ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина) е молекула в ядрото на клетката и хранилище на генетични данни на всяко живо същество, в което са записани всички характеристики на организма. Човек също има ДНК и по правило получава 50% от нея от биологичната си майка, а останалите 50% от биологичния си баща. Тест за бащинство сравнява части от ДНК на дете и потенциален баща.

За теста е необходимо да се изследва биологичният материал на детето, собствената му майка и предполагаемия баща. Подобни изследвания се провеждат в лабораториите на специализирани клиники, където те определят процента на съвпадение на последователни ДНК комбинации на предполагаеми роднини.

Съвпадението във всички фрагменти на ДНК на дете и мъж означава, че мъжът с вероятност от 99% е бащата на това бебе. В случай на две или повече несъответствия, бащинството се счита за непотвърдено и мъжът е изключен от кандидатите.

Такъв тест може да се извърши дори на етапа на бременността, когато детето е все още в утробата (или сурогатна майка). Разбира се, по-добре е да се проведе такъв тест след раждането на бебето, като се избягва подобна намеса, тъй като то носи сериозна заплаха от инфекция на околоплодния мехур или на самия плод и освен това може да провокира спонтанен аборт или преждевременно раждане. Въпреки това, в някои спешни случаи (когато например жена се съмнява от кого е заченато детето или предполагаемият баща вярва, че не е участвал в неговата поява), бащинството се установява непременно. Ако мъжът настоява за прегледа, а не жена, тогава тестът може да се извърши, но само в съда.

Днес само ДНК тестът е научно обоснован и доказуем метод за установяване на взаимоотношения. За съжаление, резултатите от други методи и тестове по време на бременност все още са несъвършени или не гарантират тяхната точност. Така например, ако една жена след последната менструация е имала няколко незащитени секса с различни мъже, тогава очакваното бащинство може да бъде установено чрез метода на преброяване, т.е. най-вероятният период на зачеване е периодът на овулация (средата на цикъла) - приблизително 14-15 дни след менструацията. В този случай най-вероятно бащата на детето ще бъде мъжът, с когото е имало полов акт през този период от време. Този метод обаче не може да бъде надежден, ако:

 • жената не е наблюдавала менструалния си цикъл през последните шест месеца, отбелязвайки деня на овулацията;
 • ако в средата на овулация (+/- 2 дни) все още е имало повече от 1 сексуален партньор, тъй като във влажната алкална среда на матката и фалопиевите тръби сперматозоидите са в състояние да поддържат оплождащата си способност 2-3 дни или дори по-дълго.

ДНК тестове за установяване на бащинство по време на бременност

Съвременната медицина има два метода за провеждане на ДНК тест по време на бременност - неинвазивен и инвазивен, които се различават по това, че първият се провежда без намеса в маточната кухина на бременна жена, а вторият се извършва с помощта на специално оборудване с проникване в матката.

Как се извършва ДНК тест за бащинство с помощта на неинвазивен метод??

За по-точни резултати от този метод на тестване той се използва на 10-16 седмица от бременността и е най-безопасен за бъдещата майка и нейното бебе..

Специализираните клиники или лаборатории, ангажирани с ДНК тестове, разполагат с високо прецизно оборудване и реагенти, които позволяват да се определи бащинството с висока точност (до 99,9%) дори по време на бременност и за това е достатъчно да се анализира венозната кръв на предполагаемия баща на детето (10 ml) и майка (20 ml). Вземането на кръвни проби може да се извърши във всяко медицинско заведение, както за редовен кръвен тест, и след това да се изпрати в специализирана лаборатория. Повече кръв се взима от майката, тъй като от нея се изолира фетална ДНК под формата на фрагменти.

Високият процент на вероятност от тест в неговото заключение означава, че предполагаемият баща и дете сред няколко хиляди случайни индивида имат еднакви генетични маркери..

Неинвазивен метод за изследване обаче ще бъде ненадежден, ако на един от родителите е направена трансплантация на костен мозък или кръвопреливане по-малко от шест месеца преди тестването..

Как се прави инвазивният тест за бащинство по време на бременност??

Инвазивното тестване на ДНК включва отстраняване на тъканни проби, биологични течности и кръв чрез проникване в естествените външни бариери на майката и плода. Процедурата се извършва само в специализирано медицинско заведение.

Алтернативни методи за определяне на бащинството или как да разберете кой е бащата на дете без ДНК тест

На практика са доста чести ситуации, когато майката не може да каже с максимална точност кой е бащата на детето си. Както знаете, днес е достатъчно да се подложите на ДНК тестове за категоричен отговор. Надеждността на резултатите от такъв анализ е 99%.

Въпреки популярността на този тест, не всички родители имат възможност да се подложат на генетично изследване. За щастие има и други начини да разберете точната информация за бащинството. По-долу ще бъдат изброени основните начини за определяне на бащинството без провеждане на ДНК.

 • 1 Как да се идентифицираме без ДНК?
  • 1.1 Как се проверява по външни знаци?
  • 1.2 Как да се установи по кръвна група и Rh фактор?
  • 1.3 Как да разберете кой е бащата на дете до датата на зачеването?
  • 1.4 Проверка за генетични заболявания
 • 2 Как да оспорим бащинството в съда без ДНК тест?

Как да се идентифицираме без ДНК?

Установяването на бащинство включва редица точки, благодарение на които е възможно да се потвърди или отрече връзката между мъж и дете..

Този въпрос е от значение не само при установяване на хармонични отношения между родителите. В определени случаи трябва да се определи бащинството за воденето на съдебно производство.

Използвайки един от популярните методи за определяне на бащинството, можете да потвърдите или отречете факта на кръвни връзки.

Как да проверите по външни знаци?

Този метод за потвърждаване на бащинството не може да се нарече най-надежден и точен. Можете косвено да докажете връзката чрез черти на лицето, цвят на косата, очи, тон на кожата.

Външните генетични черти обаче са склонни да варират. Например, децата доста често приличат на баба, дядо и други близки роднини, поради което, ако е избрана тази техника, се препоръчва да се сравняват детски, възрастни снимки не само на бащата, но и на неговите роднини.

В същото време не може да се отрече, че дори в един град можете да намерите много хора, подобни един на друг. Те обаче не са роднини. Определянето на бащинството въз основа на външни признаци се счита за най-малко точния начин.

Как да се установи по кръвна група и Rh фактор?

Този метод е подходящ за изключване на възможността за бащинство. Можете да прибегнете до тази техника само след раждането на дете. В този случай е необходимо да се използват таблици, в които са посочени кръвните групи на двамата родители. Информацията е разделена на редове и колони. На тяхното пресичане можете да получите варианти на кръвната група на детето.

За стандартната класификация се използват четири кръвни групи. Например, ако родителите имат втора кръвна група, тогава детето трябва да има същата. Ако майката има трета кръвна група, а бащата има втора, бебето може да се роди с всяка група - от първата до четвъртата.

В системата резус има две кръвни групи:

 • Rh положителен (Rh +);
 • Rh отрицателен (Rh-).

Определянето на отсъствието или присъствието на антигени на повърхността на червените кръвни клетки показва, че кръвните групи са различни. Повече от 80% от хората са носители на положителен резус фактор. Останалите са Rh отрицателни.

Ако майката и бащата имат положителен резус фактор, те могат да имат дете не само с положителен, но и с отрицателен параметър. Rh отрицателните родители също имат деца отрицателни.

Как да разберете кой е бащата на дете по дата на зачеването?

Необходимо е да се вземе предвид фактът, че сперматозоидите могат да живеят във влагалището на жената до 5 дни. Това означава, че бременността може да настъпи няколко дни след полов акт..

В този случай бащата на бебето ще бъде мъж, с когото е имал връзка няколко дни преди зачеването.

Датата на оплождането не може да бъде определена с максимална точност (дори ако периодите на жената настъпват редовно). Трябва да се отбележи, че е възможно да се определи връзката между дете и мъж по прогнозната дата на зачеването, само когато жената не е имала полов акт с няколко мъже до 5 дни..

Проверете за генетични заболявания

Както знаете, генетично всеки родител предава на детето си не само характер, външни признаци, но и възможни генетични заболявания. Те са причинени от мутации в гена.

Ако болестта, проявена в семейството на майката, не е била наблюдавана (бабата, бащата, майката на жената не са страдали от нея), но потенциалният баща или най-близките му роднини имат определено заболяване, този факт може да е косвено потвърждение за бащинството.

Всички споменати по-горе методи за определяне на бащинството осигуряват не повече от 50% от надеждната информация. Ако майката на детето има съмнения относно факта на бащинство, най-добрият вариант би бил да се подложи на ДНК тест, резултатите от който ще бъдат официално потвърдени.

Вероятността за надежден резултат, получен в специализирана лаборатория, е 99,9%. Държавните агенции признават само документирани доказателства за бащинство, поради което всяка майка, която се оказва в подобна ситуация, трябва да разбере кой преглед е най-подходящ.

Как да оспорим бащинството в съда без ДНК тест?

ДНК анализът може да предостави надеждна информация дали мъжът е биологичен баща на дете или не..

Генетичното изследване се основава на следните аспекти:

 • процедурата е достъпна, но има висока цена;
 • анализът изисква биологичен материал на родителя и детето;
 • при липса на резултатите от медицински преглед съдът може да се задължи да го премине.

В някои ситуации е доста трудно за баща да проведе такъв анализ. Причините могат да бъдат различни: отделно пребиваване, нестабилно финансово състояние.

Ако възникне трудна ситуация, можете да опитате да оспорите бащинството в съда без резултатите от ДНК изследване по следните начини:

 • предоставят документални доказателства, потвърждаващи раздялата с майката на детето през периода на планираното зачеване;
 • изчислете процента на вероятността за бащинство по кръвна група: някои комбинации може да не се появят изобщо (или да имат изключително нисък шанс за поява). Например, ако и двамата родители са от първата кръвна група, те не могат да имат дете с различна кръвна група. Ако потенциален баща направи такива наблюдения, информацията за тях трябва да бъде предоставена непременно.

Съвременното законодателство предвижда, че дете, родено в рамките на десет месеца след официален развод, автоматично се регистрира при бившия съпруг.

В такава ситуация няма да е излишно да се предостави свидетелска или документална информация за раздялата на родителите.

Желателно е по време на такова производство и двамата родители да осъзнаят напълно, че предприетите от тях действия могат да повлияят на качеството на живот на детето. Държавата се погрижи дори и най-малките граждани да могат да знаят своите семейни връзки.

Външна прилика, съвпадение на кръвна група, изчисления в термини не могат да се използват за попълване на доказателствената база. По принцип родителите прибягват до тях заради морален комфорт..

+7 (499) 288-73-46, Санкт Петербург +7 (812) 317-70-86 или задайте въпрос на адвокат чрез формата за обратна връзка по-долу.

Кой е бащата на детето? (интерактивен ред)

Ако сте изправени пред труден избор и искате да разберете кой е бащата на нероденото ви дете, интерактивният Promptor ще ви помогне да разберете.

Ако имате кратък срок, за да стесните максимално кръга на предполагаемото бащинство, ще трябва да запомните няколко цифри. Първо, трябва да запомните кога е започнала последната ви менструация. И второ, какъв е средният ви цикъл (периодът между началото на предпоследния и началото на последната менструация). Попълнете формуляра и щракнете върху „Напред“.

Малко теория за по-добро разбиране на логиката на интерактивния ред.

Най-благоприятният ден за зачеване е денят на овулацията. На този ден се освобождава яйце. И ако в деня на овулацията се случи незащитен полов акт, сперматозоидите, пълни със сила, се втурват да се срещнат с „прясното“ яйце.

Жизненият път на неоплоденото яйце завършва след няколко дни. Следователно сексът два дни след овулацията рядко води до бременност. При сперматозоидите силата също не е неограничена, те могат да „чакат“ яйцеклетка пет дни, не повече. Поради тази причина незащитеният контакт повече от пет дни преди овулацията също се счита за относително „безопасен“. Календарният метод на контрацепция се основава на това (не много надеждно).

Кога настъпва овулацията??

Средната жена започва менструацията си две седмици след овулацията. С други думи, овулацията настъпва 14 дни преди очаквания период..

Все още имате въпроси? Попитайте ги при нашите специалисти.

Кой е бащата на детето?

Абсолютно възможно е да се установи дали мъжът е баща на дете с помощта на ДНК тест. Но това може да се направи само когато детето се роди..

Как да разбера кой е баща на дете без ДНК тест и дори по време на бременност? Можете да попитате лекаря след следващия преглед или ултразвук.

Ако си спомняте деня на началото на последния период и средната продължителност на цикъла, можете сами да се опитате да определите от кого е бебето. Този метод не дава абсолютна гаранция, но често помага да се разбере произхода на бременността..

Изчислете бременността си

Първа менструация след раждане

Изчислете датата на падежа по менструация (калкулатор)

Калкулатор на датата на раждане по дата на зачеването

Овулация - онлайн калкулатор

Бебешки пол калкулатор. Кой трябваше да се роди?

под заглавието "Калкулатори за бременност":

02.29 първия ден от последната менструация. 06.07.09 март беше PAP с нейния любовник, а на 12-ти незащитеният PAP беше със съпруга си. На 30 март тестът показа 2 ленти. Сега живея от три месеца, мислейки кой е бащата.

Здравейте, моля, кажете ми кога зачеването е било най-вероятно на 20-27.02.2020 или 5-12.03.2020, март или февруари като цяло, на 13.05.2020 ултразвукът показва точно 10 седмици на плода, последната менструация е била на 08.03.2020

Здравейте. 21.02.2020 беше PPA с любовник, от 27.02.2020 имаше менструация. от 03.09.2020 г. до 15.03.2020 г. има няколко незащитени полов акт със съпруга си. 30.03.2020 hCG - 450, 01.04. HCG -883, 04.04 hCG - 3187 04/10/2020 ултразвук показа SVD от 13,4 mm, ембрионът не се визуализира. 25.05.2020 г. направи първия скрининг, специалистът по ултразвук определи период от 12 седмици и 1 ден, т.е. датата на зачеването е 1 март, не съвпада с никого, имаше и менструация

Менструацията започна на 6 април. Имам 3 дни продължителност на менструацията. Имах първия си полов акт на 17 април. А вторият беше с друг човек на 21 април. Моля, кажете ми кой е бащата на детето. Първият ? Второ?

Здравейте!
Беше защитена PA с любовник 30.09.2019.
След това започна менструация, от 13.10. 2019 до 18.10.2019
Със съпруга си ПА с еякулация беше 26.10.2019.
На 9 ноември тествах положително. 10 ноември ултразвукът не показва бременност.
1 декември CTE 9 мм.
В коя от двете PA зачеването е настъпило най-вероятно?

Как да разбера дали това наистина е неговото дете

Опитният ни екип от редактори и изследователи допринесе за тази статия и я прегледа за точност и пълнота..

Броят на източниците, използвани в тази статия: 7. Ще намерите списък с тях в долната част на страницата.

Екипът за управление на съдържанието wikiHow следи отблизо работата на редакторите, за да гарантира, че всяка статия отговаря на нашите високи стандарти за качество.

Искате ли да знаете дали той наистина е бащата на детето ви? Съмненията относно бащинството могат да поглъщат и заразят ценното време, което прекарвате с детето си. Днес има много възможности за определяне на бащинството на дете. По-долу са дадени няколко съвета, които да ви преведат през този труден процес..

Научете за неинвазивните предродилни опции за тестване на бащинство. Ако сте бременна и не сте сигурни кой е бащата на детето, можете да определите бащинството още преди детето да се роди. При някои тестове е възможно да се вземе проба от ДНК на бебето дори докато е в утробата. Трябва обаче да се отбележи, че тези методи изискват от бащата да предостави проба от неговата ДНК (обикновено смазка за бузи или кръвна проба). От всички опции за пренатално бащинство, неинвазивното пренатално бащинство (NPP) е най-малко стресиращото за детето. Този тест не включва вземане на ДНК проба директно от неродено дете. Най-вероятно ще ви трябва проба от кръвта на майката. Намерената в кръвта на майката ДНК на бебето се анализира и сравнява с тази на потенциалния баща.

Как да разберете кой е бащата на дете по време на бременност

Въпросите за биологичните взаимоотношения са актуални по всяко време и най-често е необходимо точно да се установи бащата на детето. Съвременните технологии позволяват да се установи кой е бащата на детето по време на бременност чрез провеждане на ДНК изследвания.

Този метод е единственият, който ви позволява да определите бащинството още преди раждането на бебето. В същото време неговата точност и надеждност не пораждат никакви съмнения и се потвърждават от успешната световна практика..

Как да разберете кой е бащата по време на бременност

Възможно е да се извърши генетичен преглед след раждането на дете, за да се установи връзка чрез ДНК тестване в специализирана лаборатория. За целта се вземат проби от устния епител от вътрешната повърхност на бузата от бебето и предполагаемия баща. Тази процедура е проста, безболезнена и не представлява никаква опасност. След съвпадение на ДНК секциите, експертът прави заключение за степента на взаимовръзка, резултатът от такъв тест е точен и надежден.

Възможно ли е да се разпознае бащата по време на бременност и как се вземат проби от биоматериал, ако детето е в утробата? Съвременните технологии правят възможно установяването на бащинство дори преди да се роди дете. Днес за тази цел се използват два метода:

Инвазивен - включва намеса в маточната кухина за вземане на проби от биоматериал, следователно крие определени рискове за плода и майката. Тези методи включват:

 • Анализ на хорионни вилуси. За установяване на родство и идентифициране на генетични заболявания се изследват частиците от мембраната, заобикаляща плода, който има генетична идентичност с плода. Пробата се взема чрез пункция през периода от 9 до 12 седмици от бременността.
 • Изследване на околоплодната течност - околоплодната течност. С помощта на дълга игла се пробива коремната стена и се изтегля необходимото количество течност. Прекарайте от 14 до 20 седмици от бременността.
 • Кордоцентеза - анализ на кръв от пъпна връв. С помощта на игла се събират 1-5 ml кръв. Периодът е от 18 до 24 седмици. Най-подходящото време е от 21 седмици.

Неинвазивен - извършва се на основата на венозната кръв на бременна жена. С този метод не се извършва биопсия, поради което е абсолютно безопасно за майката и детето, няма риск от прекъсване на бременността и усложнения.

ДНК тест за установяване на бащата на детето по време на бременност

По този начин чрез тестване на ДНК с помощта на венозната кръв на жената е възможно да се установи кой е бащата на детето по време на бременност, без да се излагат на риск майката и плода. Високата точност и безопасност са основните предимства на подобни изследвания..

Тестването се извършва, както следва:

 • вземат се проби от биоматериал;
 • части от фетална ДНК се изолират от материала на майката;
 • в лабораторни условия алелите се сравняват в локусите на плода и мъжа;
 • съставя се експертно заключение.

Тестването се извършва от седмата седмица на бременността. През този период от него може да се изолира ДНК на детето. Анализът ще изисква 20,0 ml женска кръв. Проби от устния епител или друг биологичен материал се вземат от предполагаемия баща - кожни частици, коса, нокти, четка за зъби, ушна кал, битка и др..

Лабораторията провежда изследвания на SNP маркери. Ако плодът е мъжки, тогава се анализира Y хромозомата, която се предава на детето от бащата. Ако плодът е женски, тогава и двете хромозоми се анализират, за да се идентифицира идентичността с маркерите на бащата.

Резултатите от теста се въвеждат в специален формуляр, с дата, подпис на ръководителя на лабораторията и печати. Проучването дава възможност да се установи фактът на биологична връзка с вероятност 99,999%. В случай на отрицателен резултат, вероятността е 100,0%.

Неинвазивен тест не се използва, ако жена или мъж са получили кръвопреливане или са имали трансплантация на костен мозък шест месеца преди теста.

Как да разберете кой е бащата на дете по време на бременност в лабораторията DTL

ДНК тестването е възможно само в сертифицирана лаборатория, с опитни специалисти, високотехнологично оборудване и реактиви. DTL молекулярно генетичният център разполага с всички необходими ресурси и предлага да бъде тестван с помощта на усъвършенствани, високо прецизни техники. Ние гарантираме на всеки клиент абсолютна точност на резултата, поверителност и достъпно ниво на цените за нашите услуги.

Можете да дарите проби от биоматериал в нашия център в Санкт Петербург в удобно за вас време. Жителите на други градове са поканени да посетят официалните представителства на нашия център. Тъй като работим с всеки клиент поотделно, можете да изясните подробностите и да получите безплатна консултация по телефона.

Как да разберем кой е бащата на дете: 4 начина за определяне на бащинството без ДНК

Установяването на бащинство се състои от редица методи, които изясняват връзката между детето и родителя.

Най-точният вариант е ДНК тест.

Не винаги обаче е възможно да се вземат биологични проби..

Следователно методите за определяне на бащинството без тестване на ДНК са актуални и днес..

Методи за усъвършенстване

Въпросът за установяване на бащинство е от значение както за хармоничните семейни отношения, така и за съдебните производства..

Има редица често срещани методи за проверка на кръвните връзки:

 • по външни признаци;
 • кръвна група и Rh фактор;
 • дата на зачеване;
 • генетични заболявания.

Външни знаци

Този метод за потвърждаване или опровержение на бащинството не е точен или надежден. Можете косвено да докажете връзката чрез черти на лицето, цвят на очите, коса, тон на кожата.

Генетичните външни черти варират. И няма сто процента шанс бебето да има същото като родителите.

Децата могат да наследят черти от баба и дядо или други близки членове на семейството. Ето защо си струва да сравните детето и снимките на потенциален биологичен баща и неговите роднини..

По света има и много хора, които приличат на двойници. В същото време проверката потвърждава, че нямат семейни връзки, дори далечни..

Кръвна група и Rh фактор

Отличен метод за премахване на възможността за бащинство. В доказателство грешката е голяма.

Можете да използвате този метод само след раждането на бебето. Този метод използва таблици, които посочват кръвните групи на двамата родители по колони и редове..

На тяхното пресичане получаваме вариантите на кръвната група, които детето ще има. Обикновено за класификация се използват четири кръвни групи. Например, ако родителите имат първото, тогава децата ще имат същото.

Но когато мама има трета, а татко има втора, дете може да се роди с всяка група - от първата до четвъртата.

В системата резус има две групи:

 • Rh отрицателен (Rh-);
 • Rh положителен (Rh +).

Определянето на присъствието / отсъствието на антигени на повърхността на червените кръвни клетки показва разликата между групите. Повече от 80% от хората са носители на положителен резус фактор. Останалите са Rh отрицателни.

Майка и баща с положителен резус фактор могат да имат бебе както с положителен, така и с отрицателен параметър. А родителите с отрицателен резус фактор винаги ще имат деца с резус отрицателен фактор..

Дата на зачеване

Когато една жена е имала няколко партньора по време на един менструален период, струва си да се опитате да разберете вероятната дата на зачеването.

Въпреки това сперматозоидите могат да живеят във влагалището на жената до 5 дни. Следователно, началото на бременността може да настъпи след определен брой дни..

Тогава бащата на бъдещото новородено ще бъде мъж, който е бил няколко дни преди планираното зачеване. Датата на оплождането не може да бъде определена със сигурност. Дори ако жената има редовни менструации.

В тази ситуация съвременните ултразвукови машини няма да помогнат. Те няма да посочат безпогрешно потвърждение на деня на зачеването.

Генетични заболявания

Генетично родителите предават на бебето не само външните си признаци и характер, но и редица генетични заболявания.

Те са причинени от мутации в ген. Ако в семейството на майката заболяването, проявено при бебето, не е наблюдавано, докато потенциалният баща или най-близките му кръвни роднини имат това заболяване, то този факт е косвено потвърждение за бащинството.

Как в края на краищата използването на ДНК за определяне на бащинството вижте следното видео:

Какви са признаците на бащинство без използване на ДНК тестване??

Много зависи от това дали мъжът разпознава детето като свое. А някои от тях понякога се съмняват в отношенията си с новородено бебе. Съвременните технологии позволяват използването на подходящ анализ за потвърждение, но бащинството може да бъде определено без ДНК.

 1. Главна информация
 2. Как да идентифицираме бащинството без ДНК
 3. Определение по външен вид
 4. По дата на зачеване (бременност)
 5. По кръвна група
 6. Генетични заболявания
 7. Ако родителите не са женени
 8. Отказ за признаване на бащинство
 9. ДНК тест: струва ли си да платите?
 10. Обобщаване

Главна информация

Взаимоотношенията между родителите на дете могат да бъдат сложни, поради което много често се изисква процедурата за признаване на бащинството. Например, ако той не е роден в брака, тогава човек може или да го разпознае като свой, или не. Но дори ако родителите са официално омъжени и жената е регистрирала детето със съпруга си, има шанс съпругът да оспори този факт..

Според закона признаването (или отричането) на бащинството се извършва по два начина:

 • доброволно (в службата по вписванията и др.);
 • чрез съда.

Родителите на бебето могат да се обърнат към съда, за да разберат дали мъжът е негов баща. Но съдилищата обикновено използват ДНК тест, който прави почти гарантирано потвърждаване или отричане на факта на връзка. Разбира се, възможно е да се направи и без генетичен преглед в съда, но ако той бъде назначен, не може да се откаже..

Като цяло определянето на бащинството е необходимо не само, за да може мъжът несъмнено да смята детето за свое. По закон с появата на новородено възникват родителските права. А това означава, че трябва да подкрепяте и образовате детето..

Дори родителите да не са женени, бащата е длъжен да окаже финансова помощ. Майката на детето има право да събира издръжка от него. Именно за това най-често се използват различни методи за определяне на бащинството..

Как да идентифицираме бащинството без ДНК

Можете да разберете необходимата информация без ДНК тест за бащинство. Използват се алтернативни методи, ако няма пари или възможност за тестване. Тъй като този преглед е доста скъп.

Определение по външен вид

Трудно е да се каже колко сходен може да бъде външният вид на детето и неговия родител. Разбира се, цветът на кожата, очите или косата може да е подобен. Но, първо, тези признаци могат да се променят. Второ, детето може да е като другите роднини..

Следователно бъдещите бащи много рядко използват дефиницията по външен вид като 100% метод за разпознаване на бащинството. Изключение могат да бъдат случаите, когато син или дъщеря получи специфичен признак на външен вид от родител - бенки, трапчинка на брадичката и др. Ако сравнението се случи след смъртта на бащата, тогава можете да изясните сходството от снимката.

По дата на зачеване (бременност)

Това е друг "популярен" метод, който често се използва за определяне на бащинството. За да определите кой е бащата на детето, трябва да знаете датата на зачеването.

Вярно е, че този метод не се различава по своята точност. Зачеването не винаги се случва веднага след полов акт, тъй като сперматозоидите могат да живеят в тялото на жената до 5 дни. Можете също да използвате гестационната възраст. За да направите това, трябва да направите ултразвук, който ще определи очакваната дата на зачеването.

По кръвна група

Определянето на родството по кръвна група е чудесно за онези родители, които не могат или не искат да направят ДНК тест. Въпреки че също не дава сто процента резултати. Между другото, този метод може да се използва само след раждането на дете..

Принципът на този метод е, че кръвната група зависи от набора от гени. Следователно има възможност родителите с определени кръвни групи да имат само бебе с определена кръвна група. Учените дори са разработили специални таблици, с които е много лесно да се установи възможна връзка..

И ако кръвната група на детето не съвпада с кръвните групи на родителите му, връзката им (по-специално бащинството) може да бъде голям въпрос.

Друга алтернатива е да се провери Rh фактора. Но когато го използвате, е важно да вземете предвид следното:

 • Rh-позитивните родители могат да имат бебе с Rh-отрицателна кръвна група;
 • ако и двамата родители са носители на Rh отрицателна кръвна група, тогава детето не може да бъде Rh положително.

Изследването на кръвна група се счита за много популярно. Този метод се използва доста успешно преди появата на ДНК теста..

Генетични заболявания

Наличието на генетично заболяване при дете може да се използва като косвено потвърждение за бащинството. Такива заболявания са мутации в ген. И ако бащата или близкото му семейство има предразположение към подобно заболяване, тогава връзката може да се установи.

Ако родителите не са женени

Според семейното законодателство, ако двойка е регистрирала връзката си, тогава една жена може лесно да регистрира дете при съпруга си. И тогава отказът от родителски права се извършва по различна процедура. Но ако те не са женени (са в граждански брак), мъжът трябва сам да признае бащинството си.

Обикновено за това и двамата родители след раждането на бебето отиват в службата по вписванията и пишат съответно изявление. Тогава мъжът ще бъде официално записан като баща на новороденото. В някои случаи само бащата на детето може да кандидатства:

 • ако е починала по време на раждане;
 • майката има психични разстройства, поради които не е в състояние да носи отговорност за детето;
 • жената е била лишена от родителски права върху бебето;
 • майката не е в състояние да осигури на детето подходящи условия за живот.

При липса на регистрация на брак между родителите, мъжът може да признае бащинството си само с разрешението на органа по настойничество. Ако органът по настойничество откаже да проведе процедурата, тогава можете да се обърнете за помощ към съда.

Отказ за признаване на бащинство

Дори при сходство в кръвната група или външния вид, бащата все още може да откаже този факт. И ако признаването на бащинството е много важно, трябва да се обърнете към съда. Учредяването може да се забави, ако подсъдимият бъде убит или изчезнал.

Но във всеки случай трябва да се обърнете към съда и да представите необходимите документи:

 1. искова молба;
 2. хартия за детето;
 3. документи, доказващи, че подсъдимият е мъртъв или изчезнал;
 4. други документи, които биха могли да докажат бащинство.

Ще са необходими и свидетели. Дори мъжът да не е разпознал официално детето (не му е дал фамилията и т.н.), той може да се грижи за него, да оказва финансова помощ и да изразява бащинството си по други начини.

В допълнение към стандартната информация в исковата молба следва да се напише следното:

 • продължителност на пребиваване на ответника с детето (адрес);
 • причината, поради която родителите не са регистрирали брака;
 • факти, които твърдят, че подсъдимият е участвал в отглеждането на детето;
 • изискване за бащинство.

Ако предполагаемият баща е чуждестранен гражданин, тогава в случай на смърт, всички документи трябва да бъдат представени в консулството на страната му, за да се определи родството.

ДНК тест: струва ли си да платите?

С развитието на науката се появяват методи, които значително опростяват определението за родство. ДНК тестът в този случай е един от най-популярните, но не е евтин. Цената на стандартен анализ достига 10-40 хиляди рубли. Крайната цена зависи от спешността и други нюанси. Ако тестът е поръчан от съда, той се заплаща от бюджета.

Ако тестът се прави, докато жената е все още бременна (тази процедура е доста опасна за плода), тогава цената на анализа се удвоява. Въпреки това много бащи са готови да похарчат пари, за да разберат най-накрая връзката с детето..

Известно е, че по време на анализа специалистът сравнява набора от гени на непълнолетния с гените на предвидения родител. За определяне се взема биологичен материал и на двамата субекти (обикновено слюнка или коса, но може да има кръв или кожни частици). Ако резултатът е положителен, анализът показва 99,9% вероятна прилика. Не се дава 100% гаранция, но това е напълно достатъчно.

ДНК тестът е добър, защото дори родителят да умре, е възможно да се установи бащинството му. Например, сравнете гените на дете и близките на починалия. Такъв анализ ще бъде приет в съда без проблеми..

Обобщаване

Можете да определите бащинството по всеки подходящ метод. Например можете да зададете приблизителната дата на зачеването според датата на раждане на вашето бебе. Или проверете кръвната си група. Но ако има реални съмнения относно собственото им бащинство, една външна прилика не е достатъчна. По-добре да направите ДНК тест. Въпреки че това е скъпа процедура, резултатът може да се счита за сто процента.

Ако искате да знаете как да разрешите конкретния си проблем, моля, свържете се с формуляра за онлайн консултант по-долу или се обадете:

(за жители на Санкт Петербург и региона)

Въпроси

Въпрос: как да разберете чието дете?

Сайтът предоставя справочна информация само за информационни цели. Диагностиката и лечението на заболявания трябва да се извършват под наблюдението на специалист. Всички лекарства имат противопоказания. Необходима е консултация със специалист!

как да разбера кой всъщност е бащата на детето, около 15 септември, менструацията започна, след това приключи в края на август, имах връзка с мъж, разбрах за бременността през ноември, не отбелязвам менструация, така че не мога да кажа със сигурност дали съм ги имала през октомври каква е вероятността детето да не е от съпруга си?

Невъзможно е да се определи бащинството въз основа на данните, които сте предоставили.

На 33 години съм. Женен. Моля, помогнете, ако е възможно, да определите кой е бащата на детето. Последната менструация беше от 8 до 12 юни. На 9-ия ден включително сексуалният контакт е бил със съпруга й, на 10-ия ден от цикъла с друг мъж, на 11-ия ден със съпруга й и на следващите дни със съпруга й, но с презервативи. Обикновено цикълът ми се състои от 27-28 дни. Те започнаха да се предпазват от 11-ия ден на цикъла, но тук освен това не задача - връзка с друг мъж - в резултат на това бременност. Благодаря ви предварително!

За съжаление, в тази ситуация е невъзможно да се определи точно периодът на зачеване, с почти еднаква вероятност зачеването може да се случи както на 10-ия, така и на 11-ия ден от менструалния цикъл, с по-малка степен на вероятност периодът на зачеване може да падне на 6-9 дни от цикъла.

Аз съм на 25 години. Женен. Помогнете да определите кой е бащата на нероденото дете. Последната менструация беше от 6 септември до 9 септември, цикълът беше 28 дни. Имах сексуален контакт със съпруга си на 10 септември, с друг мъж на 17 септември, никой от другите не завърши в мен. Благодаря предварително..

Най-вероятно бащата на детето е мъжът, с когото половият акт е станал на 17-и, защото през този период от време началото на овулацията е най-вероятно. За повече информация можете да получите, като прочетете цикъла на нашите статии на тема: "Вероятността за бременност".

Здравейте! Имам въпрос. Имам двама сексуални партньори. Периодите ми бяха от 20.12.11 до 24.12.11. След като спах с един, имаше незащитен секс на 28.12.11, 02.01.12, 06.01.12. И къде са цифрите от 12.12.12. Спах с друг мъж, не използвах защита. Забавяне през януари, 01.02.2012 г. тестът показа бременност.Как можете да разберете кой е бащата. дали е възможно да се определи по време. Благодаря предварително! много важно. О, да, след 01.12.2012 г. спах с двама, разбира се на интервали, но не използвайки защита.

Най-вероятно зачеването е станало в края на декември - първата половина на януари 2012 г. (преди 12.01), но е възможно зачеването да се случи по-късно от този период. За да изясните ситуацията, трябва да се подложите на преглед при гинеколог и да направите ултразвук на тазовите органи, но точният отговор на въпроса за бащинството може да бъде даден само от генетичен преглед след раждането на дете. Можете да прочетете повече за проблема, който повдигнахте в нашия тематичен раздел: Бащинство.

Здравейте, помогнете ми да разбера датата на зачеването. 14.04 беше последният ден на менструацията, а преди това 12.04 имаше незащитен контакт, а след това от 20.04 и 21.04 отново имаше незащитена na, в 15.05 два теста показват бременност. В кой период е било възможно зачеването?

Моля, посочете първия ден от последния менструален цикъл, както и колко редовен е менструалният цикъл. Само след получаване на отговора на този въпрос ще можем да изчислим предполагаемата дата на овулацията и да определим кога е настъпило зачеването. Прочетете повече за бременността и всички промени, които се случват в тялото на жената по време на бременност в поредица статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

От 10.04 до 14.04 беше последната менструация, цикълът беше 28 дни, а па беше от 12.04 до 13.04, те не бяха защитени, 20 и 21 бяха па, отново не бяха защитени, в 15.05 два теста показват две ивици, менструацията не дойде, помогнете да разберете кои периодът беше зачеване, благодаря предварително

Най-вероятно зачеването е настъпило след полов акт от 20-ти до 21-ви. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог, за да потвърдите диагнозата. Прочетете повече за бременността и всички промени, които се случват в тялото на жената по време на бременност в поредица статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

здравей помогнете да определите кой е бащата на детето.на 1 януари имах връзка с мъж, последните бяха малко на 27-28 януари, а аз спах с мъжа ми на 26 януари.

Моля, посочете точната дата на първия ден от последната менструация, както и продължителността на менструалния цикъл (от началото до началото на менструалния поток) дали е извършена ултразвукова диагностика и какъв период от бременността е изложен от ултразвук и коя дата? Само след като получим отговори на тези въпроси, ще можем да интерпретираме адекватно данните и да предположим кой е бащата на вашето дете. Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

здравей отново.последните критични бяха от 28 януари до 1 февруари, ходих на ехография в началото на март, определиха период от 6-7 седмици и на първия ултразвук, като лекарят каза датата на термина и роди 41 седмица

В този случай овулацията е настъпила около 11-14 февруари и бременността е настъпила след полов акт, който е бил през февруари, а не през януари. Прочетете повече за бременността и всички промени, които се случват в тялото на жената по време на бременност в поредица статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

Здравейте, последната менструация беше от 25 до 30 април. Сексът с мъж беше от 6 май до 7 май. Със съпруга ми на 7, 8, 9 май. Не помня точно. Помогнете ми да разбера чието бебе е моето желано. Благодаря.

За съжаление е трудно да се определи от кой сексуален партньор е настъпила бременността. изчислената овулация е била на 7-9 май и тъй като продължителността на живота на сперматозоидите е 3-4 дни, вероятността за бащинство е 50: 50%. Ще бъде възможно да се изясни бащинството след раждането на детето. Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Ще перифразирам въпроса: през ноември премахнах спиралата. Менструацията вървеше ден след ден в 16 дни. И през април те идваха на 25. Тя спа с мъж от 6 до 7 април, със съпруга си 7,8,9. от кого детето?

Тъй като продължителността на живота на сперматозоидите е 3-4 дни, вероятността за бащинство е 50: 50%. Ще бъде възможно да се изясни бащинството след раждането на детето. Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

полов акт беше на 22 и 29 юли, последната менструация беше от 12 юни до 16 юни. Не знам как да преброя цикъла. през април от 14-19, през май от 16-20. след какъв полов акт може да настъпи бременност? Благодаря предварително!

Зачеването е можело да се случи на 22 и 29 юли, но вероятността за бременност на 22 юли е малко по-висока. Можете да определите по-точно продължителността на бременността след преглед от гинеколог (преглед на стол и ултразвук на тазовите органи). За повече информация за развитието на плода по седмици, за промените, настъпващи в тялото на бременна жена във всеки от периодите на бременност, можете да прочетете в нашия тематичен раздел: Бременност. Можете да прочетете повече за вероятността от забременяване през различни периоди от менструалния цикъл в нашия медицински и информационен раздел, посветен на този проблем: Вероятността за забременяване.

Те определиха период от 6-7 седмици на рибената супа, а гинекологът каза, че 4-5 седмици за нас на ултразвук, бременността се счита от първите дни на менструацията.

Моля, посочете датата на ехографския преглед. Тази информация ще ви позволи да определите по-точно вероятното време на зачеване..

Ултразвукът беше на 27 юли, срокът беше определен на 6-7 седмици, а гинекологът имаше на 31 юли. Тя каза, че 4-5 седмици, плода, яйцето почти не се усеща и още повече, че е в завоя. Оказва се, че всички лекари имат различно време.

Гестационната възраст се изчислява по датата на последната менструация, както и по ултразвукова диагностика. Ръчният гинеколог не може точно да определи гестационната възраст. Препоръчително е да се изчисли гестационната възраст въз основа на данните, получени по време на ултразвукова диагностика. Прочетете повече за бременността, диагностиката на бременността в поредица статии, като щракнете върху връзките: Календар на бременността, ултразвук в акушерството и гинекологията.

Така се оказва, че периодът е 6-7 седмици, а половият акт е бил преди 4-5 седмици.Разбирам, че никой не може да определи точния час на зачеването.Благодаря за отговорите.!

Гестационната възраст се изчислява според акушерските параметри, т.е. от деня на последната менструация, а не от датата на предвиденото зачеване, поради което разликата е 1-2 седмици. Предполага се, че зачеването се случва на или след овулация. прочетете повече за определяне на деня на овулацията в поредицата статии, като щракнете върху връзката: Овулация.

Ултразвукът на 23 юли показа 6-7 седмици. Последната менструация от 20 до 24 май (все още имаше изписване от 20 до 24 юни, гинекологът каза, че не е период, цикълът от дни е 29-30). е била прекъсната на 29-30 май и незащитена на 9 юни. Помогнете да разберете в кой период е било зачеването, благодаря предварително.

Най-вероятно бременността е дошла от полов акт, настъпил на 9 юни. Прочетете повече за бременността в поредица статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

Имах менструация на 12 юли, актът беше на 3 август, следващият период дойде на 10 август и следващият акт беше на 18 август. цикълът обикновено е 27 дни. И сега усещам бременност. Ако от първия акт на бременността, тогава защо имаше менструация? И ако от втория, възможно ли е да почувствате бременност толкова веднага? И въобще: кога би могла да дойде?

Чувството за бременност не е точна диагноза. За да се изясни диагнозата и да се определи точната продължителност на бременността, е необходимо да се консултирате с гинеколог и да се подложите на преглед: ултразвук на тазовите органи, както и даряване на кръв за hCG, за ранна диагностика на бременността и определяне на точната продължителност на бременността. Прочетете повече за бременността в поредица статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността. Прочетете повече за диагнозата бременност, като щракнете върху връзката: Анализ за hCG - ранна диагностика на бременността, Тест за бременност.

Първият ултразвук показа три седмици бременност и след две, не пет, а седем седмици, защо има такава разлика през две седмици (срокът беше определен за плода).

През първите седмици на бременността е много трудно да се определи точно времето на зачеване. Трябва да се съсредоточите върху по-късните резултати от ултразвуковата диагностика. Можете да прочетете по-подробно за развитието на плода през всяка седмица на бременността, какви прегледи трябва да се извършват през всеки триместър на бременността, какви въпроси можете и трябва да зададете на вашия гинеколог, който наблюдава вашата бременност, можете да прочетете в набор от нашите тематични статии за курса Бременност седмично: Календар за бременност.

Моля, помогнете ми да разбера: менструацията беше от 2 до 7 февруари. Половият акт е на 30 януари, 1 февруари и на двадесети февруари, а на 7 март тя е изследвана за hCG, показва 339,8, но феталното яйце не се визуализира на ултразвук, след седмица контролният ултразвук показва 2 седмици и 6 дни и след още две седмици ултразвукът показа вече 7 седмици (а не пет), т.е. интервал от две седмици, когато зачеването се случи през първите дни или през двадесетте години. Това е много важно Благодаря.

Нивото на hCG в посочения от Вас анализ съответства на гестационната възраст от две седмици. Най-вероятно зачеването е настъпило на двадесети февруари, същият период се потвърждава от резултатите от първия ултразвук. Можете да прочетете повече за значението на ултразвуковата диагностика за определяне на времето на бременността и показанията за ултразвуково изследване в нашия раздел с медицинска информация за този диагностичен метод:.

показа 10,6 седмици. Менструацията беше от 11 септември до 14 септември. Беше 6 септември, 15 и 17 септември, 18, 19 - в един от тези три дни партньорът не еякулира. След като до края на месеца нямаше па. През октомври ПА беше 3 дни... Кога се е случило зачеването? Много важно, моля помогнете

Моля, разяснете отново кога е бил последният менструален цикъл, дали цикълът е бил редовен и кога, в какъв брой ехографът е установил гестационната възраст от 10,6 седмици. Само след като получим отговори на тези въпроси, ще можем да определим кога е настъпило зачеването. Прочетете повече за бременността, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

Добър ден! Цикълът не е много редовен, някъде около 26-27 напоследък. Небрежният и незащитен секс с друг мъж беше на 27 юли, а на 31 юли менструацията изглеждаше нормална, както винаги (обилно 3 дни, 2 дни намазки). След секс беше само с редовен партньор. Забавянето вече е 2,5 седмици. Uzi определя периода от 6 седмици. Мога ли да забременея 2-3 дни преди менструацията? Благодаря предварително за вашия отговор.

Вероятността бременността да е настъпила 2-3 дни преди менструацията е малка, но не може да бъде напълно изключена. Според статистиката при 1-6% от жените максималната вероятност за бременност се наблюдава непосредствено преди началото на менструацията. Можете да разберете повече информация по този въпрос от раздела: Вероятност за забременяване

а предписаният период на ултразвук е 6 седмици, той може по-точно да каже кога е настъпило зачеването?

Ултразвукът се счита за доста надежден метод. До 6-7 седмици ембрионът нараства пропорционално и при почти всички жени с една и съща гестационна възраст данните от ултразвука са еднакви. По-късно развитието на ембриона се случва по-индивидуално и данните, получени в късните етапи на бременността, могат да се различават средно за 2 седмици. Можете да научите повече за това от раздела: Ултразвук по време на бременност

помагат за определяне на овулацията последните месеци 30.07 - 04.08, цикъл 31 дни.

При цикъл от 30-31 дни времето за овулация средно пада в дни 11-17 от цикъла. За да определите дните на овулация, можете да използвате няколко метода. Първият е да се измери базалната температура. В дните на овулация ректалната температура се повишава до 37 градуса и продължава 5-7 дни. Съществуват и специални тестове за определяне на овулацията у дома. Един от тях е мастиленоструйният тест, който е средно 98%. Тестът се основава на определяне на хорионния хормон, ако той присъства по време на теста. Резултатът може да бъде получен само за 1 минута. Можете да научите повече за това в раздела: Овулация

Здравейте, аз и съпругът ми не можем да забременеем вече 2 години, а след това забременях. Имах последните си периоди от 5-9 август. Сексът със съпруга ми беше преди менструацията, той приключи в мен, след това с друг партньор имаше прекъснат секс на 11 август и кървене. На 12 август съпругът ми завърши в мен и през всичките дни имаше съпруг. Сега лекарят диагностицира 6 седмици. Кажете ми от кого.

Най-вероятно зачеването е настъпило след полов акт със съпруг / а. За повече информация относно ситуации, в които може да настъпи зачеване, можете да прочетете в нашия раздел: Вероятност за забременяване.

кажи ми. Имах последните месеци 30.07.08 г., след това имаше прекъснат полов акт на 12.08 с младеж 1, след това на 16.08 имаше полов акт, млад мъж 2 завърши вътре. цикълът ми е 30-32 дни. забавяне. тестът е положителен. помогнете да определите от кого зачеването.

Вероятността за бременност с вашия цикъл е 12.08 и 16.08, но като се има предвид, че сте завършили полов акт едва на 16.06, тогава бременността може да настъпи само на този ден. Можете да получите повече информация от раздела на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

Периодите ми бяха от 08.08.2012 г. до 08.08.2012 г. ПА не е защитена настъпи на 11 август 18, с един партньор (на 22 август направих отрицателен тест). от 24.08 до 30.08.2012 г. с друг партньор (PA прекъснат) (1.09.2012 тестът е отрицателен). АП не е защитен с първи партньор 09/02/2012, 09/09/2012. 11.09.2012 г. направих тест - положително, в същия ден, когато отидох на ултразвуково сканиране, той показа, че данните за маточна бременност не са идентифицирани и в левия яйчник се намира жълто тяло с размери 2,2 * 1,7 см, аваскуларно. точно една седмица по-късно (18.09.2012 г.) ултразвукът показва бременност 3-4 седмици! Кажи ми кой партньор е бащата.

Въз основа на предоставените от вас данни не е възможно да се направи предположение, тъй като процесът на оплождане и имплантиране на яйцеклетка отнема няколко дни. Можете да забременеете във всеки ден от цикъла, въпреки факта, че вероятността е по-висока в средата на цикъла. Единственият начин да се установи бащинството е чрез ДНК тестване. Можете да научите повече за това в раздела: Бащинство

Помогнете на pzhlst да определи чие дете е имало менструация от 9 август до 15 август, имаше контакт със съпруга ми на 21 август и с друг мъж на 23 август, но с втория изглеждах защитен, не мога да кажа със сигурност, цикълът обикновено е 28 дни, през септември менструацията не дойде Признаците започнаха на 15 септември (преди това не съм подозирал нищо, не съм усещал нищо), не съм правил ултразвуково сканиране, помагам да се определи кой е бащата на детето? Благодаря

За наше голямо съжаление, точният отговор на въпроса ви може да бъде даден само чрез генетично изследване, тъй като интервалът между полов акт беше много малък (по-малко от седмица) и дори ултразвуковата диагностика няма да помогне да се определи времето на зачеване с точност до три дни. В случай, че по време на полов акт на 23 август е бил използван презерватив и целостта му не е била нарушена, по-вероятно е вашият съпруг да е баща на детето. Можете да прочетете повече за този проблем в нашия раздел за медицинска информация със същото име: Бащинство.

Нямам много редовен менструален цикъл. Август-септември между периодите имаше 35 дни, през април - 20 дни, а през останалото време - 27-28 дни. На 16 януари ултразвукът показа период от 6 седмици и 1 ден. последната менструация беше 10 декември - първият ден и имаше много малко отделяне. приключи на 14-ти. па беше на 12-ти - поради практически липсата на м. тогава - 19, 21 или 22 - не помня точно и 24.

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт на 22-ри или 24-ти, поради факта, че менструалният цикъл не е редовен, не е възможно точно да се определи денят на зачеването. Прочетете повече за овулацията и определянето на деня на овулацията в поредицата статии, като щракнете върху връзката: Овулация.

Здравейте, последен период на 21 юли. Преди и след месеца имаше различни мъже. Резултати от ултразвук 28 август - 5 седмици, 6 дни акушерски срок. PU 1 cm, жълта торба 3 mm, все още няма ембрион. HCG 22 август. беше 1400 IU / l. 13 септември 229000. Моля, кажете ми датата на зачеването и какъв е реалният срок? Благодаря

Най-голямата вероятност зачеването да е настъпило в интервала от 6 до 12 август, за съжаление има възможност за зачеване както преди, така и след този период, тъй като резултатите от тестовете с ултразвук и hCG са доста противоречиви (грешката е около седмица). Възможно е по-точно да определите бащинството в ситуацията, която описвате, само с помощта на генетично изследване. Можете да прочетете повече за този проблем в нашия раздел за медицинска информация със същото име: Бащинство.

Последната менструация беше на 2 април, полов акт беше незащитен на 9 април и от 20 до 21, когато имаше голяма вероятност да забременеете. Цикъл 28 дни

В този случай е много вероятно бременността да е настъпила на 20-21 април, въпреки че е невъзможно да се изключи напълно възможността бременността да настъпи на 2 април. Такива изследвания като ултразвук, скрининг помагат да се установи точния период на бременността. Можете да научите повече за това в раздела: Календар на бременността

ВИЕ имате предвид, че бременността след полов акт на 9 април не е изключена?

Да, беше около 9 април.

как да се определи кога точно е настъпило зачеването. Не помня кога точно бяха менструациите, но първите дни на май. до май имах полов акт само със съпруга си. някъде от 5-6 май имаше незащитен полов акт с друг. днес имам 21-22 седмици, но ултразвукът показва седмица повече. съпругът ми не вярва, че детето е от него и аз се съмнявам. как да бъде?

В случай, че не знаете точно кога сте имали първия ден от последната менструация, е невъзможно да се определи приблизителното време на овулация. Бащинството може да се определи пренатално, но това е инвазивна процедура и носи риск за плода, дори след раждането на бебето. Прочетете повече за тази процедура в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Първият ми ден от последната менструация е 16 или 18 юли, сега ултразвукът показва 11-12 седмици, сношението беше на 1 юли и след 23 юли имаше полови сношения, но след 23 юли същия партньор, но сексът беше както винаги, тъй като прекъсване на полов акт. И така, коя е била датата на зачеването. Не се притеснявайте за зачеването на 1 юли.

Като се има предвид гестационната възраст, най-вероятно е бременността да е настъпила след 23 юли. Можете да научите повече за вероятността от забременяване в различни фази на менструалния цикъл от тематичния раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

след спонтанен аборт загубих цикъла на полов акт с един мъж на 5 или 7 юли 2012 г. не се предпазиха с втория мъж (не се предпазиха) на 10 юли и всички останали дни само с него! след спонтанния аборт менструацията не започна на 26 юни 2012г. на ултразвук отиде на 28.09.2012 бременност 11 седмици и 3 дни PDR 16.04.2013
оказва се, че зачеването се е случило на 24.07.2012 г. и ежемесечно на 07.10.2012 г. как да разберете кой е бащата на детето

За съжаление при нередовен менструален цикъл не е възможно да се определи датата на зачеването с точност до няколко дни. Всеки от споменатите от вас мъже може да бъде баща на вашето дете със същата степен на вероятност. За да се изясни бащинството в тази ситуация, само генетичното изследване ще помогне. Можете да прочетете повече за проблема с определянето на бащинството в нашия раздел с медицинска информация, посветен на този проблем със същото име: Бащинство.

Здравейте! Как да разберете кой всъщност е бащата на детето, на 7 август менструацията започна, след това завърши на 12 август. Имах връзка с друг мъж на 21 август и на 27 август със съпруга ми.. На 15 октомври ултразвуковото сканиране определя период от 9 седмици и 6 дни.. Каква е вероятността детето да не е от съпруга си?

Вероятността за бременност от друг мъж е доста висока, тъй като полов акт е извършен през фертилния период, както и като се има предвид продължителността на живота на сперматозоидите (3-4 дни в матката и фалопиевите тръби), вероятността се увеличава, разбира се всичко зависи от продължителността на менструалния цикъл и ако овулацията е настъпила след 26 август, тогава бащата на детето ще бъде вашият съпруг. Ще бъде възможно да се определи точно бащинството по време на бременност, когато се взема биоматериал от околоплодната течност или след раждането на дете. За повече информация относно процедурата за определяне на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Здравейте! Бих искал да ви попитам възможно ли е по някакъв начин да разбера от кого забременях? Бях под алкохол и не помня кой беше партньорът ми. Но преди това не спах с никого и след това

Трябва поне да познавате кандидатите за бащинство, тъй като по време на прегледа е необходимо предполагаемият баща също да е преминал анализа. Опитайте се да си спомните или попитайте приятелите си с кого сте се срещнали тази вечер. Прочетете повече за бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Здравейте 16 септември, месецът започна 20 приключи. 27 и 29 септември имаше секс с мъж, но в презерватив, първият път той извади, свали презерватива и завърши на стомаха ми, 2 пъти в презерватив, но в мен. След това имаше секс с постоянен партньор в началото Октомври (не помня точните дати) незащитен. когато менструацията не дойде, направих два теста, и двата са положителни. Може ли бременността да дойде от първия партньор? Никога не се знае! Много се притеснявам. Благодаря предварително за отговора!

Моля, изяснете продължителността на менструалния си цикъл, за да изчислите очакваната дата на овулация и да определите предполагаемото бащинство. Прочетете повече за определението за бащинство в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

помогнете моля, 14 август беше 1 ден от месеца, дойдоха по-рано на 18-ия ден от цикъла, ходеха в съсиреци в продължение на 5 дни, обичайният цикъл от 25 дни, p.a. с един мъж на 10 и 13 август. 19 август па. не е защитен. Краен срок 11 септември b. 4 седмици и 2 дни. 11.10.12 времето за ултразвук е 8 седмици, 4. CTE 19 мм. кой е бащата на детето? благодаря.

В случай, че сте имали менструален цикъл след полов акт на 10 и 13 август, тогава е най-вероятно бременността да е настъпила едва след полов акт на 19 август, т.к. продължителността на менструалния поток не се променя и те не са оскъдни. Можете да изясните бащинството или чрез извършване на генетичен анализ преди раждането, или след раждането на детето, това ще бъде по-надежден метод. Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Благодаря, моля, кажете ми за последния въпрос, защо тогава ми дават една седмица повече? в крайна сметка планирането беше точно 19. може ли менструацията да продължи по време на бременност? Много се притеснявам благодаря.

Гестационната възраст може да се определи по няколко начина, но акушерската гестационна възраст се определя традиционно, тя се изчислява на първия ден от последната менструация. Следователно може да имате несъответствие в периода на бременност, което смятате за себе си и което се определя от Вашия лекар. Можете да научите повече за това в раздела: Календар на бременността

На 1 април имаше менструация, след това тя направи фоликулометрия на 10-ия ден от цикъла, нямаше доминиращи фоликули. На 20 арпела доминиращият фоликул е 14 мм, сексът със съпруга й е на 18, 19, 20, 21, 22 април, а сексът с друг мъж е на 22 април. след това отново до края на месеца с мъжа ми почти всеки ден. На 23 април тя отново беше на ултразвук, казаха, че доминиращият фоликул е 14 мм и не се развива, а този месец не се очаква овулация. през май разбрах, че е бременна. На 16 май ултразвуково сканиране показа гестационна възраст от 3 седмици и 3 дни.. диаметърът на яйцеклетката е 3,8 мм. (подозрение за замръзване) след 12 седмици, условията на ултразвук започнаха да се определят с още две седмици и след 20 седмици с още три седмици. Въпрос: кога се е случило зачеването, каква е точната дата и кой е бащата на детето?

Във вашия случай ще бъде възможно надеждно да се определи бащинството само след раждането на дете и генетичен анализ; въз основа на наличните данни това не е възможно. Акушерската гестационна възраст се определя от първия ден от последната менструация; тя може да се различава от данните, получени след ултразвуково сканиране на по-късна дата. Можете да научите повече за вероятността от забременяване в различни фази на менструалния цикъл в раздела: Вероятност за забременяване. Можете да научите как да определите бащинството от информационния раздел: Бащинство.

На 1 април имаше менструация, след това тя направи фоликулометрия на 10-ия ден от цикъла, нямаше доминиращи фоликули. На 20 арпел доминиращият фоликул е 14 мм, сексът със съпруга й е на 18, 19, 20, 21, 22 април, а сексът с друг мъж е на 21 април. след това отново до края на месеца с мъжа ми почти всеки ден. На 23 април тя отново беше на ултразвук, казаха, че доминиращият фоликул е 14 мм и не се развива, а този месец не се очаква овулация. през май разбрах, че е бременна. На 16 май ултразвуково сканиране показа гестационна възраст от 3 седмици и 3 дни.. диаметърът на яйцеклетката е 3,8 мм. (подозрение за замръзване) след 12 седмици, условията на ултразвук започнаха да се определят с още две седмици и след 20 седмици с още три седмици. Признавам, че СЕКСЪТ С ДРУГ МЪЖ Е БИЛ НА 21 АПРИЛ, ЦИКЪЛ ПРИБЛИЗНО 28-30 дни Въпрос: кога се е случило зачеването, коя е точната дата и кой е бащата на детето?

За съжаление, в ситуацията, която описвате, не може да се изключи вероятността от бременност не от вашия съпруг (въпреки че е по-ниска от вероятността за бременност от вашия съпруг). Точното определяне на бащинството ще бъде възможно само след раждането на бебето - по кръвна група (предварително), или по резултатите от генетично изследване (точно). Можете да прочетете повече за този проблем в нашия раздел с медицинска информация, озаглавен: Бащинство.

Здравейте! Как да разберете кой всъщност е бащата на детето, на 09 септември менструацията започна, след това завърши на 12 септември. Имах връзка с друг мъж на 28 септември и на 27 септември с момче. На 10 октомври ултразвуковото сканиране се настройва за 2-3 седмици. Моля, помогнете ми много

За съжаление е невъзможно да се определи датата на зачеването с точност до един ден - невъзможно е по някой от диагностичните методи (ултразвук, кръвен тест за hCG и т.н.). В ситуацията, която описвате, всеки от сексуалните партньори може да бъде баща на вашето дете. Ще бъде възможно да се определи точно кой от мъжете е баща на детето ви само с помощта на генетичен преглед, след раждането на бебето. Можете да прочетете повече за този проблем в нашия тематичен раздел със същото име: Бащинство.

Посещавам човек всяка седмица, след акта веднага отивам до тоалетната на малък, а този път и в двата случая веднага отидох до тоалетната на малък. ако ултразвук се дава за 2-3 седмици, това означава 20 септември, може би да?

Да, предвид резултатите от ултразвука, зачеването е можело да се случи на 20 септември. Можете да прочетете повече за това в нашия тематичен раздел: Зачатие. Можете да прочетете повече за определяне на гестационната възраст въз основа на резултатите от ултразвук в нашия едноименен раздел: Ултразвук.

последната менструация беше от около 17 до 21 август, сега периодът на бременността е 9 седмици, не мога да разбера как е определен срокът: от деня на последната менструация или от деня на зачеването? когато приблизително е настъпило зачеване?

Като правило, по време на бременност, всички изчисления се правят, като се вземе предвид акушерския период, той се изчислява от първия ден на последната менструация. Периодът на бременността ви е зададен правилно, от деня на последната менструация е 9 седмици. Можете да научите повече за развитието на плода в различни периоди на бременност от нашия раздел: Календар на бременността

Здравейте. Месечно беше на 23.06 беше на същия ден (т.е. на първия ден от менструацията), след това беше някъде от 1.07-5.07. Успях да дойда на лекар на 1 септември. Ултразвук - 8 седмици 4 дни. след това при скрининг на 1 октомври, 12 седмици. 3 дни. менструалният цикъл не е редовен, до този месец. винаги са били в семето. Моля, помогнете ми да разбера от кой ПА акт вероятно е дошла бременността?

Моля, посочете през месец юли изобщо не е имало менструален цикъл? Защото според ултразвукова диагностика бременността е настъпила след 25 юли. Прочетете повече за изчисляването на времето на бременността в поредицата статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

Извинете, бих искал също да уточня, че периодът за ултразвук се поставя от момента, когато плодът вече е слязъл в матката, или от момента на оплождането на яйцеклетката? Благодаря предварително!

Гестационната възраст се изчислява от първия ден на последната менструация, това е акушерската гестационна възраст, срокът на очакваното раждане също се изчислява въз основа на тези стойности. Прочетете повече за изчисляването на гестационната възраст в поредицата статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

извинете за притеснението)) Сега съм напълно объркан. Как след 25 юли? Броих по седмици от 1 октомври (от скрининга) зачеването се получава около 5-6 юли, ако мисля правилно. Следващият ултразвук е насрочен за 28 ноември. В момента 17 седмици. бременност. Бих искал все пак да се успокоя, след като науча след това, което е възникнало зачеването на PA. Благодаря.

Ако говорим за акушерския период на бременността, то той се изчислява от първия ден на последната менструация и във вашия случай е равен на 19 седмици, според ултразвук, периодът е 17 седмици. Зачеването е можело да се осъществи между 5-6 юли. Можете да научите повече за това от информационния раздел: Календар на бременността. Можете да получите информация за зачеването в тематичния раздел: Зачеване на дете. Като се има предвид, че вашият менструален цикъл е нередовен, не е възможно да се изчисли точната дата на зачеването.

помогнете! месечно 11-15 май приблизително.актът беше на 22 май сам с човек.остатъка от месеца и по време на овулация със съпруга й. има ли шанс да не вземем от съпруга й? Мерси

Моля, изяснете следните въпроси: коя дата е първият ден от последния ви менструален цикъл, каква е продължителността на вашия менструален цикъл. Тези отговори ще ни помогнат да отговорим на вашия въпрос. Можете да научите повече за това в раздела на сайта: Вероятност за забременяване.

първият ден на 11 май, цикъл от 28 дни. и ми кажете как да разбера датата на раждане?

Въз основа на вашите данни, приблизителната дата на доставка се очаква на 15 февруари 2013 г. Можете да получите допълнителна информация за вътрематочното развитие на детето и хода на бременността в различни периоди от тематичния раздел на нашия уебсайт: Календар на бременността

първи ден 11 май миналия 14 май. цикъл 28 дни.sps)

Вероятността за бременност е максимална на 25 май, но може да настъпи няколко дни по-рано или няколко дни по-късно. В този случай е невъзможно да се изключи възможността за бременност от един от двамата партньори. Можете да получите повече информация за това в раздела: Зачатие на дете

Здравейте, докторе, помогнете ми да го разбера. Па беше на 8 септември, седмица по-късно, на 15 септември, менструацията премина, въпреки че ги чаках след 25-ти 26-ти септември и през следващите дни беше па. 17.10.12 отидоха на ултразвук, определиха период от 2-3 седмици бременност, лекарят каза, че е много трудно да се види. Малка точка. 8 или 26 септември?

В началото на бременността ултразвуковата диагностика може да бъде неточна. Трябва да се доверите на резултатите от втория ултразвуков преглед, най-вероятно бременността е настъпила на 8 септември. Можете да прочетете повече за значението на ултразвуковата диагностика за определяне на срока на зачеването в нашия раздел за медицинска информация: Ултразвук. Можете да прочетете повече за развитието на плода по седмици от бременността в цикъла на нашите статии: Календар на бременността.

Благодаря ви за отговора. Но не трябва ли да има по-дълъг период, например около 10 седмици? В края на краищата разликата е 2 седмици, дори ако оплождането е настъпило не на 8-ми, а на 13-ти септември?

Факт е, че ултразвуковата диагностика може да даде грешка при определяне на продължителността на бременността. Тази грешка може да варира от седем до 14 дни, поради което според резултатите от ултразвуково сканиране е доста трудно да се установи точното време на зачеването. Можете да прочетете повече за зачеването и как се случва в нашия тематичен раздел: Зачеване.

Месечните продължиха на 08.02. Тя правела секс със съпруга си през цялото време и не използвала защита. Но 19.02 и 05.03 правиха секс с друга. Детето е родено на 17.11. Каква е вероятността бащата да е друг мъж?

Вероятността е 50: 50%, защото овулацията пада на 20-21, а продължителността на живота на сперматозоидите е малко повече от 3 дни, следователно, за да потвърдите бащинството, трябва да се подложите на специален преглед. Прочетете повече за тази процедура в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Мога ли да бъда баща на дете, ако последният секс е на 23 август 2012 г., периодът е на 27 август 2012 г., а периодът на бременност е определен от 8 септември 2012.

Моля, изяснете кой период от бременността е бил изложен с ултразвук, т.к. изписването от 27 август може да възникне в резултат на заплахата от прекъсване на бременността, т.е. тогава бременността вече беше. Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Здравейте, докторе, помогнете ми да разбера дали случаен мъж може да бъде баща на детето ми. Последната менструация беше от 18.10 и беше 5 дни. Цикълът се сменя всеки месец с точно 5 дни. Секс с калъф. е бил мъж на 24.10., с редовен партньор от 25.10. днес 23.11. лекарят е поставил ултразвука точно за 4 седмици. Това е 26.10. Може ли секс на 24.10 - да приключи с бременност. Помогнете ми да разбера, бременността е желана.

Като се има предвид такава малка разлика в сексуалните контакти с различни партньори, не е възможно да се установи дори предполагаемият баща на детето, вероятността е почти еднаква. След раждането на детето можете да проведете генетичен анализ и да определите точно кой от тях е бащата. Можете да научите повече за зачеването на дете от тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете. Можете да разберете за въпросите за установяване на бащинство от информационния раздел: Бащинство

Здравейте. Менструацията ми не е съвсем стабилна, но последната ми беше на 17 септември. На 2 ноември разбрах, че съм бременна, а на 25 октомври имаше незащитен полов акт не със съпруга ми, а с друг мъж и от друга националност! Ако не родя от съпруга си, това е краят. След менструация имахме секс със съпруга ми, без защита. На 10 октомври ултразвукът показа 5 седмици, но факт е, че все още имам съмнения, много се страхувам. Кажете ми какво мислите за всички тези цифри каква е вероятността да забременея на 25 октомври?

Моля, посочете датата на ехографския преглед: 10 октомври или 10 ноември? С тази информация ще бъде възможно да отговорите по-точно на въпроса си..

Здравейте. Извинете, писах на 10 октомври. Ултразвукът показа 5 седмици на 10 ноември. Ще се радвам да получа отговор.

Най-вероятно зачеването се е случило в началото на октомври, така че с голяма степен на вероятност можем да кажем, че вашият съпруг е бащата на детето. Можете да прочетете повече за този проблем в раздела: Бащинство.

Незащитеният секс беше в началото на октомври и на 20 завърши при мен няколко пъти. 22 октомври вече с друг. Мога ли да забременея 22. Дали е завършил вътре в мен или не, не знам със сигурност

В този случай, за да оцените надеждно вероятността от бременност, трябва да знаете датата на настъпване на менструацията и продължителността на менструалния цикъл. Въз основа на тази информация ще можем да отговорим на вашия въпрос по-подробно. Можете да научите за вероятността от забременяване от раздела: Вероятност за забременяване

Първият ден от последната менструация на 19 септември, цикълът не е постоянен след 39 след 36

Моля, посочете в момента имате ли забавяне на менструалния цикъл? Прочетете повече за вероятността от бременност в поредицата статии, като кликнете върху връзката: Вероятност за забременяване.

Началото на последната менструация на 30.03.2011 г., цикълът изглежда обичайният 28, полов акт беше на 5 и 9 април, родих момче на 18 януари.

Бременността е възникнала след полов акт на 9 април, доставка на 40-41 седмица. Можете да научите повече за зачеването на дете от тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачеване на дете.

менструацията беше от 21.10 до 26.10 плюс или минус един ден, актът беше на 24.10 и 28-29.10 с нейния любим, а със съпруга й на 7.11 и 16.11. ултразвук показа 6 седмици, а лекарят 4. много е необходимо да се знае точната дата.

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт на 11 ноември, в случай че продължителността на менструалния цикъл е 28-30 дни. Можете да научите повече за зачеването на дете от тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачеване на дете.

Може ли ултразвукът да покаже 2 седмична разлика? и полов акт беше на 7 ноември и 16 ноември, ходих на лекар и ехография на 3 декември. и ти написа 11, акт 11 не беше.

Бременност настъпила след полов акт на 7 ноември, тъй като тази гестационна възраст съответства на периода според ултразвуковите диагностични данни. Можете да научите повече за зачеването на дете от тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачеване на дете.

Здравейте, помогнете ми да разбера кога е настъпило зачеването и кой е възможен баща. Мензисът беше от 30 октомври до 5 ноември. Половият акт с друг мъж беше на 6 и 13 ноември и след това имах полов акт със съпруга ми в това число, което не си спомням, а с първия и втория партньор половият акт беше прекъснат. Забавяне 5 дни, ултразвуков тест положителен за по-малко от три седмици. Кога е настъпило зачеването и възможно ли е бременност от нейния съпруг?

В този случай не е възможно точно да се установи вероятността за бащинство на единия или другия партньор. Ако вашият менструален цикъл е 30 дни, тогава очакваната дата на зачеването е между 13-17 ноември. В случай, че има нужда от точно установяване на бащинството, можете да направите това след раждането на дете, като проведете ДНК изследване за бащинство. Можете да научите повече за това от тематичния раздел на нашия уебсайт: Бащинство

Благодаря ви за отговора, но бих искал да добавя, ако някой от партньорите има тест, показващ ниска активност на сперматозоидите, има ли надежда той да не може да бъде баща на нероденото дете?

Намаляването на активността на сперматозоидите не може на 100% да гарантира, че този партньор не може да бъде баща на детето. Вероятността за бащинство в този случай е намалена, но не може да бъде напълно изключена. За повече подробности по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт: Бащинство

16.06.12 и 18.06.12 е имало незащитен прекъснат полов акт с "х" партньор, менструацията е била 19-22 много слаба, обикновено 5-6 дни, цикълът не е стабилен, на 31.06 и 2.07 е имало незащитен полов акт с "Y" партньор! Тестът показа бременност на 7.07! Как да разберете кой е бащата на детето? 1-ви ултразвук беше направен на 26.07, срокът беше определен за 2-3 седмици.

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт от 02.07. 2012 г., като се вземе предвид гестационната възраст според ултразвуковата диагностика. За по-точна диагноза на бащинството се препоръчва да се извърши процедура за определяне на бащинството. Прочетете повече, като кликнете върху връзката: Бащинство.

Обърква ме едно обстоятелство, когато дойдох за втори път на ултразвук на 25 септември, ми беше даден период от 14-15 седмици и трябваше да бъде, ако броите от 1-ви ултразвук 10-11! Бях при различни лекари! Но вторият път ми казаха, че 10-11 не може да бъде по всички показания и че очевидно докторът много греши 1 път! Наистина ли няма друг начин да разбера кой е бащата?

Има специални генетични тестове: пренатална цитогенетична диагностика, която ви позволява да определите бащинството, но това е инвазивен преглед. Консултирайте се с генетик, за да определите точната продължителност на бременността и да определите необходимостта от цитогенетична диагноза. Прочетете повече, като кликнете върху връзката: Бащинство.

Моля, помогнете ми да разбера! Периодът беше от 22 до 26 август. ПА с един мъж беше 08.21, 22.08 и 07.27, а с друг мъж 3.09. Времето за Узи беше 20.11. задайте 12 седмици 6 дни. Как да разберете от кой мъж е забременяла??

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт от 03.09. като се вземе предвид продължителността на бременността според ултразвукова диагностика. За по-точна диагноза на бащинството се препоръчва да се извърши процедура за определяне на бащинството. Прочетете повече, като кликнете върху връзката: Бащинство.

Помогнете, моля, въпрос на живот и смърт! Мензисът беше от 11-14.11.12, цикълът беше 35 дни, един p ​​/ a беше 26.11.12 и 12.12.12 беше овулация и на същия ден имаше p / a, на който от тези дни можеше да настъпи зачеване, ако сега закъснението вече е четири дни, но тестът е отрицателен ?

Най-вероятно, ако има бременност, тя е възникнала след полов акт на 02.12.12. За ранна диагностика на бременността се препоръчва да дарите кръв за hCG и, ако е необходимо, да се консултирате с гинеколог. Прочетете повече за този метод за диагностициране на бременност в поредица статии, като щракнете върху връзката: Анализ за hCG.

Благодаря за отговора! Искам само да допълня въпроса, защото преди час имаше няколко капки кръв и няколко съсиреци, но сега всичко е спряло, нормално ли е? Прочетох, че е възможно имплантационно кървене, но предполагам, че е малко късно за него, или е мини спонтанен аборт? Извинявам се за изобилието от въпроси, просто съм нервен.

Това може да бъде спонтанен аборт в началото на бременността или спонтанно кървене. за изясняване на диагнозата се препоръчва да се консултирате с гинеколог за личен преглед и преглед: ултразвукова диагностика и кръв за hCG. Прочетете повече за симптомите на спонтанен аборт в поредица статии, като щракнете върху връзката: Спонтанен аборт.

Здравейте, моята 33-та седмица от бременността е към своя край, не помня деня на последната менструация, някъде в края на април те приключиха, до 9 май, имаше контакт само със съпруга ми, на 9 май имаше контакт с друг човек, сексът беше презрителен, но ние премахнати, след това някъде в числата, започващи от 11 беше само със съпруга ми, аз съм на загуба, не знам от кого е детето, кажете ми приблизителната дата на зачеването

В този случай не е възможно да отговорите на въпроса си, тъй като в случая нямаме толкова важна информация като деня на последната менструация. Освен това интервалът от време между половия акт с различни мъже е кратък и това също затруднява отгатването за вероятността от бременност от един или друг мъж. Можете да установите бащинство само след ДНК анализ. Можете да научите повече за установяването на бащинство от тематичния раздел на нашия уебсайт: Бащинство

Ситуацията е следната: кретичните дни бяха от 16 на 20 декември, секс в нощта на 23 срещу 24 декември с един мъж и в нощта на 25 срещу 26 декември. Как да разберете кой е бащата на детето. объркан съм.

В този случай само генетична процедура ще ви помогне да определите бащинството. продължителността на живота на сперматозоидите е 3-5 дни, а вероятността за бременност както от единия, така и от другия партньор е 50: 50%.
Можете да научите повече за установяването на бащинство от тематичния раздел на нашия уебсайт: Бащинство.

добър ден! помогнете, моля, менструациите ми бяха на 8-15 октомври, след това се размазваха на 28-29, преди това бяха на 19-24 септември. ултразвукът определи период от 11-12 седмици. незащитеният секс с един партньор беше от 15 до 16 октомври, 17,19,24, 25,26 беше с друг, но той не свърши вътре в мен. можете ли да разберете кой е бащата на детето? Благодаря!

Моля, посочете коя дата според ултразвуковата диагностика е определен периодът от 11-12 седмици на бременността? Продължителността на вашия менструален цикъл?
Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

здравей. менструацията ми беше от 14 до 24 октомври. където от 14 до 18 току-що се размаза, а от 19-ти отидоха обилно. тези дни не спах с мъжа си. половите контакти започнаха на 25-ти или 26-ти, а на 4 ноември му изневерих, но факт е, че другият партньор не е завършил в мен. само съпругът ми. но когато дойдох на ултразвук на 4 декември, вече ми беше даден период от 6 седмици и 3 дни. бих искал да знам кой е бащата на детето и кога е настъпило зачеването. желана е бременност и дългоочакван

При определяне на срока на бременността в акушерството се взема предвид датата на последната менструация, следователно установеният срок за бременност за вас съответства на вашите данни. Като се има предвид, че по време на полов акт с друг партньор не е имало еякулация във влагалището, няма от какво да се притеснявате - бременността е дошла от съпруга ви. Можете да научите повече за вероятността от бременност в различни периоди от менструалния цикъл от съответния тематичен раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите повече информация в раздела: Менструален цикъл и менструация

последните периоди бяха на 16 август 2012г. цикъл 28-32 дни. сношението беше 25,26,27,28 с един партньор, а следващия през нощта на 2 срещу 3 септември. моля, кажете ми кога беше зачеването?

Всичко зависи от продължителността на менструалния цикъл. В случай, че менструалният цикъл е не повече от 28 дни, тогава бременността може да настъпи след полов акт с първия партньор и ако менструалният цикъл е по-дълъг, тогава вероятността за бременност е 50: 50%, тъй като продължителността на живота на спермата е 3-4 дни и бременността може да възникне както от първия, така и от втория сексуален партньор. Прочетете повече за метода за диагностициране на бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

здравей, помогни ми да го разбера. първият ден на менструацията беше 01/12/13, месечният цикъл е 35 дни. първият контакт беше от 27.01.13 до 30.01.13. вторият контакт с друг мъж е на 02.02.13 г. как да разберете кой е бащата на детето. Благодаря

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт от 27-30.01.2013г. Въпреки това, като се има предвид, че продължителността на менструалния цикъл е 35 дни, може да настъпи късна овулация и бременността може да възникне както от първия сексуален партньор, така и от втория, с вероятност 50: 50%. Препоръчва се генетично изследване за определяне на бащинството. Прочетете повече за процедурата за определяне на бащинството в поредица статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

месечни бяха 03.12-07.12, цикъл 25-26 дни, два акта бяха 13.12 незащитени, след това с друг на 17.12 и 20.12, но аз се измих с подкиселена вода веднага след акта. ултразвуковото сканиране продължи на 15.01, размерът на плода е 3 мм, сърдечният ритъм е 122 удара, яйцеклетката е 26х9х23 мм, жълтъчната торбичка е 3,5 мм. кой е татко?

Вероятността за зачеване е както по време на полов акт на 13.12, така и на 17.12, като се има предвид малката разлика между полов акт с различни партньори, ще бъде възможно да се установи бащинство след извършване на генетичен анализ. Това може да стане след раждането на детето и свързване със съответната лаборатория, където се извършват ДНК тестове. Можете да научите повече за вероятността от забременяване в различни фази на менструалния цикъл от тематичния раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване. Можете да получите информация за методите за определяне на бащинството в раздела: Бащинство

Здравейте! От 18 до 24 септември имах менструация. На 5 октомври имаше акт с един мъж. 10 октомври с друг мъж. Но вторият като че ли не свърши вътре в мен. На 27 октомври тестът показа положителен резултат. Как да определите кой е бащата на дете?

Моля, изяснете продължителността на вашия менструален цикъл, както и дали е извършен ултразвуков преглед и какъв етап от бременността чрез ултразвук на коя дата. Само след като получим отговори на тези въпроси, ще можем да изчислим по презумпция кой е бащата на детето. За повече информация относно определянето на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Продължителността на менструалния цикъл е 28 дни. Последният период приключи на 24 септември 2009 г. Детето е родено на 27 юни 2010г

Най-вероятно бременността с продължителност на цикъла от 28 дни е настъпила след полов акт на 5 октомври. За повече информация относно определянето на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство, Определяне на бащинството.

Здравейте! От 25 октомври до 30 октомври последният месечен гинеколог поставя от месеци 16 седмици и 4 дни и на ултразвук 16 и 2 дни на коя дата мога да забременея?

При 30-дневен цикъл бременността може да настъпи от 5 до 13 ноември. Установените периоди на бременност при използване на различни методи нямат основно значение, тъй като разликата между тях е 2 дни. За повече информация по този въпрос прочетете информацията в раздела: Зачатие на дете

Цикълът е 30 дни, а сношението е на 27 октомври, а следващото на 5.6.8.9!

В този случай бременността Ви може да е настъпила в периода от 5 до 9 ноември, във всеки един от тези дни със същата вероятност. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

Здравейте, обичайният цикъл е 21 дни, но през последните месеци имах менструация два пъти месечно. последният започна на 29 декември и завърши на 4 януари, полов акт беше на 6 януари, с втори партньор на 12 януари, и двете действия бяха прекъснати. в резултат на това близнаци, 02/11/2013 определят краен срок от 4-5 седмици, SVD1-18mm, SVD2-10,5 mm. много е важно да познавам баща си, защото имам отрицателен резус, партньорът на 6-ти е Rh отрицателен, 12-ти е положителен. Благодаря предварително!

най-вероятно бременността е настъпила след полов акт на 12 януари. За повече информация относно определянето на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство, Определяне на бащинството.

Здравейте! 8 януари беше последният месец. 14 февруари преминаха теста за hCG, резултатът е повече от 1000. 25 февруари, ехографският период премина, те написаха-6 седмици, KTR-0,5. 6 ли е от менструацията ви или от зачеването? Благодаря!

Гестационната възраст се изчислява от датата на последната менструация, както и според размера на плода при ултразвуково сканиране. Вашият гестационен период е 5-6 седмици с размер на ембриона. Прочетете повече за бременността в поредица статии, като щракнете върху връзката: Календар на бременността.

3 август беше първият ден от продължителността на последния менструален цикъл, 27-28 дни, 13 август беше незащитен полов акт със съпруга си, а 18 август незащитен полов акт с друг мъж, но той не се озова вътре, чието дете.

Вероятността за бременност в този случай с партньора, с когото е имало полов акт, придружен от еякулация във влагалището, следователно бащата на детето е вашият съпруг. Можете да научите повече за вероятността от забременяване от тематичния раздел на сайта: Вероятност за забременяване

Казват, че можете да забременеете и по небрежност, без да го забележите, или дори от слуз. Колко големи са шансовете. И как правилно да се изчисли приблизителният ден на зачеването.

Бременност след полов акт, при който не е имало еякулация във влагалището, може да се случи в изключително редки случаи, поради което на практика се приравнява на нула. Най-големият шанс за бременност възниква по време на овулация, която пада в средата на менструалния цикъл. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт: Овулация

Здравейте! Последният период беше от 12 до 18 февруари. Незащитените ПА бяха на 21 февруари и 4 март, моля, кажете ми кой от тези дни е най-вероятно да забременее? Седмично закъснение и тестът все още е отрицателен!

Моля, проверете продължителността на менструалния цикъл. В случай, че има закъснение и тестът все още е отрицателен, препоръчвам да направите кръвен тест за hCG, за да определите точно бременността. Можете да научите повече за това от тематичния раздел на нашия уебсайт: Анализ за hCG

моля, кажете ми, че имах месец от 13 март до 17 март включително, след това имах секс с момче на 8 април и на 11 април тестът показа бременност, така че кой забременя от съпруга или гаджето си.

Като се вземат предвид данните, които сте предоставили относно периода на менструация, бременността ви е настъпила по-рано от 8 април. Можете да научите повече за вероятността от забременяване в определен период от менструалния цикъл от тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Здравейте, аз съм на 25 години, на 17 бях диагностициран с поликистозна болест на яйчниците, менструацията не е редовна, последната менструация беше 23.07.12, сексуалният контакт беше 30.08.12 и 31.08.12 с един мъж и 24.09.12 с друг. 31.10.12 беше на ултразвуково сканиране с гестационна възраст от 7 седмици, кажете ми кога се е случило зачеването?

За съжаление вероятността за бременност и в двата случая не съвпада с датите на полов акт, но въпреки това е по-висока от сношението на 31.08.12. Можете да получите повече информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Извинете, забравих да кажа, че ми дават PDR на 18.06.13, може би по някакъв начин е възможно да разбера датата на зачеването от него или PDD не е информативна? Благодаря предварително.

Този показател също не ви позволява точно да определите продължителността на бременността, но с такива данни вероятността от бременност е по-висока от полов акт на 30.08.31. При провеждане на втори ултразвук, въз основа на точните параметри на размера на феталните кости, датата на зачеването може да бъде установена по-точно. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт: ултразвук в акушерството и гинекологията

Здравейте, моля, помогнете ми да разбера кой е бащата на бебето ми. Първият ден на менструацията на 17.12.2012 г. продължи приблизително до 21.12.2012 г., цикълът е 28 дни. По време на менструацията си спах със съпруга си, на 24.12.2012 г. имаше друг мъж - незащитен секс, а на 28.12.2012 г. - те бяха защитени. От около 13.01.2013 г. тя е спала със съпруга си - незащитена. Кажи ми кой може да бъде баща. Благодаря.

В този случай най-благоприятните дни за зачеване са периодът от 27.12.12 г. до 01.04.13 г. Като се има предвид вашата ситуация, най-вероятно зачеването е настъпило на 24.12.12. Можете да разберете по-точно кой от мъжете е баща на детето след ДНК анализ, а също така можете да получите допълнителна информация в тематичния раздел на нашия уебсайт: Бащинство

Аз съм на 25 години, последната менструация беше от 11 до 14 април, 26 април имаше сношение с млад мъж. След това на 4-5 май имаше полов акт с бъдещия ми съпруг. На 11 юни ми казаха, че 7 седмици от бременността, т.е. седмици и вземете деня на зачеването. как да знаете със сигурност?

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт на 26 април. За по-точна диагноза се препоръчва да се проведе цитогенетично изследване за определяне на бащинството. За повече информация относно методите за определяне на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

така че ултразвукът показа, че 7 седмици. и ми казаха, че бременността е настъпила на майските празници. Взех 5 седмици и получих на 4 май. възможно ли е?

Не е възможно да се определи точно кога е настъпило оплождането. Само цитогенетична процедура за определяне на бащинството може да определи кой е бащата на детето. За повече информация относно методите за определяне на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Здравейте! Помогнете да определите кой е бащата на нероденото дете. Последната менструация беше от 21 до 26 февруари, цикъл 28 дни. С мъж имаше полов акт на 26 февруари, със съпруга си от 1 март. Благодаря.

Най-вероятно бременността е настъпила след полов акт със съпруга ви, тъй като вероятността от бременност след полов акт на 26 февруари е много малка. Само цитогенетична процедура за определяне на бащинството може да определи кой е бащата на детето. За повече информация относно методите за определяне на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: Бащинство.

Здравейте. Помогнете ми да разбера от кого бих могла да забременея на 14.04.2013 г. началото на менструацията 28.04.2013 г. овулация имам я на 14-ия ден. Със съпруга си 27,28 незащитен полов акт 4 пъти на ден наистина иска дете. и 28 прекъсна с любовник, но не завърши в мен (точно). Благодаря

В случай, че сте прекъснали полов акт с любовника си, тогава е възможна и бременност, но в този случай само цитогенетично изследване може да определи кой е бащата на детето, тъй като сношението беше същия ден. за повече подробности относно определянето на бащинството прочетете поредицата статии, като щракнете върху връзката: бащинство.

здравей! как да разбера от кого е бременна от 5 до 8 половият акт е бил 17, но първо с един мъж и след това с друг как да разбера от кого е бременна?

Абсолютно възможно е да се установи фактът на бащинството чрез провеждане на изследване, по време на което се сравнява генетичният материал на възможни бащи и дете. Можете да научите повече за установяването на бащинство в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Бащинство

Здравейте! полов акт е бил на 6.07.10, 9.07.10 и 15.07.10. Първият ден на менструацията 2.07.10. Dag на зачеването?

В този случай най-вероятните дни на зачеване в 28-дневен цикъл са 12-20 юли с максимална вероятност да забременеете на 16 юли. Можете да получите повече информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

последната менструация беше 20.05.2013 г. със съпруга ми спах на 10-11 юни и с мъж на 18 юни кой от тях бащата през юли разбра за бременността

Моля, посочете продължителността на вашия менструален цикъл, след което можем да изчислим периода на овулация и вероятността за зачеване. Можете да получите повече информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

съжалявам 29 05 2013 бяха месечно с мъжа ми спах на 10-11 юни и с мъж на 18 юни цикъл 27 28 дни редовно не се случват неуспехи искам да знам кой може да е бащата

Най-голямата вероятност за бременност в този случай пада на 08-16.05, а най-вероятният ден за зачеване е на 12.06, така че най-вероятно бременността е дошла от съпруга. Можете да научите повече по този въпрос в раздела: Зачатие на дете

Здравейте, моля, кажете ми, че имах полов акт на 11/12/12. незащитени и 3.12.12. Обикновено всеки месец всеки месец от 10 до 15, а последният беше от 14.11.12 до 16.11.12. Uzi 26.02.13 показва 14 седмици и 2 дни. Вторият ултразвук на 18.04.13 показва 22 седмици 1 ден. Последният ултразвук на 10.07.13 показва 36-37 седмици. Помогнете ми да разбера броя на зачеването, настъпило на 12.11.12 или 3.12.12.

Моля, кажете ни първия ден от последния ви менструален цикъл, както и продължителността на вашия менструален цикъл, след което можем да изчислим дните на овулация и съответно дните на най-вероятното зачеване. Можете да научите повече за този въпрос от тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

обикновено менструация всеки месец от 10 до 15 и последната менструация беше от 14.11.12. до 16.11.12 3 дни. Крайният срок е определен на 19 август 2013 г.

Моля, посочете продължителността на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим правилно дните на овулация. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Овулация

полов акт е бил 25,26,27.01, след това е имало менструация от 02/01 до 02/04 включително, цикъл от 28-30 дни. след това е имало полов акт от 14.02.19 и след това само с него. 21.03 ултразвук е определил срока от 5 седмици 1 ден.От кого детето?

В тази ситуация максималната вероятност за бременност е от 14.02. Въпреки това е възможно да се определи надеждно след ДНК тест за бащинство. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Бащинство

Помогнете ми да разбера, полов акт с мъж е бил 12/11/12 и с друг 3/12/12. Последният месечен период от 14.11.12 г. до 16.11.12 г., въпреки че обикновено преминаваха стабилно преди това от около 10 до 15, Uzi показа 26.02.13 г. период от 14 седмици и 2 дни, вторият ултразвук на 18.04.13 г., период от 22 седмици 1 ден, третият ултразвук на 10.07.13 г. срок 36-37 седмици. Менструалният цикъл е 28 дни. Крайният срок е 19 август 2013 г. 40 седмици. На кой ден бих могла да забременея на 12/11/12 или 3/12/12.

В тази ситуация периодът на овулация падна на периода 24.11-02.12 с максимална вероятност за зачеване на 28.11. Предвид вашите данни, най-вероятно е бременността да е настъпила на 03.12. Можете да получите повече информация по този въпрос в раздела на нашия уебсайт: Зачатие на дете

полов акт е бил 25,26,27.01, след това е имало менструация от 02/01 до 02/04 включително, цикъл от 28-30 дни. след това е имало полов акт от 14.02.19 и след това само с него. 21.03 ултразвук е определил срока от 5 седмици 1 ден.От кого детето?

и без ДНК е невъзможно. просто ултразвукът поставя датата на зачеването на 11.02, но това е едва от 14-ти (на 14.02 имаше целенасочено зачеване). разликата между партньорите е почти месец, защото ултразвукът веднага ще го забележи ?? просто някакъв страх..

Разликата по отношение на бременността, определена чрез ултразвук, може да бъде няколко дни, което е напълно приемливо. Според ултразвука бременността вероятно е била на 14.02. Повече информация по този въпрос можете да получите в раздела: Ултразвук по време на бременност

Здравейте. Последната менструация беше 16-20 юли, сексът беше 27, 28 юли и 2 август с един мъж, 4 и 11 август с друг. Първият партньор прекъсна акта, вторият не. В резултат на това забавянето и двата теста са положителни.

Моля, посочете продължителността на вашия менструален цикъл, след което ще можем да изчислим дните на овулация и съответно вероятността от бременност в определени дни. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел: Овулация

Добър ден, кажете ми, моля, най-вероятно кой е бащата на детето? Менструацията беше от 3.12.12-7.12.12, от 12.01.13-16.01.13, от 15.02.13-19.02.13, от 27.03.13.-01.04.13. полов акт е извършен на 05.10.2013 г. със сексуален партньор No2, в други дни (19, 20 април и други дни) с партньор No1. 08.08.2013 ултразвук - 2-2,5 седмици от бременността. 16.05.2013 hCG-30647.2 ++ mMe / ml. Може ли бащата на детето да бъде сексуален партньор №2?

Вероятността за зачеване пада в периода 9-17.04, но не е възможно да се изключи напълно възможността бременността да е настъпила в друг ден. ДНК диагностиката ще ви помогне да установите надеждно бащинство. Прочетете повече за установяване на бащинство в раздела: Бащинство

направи печатна грешка във въпроса от 20.08.2013 г. в 09:49. „половият акт е извършен на 05.05.2013 г. със сексуален партньор №2“ трябва да се чете като „половият акт е извършен на 04.05.2013 г. със сексуален партньор №2“

В този случай вероятността от бременност от полов акт на 04.04.13 е изключително малка. Можете да научите повече за вероятността от забременяване в една или друга фаза на менструалния цикъл от тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачеване на дете

Моля за помощ. На 27 юли 2010 г. имах полов акт с любовника си, нямаше менструация, тъй като на 22 юни 2010 г. направих аборт. Любовникът ми беше защитен. 22.24 секс акт беше със съпруга ми.Радих на 26 април 2011г. на 41 седмица.Мога ли да забременея от любовник? и на 2 февруари 2011 г., беше 31 седмици с ултразвук.Имам 1 кръвна група, съпругът ми има 4+, а детето ми има 2+.

Според анализа на кръвните групи детето може да има втора кръвна група, ако родителите имат първа и четвърта група. В случай, че полов акт е бил защитен с влюбени, тогава няма за какво да се притеснявате - бременността не може да настъпи. Прочетете повече по този въпрос в раздела на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

Притеснявам се, че презервативът може да изтече, никога не се знае какво. Ако беше 29 юли, можех ли да сложа датата на падежа на 19 април ?? Или забременях по-рано. Напомням ви, че нямаше периоди, имаше аборт на 22 юни.

В тази ситуация не трябва да се притеснявате - според всички налични данни, бременността е била по-вероятно да настъпи на 22-24 юли. Най-надеждният начин за определяне на бащинството обаче е ДНК тест. Можете да получите повече информация по този въпрос в раздела на нашия уебсайт: Бащинство

31.03. е започнала последната менструация. Обикновено трае около 5 дни, още два дни може да намажат малко. Обикновено, ако цикълът започне на 31, тогава следващите ще започнат на същата дата, ден по-рано или два по-късно (приблизително 30-32 дни). Имаше незащитен полов акт през нощта от 12.04 на 13.04. Според мъжа еякулацията не е била вътре в мен, което означава прекъснат полов акт. От 18.04 до 19.04 имаше сношение с човек и вътре имаше еякулация, следващите бяха без еякулация, след 14 часа беше взет постинор. Тогава ПА с момчето беше на 26-и. На 3-ти тестът все още не показа положителен отговор, но след 20 минути се виждаше избеляла лента. 5.04. най-честият тест е положителен. 6.04. отиде при гинеколога, трансвагиналният сензор не откри бременност и тя не усети никакви промени в матката, дари кръв на 8.04. вечер за HCG. Има около 2464. Бременността беше потвърдена, но преди това, като направих още един експресен тест със 7.04 ленти, беше отрицателен, след което купих отново 2 от най-често срещаните и двамата бяха положителни сутринта. На 12 април отидох при друг гинеколог и казах, че матката се е увеличила малко, отидох да тествам отново hCG - нивото беше около 10 000 (9987). 14.04. изпрати ултразвуково сканиране, за да провери дали има извънматочна бременност. Виждаше се само 14 мм фетално яйце. Ембрионът не се вижда, нито жълтъчната торбичка. Написах 6 седмици и 1 седмица, а месечните трябваше да са 6 седмици и 3 дни. Изпратен за втори ехограф след седмица на 21.04. Вече са открили сърдечен ритъм от 127 и ktr от 4,5 мм. Според M е трябвало да бъде 7 седмици и 3 дни (акушерски). Тя определи датата на падежа на 6 седмици и 2 дни и каза, че раждането ще бъде със седмица или дори 8 дни по-късно, отколкото би трябвало да бъде според акушерския срок. Коя дата е зачеването по-вероятно?

В тази ситуация дните на вероятно зачеване падат на 11-19 април. Можете да получите повече информация за вероятността от забременяване в определени дни от менструалния цикъл в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Вероятност за забременяване. Можете да научите повече за зачеването на дете в раздела: Зачеване на дете

Опечатка. Всички ултразвукови изследвания и изследвания са направени не през април, а през май. Ако на 21 май гинекологът е настроил ултразвуковото сканиране на 6 седмици и 2 дни, а не 7 седмици и 3 дни (акушерски). Кой е най-вероятно бащата? Мъж от 12 април или втори от 18 април?

В тази ситуация е много вероятно бременността да е настъпила на 12 април, но не е възможно да се изключи напълно бременността от 18 април. Можете да получите надежден отговор на въпроса си само след ДНК диагностика. Прочетете повече за това в раздела на нашия уебсайт: Бащинство

Здравейте! Помогнете ми да разбера, на 26 април започнах менструацията, продължила 5 дни, на 3 май (8 ден от цикъла) имах БКП с един партньор, а на 13 май (ден 18 от цикъла) имаше прекъсната БКП, на 28 май тестът показа положителен резултат, цикълът не е редовен + имаше стимулация на овулацията, взе дексометозон, как да разбера от кого е детето?

При нередовен менструален цикъл е трудно да се изчисли вероятността за зачеване. Можете надеждно да определите кой е бащата на детето, като проведете ДНК тест. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Бащинство

менструацията започна на 21.04.13 г., цикълът не е редовен. след това започна отново в 03.05 и се покачи до 10.05 включително. 03.05-04.05 бяха па с друг мъж (т.е. по време на менструация) и от 12.05 до 14.05. след това от 15.05 до 20.05 имаше секс със съпруга си. Наистина се надявам бащата на бебето да е моят съпруг.. кажи ми!? много е трудно да се изчисли с такъв провал в менструацията.

В този случай при нередовен менструален цикъл не е възможно да се изчисли периодът на овулация с голяма вероятност. Независимо от това, по време на периода на менструация, бременността практически не може да настъпи, следователно, най-вероятно бременността е настъпила в периода от 15.05 до 20.05. Можете да получите повече информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете. Можете да получите по-точен отговор на въпроса си след ДНК анализ и да разберете точно кой е бащата на вашето дете. Прочетете повече за това в раздела: Бащинство

все още има една особеност в бременността ми.. преди нея имаше трима неразвити от съпруга й (100%) и това е, когато се съмнявам в бащинството на съпруга ми, всичко върви добре. На 7-мия месец при нас всичко е наред, на практика нямаше токсикоза, дори толкова често нямаше тонус на матката.. но тази бременност се води от силен гинеколог и ние осигурихме всички опасни периоди, имаше дневна болница в ранните етапи, свещи с папаверин и т.н. колкото и глупаво да звучи - може ли другите сперматозоиди и бременността да са добри? а причината за трите ZB беше в съпруга.

В този случай за щастие бременността протича добре, но не е възможно да се свържат предишни замразени бременности с генотипа на бащата без основателна причина (определяне на генотип, консултация с генетик). Можете да научите повече за причините за замразена бременност в тематичния раздел на нашия уебсайт: Замразена бременност

Здравейте! Менструацията беше от 8 до 11 март 2011 г. цикъл 29 дни прибл. сексът беше с първия на 19 март на 20 март, с втория на 26 март на 27 март. в деня на раждането, 22 декември, лекарят е поставил плода за 38 седмици на ултразвуково сканиране, максимум 38 седмици. и 3 дни. изчислява се излизането на втория човек. доколкото не съм сигурен точно. Кажи ми моля те. Помогне

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 18-26 март, с максимална вероятност на 22 март. Като се има предвид, че и двамата полов акт са били по време на овулация, и двамата мъже имат еднакви шансове да станат баща на вашето дете. За да получите отговор на вашия въпрос по-точно, ще ви бъде помогнато, като се свържете с медицински център, където бащинството се установява въз основа на ДНК изследване. Можете да получите повече информация по този въпрос в тематичните раздели на нашия уебсайт, като кликнете върху следните връзки: Зачатие на дете, Определяне на бащинството - описание на методите

Здравейте! Помогнете ми да разбера кой е бащата на нероденото дете. Първият ден от последната менструация е 27 март. Цикълът е нередовен. около 35 дни. Сексът беше с един мъж през целия цикъл и той свършва вътре в мен. а от друга, веднъж на 26 април, с прекъсвания, тоест не в мен. На 5 май разбрах, че съм бременна. Разбирам, че при втория вероятността е малка, но бих искал изобщо да не се съмнявам.

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 9-17 април с максимална вероятност за зачеване на 13 април, така че бременността от 26 април е практически невъзможна. Прочетете повече по този въпрос в раздела на нашия уебсайт, като щракнете върху връзката: Зачатие на дете

здравей на 21 години.последната менструация от 21 до 25 март цикъл някъде 29-30 дни. целият месец спах с мъжа си само на 20 април беше па с друг мъж. 21 април тестът показа много слаба втора лента. 23 отидох на ехограф, и не намериха нищо. 29 април за ултразвук, фетално яйце 3,2 mm. 6 май за ултразвук, pia 12 mm, ctr 4 mm sat +, 13 май hCG 73340 мед / ml, 13 май за ултразвук, 15 mm, ctr 6 mm, sat +, 24 май ултразвук ctr21 mm.bpr 8 mm (толкова често правех ултразвук, защото бях в болница), моля, кажете ми дали мога да забременея от па от 20 април.

С вашия менструален цикъл настъпването на бременност от полов акт на 20 април е почти невъзможно, тъй като периодът на овулация пада на 1-9 април. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Зачатие на дете

Благодаря за отговора, написахте, че бременността е почти невъзможна с менструалния цикъл, но според резултатите от ехографията? може ли оплодената яйцеклетка да бъде 3,5 mm след 9 дни от зачеването?

Размерът на яйцеклетката 3,5 мм не може да бъде 9 дни след зачеването. Яйцеклетката достига този размер на 5-6 седмица от бременността. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Календар на бременността

Менструациите бяха на 23 юни, 23 юли, 26 август, не много обилни. Мисля, че зачеването е станало на 18 септември. Но на ултразвука на 8 октомври ми дадоха период от 9-10 седмици. Възможно е?

Най-вероятно зачеването е настъпило в предишния цикъл и липсата на менструация през август вече е била на фона на бременността - това понякога се случва. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Зачатие на дете

Тъй като менструацията не дойде на 20 август, отидох на гинеколог и направих 2 теста за бременност (отрицателни), тъй като планирах да поставя спирала. И кога тогава зачеването е най-вероятно? За мен е много важно да знам датата, защото бащата на детето живее в друг град.

С гестационна възраст 9-10 седмици според ултразвук от 8 октомври, зачеването настъпи през юли. Възможно е направените тестове за бременност да са били неправилни. Можете да получите повече информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Календар на бременността

Последните периоди бяха от 29.10.2012 г. до 02.11.2012 г. Цикълът е приблизително 29 дни. PA с един съдружник от 3/11/2012 до 14/11/2012. С друг партньор от 16.11.2012 г. до 23.11.2012 г. Помогнете да определите кой е бащата на детето. Благодаря.

С този менструален цикъл периодът на овулация пада на 09-17.11, така че има възможност за зачеване и от двамата партньори. За точно определяне на бащинството препоръчвам да се подложите на ДНК тест, който надеждно ще определи кой е бащата. Прочетете повече по този въпрос в раздела: Бащинство

добър ден! проблем: 9.10. беше последният период преди 25-и, имаше сношение с един партньор след 25 с друг. Следващият цикъл се очакваше на 4-ти 5-ти. възникна концепция. Не знам кой е бащата, помогнете с решението на тази ситуация, благодаря

Моля, кажете ни продължителността на Вашия менструален цикъл и ние ще се опитаме да отговорим на Вашия въпрос с голяма надеждност. Можете да получите повече информация за зачеването на дете в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следните връзки: Зачеване на дете, Вероятност за забременяване

помогнете ми моля.
менструацията беше от 2.08 до 7.08, цикълът беше 28 дни редовен. Имаше незащитена, прекъсната PA 6.08 с първата, а с втората 10.08 PA (завършена навътре). Беше на ултразвук на 29.10 каза периодът за месечните 12 седмици / 4 дни и за плода 13 седмици / 4 дни. Помогнете да разберете кой е бащата? ((((((

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 12-20.08, така че зачеването е по-вероятно да се случи по това време. Освен това, при липса на еякулация по време на полов акт, не може да настъпи бременност, поради което с максимална вероятност денят на зачеването пада на 10.08. Прочетете повече за това в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Зачатие на дете. Можете да получите допълнителна информация за вероятността от бременност в различни ситуации в съответния раздел: Вероятност за забременяване

Здравейте! На 21 години съм, последната менструация беше 10/10/15/09. Цикълът беше около 30 дни. През цялото време спах с редовен сексуален партньор.. 10/31 беше ПА с друг мъж. направи тест на 13.11 показа две ивици. отиде на ултразвуково сканиране на 14 ноември потвърди бременността 3 седмици (фетално яйце SVD-6 mm, жълто тяло d-23 mm). 19.11 отиде на ултразвуково сканиране при друг ултразвуков лекар определи период от 3 седмици (фетално яйце SVD-7,7 mm, жълто тяло d- 14 мм). Моля, помогнете ми да разбера кой е бащата на детето? Благодаря предварително!

Като се вземат предвид предоставените данни, бременността може да настъпи в периода от 21 септември до 29 септември с максимална вероятност 25 септември. Вероятността за бременност от 31.09 е малка, но не може да се изключи напълно. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

менструацията беше от 15 до 20 ноември, полов акт със съпруга ми 28,29,30, а на 8 декември с друг, на 20 декември разбрах, че съм бременна, ултразвукът беше настроен на 22 август да роди и лекарят 30, родих на 22, цезарово сечение, който е бащата,

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да определим периода на зачеване възможно най-точно и да отговорим на вашия въпрос. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Зачатие на дете

Здравейте! Помогнете ми да разбера! Два дни преди менструация на 25.06 прави секс с друг мъж. Менструацията ми дойде на 28 юни и продължи пет дни както обикновено. Цикълът е средно 25-26 дни. След менструация със съпруга ми се опитахме да заченем дете. Резултатът е забавяне, бременност. 30 юли, резултатът от ултразвук - фетално яйце 3 мм, срокът беше определен 3 седмици. PDR на 5 април. същия ден hCG 628. Въпрос! Може ли бременността да възникне от полов акт на 25 юни! много е важно!

По правило бременността е невъзможна през третата фаза на менструалния цикъл, тоест не може да бъде 2 дни преди началото на менструалния цикъл с редовен цикъл. Можете да научите повече за зачеването на дете в тематичните раздели на нашия уебсайт, като кликнете върху връзките: Овулация, Зачеване на дете

Живея с мъж, спим редовно, не се предпазваме. 5 май 2012 г. беше менструация, 19 май спа с друг мъж, месечно нередовно, но приблизително на всеки 5-7 дни, в продължение на 5-7 дни. На 5 юни, закъснение,. Отидоха на срещата на 10-ти, казаха 5 седмици, се оказа, че тя е забременяла преди менструацията. всеки ултразвук показва, че зачеването е настъпило на 4 май. кажете ми дали да вярвам на ултразвука или не е моят човек бащата на детето.

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 16-24 май, през който най-вероятно е настъпило зачеване. Акушерската гестационна възраст се изчислява от първия ден на последната менструация, следователно на 10 юни тя е 5 седмици и 1 ден. Вероятността вашият редовен партньор да е баща на детето е изключително малка. За да се изясни бащинството, препоръчвам да направите ДНК анализ, който ще разсее съмненията и точно ще установи факта на бащинството. Можете да получите повече информация по интересуващи ви въпроси в тематичните раздели на нашия уебсайт: Зачатие на дете, Определяне на бащинството

Здравейте! PMS 25 август, 8 септември, па с първия партньор буквално продължи минута, аз не приключих, на 22 септември с втория, незащитен секс. Каква е вероятността детето от първия? Цикълът не е редовен

В случай, че по време на полов акт не е имало еякулация във влагалището, няма абсолютно никаква причина за безпокойство - не може да настъпи бременност. Можете да получите повече информация за ситуации, когато е възможна бременност в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Вероятност за забременяване

Но факт е, че вече съм бременна в 11-12 седмици, много бих искала детето да е от втория партньор, с когото бях след 20 септември.

В тази ситуация бременността от първия партньор е невъзможна, тъй като не е имало еякулация във влагалището. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичните раздели на нашия уебсайт: Зачатие на дете, овулация

Кажете ми, моля, и според моя ултразвук и анализ за hCG, кога е настъпило зачеването? и може ли сперматозоидите от полов акт от 25.06 да оцелеят при менструация и да доживеят до овулация ?? (много източници пишат, че сперматозоидите могат да останат активни до 2 седмици, това е неудобно) Благодаря предварително!

Фактът, че сперматозоидите издържат до 2 седмици със запазване на активността, не е нищо повече от мит. С менструалния цикъл периодът на овулация пада на 07-15 юли с максимална вероятност за зачеване на 11 юли. Бременност от 25.06 не е възможна. Прочетете повече за това в раздела: Зачатие на дете

Извинете, но вторият партньор също не еякулира, но той беше мой постоянен партньор, започвайки от 20 септември и винаги нямаше презерватив, но никога не завършваше в мен. Тъй като бременността ми беше 11-12 седмици, ултразвуковото сканиране показа Мисля, че зачеването е станало на 8 септември. И все пак в моя случай има голяма вероятност да забременеете на 20 септември или 8 септември? Защото последната менструация е започнала някъде на 25 август и е продължила 4 дни. имаше дни на овулация?

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, след което можем да изчислим периода на овулация и съответно най-вероятните дни за бременност. Повече информация по този въпрос можете да получите в раздела: Овулация

Средно 30-35 дни продължителност на цикъла.Моят период може да започне в края на месеца и в началото, а дори и в средата, имам непостоянен цикъл, има нарушения.Поради това наистина се надявам, че зачеването на детето е било след 20-ти Септември. Тъй като той беше с него почти всеки ден, а с първия партньор само на 8 септември и след това само няколко минути и съм сигурен, че не е имало изригване. С втория партньор бях прекъсвал полов акт през цялото време. Наистина се надявам, че забременях. от втория партньор, това е съпругът ми.

С вашия менструален цикъл максималният шанс за бременност настъпва на 7-15 септември. Като се има предвид, че менструалният цикъл е нередовен, не може да има 100% гаранция. Възможно е да се установи бащинство след ДНК анализ. Прочетете повече за това в раздела: Определяне на бащинството - описание на методите

Добър ден! Пиша ви отново. В първото писмо сгреших, посочих датата неправилно. Последната менструация беше 10/10/13, отнема около 4-5 дни.През цялото време имаше един сексуален партньор, а на 31.10.13 имаше друг случаен мъж. След случайно сношение през ден, т.е. 2.11 направих отрицателен тест. След това на 13.11. Направих тест от 2 ленти; отидох на ултразвуково сканиране на 14.11. поставете заключението 3 седмици (фетално яйце SVD-6 mm, жълто тяло d-23 mm). преминаха втория ултразвук на 19.11. те също определиха период от 3 седмици (SVD-7,7 mm, жълто тяло d-14 mm). За да съм сигурен, отидох на 20 ноември отново за ултразвуково сканиране в платена клиника, определиха период от 3 седмици 2 дни (SVD-9,5 mm жълто тяло 16 * 15 mm). И те казаха, че зачеването е около 31.10. На кого да повярвам, моля, кажете ми! Кой е бащата на детето. Благодаря ви предварително!

Моля, посочете не времето на менструалното кървене, а продължителността на менструалния цикъл (интервала между менструациите), след което ще можем да отговорим по-обективно на вашия въпрос. За повече информация по въпроса, който ви интересува, можете да получите информация в раздела: Зачатие на дете

Добър ден!! Помогнете ми да разбера, просто не мога да се успокоя. Последната менструация започна на 18 юли 2013 г., но започна късно, до 17 часа. Имах сексуален контакт с 1 партньор на 28 юли, в презерватив, но след края от мен потече течност, наподобяваща, извинявайте "сополи", цял презерватив! 2.08.13 връзка с 2 партньори, връзка без презерватив с прекъсване на полов акт, но два пъти почти веднага! Крайният срок за 1 ехография беше определен до 21 април 2014 г. Ултразвукът е направен на 13 седмици. вторият ултразвук е направен на 15 седмици, крайният срок е определен на 23.04.14

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, след което най-вероятно можем да определим датата на зачеването. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

средно време на цикъла 28 дни. продължителност на министрацията 5 дни

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 28.07.08 г., докато максималната вероятност за зачеване на дете пада на 08.01. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Забравих да посоча. Средното време за цикъл е 28 дни. Продължителност на министрацията 5 дни!

Според продължителността на менструалния Ви цикъл, времето на менструалното Ви кървене и датата на последния Ви менструален цикъл, бременността може да е настъпила в интервала от 28.07 до 04.08 с максимална вероятност за зачеване на 01.08. Прочетете повече по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт: Овулация

средна продължителност на цикъла 30-32 дни.
оказва се, че ако направих теста 2.11 и той е отрицателен, не можех да забременея през октомври. от 3.11 имах редовен сексуален партньор.

С вашия менструален цикъл периодът на овулация, през който може да настъпи зачеване, пада на 23-31.10, с максимална вероятност за бременност на 27.10. Бременността в този случай започна през октомври и наличието на един отрицателен тест не може да служи като надеждно доказателство. Прочетете повече за това в раздела: Зачатие на дете

Месечните периоди бяха от 29 май до 2 юни, стр. А беше 7 юни, след това ежемесечно от 28 юни до 3 юли, следващи стр. 4, 9, 12, 18 20 На 2 август тестът показа положителен резултат, въпросът е дали бих могла да забременея на 7 юни?

Моля, посочете продължителността на Вашия менструален цикъл, което ще ни позволи обективно да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Средното време за цикъл е 30 дни (периодът на бременността за 22 ноември е определен на 22-23 седмици)

С вашия менструален цикъл бременността може да настъпи между 9 юни и 17 юни, с максимална вероятност 13 юни. Бременност след полов акт на 7 юни е малко вероятно. Прочетете повече по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

периодите бяха от 24-28 август. до 7 септември броят на сексуалните контакти е бил само със съпруга й, по време на менструация те не са били защитени, но от 29 август вече прекъснатият па (но може да има и осечки) в нощта на 8 срещу 9 септември е бил прекъснат от паса с друг мъж, но той твърди, че всичко по ред. през всички останали дни беше само със съпруга ми. На 7 октомври се казваше, че ултразвукът е 5-6 седмици. а 23 е вече 8 седмици и 4 дни. помогнете ми да разбера дали може да се случи бременността да не е от съпруга й?

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, след което обективно можем да отговорим на въпроса ви. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете

Възможно ли е с най-голяма вероятност да се определи срокът на зачеването и съответно бащинството: Менструацията започна на 7 октомври. Цикълът не винаги е гладък, средно 28-29 дни. Пенсилвания - 19 октомври с един мъж, 22 и 25 октомври - с друг. Кога е било най-вероятно зачеването? Ултразвукът на 21 ноември поставя 4-5 седмици.

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 18-26 октомври, а максималната вероятност за бременност е на 22 октомври. Най-големият шанс във вашия случай да е настъпила бременност е на 22 октомври. Можете да получите повече информация по този въпрос в раздела на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Аз съм на 25, женен. Помощ, на 19 септември имаше менструация, на 5-6 октомври интимността не беше със съпруга си ((, не съм сигурна 100% от това, което извадих по време на. На 6-ия ден не бях защитен от съпруга си.. един ден до 19 ноември. На 19 ноември менструацията не дойде на 27 ноември, ултразвукът беше бременна 5 седмици.. мога ли да забременея не от съпруга ми. Помощ

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което ще можем да отговорим обективно на Вашия въпрос. Можете да научите повече за вероятността от бременност в различни ситуации в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Вероятност за забременяване

не е така, зададох въпрос.. на 27 ноември направих тест с период 3+, в този ден отидох на ехограф те казаха 5 седмици 3 дни.. казах, че менструацията ми беше на 20 октомври.. оказва се, че ултразвукът е отчетен от деня на месеца 5 седмици 3 дни. те пишат, че плодът съответства на термина.. или може би ултразвукът е грешен, може би имам 7 седмици и не съм бременна от съпруга си.

За правилна оценка на тази ситуация трябва да знаем не само датата на началото на последния менструален цикъл, но и продължителността на менструалния цикъл. След като получим тези данни, ще можем да отговорим обективно на вашия въпрос. Можете да научите повече за това от съответния раздел: Зачатие на дете

от 5 или 6 октомври, не помня точно деня, но веднъж беше... и 9 октомври, но след това той казва, че го е извадил по време на 100%

Моля, посочете точната дата, когато сте започнали последния си менструален цикъл, както и средната продължителност на менструалния цикъл (интервала между менструациите), за да можем по-надеждно да изчислим периода на овулация и вероятното зачеване. Прочетете повече за това в раздела на нашия уебсайт: Овулация

Имам всеки месец на 19-ти. и първият ден вторият е намазан третият норми отиват малко и петият може да не е (((тук помощ.. на ултразвука може да се каже точното време, в което даря кръв за hcg

В тази ситуация периодът на овулация пада на 09.30-08.10, а максималната вероятност за зачеване е на 04.10. Можете да получите повече информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

HCG 8000 е седмица.

Нивото на hCG в mIU / ml на 3-4 седмици от зачеването е 1110 - 31500, в
4 - 5 седмици от зачеването е равно на 2560 - 82300, тоест според нивото на hCG периодът на бременност от зачеването може да бъде от 3 до 5 седмици. За повече информация по този въпрос можете да получите информация в раздела на нашия уебсайт: Анализ за hCG

Все още не разбирам кой е бащата. Благодаря ти все пак. Прибягвам до аборт (((((

Във вашия случай вероятността от забременяване пада в периода 30.09-08.10 - всеки незащитен полов акт през този период от време може да доведе до бременност. По-точно определяне на бащинството е възможно след ДНК изследване. Прочетете повече за това в тематичния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Добър ден! MC беше от 30 октомври до 2 ноември, 6-ти не беше защитен и след това 12 беше цикъл със съпруга ми за 29 дни, от които може да настъпи бременност. Благодаря предварително

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 10-18.11 с най-голяма вероятност за бременност на 14.11. Бременността от 06.11 е практически изключена. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Здравейте. Цикълът е 30 дни, овулацията беше на 15-16 ноември, сексът със съпруга ми беше на 12, 16, 17 ноември и съпругът ми завърши в мен, а с любовник на 18 ноември в презерватив, след това още една седмица със съпруга ми. секс. Бременна съм !! какви мислите, че шансовете на любовник да бъде татко ?? Благодаря

Моля, посочете началната дата на последната менструация, след което ще можем да отговорим на вашия въпрос по-подробно. Можете да получите по-подробна информация по интересуващите ви въпроси в тематичните раздели на нашия уебсайт, като щракнете върху следните връзки: Зачатие на дете, Вероятност за забременяване

Цикъл 30 дни, ПЪРВИ ДЕН НА ПОСЛЕДНАТА МЕНСТРУАЦИЯ 2 ноември, овулацията беше на 15-16 ноември, сексът със съпруга ми беше на 12, 16, 17 ноември и съпругът ми завърши в мен, а с любовника си на 18 ноември в презерватив, след това още цяла седмица със съпруга ми. секс. Бременна съм !! какви мислите, че шансовете на любовник да бъде татко ?? Благодаря

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 13-21 ноември с максимална вероятност за бременност на 17 ноември. В случай, че сексът с влюбени е бил защитен, вероятността от бременност от него е изключена. За повече подробности по този въпрос прочетете съответната поредица от статии на нашия уебсайт, като щракнете върху връзката: Зачатие на дете

Моля помогнете. Последната менструация беше на 10 юни 2013 г., полов акт със съпруга й беше на 24.06.2013 г., 26.06.2013 г. не прекъснат, но с друг 29.06.2013 г. и 01.07.2013 г. прекъснат и единичен, менструацията дойде на 9.07.2013 г., а на 31.07.2013 г. ултразвук определи период от 5 седмици, така че разбрах, че менструацията е през първия месец на бременността. Наистина трябва да разбера чие дете е, защото вече не мога да спя. Бременността е много желана

Моля, посочете продължителността на вашия менструален цикъл, след което можем да ви дадем подробно обяснение. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Здравейте! С един партньор PA три дни преди менструацията, след това от 28 юли до 1 юли. След това през цялото време секс с втори партньор. На 30 август ултразвукът определи крайния срок за 3 седмици. Цикъл 27 дни. Кой е бащата. Благодаря

С вашия менструален цикъл периодът на овулация пада на 06-14.08, а най-вероятната дата на зачеването е на 10.08. Шансът за бременност след полов акт преди менструация е нулев. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Извинете, грешно, период от 28 юли до 1 август!

В този случай периодът на овулация и следователно вероятното зачеване на дете пада на 06-14 август, докато максималната вероятност за забременяване е на 10 август. За повече подробности по този въпрос прочетете съответната поредица от статии на нашия уебсайт, като щракнете върху връзката: Овулация

Цикълът е средно 30 дни. Чакаше менструация на 10 юли. 9 дойде и не маза, но съвсем нормална менструация премина само обилно в продължение на два дни, чух през първия месец на бременността това е нормално.

В този случай вероятността за зачеване пада в периода 21-29 юли (денят на овулация е приблизително 25 юли). Зачеването с максимална вероятност се е случило през този период от време. Можете да разберете по-подробна информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете

Добър ден. Помогнете да разберете кой е бащата на детето. Определиха ни датата на раждане с ултразвук и така на 13-14 декември и родиха. Менструацията беше от 3 до 8 март, като първият мъж имаше секс на 9-10 март, а вторият на 19 март. цикъл 26 дни. Благодаря.

С вашия менструален цикъл зачеването е можело да се случи между 12 и 20 март с максимална вероятност за зачеване на 16 март, така че е по-вероятно вторият партньор да е бащата на детето. За повече подробности по този въпрос прочетете тематичния цикъл от статии на нашия уебсайт, като щракнете върху връзката: Вероятност за забременяване

Моля, кажете ми, тоест първият човек няма шанс? Просто детето изглежда и се държи като първия мъж. Но съмненията ме вземат, защото имах секс с него веднага след менструацията.

Този метод за определяне на бащинството е относителен и не може да се гарантира, че е 100% точен. Препоръчвам ви да направите ДНК тест за бащинство. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Определяне на бащинството

здравей, аз съм 26. цикъл 30 дни. последно месечно 15.10-18.10. Гинекологът 3.11 каза, че този месец няма овулация. 15.11-забавяне, 19.11-тест за бременност отрицателен. 7.12 тестът е положителен. На 8 декември гинекологът установи бременност от 3-4 седмици. Имам активен сексуален живот със съпруга си, без да се предпазвам, на 17 ноември имах секс с любовника си. Кажете ми какви са шансовете на любовник да стане баща на дете? Благодаря предварително

Максималният шанс за забременяване по време на менструалния цикъл пада на 25.11.12 г., бременността от 17.11.17 г. е практически невъзможна. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете

Добър ден, имах ПАП с омъжена жена на 19 април, 22 май, ултразвуково сканиране показа 3 седмици бременност. Обикновено месечно 10 дни бяха с нея.

При среден менструален цикъл от 30 дни, зачеването може да настъпи от 21 до 29 април, с максимална вероятност от 25 април. Според условията на ултразвука, зачеването е настъпило приблизително на 1 май. Прочетете повече за това в раздела на нашия уебсайт: Зачатие на дете

мога да бъда баща на това дете?

Вероятността за бащинство е малко вероятно, въпреки че не може да бъде напълно изключена. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Определяне на бащинството - описание на методите

Здравейте! Помогнете ми моля!! Последната менструация беше от 16 октомври до 19 октомври, цикълът винаги е различен, връзката беше 17, 18 октомври с една. 29 октомври с друг. Сега периодът е 7,8 седмици, но пак не съвпада на ултразвука, оказва се, че забременях на 24 октомври.. Моля, помогнете ми да определя кой е татко. Благодаря предварително!

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Помогнете ми да разбера. Последно M 11.17-19.11. Незащитеният полов акт е бил почти всеки ден с един партньор. A 30.11 с друг и също не е защитен. Днес тестът показа 2-3 седмици. От кого е бременна ?! много благодаря за отговора.

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Здравейте. Моля, помогнете ми да разбера кой е бащата на детето. Последната менструация беше от 29 юни до 1 юли. PA беше 4 юли, след PA беше 10 юли 18 август, ултразвукът показа период от 6 седмици и 2 дни. 26 септември, ултразвукът показа период от 12 седмици, 5 Декември ултразвук показа 22-23 седмици. Кой от тези дни може да настъпи зачеване? Благодаря предварително.

Моля, посочете средната продължителност на менструалния цикъл, след което ще се опитаме да отговорим на въпроса ви. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Любовникът на 10.06.2013 г. е имал началото на менструация, а на 24.06.2013 г. е правил секс и аз завърших в нея на 26.06.2013 г. съпругът й я довърши и на 07.03.2013 г. тя започна да си маже влагалището с кръвоизлив, казва, че това е менструация вярно ли е? ултразвукът показа 10,12,2013 г., че периодът започва 23 седмици, кой е вероятният баща?

Моля, посочете средната продължителност на менструалния цикъл на вашия партньор, след което можем по-надеждно да изчислим прогнозния ден на зачеването. Можете да разберете по-подробна информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете

както разбрах месечните й 25 дни през юни започнаха на 10-и, а през май бяха на 15-ти и отиват за 4-5 дни, моля помогнете.

Като се вземат предвид всички предоставени данни, бременността може да настъпи в периода от 19 юни до 27 юни. Шансът да станете бащи е еднакъв и за двамата партньори. Предвид малкия интервал между половите контакти с различни партньори, както и факта, че те са били във фаза на овулация, не е възможно надеждно да се определи бащинството. Препоръчвам ви да направите ДНК тест за бащинство след раждането на вашето дете. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Определяне на бащинството - описание на методите

Моля помогнете.
Менструацията беше от 2.08 до 7.08, цикълът беше редовен 23/24 дни. PA с първо лице 6,08 еякулация вътре не е, но PA не е защитено. PA с второ лице е 10,08 с еякулация вътре. Моля, помогнете, кой е бащата? ((((((

С вашия менструален цикъл зачеването може да се случи от 10.08 до 18.08. Можете да получите по-подробна информация по интересуващите ви въпроси в съответните раздели на нашия уебсайт, като кликнете върху следните връзки: Вероятност за забременяване, Зачатие

Помогнете ми моля! Менструацията беше от 17 до 22 юни. Цикълът е нередовен, приблизително 35-44 дни. На 25 юни имаше случайна връзка с мъж, без презерватив, прекъснат полов акт. И със съпруга си беше на 27 юни с еякулация. В периода от 28 юни до 6 юли те бяха защитени и след това вече не бяха защитени. Ултразвукът беше на 30 юли, бременността беше определена на 5 седмици. Може ли случаен партньор да бъде баща на дете??

С вашия менструален цикъл бременността от 25 юни е практически невъзможна, така че няма причина за притеснение. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете

менструацията беше от 15.05 до 19.05, (продължителност на цикъла 27-29 дни) от 18.05 до 19.05 имаше полово сношение, мъжът завърши в мен, на 06.06 започна нова менструация, но имаше някои странни, оскъдни, на 1.07 разбрах, че съм бременна, каква е вероятността да забременея 18.05? А не през юни? Ултразвукът на 18.07 показа гестационен период от 6 седмици.

С вашия менструален цикъл бременността може да настъпи в периода от 25 май до 31 май с максимална вероятност 29 май, което съответства на данните от ултразвука. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете да получите допълнителна информация в съответните раздели на нашия уебсайт: Зачатие на дете, Календар на бременността

не разбра съвсем каква е вероятността тя да забременее през юни? кой е бащата, с когото беше акт през май или юни?

С вашия менструален цикъл и според ултразвуковите данни бременността е започнала през май. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Календар на бременността. Препоръчвам ви също да прочетете информацията в раздела: Зачатие на дете

Последната ми менструация беше 01.10.13. на 3 октомври 2013 г., на 5 октомври е имало полов акт с млад мъж и на 9 октомври с друг. Но след това те отново работиха с младежа. Лекарят изчисли, 5-6 седмици и ултразвукът показа 11 седмици 2 дни каква е вероятността да забременея на 9-ти, тъй като полов акт не беше повече от минута.

Моля, посочете средната продължителност на менструалния цикъл, след което можем да отговорим на вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Вероятност за забременяване

Тя е на 28 дни

С менструалния цикъл шансовете за бременност се появяват между 11 и 19 октомври. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Здравейте, имам цикъл от 28 дни. Месечно отивам за 5 дни. До 9 октомври 2013 г. правих секс със съпруга си. След това на 11 октомври бях с друг мъж с презерватив. След това от 22 октомври отново с мъжа ми и след това само излетях. Последните месеци бяха от 18 -22 от октомври. 6 декември, според ултразвук, период от 6,5 седмици (според ултразвук, зачеването се получава на 20 октомври по време на менструация? Но нямаше актове). От март до август пиех хормонални. Но след прекратяването цикълът остана същият. Т.е. 2 месеца дойдоха навреме, може ли да настъпи зачеване на ден 21 от цикъла, каква е вероятността? ако презервативът остане на входа на влагалището, можете ли да забременеете или все още не? благодаря!

Ако полов акт с друг мъж е бил защитен и еякулатът не е влязъл във влагалището, тогава няма шанс за бременност от него. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Ако полов акт с друг мъж е бил защитен и еякулатът не е влязъл във влагалището, тогава няма шанс за бременност от него. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Менструацията беше за последно от 26 до 28 ноември. Връзката с мъж беше на 18, 25 декември, половият му акт завърши „не в мен“. С друг мъж на 26,27,28 декември, незащитен секс. От 26 до 28 декември, вероятно според календара, е трябвало да има периоди. Според анализа на HCG той показва, че детето е на 2 седмици. Оказва се, че зачеването е било в края на декември, по време на предполагаемата менструация. Цикълът е приблизително 28-30 дни.

С вашия менструален цикъл зачеването е можело да настъпи между 7 и 15 декември.
Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачатие

Моля, помогнете.. Вижте, спах с един човек от 07.05 до 09.05 завърши там. След това отново с този човек от 15.05 до 17.05 завърши там.. След това с втория човек от 20.05 до 22.05, но той не завърши на моя страна. Кой е бащата. Какво мислиш.

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл и също така ни кажете, моля, датата на началото на последната менструация, след което можем да отговорим на въпроса ви. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете да получите допълнителна информация в следните раздели на сайта: Зачатие на дете, Менструален цикъл и менструация

Месечен ритъм на 28.05 и завършил на 31.05 ноември, вече 28.05 беше бременна.

Моля, посочете средната продължителност на менструалния цикъл и ние обективно ще отговорим на вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Средната продължителност на менструалния цикъл е 27-28, а датата на началото на последния менструален цикъл е 28.05 до 31.05

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 7-15 юни, така че бременността може да настъпи във всеки един от тези дни с най-голяма вероятност - 11 юни. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете

Ако сте писали на 11 юни, когато отидох на ултразвук на 27 юли, той ме попита първия ден от последната менструация на 28 май. Той ми каза, че имам 5 седмици и 4 дни или точно сега. Благодаря за отговора, много ми помогна

В този случай най-вероятно периодът е изчислен с ултразвук и е бил 5 седмици и 4 дни (възможни колебания са 1-1,5 седмици). Акушерският срок (според последната менструация) на 27 юли за вас беше 8,5 седмици. Прочетете повече за това в раздела: Календар на бременността

Пиех противозачатъчни. Съпругът ми отиде в командировка от 2 декември до 18 декември, аз не пиех хапчета по това време.Имах критични дни през този период. 3-4 дни. Сексът със съпруга ми беше в периода от 18 до 25 декември. А на Коледа 7 направих секс с друг мъж (прекъснат полов акт). Кой може да бъде баща?

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, както и началната дата на последния Ви менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. За повече информация относно менструалния цикъл, овулацията и зачеването на дете можете да получите в следните раздели на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация, Овулация, Зачеване

Здравейте. Моля, помогнете ми да разбера кой е бащата на детето. Средната продължителност на менструалния цикъл е 28 дни. Последните периоди бяха от 6 до 11 декември. Сексът с мъж е бил на 15 декември (прекъснат полов акт) и с друг мъж от 18 декември до 19 декември, на 21 декември 22 (прекъснат полов акт), на 18 декември, 3 пъти наведнъж.

С вашия менструален цикъл бременността може да настъпи между 16 и 24 декември. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете

Здравейте. Цикълът е средно 32 дни. Последно месечно: 26.11.13 - 01.12.13; 02.01.14-07.01.14; 02/05 / 14-10.02.14. Не можах да забременея 3 месеца.През януари пробих Лангедаза, защото има съмнение за ендометриоза. 15.02.24 и 18.02.14 беше PA без защита с една мужина. 26.02.14 беше прекъснат пас с друг мъж с интервал от 40 минути. (Той не свърши вътре в мен, но имаше двама па за един ден). Сега тестът показа бременност. Кажи ми кой ден беше зачеването?

Бременност не би могло да настъпи в деня, в който сте използвали бариерни методи за контрацепция. С менструалния цикъл зачеването е най-вероятно между 17 и 25 февруари. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете, както и в раздела: Овулация. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Вероятност за забременяване

Здравейте, моля, помогнете ми да разбера кой е бащата на детето. Последната менструация беше през декември, приблизително от 21 до 28 декември 2013 г. Минава една седмица. Средната продължителност на менструалния цикъл е 21-23 дни, рядко 25 или 26 дни. Със съпруга й полов акт е бил на 10-11 януари, а с друг мъж на 13 януари е бил па. На рецепцията гинекологът каза, че периодът е 8-9 седмици. Моля, кажете ми от кого е детето?

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 29 декември - 6 януари, така че шансът за зачеване на 13 януари е малко вероятен. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Овулация. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите и в раздела: Зачеване на дете

Менструацията през февруари беше, 15, 16, 17, 18 февруари, полов акт също беше на 20, 21, 24, 26, 27 февруари, според календара, овулацията трябва да е на 28-ми, но тогава имаше акт на 2 март, не е защитен, и в резултат на това, бременност! Кой може да бъде бащата? В момента има 6-дневно закъснение, на 13 март менструацията не дойде! Тествайте 2 ленти

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, след което можем да изчислим фазата на овулация и да отговорим на вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване Допълнителна информация може да бъде получена и в следващия раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация, както и в раздели: Овулация и зачеване

Добър ден! Помогнете ми да разбера. Последната менструация беше 23-24 август 3-4 дни. Цикъл 28 дни. Съпругът ми и аз се опитахме да заченем дете за около година. PA беше 3,4,5 септември. На 9 септември обърнах внимание на лека болка от дясната страна (разбрах какъв вид овулация и помислих, че е отлетяла) Следващата БА беше на 13 и 15 септември. 21 теста показаха бледа ивица. 24 септември, яйцеклетка 3мм. от коя дата е зачеването най-вероятно 4-5 или 13, 15 септември?

В тази ситуация най-вероятно е бременността да е настъпила между 02 и 10 септември. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в разделите: Овулация, зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар на бременността и в раздела: Ултразвук по време на бременност

Последната менструация беше на 16 септември, имаше секс на 27 септември, а след това на 2 октомври, цикъл от 28-30 дни (винаги по различни начини). Тя е бременна с момиче. Когато е настъпило зачеването, вашата помощ е много необходима, 2.10 или 27.09. Пиша и плача.

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване Допълнителна информация може да бъде получена и в следващия раздел на нашия уебсайт: Зачеване на дете и в раздела: Овулация Можете да научите за хода на бременността по различно време в съответния раздел на нашия уебсайт: Календар на бременността

Здравейте! Периодът ми беше 10.23-27.10 и 11.24-28.11. Половият акт е прекъснат в 14.12 (мъжът не е завършил процеса) и 21.12 с еякулация. На ултразвук на 14.01 е определен период от 3 седмици (диаметърът на яйцеклетката е 5 mm). И на ултразвука на 27 февруари определиха период от 11 седмици. Когато дойде бременността?

След прекъснат кухи акт, когато няма еякулация във влагалището, бременността не може да настъпи, следователно в тази ситуация бременността започва на 21.12..
Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Здравейте! Кажете ми как да разбера кой е бащата на детето, аз, за ​​съжаление, не помня последните си периоди! Ситуацията е следната: на 18 април 2013 г. приблизително +/- 2 дни бяха месечни, на 17 май 2013 г. имаше незащитен ПА с един мъж, след това имаше друг (постоянен партньор) и определено имаше незащитени ПА с него на 31 май, 1 и 2 юни 201! През май 2013 г. не помня периодите си! Бебето е родено на 28 януари 2014 г., между 36-37 седмици! Благодаря

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което ще можем да отговорим по-надеждно на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване

Здравейте, моля, кажете ми на 01.05.2013 г. имах контакт с мъж и след това 23.01.2013 имаше още един, но с различен. последната менструация беше приблизително 22.12.2012 г.-29.12.2012 г. някъде през този период минаха 5 дни (4.10.2013 г. роди дъщеря, минаха почти 38 седмици чрез ултразвук). Моля, кажете ми от кого е най-вероятно да се роди детето. Благодаря предварително =)

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, след което можем да изчислим кой от вашите партньори е по-вероятно да бъде баща. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Неправилни инструкции, около 28-30, рядко 31!

С вашия менструален цикъл периодът на овулация е приблизително 29 май - 6 юни, така че зачеването е по-вероятно да се случи през този период. За надеждно определяне на бащинството препоръчвам да направите ДНК тест. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството

Здравейте. Помогнете ми да разбера кога е имало зачеване. Мензисът беше от 24 до 28 февруари. Цикълът е приблизително 28-29 дни. PPA беше 4,03 (един), 12,03 (бяха двама) и 20,03 (два). На 24 март тест за бременност показа много слаба ивица. На 26 март направих ултразвуково сканиране, те не видяха нищо, същия ден дадох кръв за hCG (резултат 165). също на този ден имаше преглед при гинеколог, тя каза, че шийката на матката е мека, както при бременност. Моля, кажете ми кога точно е могло да се случи зачеването?

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 6-14 март, а максималната вероятност за зачеване е на 10 март, така че най-вероятно зачеването е настъпило на 12 март. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Здравейте! МОЛЯ, МНОГО ПИТАЙТЕ, АКО Е ВЪЗМОЖНО, ДАЙТЕ ПРАВИЛНА КОНСУЛТАЦИЯ! Напълно съм объркан, не мога да разбера нищо, моля, помогнете ми, обяснете по-подробно! Аз съм Настя, на 29 години съм и към момента на зачеването бях на 28! Кажете ми как да разбера кой е бащата на детето, аз, за ​​съжаление, не помня последните си периоди! Ситуацията е следната: на 18 април 2013 г. приблизително +/- 2 дни бяха менструации, на 17 май 2013 г. имаше незащитена ПА с един мъж, след това имаше друг мъж (постоянен партньор) и имаше незащитена ПА с него на 31 май, 1 и 2 юни 2013 г.! Не помня последния си период, не го помня през май 2013 г. или не! Цикълът ми не е редовен 28-30 дни, а менструацията продължава 4-7 дни! Детето е родено на 28 януари 2014 г. в период от 36-37 седмици, което според моя лекар е 36-37 седмици! Кой е бащата? Напълно съм объркан (Благодаря!

В тази ситуация е възможно надеждно да се определи бащинството след ДНК анализ. Според предоставените данни зачеването може да е настъпило в периода 29 май - 6 юни, вероятно. Въпреки това, като се има предвид, че данните са неточни, е малко вероятно бащинството да бъде определено. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Здравейте! Моля ви да дадете най-професионалния отговор! С един партньор на АП 25.06.13. След това менструацията започна на 28.06.13, след секс с друга. В края на юли тестът е положителен, менструациите ми не дойдоха, резултатът е бременност. Цикълът не е много редовен, имаше неуспехи, последните три месеца цикълът беше 26-28 дни. 29 юли, анализ за hCG 628. Възможно ли е бременността от първия партньор.

Вероятността за бременност от полов акт преди менструация е почти невъзможна. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете

Здравейте ! Аз съм на 22 години ! Чрез ултразвук бременността дойде на 30 септември, но на 17 октомври имаше акт с друго момче! На 30 ноември крайният срок беше определен на 8 седмици! Не мога да бъда бременна от момчето, с когото беше актът на 17 октомври ?

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, както и датата на началото на последния менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Ултразвук по време на бременност

Просто не мога да си спомня за цикъла; (((през октомври не бяха точно, но през септември не помня коя дата бяха; (

В тази ситуация, за съжаление, не е възможно да се даде обективен отговор. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Ултразвук по време на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар за бременност

Здравейте, не помня цикъла! По кръвна група мога да разбера чие дете? Детето, подобно на съпруга си, прави 4 пола. Имам третия и човекът, с когото беше първият акт! Оказва се детето от съпруга ?

Ако имате трета кръвна група, а съпругът ви има четвърта, тогава, съгласно законите на генетиката, вашите съвместни деца могат да имат 2, 3 или 4 кръвна група, така че детето е заченато от съпруга си. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Кръвна група, както и в раздела: Rh фактор. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Здравейте ! Помогне! Последният цикъл е от 26 септември до 30 септември. 17 октомври Имам PA с гадже, мога ли да бъда бременна с него? На 30 ноември ултразвукът показа 8 седмици !

Моля, кажете ни средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване Допълнителна информация може да бъде получена и в следващия раздел на нашия уебсайт: Зачеване на дете и в раздела: Ултразвук по време на бременност

28, средно пет дни

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 6-14 октомври, така че бременността от 17 октомври е практически невъзможна. Можете да разберете по-подробна информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Календар на бременността, както и в раздела: Ултразвук по време на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Здравейте, менструациите ми бяха от 1 до 4 октомври, средно 28, 30! На 17 октомври имаше акт с момче за октомври, това е първият секс, мога да бъда бременна от него, или, въпреки това, от съпруга ми със съпруга ми през септември беше възможно и в началото на октомври не помня

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 16-24 октомври, така че най-вероятно може да настъпи бременност на 17 октомври. Точно определяне на бащинството е възможно след ДНК тест. За повече подробности по този въпрос прочетете съответната поредица от статии на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката: Вероятност за забременяване и в раздела: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Здравейте. Мензисът беше от 20 до 25 октомври, цикълът беше 27-28 дни. Сношението с един партньор беше на 27 октомври и 7 ноември. С другата от 31 октомври до 4 ноември. Кажи ми от кого е дошла бременността?

С вашия менструален цикъл зачеването може да настъпи между 5 и 13 ноември, тъй като този интервал е фазата на овулация. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване, както и в раздела: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Бъдете невестулка на помощ. Интимни акари тормозят 10/07/13 до 10/09/13 с един партньор със сперма там, след това отново с партньор от 10.10.13 до 16.10.13 отново със сперма там. Тогава булевардът се е затруднил и с първия партньор на булите intimnі stosunki от 20.10.13 до 23.10.13. от страната. Месечни боули от 28.10.13 до 31.10.13. 26-27 дни менструален цикъл. След това разтърсих тест 4 и показах вагината. След това отидох в UZI на 06.12.13, продължителността на престоя беше 5 дни и 4 дни.
Помогнете му на детето на татко? Заразих се за 28 седмици влагалище. 05/11/14.

С вашия менструален цикъл вероятността за зачеване пада на 17-24.10. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар на бременността и в тематичния раздел: Менструален цикъл и менструация

Менструалният цикъл е с 28-29 дни по-рано от всички други партньори баща дитини??
Дякую

В тази ситуация зачеването е можело да се случи между 17 и 25 октомври. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете, както и в поредица от статии: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация за методите за определяне на бащинството в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Менструален цикъл 28-29.

Моля, посочете въпроса си.

Моля, кажете ми, последният цикъл на 26 септември, приблизително, на 30 ноември, ултразвукът ми показа 8 седмици! На 17 октомври изневерих на съпруга си; (мога ли да бъда бременна от това момче? Лекарите казват, че зачеването е било в края на септември или в началото на октомври, ако е толкова сигурно от съпруга ми, основното за мен не е от човека, с когото е бил актът от 17 октомври !

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, а също така информирайте - 26 септември е датата на началото на последната менструация или датата на нейния край, след което можем да отговорим на вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете и в поредица от статии: Определяне на бащинството

Средно продължение По различни начини това се случва 30, случва се 28 дни, началото е 30, 31, те свършват

С вашия менструален цикъл зачеването може да е настъпило между 7 и 15 октомври. Зачеването на 17 октомври е малко вероятно, въпреки че не може да бъде напълно изключено. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване и в поредицата статии: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Моля, помогнете ми да разбера.
Последният период беше от 23-25 ​​февруари. Цикъл 29-30 дни.
С първия партньор сношението беше на 03 март.
Половият акт с втория партньор е станал на 7 март.
19 май - ултразвукът показа точно 12 седмици.

Кажете ми, моля, кога точно може да настъпи зачеването, 03 или 07? Благодаря ви предварително!

С вашия менструален цикъл зачеването е можело да настъпи от 6 март до 14 март, така че е много вероятно зачеването да е настъпило на 7 март. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар на бременността и в поредицата статии: Ултразвук по време на бременност

Моля, помогнете ми да разбера! Вече не мога да намеря сили. Последните месеци бяха 28 март, съпругът ми не използва контрацепция от 1 до 7 април и от 9 до 15 април. Спах с друга, също незащитена на 8 април. Каква е вероятността бременността да е от съпруга й? Моля, помогнете

Моля, посочете средната продължителност на Вашия менструален цикъл, след което можем да отговорим на Вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация и в поредица статии: Зачеване на дете

Последните месеци бяха 28 март, цикълът беше 28 дни, те бяха със съпруга ми на 1-7 април и 9-15 април, а не със съпруга й на 8 април.?

За да прецените вероятния период на зачеване, моля, уведомете ни за средната продължителност на вашия менструален цикъл. За повече подробности по този въпрос прочетете тематичния цикъл от статии на нашия уебсайт, като щракнете върху връзката: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Овулация

Моля, отговорете ми, моля! Средният менструален цикъл е 28 дни, менструацията продължава 4-5 дни. Последната менструация беше 28 март. Половият акт със съпруга й беше от 1 април до 7 април и от 9 април до 15 април (те не използваха контрацепция). На 8 април бях па без защита с друг мъж. Моля, кажете ми от кого мога да забременея !! HCG от 28 април беше 1483 г.

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада в интервала от 7 до 15 април, следователно със същата вероятност бременността може да настъпи и от двамата сексуални партньори. Можете надеждно да установите бащинството след раждането на детето и ДНК теста. За повече подробности по този въпрос прочетете тематичния цикъл от статии на нашия уебсайт, като щракнете върху връзката: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството

менструацията беше на 27 март с друго момче прави секс на 8 февруари със съпруга си постоянно от 12 февруари до днес

С вашия менструален цикъл, фазата на овулация и съответно вероятността за зачеване пада в периода от 6 април до 14 април, така че в тази ситуация теоретично бащата на детето може да бъде един от вашите сексуални партньори, с които сте имали незащитен секс през този интервал от време. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Здравейте! Моля, помогнете ми да разбера! Имам един яйчник. Цикълът е нередовен (януари от 3 до 8 март, от 24 до 29). През месец май, от 3 до 8, на 8 май, имаше 2 PPA, на 14 и 17 май имаше актове с еякулация по време на вътре, 17 убодени в началото на менструацията. 17 май, 24 тест отрицателен. 4 юни положителен, на възраст 2-3 седмици. 5 юни, HCG-512.51 Кога може да се случи зачеването? Каква е вероятността 8 май?

При нередовен менструален цикъл вероятността от бременност не може да бъде надеждно изчислена. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване в цикъла на статиите: Менструален цикъл и менструация Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

Кой преглед може да определи датата на зачеване с по-голяма точност??

Всеки от методите за определяне на датата на зачеването позволява интервал от 7-10 дни, поради което при нередовен менструален цикъл не е възможно надеждно да се определи датата на зачеването. Можете да разберете по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване и в поредицата статии: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Кръвен тест за hCG - ранна диагностика на бременността

Добър ден! Вече ви писах, моля да ми помогнете да разбера. Един яйчник, цикълът винаги е повече от 30 дни. През януари от 2 до 8, нямаше февруари, март от 24 до 29, април не беше, май от 3 до 8 май 8, имаше прекъснат полов акт, два пъти, 14 и 17 с еякулация вътре.17,24 теста отрицателни. 4 юни положителни
5 юни hgch 512, тестът показа 2-3 седмици, 6 юни 3500. Кой е предполагаемият ден на зачеването? И мога ли да забременея от контакт на 8 май?

Като се има предвид, че полов акт е бил прекъснат на 8 май, вероятността от забременяване е от тази дата. изключени. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредица от статии: Признаци на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Кръвен тест за hCG - ранна диагностика на бременността

На 9 юни направих ултразвуково сканиране, определиха период от 2 седмици 5 дни, датата на зачеването е 21 май. Колко надеждна е датата и каква може да е грешката на ултразвука?

При провеждане на ултразвуково сканиране по време на бременност грешката във времето може да бъде 1-1,5 седмици. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Ултразвук по време на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар за бременност

Здравейте! кажете ми как да изчисля датата на зачеването? днес 06/10/2014 имам период от 16 седмици и 3 дни. периодите бяха от 18 до 24 януари. Благодаря предварително!

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим фазата на овулация и съответно е по-вероятно да определим дните, благоприятни за зачеване. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Ултразвук по време на бременност и в раздела: Календар на бременността

Здравейте! кажете ми как да изчисля датата на зачеването? днес 06/10/2014 имам период от 16 седмици и 3 дни. периодите бяха от 18 до 24 януари. Благодаря предварително! средна продължителност 30 -34 дни

Според менструалния цикъл зачеването може да е настъпило между 30 януари и 7 февруари. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Ултразвук по време на бременност и в поредицата статии: Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар за бременност

Здравейте, кажете ми, просто не можем да разберем кога е настъпило зачеването! Последният цикъл, ако не се лъжа, беше от 26 до 30-31 септември, средно той продължава 28-30 дни, на 12 юли имам точно 40 седмици, когато се случи зачеването, казват лекарите в началото на октомври, 8-10 октомври !

С вашия менструален цикъл, фазата на овулация и съответно вероятността за зачеване пада на 7-15 октомври, така че няма причина за безпокойство, изчислението е правилно. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация и в поредица статии: Овулация

Благодаря за отговора! Само си спомням, че на 17 октомври и си помислих, че може би след 17 е заченато дете !

Вероятността за зачеване на дете от 17 октомври е доста висока по време на менструалния цикъл. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в тематичния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Мензисът беше на 3 май, последван от 1 юни. Спал с мъж на 13 юни. (Прекъснат полов акт) Възможна ли е бременност от този мъж?

Ако по време на полов акт не е имало еякулация във влагалището, тогава бременността от 13 юни е изключена. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване и в поредицата статии: Сексуални отношения. Можете да получите повече информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Последната менструация беше на 21 май, те отиват за 4-5 дни, цикълът е 30 дни.Актът беше на 31 май, 7 юни, 8 юни, 12, 14, когато можеше да настъпи зачеване?

С вашия менструален цикъл вероятността за зачеване пада на 1-9 юни, с максимална вероятност 5 юни. Според дните на незащитен секс, вие имате най-голяма вероятност за зачеване на 7-8 юни. Можете да разберете по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване и в поредицата статии: Зачатие на дете. Можете да получите повече информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Здравейте. менструацията беше 29.05.2013 5 дни. Спах с мъжа ми до последния ми период 27.05.2013 г., след което правех секс с друг мъж някъде в средата на юни. Ултразвук - 3 юли показа бременност от 5 седмици. чие дете? помогнете ми моля

Моля, кажете ни средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим вашата фаза на овулация. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредица от статии: Признаци на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следните раздели на нашия уебсайт: Зачеване на дете, Овулация, ултразвук по време на бременност

Искам да добавя. 29.05.2013 г. излизаше ежемесечно, но бяха няколко дни и доста не както обикновено. цикъл 28 изглежда.

С вашия менструален цикъл зачеването е можело да се случи в предишния цикъл, около 15 май. ДНК тестът ще ви помогне да определите по-надеждно вероятността за бащинство. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачеване на дете и в поредицата статии: Менструален цикъл и менструация, Овулация. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

30.05.2014 прекъснат полов акт, на 1 май менструация. Цикъл 28 дни. След менструация имаше полово сношение, те не бяха защитени. На 9 юни ехографският период е определен за 5 седмици и 3 дни, бих могъл ли да забременея на 30.05.2014 г. или забременях след менструация?

В тази ситуация зачеването е можело да се случи през последния цикъл, приблизително - 14-22 април.
Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Изчисляване на гестационната възраст и в поредицата статии: Зачатие на дете, Овулация. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Сгреших 30.04.2014 имаше прекъснат полов акт, можех ли да забременея на този ден?

Бременността от 30.04 е изключена, като се вземат предвид описаните от Вас обстоятелства и продължителността на менструалния цикъл. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Здравейте, имах ситуация, че се разделих с приятеля си, но от време на време имахме незащитена ПА в началото на май от 08.05.До 10.05 имах секс с друг младеж (прекъсна ПА). смирахме се с гаджето си и в този ден имаше секс. Винаги не се предпазвахме, защото искахме дете. И на 05.06 направих тест-2 ленти, отидох на лекар на 06.14 - на прегледа казах, че 3-4 седмици не повече потвърждение на термина (тъй като тя беше много нервна) направи ултразвук на 26.06 - лекарят каза около 5 седмици (7 акушерски). Може ли гинекологът, чрез преглед, да каже гестационната възраст и дали да вярва на ултразвука на ранна дата? Не помня последната менструация. но в началото на юни, датата от На 5-ти до 10-ти долната част на корема се дръпна и гърбът боли като преди менструация, която естествено не дойде. Моля, кажете ми според моите данни (точния брой на половите актове) и прегледите на гинеколога и ултразвук, мога да съм сигурен, че бременността е дошла точно 05.19? Благодаря

За приблизително изчисляване на фазата на овулация, моля, уведомете ни за датата на последната менструация и средната продължителност на вашия менструален цикъл, след което ще можем да отговорим на вашия въпрос. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Сексуални отношения и в поредица от статии: Менструален цикъл и менструация

Аз съм на 28 години. Омъжена съм от 9 години, имам дъщеря от 7 години от съпруга ми, след 6,5 години решихме да имаме второ дете и вече 5 месеца нищо не работи. Цикълът с отклонения от 28 дни до 32. Този месец имаше връзка с друг мъж на 18-ия ден от цикъла и със съпруга й също няколко часа разлика. Как да разберем от кого е детето?

Като се има предвид интервалът от време между полов акт с различни партньори, не е възможно да се установи бащинство въз основа на предоставените данни. Това може да стане след раждането на детето и ДНК теста. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Определяне на бащинството - описание на методите. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете и в поредица от статии: Генетика

добър ден. На 17 януари 2014 г. менструацията започна, продължи около 5-6 дни. преди това тя взе една година за Ярина (имаше поликистоза) и беше отменена през януари. Преди Ярина менструациите й са били 3 дни с интервал от точно един месец. Но както го разбирам, след премахването на контрацепцията, овулацията "скача". На 2 февруари имаше прекъснат ПА (след като първият път партньорът се изсуши с кърпа, вторият път не стигна до логично заключение). от 7 февруари до 20 февруари те почивали с бившия си мъченик в морето (не били защитени). 24 февруари направи тест, 2 ленти. Ходих на лекар за ултразвук, но ехографът не показа нищо. Точно една седмица по-късно ултразвукът се повтори, казаха, че периодът е около 3 седмици. HCG също е 2-3 седмици. На 15 април тя направи скрининг, размерът на CTE беше 48 мм. узистът не може да определи точната дата на зачеването, той каза да роди около края на октомври. Моля, кажете ми какви са шансовете за бащинство на първия партньор? Благодаря

Вероятността за бащинство на първия партньор е изключена, предвид обстоятелствата, които описахте, и характеристиките на вашия менструален цикъл. Можете да получите допълнителна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване в цикъла на статиите: Овулация, Зачеване на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Добър ден! 18.01.14 започна менструация. Продължи 6 дни. 01/27 - е имало полов акт (те не са стигнали до логичното си заключение) След това е имало полов акт (те не са били защитени) през всички следващи дни. Тестовете бяха отрицателни до 23.02. На ултразвук 24.02 поставете 2 седмици и 4 дни ембрионални. Възможно ли е зачеването на 27.01? Благодаря предварително!

Според предоставените данни, бременността от 27.01 е изключена, предвид данните от ултразвука и липсата на еякулация във влагалището по време на полов акт на 27.01. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредицата статии: Сексуални отношения, Зачатие на дете. Можете да получите повече информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Zdravstvite, polovye akty byli s 25.06 po 30.06 s odnim portnerom, i s 16.07 po 18.07 s drugim, 21.07 poshli mesyachnye, 24 zakonchilis '. 26.07 test pokazal beremennost', ot kakogo partner beremennostibo? Zaranee spa.

Моля, посочете началната дата на предходния период и средната продължителност на менструалния цикъл, след което можем да изчислим вероятността за зачеване. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Сексуални отношения и в поредица от статии: Менструален цикъл и менструация

Моля, помогнете да определите кой е бащата на детето! Последната менструация беше от 16, 13 януари до 21 януари, цикълът беше 30-31 дни, незащитеният полов акт беше 21,22,23,24, 28,29 януари, след това с друг мъж от 5 до 6 февруари и от 13 до 14 февруари. На 28 февруари периодът за ултразвук беше определен на 3-4 седмици. Детето се роди на 1 ноември.

Вероятните дни на зачеване в менструалния цикъл са 27 януари - 4 февруари, с максимална вероятност за зачеване на 31 януари. Според предоставените данни е възможно зачеването да е настъпило на 28-29 януари, но най-надеждният метод за определяне на бащинството е ДНК тест. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Забравих да напиша, че детето се е родило на 41-ва седмица чрез ултразвук

В този случай няма съмнение, че бременността е започнала през януари. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Овулация и в поредица от статии: Ултразвук в акушерството и гинекологията, Определяне на бащинството - описание на методите

Добър ден! Менструацията започва на 8 юни и приключва на 12 юни, сношението е на 13 юни с един мъж, а с друг сношение е на 20 юни. Ходих на ултразвуково сканиране на 17 юли, дадоха ми срок от 3 седмици.

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим периода на възможно зачеване (овулация). Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредица от статии: Признаци на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Кръвен тест за hCG - ранна диагностика на бременността

Забравихте да пишете, моля, кажете ми кой е таткото на бебето първи или втори мъж?

След като посочим продължителността на вашия менструален цикъл, можем да изчислим периода на овулация и вероятността за зачеване. Можете да получите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредица от статии: Признаци на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар за бременност

Не мога да кажа със сигурност какъв е менструалният ми цикъл, защото менструациите ми постоянно се забавят. Приблизително 30-31 дни.

С вашия менструален цикъл зачеването може да настъпи от 19 юни до 27 юни (фаза на овулация), поради което вероятността от бременност на двадесети е максимална, бременността от 13 юни е изключена. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване и в поредицата статии: Сексуални отношения. Можете да получите повече информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Добър ден ! Цикълът е точно 28 дни. Последният компактдиск беше 01.07. до 5.07.

11.07 беше прекъснато от PA, а 16.07 беше незащитено! кой ден е вероятността да забременеете ?

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 11-19 юли, така че зачеването е могло да се случи с голяма вероятност на 16 юли. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредицата статии: Сексуални отношения, Зачатие на дете. Можете да получите повече информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

менструацията трябва да дойде днес, но те не са! тест отрицателен !

За по-бърза и надеждна диагностика на бременността препоръчваме да си направите кръвен тест за hCG, който ще ви позволи да диагностицирате бременността своевременно. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредица от статии: Признаци на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Кръвен тест за hCG - ранна диагностика на бременността

v prowlom mesyace mysyachnye byli takje 18 chisa.kak i v etom.prodoljitel'nost 'cikla 4-5 dnei.tak ot kogo beremennost'?

Моля, посочете точната начална дата на последния менструален цикъл и продължителността на менструалния цикъл (интервал между менструалното кървене), след което можем да изчислим вероятността от бременност. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Сексуални отношения и в поредица от статии: Менструален цикъл и менструация

18.06 powli mesyachnye, idut максимум 4 dnya.sex byl s 25 po 30.06, sleduyuwii sex byl s prugim partnerom s 16 po 18.07, 19.07 powli mesyachnye shli 4 dnya. 26.07 sdelala test pokazal beremennost ', ot kogo beremenna. est 'li veroyatnost' 4to ot 1.ili ot 2ogo?

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, за да можем да изчислим вашата фаза на овулация. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване и в поредица от статии: Признаци на бременност. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Кръвен тест за hCG - ранна диагностика на бременността

Здравейте! Вече ви писах, описах ситуацията си. Мензисът беше от 16 януари 2013 г. до 21 януари 2013 г. Менструалният цикъл е 30-31 дни. NPA е 21,22,23,24,25 на 28,29 януари. С друг мъж от 5-6 февруари и 13-14 януари. Бебето се роди на 1 ноември 2013 г. на 41 седмица ултразвук. Според вашите изчисления зачеването най-вероятно е станало през януари, около 28-29..

Според ДНК анализ мъжът, с когото е бил в този брой, не е баща на бебето. Кажете ми, каква е вероятността за зачеване на 5-6 февруари или 13-14 февруари? И може ли ДНК тестът да е грешен?

По правило ДНК тестът е надежден метод за определяне на бащинството и в изключителни случаи може да бъде погрешен. Като се има предвид менструалния цикъл, периодът на овулация е 27 януари - 4 февруари. Ако вземем предвид заключението на ДНК теста, тогава при късна овулация зачеването може да се случи на 5-6 февруари. Препоръчваме ви да направите отново ДНК теста. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Помогнете ми моля. Имаше постоянен секс с един мъж. последният секс беше 1.04. след това 4.04 връзка се случи на друг мъж. менструацията продължи на 7-11.04. след това отново с постоянен мъж от 14.04 до днес.
18.05. тест показа бременност.

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим вашата фаза на овулация. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятност за забременяване в цикъла на статиите: Менструален цикъл и менструация, Овулация. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Зачатие на дете

цикъл от 24 дни обикновено продължава средно

С вашия менструален цикъл зачеването може да настъпи между 15 и 23.04, което съответства на фазата на овулация. Няма шанс за зачеване от 01.04, така че няма причина да се притеснявате. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като щракнете върху следната връзка: Ултразвук по време на бременност и в поредицата статии: Зачеване на дете, Менструален цикъл и менструация, Овулация. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар за бременност

Здравейте. Имам този въпрос, последният е M 10.06.13-14.06.13. Цикълът продължава средно 30 дни. На 14.06 и 23.06-24.06 със съпруга й и с друг мъж на 30.06. Не е била защитена ПА с изригване на сперма. Според акушерството тя е трябвало да роди на 17.03.14 г., според ултразвук на 20.03.14 г. в крайна сметка е родила със стимулация на 22.03.14. Въпросът е кой е най-вероятно бащата на дъщеря ми. Благодаря предварително.

Имайки предвид вашия менструален цикъл, зачеването е можело да настъпи от 21 юни до 29 юни и с най-голяма вероятност от 24 до 26 юни. Именно в тези дни има максимална вероятност за бременност, предвид фазата на овулация. Можете да намерите по-подробна информация по този въпрос в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Вероятността за забременяване и в поредицата статии: Сексуални отношения. Можете да получите повече информация в следния раздел на нашия уебсайт: Менструален цикъл и менструация

Бих искал да поясня защо термините за ултразвук и последния М. не съвпадат?

Към датата на началото на последната менструация се изчислява акушерската гестационна възраст, а чрез ултразвук - гестационният период (от датата на зачеването), поради което гестационният период винаги е с 2 седмици по-малък от акушерския. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в тематичния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Ултразвук по време на бременност.


Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Календар на бременността и в поредица статии: Как е изчисляването на гестационната възраст чрез ултразвук, гинеколог

Здравейте! 07.07.2014 г. първия ден на менструацията 07.11.2014 г. последният цикъл от 30 дни незащитен полов акт е на 18 юли с един мъж, а от 21-26.07 юли с друг, каква е вероятността за бащинство на първия.

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 18-26 юли с максимална вероятност за зачеване - 22 юли. Вероятността за зачеване от 18 юли е минимална, но не може да бъде напълно изключена. Можете да получите по-подробна информация по въпроса, който ви интересува, в съответния раздел на нашия уебсайт, като кликнете върху следната връзка: Зачатие на дете и в поредица от статии: Вероятност за забременяване. Можете също така да получите допълнителна информация в следния раздел на нашия уебсайт: Определяне на бащинството - описание на методите

Добър ден! Помогнете ми моля! Кога може да настъпи зачеване? Първият ден от последната менструация е 20.01.2014. Продължителността на вашия период е приблизително 5 дни. Не мога да кажа със сигурност продължителността на цикъла. Но периодите обикновено започват по-рано от миналия месец. Не повече от 30-31 дни. Незащитеният ПА беше от 7 до 8 февруари (по-близо дори до сутринта на 8 февруари), но партньорът ми не завърши в мен. Преди това имаше и ПА (също партньорът ми не завърши в мен), но не помня точните дати. Каква е вероятността зачеването да е настъпило от 7 до 8 ?

При менструален цикъл от 30-31 дни фазата на овулацията ви пада на 31 януари - 8 февруари. Вероятността за бременност от 7-8 февруари е. Препоръчваме ви да се консултирате лично с лекуващия гинеколог, който допълнително ще проучи протоколите от проведените изследвания и ще може да отговори на въпроса ви.

Добър ден. Кажи ми моля те.
Имам приятелка, с която сме заедно от 2 години, тя е омъжена. От две години имаме незащитен секс, но през цялото време прекъсвахме полов акт. Със съпруга си тя използва предимно контрацепция. но имаше случаи, когато веднага след менструация те не се предпазиха и той го направи в нея. зачеване не е настъпило. Менструацията протича гладко в продължение на 27 дни в продължение на 5 дни. Последният път началото на менструацията беше 2.07, а веднага след края се случи незащитен акт, след което тя имаше връзки с мен с прекъснат полов акт. В резултат на това месец по-късно тя е бременна. Моля, кажете ми кой може да бъде баща на детето

При този менструален цикъл бременността може да настъпи между 11 и 19 юли, което съответства на фазата на овулация. За съжаление, дори в случай на прекъснат полов акт, има шанс за бременност, тъй като малко количество сперма се съдържа в пре-еякулата. Има възможност да сте баща на детето.

Моля, кажете ми коя дата беше приблизителното зачеване, последните месеци бяха някъде в началото на май, лекарите в момента заявиха, че на 6.10.2014 г. ще бъдат 21 седмици, когато е имало приблизително зачеване?

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим фазата на овулация и съответно да определим дните на най-вероятното зачеване на детето. Въз основа на данните, които сте предоставили, прогнозният период на зачеване пада на 10-13 май.

Здравейте! помогнете ми, моля, менструациите ми бяха на 22-28 февруари, продължителността на цикъла беше 30-31 дни.незащитеният полов акт беше на 3 март с един партньор и на 7 и 8 с друг. Първият ултразвук е направен на 23 май и е зададен период от 13 седмици и 3 дни + -8 дни. и крайният срок беше определен на 25 ноември 2014 г., кой е по-вероятно да забременее?

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 05-13 март, съответно, максималната вероятност за бременност на 7-8 март. Препоръчваме ви да продължите да наблюдавате в динамика с лекуващия гинеколог и да извършвате всички медицински срещи. Можете надеждно да определите бащинството след раждането на дете и ДНК тест.

здравей, бих искал да знам, периодите ми не са редовни, някъде на 20.08.14 трябваше да бъда, първият контакт беше на 25.08.14 г. (не бяха защитени, но 100% твърдят, че не може да бъде, вторият партньор беше на 28.08.14 г. с него в продължение на 4 години оказа се (не е защитен), тестът на 09.09.14 г. е отрицателен, 27.09.14 г. положителен, отиде на ултразвуково сканиране за 6 седмици, гинекологът зададе 5 седмици, според моите изчисления са минали 4,5 седмици, моля, кажете ми вероятността за бащинство на първия и втория партньор?

Моля, посочете средната продължителност на вашия менструален цикъл, което ще ни позволи да изчислим вероятността за зачеване и в двата случая.

Здравейте! Кажете ми, моля, менструацията ми започна на 15 юли, завърши някъде на 20-23 юли, половият акт не беше защитен на 25 и 26, мъжът не завърши в мен, тогава актът беше на 11 август, два пъти изригването беше във влагалището. Средната продължителност на цъфтежа беше 28-30 дни. Когато дойде бременност?

С вашия менструален цикъл, фазата на овулация и съответно вероятността за зачеване на дете пада в периода от 26 юли до 3 август. Бременността от 11 август е почти невъзможна. За по-подробно изчисляване на гестационната възраст препоръчваме да направите ултразвуково сканиране и лично да се консултирате с лекуващия гинеколог, което ще ви позволи да сравните показателите на менструалния цикъл и данните от ултразвука.

Извинете, моля, още един въпрос. Консултирах се с моя лекар, той разбра, че овулацията е трябвало да бъде от 08/06/14 до 13
.08.14 Искам само да се уверя, че за мен е много важно как се предпазвате? Благодаря много предварително!

Ако последната ви менструация е започнала на 15 юли и продължителността на менструалния цикъл е 28-10 дни, тогава фазата на овулация пада в периода от 26 юли до 3 август. През този период е могло да настъпи зачеване с максимална вероятност. Препоръчваме ви да направите ултразвуково сканиране и да посетите отново лекуващия гинеколог.

Бях със съпруга си на 2 май, а в деня на овулацията бях с друг на 6 май. кой е по-вероятно да забременее?

Моля, посочете началната дата на последния си менструален цикъл и средната продължителност на менструалния цикъл, което ще ни позволи да изчислим вероятността от бременност и в двата случая.

Началото на последната менструация беше 21-22.04. но не знам със сигурност цикъла си, мисля, че е като повечето 28.. менструацията продължава 6-7 дни.
Бях баща със съпруга ми на 2 май и в деня на овулацията, та с друг на 6 май. кой е по-вероятно да забременее?

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 01-09 май, с максимална вероятност за зачеване на 5-6 май. За точно определяне на бащинството препоръчваме да направите ДНК тест в специализирана институция, който ще ви позволи надеждно да определите кой е бащата на вашето дете.

Кажете ми, вярно ли е, че се ражда момиче, ако ПА е било много преди О, а момче ако е ден или навреме О? Вярно ли е или мит?

Тази информация не е надеждна, но може да служи само като предположение, така че не трябва да разчитате на този метод и да очаквате 100% гаранция.

Помощ, менструацията започва на 15 февруари, приключва на 18 февруари, цикълът е 26 дни, интимните отношения са 21,22,23,24,25,26,27, няма връзка с един партньор на 28-ми, от 1 до 2 март в нощта на около 12 през нощта имаше връзка с друг партньор, а на 3 март вечерта с редовен партньор, каква е вероятността за бащинство?!

С вашия менструален цикъл шансът за зачеване пада между 24 февруари и 4 март, което съответства на фазата на овулация. Вероятността за зачеване на 1-2 март е много висока. За да определите надеждно бащинството, препоръчваме ви да направите ДНК тест, който може да се направи във всяка специализирана медицинска институция или лаборатория..

Но връзката, която беше през нощта на 1-2 март, станах и избърсах влагалището си с кърпа, след това отидох до душа и го измих с вода.

Вероятността за зачеване в този случай не може да бъде изключена. Възможно е да се установи фактът на бащинство при провеждане на ДНК тест, който ви препоръчваме да направите в специализирано лечебно заведение или диагностичен център, което ще ви позволи да кажете със 100% сигурност кой от партньорите е надеждно бащата на вашето дете.

Здравейте! последните периоди бяха от 1 септември до 5 септември, цикълът е 30-32 дни. беше редовен пас със съпруга си до 11 септември и 13 с любовника си, след като отново със съпруга си. от кого е бременна? и можех ли да забременея от любовник наведнъж?

За настъпването на бременността е достатъчен един незащитен полов акт. Имайки предвид менструалния цикъл, фазата на овулация е от 12 до 20 септември. Вероятността за зачеване от 13 септември е голяма.

сперматозоидите запазват активността си до 7 дни, процентът на бременност от съпруг е по-голям, ако съм спал с него редовно в продължение на един месец и с любовник веднъж, или това не влияе върху оплождането?

Максималната вероятност за зачеване, на първо място, се определя от фазата на менструалния цикъл - в дните на очакваната овулация тя със сигурност е по-висока. Честотата на полов акт не е от съществено значение - бременността може да настъпи след един полов акт. За да определите надеждно бащинството, можете да проведете генетичен ДНК тест след раждането на дете.

Здравейте! Моля, кажете ми, имах менструация от 18 август до 23 август, а сексът беше на 31 август с първия мъж, след това имаше и секс на 13 септември със съпруга ми, ходих на ултразвуково сканиране на 3 октомври, казаха ми, че имам 5-6 седмици. кой е бащата? цикъл 28 дни

С вашия менструален цикъл фазата на овулация и съответно вероятността да забременеете пада на 28 август - 5 септември. Максималната вероятност за зачеване пада на 31 август - 2 септември. Вероятността за зачеване от полов акт на 31 август е много висока. Препоръчваме ви да продължите да бъдете наблюдавани от лекуващия гинеколог.

а не от съпруга ви? Кажи ми моля те

Вероятността от бременност от 13 септември, според предоставените данни, е изключена.

Моля, кажете ми на 5-6 септември, първия ден от последната менструация, но този път те отидоха 5 дни по-рано поради стрес, започвайки от 9-ия ден, започнаха да имат постоянен полов акт със съпруга й, но на 22-ри имаше полов акт с друг мъж по метода на па, Узи показа бременност 4,5 седмици фетална бременност, така че по кое време е настъпило зачеването?

Моля, посочете средната продължителност на менструалния цикъл. Също така, моля, посочете датата на извършване на ултразвука.

На 15-то число беше направено ултразвуково сканиране и цикълът ми се променя веднъж годишно, тоест около 30 дни, но този път, поради стрес, цикълът започна 5 дни по-рано, на 5-и, като цяло, цикълът обикновено беше всеки месец на 10-ти.

Ако началната дата на последната менструация е 5 септември, продължителността на менструалния цикъл е 30 дни, а ултразвуковото сканиране е извършено на 15 октомври, тогава на този ден акушерската ви гестационна възраст е 5,5 седмици, гестационният период е 3,5 седмици. Дните на вероятно зачеване падат на 16-24 септември. Вероятността за зачеване от 22 септември е много висока.

Здравейте, моля, кажете ми от кого е детето. Средната продължителност на цикъла е 30 дни, първият ден от последната менструация е 28 август, 9 септември е па с мъж, а на 13 септември 14 със съпруга си. Чрез ултразвук от 17 октомври периодът е 7 седмици.

Според предоставените данни вашата фаза на овулация пада на 08-16 септември. Вероятността за зачеване от 9 септември е.

Бих искал да знам. Срокът на доставката ми е даден на 2 февруари според ултразвук. кога са се осъществили половите сношения и зачеването. менструацията през май изобщо не дойде и през април, когато бяха точно не помня 16-ия ден от последната министрация на покривните филци на 28 април

Според наличните данни не е възможно да се определи датата на зачеването, за съжаление.

Добър ден! Бременна съм в 36 седмица. Ако преброите 36 седмици, тогава датата на зачеването пада на 15 февруари. може ли ултразвуковата машина да има лека грешка от няколко дни? менструацията беше от 18 януари до 24 януари, а през февруари не бяха, въпреки че трябваше да дойдат.

Продължителността на бременността, изчислена чрез ултразвук, може да варира в рамките на 1-1,5 седмици.

Здравейте, към 27.10.2014 г. срокът е 34 седмици 4 дни. Как да разбера кога е настъпило зачеването:? последната менструация беше от 27 февруари до 3 март, цикълът се редува 24,27,24,27., Сексуалните актове бяха на 9,12,17 март. Благодаря предварително.

С вашия менструален цикъл зачеването може да се случи от 8 март до 16 март, максималната вероятност за зачеване пада на 12 март. Препоръчваме да продължите наблюдението с лекуващия гинеколог, както е планирано..

Цикълът е 26 дни, последният М беше от 15 февруари до 18 февруари, 21 май отиде на първия скрининг, CTE 80,1 mm, безплатна бета-субединица на hCG: 38,10 IU / L / 1,127 MoM. PAPP-A: 5.084ME / l / 0.773 MoM. Сърдечен ритъм 156 удара / мин. Направих и ултразвук на 07.07.2014 г. определих период от 6-7 седмици, заключението на ултразвук: Фетално яйце 24 * 18mm, Фетално яйце 6mm, бременност 6-7 седмици.Гледах в интернет, че CTE в моя случай е равен на гестационната възраст от 13 седмици и 6 дни. Това е от първия ден на менструацията, за да се установи точната продължителност на бременността?

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 24 февруари-4 март, максималната вероятност за зачеване е на 28 февруари-1 март. Ултразвукът от 07.04 съответства на гестационна възраст от 6-7 седмици. Размерът на яйцеклетката 6 mm съответства на гестационна възраст от 3 седмици 6 дни - 6 седмици 6 дни. Чрез ултразвук се изчислява гестационният период на бременността (от зачеването), по датата на началото на последната менструация - акушерския период. Във вашия случай на 07.04 акушерският период на бременността е 7 седмици и 2 дни, гестационният период е с 2 седмици по-малко.

Така че, според ултразвуковите показания от 7.04, периодът трябва да бъде приблизително 7 седмици и 2 дни?!

На 07.04 вашият акушерски срок е 7 седмици и 2 дни, а гестационният период (от зачеването) е по-малък с 2 седмици, тоест всъщност е 5 седмици и 2 дни. Периодът от 6-7 седмици, определен от ултразвук, е малко повече, което е възможно, тъй като диапазонът на точност на това проучване може да бъде 1-1,5 седмици.

Но при прожекцията какво можеш да кажеш?!

Моля, предоставете вашите резултати от скрининга и ние можем да ги интерпретираме.

Началото на менструацията е от 15 февруари до 18 февруари, цикъл от 26 дни. Първият скрининг на 05/21/14 сърдечен ритъм 156 удара в минута, CTE 80,1 mm. TVP 2,00 mm, безплатна бета-субединица на hCG: 38,10 IU / L 1,127 MoM. PAPP-A: 5.084 IU / L 0.773 MoM.

Според предоставените данни имате значително увеличение на нивото на PAPP-A, което може да се наблюдава в случаи като: развитие на голям плод, увеличена маса на плацентата, неправилно установена гестационна възраст, заплаха от спонтанен аборт, плацентата е ниско разположена. Препоръчваме ви лично да посетите лекуващия гинеколог.

Очакваме Вашия отговор!

С вашия менструален цикъл вероятността за бременност настъпва на 23-31 юли, зачеването на 19 юли и 1 август е малко вероятно, но не може да бъде напълно изключено. Препоръчваме ви да направите ДНК тест, който ще ви позволи да определите вероятността за бащинство на един или друг сексуален партньор с максимална вероятност.

Началото на менструацията е от 15 февруари до 18 февруари, цикъл от 26 дни. Първият скрининг на 05/21/14 сърдечен ритъм 156 удара в минута, CTE 80,1 mm. TVP 2,00 mm, безплатна бета-субединица на hCG: 38,10 IU / L 1,127 MoM. PAPP-A: 5.084 IU / L За този скрининг ми беше даден период от 13 и 6, но това е от датата на първия ден на последната менструация, тоест, съдейки по анализите, тогава менструалният цикъл е приблизително колкото?!

В 21.05 вашата акушерска гестационна възраст е 13 седмици и 4 дни, гестационният период на бременността (от зачеването) е с 2 седмици по-малко и е 11 седмици и 4 дни, което съответства на резултатите от проведените изследвания. Препоръчваме да продължите наблюдението с лекуващия гинеколог, както е планирано..

Помогнете да идентифицирате бащинството. Последната менструация беше от 27.09.2014 г. до 31.09.2014 г., цикълът беше около 28 дни, сношението беше със съпруга й от 7.10 до 12.10, два пъти, веднъж с друг мъж 15.10, каква е вероятността детето да е от съпруга си.

С вашия менструален цикъл фазата на овулация пада на 07-15 октомври, а максималната вероятност за зачеване пада на 10-12 октомври. За съжаление, бременността от 15 октомври не може да бъде напълно изключена, като се има предвид, че този брой също пада във фазата на овулация. Препоръчваме да направите ДНК тест след раждането на бебето.

Обърках датата на полов акт с друг мъж, вместо 15.10, съобщенията се случиха 17.10, какви могат да бъдат последиците от бащинството? Извинете и благодаря предварително

Имайки предвид вашия менструален цикъл, вероятността за зачеване от 17.10 е практически изключена, но надеждно определяне на бащинството е възможно само след ДНК тест.

Здравейте, помогнете моля. Месечните не са редовни. Последните бяха от 08/24 до 08/30, незащитеният полов акт беше 10.10 и 11.10 и 18.10 вече с друг. Гърдите се разболяха на 24.10, веднага тестваха отрицателно. И в 10.30 (седмица по-късно) направих теста - вече положителен резултат. От кого бихте могли да забременеете, моля, кажете ми. Благодаря предварително.

Моля, посочете средната продължителност на менструалния цикъл, тъй като без тази информация не е възможно да се изчисли фазата на овулация и съответно зачеването.

това е цикълът, който имах през последните 3 месеца: май-34 дни, юни-40 дни, юли-30 дни и на 24 август започна последната менструация.

Предвид предоставените данни, бременността с голяма вероятност може да настъпи от 06 до 14 септември. Въпреки това, като се има предвид нередността на менструалния цикъл, тази информация може да не е точна. Можете да определите бащинството с максимална точност след специално проучване - ДНК тест.