. Столът е широк, децата до 9 кг се вписват добре в него, не лежат на ръба. Линията на производителя включва качулка и арка с играчки, закупени допълнително. Целта на разработчиците се е оправдала напълно, майката вече няма нужда да се навежда, за да види детето си, което облекчава умората, грижите за детето са много по-лесни.

Bright Starts InGenuity Слънчев ден

Сладко устройство от американската марка Bright Stars с електронен тип люлка ще бъде оценено от всяка майка. Патентованата система Comfort Recline за седалката променя позицията на облегалката в 1 от 2 позиции, иновацията TrueSpeed ​​регулира скоростта на люлеене в диапазона от 6 програми, родителите избират оптималната програма в зависимост от възрастта и времето на деня на детето. Арката над главата е подвижна, прибираща се за свободен достъп до бебето, за морска болест изберете една от 6 мелодии.

15 минути след употреба, вибрационният блок прави почивка и автоматично се изключва. Ярките играчки на дъга привличат вниманието на детето, развиват фината моторика и зрителната памет. Функциите на вибрация и музикален ефект са достъпни благодарение на захранването от три "С" батерии, цялата система е компактно сгъната, размери в разглобен вид - 47х71х61 см. Детето лесно може да измисли нещо, което да направи и да си прекара добре, докато мама е заета вкъщи.

Нуовита петало

Италианската люлка с козирка и голяма депресия наподобява количка, но долната част на конструкцията е различна, арките-бегачи осигуряват достъпен метод на люлеене. Благодарение на сензора за шум, вибрациите се задействат след плача на бебето. Металното тяло е боядисано с безопасен пигмент, дизайнерската люлка се предлага в бяло, розово и бежово. Платът за калъфа е изработен от антиалергичен материал, не предизвиква дразнене.

Качулката е подвижна, полезна при ходене на открито, предпазва от пряка слънчева светлина и прах. В природата устройството работи на батерии, като у дома е свързано към електрическата мрежа. Звуковият модул осигурява 12 мелодии, ще се окаже, че изпраща записа ви през конектора за външен носител. Бутоните на електронното устройство отговарят за интуитивно и прецизно управление, позициите на облегалката са регулируеми. В природата моделът се използва като носител, така че бебето почива на всяко място, което родителите изберат - стая, лятна къща или парк.

Chicco Balloon New

Предишният модел от Chico се подобри, към разширените функции беше добавен стилен дизайн - моделът е направен под формата на голям черно-бял миещ мечка. Този дизайн ще зарадва възрастните и ще зарадва децата. Само 4,1 кг тегло могат лесно да се придвижват из стаята, поставени навсякъде поради компактните си размери. Устройството за вибрации изисква една батерия LR20, игровият тампон се захранва от 2 AA батерии.

Дъгата с играчки не е едно парче, тя достига до средата на леглото, обръща се на воля, така че пространството между родител и дете става напълно свободно. Устойчивата конструкция позволява на децата до 18 кг да седят на шезлонг, след една година бебетата го използват като стол или пейка.

Устройството не е предназначено за продължителен сън, моделът е подходящ за игра, дневна почивка, през нощта е трудно да се следи бебето в такъв носител.

Най-добрите шезлонги и люлки за новородени в премиум сегмента

4moms MamaRoo 4.0

Swing Fo Mams ще стане незаменим за майките в отпуск по майчинство, ще можете едновременно да наблюдавате бебето и да се справяте с домакинските задължения. Черни, сребърни нюанси и Multi Plush цветове от производителя ще ви позволят да изберете най-добрия модел, който визуално ще ви допадне, ще отговаря на дизайна на стаята. Столът работи без резки движения, резки, плавно имитира движенията на родителите по време на морска болест. Пет режима и пет скорости ви позволяват да изберете най-добрия вариант, да вземете предвид настроението на бебето и реакцията му към болестта на движението.

Моделът е инсталиран на плоска основа, която е отговорна за стабилността и електронното пълнене на шезлонга. Офталмолозите са измислили цветовата схема на играчките отгоре, оказват ползотворно въздействие върху ретината, шумолещите и звънливи елементи правят играчките интерактивни. Ъгълът на наклон е безстепенно регулируем, устройството има вградени високоговорители, MP3 плейър, можете да управлявате притурката от всеки смартфон. Платът Air Mesh осигурява постоянна циркулация на въздуха, кожата не гние и диша.

Рок на Geuther

Миниатюрният люлеещ се стол на Rocco е направен в стила на минимализма - функциите на регулиране на облегалката, контрол на наклона на седалката са запазени. Какви са предимствата на модела?

 • Цветове.
  Четири стилни варианта дават на майките избор: червен или зелен люлеещ се стол за момиче, сив или черен за момче. Цветовете са дискретни, изглеждат изискано.
 • Материал.
  Бегачите са изработени от букова дървесина, покритието от плат е антиалергенно, поддържа добър контакт с деликатната кожа на бебето, всички компоненти са изработени от екологичен материал.
 • Безопасност.
  5-точков предпазен колан, наклонът по време на люлеенето е премислен, детето няма да може да се преобърне и да се люлее твърде силно или бързо.

Моделът е съвместим с столчето за хранене Tamino, докато функцията за люлеене е блокирана. Висококачественото и стилно оборудване е подходящо за разходки на открито, дневен сън. Свободното време на бебето е обмислено от компетентни специалисти, родителите просто трябва да сложат бебето в креватчето и скалата.

Нуовита Касета

Електрическа люлка с деликатен материал отвътре и здрава конструкция отвън ще организира дългоочаквана почивка за майката и ще затрудни бебето. Висящата люлка имитира плавните движения на истинска люлка, креватчето е подвижно и може да се използва отделно от стойката. Дизайнът на седалката е въртящ се, плътната пелерина на крака наподобява формата на плик, детето е увито, но движенията му не са ограничени. Гаденето и вибрациите се изключват от таймер, параметрите се задават за 10, 20 или 30 минути.

Има детектор за движение, той улавя шумоленето на бебето, започва да го люлее без намесата на възрастни. Сладките играчки са окачени над люлката, въртят се и привличат вниманието на бебето. Различни опции и висококачествени материали позволяват на бебето да се чувства комфортно в такава люлка, което се отразява в прекратяването на капризите, истериките, майката спокойно се занимава с бизнеса си и гледа бебето от разстояние.

Baby Bjorn Balance Soft (памук)

Ергономичната форма на шезлонга му позволява да се трансформира в люлеещ се стол, тъй като името подсказва, че Balance Soft е отговорен за умерено ниво на мекота, анатомичната опора на врата и гърба се случва без да навреди на крехкия и подвижен гръбначен стълб на детето. Вестибуларният апарат на бебетата постепенно се развива, по-големите деца се опитват да поддържат баланс. Седалката се побира на възраст до 2 години, свободно отговаря на формата на тялото на бебето.

Ако бебето заспи, докато играе, майката леко накланя гърба в удобно положение. Пълният комплект включва подробни инструкции, всеки елемент на устройството е подробно описан, дадени са препоръки за правилната работа и сгъване на оборудването. За най-малките са предвидени пришити гащи, които поддържат тялото на бебето. Когато порасне, покривалото се оказва от другата страна, бебето седи свободно, нищо не пречи на движенията му. Моделът потвърждава, че стилните и качествени продукти са винаги наблизо.

Caretero бъги

Rocking Center е предназначен за взискателни родители, които са свикнали да се чувстват комфортно. Висящата люлка с два стабилни крака изглежда привлекателно и ще заинтересува деца и възрастни. Люлката може да издържи телесно тегло до 12 кг, сладки играчки на въртележката се въртят и привличат вниманието на детето, така се развиват реакцията и зрителната памет. Централният контролен модул се захранва от захранващ блок или 4 батерии LR20.

Цветната тапицерия с нежни мотиви е идеална за креватче: калинки и пчели ще зарадват младите изследователи. Мобилът е интерактивен, предлага се прибираща се маса за бебето, с вертикално положение на гърба, ще се окаже свикнало да се храни с лъжица точно на стола. Козирката е подвижна, осигурена е мрежа против комари за разходка по улицата, детето може да се наслаждава едновременно на природата и да стои в любимото си креватче. Надеждността, гъвкавостта и дизайнът направиха шезлонгът толкова популярен.

Люлка люлка за новородени

През първите месеци от живота си бебетата са напълно безпомощни, само се учат да опознават света около тях. Много е важно да обградите детето с грижи и да му осигурите необходимия комфорт. Люлката-кошара е място за спане на новородени под формата на люлеещо се креватче. Такива мебели позволяват на родителите да си починат малко, защото равномерното му люлеене разтърсва бебето и то заспива по-бързо.

Това бебешко креватче е с малък размер и много удобно, компактно легло, което дава на детето усещане за безопасност. Педиатрите отбелязват, че в малко креватче с високи страни, бебето ще се чувства по-комфортно през първите месеци от живота си. Тук той ще може да заеме позицията, на която е свикнал, като е бил в утробата..

Как да изберем?

Когато избирате люлка за бебета, трябва да обърнете внимание на следните точки:

 • Люлеещ механизъм. Има класически модели, а има и люлки с електронен люлеещ се механизъм. Изборът тук е само въпрос на вкус.
 • Висящите играчки за забавление на вашето дете ще бъдат допълнителен плюс.
 • Люлката за новородени с подвижна основа увеличава мобилността ви - можете да я вземете със себе си в дачата или в клиниката.

Магазинът за стоки за бебета и новородени в Москва "Avtopanda" предлага голям избор от люлеещи се люлки за вашите деца. Има обикновени модели, както и 3-в-1 кошари с подвижно легло, колела за свободно движение и други функции.

Ние продаваме стоки на наистина ниски цени. Детският магазин "Avtopanda" доставя поръчки в Москва и други градове на Русия. Доставка в Москва - безплатно (за поръчки над 3000 рубли).

ТОП 15 най-добри шезлонга за новородени

С появата на бебе близък контакт е важен за младата майка, но домакинските задължения и желанието за почивка не позволяват да държите бебето в ръце през целия ден. За да се опрости задачата, има шезлонги за новородени: родителите могат да оставят бебето на люлеещ се стол, без да го изпускат от погледа. В този случай ръцете ви ще бъдат свободни, ще можете да се занимавате с домакински задължения. По това време бебето се учи да бъде самостоятелно, не изпитва стреса от самотата, научава се да се занимава сам с предложените предмети - играе си с дрънкалки, натиска музикалните бутони.

Модерните шезлонги изглеждат стилно, съчетани с интериора на детска стая, спалня за възрастни, проектираните модели са подходящи за отдих на открито. Ярките цветове и декорации привличат малките, удобните седалки отчитат структурата на гръбначния стълб на детето, детето е удобно да лежи или седи.

Това е интересно: устройствата започнаха да се появяват в чужбина още през 1847 г., шезлонгите от Fisher-Price станаха пионери на вътрешния пазар.

 1. Как да изберем шезлонг за новородени
 2. Най-добрите шезлонги за новородени до 5000 рубли
 3. Nuovita cullare
 4. Фънкиди за кърмачета
 5. Честито бебе гнездо
 6. Chicco балон
 7. Кастеро астрално
 8. Най-добрите шезлонги за новородени до 10 000 рубли
 9. Tiny Love Наблизо съм
 10. Beaba нагоре и надолу
 11. Bright Starts InGenuity Слънчев ден
 12. Нуовита петало
 13. Chicco Balloon New
 14. Най-добрите шезлонги и люлки за новородени в премиум сегмента
 15. 4moms MamaRoo 4.0
 16. Рок на Geuther
 17. Нуовита Касета
 18. Baby Bjorn Balance Soft (памук)
 19. Caretero бъги

Как да изберем шезлонг за новородени

Детските лекари препоръчват закупуване на шезлонг, който съответства на възрастта и теглото на детето, бебето трябва да тежи поне 3 кг. Многофункционалните асистенти за майки се различават по много параметри: дизайн, форма, материали. Какво да търсите?

 • Функции.
  Люлеещите се ритми на електрическите шезлонги наподобяват различни движения: морски вълни, леки скокове на кенгуру. Някои модели са оборудвани със светлинни или звукови ефекти, вибрации.
 • Производител.
  Доверените компании гарантират екологично чисти материали, траен дизайн на шезлонг. Цената за модели от надеждни фирми ще бъде по-висока, тази цена е оправдана от високото качество.
 • Отзиви.
  Препоръките на майки, които са тествали устройството на практика, дават обективна представа за продукта. Рейтингът на покупката е важен показател, продуктите на върха потвърждават своята популярност, дори и да са евтини.

Видео препоръки и снимки на модели от различни ъгли ви позволява да изберете правилното легло за вашето бебе, да купите най-подходящото за възрастта, което ви харесва външно.

Най-добрите шезлонги за новородени до 5000 рубли

Nuovita cullare

Стилни електронни люлки ще зарадват майката, ще задържат бебето и ще се превърнат в стилно допълнение към детската стая. Мекото легло е инсталирано на стабилни крака, в него могат да лежат новородени и бебета на възраст до 6 месеца (максимално тегло - 9 кг). Дъга с 2 играчки минава отгоре. Под главата е проектирана възглавница с умерена твърдост - отчитат се особеностите на гръбначния стълб на детето. От саундтрака има 5 мелодии, 3 звука на природата, и в двата режима силата на звука се регулира.

Устройството се захранва от 4 "С" батерии. Безопасността на бебето се осигурява от 5-точкови фиксиращи колани, предлага се вибрационно люлеене, обикновена болест при движение в 2 скорости. Таймер се използва за настройка на продължителността от 10, 20 или 30 минути, има детектор за движение. Предлага се в 6 цвята на шезлонга, майките ще оценят теглото на устройството - 2,65 кг, лесно за придвижване из стаята. Сертификатът за качество от тип EN 12790 потвърждава, че бебето ще се чувства комфортно.

Фънкиди за кърмачета

Преносим стол с ярък дизайн и ортопедичен гръб е подходящ за деца под 3-годишна възраст, играчките висят на подвижна дъга отгоре, 1 от тях пуска мелодия, когато е включена, бебето просто трябва да я издърпа. Режимът на масаж позволява на детето да се отпусне поради равномерна вибрация, музиката с минимална сила на звука помага да заспи, замества приспивната песен. Дизайнът е издръжлив, издържа до 18 кг, на по-големите деца ще им е удобно да сменят легналото си положение на седнало.

Ако премахнете ключалките на краката, шезлонгът ще промени конфигурацията си, ще се превърне в люлеещ се стол. Вибро седалката е подходяща за спане, игра. По време на висока активност 3-точковите колани са отговорни за безопасността. Капакът от плат е подвижен, изсъхва бързо след измиване, много по-лесно е за майките да поддържат хигиената на своите бебета. Устройството се захранва от 4 AA батерии и 2 батерии LR44 за играчка с мелодия. Размерите 53х40х9 см в сгънато състояние ще ви позволят да скриете шезлонга на всеки рафт на шкафа. Преносимостта и надеждността са основните предимства на този компактен асистент.

Честито бебе гнездо

Уютното гнездо за новородени бебета става реално, почивката на бебето ще бъде пълна в мек шезлонг: материали, приятни на допир, се отпускат, ограничители на краката регулират скоростта на люлеене, 4 опорни скоби могат напълно да фиксират креватчето. Шезлонгът може да побере до 9 кг, докато детето може да се държи активно, да играе в една от полуседналите пози. За сън хоризонталното положение се заменя с вертикалното, гърбът се приспособява към нуждите на майката и нейното бебе.

Ако трябва да отидете в друга стая, триточковите предпазни колани са полезни, те няма да позволят на бебето случайно да падне. На дъгата висят три играчки от филц, те са приятни на допир, развиват тактилните способности на бебето, радват го с цветове и форми. Свалящото се покритие може да се почисти напълно в пералнята или с ръчно пране. По време на транспортирането се използват ленти за носене, шезлонгът тежи 3,3 кг, размерите му са 85x49x57 см. Спокойствието на родителите и комфортът на бебето ще бъдат осигурени.

Chicco балон

Устройството от италианската марка Chico е създадено за грижовни родители и техните бебета, усъвършенстваните функции и гъвкавост правят продукта толкова популярен. Какви са характеристиките:

 • Конструктивна.
  Разработчиците са добавили опцията за промяна на размера на шезлонга заедно с растежа на детето, подглавникът и адаптерът-вложка се регулират за новите данни.
 • Позиции.
  Облегалката с 4 нива на наклон по време на повдигане превръща спалното легло в добро столче за хранене, вместо 9 кг в позиция за сън, конструкцията започва да поддържа до 18 кг.
 • Функции.
  Опцията за електрически масаж (вибрация) и панелът за игра "Балон" привлича със светлини и различни звуци. Рекордерът може да записва до 30 секунди.

На игровия панел са налице перо, миниатюрно огледало, дрънкалка. Устройството е мобилно, два бутона довеждат шезлонга до сгънато състояние. Резултатът от използването ще бъде радостта на бебето и положителните емоции на възрастните.

Кастеро астрално

Нисък люлеещ се стол от полската компания Caretero се използва от раждането, богата палитра създава широка гама от продукти за родители. За момичета изберете розов, оранжев или лилав шезлонг, за момчета, ярко синьо, кафяво, сиво. Висококачествената тапицерия е покрита с трайна тъкан, не се изтрива, докато мръсотията може лесно да се отстрани с влажна гъба, структурата на плата не позволява петна да се абсорбират в материала.

Функцията люлеене има способността да блокира, играчките от подвижна дъга създават позитивно настроение за бебето и предизвикват интерес. Трайната рамка е комбинирана с мекотата на креватчето отвътре, а приятното на допир покритие вдъхва увереност дори сред най-взискателните родители. Автоматичното сгъване на шезлонга го прави удобен за съхранение, транспорт.

За първи път трябва да оставите детето в шезлонг за 5-10 минути, след това времето се увеличава, така че бебето се чувства независимо, но не само.

Най-добрите шезлонги за новородени до 10 000 рубли

Tiny Love Наблизо съм

Шезлонг с впечатляваща сглобка от Tiny Love от Израел е многофункционален: височината се регулира на подходящо ниво, устройството се трансформира от меко креватче (побира до 9 кг) в столче за хранене (побира до 18 кг). Съответствието със стандартите се потвърждава от сертификати F2167, F404. Основата е покрита с гумени подложки, така че шезлонгът е стабилен и не се плъзга. Две колела са изпълнени отзад, с тяхна помощ устройството лесно се транспортира на закрито.

За по-малките деца има мека вложка под формата на плюшено одеяло. Режими на изхвърляне (люлки) затишие, придружени от музика. Визуалният контакт се поддържа поради височината на шезлонга - децата наблюдават дейностите на възрастни, в края на кърменето, издухващият се използва като пълноценен стол. Запознаването с твърдата храна става на познато място, стресът е намален. Като ненужно, устройството се сгъва, става плоско, лесно може да се извади във всяко отделение на шкафа. Надеждното креватче за вашето бебе е гаранция за спокойствие за цялото семейство.

Beaba нагоре и надолу

Френската компания представи модерна шезлонга, която няма да ви позволи да изпуснете от поглед радостните моменти от живота на бебето - височината от 89 см му позволява да бъде на едно ниво с възрастните. Удобните дръжки и свободното пространство наоколо помагат да участвате в живота на другите, да докосвате предмети в близост до устройството и да изследвате света. С една ръка възрастните могат лесно да регулират позицията на гърба, височината е зададена на 4 нива. Фиксаторът за глава е подвижен, тапицерията има капак, който може да издържи на пране в стандартни режими на машината с температури до 30 градуса.

Коланите за фиксиране на бебето са 5-точкови, осигурен е механичен тип люлка. Столът е широк, децата до 9 кг се вписват добре в него, не лежат на ръба. Линията на производителя включва качулка и арка с играчки, закупени допълнително. Целта на разработчиците се е оправдала напълно, майката вече няма нужда да се навежда, за да види детето си, което облекчава умората, грижите за детето са много по-лесни.

Bright Starts InGenuity Слънчев ден

Сладко устройство от американската марка Bright Stars с електронен тип люлка ще бъде оценено от всяка майка. Патентованата система Comfort Recline за седалката променя позицията на облегалката в 1 от 2 позиции, иновацията TrueSpeed ​​регулира скоростта на люлеене в диапазона от 6 програми, родителите избират оптималната програма в зависимост от възрастта и времето на деня на детето. Арката над главата е подвижна, прибираща се за свободен достъп до бебето, за морска болест изберете една от 6 мелодии.

15 минути след употреба, вибрационният блок прави почивка и автоматично се изключва. Ярките играчки на дъга привличат вниманието на детето, развиват фината моторика и зрителната памет. Функциите на вибрация и музикален ефект са достъпни благодарение на захранването от три "С" батерии, цялата система е компактно сгъната, размери в разглобен вид - 47х71х61 см. Детето лесно може да измисли нещо, което да направи и да си прекара добре, докато мама е заета вкъщи.

Нуовита петало

Италианската люлка с козирка и голяма депресия наподобява количка, но долната част на конструкцията е различна, арките-бегачи осигуряват достъпен метод на люлеене. Благодарение на сензора за шум, вибрациите се задействат след плача на бебето. Металното тяло е боядисано с безопасен пигмент, дизайнерската люлка се предлага в бяло, розово и бежово. Платът за калъфа е изработен от антиалергичен материал, не предизвиква дразнене.

Качулката е подвижна, полезна при ходене на открито, предпазва от пряка слънчева светлина и прах. В природата устройството работи на батерии, като у дома е свързано към електрическата мрежа. Звуковият модул осигурява 12 мелодии, ще се окаже, че изпраща записа ви през конектора за външен носител. Бутоните на електронното устройство отговарят за интуитивно и прецизно управление, позициите на облегалката са регулируеми. В природата моделът се използва като носител, така че бебето почива на всяко място, което родителите изберат - стая, лятна къща или парк.

Chicco Balloon New

Предишният модел от Chico се подобри, към разширените функции беше добавен стилен дизайн - моделът е направен под формата на голям черно-бял миещ мечка. Този дизайн ще зарадва възрастните и ще зарадва децата. Само 4,1 кг тегло могат лесно да се придвижват из стаята, поставени навсякъде поради компактните си размери. Устройството за вибрации изисква една батерия LR20, игровият тампон се захранва от 2 AA батерии.

Дъгата с играчки не е едно парче, тя достига до средата на леглото, обръща се на воля, така че пространството между родител и дете става напълно свободно. Устойчивата конструкция позволява на децата до 18 кг да седят на шезлонг, след една година бебетата го използват като стол или пейка.

Устройството не е предназначено за продължителен сън, моделът е подходящ за игра, дневна почивка, през нощта е трудно да се следи бебето в такъв носител.

Най-добрите шезлонги и люлки за новородени в премиум сегмента

4moms MamaRoo 4.0

Swing Fo Mams ще стане незаменим за майките в отпуск по майчинство, ще можете едновременно да наблюдавате бебето и да се справяте с домакинските задължения. Черни, сребърни нюанси и Multi Plush цветове от производителя ще ви позволят да изберете най-добрия модел, който визуално ще ви допадне, ще отговаря на дизайна на стаята. Столът работи без резки движения, резки, плавно имитира движенията на родителите по време на морска болест. Пет режима и пет скорости ви позволяват да изберете най-добрия вариант, да вземете предвид настроението на бебето и реакцията му към болестта на движението.

Моделът е инсталиран на плоска основа, която е отговорна за стабилността и електронното пълнене на шезлонга. Офталмолозите са измислили цветовата схема на играчките отгоре, оказват ползотворно въздействие върху ретината, шумолещите и звънливи елементи правят играчките интерактивни. Ъгълът на наклон е безстепенно регулируем, устройството има вградени високоговорители, MP3 плейър, можете да управлявате притурката от всеки смартфон. Платът Air Mesh осигурява постоянна циркулация на въздуха, кожата не гние и диша.

Рок на Geuther

Миниатюрният люлеещ се стол на Rocco е направен в стила на минимализма - функциите на регулиране на облегалката, контрол на наклона на седалката са запазени. Какви са предимствата на модела?

 • Цветове.
  Четири стилни варианта дават на майките избор: червен или зелен люлеещ се стол за момиче, сив или черен за момче. Цветовете са дискретни, изглеждат изискано.
 • Материал.
  Бегачите са изработени от букова дървесина, покритието от плат е антиалергенно, поддържа добър контакт с деликатната кожа на бебето, всички компоненти са изработени от екологичен материал.
 • Безопасност.
  5-точков предпазен колан, наклонът по време на люлеенето е премислен, детето няма да може да се преобърне и да се люлее твърде силно или бързо.

Моделът е съвместим с столчето за хранене Tamino, докато функцията за люлеене е блокирана. Висококачественото и стилно оборудване е подходящо за разходки на открито, дневен сън. Свободното време на бебето е обмислено от компетентни специалисти, родителите просто трябва да сложат бебето в креватчето и скалата.

Нуовита Касета

Електрическа люлка с деликатен материал отвътре и здрава конструкция отвън ще организира дългоочаквана почивка за майката и ще затрудни бебето. Висящата люлка имитира плавните движения на истинска люлка, креватчето е подвижно и може да се използва отделно от стойката. Дизайнът на седалката е въртящ се, плътната пелерина на крака наподобява формата на плик, детето е увито, но движенията му не са ограничени. Гаденето и вибрациите се изключват от таймер, параметрите се задават за 10, 20 или 30 минути.

Има детектор за движение, той улавя шумоленето на бебето, започва да го люлее без намесата на възрастни. Сладките играчки са окачени над люлката, въртят се и привличат вниманието на бебето. Различни опции и висококачествени материали позволяват на бебето да се чувства комфортно в такава люлка, което се отразява в прекратяването на капризите, истериките, майката спокойно се занимава с бизнеса си и гледа бебето от разстояние.

Baby Bjorn Balance Soft (памук)

Ергономичната форма на шезлонга му позволява да се трансформира в люлеещ се стол, тъй като името подсказва, че Balance Soft е отговорен за умерено ниво на мекота, анатомичната опора на врата и гърба се случва без да навреди на крехкия и подвижен гръбначен стълб на детето. Вестибуларният апарат на бебетата постепенно се развива, по-големите деца се опитват да поддържат баланс. Седалката се побира на възраст до 2 години, свободно отговаря на формата на тялото на бебето.

Ако бебето заспи, докато играе, майката леко накланя гърба в удобно положение. Пълният комплект включва подробни инструкции, всеки елемент на устройството е подробно описан, дадени са препоръки за правилната работа и сгъване на оборудването. За най-малките са предвидени пришити гащи, които поддържат тялото на бебето. Когато порасне, покривалото се оказва от другата страна, бебето седи свободно, нищо не пречи на движенията му. Моделът потвърждава, че стилните и качествени продукти са винаги наблизо.

Caretero бъги

Rocking Center е предназначен за взискателни родители, които са свикнали да се чувстват комфортно. Висящата люлка с два стабилни крака изглежда привлекателно и ще заинтересува деца и възрастни. Люлката може да издържи телесно тегло до 12 кг, сладки играчки на въртележката се въртят и привличат вниманието на детето, така се развиват реакцията и зрителната памет. Централният контролен модул се захранва от захранващ блок или 4 батерии LR20.

Цветната тапицерия с нежни мотиви е идеална за креватче: калинки и пчели ще зарадват младите изследователи. Мобилът е интерактивен, предлага се прибираща се маса за бебето, с вертикално положение на гърба, ще се окаже свикнало да се храни с лъжица точно на стола. Козирката е подвижна, осигурена е мрежа против комари за разходка по улицата, детето може да се наслаждава едновременно на природата и да стои в любимото си креватче. Надеждността, гъвкавостта и дизайнът направиха шезлонгът толкова популярен.