Бременността е моментът, който мнозина чакат. Понякога жените се страхуват да забременеят. Във всеки случай е обичайно да се използват специализирани тестове за бременност за домашна диагностика. Evitest е производител на съответните устройства. След това ще се опитаме да разберем колко добри са те. Трябва ли да ги купите? Кои тестове от Evitest са най-популярни? След като разбра всичко това, всяко момиче ще може много бързо да определи дали е бременна у дома..

Кратко описание

Тест за бременност "Тест Evie" е линия от специализирани устройства за ранна диагностика на бременността. Те могат да се използват от момичета от различни възрасти. Само след няколко минути ще бъде възможно да се разбере дали в цикъла е имало успешно зачеване или не..

Различна чувствителност може да се види при теста за бременност Evitest. То ще определи колко рано човек ще може да идентифицира „интересна позиция“. Като цяло "Evitest" не се различава много от своите колеги, така че по-нататък ще разгледаме ключовите моменти за качеството на продукта.

Сортове

Инструкциите за използване на тестове за бременност Evitest варират. Това се дължи на факта, че съвременните диагностични устройства се различават.

Evitest има:

 • мастилено-струен;
 • електронни;
 • таблетка;
 • ленти ленти.

Всички тези тестове имат различна цена, чувствителност, качество и външен вид. Ето защо по-долу ще говорим за всички тези видове устройства. Какво да търсите първо?

Най-прости тестове: как да използвате

„Evi test plus“ е името на лентите за ленти Evitest. Това са най-простите устройства за ранна диагностика на бременността. Как да ги използвам?

Момичетата отбелязват, че лентовите ленти Evitest не са най-удобните устройства, но все още се търсят. За да направите тест, трябва:

 1. Съберете урината в стерилен буркан.
 2. Спуснете лентата до референтната марка в събрания биоматериал.
 3. Изчакайте 5 секунди.
 4. Поставете лентата на суха повърхност.

Можете да оцените показателите за 5 минути, но не по-късно от 20 минути след проверката. Само при подобни обстоятелства диагнозата ще бъде ефективна..

Важно: Тестовете Evitest Plus обикновено имат две ленти. Това позволява повторна диагностика след няколко дни..

Таблетки: как да ги използвате

Но това е само началото. Лентите с ленти в линията на тестовете за бременност се считат за най-простите и примитивни устройства. Ето защо производителите на съответните „устройства“ разработват по-удобни, универсални и висококачествени тестове за бременност. "Тестът на Evie" не прави изключение.

Вторият тип диагностично устройство са таблетките. Те са малко устройство с няколко прозореца: за получаване на урина, както и за показване на резултата от теста.

Evitest Proof, въпреки представянето си, не печели най-добрите отзиви. Момичетата казват, че е неудобно да го използвате.

Работата е там, че за да извършите диагностика у дома, имате нужда от:

 1. Пикайте в контейнера, доставен с тестото.
 2. Капката малко урина.
 3. Капнете събрания биологичен материал върху приемния прозорец на таблетката.

Това е всичко. Резултатът, както и в предишния случай, се оценява за няколко минути. На теста за бременност Evitest е посочено, че в първите дни на закъснението таблетката ще помогне да се определи „интересното положение“. Така е? Ще говорим за това по-късно..

Мастилено-струен тест

Друга възможност за развитие на събитията е диагностиката с помощта на струйни тестове. Evitest Perfect е един от тях.

Използването на такова устройство е повече от лесно. Достатъчно е да разопаковате "устройството" и след това да го замените за няколко секунди под струята урина. След няколко минути можете да видите резултата от извършената диагностика. Тестът за бременност Evitest ще покаже една или две ленти. Вторият случай е "интересна позиция" на момиче.

Жените казват, че мастиленоструйните тестове Evitest са много търсени. Те са достъпни и удобни. По време на диагнозата не са необходими излишни манипулации, което значително улеснява живота.

Цифрови тестове

"Evitest" е тест за бременност, за който са чували много съвременни момичета. Основното нещо е да разберете колко добри са тези продукти, защото никой не иска да се сблъска с фалшиви диагностични резултати. Това може да доведе до редица сериозни негативни последици..

Има електронни тестове за бременност "Evitest". Те ви позволяват да видите не само съществуването на „интересна ситуация“, но и нейния срок. Много удобно! Електронните тестове от всички производствени компании се считат за най-точни и чувствителни.

Evitest обещава да определи "интересното положение" 5 дни преди пропуснатия период с 99% вероятност. За да направите домашна проверка, всичко, което трябва да направите, е да нанесете малко сутрешна урина в приемащия край на теста. Някои хора използват това „устройство“ като мастилено-струйно устройство, а някой като лента-лента. Основното е, че резултатът ще бъде показан почти веднага..

Инструкциите за използване на тестове за бременност Evitest са подредени. Както можете да видите, като цяло използването на съответните устройства не се различава от използването на продуктите на конкурентите. Основното нещо е да вземете решение за вида тест за бременност.

Evitest често се оплаква заради цената на продукта. Лентите с ленти струват около 250 рубли за 2 броя, таблет - 240-260, тестът с струя ще струва 350 рубли. Електронните устройства за домашна диагностика на бременността се считат за най-скъпите. Evitest има такива устройства струват около 400-500 рубли..

Това далеч не са най-скъпите продукти, но и те не могат да бъдат наречени евтини. Поради това мнозина не се спират на тестове за бременност Evitest. Винаги можете да намерите по-евтин аналог.

Наличност

Но струва ли си да го направите? Тестовете за бременност Evitest показват, че всички тези продукти ви позволяват точно да определите „интересното положение“. Освен това все повече момичета купуват точно такива устройства за домашна диагностика на бременността..

Защо? Поради наличността. Evitest е достъпен и популярен продукт. Мастилено-струйните тестове на тази компания се продават не само в аптеките, но и в супермаркетите. Плочите и лентите също се получават лесно.

Но електронните тестове все още не се намират във всички региони. Следователно те не са много популярни. Независимо от това, момичетата, които са виждали цифровия Evitest, се опитват да придобият точно такива устройства..

Чувствителност

Тестовете за бременност Evitest са много чести. Но колко точни са тези устройства?

За съжаление никой не може да каже еднозначно, че продуктите на Evitest са много точни. Както вече споменахме, чувствителността на съвременните устройства за диагностика на „интересното положение“ у дома може да бъде различна. И Evitest не прави изключение.

Обикновено лентовите ленти имат чувствителност 25 Mme / ml, таблетките и мастилено-струйните устройства - 20 Mme / ml. Най-чувствителни и точни са цифровите тестове "Evitest". Те имат чувствителност 10 Mme / ml. Това е достатъчно, за да се определи „интересното положение“ с максимална точност дори преди критичните дни да се забавят..

Точност на четене

В инструкциите за тестовете за бременност Evie производителят посочва, че продуктите му бързо и точно откриват бременност. Понякога дори преди закъснението. Но дали наистина е така?

Не точно. За съжаление момичетата доста често се оплакват от точността на показанията, получени с помощта на Evitest. Някои виждат фалшиво положително, а други фалшиво отрицателно. За някои по време на бременност тестът показва една лента или „призрак“. И някой е изправен пред факта, че при липса на "интересна позиция" съответното устройство показва 2 ясни линии.

Въпреки това човек не може да се застрахова срещу подобни инциденти. Хроничните заболявания, бракът на устройството и нарушаването на процедурата за проверка на бременността на момиче могат да доведат до фалшиви показания..

Следвайки инструкциите по-горе и закупувайки таблет или мастилено-струен Evitest, можете да сведете до фалшиви показания до минимум. Това означава, че продуктите наистина имат доверие!

Преди закъснението

На тестовете за бременност Evitest често можете да видите надпис „Помага за определяне на бременността преди забавяне“. Заслужава ли си да се вярва на подобни твърдения? Или това е просто маркетингов трик?

Обикновено е проблематично да се определи „точката на интерес“, преди да се забавят критичните дни. Това се дължи на недостатъчните нива на hCG, хормон, отделян само по време на бременност. Нито един съвременен тест за бременност не може да се справи с тази задача. Включително Evitest.

Това не означава, че жените са измамени. За някои Evitest всъщност се оказа положителен, когато забременеят няколко дни преди пропуснатия период. Но това може да се счита за рядко изключение..

Не си струва да разчитате на факта, че Evitest за бременност (инструкциите за правилното му използване са представени по-рано) ще покаже точен резултат преди отлагането на критичните дни. Но след менструация, която не е дошла навреме, можете да опитате да проверите за „интересна позиция“ с помощта на Evitest. Най-вероятно ще бъде точно.

Ако се появи „призрак“

Някои се чудят как да тълкуват „призрак“ на Evitest. Това е размита, едва забележима втора линия. Все по-често се среща при съвременните момичета..

"Ghost" е неопределен показател. Той може да показва бременност или просто да показва наличието на реагент в теста. В Evitest подобни инциденти не са толкова редки..

Ако едно момиче е видяло „призрак“ на съответното устройство, препоръчително е просто да изчакате и да проверите след няколко дни. Ако тестът отново покаже неточен резултат, трябва или да се консултирате с гинеколог, или да диагностицирате с други тестове за бременност. Например от „Cliable“.

Външен вид

Тест за бременност "Evitest" радва много жени. Това обикновено са момичета, които могат да бъдат търпеливи и да изчакат, докато периодът им се забави. Още по-добре е, ако диагностиката се извършва 4-5 дни след очаквания ден на менструацията..

Външно продуктите на Evitest са приятни за окото. Без излишни или крещящи елементи. От естетическа гледна точка продуктите са направени много спретнато, но по стил отстъпват на основния си конкурент - "Cliable".

Резултат

"Evitest Plus" - тестове, които са много търсени. Освен това всички продукти на Evitest са популярни и широко разпространени в Русия. Трябва ли да го купя?

Отговорът на този въпрос е оставен на преценката на всяка отделна жена. Някои са готови да похарчат пари за Evitest, докато други търсят по-евтини алтернативи..

От горното следва, че Evitest е продукт, който се различава малко от своите конкуренти. Не се откроява нито по цена, нито по качество. Да, тези тестове за бременност са по-добри от евтините аналози като "Bee Shur", но те не трябва да се считат за идеални.

Освен това Evitest може да покаже неточни резултати, особено ако домашната диагностика се извършва рано и с увреждания. При такива обстоятелства е невъзможно да се говори за точни показания..

Ако жената не е доволна от резултатите от теста, тя винаги може да смени производителя или да се консултира с гинеколог. Само лекар специалист, въз основа на кръвен тест за hCG, анамнеза и ултразвуково сканиране, ще може да направи заключение относно бременността или нейната липса.

Evitest тестове за бременност

„Тест за бременност“ - виждате тази фраза и сърцето ви подскача. Някой си спомня за бременността си, а някой само се надява да види там две заветни ленти (или една, но също така и скъпа).

 1. Тестове за бременност Evitest
 2. Видове тестове
 3. Как работи
 4. Как работи тестът
 5. Кога да се направи
 6. Как да се направи
 7. Когато тестът за бременност може да покаже неправилен резултат
 8. Митове за тестовете за бременност
  1. Свръхчувствителни тестове
  2. Определяне на бременност с тест за овулация
  3. Тестът за бременност няма да покаже извънматочна бременност
 9. Резултати от теста за бременност

По един или друг начин, почти всеки от нас трябва да се справи с тестовете за бременност поне веднъж през живота си. И една от най-популярните марки, на които се доверяват жените, е тестовете за бременност Evitest. Защо жените избират тези тестове за бременност и как работят тези мини-лаборатории като цяло - прочетете нататък.

Тестове за бременност Evitest

Сред огромния брой тестове за бременност има любими и, разбира се, Evitest е такъв представител. Тестът за бременност Evitest се произвежда от немската компания HELM Pharmaceuticals Gmbh, той има чувствителност 20mME / ml, подходящ е за откриване на бременност в първия ден на закъснение и има богата продуктова линия - от прости тест ленти до елегантни устройства, които могат да бъдат представени като приятен „подарък“ съпруг.

Видове тестове

 • Evitest One е тест лента за точни и бързи резултати. Необходимо е предварително събиране на урина (контейнерът не е включен в комплекта).
 • Evitest Plus е набор от две тест ленти, което прави възможно потвърждаването на резултата след няколко дни. Тази опаковка е по-изгодна за цената на едно тесто. За тестване е необходимо събиране на урина.
 • Evitest Proof - касетен тест: истинска мини-лаборатория във вашия дом. Оборудван с пипета, която използвате за вливане на урина в прозореца на материала. Осигурява най-точния резултат.
 • Evitest Perfect е красив и удобен мастилено-струен тест, без да е необходимо да се събира урина: просто трябва да поставите устройството под потока.
 • Evitest е един от най-продаваните тестове за бременност и това е разбираемо: продава се в почти всяка аптека и на касата в супермаркетите, което увеличава наличността му за клиентите..

Как работи

Принципът на действие на всички тестове е един и същ: те определят наличието в урината на специално вещество - хормон на бременността или хорион гонадотропин (съкратено като hCG). Нивото му се измерва в международни единици на милилитър (mMu / ml). Тъканта на ембриона (хорион) започва да произвежда този хормон още на шестия до осмия ден след оплождането на яйцеклетката. В края на първия триместър концентрацията му се увеличава няколко хиляди пъти и след това започва да намалява. Тази информация е необходима, за да се разбере кога е най-добре да се направи тестът..

Нивото на hCG се удвоява всеки ден. Тоест, на 7 ден след овулацията (обикновено се случва в средата на менструалния цикъл, на 14 ден), когато оплодената яйцеклетка вече се е прикрепила към маточната стена, концентрацията на hCG е 2 mMU / ml (международни единици на ml), на На 8-мия ден той ще бъде 4 mMU / ml, а вдругиден, на 9-ия ден, ще бъде 8 mMU / ml. И тъй като повечето от аптечните тестове имат чувствителност 20-25 mMU / ml, тогава тестът естествено ще бъде празен. За да може тестът да покаже поне бледа, но толкова важна втора лента, трябва да изчакате 7-10 дни след овулацията: в този интервал ще бъде разположен първият ден от закъснението при следващата менструация.

Имайте предвид, че често овулацията понякога „ходи“ в една или друга посока. Следователно домашните тестове може да не показват надежден резултат поради ниската концентрация на хормона в урината или, напротив, да го покажат малко по-рано от забавянето..

Как работи тестът

Всички тестове за бременност, включително тестове за бременност Evitest, независимо от вида, са подредени по един и същи начин: те определят наличието или отсъствието на бременност по метода на имунохроматографията. Тоест, когато урината, съдържаща hCG, взаимодейства с реагент, съдържащ антитела към hCG, с багрило, антитялото реагира и оцветява под формата на червена лента.

И в контролната зона на теста се появява лента, причинена от освобождаването на багрилото, когато капки урина достигнат до него. Скоростта на реакцията е средно 5 минути. Ако след 5 минути лентата не се появи, значи няма бременност, съответно. Струва си да изчакате резултата не повече от 10 минути: след това време тестът става неинформативен поради изпаряването на течността от теста. Чували ли сте истории, че сутрин някой е правил тест, резултатът е бил отрицателен, а след това вечерта, забелязвайки го в кошчето, е открил бледа втора лента? И така: резултатът от теста се оценява тук и сега, не по-късно от 10 минути след него.

Кога да се направи

За да може тестът за бременност да покаже желания резултат, е необходимо нивото на hCG в урината да е достатъчно, за да го запише тестът, а именно 20-25 mMU / ml. Това ниво - със стандартен цикъл от 28 дни, с овулация на 14-ия ден от началото на менструацията - се постига в първия ден на забавената менструация.

В този случай трябва да знаете, че концентрацията на hCG в кръвта е малко по-висока, отколкото в урината, следователно кръвен тест винаги е по-точен от стандартния тест за бременност, по-рано може да показва наличието или липсата на бременност.

Как да се направи

В ранните етапи най-доброто време за определяне на бременност с помощта на тест е сутрин, веднага след ставане, тъй като именно през нощта концентрацията на хормон на hCG в урината е максимална (предния ден е по-добре да не се пие много течност, за да не се ходи до тоалетната през нощта). В зависимост от вида на теста може да се наложи контейнер за събиране на урина (закупете пробен буркан в аптеката), където свалете теста до определената марка за няколко секунди, или ще трябва да уринирате върху тестовия пробоотборник, като го поставите под потока урина. След това тестът трябва да се постави на равна повърхност и след времето, посочено в инструкциите, да се оцени резултатът:

 • Две ивици - положителни
 • Една лента е отрицателна
 • Наличието на тест лентата на грешното място или липсата на контролната лента е грешка

В случай на положителен резултат (поздравления!), Трябва да посетите гинеколога възможно най-скоро и да следвате неговите допълнителни инструкции.

При отрицателен резултат и продължително забавяне на следващата менструация се препоръчва да се повтори теста след няколко дни, а също така да се посети гинеколог, за да се определят причините за забавянето.

Ако резултатът е неправилен, тестът трябва да се направи отново.

Ако периодът ви се забави повече от седмица, тестът може да се извърши по всяко време на деня. Предпоставка: не уринирайте два часа преди теста и не пийте големи количества течност.

Когато тестът за бременност може да покаже неправилен резултат

 • Тестът се прави твърде рано и нивото на hCG все още е ниско.

Решение: Изчакайте закъснението и повторете теста след няколко дни.

 • Тестът е направен неправилно: преекспонирали сте го в контейнер с урина или сте го извадили твърде бързо и не е било достатъчно за реакция.

Решение: Следвайте инструкциите ясно и не се занимавайте с любителски дейности.

 • Приемате хормонални лекарства за стимулиране на овулацията (инжекции на HCG и др.). Тестът може да е фалшиво положителен.

Решение: не бързайте да правите теста: като правило, със закъснение, hCG, получен отвън, вече ще напусне тялото и на негово място ще бъде вашият "бременна" hCG.

 • Наличието на определени заболявания (тумори) може да даде фалшиво положителен резултат при липса на бременност.

Решение: Консултирайте се с Вашия лекар, ако тестът е положителен.

 • Грешен тест.

Решение: проверете датата на изтичане на теста и се уверете, че сте го направили точно както е описано в инструкциите. Повторете теста на следващия ден.

Например отзивите за тестовете в Интернет като цяло от Evitest са доста добри, но периодично има и отрицателни съобщения за неточността на резултата. След като се срещнете с такива, опитайте се да се отнасяте обективно към такива публикации, защото хората не посочват всички обстоятелства на теста и, съвсем вероятно, правят грешки и грешки, което от своя страна води до неправилен резултат.

Митове за тестовете за бременност

Свръхчувствителни тестове

Тук говорим за свръхчувствителни тестове 10 mMU / ml с възможност за определяне на бременност седмица преди менструация.

Подобни тестове са по-скоро маркетингов трик за привличане на вниманието. Чувствителността на тестовете за домашна употреба е 20-25 mMU / ml.

Определяне на бременност с тест за овулация

Има мит, че тестът за овулация, който реагира на нивата на лутеинизиращия хормон, ще ви каже дали сте бременна. Да, понякога тестът за овулация може да бъде положителен и по време на бременност: това се дължи на факта, че хормоналните формули са сходни. Но втората лента е почти винаги на този тип тест и наличието на овулация се оценява от интензивността на нейното оцветяване. По този начин тестът за овулация не е надежден източник на информация за определяне на бременността..

Тестът за бременност няма да покаже извънматочна бременност

Всъщност тестът ще покаже всяка бременност, независимо от нейното местоположение. Ето защо, след получаване на положителен резултат, е необходимо да посетите гинеколог и да направите ултразвуково сканиране на гестационна възраст от 5-6 седмици, за да потвърдите бременността на матката..

Например жена, която вече е бременна, пише: направила е тест, но е отрицателен. Както прехваленият Evitest не работи! Трябва да знаете, че с увеличаване на срока нивото на hCG намалява и накрая изчезва до третия триместър - следователно в този конкретен случай можем да говорим за неверни преценки на човек, а не за грешка в теста.

Резултати от теста за бременност

Обобщавайки, бих искал да кажа, че като изберете Evitest, получавате качествен продукт, който отговаря на всички стандарти, с потвърдена чувствителност 20mME / ml, с възможност за откриване на бременност от първия ден на пропусната менструация на доста разумна цена.

Evitest за бременност. Инструкции за употреба, рецензии

Evitest е международно известен тест за бременност, който се произвежда в Германия под марката, наречена HELM Pharmaceticals Gmbh. Сред производителите на подобни продукти компанията заема една от водещите позиции на руския пазар. Според многобройни отзиви на клиенти, Evitest винаги е гаранция за надеждност и точност на резултата..

Видове тестове за бременност Evitest

Evitest за бременност, прегледите на които говорят за неговата надеждност и надеждност, има 5 вида продукти в своята линия:

 • Evitest One (1 тест лента).
 • Evitest Suprime (мастиленоструен тест).
 • Evitest Plus (2 тест ленти).
 • Evitest Proof (таблет).
 • Evitest Perfect (мастиленоструен тест).

Тестовете се различават помежду си в своята ценова политика, дизайн и начин на използване.

Какви са принципите на тестовете за бременност Evitest тестове

Evitest за бременност, прегледите на която казват, че е в състояние да разпознае бременността в ранните етапи, работи по прост принцип - дава реакция на наличието на гонадотропин (hCG) в човешката урина. Произвежда се веднага след като плодът започне да се развива в маточната кухина..

Специалните компоненти, които са на тест лентите, реагират на концентрацията на хормона, произведен в урината, след което тестът показва правилния резултат.

Предимства и недостатъци

Evitest за бременност, отзивите за които са 99% положителни, има редица предимства и недостатъци:

 • Чувствителността на Evitest е много висока и възлиза на - 20 Mme / ml, което гарантира надежден резултат - 100%.
 • Тестът може да се използва по всяко време на деня и резултатът може да се оцени в рамките на 10 минути.
 • При производството на продукта се използват само висококачествени и безопасни компоненти и всеки етап от производството се проверява двойно.
 • Тестът вече може да се използва със закъснение от 1 ден, на всяко удобно място.
 • Немските продукти имат модерен стилен дизайн и богат асортимент.

По-долу са недостатъците на Evitest, има по-малко от тях:

 • Винаги имайте под ръка стерилен контейнер за събиране на урина.
 • Не всички видове тестове се предлагат в малките градове.
 • Високи производствени разходи.

Тествайте чувствителността

За да може жената да определи наличието на бременност в ранните етапи, тя трябва да използва тест с висока чувствителност. Чувствителността е цифрова стойност, която производителят обикновено посочва на гърба на опаковката. И колкото по-ниска е тя, толкова по-точен ще бъде тестът. Всички продукти на чужда компания имат чувствителност от 20 Mme / ml.

Най-чувствителният тест от линията на немската марка е таблетът. Точността му е 20-23 Mme / ml. Такъв тест може да покаже бременност дори преди началото на менструалния цикъл. Тест лентите са по-малко чувствителни, но те привличат своите клиенти на достъпна цена. И ако една жена вече е заподозряла закъснение, няма смисъл да харчи пари за скъпи модели.

Според компанията подобни продукти от други марки с чувствителност от 10-15 Mme / ml са просто маркетингов ход. Всички тестове на пазара имат чувствителност от поне 20 Mme / ml.

Точност на четене

Производителят гарантира, че точността на резултата от немските продукти достига 100% от първия ден на забавяне или 10 дни след овулацията, ако не се пренебрегнат следните фактори.

Превъртете:

 • Изберете правилния продукт - така че опаковката да не се отваря и срокът на годност да е в ред.
 • Не пийте много вода и спрете приема на хормонални добавки за 24 часа преди да използвате теста.
 • Изпълнявайте всички действия само в съответствие с инструкциите.
 • Когато купувате, обърнете внимание на пригодността на теста (наличие на контролна лента).
 • След 10 минути. резултатът от теста ще бъде неправилен.

Правилата за използване на Evitest са един от важните моменти за получаване на надежден резултат при наличие на бременност. По-голямата част от потребителите на продукти, въз основа на проучвания, му присвояват точност на показанията от 95 до 99%.

Преди закъснението

Според производителя Evitest може да определи наличието на бременност при жена дори преди забавянето, тъй като много други подобни продукти определят нивото на hCG само от 1 ден отсъствие на менструалния цикъл.

След закъснението

Повечето жени не знаят за бременността си до първите дни на закъснението - в този случай Evitest може да се използва през този период. Концентрацията на hCG вече ще бъде висока, за да се определи резултатът.

Инструкции за използване на теста за бременност Evitest

Evitest за бременност, положителните отзиви за които се увеличават всеки ден, се представя на руския пазар повече от 30 години. Преди да го използвате, трябва внимателно да проучите инструкциите и стриктно да ги следвате, за да получите надежден резултат..

Производителят препоръчва да се следват следните препоръки:

 • Преди да купите тесто, не забравяйте да проверите опаковката за цялост.
 • Преди да съберете урина, подгответе стерилен съд, който трябва да се изплакне и подсуши добре.
 • Препоръчва се тестът да се съхранява при температура не по-висока от +28 ° С и не по-ниска от +4 ° С, недостъпна за слънчева светлина и влага.
 • Проверете срока на годност.
 • Направете теста рано сутринта.
 • Продуктът може да се използва само веднъж.
 • Преди теста не трябва да пиете много течности и да приемате хормонални добавки за 24 часа, тъй като това може да покаже надеждността на резултата.
 • Когато използват теста, много жени са объркани от коя страна трябва да се потопи в урината - това трябва да се направи с по-дългия ръб и тогава резултатът ще бъде надежден.

Поканете един

Evitest One е класически продукт. Представен е в една тест лента, която е лесна за използване.

Инструкции за употреба:

 1. Преди да използвате теста, трябва да подготвите пластмасов или стъклен съд за събиране на урина.
 2. Изплакнете го добре с топла вода и оставете да изсъхне..
 3. Съберете урина в подготвен контейнер.
 4. Отворете опаковката и внимателно отстранете Evitest, за да не попадне друга влага върху нея..
 5. След това потопете лентата в течността за няколко секунди.
 6. След това извадете теста и го поставете на равна повърхност, хоризонтално.
 7. Изчакайте не повече от 10 минути. и резултатът ще бъде готов.

Evitest плюс

Evitest Plus се използва както като независим тест, така и за потвърждаване на първичен положителен резултат, когато лентата може да е слаба и да има неясно оцветяване. Във втория случай процедурата трябва да се направи не по-рано от 48 часа по-късно. Според препоръката на производителя е по-добре да използвате теста рано сутринта..

Инструкции за употреба:

 1. Преди да използвате теста, трябва да подготвите пластмасов или стъклен съд за събиране на урина.
 2. Изплакнете го добре с топла вода и оставете да изсъхне..
 3. Съберете урина в подготвен контейнер.
 4. Отворете опаковката и внимателно отстранете Evitest, за да не попадне друга влага върху него..
 5. След това потопете лентата в течността за няколко секунди.
 6. След това извадете теста и го поставете на равна повърхност, хоризонтално.
 7. Изчакайте не повече от 10 минути. и резултатът ще бъде готов.

Evitest Proof

Evitest Proof се представя като таблет. Това е същата лента, намерена в пластмасовия калъф. На повърхността на таблета има два малки прозореца. На единия - ще трябва да пуснете събраната урина, а в другия - очаквайте резултата.

Също така в опаковката има специална пипета за еднократна употреба за събиране на урина. Evitest Proof може да покаже най-точния резултат, тъй като точният метод за нанасяне на урина върху лентата е най-добрият начин да се улесни реакцията на реагента с хормона hCG. Много момичета казват, че използването на Evitest Proof е неудобно.

Инструкции за употреба:

 1. Трябва да подготвите стерилен съд - предварително изплакнете и изсушете.
 2. Контейнерът трябва да събира урина рано сутринта.
 3. След това трябва да вземете пипета и да съберете урина за нея.
 4. След това поставете таблетката върху равна повърхност като маса или под.
 5. Пипетирайте няколко капки в първия прозорец. Той се намира от дясната страна на таблетката.
 6. Изчакайте, докато резултатът се появи в рамките на 4-5 минути.

Evitest перфектен

Evitest Perfect е мастилено-струен тест, който е най-модерният модел. Той е много лесен за използване и няма нужда от стерилен контейнер. Самото устройство е направено от пластмаса и има специален връх със защитна капачка върху него. Evitest Perfect е най-хигиеничният продукт на немската марка, но в същото време има най-висока цена.

Инструкции за употреба:

 1. Тестът се представя под формата на връх и трябва да се отстрани от защитната капачка.
 2. Върхът трябва да се постави под струя урина за 4-6 секунди. и го върнете на място.
 3. Самото устройство трябва да бъде поставено на равна повърхност.
 4. След това трябва да изчакате 5 минути. за оценка на резултата (информацията, получена след 10 минути, не е вярна).

Evitest върховен

Evitest Suprime също е мастилено-струен тест и е най-стилният продукт в немската продуктова линия. Красивият външен вид на устройството не повлия на качеството и надеждността на резултата.

Инструкции за употреба:

 1. Тестът се представя под формата на връх и трябва да се отстрани от защитната капачка.
 2. Върхът се поставя под струя урина за 4-6 секунди. и поставете обратно в капачката.
 3. Самото устройство е поставено на равна повърхност.
 4. След това трябва да изчакате 5 минути. за оценка на резултата (информацията, получена след 10 минути, не е вярна).

Кой тест на Evitest е по-добре да изберете?

Всички продукти на германската компания са еднакви по качество, надеждност и надеждност, така че няма разлика кой тест да се използва.

Когато купуват продукт, жените се ръководят от своите предпочитания: някой избира Evitest One заради лесната му употреба или Evitest Plus заради неговата компактност, а някой предпочита Evitest Perfect заради красивия му дизайн, който в бъдеще ще ви позволи да запазите ивиците като спомен в чест такова събитие.

Според многобройни рецензии, най-популярният тест сред цялата гама немски продукти е Evitest One. Той пленява жените с лекотата на използване и ниска цена..

По каква причина може да има ненадежден резултат?

Evitest за бременност, отзивите за които са сред най-добрите сред подобни продукти, може да покаже фалшив резултат. Това е възможно поради неспазване на инструкциите..

Други причини, поради които тестът може да "лъже":

 • Тестът е направен твърде рано. Концентрацията на hCG в урината все още е твърде ниска.
 • Жената приемала хормонални добавки по време на определяне на бременността.
 • Тест лентата беше извадена от контейнера за урина твърде рано.
 • Наличието на тумори може да повлияе на ненадеждността на резултата..
 • Наскоро жената направи спонтанен аборт или аборт.
 • Преди да използва теста, една жена е изпила много течност, което ще повлияе на надеждността на резултата.
 • Наличие на бъбречно заболяване (камъни, пиелонефрит и други).
 • Продуктите са изтекли.

Тестът Evitest открива ли извънматочна бременност?

Evitest може също да се използва за разпознаване на извънматочна бременност. Но понякога има случаи, че по време на процедурата втората лента на теста е оцветена по-слабо от първата. Това се дължи на факта, че при наличие на извънматочна бременност, hCG в кръвта не расте толкова бързо, колкото при нормална бременност. В този случай производителят препоръчва използването на Evitest Plus с две тест ленти..

Колко струват тестовете Evitest

Тестът за бременност Evitest, отзивите за който са положителни в 98% от случаите, е достъпен за всяка жена. Германските продукти привличат представители на жените не само с дизайна и лекотата на използване, но и с достъпната си цена..

Тип тестСредна цена на продукта
Evitest One120 руб.
Evitest Plus190 руб.
Evitest Proof280 руб.
Evitest Perfect300 рубли.
Evitest Supreme410 руб.

Цената на продуктите от немска компания може да се различава - зависи от мястото на продажба и доставчика на продуктите. Но сред качествените конкуренти Evitest има най-достъпната цена за потребителите. По-добре е да купувате продукти в аптеки или вериги магазини, за да не купувате фалшив или неизползваем тест.

Evitest е тест за бременност, с който всяка жена може да получи надежден резултат за наличието на хормон на hCG. Според многобройни рецензии повечето жени по света избират точно този продукт поради неговото удобство, компактност и лекота на използване..

Видео за Евитесте

Тест за бременност Evitest - приложение:

Evitest тестове за бременност:
характеристики, видове и приложение

Съвременната жена има възможност да избере кой тест да използва за домашно определяне на бременността. Изборът е голям - това са прости ленти, и по-сложни тестове на касети, и дори електронни устройства за многократна употреба. Повечето представители на нежния пол са сигурни, че тестът задължително трябва да съответства на комбинация от цена и качество, а един от най-популярните в това съотношение са тестовете на марката Evitest..

Какво са?

Evitest е немска марка, която за пореден път потвърждава, че немското качество е не само популярна фраза, но и определен гарант за надеждност, независимо за какво става въпрос. Производствената компания е известна като един от водещите световни производители на тестови диагностични системи. Тя произвежда тестове за овулация, тестове за бременност. Диагностичните системи за „интересна позиция“ у дома на тази марка са представени от четири имена.

Поканете един

Най-простата от всички налични опции. Това е редовен експресен тест, лента. Кутията съдържа една лента за еднократна употреба. Тя потъва в урина за определено време.

Evitest плюс

Това също е проста система, но се състои от две лентови ленти. Човек може да получи отговор на въпрос от интерес, а вторият е предназначен да потвърди или опровергае основния резултат. Получава се чрез потапяне на дисталната част на лентите в урина..

Evitest Proof

Таблетната версия, която според производителите има по-висока точност, която се осигурява от самия дизайн - тест лентата е надеждно покрита с пластмасов корпус. Комплектът включва пипета, която събира събраната урина. Течността се нанася в единия прозорец в тялото, а в другия след 5 минути се появява резултатът.

Evitest перфектен

Това са реактивни системи. Това означава, че не е необходимо да събирате урина в контейнер, достатъчно е да поставите устройството под потока урина, докато уринирате. Моделът има напълно приемлив държач за лесно третиране и абсорбиращ връх.

Това е най-скъпият тест от линията Evitest, но се нарича най-точен и хигиеничен.

Как работят те?

Докато се наблюдават известни вариации при използването на видовете Evitest, описани по-горе, основният „механизъм“ на действие е напълно идентичен. Всяка система определя бременността чрез наличието на хорионни молекули гонадотропин в урината - хормонът на hCG. Химичен реагент се нанася върху тестовата зона на лентите, в абсорбиращия връх на струйния тест, който при откриване на вещество в урината влиза в химическа реакция с него, което осигурява оцветяването на втората лента.

HCG се произвежда в женското тяло в големи количества след имплантирането на ембриона и ембрионът ще се закотви в кухината на репродуктивния орган, където ще трябва да прекара следващите 9 месеца. Имплантацията обикновено се случва една седмица след зачеването, средното време е от 6 до 9 дни. След имплантацията нивото на хормоналното активно вещество се удвоява на всеки два дни.

Хормонът прониква в урината малко по-късно, отколкото в кръвната плазма, но обикновено до началото на закъснението на следващата менструация съдържанието му в урината надвишава прага на чувствителност на тестовата система и hCG молекулите стават отличими за реагента на повечето съществуващи тестови системи. Ето защо се препоръчва да се изследва не по-рано от първия ден на забавена менструация. А най-ранната дата е 4 дни преди закъснението. Но най-вече само ултрачувствителните тестове могат да определят бременността преди началото на забавянето..

Чувствителността на Evitest не позволява тези тестове да бъдат класифицирани като такива. Той е 20 mIU / ml, което показва висока, но не и ултра висока чувствителност. Този праг за възприемане на активното вещество в урината предполага, че тестовете могат да определят бременността не само след забавяне, но и няколко дни преди началото му..

Предимства и недостатъци

Всички тестове на тази марка са за еднократна употреба - ленти, касети и мастилено-струйни системи. Няма друго ниво на чувствителност освен посоченото по-горе. В същото време всеки от тестовете на тази марка има свои предимства и недостатъци..

Поканете един

Има само една лента. И това е несъмнен недостатък, тъй като за потвърждение ще трябва да отидете отново в аптеката, за да купите втори тест. Недостатъците на системата включват също необходимостта от събиране на урина в специален контейнер преди самодиагностика. Това може да бъде неудобно, когато жената е извън домашната си тоалетна и отнема много време за диагностициране. Предимствата на системата са нейната ниска цена и наличност - тестове от типа One се предлагат във всяка аптека.

Evitest плюс

Съдържа 2 ленти. Двойният тест е по-практичен, тъй като спестява на жената да се налага да купува втора лента отделно. Лентите в опаковката са представени в два отделни пакета. Несъмнено предимство на тази система е нейната цена..

Ако закупите 2 отделни ленти, те струват значително повече от 1 двоен комплект.

Недостатъците на теста са същите като при една лента - трябва да събирате урина.

Evitest Proof

Не е необходимо да търсите контейнер за урина, тъй като е включен. В кутията има и пипета, която трябва да се използва за събиране и погребване на урина в специално определено място в тялото. Сред предимствата жените наричат ​​в своите отзиви доста висока точност, хигиена на теста.

Но очевидният недостатък е цената - тестът от типа таблет е много по-скъп от лентата с ленти.

Evitest перфектен

Мастилено-струйният тест е удобен за използване, държачът ви помага да извършите теста само за няколко минути с максимален комфорт и хигиена Плюсът е, че жената не е „обвързана“ със собствената си тоалетна, тя може да направи теста навсякъде - на работа, в университетската тоалетна и т. Н. Не се изисква събиране на урина преди изследване. Системата се счита за изключително точна.

Единственият недостатък е най-високата цена сред цялата гама диагностични системи..

Как да използвам?

Всеки модел на теста Evitest е придружен от подробни инструкции, които ще ви помогнат да диагностицирате правилно и да получите надежден резултат. Моля, обърнете внимание, че спазването на изискванията на производителя е много важно условие, ако искате да получите точен отговор на въпроса си..

Evitest One и Evitest Plus

Уверете се, че имате контейнер, в който предварително да събирате урината си. Това може да бъде специален пластмасов контейнер от аптека или просто стъклен буркан, например от бебешка храна. Трябва да е чисто и сухо. След като съберете урината, трябва да извадите лентата от торбата, като я държите за частта, противоположна на дисталния край. От страната, която се счита за зона на потапяне, лентата трябва да се потопи в урината до нивото, посочено от тъмната лента. Трябва да го държите в урината за около 5 секунди, след което лентата се изважда и поставя върху равна и суха хоризонтална повърхност.

След 3-5 минути можете да оцените резултата. Но не отлагайте, защото след 10 минути присъдата ще бъде невалидна, тестът може да покаже отклонения, които не са свързани с бременността, например сива лента на мястото на втората лента. Такава лента е следа от реагента след изсушаване, това не означава бременност. Положителен резултат от Evitest изглежда като малинови или лилави 2 ивици. Отрицателно се представя от една лента в контролната зона.

Evitest Proof

Съберете урината в контейнер, включен в комплекта. С пипета, която също е на разположение, трябва да съберете малко урина. Поставете касетата на равна повърхност; не се опитвайте да я държите в ръцете си. 4 капки течност се нанасят върху прозореца. След това трябва да изчакате от 3 до 5 минути, но не повече от 10 минути, за да получите отговор на въпроса за наличието или отсъствието на бременност.

Evitest перфектен

Отстранете капачката от върха, поставете я под струята урина, докато уринирате за 5 секунди. След това капачката трябва да се върне на първоначалното си място и устройството да се постави на равна повърхност далеч от водата за 3-5 минути. След това трябва да оцените резултата.

Коя да избера?

Кой от представените тестове е по-добре да изберете за използване, зависи от вас. Това зависи от вашите финансови възможности и лични предпочитания. Ако говорим за точност, тогава и четирите вида се характеризират с висока точност, което се потвърждава от прегледите на жените на тематични форуми в Интернет..

Ако сте сигурни, че тестът ще трябва да се направи веднъж, можете да го направите без One. Ако трябва да направите теста отново, тогава е по-добре да си купите двойна версия, за да можете значително да спестите.

Основното нещо е да изберете качествен продукт. Вземете системата само в аптеката, избягвайте да пазарувате в супермаркета, тъй като там често не се спазват условията за съхранение. Не забравяйте да определите срока на годност, тъй като реагентът с изтекъл срок на годност не може да гарантира нормална химическа реакция.

Ако правите теста преди закъснението или веднага след началото му, направете теста върху сутрешната урина - той е по-концентриран и плътен. Ако сте приемали лекарства за hCG, тогава изобщо няма причина да провеждате домашен тест. Ако получите съмнителен резултат, повторете теста след 48 часа.

Всичко за теста за бременност Evitest

Производителите на тестове за бременност обещават бързи и точни резултати. Но, както показва практиката, не на всички съвременни устройства трябва да се вярва. Различни показатели имат значение, като чувствителност, цена, популярност и използваемост. Тестовете Evitest са сред най-търсените и верни, те се използват от жени в продължение на много години..

Evitest тестове за бременност

Едва ли има жена, която да не е чувала за Evitest. Този продукт остава на върха на популярността си поради високото си качество и наличност. Принципът на теста е абсолютно същият като при останалите. Както показва практиката, броят на грешките, допуснати от Evitest, е минимален..

 • чувствителност 20 mIU / ml;
 • висока точност (истински резултат в 99% от случаите);
 • тестът може да се използва в началото на бременността - започвайки от първия ден на забавянето;
 • можете да използвате Evitest по всяко време на деня;
 • удобен за използване не само у дома, но и например на работа;
 • резултатът се появява бързо, в рамките на 3-5 минути след употреба;
 • широка гама от тестове.

Качеството на стоките също е от голямо значение. Evitest е направен от висококачествени материали, продуктите са напълно стерилни и са тествани на всеки етап от производството. Немската компания HELM Pharmaceuticals Gmbh се утвърди добре на потребителския пазар.

Тестовата структура не е сложна. На лентата се прилага специален реагент, който е чувствителен към хормона hCG. Добавените към лентата реагенти се оцветяват, когато настъпи реакцията. Важно е да се има предвид, че hCG започва да се произвежда от организма, след като оплодената яйцеклетка се закотви в матката. Освен това, hCG се синтезира през цялата бременност.

Известно е, че hCG се удвоява на всеки 2-3 дни и става максимален до 12 гестационна седмица. След това хормонът постепенно намалява. За да може Evitest да покаже най-точния резултат, е важно да изчакате 10 дни след очакваната овулация и след това да го прекарате. Чувствителността е 20 mIU / ml, което е напълно достатъчно за ранна диагностика.

Едно от предимствата на Evitest е наличието на няколко вида тестове:

 • Evitest One;
 • Evitest Plus;
 • Evitest Proof;
 • Evitest перфектен.

Първият вариант е класически. Опаковката съдържа една тест лента, която трябва да бъде потопена в съд с урина. Резултатът ще се появи след няколко минути под формата на една или две ивици.

Вторият вариант са същите тест ленти, само че един пакет вече съдържа не един тест, а два наведнъж. Това е удобно, защото винаги е по-добре да проверите отново получения резултат. Това се дължи на увеличаване на hCG. Препоръчително е, когато например се появи слаба втора лента, да повторите процедурата отново след 48 часа.

Evitest Proof е касетна версия на теста. Това е същата хартиена лента, само облечена в специален калъф. На повърхността има два прозореца, в които трябва да капнете урина, а в другия изчакайте да се появи резултатът. Пипетата е включена в комплекта. Единственият недостатък е, че по време на тестването все още трябва да събирате урина в отделен контейнер. Дизайнът прави теста по-точен от първия и втория вариант. В този случай урината определено ще падне върху реагента и реакцията ще настъпи. Освен това, благодарение на случая, такъв тест е трудно да се счупи или съсипе.

Най-модерният от всички модели е Evitest Perfect. Това е мастилено-струен модел, който е лесен за използване, тъй като няма нужда да се събира урина. Просто трябва да задържите теста под потока със специален край за 5 секунди. Резултатът ще се появи след 3-5 минути. Този вариант на Evitest е най-хигиеничният и в същото време скъп.

Любителите на оригинала могат да отдадат предпочитание на Evitest Supreme, направен в модерен стил. Интересният външен вид на теста по никакъв начин не се отрази на високото му качество.

Широко разнообразие от тестове ви позволява да изберете правилния продукт за всяка жена с различни предпочитания и вкусове.

Всеки тип Evitest се предлага с инструкции, които трябва да бъдат прочетени преди употреба. За да не се получи фалшиво положителен или фалшиво отрицателен резултат, е важно да се спазват всички правила за използване на продукта..

Общи препоръки за употреба:

 • Всеки Evitest трябва да се използва веднъж.
 • Важно е да проверите опаковката за цялост, да видите срока на годност на стоките.
 • Независимо от вида на теста, резултатът не трябва да се оценява след 10 минути след проучването.
 • Тестването трябва да се направи в първия ден от пропуснатата Ви менструация. Това ще ни позволи да говорим за надеждността на резултата..
 • Препоръчително е да изследвате сутрешната урина, тъй като тя съдържа най-високата концентрация на hCG. Ако това не е възможно, не трябва да консумирате големи количества течност, диуретици преди тестване.

Като цяло Evitest е популярен поради високото си качество и достъпни цени..

Тествайте чувствителността

Най-важният критерий, по който милиони жени избират тестове, е чувствителността. Най-ценните в това отношение са мастилено-струйните тестове. Това са устройства от трето поколение, които съдържат вещество, което е особено чувствително дори към леко повишаване на hCG.

Мастилено-струйните тестове са най-скъпите, но това се смята от мнозина за единствения им недостатък. Evitest се предлага и в мастиленоструйни принтери, което е особено ценено, когато бременността трябва да бъде разпозната по-рано. Благодарение на този тип тест можете да определите интересна позиция още преди настъпването на забавяне на менструацията. Струята Evitest има чувствителност от 15-20 mIU / ml, което ви позволява да я използвате една седмица или 10 дни след настъпването на овулацията. Обикновено няколко дни преди първия ден от следващия цикъл такъв тест винаги показва положителен резултат при наличие на бременност. Ако една жена иска да разбере за нейната ситуация възможно най-рано, мастилената машина Evitest ще бъде отлично решение на проблема..

Таблетката Evitest също е силно чувствителна. Показателят му е 20-25 mIU / ml. Това означава, че тестът ще бъде информативен 9-10 дни след овулацията. Тестът с таблет също може да покаже правилния резултат дори преди закъснението. Въпреки че не е толкова удобен като мастиленоструйния, чувствителността му не е много по-различна..

Редовните ленти са най-малко чувствителни от всички модели Evitest. Днес е възможно да закупите Evitest One или Evitest Plus с максимална чувствителност 20 mIU / ml. Средно индикаторът варира от 20 до 40 mIU / ml. Предимството е цената на лентите, така че ако първият ден от забавянето вече е настъпил, няма смисъл да харчите пари за по-скъпи модели. Просто трябва да закупите обикновена тест лента и да се насладите на дългоочаквания резултат.

Evitest няма модел с чувствителност 10 mIU / ml. Смята се, че производителят по този начин не заблуждава потенциалните купувачи, но предоставя изключително надеждна информация за свойствата на стоките..

Независимо от вида на теста, има общи правила, след които можете да получите най-надеждния резултат:

 • не използвайте теста твърде рано;
 • Следвайте инструкциите;
 • използвайте сутрешна урина.

Ако в процеса на прилагане на теста са се прокраднали съмнения относно надеждността на получената информация, препоръчително е да се тестват отново, най-добре е да използвате мастиленоструйния модел Evitest.

Важно е да запомните, че независимо от чувствителността, хормоналните смущения, извънматочната бременност, възпалението на бъбреците и други фактори влияят на резултата..

Колко точни са тестовете на Evitest

Точността на теста зависи от много фактори. Само всички те заедно могат да гарантират надеждността на получения резултат..

Тези фактори включват:

 • Правилният избор на Evitest в зависимост от очакваната гестационна възраст. Ако използвате тест с ниска чувствителност преди закъснението, резултатът рискува да бъде фалшиво отрицателен..
 • Спазване на правилата за употреба.
 • Тест за годност. Важно е да се появи контролната линия. В противен случай тестът е погрешен и не може да му се вярва..
 • Не пийте много течности преди употреба, не приемайте хормонални лекарства.
 • Не четете резултата след 10 минути.

Правилата за използване са важен момент за постигане на надежден резултат. Производителят твърди, че Evitest е с точност до 99%. Всъщност повечето потребители му присвояват от 95 до 99%, което също не е лошо, особено предвид относително ниската цена на продукта..

Тестовете на Evitest предлагат декодиране на резултата чрез специални ленти. Има няколко ситуации, които могат да възникнат след тестване:

 • Една ярка ивица (контрол). Означава липса на бременност.
 • Две ярки ясни ивици. Жената е бременна.
 • Едната лента, контролната, се появи добре, а втората се вижда, но е неясна, бледа. В този случай може да има опции. Най-често такъв резултат означава ранна бременност. В някои случаи се има предвид извънматочна бременност, особено ако тестът се извършва след забавяне или тумор. Във всички случаи трябва да повторите теста след 2 дни. Препоръчително е във всеки случай да посетите гинеколог.
 • Не се вижда нито една лента. Тестът е дефектен. Или е бил използван неправилно, или е изтекъл срокът на годност, опаковката е отворена, процесът на съхранение на стоките е нарушен. Купете друг тест и повторете процедурата.

Тестовете Evitest са сред най-точните, така че в повечето случаи субективни фактори като грешки при директното проучване на изследването оказват влияние върху резултата..

Срок на годност

Както при всеки тест за бременност, Evitest има определен период, през който продуктът може да се използва. Опаковката съдържа датата на производство и периода, през който трябва да се приложи изпитването от определеното време..

Важно е да се има предвид, че заедно с тази информация си струва да разгледате и условията за съхранение, които също са предписани на опаковката. Evitest не трябва да се съхранява при температури над 25 градуса, нито да се замразява.

Само ако се наблюдават тези показатели, можем едновременно да говорим за годността на теста и надеждността на резултатите, получени с негова помощ..

Като цяло Evitest се е показал отличен на пазара, също благодарение на висококачествената си опаковка, която позволява да се увеличи максималният срок на годност. Изработена е от висококачествен материал, всички отделни части са поставени в отделни торби, което ви позволява да запазите целостта им и да удължите срока на годност. Работещите реактиви са надеждно защитени и следователно тестът може безопасно да се използва.

Според статистиката Evitest работи перфектно и рядко допуска двойна интерпретация на резултата. Това се дължи на ясните ивици, които се появяват по време на използването на тестото. Също така е важно стриктно да се придържате към всички правила, когато използвате теста..

Тест за бременност Evitest Perfect

Evitest Perfect е тесто от трето поколение и се предлага в качествена, удобна опаковка, подходяща за домашна употреба..

Този професионален мастилено-струен тест има няколко предимства:

 • висока чувствителност (15-20 mIU / ml);
 • удобството на използване;
 • модерен дизайн;
 • компактност;
 • възможността за използване по всяко време на деня.

Едно от основните предимства на този модел е неговата висока чувствителност. Можете да проведете проучване вече 10 дни след овулацията и да разчитате напълно на надежден резултат.

Жените отбелязват и лекотата на използване. Не е необходимо да се търси контейнер за урина, тъй като тестът е реактивен тест. Просто трябва да освободите единия край на тестото от капачката, да го поставите под струята и да изчакате резултата. Важно е по време на употреба да не можете да провеждате теста с края, където е била разположена капачката. Това напълно ще изкриви резултата. По този начин тестът може да се проведе по време на обяд по време на работа или в дамската стая на любимия ви ресторант. Резултатът може да бъде намерен за 5 минути в специален прозорец, но не по-късно от 10 минути.

Единственото нещо, което отблъсква от моменталното закупуване на теста, е неговата цена. Онези, които се стремят да разберат истината възможно най-рано, не трябва да спират това, защото тестът е наистина чувствителен и ще зарадва много преди закъснението.

Колко струва Evitest

Марката Evitest традиционно се отличава не само с отлично качество на продукта, но и с ниска цена. Именно тези качества им позволиха да спечелят сърцата на милиони жени по целия свят..

Цената на продукта се различава в зависимост от вида на теста:

 • Evitest One - от 70 до 100 рубли;
 • Evitest Plus - от 140 до 190 рубли;
 • Evitest Proof - от 200 до 280 рубли;
 • Evitest Perfect - от 270 до 300 рубли;
 • Evitest Supreme - от 340 до 410 рубли.

Разбира се, цената зависи от конкретната аптека и мястото на продажба, но като цяло Evitest е едно от най-евтините устройства..

Ако купувате редовни тест ленти, по-добре е да купите модела Plus. Първо, полученият резултат може да бъде проверен двойно, което означава, че ще бъде по-надежден. На второ място, покупката е по-изгодна..

Отзиви

Всички положителни страни на Evitest, които са много, могат да се видят в отзивите, оставени от благодарни клиенти, на които тестът даде дългоочакваната новина за предстоящото допълнение.

Преглед номер 1

В интернет повечето отзиви на Evitest започват с думите „Най-добрият тест за бременност“. И съм напълно съгласен с тях! Това наистина е един от малкото тестове, който е тестван от времето и остава популярен поради високото си качество и наличност..

Повечето фармацевти в аптеките съветват да се използва Evitest при определяне на бременност и с добра причина. Имам редовни ленти, които трябва да се потопят в контейнер с урина, показаха положителен резултат още преди закъснението. Втората лента беше бледа, но все пак се появи, за разлика от много други тестове. Мисля, че Evitest са най-чувствителните.

Преглед номер 2

По някаква причина аз и съпругът ми не планирахме да имаме дете. Постоянно изчезвах на работа и, както ми се струваше, изобщо не бях готова за майчинство. Всичко се промени една вечер. Изведнъж открих, че гърдите ми са се увеличили малко и на сутринта ми беше гадно. Воля или не, мислите за възможна бременност се прокраднаха в главата ми, защото лесно можех да пропусна приема на лекарства. Трябваше спешно да отида в аптеката.

Не вярвам, че евтините тестове могат да дадат точен резултат, затова купих най-скъпите в аптеката. Оказаха се Cleable и Evitest. И двата варианта бяха цифрови. Първо опитах Cleable, резултатът беше положителен. Evitest беше направен със същата порция урина. И двата теста бяха единодушни. Оставаха 4 дни преди началото на наставничеството. Мисля, че Evitest е отлично устройство за определяне на бременност, докато цената му е много по-ниска от тази на други модели.

Преглед номер 3

Опитах се да забременея в продължение на 4 месеца, така че както евтините, така и скъпите тестови модели присъстваха в моя арсенал. Като цяло винаги съм се доверявал на Evitest. И този път не направи изключение. 5 дни преди закъснението, Frautest опита, появи се едва забележима втора серия. Чувствителността е 15 mIU / ml. В същия ден Еви направи обичайния тест и втората лента се оказа много по-ярка! Чувствителността на Evitest е 20 mIU / ml. Мисля, че производителят не заблуждава потребителите относно чувствителността на Evitests, както правят другите. Те са надеждни и могат да видят резултати много преди закъснението. Сега синът ми е на 5 месеца!

Многобройни прегледи на теста за бременност Evitest показват, че продуктът е надежден и е спасител за много жени по време на мъчителни съмнения..