Многобройни реклами изискват ранно откриване на бременност с помощта на тест. Това е наистина удобно, евтино и точно. Важно е само да изберете правилния тест и след това да следвате инструкциите..

Тестът за бременност "Ева" не се рекламира по радиото или телевизионните екрани, но на практика той е отлична алтернатива на скъпите продукти. Популярността на теста "Eva" се обяснява не само с достъпната му цена, но и с доброто му качество.

Описание на теста

Тестът за бременност "Ева" едва ли е способен да плени със своя интересен дизайн и скъпа опаковка. Това е само една тест лента в торбичка с фолио. Както в продуктите на други производители, върху него се прилагат специални антитела, които са чувствителни към хормона на hCG.

Не бъркайте тест за бременност с тест за овулация с подобно наименование "Eva test". Това е скъп продукт, който работи на съвсем различен принцип (събиране на слюнка).

Предимствата на теста за бременност Eva са:

 • Ниска цена, благодарение на която имате възможност да закупите не един тест, а няколко наведнъж, което в определени ситуации ще помогне да се проследи динамиката на състоянието.
 • Ефективност. Принципът на всички тестове за бременност е един и същ, независимо от цената им. Важно е само едно условие - тяхната чувствителност.
 • Подробни инструкции, които няма да допуснат грешки в процеса на използване.

Динамиката на тестовете е най-важният момент за жените, които са нетърпеливи да станат майка. В такива ситуации всеки ден е важен. Жената тества много преди евентуално забавяне. В някои случаи, вече на седмия ден след овулацията, ако знаете със сигурност нейната дата, проявата на слаба втора лента е съвсем реална. Именно тя ще се превърне в сламата, която милиони жени са готови да грабнат. Тъй като хормонът hCG се увеличава в урината, лентата ще стане по-тъмна, докато накрая тя ще бъде равна по цвят с първата, което накрая ще покаже бременност..

Разбира се, има ситуации, когато тестът "Ева" е грешен, но всяка, дори и най-скъпата версия на теста не е имунизирана от подобни неуспехи. В случай, че има очевидно забавяне на менструацията, а тестът показва една лента, е необходима консултация и преглед от гинеколог. Лекарят ще изпрати кръвен тест, който може надеждно да потвърди наличието или отсъствието на бременност.

Тествайте чувствителността

Това не означава, че тестовете за бременност на Eva имат повишена чувствителност. Той е 25 mMU / ml, което е средното.

За да се получи надежден резултат, най-добре е да се направи тест, след като се установи забавяне на менструацията. През този период урината ще съдържа достатъчно количество хормон, което е достатъчно, за да се получи дългоочакваният резултат..

Хормонът hCG в кръвта и урината на току-що забременяващо момиче започва да расте постепенно. Също така е важно да не забравяме, че имплантирането на оплодено яйце се случва само седмица по-късно или дори повече след последната овулация. Нивото на hCG се повишава с по-голяма интензивност в кръвта, така че кръвта може да бъде дарена, за да се определи точен резултат на ранна дата.

В урината нарастването на hCG настъпва постепенно, като се увеличава 2 пъти на всеки 24-48 часа. Например, имплантацията се е случила седмица след овулацията, което означава увеличаване на hCG в този ден от 2 на 4 mMU / ml. Следователно, вече на деветия ден, количеството отново ще се удвои и ще достигне 8 mMU / ml. Ако по това време се направи тест за бременност, той няма да покаже промени, въпреки че бременността вече е настъпила. По този начин само на 11-ия ден след овулацията нивото на hCG ще достигне 25 mMU / ml, което тестът може да отбележи. Важно е да се вземе предвид, че във всяка ситуация може да има отделни фактори, които влияят върху наличието на хормона на бременността в урината, неговия растеж.

Инструкции

Инструкцията за теста за бременност "Ева" не се различава много от останалите. Процедурата се основава на няколко стъпки:

 • събирайте урина в чист съд;
 • потопете тест лентата в течност, без да надвишавате допустимото ниво;
 • проверете дали първата лента се е появила на теста, което показва нейната годност;
 • поставете пробата върху хоризонтална повърхност;
 • проверете резултата след 1-2 минути.

Инструкциите също така казват, че е препоръчително да повторите теста след 2 дни, за да сте сигурни, че резултатът е получен..

Практиката показва, че в някои случаи е необходимо да се изчака 10 минути, за да се развие втората лента, а не 2 минути, декларирани от производителя. Това обаче е по-скоро изключение от общото правило..

Има общи насоки за използване на теста:

 • Важно е да използвате продукт, който не е изтекъл.
 • Обърнете внимание на първата, контролна лента, тя трябва да е ясна и да се появи веднага. Това ще покаже пригодността на целия тест..
 • Всичко зависи от това, което твърди производителят, винаги е по-лесно да се определи ранната бременност по сутрешна урина. Това се дължи на факта, че тя е много по-концентрирана, защото основно се състои не от вода, а от телесни секрети..

Важно е да направите теста за бременност възможно най-спокойно. В случай, че резултатът по някаква причина не ви устройва, няма смисъл да правите втори тест в същия ден. Много по-логично е да изчакате няколко дни и едва след това да повторите процедурата. Благодарение на това можете да спестите не само пари, но и собствените си нерви..

Отзиви

Можете да изберете тест за бременност не само според характеристиките на продукта и производителя, но също така, според рецензиите в Интернет. Понякога са достатъчни няколко характеристики на теста за бременност от реални хора, които са го използвали, за да решите дали е подходящ за вас, дали си струва да разчитате на него..

Преглед номер 1

Бременността ми беше планирана. Всеки месец трябваше да ходя до аптеката и да купувам няколко теста, за да съм сигурен, че не съм бременна. Веднъж оставих портфейла си у дома и в чантата имаше само промяна за пътуване. В аптеката ми намериха теста на Ева, който ми струваше само 24 рубли. Дори не беше изложена, очевидно за търговски цели. Именно този тест показа слаба втора лента, която разгледах дълго и показах на всички!

Считам за напълно безсмислено да харчите много пари за скъпи тестове. Всичко зависи от чувствителността. Ако не бързате с времето, но ядете навреме, резултатът ще бъде верен и най-евтиният вариант..

Мисля, че трябва да попитате конкретно за теста "Eva" в аптеките, защото фармацевтите винаги започват да предлагат добри, рекламирани продукти.

Преглед номер 2

Не мога да кажа нищо лошо за теста на Ева. Единственият отрицателен момент е, че е трудно да се намери. Някои продавачи дори казват, че изобщо не са чували за него.

На мен лично ми беше неудобно, че в опаковката има само една лента. Трябваше да купя няколко броя. Но цената на теста ви позволява да направите това. Все още не съм срещал по-евтино средство за определяне на бременността. Чувствителността на теста е средна, не трябва да се използва, докато периодът не се забави. Освен това е най-добре да изчакате ден-два след като се е случило. В този случай мисля, че тестът "Ева" няма да ви подведе.

Преглед номер 3

Винаги имам няколко опаковки тест на Ева на склад, тъй като бременността все още не е в плановете ми. Тестът е евтин и надежден. Това е много удобно, защото ако вземете скъпи модели, можете да се счупите!

Опаковката е неподходяща, тестът е непретенциозен, но дали това е въпросът, ако резултатът е важен, а не красива обвивка? Тестът е надежден, проверен от личния ми опит. Не вярвам много на оралните контрацептиви, но трябва да го използвам. Благодарение на редовните проверки с теста на Ева съм напълно спокоен.

Преглед номер 4

Тестът за бременност Eva трябва да се намери в бюджетни аптеки. Няма смисъл да го питате в скъпи мрежи. Менструацията трябваше да започне на 16 април, в същия ден, в който направих теста на Ева, който се оказа отрицателен. На следващия ден лентата ми хвана окото случайно. Представете си изненадата ми, когато там вече се виждаше слаба секунда! Няколко дни по-късно го тествах отново, резултатът беше положителен. Не знам дали това е достойнството на теста „Ева“, когато показва втората лента ден по-късно. Всеки решава сам. След 8,5 месеца имах дъщеря!

Отрицателен резултат

В някои случаи тестът може да покаже липсата на бременност, ако е налице. Това рядко се случва и винаги се провокира от определен фактор..

Причините за появата на фалшиво отрицателен резултат:

 • Повредени опаковки от тесто, неправилно съхранение, отхвърляне.
 • Тестване твърде рано.
 • Неспазване на инструкциите. Важно е да потопите лентата в урината до определеното ниво и да оцените резултата след определено време. Ако чакате твърде дълго, рискувате грешка.
 • Приемът на хормонални лекарства често влияе на нивото на хормоните, което „обърква“ теста.
 • Понякога тестът може да покаже фалшиво отрицателен резултат в случай на бъбречни патологии, наличие на протеин в урината (често жената дори не знае за това).
 • Пиенето на много течност, диуретици в навечерието на тестването винаги влияе негативно на резултата и го смазва.

Също така, нивото на hCG се определя лошо няколко седмици след нормално раждане, операция, всякакъв вид аборт и в други случаи, споменати по-горе..

Най-честата причина за фалшиво отрицателен резултат е преждевременното използване на теста. За да се получи надежден резултат, е необходима достатъчна концентрация на hCG в урината. Той започва да се секретира едва след имплантацията и се покачва предимно в кръвта, а не в урината. Консолидацията на оплодена яйцеклетка настъпва 6-12 дни след зачеването. Ако се изисква точен резултат, тестът трябва да се направи не по-рано от 14 дни по-късно. Значително увеличение на hCG се случва около очакваната дата на следващата менструация и едва тогава може да се вярва на резултата от теста.

Има ситуации, когато хормонът на бременността не расте толкова бързо. В такива случаи тестът не може да покаже две ивици, ще е необходимо да го повторите след няколко дни. Понякога дори при редовен цикъл е невъзможно точно да се определи началото на овулацията. В някои случаи той се измества както към края на цикъла, така и към неговото начало. Това също влияе на достоверността на резултата..

В случай, че жената е сигурна в настъпването на бременността и тестът продължава да показва една лента, струва си да бъдете нащрек и да посетите лекар. Това е възможно при извънматочна бременност, голяма вероятност от спонтанен аборт..

Във всеки случай, когато използвате теста "Eva", както и останалите, е важно да следвате инструкциите. За допълнителна увереност е най-добре да направите теста няколко пъти на интервали от няколко дни. След получаване на положителни резултати, посещението при гинеколог трябва да бъде първият елемент в дневника.

Трябва ли да се доверите на теста за бременност на Ева?

Трябва ли да се доверите на теста за бременност на Ева?

Поглеждам тук, обсъждат се много различни тестове. Много приятели ми казаха и в аптеката често чувам, че съветват тест за бременност Ева. Кой може да каже нещо добро за него (добре, или лошо, и това се случва). Може би момичетата ще са полезни.

Купих няколко пъти тестовете на Ева, честно казано, не ми харесаха много тези тестове, те няколко пъти излъгаха, че съм бременна и когато забременях, показах, че не съм бременна, а втората показваше една лента неясно

Тъй като той показва толкова погрешно, просто трябва да разберете резултата напротив :) Е, какво да правя? Вярно е, че не бих взел едно и също нещо няколко пъти, ако то се показва неправилно. Особено, когато прецените, че изборът в аптеката е много голям.

факт е, че той показва истината три пъти, аз също се натъкнах на такъв тест, след това дълго си мислех дали все още съм бременна или не, докато си купих друг тест, който показа истината за първи път

Колко теста не съм купил, честно казано, не усетих толкова значителна разлика. Струва ми се, че всички те са абсолютно еднакви.

И аз така мисля)) Обикновено купувах най-евтиния тест и ако имаше съмнения, следвах друг, но честно казано, обикновено взех BB теста. по някаква причина го харесах повече

необходимо е да се погледне чувствителността. Evi-тестовете са добра фирма, разнообразни, но чувствителността при 20 не е достатъчна. Има Frau тестове (Германия) - има 15. И BB тест. 10 сетива. той ми показа дори преди закъснението. Много евтини не пишат, не мисля, че това е добър показател.

И когато направих първия тест, видях слаба втора лента - имаше чувствителност 15) на следващата сутрин хукнах в аптеката да си купя по-чувствителна - мислех, че колкото по-голям е броят, толкова по-чувствителен))
купих 20)) лентата беше по-ярка) вероятно беше само на следващия ден и в по-голяма концентрация на утринна урина)))

Ева купи тестовете, най-евтините. никога не е изневерявал. когато имаше закъснение от 4 дни, се зарадвах, че съм бременна, но тестът показа една лента. на следващия ден MS отиде. и когато тя забременя, тестът в първия ден на закъснението показа втора лента и аз първо направих теста сутрин, а след това същата вечер и той също показа две ленти. така че съм доволна от тестото. евтин и много чувствителен.

Ева тест рецензии

Преди всичко. тестовете се правят само сутрин.

На второ място, чувствителността на EVE към хорион-гонадотропин (хормон на бременността) е ниска, някъде около 35 mm / l. По-добър Frautest - има 20-25 мм / л

В третото най-вероятно имате дефектен тест. Как се появи вторият преди първия? :) Там една лента вече съдържа НСТ и чувствителен реагент за помирение, а втората само реагент за определяне на ВАШИЯ хормон.

Ето защо, може би купувате отново и правите например Frautest?

Успех за вас и резултатите, които бихте искали да видите!

Благодаря. Но вие искате да бъдете позитивни

добре, няма да се притеснявам. Точно в аптеката, която ми дадоха, взех тази))

Купете по-скъп тест.

И най-вероятно сте бременна B-) поздравления!

Имах втора лента преди първата. вярно, вече съм на 8 седмици))

не просто лежеше у дома)))

колко тире тестове съм направил

така че винаги първата лента се появява първо.и след това, ако е бременна, тогава тя не изчезва, ако не, тогава изчезва. не ме излъгаха.

Що се отнася до Ева, те никога не са ме заблуждавали. Нямаше лента b- 1. Но Вера и Бишурс са най-лъжците. Винаги 2 ленти. Купете 2,3 различни теста и го направете отново. Вероятно бихте, поздравления. Но има дефектни тестове.

Ева също е включена в списъка на лъжците: - ((

радваше се рано (((а ние толкова искаме да станем майка и татко.

ако има бременност,

няма значение по кое време на деня да провеждам теста, аз го пробвах два пъти. и между другото, първо имах и 1 лента, след това контролната. Честито. единадесет

винаги се появява, а този, който по-късно е вероятно вашият отговор на въпроса „бременна или не“

и трябва да се прави сутрин за надеждност, тъй като именно сутрин съдържанието на НСТ в кръвта и урината е най-високо..
От 7 теста "ева" и т.н., те ми показаха само 4.3, изобщо не показаха.
Фраутест показа веднага.

всички тестове показаха 2 ленти)

Ние изградихме, построихме и накрая изградихме :-)

Използвам този тест отдавна, никога не съм ме подвел. Без изненади като цяло

Не по-често от всеки друг тест. Тоест един на хиляда. Ако искате да сте абсолютно сигурни, ние вземаме две ленти от Ева в аптеката и я проверяваме сутрин, както се очаква. Никога не съм имал проблем с нея и се надявам да няма.

Винаги съм вземал 2-3 теста от различни компании, както се казва за точност, тестът на ева не лъжеше

На петия ден направих забавяне, имаше две ленти. Повторих го ден по-късно, за всички) Не излъгах.

С тях нямаше проблеми, резултатът беше повторен на по-скъпи тестове. Така че защо да плащате повече?

Къде бързаш? Вторият ден на забавянето и веднага да направим тестовете))
Направих 4 дни по-късно. По-добре сутрин, измийте се преди това. Можете да прочетете инструкциите, тъй като това е така. И ако купувате евтини тестове, тогава са ви необходими поне два, за точност и лично успокоение.
Обикновено, ако има втора лента, дори слаба, това означава бременност. Ако тестът се повтори на следващия ден, лентата на теория ще стане по-ярка, ако бременността е нормална..

Лена, далеч не е факт, че ако се появи бледа ивица, това определено е бременност. Много често реагентът излиза. Например, при мастиленоструйния тест аз почиствам този реагент толкова ярко, че изглежда 100% бременност

Опитвам се да забременея от дълго време, така че Ева някак се запаси с тестове, купи веднага 10 броя. Не знам как някой друг, той не ме е лъгал от шест месеца.
Съответно тестовете първоначално бяха отрицателни и само последните показаха желаните две ивици. Защото запасът е разрешен, направих нещата 4. На третия ден от забавянето втората лента не беше много ярка, а на 4-ти и 5-ти определено беше без опции)
Така че тестовете на Ева не ме взеха!

Не съм срещал такъв, че вторият да се появи по-рано от първия. Винаги съм имал първия, а след това втория и след това, когато изсъхне.
Не знам, че не са скъпи, че не са евтини, не ме вземат. Чувствам се гадател. Играя в Да, не. Но и EVE, което не ми хареса. Но ФАНО - дори не знам. Не веднага, но на две тест ленти показа две. Направих го преди една седмица и разбрах едва днес за съществуващите ll ленти за тест ленти, които направих сутринта преди седмица. Днес е втората седмица, както направих, само по обяд. Също така, най-вероятно Б. Под корема дърпа. Между другото, FANO е за такива слаби, като прочетох 12 нещо. По време на първата бременност тестът също не ми показа, че съм бременна и когато бях тествана в болницата, там не беше открита бременност. Направете свои изводи. Или може би! Тестовете, както и хората, трябва да бъдат избрани. FANO съдържа две бели сашета в кутията. Във всяка торба, 1 тест. Кутия в Краснодарския край струва около 100 рубли. Взех две кутии. На всички 4 от ---> ll на Ева l работи и след това слаб. Въпреки че тестът, срокът на годност, все още не е бил. И двата теста под 22.

Тест за бременност "Eva": инструкции за употреба и рецензии

Тестовете за бременност са различни - скъпи и евтини, известни и непознати. Дори мъжете знаят имената на популярните тестови системи и всичко това, защото се рекламират широко по телевизията, радиото, в Интернет. Но има тестове, които не можете да видите рекламирани по телевизията, което ни най-малко не намалява техните достойнства и надеждност. Един от тях е тестът "Eve".

Какво е?

Ева е американска тестова система. Това са евтини продукти за ранно откриване на „интересни места“ у дома. Тестът не може да се похвали с луксозен и ярък дизайн, красива опаковка, невероятно удобен държач и цифрова функция за откриване на бременност. "Ева" е само една лента-лента, най-простата и разбираема, опакована в малка индивидуална торбичка от фолио.

Често "Eve" се бърка с "Eva-тест D". Вторият е доста сложен и скъп диагностичен апарат-анализатор, който определя овулацията чрез слюнка, малка домашна лаборатория. "Eve" е обикновена лента с нанесен върху нея химически реагент, който е чувствителен към хормона hCG. Цената му е малко над 30 рубли.

Как работи?

Въпреки факта, че "Ева" струва 5-10 пъти по-евтино от скъпите тестове за бременност на по-известни марки, тя работи по същия начин като скъпите продукти. Към дисталния край на лентата се прилага химичен реагент, който реагира с hCG молекули, ако се открият в урината на жената във висока концентрация. И ако възникне такава реакция, тогава адаптацията дава положителен резултат - появява се втора лента.

След успешното имплантиране на ембриона в ендометриалния слой на матката се произвежда специфичен хорион гонадотропен хормон от хорионните ворсинки. Ембрионът е прикрепен обикновено седмица след зачеването, но интервалът на допустимия период може да бъде от 5-6 до 9 дни. От този момент на всеки два дни нивото на хормона ще се удвои приблизително. И в урината още в началото на закъснението на менструацията ще се натрупа достатъчно количество хормон, за да може тестваният реагент, както скъп, така и евтин, да го разпознае и да реагира на неговото присъствие, като оцветява втората лента.

Предимства и недостатъци

Основното предимство на "Ева" е ниската му цена, което прави теста достъпен за жени с различни доходи. Освен това можете веднага да закупите не една лента, а няколко и да извършите, ако е необходимо, няколко теста. Това е по-важно за жените, които извършват диагностика много преди началото на забавянето и следят динамиката на показанията на тестовата система..

Недостатъците включват по-голяма вероятност за грешен резултат. На практика е трудно да се каже каква е грешката на този или онзи тест. По този въпрос производителите и лекарите имат различни мнения. Производителите казват, че имат точност 99%, а експертите от Световната здравна организация са уверени - не повече от 95%.

По този начин трябва да се помни, че никоя система, дори и най-скъпата и модерна, не може да даде 100% гаранции за точен резултат..

Каква е чувствителността?

Ако планирате да направите тестване преди закъснението, тогава за вас въпросът за чувствителността на тестовата система е един от най-важните. За съжаление, Eve не е силно чувствителна тестова система..

Прагът на чувствителност на използвания в производството реагент е 25 mIU / ml. Това е стандартна чувствителност, която прави почти невъзможно откриването на хормон на hCG преди началото на забавянето, но лентата лесно ще открие присъствието на хормона след започване на забавянето. Според средните статистически данни до втория ден на забавяне нивото на hCG в урината е от 20 до 180 mIU / ml, следователно прагът от 25 единици обикновено се преодолява от всеки с 3-4 дни закъснение..

Чувствителността, която е само средна, изисква тестът да се извършва изключително върху сутрешната порция урина, тя е най-плътна и концентрирана, в нея тестът ще може да определи желаното вещество по-бързо, отколкото през дневната или вечерната порция урина.

Как да използвам?

Инструкцията за "Eve" е представена директно върху опаковката с лента, тя е проста и включва няколко точки. Но е необходимо да ги спазвате, за да не се получи погрешно заключение. Струва си да се придържате към следните действия:

 1. урината трябва да се събира сутрин след събуждане в чист и сух съд; можете да използвате специален контейнер за аптека, можете да използвате малък пластмасов или стъклен съд за тази цел;
 2. лентата се изважда от торбата и се потапя в урина не по-ниско от нивото, отбелязано с линия за 20 секунди;
 3. първият ред се появява на теста - това е контролната линия, която показва, че тестът е подходящ за употреба;
 4. след това лентата трябва да се постави върху равна повърхност и да се изчака буквално 2-3 минути; след това време, ако жената е бременна, в зоната за изпитване ще се появи втора лента.

Важно! Имайки предвид ниската чувствителност на системата, втората лента често е слаба, не твърде ясна. Следователно, самите производители препоръчват повторение на теста след два дни, когато нивото на хормона се повиши..

Времето за изчакване на резултата изисква специално изясняване. Понякога, според рецензиите, втората лента трябва да чака не 3, а всички 7-9 минути, но по-късно от 10 минути вече не си струва да оценявате теста. След изсушаване се появява втора сива ивица в тестовата зона, която е следа от нанесения реагент. Не тествайте след прием на hCG лекарства. Това обикновено се случва, когато овулацията се стимулира от хормони и при пробиви за лечение на ин витро оплождане. След такива събития изобщо не се препоръчват домашни тестове.

Жените трябва да наблюдават нивото на hCG в кръвта, като използват специален анализ в клиниката, а три седмици след прехвърлянето на ембриони трябва да бъде посетен специалист по ултразвук. Грешните резултати в две ивици при липса на бременност са най-вероятно на фона на хормонални смущения след скорошен аборт, спонтанен аборт. По време на следващия менструален цикъл след прекъсване на бременността, остатъчният hCG може да продължи, но нивото му е ниско и е по-вероятно да бъде уловено от по-силно чувствителна система за тестове от "Eva".

Отзиви

Много жени при избора на тест се ръководят от отзиви, оставени от други потребители в Интернет. "Ева" има доста отзиви, тъй като тестът се намира навсякъде и струва само стотинки. Въпреки евтиността си, тестът доста точно определя бременността. Жените отбелязват, че тази система рядко се показва на витрината на аптеките и фармацевт трябва да бъде конкретно попитан за нея. В скъпите аптеки тестът обикновено не съществува, но в социалните аптеки е представен и достъпен.

Има и отрицателни отзиви, които казват, че "Ева" не е показала втората лента дори след тестове на някои други по-скъпи марки, които вече очевидно са дали положителен резултат. За съжаление не се съобщава колко чувствителни са били тези по-скъпи тестове. Ако беше по-висока от тази на "Ева", тогава няма нищо изненадващо в такива отзиви.

медицински рецензент, специалист по психосоматика, майка на 4 деца

Тестове за бременност EVA тест за бременност eva - ревюта

 • Преглед номер 1
 • Преглед номер 2
 • Преглед номер 3
 • Преглед номер 4
 • Преглед номер 5
 • Преглед номер 6

слабо бледа втора ивица при тест за бременност

Оценка: 5 (от 5)

Тестът за бременност е най-лесният начин за диагностициране на ранна бременност. Направих куп от тези тестове през живота си. Първият го купих само заради интереса, а след това, когато планираха дете.

Четох много, че за някои хора втората ивица е слаба или изобщо не се появява веднага. Имах го така:

Трябва да проверите резултата специално в съответствие с инструкциите, тоест след час е безполезно да се види дали се е появила лента. Бледа ивица може да се дължи на ниска концентрация на hCG, което показва кратка бременност. Ако обаче след няколко дни лентата все още е бледа, това може да означава заплаха, тъй като нивото на hCG расте по-бавно от обикновено (обикновено се удвоява след 2-3 дни). Това се нарича количествен тест..

Тестът на тази марка се справи със задачата си, тоест определи бременността в първия ден от забавянето на М. Така че го съветвам. Цената в нашия град е 12 рубли. И не го слагат на прозореца, винаги съм го питал от фармацевтите. Витрините обикновено са 10 пъти по-скъпи. Смисълът да се надплаща, ако ефективността е същата.

Отначало той каза „не“, а седмица по-късно - „да“!

Оценка: 4 (от 5)

Здравейте! Историята с този тест преди 2 години

Критичните ми дни трябваше да дойдат на 15 февруари (2012 г.), а на следващия ден трябваше да отида на почивка в чужбина.

Направих този тест точно на 15 февруари, за всеки случай, за да не се притеснявам от него на пътя и той показа отрицателен резултат. Механично пъхнах лентата в джоба на халата си и забравих.

Пътуването ми беше неочаквано отменено, но все още няма CD. И тогава случайно, опипвайки малка лента в джоба си, извадих и видях, че докато тестът беше в джоба ми, се появи слаб втори рафт........ Как така? Прочетох, че след 15 минути резултатът от теста вече е грешен.

Е, това е грешен резултат, реших и изчаках критичните си дни. Закъснението беше вече една седмица и отидох в аптеката за изследвания. Купих 8 различни, включително най-скъпата, която беше в аптека Clearblue (ревю със снимка >>>>>).

И всички бяха положителни! Направих го на 7-ия ден от забавянето и след 8,5 месеца се роди нашето бебе! За съжаление няма тестова снимка, беше отдавна.

Благодаря, че се отбихте! ?

лично той не ме разочарова)) (СНИМКИ)

Оценка: 5 (от 5)

В очакване на бебето... полудявате, бързате от една страна на друга. И тогава дойде онзи ден на първото закъснение....... Ще тичаш стремглаво в аптеката.... и реших да не купувам скъпи тестове, но купих 5 точно EVA (първо разбира се прочетох отзивите, те се оказаха положителни) направих, оказа се, че не са ленти, но една не се вижда много ясно, мисля, че ще го направя сутринта. И на сутринта той не ме подведе 2 различни ивици. Като цяло, за да отпразнувам, все пак направих теста 2 пъти. Това струва 10 рубли в аптеката, но защо да плащате повече, когато скъпите явно грешат. Доволен съм от него. Сега отглеждаме нашето бебе! Следващият път, когато планирам, ще го използвам отново..

Тестът за 13 рубли не разочарова и показа правилния резултат, като по този начин ме освободи от излишни притеснения

Оценка: 5 (от 5)

Поздрави на всички, които погледнаха!

След като отменихме OK Lindinet20, приятелят ми и аз бяхме защитени от супозитории Nonoxynol в продължение на три месеца. Свещите са доказано нещо, но въпреки това с нетърпение чаках всяко пристигане на менструация и държах в готовност колко теста за бременност в случай на закъснение.

И закъснението се случи в третия цикъл, след като хапчетата бяха отменени. Беше 28-и, 29-и ден... Първо използвах теста Evitest Plus, който бях тествал. И двата теста от този пакет показаха една лента без ни най-малко призрак на другата. 30-ти, 31-и ден - менструацията не започна. Съгреших на хормонални смущения, след като отмених ОК, но душата ми не беше спокойна....

След това отидох в аптеката и купих най-евтиния тест (3 бр наведнъж) EVA. Цената му беше само 13 рубли. За такива пари можете да си купите цяла торба тестове наведнъж!

На 33-ия ден закъснение сутринта използвах този тест.

Начинът на приложение е прост: спуснете тест лентата до ниво MAX за 15-20 секунди в съд с урина. След това го поставете на хоризонтална повърхност и след 5 минути можете да оцените резултата.

Най-долу: 1 лента и никакви намеци за втора лента, дори дух не се виждаше. На следващия ден менструацията започна....

Накратко за предимствата на EVA теста за бременност:

+ лекота на използване.

+ наличност - продава се в почти всяка аптека.

Препоръчвам този тест като една от надеждните и достъпни опции за определяне на бременността!

Надеждността, която винаги е с мен

Оценка: 5 (от 5)

Наскоро открих закъснение. Аз съм майка на две деца и до момента раждането на трето дете не е включено в плановете ми. Нямаше време да тичам в болницата. Затова отидох до най-близката аптека и купих EVA тест за бременност eva. Използвах го според инструкциите и получих отрицателен резултат.

По принцип, както се оказа по-късно, той беше верен.

Сега в комплекта ми за първа помощ има точно същия тест, за всеки случай, така че ако е необходимо, да не тичам до аптеката..

За всеки случай, ако изведнъж човек се натъкне на моя преглед, който никога преди не е използвал тестове, ще напиша инструкция:

Извадете тест лентата от опаковката. Препоръчително е сутрин да уринирате в чист съд. До линията, посочена на тест лентата, потопете тест лентата вертикално в съд с урина за 5 секунди. След това поставете на хоризонтална повърхност и оценете резултата след пет минути.

Щастливи тестове.

Въпреки цената, този тест даде истински резултат..

Оценка: 5 (от 5)

Преди няколко месеца се почувствах зле. Да, и имах закъснение от няколко дни. Спомних си, че просто се чувствах по същия начин по време на първата си бременност..

Реших да направя тест. Като се има предвид опитът, че за последен път един от най-известните и продавани тестове в аптека Frautest ме разочарова, исках да си купя качествен тест за бременност. Реших да си купя тест за бременност, който не ме разочарова миналия път, като този https://gde-otzyvy.ru/content/ochen-tochnyi-test-na-beremennost Но не го намерих в три аптеки.

Като цяло трябваше да си купя няколко евтини теста, включително EVA. Въпреки цената, тестът EVA не разочарова, той даде истински резултат!

 • Преглед номер 1
 • Преглед номер 2
 • Преглед номер 3
 • Преглед номер 4
 • Преглед номер 5
 • Преглед номер 6

слабо бледа втора ивица при тест за бременност

Оценка: 5 (от 5)

Тестът за бременност е най-лесният начин за диагностициране на ранна бременност. Направих куп от тези тестове през живота си. Първият го купих само заради интереса, а след това, когато планираха дете.

Четох много, че за някои хора втората ивица е слаба или изобщо не се появява веднага. Имах го така:

Трябва да проверите резултата специално в съответствие с инструкциите, тоест след час е безполезно да се види дали се е появила лента. Бледа ивица може да се дължи на ниска концентрация на hCG, което показва кратка бременност. Ако обаче след няколко дни лентата все още е бледа, това може да означава заплаха, тъй като нивото на hCG расте по-бавно от обикновено (обикновено се удвоява след 2-3 дни). Това се нарича количествен тест..

Тестът на тази марка се справи със задачата си, тоест определи бременността в първия ден от забавянето на М. Така че го съветвам. Цената в нашия град е 12 рубли. И не го слагат на прозореца, винаги съм го питал от фармацевтите. Витрините обикновено са 10 пъти по-скъпи. Смисълът да се надплаща, ако ефективността е същата.

Отначало той каза „не“, а седмица по-късно - „да“!

Оценка: 4 (от 5)

Здравейте! Историята с този тест преди 2 години

Критичните ми дни трябваше да дойдат на 15 февруари (2012 г.), а на следващия ден трябваше да отида на почивка в чужбина.

Направих този тест точно на 15 февруари, за всеки случай, за да не се притеснявам от него на пътя и той показа отрицателен резултат. Механично пъхнах лентата в джоба на халата си и забравих.

Пътуването ми беше неочаквано отменено, но все още няма CD. И тогава случайно, опипвайки малка лента в джоба си, извадих и видях, че докато тестът беше в джоба ми, се появи слаб втори рафт........ Как така? Прочетох, че след 15 минути резултатът от теста вече е грешен.

Е, това е грешен резултат, реших и изчаках критичните си дни. Закъснението беше вече една седмица и отидох в аптеката за изследвания. Купих 8 различни, включително най-скъпата, която беше в аптека Clearblue (ревю със снимка >>>>>).

И всички бяха положителни! Направих го на 7-ия ден от забавянето и след 8,5 месеца се роди нашето бебе! За съжаление няма тестова снимка, беше отдавна.

Благодаря, че се отбихте! ?

лично той не ме разочарова)) (СНИМКИ)

Оценка: 5 (от 5)

В очакване на бебето... полудявате, бързате от една страна на друга. И тогава дойде онзи ден на първото закъснение....... Ще тичаш стремглаво в аптеката.... и реших да не купувам скъпи тестове, но купих 5 точно EVA (първо разбира се прочетох отзивите, те се оказаха положителни) направих, оказа се, че не са ленти, но една не се вижда много ясно, мисля, че ще го направя сутринта. И на сутринта той не ме подведе 2 различни ивици. Като цяло, за да отпразнувам, все пак направих теста 2 пъти. Това струва 10 рубли в аптеката, но защо да плащате повече, когато скъпите явно грешат. Доволен съм от него. Сега отглеждаме нашето бебе! Следващият път, когато планирам, ще го използвам отново..

Тестът за 13 рубли не разочарова и показа правилния резултат, като по този начин ме освободи от излишни притеснения

Оценка: 5 (от 5)

Поздрави на всички, които погледнаха!

След като отменихме OK Lindinet20, приятелят ми и аз бяхме защитени от супозитории Nonoxynol в продължение на три месеца. Свещите са доказано нещо, но въпреки това с нетърпение чаках всяко пристигане на менструация и държах в готовност колко теста за бременност в случай на закъснение.

И закъснението се случи в третия цикъл, след като хапчетата бяха отменени. Беше 28-и, 29-и ден... Първо използвах теста Evitest Plus, който бях тествал. И двата теста от този пакет показаха една лента без ни най-малко призрак на другата. 30-ти, 31-и ден - менструацията не започна. Съгреших на хормонални смущения, след като отмених ОК, но душата ми не беше спокойна....

След това отидох в аптеката и купих най-евтиния тест (3 бр наведнъж) EVA. Цената му беше само 13 рубли. За такива пари можете да си купите цяла торба тестове наведнъж!

На 33-ия ден закъснение сутринта използвах този тест.

Начинът на приложение е прост: спуснете тест лентата до ниво MAX за 15-20 секунди в съд с урина. След това го поставете на хоризонтална повърхност и след 5 минути можете да оцените резултата.

Най-долу: 1 лента и никакви намеци за втора лента, дори дух не се виждаше. На следващия ден менструацията започна....

Накратко за предимствата на EVA теста за бременност:

+ лекота на използване.

+ наличност - продава се в почти всяка аптека.

Препоръчвам този тест като една от надеждните и достъпни опции за определяне на бременността!

Надеждността, която винаги е с мен

Оценка: 5 (от 5)

Наскоро открих закъснение. Аз съм майка на две деца и до момента раждането на трето дете не е включено в плановете ми. Нямаше време да тичам в болницата. Затова отидох до най-близката аптека и купих EVA тест за бременност eva. Използвах го според инструкциите и получих отрицателен резултат.

По принцип, както се оказа по-късно, той беше верен.

Сега в комплекта ми за първа помощ има точно същия тест, за всеки случай, така че ако е необходимо, да не тичам до аптеката..

За всеки случай, ако изведнъж човек се натъкне на моя преглед, който никога преди не е използвал тестове, ще напиша инструкция:

Извадете тест лентата от опаковката. Препоръчително е сутрин да уринирате в чист съд. До линията, посочена на тест лентата, потопете тест лентата вертикално в съд с урина за 5 секунди. След това поставете на хоризонтална повърхност и оценете резултата след пет минути.

Щастливи тестове.

Въпреки цената, този тест даде истински резултат..

Оценка: 5 (от 5)

Преди няколко месеца се почувствах зле. Да, и имах закъснение от няколко дни. Спомних си, че просто се чувствах по същия начин по време на първата си бременност..

Реших да направя тест. Като се има предвид опитът, че за последен път един от най-известните и продавани тестове в аптека Frautest ме разочарова, исках да си купя качествен тест за бременност. Реших да си купя тест за бременност, който не ме разочарова миналия път, като този https://gde-otzyvy.ru/content/ochen-tochnyi-test-na-beremennost Но не го намерих в три аптеки.

Като цяло трябваше да си купя няколко евтини теста, включително EVA. Въпреки цената, тестът EVA не разочарова, той даде истински резултат!

Дайте обратна връзка

Как ви харесват тестове за бременност EVA тест за бременност EVA?

Добави коментар Отмяна на отговора

Неотдавна добавени

 • Преглед номер 1
 • Преглед номер 2
 • Преглед номер 3
 • Преглед номер 4
 • Преглед номер 5
 • Преглед номер 6
 • Преглед номер 7
 • Преглед номер 8

Ефективността на Dalargin при панкреатични атаки

Оценка: 4 (от 5)

Имам панкреатит отдавна, така че опитах толкова много лекарства, че не мога да ги преброя, но действието на Даларгин ми хареса най-много. Особено при атаки - облекчава симптомите за броени минути. Това стана актуално за мен, тъй като напоследък тези атаки зачестиха. Разбира се, това е и моята вина - неправилно хранене (през целия си живот трябва да диета) и т.н., но иначе не работи))).

Даларгин ми беше препоръчан от лекар. Дълго мислех дали да го взема или не, в края на краищата цената е почти 1000 рубли за 10 ампули... Купих го, инжектирах със следващата атака и бях изненадан колко бързо спазмите преминаха. Инструкциите казваха, че при остър панкреатит трябва да се подложите на лечение в продължение на 4 до 6 дни. Пакетът продължи само 5 дни (2 ампули на ден). по принцип това беше достатъчно. Но това, което ми хареса особено - вече минаха 4 месеца и няма обостряне.

Искам да предупредя всички, че когато се инжектира прахът (лиофилизат), който трябва да се разреди в инжекционен разтвор, се усеща силна болка. За да бъда честен, страхувам се от инжекции, но така, така че не. Като цяло веднага се разстроих и започнах да гуглям, търсейки поне нещо за подобна реакция. Намерена информация, че се препоръчва допълнително да се добави лидокаин към Dalargin. Не се чувства така.

Има ли смисъл да приемате Immard

Оценка: 4 (от 5)

Всяка пролет и есен страдам от обостряне на гастрит и панкреатит, така че поне веднъж годишно отивам в болница, където ми правят инжекции, дават ми хапчета и понякога поставят интравенозни. Това нарушава целия начин на живот - проблеми в работата (аз съм главен мениджър на строителна фирма, така че не мога да отсъствам дълго време), в семейството (на децата им е скучно) и за такъв куп лекарства се харчат много пари. Решението да се купи Даларгин дойде неочаквано и от нищото. На следващата среща с лекаря, докато чаках моя ред, срещнах жена, която ми каза, че два пъти годишно преди сезона на обостряне, тя преминава курс на терапия с Даларгин и обострянето не настъпва. Попитах гастроентеролога за това лекарство - тя каза, че да, наистина, можете да използвате този съвет.

Когато се прибрах, намерих описание на Даларгин и колко изненадан бях, че е ефективен и при панкреатит и бях на лекар за хроничен гастрит.

Купих лекарството, лекарите назначиха среща (дозировка, продължителност на курса, как да се прилага и т.н.) и точно в края на февруари започнах да инжектирам инжекции. През септември тя направи същото и сега е така през цялото време За да бъда честен, забравих, когато бях в болницата, определено не от две години.

PS: Ампулите не са евтини, но в сравнение с количеството, което обикновено излагах по време на лечението в клиниката, това са чисти дреболии.

Даларгин - Избягвайте фалшификатите

Оценка: 3 (от 5)

Понякога преминавам курс на терапия с инжекции Dalargin. Имам язва на дванадесетопръстника. Лекарството се прилага интравенозно. Обикновено инжектирам вкъщи, тъй като съпругата ми е ветеринарен лекар, така че имам опит в инжектирането. Обикновено реакцията беше нормална и винаги се купуваше онлайн (по-евтино, отколкото в аптеката). И тогава, след първата инжекция, стомахът ми започна силно да гърми и се появи диария. Но най-странното е, че не станах по-добър.

След това разговарях с лекаря и стигнахме до извода, че най-вероятно съм попаднал на фалшификат. Не спестих пари и време, за да намеря сайта, от който купих по-рано и поръчах необходимия брой ампули. Този път няма странични реакции, но ефектът е налице. Това е толкова тъжна история, така че потърсете официалния сайт, където оригиналният Dalargin продава.

Даларгин като спомагателно лекарство

Оценка: 4 (от 5)

Имам проблеми с тригеминалния нерв, затова приемам много лекарства от различни групи едновременно. За съжаление, някои от тях имат много негативен ефект върху органите на стомашно-чревния тракт, особено киселинния карнитон. В тази връзка лекарят препоръча допълнително да правя инжекции с разтвора Даларгин, тъй като той намалява киселинността, неутрализира протеолизата и секрецията в панкреаса. Той също така ускорява метаболитните процеси и като цяло има положителен ефект върху тялото..

За да намаля киселинността, което беше най-важният ми проблем, ми предложиха други алтернативни варианти под формата на таблетки, които биха били много по-евтини. Но по отношение на ефективността никое лекарство не може да се сравни с Даларгин..

Необичайно използване на Dalargin

Оценка: 5 (от 5)

Имах гранулиран фарингит, така че бях много изненадан, когато лекуващият ми лекар в болницата предложи да пробие курса с инжекции на Dalargin. Познавам това лекарство от първа ръка, тъй като съпругът ми има язва на стомаха и от време на време купуваме ампули. И със сигурност знам, че е от панкреатит и язва. Но тя се довери на лекаря, защото има добра репутация и работи повече от 30 години..

Така че ми направиха инжекции в задната част на гърлото, но някак подмукозно. Бях изненадан от резултата - с фарингит много, много силна кашлица измъчва и една инжекция моментално го неутрализира. След курс от 5 дни кашлицата изчезна като ръка. Не очаквах такъв удивителен ефект. Залагам 5+

Какво харесвам в Даларгин

Оценка: 4 (от 5)

Отличен препарат с безупречно качество, бързо и цялостно действие. Но по принцип има много от тях, особено в тази ценова категория. Затова лично аз обръщам специално внимание на факта, че Даларгин има минимум противопоказания - това е бременност, алергия към компоненти, хипертония и някои заболявания в инфекциозни форми. Що се отнася до страничните реакции, те отсъстват. Ако, разбира се, се придържате към противопоказания. Тоест, ако не страдате от високо кръвно налягане, то то няма да се увеличи критично или ако няма алергия, то няма да се появи..

Даларгин действа по различен начин на всички

Оценка: 3 (от 5)

Даларгин често се инжектира с баща си (той има язва) и по някаква причина винаги му помага бързо, особено при атаки. когато имам панкреатит е съвсем естествено. че реших да използвам и Даларгин (след консултация с лекар). Отказах да отида в болница, затова инжектирах вкъщи по схемата, посочена ми от лекаря. За да бъда честен, бях изненадан, че облекчението дойде едва на третия ден, а преди това, нито най-малката реакция. Вече исках да се откажа от този бизнес, но татко настоя да продължа курса. В резултат на това тя беше лекувана нормално и дори резултатите от теста станаха много по-добри. Само че не е ясно защо засяга различно всички? Дума., Това е огромен минус. Е, цената....

Ева тест рецензии

Момичета, отварям нова тема „НАШИТЕ ФАЛШОВИ ТЕСТОВЕ“ Смисълът на темата е да информираме момичетата, които планират, а не, че ако се появи втора ивица, това не означава нищо. Преработих милион теста в този цикъл. Господи, как боли да се разочароваш. Такова състояние, когато вярваш и чакаш и просто го изживяваш, и тогава. - няма да го пожелаете и на врага. Живей и учи. Ако знаех, че толкова много момичета имат тестове (независимо дали са скъпи или евтини), показват фалшиви положителни резултати, не бих се надявал толкова много на моите положителни (както се оказа по-късно, фалшиво положителни) тестове. Не би навредило толкова много да паднеш. Момичета, тази тема е за вас, сега ще знаете, Ето една поговорка по темата: „Предварително, след това защитена“

Ето опаковката на моя "измамник"

Ето и самите тестове.


По популярно търсене публикувам тук информация за това колко време отнема оценката на резултата.

Въз основа на материали от сайта kleo.ru
Последователност на теста:
- Вземете пробата от урина в чист, сух съд. Пробата не трябва да се замразява. Пробата не трябва да се разклаща. Съхранението в хладилник при 2-60С е разрешено за не повече от 24 часа.
- Отворете защитната торба, като я разкъсате по протежение и извадете лентата.
- Поставете лентата в контейнер с проба от урина, така че нивото на урината да не надвишава граничната линия, маркирана със стрелките. След 1 минута извадете тест лентата от урината и я поставете на чиста, суха повърхност.
- Определете резултата не по-късно от 5-10 минути (ако закъснението е малко или все още не е налице, препоръчително е да изчакате половин час или час, ако вероятността от бременност е много голяма, и да не изхвърляте теста след 10 минути; практиката показва, че в първите дни на закъснението втората лента изглежда слабо и след много по-дълъг период, отколкото пишат върху опаковките, но при по-дълги периоди изглежда по-бързо и по-ярко от първия).
Ето връзката kleo.ru

По материали от сайта dekret.ru
Моля, обърнете внимание, че индикаторът и пробата за тестване трябва да са със стайна температура около 20. Прясната урина е с 10% по-топла, оставете я леко да се охлади. () Сега продължете по план.
Извадете индикатора от опаковката.
Потопете го в съд с урина до червената маркировка <не глубже!) на 5 секунд. Если мочи недостаточно (уро вень в банке меньше 1,5 см), индикатор можно накло нить.
Извадете го и го поставете на хоризонтална повърхност, изчакайте 5 минути и разберете дали сте бременна или не. Не отлагайте проверката за повече от този период на резултата, получен след 10 минути, не трябва да разчитате.
Ето връзката dekret.ru


Информация за HCG

Въз основа на материали от wantbaby.ru
Нормално ниво на бета-hCG в кръвен серум (съгласно стандартите на независимата лаборатория INVITRO):
Мъже и небременни жени 0 - 5

Фактори, влияещи върху повишаването на нивата на hCG при липса на бременност:
-приемане на hCG лекарства;
-остатъчни нива на hCG от предишна бременност или след аборт;
-хорион карцином (хорионепителиом), рецидив на хорионикарцином;
-кистозен дрейф, рецидив на кистозен дрейф;
-тумори на тестисите или яйчниците, белите дробове, бъбреците, матката и др..
Ето връзката wantbaby.ru

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФАЛШИ ТЕСТОВЕ

Момичета, ако решите да споделите вашата снимка, МОЛЯ, напишете в кой ден от цикъла или забавете теста.

Тест "Бъдете сигурни-S"
1-ви ден на закъснение
14 DPO
се появи след 5 минути.

Кристина515
тест "Вяра"
11 DPO
се появи след 3-4 минути.

Юла
Тест "Clearblue"
20 DPO
се появи след 2-3 минути.

Каркуша
Тест за измама
Алексашка
Тест "Бъдете сигурни-S"
1-ви ден на закъснение
15 DPO
се появи след 2-3 минути

Флорка
тест "Вяра"

RoRa
тест "Бъдете сигурни-S"
4 дни преди закъснението
се прояви веднага

misj
Тест "Вяра" и "Фрау"
преди забавяне
11 DPO
се прояви след 3-4 минути. на теста Frau
и заедно с контрола на "Вера"

Чаровница
Тест "Itest" и "Vera"
13 („Вяра“) и 14 („Itest“) DPO

Охлюв
Тест "BBtest"
8 и 10 DPO

Чаровница
Тест "Ясно синьо"
деня преди закъснението

Еленка
Тест "BB"
14DPO

16624
Тест "Romed" 3-ти ден закъснение

Ирис
Тест "BB"
преди забавяне

Ирис
Тест "Бъдете сигурни-S"
преди забавяне

Мися
Тест "BB".
преди забавяне

Морков
Тест за измама
преди забавяне

Токсичен
Тест "Evitest"
преди забавяне

Ирис
отгоре Тест "Itest", 14 DPO,
отдолу Тест "Вяра", 13 DPO

Охлюв
Тест за измама
ENDY25
Тест "EVITEST"
23 д.т.с. 10 DPO

леоника
Тест "BB"
9 DPO

OigaRed
Тест "Mama Perfect" и "HCG STRIP"

Олесенка
Тест "BB"

Ирис
Тест "Romed"

Ирис
Тест "BB"
12 DPO

Мелани
Тест "ITEST"
28 д.т.с..

Юла
Тест "ITEST"

Багирка
Тест "Вяра" и "Разписка"

Проблем
Тест "Бъдете сигурни-S"

Талия
Тест "Бъдете сигурни-S"

Пудя
Тест "EVITEST"
4 дни закъснение

Танюшок
Тест "EVITEST"

Багирка
Тест за най-добър
27 dts, ден преди M

пчела
Тест "Бъдете сигурни"

донеса
отгоре "evitest", останалите "Frau"

фиола
Тест "evitest"

Катена82
Тест за вяра

Pochemuchenka
Тест за измама
27 точки

пчела
Тест "Бъдете сигурни"
5 dpo

Шилина
Тест за измама
HCG 1.2

все още11
отгоре „Бъдете сигурни“, отдолу „evitest“

суастра
Тест за измама

Морков
Тест за вяра

Натали
Тест "evitest"
6 dpo

Pochemuchenka
Тест "Ясно синьо"

Олеся
Тест за измама

Олеся
Тест "Бъдете сигурни"

Олчик2009
Тест "evitest"
преди закъснение и 3 дни закъснение

Патя
отгоре Тест "Ева"
14 dpo

Дъщеря на баща