Един от верните помощници на нетърпеливите момичета, които мечтаят да разберат за настъпването на зачеването възможно най-рано е Frautest за бременност. Тестовете на тази конкретна популяризирана марка са лесни за закупуване във всяка аптека или супермаркет..

Дали тези мини джаджи са верни и лесни за използване? Какви са техните предимства и недостатъци? Какви отзиви оставят онези жени, които са ги изпитали върху себе си?

Тестови характеристики

Най-измамният тест се произвежда от добре позната немска компания, която произвежда цяла гама продукти не само за определяне на бременността, но и за диагностични мерки с различна степен на сложност: овулация, наличие на бактериални инфекции, диагностика на изтичане на околоплодна течност.

Frautest за бременност определя зачеването, подобно на други устройства от този тип, от наличието на hCG (хорионганадотропин) в урината на човек. От момента, в който оплодената яйцеклетка се прикрепи към маточната кухина, количеството на този хормон започва да се увеличава, което се записва чрез тестове.

Всички устройства от тази марка имат доста висока чувствителност, която е 15 IU. Това означава, че когато нивото на hCG в урината на бременна жена достигне 15 единици, тестът ще покаже наличието на бременност..

Производителят твърди, че надежден резултат може да се получи още 2 дни преди началото на очакваната менструация. В същото време диагностиката може да се извършва по всяко време на деня, въпреки факта, че резултатът, получен сутрин, се счита за по-точен..

Въпреки уверенията на инструкциите, че точността на изследването е 99%, случаите на неверни отговори не са толкова редки. В допълнение, в мрежата можете да намерите рецензии, които казват, че след диагнозата изобщо не е имало ленти на теста.

Въпреки това има много малко подобни негативни твърдения на жените. В повечето случаи неверните или никакви резултати се дължат на следните причини:

 • Нарушаване на експлоатационните правила;
 • Дефектен продукт;
 • Прием на голямо количество течност преди диагностика;
 • Тестът се проведе в изправено положение след контакт с урина;
 • Количеството урина беше недостатъчно за проявата на реагента;
 • Използване на диуретици в навечерието на проучването;
 • Изтекъл тест.

Ето защо, преди да купите, трябва внимателно да прочетете правилата за използване на устройството, да проверите датите на годност. По-добре е да закупите тест за бременност Frautest в големи аптечни вериги или проверени интернет аптеки.

Кой Frautest да изберете

Както вече казахме, най-грешният тест за бременност има няколко вида, които се различават един от друг по ценова категория и диагностичен метод. Всички тестове на тази марка са предназначени за домашна употреба..

Нека разгледаме подробно техния принцип на действие и характеристики..

Express Frautest

Един от най-популярните представители на тази марка. Express Frautest са ленти, импрегнирани с реагент, който реагира на нивото на hCG в урината.

Цената на теста варира от 60 до 80 рубли на лента. Което е много демократично за силно чувствителен тест.

Лентата е допълнително защитена от отрицателни външни влияния чрез запечатана опаковка, която не позволява влагата да премине през нея.

Всяка картонена кутия е снабдена с подробни инструкции, които не само казват как да използвате тест лентата, но и характеризират други диагностични устройства от тази марка..

От едната страна лентата е импрегнирана с реагент, който реагира на нивото на hCG в урината. С тази страна тестът се спуска в контейнер, пълен с урина, до маркираната линия. След това лентата се отстранява и се поставя върху суха хоризонтална повърхност.

Първата трябва да бъде светлата контролна лента. Неговото присъствие показва, че тестът не е дефектен и е в състояние правилно да диагностицира бременността.

Втората ясно видима ивица е знак за настъпилото зачеване. Ако остане бяло, то този път не сте станали майка..

Frautest Double Control

Диагностичната техника за този тест е идентична с предишната. Разликата е, че в една картонена кутия има 2 ленти. Всеки от тях е в херметически затворена чанта.

"Двойна" проверка ви позволява да провеждате изследването два пъти, за да сте сигурни, че резултатът (например, ако втората лента е слабо видима, можете да повторите теста след ден или два).

Между другото, по отношение на разходите е по-изгодно да закупите Double Control. В крайна сметка цената му не надвишава 100 рубли.

Експерт Frautest

Това устройство е по-скъпо от предишните примери. Цената му достига 140 рубли. Но е и много по-удобно за използване..

Този тест е от тип касета, тоест не е необходимо да се потапя в съд с урина.

Тестовият комплект винаги се доставя с пипета, с която няколко капки урина се поставят на мястото, посочено на теста. Остава да бъдете търпеливи и да оцените получения резултат: той ще се появи след 5 минути в специален прозорец.

Комфорт Frautest

Това устройство е най-лесно за използване, тъй като е достатъчно да поставите лентата под струята урина, за да получите резултата. Само 5 минути чакане - и можете да видите резултата от изследването.

Тестът е хигиеничен. Снабден е с пластмасова дръжка от едната страна и лента с чувствителен реагент от другата..

Комфорт Frautest цена - от 140 до 150 рубли.

Ексклузивен Frautest

Това устройство, както и предишното, принадлежи към типа диагностична струя. Тоест, за да се проведе изследване, то се поставя под поток от урина..

Той се различава от аналога си по наличието на защитна капачка, която се използва за затваряне на реагента след изследване.

Този тест за бременност Frau е най-скъпият. В различните региони на Русия цената му варира от 250 до 280 рубли.

Независимо кой тип диагностични тестове на тази марка сте избрали, трябва да се помни, че резултатите от изследването се оценяват в рамките на 10 минути след теста. След това време резултатите са невалидни..

И ако втората лента е едва видима?

В отзивите за Frautest жените често говорят за проявата на леко видима лента, чудейки се дали това означава началото на бременността.

В този случай ситуацията може да бъде двойна. От една страна, ако жената диагностицира на възможно най-ранна дата и нивото на hCG е все още много малко, едва забележима лента наистина може да бъде сигнал за бременност..

От друга страна, някои жени оценяват резултатите много по-късно от предвиденото време. В този случай слабата втора ивица, особено ако е сива, не е признак за началото на зачеването..

Освен това, ако много влага попадне върху Frautest, втората слаба ивица, която се появява, е доказателство за нейното изсъхване, а не реагент. Във всеки случай, ако на вашия тест се появи втора, едва видима лента, диагнозата трябва да се повтори след няколко дни, като се изчака закъснение в менструалния цикъл..

Отзиви за Frautes

Въпреки уверенията на производителите относно високата надеждност на резултатите, прегледите на тестовете за свръхчувствителни фрактури често са противоречиви..

Леля, на 25 години

Разбира се, всички Frautests са много лесни за използване и можете да ги купите във всяка аптека. Но лично Фрау много ме разочарова..

След втория ден от дългоочакваното забавяне купих 5 броя различни най-евтини тестове. Всички те показаха леко забележима втора лента. Разбира се, бях възхитен и отново отидох в аптеката, за да си купя по-скъп тест, който може да покаже ярка лента.

Купена Фрау. В опаковката имаше две ленти наведнъж. Платени около 100 рубли. Беше смаяна от щастие, когато видя втората ярка ивица. След 4 минути тя пребледня, но все още се виждаше ясно.

След още 2 дни реших да използвам втората лента, за да подаря на съпруга си. И тогава се случи чудо! Нямаше призрак, нито лента върху тестото! И след няколко часа започнах менструацията си.

Разбирам, че можех да получа тест за дефекти и всичко това, но вече не му вярвам.

Коментар на сайта myzachatie.ru: най-вероятно говорим за ситуация, когато бременността все още е била там, но е била прекъсната възможно най-рано. Това не е необичайно. Експертите смятат, че това се е случвало на повечето жени поне веднъж в живота им. Най-често прекъсването настъпва много рано, дори преди закъснението на менструацията, и следователно остава незабелязано. Това обикновено се дължи на факта, че зиготата е била „некачествена“. Ако ситуацията е еднократна, това не означава нито безплодие, нито здравословни проблеми. Бременността ще дойде, но този път не.

Валентина, на 26 години

Веднага след сватбата, съпругът ми и аз се справихме с въпроса за размножаването. Но бременността не дойде. И когато започнах сериозно да мисля за пълен преглед, седмица преди менструация, коремът ме боли ужасно.

Отидох на лекар. Оказа се, е, много древна жена, която категорично ми заяви след преглед на стол, че имам рак и уреаплазма. Да кажа, че бях в шок, означава да не кажа нищо.

Когато ридаех, напуснах кабинета им, видях приятел. Тя ми разказа за пристъпите на лудост на този прекрасен лекар и ме посъветва да купя Frautest и след това да отида на ултразвук.

Следвах съвета й и рано сутринта (дори нарочно зададох аларма) хукнах да правя теста. Появи се бледорозова ивица. Дори се страхувах да й дишам! След 3 дни лентата стана малко по-ярка и след седмица с гордост показах на всички 2 ярки ивици!

Страхотен тест. Препоръчайте го на всички.

Джулия, на 28 години

Дългоочакваната бременност беше „изчислена“ чрез 2 теста. Един от тях беше Frautest.

Значи това е. Точно в деня, когато имах първия ден на закъснение, направих тези два теста. Evitest, който между другото е с по-ниска чувствителност, показа втората лента. На същия ден тестовете за hCG разкриват бременност. И Фрау упорито „мълчеше“ още 5 дни! Не препоръчвам!

Светлана, на 21 години

Страхотен тест. Просто и достъпно. Когато реших, че съм бременна (и реших, че е неотменима), веднага си купих тест. Аптеката посъветва Фрау. Не спорих, особено след като чувствителността, посочена на опаковката, ми даде голяма надежда..

Направих всичко според инструкциите, изчаках определеното време - и бях много разстроен: имаше само една лента. Хвърлих теста в кошчето и отидох да скърбя. Но неотменната ми увереност, че съм бременна, ме преследваше. И аз (и изобщо не се срамувам) се качих в кошчето, за да погледна за пореден път омразната лента. И знаете ли какво видях там? Секундата! Да, тя беше слаба, но беше!

На следващия ден, в работното време на аптеката, вече стоях пред фармацевта, за да си купя електронен тест. Да, имах седмица бременност! Същите резултати бяха потвърдени от гинеколог.

Прочетете и кой тест за бременност е по-добър (преглед на различни марки тестове).

Тест за най-мръсна бременност - Отзиви

Отнесени! Ура!

Плюсове: Чувствителен тест, който няма да изневери.

Недостатъци: Докато чаках резултата, почти посивях.

Ревю: Здравейте всички, момичета! Знаете ли, имах бурна история с един герой. Характерът, разбира се, е много положителен от тази страна, но да стана майка на 25-годишна възраст някак не беше включен в плановете ми. По някакъв начин игнорирахме контрацептивите на фона на всепоглъщаща страст и когато в определеното време в критичните дни решихме да закъснеем, параноята покрита - калай. Добре е, че за такъв случай има чувствителни тестове за бременност. Един от най-качествените и на цена... Прочетете повече

Тест за бременност в калъф - спести приятен момент

Плюсове: Прецизен, стилен калъф.

Обратна връзка:. Наскоро разбрах, че съм бременна. Бременността е добре дошла и дългоочаквана. Затова исках максимално да запазя всичко в паметта си. Приятелка разказа как тя, след като родила сина си, спасила всичко, дори теста с две ленти. Аз също реших да направя това. Но не исках да запазвам обичайния тест, лентата в урината (съжалявам) и ми се струва, че бързо ще стане неизползваема. Видях Frautest в калъф в интернет аптеката. Извиква се Frautest exclusive. Мастилено-струен тест. Необходимо е да премахнете капачката на кутията, лентата от поз... Прочетете повече

Базална температура от А до Я

Нашите управляващи са плановици. Опитайте и дайте мнението си! ->

* Скъпи приятели! Да, това е реклама, върти се така!

Frautest - вярвайте или не?

Момичета, изразете мнението си, pzhl. Днес е първият ми ден на забавяне. Искаме да забременеем и се опитваме. Даже показах някои признаци на В, но не им вярвам абсолютно, за да не се превърна в параноя (вижте последната ми графика). Сутринта станах и не можах да устоя - направих Frautest (най-евтината е лента). Изчаках 3 минути. Имам ясна 1 лента. Разстроих се, върнах го в цяла чанта (в която беше запечатана), сложих чантата в козметична торбичка (определено не чаках 5 минути). След 1,5 часа щях да хвърля това тегло в кошчето за боклук. И не знам защо, но реших да погледна още веднъж тестиса... И там видях бледа, но ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА 2-ра ивица! Как ви харесва този трик? Това никога не ми се е случвало досега. Какво трябва да направя: изчакайте 3 дни и накиснете нов тест или след 5 дни отидете на HCG (ако М не започне, разбира се)...

Най-грешен за бременност и неговите разновидности

Когато възнамеряват да си купят тест за бременност, жените рядко разчитат само на съветите на фармацевт в аптека. Любопитните дами питат приятелите си или търсят информация в интернет. Предлагам да научите за тънкостите при избора на тестове за определяне на бременност, като използвате примера на продуктите на немската компания Frautest.

Как работят тестовете за бременност

Седмица след оплождането на яйцето, върху ембриона се образува феталната мембрана, която се нарича хорион. Той предпазва плода през първия триместър, докато се образува плацентата. Хорион произвежда специфичен хормон - човешки хорион гонадотропин (hCG), наличието на който в женската урина показва бременност. Тестът за бременност съдържа вещество, което реагира с hCG в урината. Ако жената не е бременна, на тестера ще има една контролна лента. Дамите в позиция ще видят две ивици, потвърждаващи бременността.

Втората лента при проверка с тест за бременност преди закъснението на менструацията може да е бледа, но да означава положителен резултат

Видове продукти, произведени от Frautest

Немската компания Frautest произвежда диагностични тестове за жени от 1991 г. насам. Тестерите могат да определят:

 • овулацията е денят, когато вероятността за зачеване е по-висока. За тази цел използвайте FRAUTEST Ovulation (Frautest ovulation) или FRAUTEST Planning (Frautest plannin). Пакетът от двата варианта съдържа 5 лентички за еднократна употреба, които реагират на повишаване на концентрацията на лутеинизиращ хормон (LH) в урината, когато яйцеклетката е готова за оплождане. Комплектът Frautest plannin съдържа две допълнителни лентички за откриване на бременност;
 • млечница - гъбична инфекция на лигавицата във влагалището. FRAUTEST candida (Frautest candida) открива наличието на кандидозна гъбичка в слузта, произведена от шийката на матката. Опаковката съдържа лента за реагент за еднократна употреба;
 • бактериална инфекция - вагиноза. Диагностиката FRAUTEST определя наличието на патогенни микроорганизми във влагалището чрез промяна на киселинността на влагалищния секрет. За това се използва уплътнение с реагиращ компонент;
 • изтичане на околоплодна течност. FRAUTEST Amnio е подложка за еднократна употреба с тест лента, която реагира на Ph ниво на вагинална слуз над 5,5. Амниотичната течност има ниво на Ph от 6,5 до 7, а промяната в цвета на лентата с реагенти означава изтичане от феталния пикочен мехур;
 • менопауза (менопауза) - изчезване на плодовитостта. В пременопаузата, която предшества менопаузата, женското тяло намалява производството на естроген и прогестерон, а фоликулостимулиращият хормон (FSH), напротив, активно се синтезира. Менструацията отсъства. Положителното взаимодействие на реагента при FRAUTEST менопауза демонстрира подхода на менопаузата. Опаковката се състои от две ленти с ленти, които се използват с интервал от 2 седмици;
 • бременността е най-популярната продуктова линия на Frautest. Според производителя реагентът с антитела към hCG може да определи успешното зачеване дори преди пропуснати периоди.

По-добре е да закупите тестове за бременност в аптека, където се спазват правилата за тяхното съхранение

Чувствителността на теста е равна на нивото на концентрация на хормон на hCG в урината на жената. 2 седмици след зачеването, нивото на hCG достига 20-100 mIU / ml. Колкото по-ниска е цифрата на етикета на теста (от 15 на 30), толкова по-рано ще покаже бременност.

Таблица: тестове за бременност от Frautest

Име на тестаХарактеристика:ЧувствителностЕфективност 2 дни преди закъснението на менструациятаПолзиРазходите
Frautest Express (Frautest express)Една лента с нанесен реагент се потапя в събраната урина, за да се получат резултати. Запечатаната опаковка предпазва тест лентата от влошаване поради разливи на течности.15 mIU / ml99,9%
 • Ниска цена сред високо чувствителни тестове;
 • използването не изисква специални умения.
От 65 рубли
Двойно управление Frautest (Двойно управление Frautest)Комплект от две ленти ленти експресна версия.15 mIU / ml99,9%
 • Изгодна покупка за тези, които трябва да се уверят, че резултатите от теста са точни;
 • възможността за повторно тестване след известно време.
От 100 рубли
Експерт по измамаКомплект чиния с реактив, контейнер за събиране на урина и пипета. На таблетката има две дупки - за урина и показване на резултата.15 mIU / ml99,9%
 • Комплектът включва съд за течност и пипета в стерилно състояние;
 • максимална близост до лабораторни изследвания.
От 145 рубли
Frautest Comfort (Frautest comfort)Мастилено-струйният тест за бременност представлява реактивна касета с широк връх, за да се осигури хигиенен тест. Не е нужно да събирате урина в буркан.15 mIU / ml99,9%
 • Лесно използване;
 • няма нужда да се събира урина в отделна купа.
От 155 рубли
Frautest Exclusive (Frautest Exclusive)Мастилено-струйната версия със стилен дизайн. Специална капачка предпазва върха след взаимодействието на реагента и урината.15 mIU / ml99,9%Възможността да запазите резултата за спомен в красива опаковка.От 260 рубли

Първият производствен завод на Frautest в Германия е открит през 1991г. Марката дойде в Русия след 8 години - през 1999 година.

https://www.frautest.ru/about/

Недостатъци на продуктите Frautest

Диагностичните тестове на Frautest имат няколко недостатъка:

 • не най-високата чувствителност. В аптеката можете да намерите тестове с чувствителност 10 mIU / ml в същия ценови диапазон. Следователно Frautest ще даде точен резултат по-късно;
 • втората лента обикновено е по-бледа от контролната, което може да накара жените да интерпретират погрешно резултата от теста;
 • вероятността от получаване на фалшиво отрицателни или фалшиво положителни резултати (както всички други тестове). Първите се случват по-често поради преждевременно изследване, когато hCG все още не е достигнала необходимата концентрация в урината или поради голямото количество изпита течност. Също така има покупки на тестове с изтекъл срок. Възможен е грешен положителен тест:
  • в рамките на два месеца след раждането и две седмици след аборт или спонтанен аборт;
  • в присъствието на някои новообразувания в тялото на жената, които произвеждат hCG;
  • в случай на прием на лекарства, съдържащи hCG.

Фотогалерия: опции за тестове за бременност от Frautest

Как да използваме правилно тестовете за бременност

Диагностичните тестове от Frautest са удобни за използване, но изискват спазване на правилата:

 • направете тест за бременност, особено преди забавяне на менструацията, трябва веднага след събуждане сутрин. Към този момент концентрацията на hCG в урината достига максималните си стойности;
 • Не пийте и не приемайте диуретици преди тестване. През нощта също не трябва да пиете много течности, така че сутрешната урина да е по-концентрирана;
 • резултатът от теста може да се счита за надежден само 10 минути след теста. Тогава реакцията на компонентите може да даде невярна информация..

Имайте предвид, че отрицателният резултат от теста все пак ще изисква посещение на лекар, ако периодът ви се забави. И потвърждението за бременност задължава жената да се свърже с предродилна клиника.

 1. Отворете торбата и извадете тест лентата, като държите цветния край.
 2. Потопете тест лентата вертикално в контейнера с урина до линията, посочена със стрелките, за 10 секунди.
 3. Поставете тест лентата върху суха, хоризонтална повърхност.
 4. Оценете резултата след 3-5 минути.

За събиране на урина можете да използвате и наличните в къщата контейнери, но трябва да сте сигурни, че те са чисти и сухи и е по-добре да купите нови в аптеката

Двойният контрол на Frautest се извършва по същия начин като експресния тест, но се препоръчва използването на втората лента след 48 часа.

При тест, извършен два дни по-късно, ивиците стават по-ярки в случай на бременност

 1. Разопаковайте опаковката и извадете тестовата плоча и пипетата.
 2. С помощта на пипета добавете 3-4 капки урина към малкия отвор на таблетката.
 3. Поставете теста хоризонтално на чиста и суха повърхност.
 4. След 3-5 минути резултатът ще бъде видим в голям прозорец на таблета.

Не е трудно да използвате Frautest експерт у дома, към теста са приложени ясни инструкции

 1. Отворете чантата и извадете тестовата касета.
 2. Отстранете защитната капачка.
 3. Поставете пробната част под струята урина за 10 секунди.
 4. Поставете защитната капачка и поставете тестовата касета върху хоризонтална суха повърхност.
 5. Проверете резултата след 3-5 минути.

Frautest Exclusive - същият реактивен тест, но върхът с реагента след уриниране върху него трябва да се затвори със специална капачка.

Видео: инструкции за използване на тестове за бременност Fraute и сравнение на тяхната ефективност

Кой Frautest да изберете

Всеки тест за бременност от линията Frautest има предимство, което ще позволи на жената да направи избор:

 • експресен тест или двоен контрол ще спестят пари със същата ефективност с други продукти на Frautest;
 • двоен контрол помага за двойна проверка на резултата с помощта на един пакет от Frautest;
 • експертът по таблетките Frautest елиминира необходимостта от закупуване на стерилни устройства за теста;
 • струята Frautest може да се използва извън дома, тъй като не е нужно да събирате урина;
 • изключителната версия е подходяща за съхранение в албума за бременност.

Frautest Exclusive предлага допълнителни предимства - стилен модерен дизайн, комфорт и хигиена, но струва около 5 пъти повече от конвенционалните ленти

Сестра ми информира съпруга си за предстоящото бащинство, като му даде изключителен Frautest за рождения му ден с положителен резултат. Защитената версия на теста за бременност е най-подходяща за сервиране в ресторант..

Прегледи на жените за използването на Frautest за определяне на бременност

Преди не използвах често тестове, но след раждането на дете цикълът изчезна и всеки път откривам признаци на бременност и, за да разсея всички съмнения, прибягвам до тестове. Купих Frautest Express. Той е много чувствителен, което означава, че показва надежден резултат. Инструкциите казват, че точността му е 99%. Той никога не ме е лъгал, но ако го направи, ще пренапиша рецензията.

сицилия

https://otzovik.com/review_5368450.html

Вече нямам доверие на Frautest... Мълчах до последно, въпреки че други показаха вече смела линия.

Светлана

https://www.baby.ru/community/view/22621/forum/post/95806687/?page=2#comments

Двойното управление на Frautest е добро, защото за ниска цена получавате 2 индикаторни ленти и можете да пуснете теста два пъти, което е много удобно. Тестът веднага показа една лента, изчаках още 3 минути и отново една. Без да видя втората лента, отидох да приготвя чай. След лека закуска влязох в банята и си спомних, че не съм изхвърлил лентата. И каква беше изненадата ми, когато видях върху него не една, а две ивици! И втората ивица не беше призрачна ивица, но беше ясно видима. Реших да повторя теста вечер. Времето изтече. От началото до 10 минути имах 1 лента. И един час по-късно отново бяха двама. Като цяло беше решено да направим теста отново. И отидох в аптеката за втората опаковка. Направих теста 2 дни по-късно. На първия ден от забавянето. Втората ивица вече се появи през петата минута и беше ясно видима до 10 минути.

Media_Luna

https://ireкоменnd.ru/content/tak-li-khorosh-frautest-double-control-dlya-opredeleniya-beremennosti-yavlyaetsya-li-test-ne

Когато подозирах, че съм в интересна позиция, хукнах в аптеката за тест, без да чакам закъснение, след 5 дни.Закупих най-скъпия наличен - експерт от Frautest за 160 рубли. На таблета ми Frautest се появи много бледа втора ивица. След 5 дни, при многократна употреба на Frautest Expert, втората лента вече беше ярка. Тоест тестът е установил бременността още преди закъснението..

02lilu05

https://otzovik.com/review_2495762.html

Нито веднъж Frautest не ми показа две ярки ивици. Човек винаги е блед

Рибена кост

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/planirovanie_beremennosti/frautest_vashi_otzyvy/?page=3

Frautest може да се извърши дори няколко дни преди менструация, той не бърка с отговора. Има много опции за продажба: от обикновени ленти за ленти до таблет. Най-много ми хареса комфорта - най-скъпият вариант. Има хубав пластмасов калъф, малък прозорец за показване на резултати и удобен накрайник за анализ. Всичко за всичко буквално отнема 1-2 минути. Въпреки високата скорост, отговорът е верен. Цената е доста достъпна, но ако искате нещо по-икономично, тогава можете да вземете Frautest Express или двоен контрол. Ето как научих за дългоочакваната бременност от Frautest, който издаде две мазни ленти)

kira_malinina_89

https://ireкоменnd.ru/content/moi-zapozdalyi-otzyv-pro-test-na-beremennost-pokazhet-vsyu-pravdu

Frautest направи през първия ден на забавянето - нег., На 7-ми - нег., И последният вече на 21 (!) - ден и само той се оказа ясно положителен))))

декабренок

https://www.u-mama.ru/forum/waiting-baby/want-baby/256737/

Разнообразни тестове за измама при бременност позволяват на жените да изберат подходящия тестер за ситуацията. За всеки резултат, получен след 2-3 дни, е по-добре да го проверите отново и да се консултирате с лекар.

Frautest: отзиви, инструкции, приложение, точност

Съвременните аптеки предлагат много различни неща за майките, както и за жените, планиращи бременност. Например тестове за бременност, овулация или изтичане на околоплодна течност. Тези устройства много улесняват живота на съвременните момичета от различни възрасти. В аптеките можете да намерите много компании, които произвеждат подходящите устройства. Например, има добре познат продукт, наречен Frautest. Ще се опитаме да проучим допълнително рецензиите за това. Само тогава всеки ще може да реши дали да купи тестове от Frau или не..

Типове устройства

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е разнообразието от продукти. Въпросът е, че Frautest предлага разнообразие от женски „устройства“. Сред тях са тестовете за бременност и устройства за определяне на овулацията и устройства за определяне на изтичането на околоплодната течност. За това Frautest получава положителни отзиви.

За съжаление, Frau няма много тестове за бременност. Можете да срещнете:

 • ленти с ленти;
 • мастилено-струйни тестове;
 • таблетни "устройства".

Няма електронни Frautest. И този факт разочарова много жени. Освен това лентовите ленти са най-често срещаните. И затова не всеки ще се съгласи да закупи изследваните продукти..

Чувствителност

Какво отличава тестовете за бременност Frautest? Отзивите показват, че клиентите могат да закупят високочувствителни устройства за ранна диагностика на „интересното положение“. Наистина ли е?

Работата е там, че чувствителността на споменатите продукти е 15 Mme / ml. За повечето тестове за бременност това е доста висока цифра. Това означава, че можете да се доверите на Frautest.

Във всеки случай Frautest е получил положителни отзиви за своята чувствителност. Жените твърдят, че е възможно да се определи успешно зачеване с помощта на такива устройства дори преди закъснението на менструацията. За някои точният резултат е показан 4-5 дни преди очакваното месечно!

Наличност на продукта

Какво можете да кажете за продуктите на Frautest като цяло? Това е много добре позната марка, чува се от много момичета. Няма проблеми с наличието на Frau тестове от различни видове.

Работата е там, че подобни "устройства" могат да бъдат закупени в почти всяка аптека. Често фармацевтите не ги поставят на витрини, така че трябва да проверите дали Frautest е на разположение. Отзивите също така подчертават, че няма да има проблеми с поръчването на устройства през Интернет, особено ако закупите тестове за доказани услуги..

В някои градове има недостиг на продукти на Frau. За щастие подобни оплаквания стават все по-рядко срещани..

Цена на устройството

Отзивите на Frautest се смесват. Това се отнася за цялата продуктова линия. Някой е доволен от нея, някой не. Следователно е доста трудно да се прецени качеството на устройствата. Трябва да претеглим всички плюсове и минуси на „женските устройства“.

Според многобройни рецензии Frautest не са най-скъпите продукти за бъдещи майки. Цената на елементите от тази линия е средна.

Например Frautest Express получава положителни отзиви за факта, че една лента с ленти ще струва около 98 рубли. За две производствени единици трябва да платите около 150-200 рубли. Не е много.

За мастиленоструйния тест Frautest ще трябва да платите около 215 рубли. Толкова струва Frautest Comfort. Устройството Frautest Exclusive ще струва 230-250 рубли.

Както вече споменахме, Frau има тестове за овулация и откриване на изтичане на околоплодна течност. В първия случай трябва да платите около 370 рубли. Жената ще получи комплект за тест за овулация, състоящ се от 7 лентички. Много удобно!

Frautest Amnio получава не най-добрите отзиви. Това е тест за откриване на изтичане на околоплодна течност. Мнозина подчертават, че подобни продукти са много скъпи и безполезни. За един такъв тест трябва да платите от 450 рубли и повече. Той отблъсква продуктите!

Как да използвате тестовете за бременност?

Как да използвам закупените устройства? Frautest получи смесени отзиви за използваемостта си. Например лентовите ленти не са много удобни за използване..

За да направите такъв тест у дома, ще ви трябва:

 1. Съберете малко урина в предварително подготвен чист и сух съд. В този случай ще трябва да не пиете много или да уринирате за около 6-8 часа..
 2. Потопете лентата в събрания биологичен материал за 10-15 секунди.
 3. Поставете теста за бременност върху равна повърхност, за да оцените показанията.

Просто, но не много удобно. По същия начин е обичайно да се използват всички тестове за бременност тип ленти..

Frautest под формата на струйни тестове е по-лесен за използване. Просто трябва да замените приемащия край на "устройството" под струята урина за няколко секунди. След това е позволено да се оценят показанията. Бързо, просто и много удобно!

Как да използваме теста за овулация?

Прегледите за бременност на Frautest са както добри, така и не толкова добри. Жените са доволни от наличието на продукти и тяхната цена, но далеч не винаги е удобно за нея да използва.

С "Frau" можете да определите овулацията. Това е най-добрият момент за зачеване на дете! Как да използвам Frautest за овулация? Отзивите показват, че тези устройства се използват по същия начин като тестовете за бременност под формата на лентички. Необходимо е само да го проверите на 10-12-ия ден от менструалния цикъл. Освен това контролните тестове се правят или всеки ден, или през ден..

Инструкции за употреба на Frautest Amnio

В цялата линия на Frau най-голямото недоволство е причинено от тестовете за "изтичане на вода". Те, както вече споменахме, се наричат ​​безполезни и скъпи подложки. Само едно тестово устройство на опаковка.

Трябва да се използва, както следва:

 1. Разопаковайте „устройството“.
 2. Прилепете подложката към бельото. А именно гащи. Това трябва да се направи, така че жълтата обвивка да е близо до входа на влагалището.
 3. Носете теста като нормална подложка.
 4. Извадете „устройството“ от бельото, след като се напълни.

Сега какво? Погледнете уплътнението. Ако върху него има сини или зелени петна, водата ще изтече. В противен случай описаното явление не съществува..

Заключение

Проучихме отзиви от Frautest. Тези продукти се търсят добре, но не са най-популярни в Русия. Точността на тестовете за бременност за такива продукти често е приятна, както и тестовете за овулация. Frautest Amnio обаче разочарова.

Трябва ли изобщо да купувате изучените тестове? Да, ако жената е готова да им се довери. Frautest не е тест за чудо, той е най-често срещаната линия устройства за домашна диагностика на „интересна позиция“. Тя може да греши или да покаже най-точния резултат..

Препоръчително е да не правите Frautest за бременност, докато периодът ви не се забави. Производителят твърди, че продуктите му помагат да се определи „интересното положение“ 1-2 дни преди менструация, но в действителност това не винаги е така. Ще трябва да имате търпение, за да получите най-точната информация..

Според някои отзиви най-мрачните тестове за овулация са помогнали на жените при планирането на бременност. Именно тези продукти помогнаха да се „улови“ благоприятното време на зачеването. Това означава, че обещанията на Фрау не са празна фраза.!

Frautest Express отзиви

Frautest Express отзиви

 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед
 • Оплачете се за прегледа
 • Споделете отзив
 • Страница за преглед

Вижте също

ИЗПИТВАНЕ ЗА ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

ТЕСТ ЗА ЛЕСНА БРЕМЕННОСТ

ИЗПИТВАНЕ ЗА ЯСНО ПЛЮС ПЛЮС ЗА БРЕМЕННОСТ

ЯСЕН ЦИФРОВ ЦИФРОВ ЦИФРОВ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

Комфортен комфорт

ЕКСПЕРТ НА ФРАУСТ

Инструкция Frautest Express

Frautest EXPRESS е английска дума, която е добре разпозната и разбираема за руски човек, отразяваща и подчертаваща лозунга „БЪРЗО, ПРОСТО, НАДЕЖДНО“. FRAUTEST тестовете за бременност са силно чувствителни, благодарение на които точността на резултатите от теста е повече от 99%.

Тестването може да се направи по всяко време на деня, започвайки от първия ден на пропуснатата Ви менструация. Въпреки това, концентрацията на hCG в сутрешната урина е максимална, поради което в ранните етапи на забавянето се препоръчва тестване сутрин. Преди тестване трябва да се избягва прекомерният прием на течности и диуретици.

Отворете индивидуалната торбичка и извадете тест лентата Frautest до цветния край.
Потопете тест лентата вертикално в съд с урина до стрелката върху.

Тест за бременност FRAUTEST

 • 20 април 2017
 • 18 798 преглеждания
 • Други снимки на Лейсан Илфатовна

Здравейте. Лъжете Frautesty?

Снимка информация FRAUTEST тест за бременност

Препоръчани коментари

Присъединете се към нашите дискусии!

Трябва да сте потребител, за да публикувате коментар.

Създай профил

Регистрирайте се, за да получите акаунт. Просто е!

Да вляза

Вече е регистриран? Влезте тук.

За сайта

Бързи връзки

 • За сайта
 • Нашите автори
 • Помощ за сайта
 • Реклама

Популярни секции

 • Форум за планиране на бременността
 • Графики на базалната температура
 • Библиотека за репродуктивно здраве
 • Отзиви за клиники за лекари
 • Комуникация в клубове за PDR

Материалите, публикувани на нашия уебсайт, са с информационна цел и са предназначени за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински съвет. Определянето на диагнозата и избора на метод на лечение остава изключителната прерогатива на лекуващия ви лекар!

Експресен тест за бременност

Frautest express 49 отзиви за тест за бременност

Не всички аптеки продават

Бързи резултати, висока точност, опаковка и цена

Не показва бременност

Ярки красиви ивици, без реагент, цена

Резултатът е моментален, цена, качество

Показва бързо, много точно.

Показва невалидна информация

Точни показатели, цена

Качество, наличност, лекота на използване

Надежден ясен, поразителен резултат.

 • "Обратно
 • 1 от 5
 • Напред "
 • До края
Интересно
Otzovik препоръчва
Ами сега! Изисква се регистрация!

Извинете, но някои от функциите на нашия сайт са достъпни само за регистрирани потребители. Между другото, това отнема само 15 секунди.

Можем да прехвърлим вашия акаунт от otzovik.com и да го адаптираме за удобно използване на нашия уебсайт.

Между другото, това отнема само 30 секунди.

Frautest: отзиви, инструкции, приложение, точност

Съвременните аптеки предлагат много различни неща за майките, както и за жените, планиращи бременност. Например тестове за бременност, овулация или изтичане на околоплодна течност. Тези устройства много улесняват живота на съвременните момичета от различни възрасти. В аптеките можете да намерите много компании, които произвеждат подходящите устройства. Например, има добре познат продукт, наречен Frautest. Ще се опитаме да проучим допълнително рецензиите за това. Само тогава всеки ще може да реши дали да купи тестове от Frau или не..

Типове устройства

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е разнообразието от продукти. Въпросът е, че Frautest предлага разнообразие от дамски „устройства“. Сред тях са тестовете за бременност и устройства за определяне на овулацията и устройства за определяне на изтичането на околоплодната течност. За това Frautest получава положителни отзиви.

За съжаление, Frau няма твърде много тестове за бременност. Можете да срещнете:

 • ленти с ленти;
 • мастилено-струйни тестове;
 • таблетни "устройства".

Няма електронни Frautest. И този факт разочарова много жени. Освен това лентовите ленти са най-често срещаните. И затова не всеки ще се съгласи да закупи изследваните продукти..

Ако втората лента е едва видима - какво означава това

Когато правите домашна диагностика, тест лентата може да покаже бледорозова втора лента. Това кара много момичета да изпадат в паника, защото става неясно дали е настъпило оплождане или не. Какво означава това?

На първо място, важно е да запомните, че слабият показател не винаги е гаранция за 100% зачеване. Такива неверни резултати могат да бъдат резултат от неправилна употреба на устройството. Ето защо производителите и гинеколозите предупреждават бъдещите майки, че преди употреба трябва внимателно да проучите инструкциите, за да направите всичко правилно..

Ако се появи 2-рата сива линия, това само показва, че реагентът започва да изсъхва. Най-често това може да се проследи, ако на лентата е попаднало много течност..

В ранните етапи на бременността нивото на hCG може да бъде минимално, поради което се получават фалшиви диагностични резултати. Освен това са важни лекарствата, които приема жената..

Ако те съдържат този хормон, тогава лентата може да покаже слаба втора линия, което показва ниско съдържание на хорион гонадотропин в урината. Следователно, за да разберете дали зачеването наистина се е случило, трябва да отидете на гинеколог за преглед или да направите втора домашна диагноза след 2 дни.

Чувствителност

Какво отличава тестовете за бременност Frautest? Отзивите показват, че клиентите могат да закупят високочувствителни устройства за ранна диагностика на „интересното положение“. Наистина ли е?

Работата е там, че чувствителността на споменатите продукти е 15 Mme / ml. За повечето тестове за бременност това е доста висока цифра. Това означава, че можете да се доверите на Frautest.

Във всеки случай Frautest е получил положителни отзиви за своята чувствителност. Жените твърдят, че е възможно да се определи успешно зачеване с помощта на такива устройства дори преди закъснението на менструацията. За някои точният резултат е показан 4-5 дни преди очакваното месечно!

Отзиви за Frautes

Въпреки уверенията на производителите относно високата надеждност на резултатите, прегледите на тестовете за свръхчувствителни фрактури често са противоречиви..

Леля, на 25 години

Разбира се, всички Frautests са много лесни за използване и можете да ги купите във всяка аптека. Но лично Фрау много ме разочарова..

След втория ден от дългоочакваното забавяне купих 5 броя различни най-евтини тестове. Всички те показаха леко забележима втора лента. Разбира се, бях възхитен и отново отидох в аптеката, за да си купя по-скъп тест, който може да покаже ярка лента.

Купена Фрау. В опаковката имаше две ленти наведнъж. Платени около 100 рубли. Беше смаяна от щастие, когато видя втората ярка ивица. След 4 минути тя пребледня, но все още се виждаше ясно.

След още 2 дни реших да използвам втората лента, за да подаря на съпруга си. И тогава се случи чудо! Нямаше призрак, нито лента върху тестото! И след няколко часа започнах менструацията си.

Разбирам, че можех да получа тест за дефекти и всичко това, но вече не му вярвам.

Коментар на сайта myzachatie.ru: най-вероятно говорим за ситуация, когато бременността все още е била там, но е била прекъсната възможно най-рано. Това не е необичайно. Експертите смятат, че това се е случвало на повечето жени поне веднъж в живота им. Най-често прекъсването настъпва много рано, дори преди закъснението на менструацията, и следователно остава незабелязано. Това обикновено се дължи на факта, че зиготата е била „некачествена“. Ако ситуацията е еднократна, това не означава нито безплодие, нито здравословни проблеми. Бременността ще дойде, но този път не.

Валентина, на 26 години

Веднага след сватбата, съпругът ми и аз се справихме с въпроса за размножаването. Но бременността не дойде. И когато започнах сериозно да мисля за пълен преглед, седмица преди менструация, коремът ме боли ужасно.

Отидох на лекар. Оказа се, е, много древна жена, която категорично ми заяви след преглед на стол, че имам рак и уреаплазма. Да кажа, че бях в шок, означава да не кажа нищо.

Когато ридаех, напуснах кабинета им, видях приятел. Тя ми разказа за пристъпите на лудост на този прекрасен лекар и ме посъветва да купя Frautest и след това да отида на ултразвук.

Следвах съвета й и рано сутринта (дори нарочно зададох аларма) хукнах да правя теста. Появи се бледорозова ивица. Дори се страхувах да й дишам! След 3 дни лентата стана малко по-ярка и след седмица с гордост показах на всички 2 ярки ивици!

Страхотен тест. Препоръчайте го на всички.

Наличност на продукта

Какво можете да кажете за продуктите на Frautest като цяло? Това е много добре позната марка, чува се от много момичета. Няма проблеми с наличието на Frau тестове от различни видове.

Въпросът е, че подобни "устройства" могат да бъдат закупени в почти всяка аптека. Често фармацевтите не ги поставят на витрини, така че трябва да проверите дали Frautest е на разположение. Отзивите също така подчертават, че няма да има проблеми с поръчването на устройства през Интернет, особено ако закупите тестове за доказани услуги..

В някои градове има недостиг на продукти на Frau. За щастие подобни оплаквания стават все по-рядко срещани..

Цена на устройството

Отзивите на Frautest се смесват. Това се отнася за цялата продуктова линия. Някой е доволен от нея, някой не. Следователно е доста трудно да се прецени качеството на устройствата. Трябва да претеглим всички плюсове и минуси на „женските устройства“.

Според многобройни рецензии Frautest не са най-скъпите продукти за бъдещи майки. Цената на елементите от тази линия е средна.

Например Frautest Express получава положителни отзиви за факта, че една лента с ленти ще струва около 98 рубли. За две производствени единици трябва да платите около 150-200 рубли. Не е много.

За мастиленоструйния тест Frautest ще трябва да платите около 215 рубли. Ето колко струва Frautest Comfort. Устройството Frautest Exclusive ще струва 230-250 рубли.

Както вече споменахме, Frau има тестове за овулация и откриване на изтичане на околоплодна течност. В първия случай трябва да платите около 370 рубли. Жената ще получи комплект за тест за овулация, състоящ се от 7 лентички. Много удобно!

Frautest Amnio получава не най-добрите отзиви. Това е тест за откриване на изтичане на околоплодна течност. Мнозина подчертават, че подобни продукти са много скъпи и безполезни. За един такъв тест трябва да платите от 450 рубли и повече. Той отблъсква продуктите!

Как да използвате тестовете за бременност?

Как да използвам закупените устройства? Frautest получи смесени отзиви за използваемостта си. Например лентовите ленти не са много удобни за използване..

За да направите такъв тест у дома, ще ви трябва:

 1. Съберете малко урина в предварително подготвен чист и сух съд. В този случай ще трябва да не пиете много или да уринирате за около 6-8 часа..
 2. Потопете лентата в събрания биологичен материал за 10-15 секунди.
 3. Поставете теста за бременност върху равна повърхност, за да оцените показанията.

Просто, но не много удобно. По същия начин е обичайно да се използват всички тестове за бременност тип ленти..

Frautest е по-лесен за използване под формата на струйни тестове. Трябва само да замените приемащия край на "устройството" под струята урина за няколко секунди. След това е позволено да се оценят показанията. Бързо, просто и много удобно!

Декодиране на резултатите

Всеки резултат се интерпретира по следния начин:

 • бременност: Положителният отговор на Frautest - две отделни червени или розови ивици,
 • без зачеване (99% вероятност): едната ясна червена ивица, втората е напълно невидима,
 • грешка в изследването: размазани, бледи, прекъснати линии, трудност при оценката,
 • лошо качество, изтекъл тест: няма контролна лента.

Когато използвате Frautest, не е изключен фалшиво положителен или фалшиво отрицателен отговор. Той може да прави грешки в такива ситуации:

 • нощта преди тестването се изпи много вода, взе се диуретик,
 • туморни процеси в организма,
 • терапия с hCG лекарства (Pregnil, Horagon и др.),
 • аборт,
 • патология на бъбреците, кръвоносните съдове, сърцето.

Смята се, че появата на бледа или слаба втора лента (виж снимката) показва извънматочна бременност. Погрешно е: Frautest за бременност, като всеки от неговите аналози, записва само факта на зачеването (положителен отговор е ясна двойна лента). Изключение прави тестът INEXSCREEN, който може да се използва за определяне на рисковете от необичайна бременност. По време на ултразвука може да се получи най-надеждната и пълна информация.

Как да използваме теста за овулация?

Прегледите за бременност на Frautest са както добри, така и не толкова добри. Жените са доволни от наличието на продукти и тяхната цена, но далеч не винаги е удобно за нея да използва.

С помощта на "Frau" можете да определите овулацията. Това е най-добрият момент за зачеване на дете! Как да използвам Frautest за овулация? Отзивите показват, че тези устройства се използват по същия начин като тестовете за бременност под формата на лентички. Необходимо е само да го проверите на 10-12-ия ден от менструалния цикъл. Освен това контролните тестове се правят или всеки ден, или през ден..

5-6 дни след зачеването

На този етап от развитието на медицината и гинекологията е малко вероятно да е възможно да се научи за началото на нов живот 5-6 дни след зачеването. Тъй като хормонът hCG, от който се ръководят всички тестове, се освобождава само след като ембрионът се е прикрепил към лигавицата на матката и започне да получава хранене от кръвоносните съдове на майка си. И този вълнуващ процес се извършва не по-рано от 5 дни след образуването на зиготата. И най-често на 7-мия ден, или дори на 10-ия. С цикъл от 30 дни - на двадесет и седмия или тридесетия ден, с цикъл от 25 дни - на двадесет и четвъртия ден и с цикъл от 26 дни - на двадесет и третия или двадесет и шестия ден.

Тоест, докато всички тестове се основават на откриването на гонадотропин, не си струва да се търси в кръвта и урината на жената, преди да се появи и улавянето на втората лента не си струва..

Инструкции за употреба на Frautest Amnio

В цялата линия на Frau най-голямото недоволство е причинено от тестовете за "изтичане на вода". Те, както вече споменахме, се наричат ​​безполезни и скъпи подложки. Само едно тестово устройство на опаковка.

Трябва да се използва, както следва:

 1. Разопаковайте „устройството“.
 2. Прилепете подложката към бельото. А именно гащи. Това трябва да се направи, така че жълтата обвивка да е близо до входа на влагалището.
 3. Носете теста като нормална подложка.
 4. Извадете „устройството“ от бельото, след като се напълни.

Сега какво? Погледнете уплътнението. Ако върху него има сини или зелени петна, водата ще изтече. В противен случай описаното явление не съществува..