Тази статия разглежда как да забременеете с момче. Ще ви разкажем какви са начините за зачеване на мъжки мъж за първи път и на 100 процента, как да изчислим пола на бебето чрез овулация, обновяване на кръвта, китайска таблица. Ще научите народните методи за зачеване на момче, какви признаци показват, че очаквате син, отзиви на жените.

Трябва ли да изчисля пола на нероденото дете?

Много двойки търсят ефективни и доказани методи за правилно изчисляване на пола на нероденото дете. Но дали е толкова важно и необходимо?

По правило повечето родители не се интересуват от какъв пол е родено първото им дете. Но ако една двойка вече има дъщеря и те мислят за второ дете, тогава най-често те искат това да е син..

Полът на нероденото дете може да бъде повлиян от храненето на родителите

Колко важен е полът на нероденото дете и струва ли си да се опитаме да го изчислим по някакъв начин? Ако двойката няма генетични аномалии, предадени само по пол, например женската линия, тогава няма смисъл да се опитвате да се уверите, че имате син. При наличие на наследствени болести, предавани по полов път, се препоръчва да се прибегне до IVF, за да се изключи възможността за зачеване на бебе от грешен пол.

Бъдещите родители трябва да разберат, че най-важното е здраво дете. Ето защо, преди зачеването, се препоръчва да се отървете от лошите навици, ако е необходимо, изпийте курс на фолиева киселина и Proginova.

Ако имате голямо желание да родите момче, можете да използвате както научни, така и народни методи, за които ще говорим по-нататък..

Научен начин

Има няколко медицински метода, които могат да се използват за прогнозиране на пола на нероденото дете с почти сто процентова гаранция. По-долу ще ви разкажем за тези методи, използвайте този, който ви подхожда най-добре..

Ръководство за овулация

Според научни изследвания сперматозоидите, носещи хромозомите X (момиче) или Y (момче), влияят върху пола на нероденото дете. Полът на детето зависи от това с коя хромозома спермата е първата, която достига до яйцеклетката и я опложда..

Най-бързи са просто "момчешките" сперматозоиди, но в същото време те бързо умират. Женските X-хромозоми са по-бавни от X-сперматозоидите, но в същото време имат добра жизненост (до 1 седмица в маточната кухина).

Ето защо, за да заченете момиче, трябва да имате интимност 2-3 дни преди овулацията. За да се роди момче, трябва да правите любов в деня на овулацията и 2-3 дни след нея.

Как да изчислим правилно овулацията:

 • Създайте календар или инсталирайте специално приложение на телефона си, в което можете да маркирате началната и крайната дата на вашия период. Средата на менструалния цикъл е точно денят на овулацията..
 • Купете специален тест за овулация от аптека.
 • Използвайте диаграма на базалната температура. За целта измервайте базалната си температура ежедневно сутрин в продължение на 3-6 месеца или повече, без да ставате от леглото. След това запишете показанията в тетрадка. По време на овулацията температурата се поддържа в рамките на 37,1-37,3 градуса.

IVF приложение

С помощта на ин витро оплождане можете да заченете желания пол на детето. Тази техника е най-надеждната и надеждна.

Същността на процедурата е проста. В началния етап специалистите анализират спермата на мъж. За целта на пациента се инжектират определени лекарства, след което сперматозоидите му се анализират на лазерна диагностична единица. След това от спермата се изолира Y-сперма, която по-късно се използва за изкуствено осеменяване на жена, която е пожелала да роди син.

Трябва да се разбере, че такава процедура се извършва само по медицински причини. По искане на двойка, решила да роди дете от определен пол, IVF не се извършва.

Метод Shettles

Тази техника се основава на мнението, че продължителността на живота на женските и мъжките сперматозоиди е различна. Мъжките сперматозоиди са по-подвижни, но имат по-кратък живот от женските.

За да забременеете бързо с момче, трябва да влезете в интимни отношения с партньор 12 часа преди овулацията. Съветът на Shettles препоръчва известно време преди това да се въздържате от сексуални удоволствия, за да увеличите броя и активността на мъжките сперматозоиди. Подходяща поза е кучешки стил (мъж отзад, жена на четири крака).

Правилни пози

Позата по време на интимност също играе роля върху пола на нероденото дете. За да се роди момче, трябва да се избират позиции с максимално проникване, докато мъжът трябва да заема господстващо положение.

Най-подходящите позиции за дълбоко проникване са:

 • кучешки стил;
 • жената лежи по гръб с леко повдигнат таз;
 • мъж сяда на леглото, жена седи отгоре, с лице към него.

Оргазмът засяга и пола на бебето. Ако една жена го изпита, ще имам момче, ако не, тогава момиче. Това се дължи на факта, че по време на оргазъм се създава тайна, която прави микрофлората на влагалището кисела, поради което „мъжките” сперматозоиди живеят по-дълго.

Чрез обновяване на кръвта

Този метод не изисква усилия или много време от вас. Тя се основава на биологичните характеристики на мъжкото и женското тяло, базирана на обновяването на кръвта на всеки 3 години при мъжете и веднъж на всеки 4 години при жените..

Изчислението се извършва по следната формула:

 • възрастта на жената се дели на четири;
 • възрастта на мъжа се дели на три.

След това се сравняват остатъците от разделението, който има повече, ще има дете от този пол. Колкото по-близо е кръвната възраст до началото на периода на обновяване, толкова по-голяма е вероятността за зачеване на син..

Пример: Жена навърши 24 години през септември, мъж навърши 36 години през октомври. Детето е заченато през ноември. Кръвна възраст на мама: 24: 4 = 6, баланс = 0 + 2 = 2 месеца.

Възраст на мъжката кръв: 36: 3 = 12, остатък = 0 + 1 = 1. Кръвта на мъжете е по-млада, така че трябва да се роди момче.

Изчисляване на формулата: Добавете възрастта на бъдещата майка към възрастта на мъжа по време на зачеването, след което умножете получената цифра по 4 и разделете на 3. Когато получите числото без остатък или с остатък от 2, двойката трябва да има момче. Ако остатъкът е един, тогава трябва да се очаква момиче.

Пример:

 • (30 + 24) * 4/3 = 72 - това е момче;
 • (32 + 27) * 4/3 = 78 и 1 в останалата част е момиче.

При избора на този метод трябва да се вземат предвид някои нюанси. Ако някой от партньорите в миналото е имал тежка загуба на кръв, раждане, кръвопреливане, тогава броенето трябва да се извърши от този период.

Влияние на кръвната група и резус фактора

Кръвната група, подобно на Rh фактора, играе роля в зачеването на дете. Повече подробности са дадени в следващите таблици.

Как кръвната група на двойка влияе върху пола на нероденото дете

Японски метод на зачеване

Според японски учени сред хората с лоши навици, особено пушачите, способността да се роди син е рязко намалена. Въз основа на проведените проучвания, семейните двойки, които постоянно пушат, са по-склонни да имат момичета. Докато синове се раждат от здрави двойки.

Китайски календар

Можете да предскажете пола на бъдещото бебе, като използвате специални таблици и календари, един от които е китайски.

Как да разберете календара и да разберете кога можете да заченете син? Обърнете внимание на таблицата. Той посочва възрастта на майката и 12 месеца. На пресечната точка на възрастта на майката и всеки месец има буква „М“ (момче) или „D“ (момиче).

Китайски календар за определяне на пола на нероденото дете

За да забременеете с момче, трябва да изберете възрастта и конкретния месец, където е буквата „М“. Според статистиката този метод работи в 90% от случаите..

Немски метод на зачеване

Германските учени стигнаха до извода, че момчетата са по-склонни да се раждат от жени, които са по-малко нервни и притеснени от дреболии. Определен модел подтикна специалистите към такава интересна мисъл: в мирни дни, когато нищо не се случваше в страната, по-често се раждаха момчета. Но по време на война или други сериозни политически вълнения се раждат повече момичета..

Италиански метод на концепцията

Италианските учени имат собствено мнение за пола на децата, родени от жени. Така че слабите жени раждат най-често момичета, а пълните жени раждат момчета..

Те проведоха експеримент, въз основа на който разкриха, че най-често жените забременяват с момче, чието тегло надвишава 54 кг. Ето защо бъдещите майки, които мечтаят за син, не трябва да се страхуват да се оправят..

Специална диета

Спазването на определена диета увеличава шансовете за зачеване на син. Според прегледите, за да се роди момче, жената трябва да яде повече мъжка храна: месо, яйца, пушени меса и други продукти, съдържащи голямо количество животински протеини и мазнини..

Диетата винаги трябва да съдържа:

 • Всяко количество пресни плодове.
 • Напитки с високо съдържание на кофеин: кафе, зелен чай. Достатъчно е да пиете по 1 чаша на ден сутрин и на обяд.
 • Всякакъв вид риба и под всякаква форма.
 • Всяко месо и под всякаква форма.
 • Бисквити и сладки без дрожди.
 • Картофи, зелен фасул.
 • Каша от зърнени култури.
 • Тестени изделия.
 • Всеки обем прясно изцедени сокове.
 • Наденички.
 • Ориз.
 • Диетата на мъжете и жените трябва да бъде доминирана от храна, съдържаща повишено количество калциеви и натриеви йони. Поради това се препоръчва да се увеличи количеството консумирана готварска сол, но в разумни граници.

Какви храни трябва да бъдат ограничени в диетата:

 • Какао.
 • Млечни продукти.
 • Минерална вода с минимално съдържание на калций.
 • Морски дарове, сладолед - напълно забранени.
 • Хляб и хлебни изделия с тесто с мая.
 • Продукти с кремове, включително мляко.

Народни средства за защита

Когато планирате пола на дете, можете да използвате не само медицински методи, но и народни. По-долу са най-ефективните, използвайте този, който ви харесва най-много.

Фази на луната и зачеване

Тази техника се основава на мнението, че всяка жена има личен период на новолуние, който съвпада с нейната менструация. Такива лунни цикли се вземат предвид при изчисленията. Трябва да се отбележи, че в наши дни интимните отношения са нежелани..

Най-благоприятните дни бяха тези, които съвпаднаха с "лунния път" (11-17 дни от цикъла). Следователно можете да заченете син на 11, 14 и 16 дни след края на менструалния цикъл..

От 21 дни до новия период от настъпването на „пълнолунието“ (време на месечния цикъл) няма възможност за бременност.

Измиване със сода

Високото вагинално рН пречи на зачеването. При леко кисела среда се увеличава възможността да забременеете с момче.

Следователно спринцоването се използва за създаване на подходящи условия за вагиналната среда. Как да се излива сода за хляб, за да забременеете с момче? Само лекар може да отговори на този въпрос. Той ще предпише подходящ график и честота на измиване, въз основа на личните характеристики на тялото..

За обливане използвайте 1 литър топла пречистена вода и 1 ч.л. сода за хляб. Препоръчва се процедурите да се извършват 20-25 минути преди полов акт. Препоръчително е също да избършете мъжкия генитален орган със слаб разтвор на калиев перманганат или бульон от лайка преди интимност..

За да засилите ефекта, трябва да се откажете от душа на любовни удоволствия.

Народни знаци

Някои признаци и съвети ще ви помогнат да забременеете с момче. Възползвайте се от тях:

 • Преди интимност е необходимо да поставите „мъжки предмети“ в леглото под възглавницата: колан, машина, мъжки машини, детска кола.
 • Не можете да забременеете с момче по време на пълнолуние и новолуние, дори ако приемате определени отвари за това. Но в същото време се смята, че ако жената консумира повече продукти, които наподобяват по форма мъжки генитален орган (краставици, банан, целина), тогава определено ще има син.
 • Ако някой, когото познавате, вече очаква момче, опитайте се по-често да поставяте ръце върху корема на бременната жена, ако тя позволява. Обикновено тази техника работи. Но може да се обясни и с голямата сила на вярата и самохипнозата..
 • Ако вашата колежка е излязла в отпуск по майчинство и е родила момче, препоръчително е да заемете стола, на който тя е седяла.
 • Мъжът трябва да бъде инициатор на любовния акт.
 • Интимността трябва да става през нощта, но не и през деня. В същото време женският оргазъм е важен..
 • Мъжът трябва да носи боксерки, които понижават температурата на скротума, като по този начин увеличават плодовитостта.
 • Близостта трябва да е в нечетни дни от месеца и четни дни от менструалния цикъл.
 • След интимност, жената трябва да легне по гръб, без да се движи за 10-20 минути и напълно да се отпусне.

Най-надеждният начин за забременяване с близнаци е IVF

Как да заченете близнаци момчета?

Много двойки мечтаят да имат не един син наведнъж, а двама. Но колко реално е това? Според статистиката сега мъжките близнаци се раждат по-често, отколкото преди 10-20 години.

Най-доказаният и надежден метод за такова зачеване е процедурата за изкуствено осеменяване (IVF). В този случай шансовете са доста високи, тъй като специалистът опложда самостоятелно 2 майчини яйцеклетки наведнъж, за да увеличи шансовете за забременяване.

Други начини за зачеване на близнаци включват:

 • И двамата партньори трябва да се придържат към специалната диета, за която писахме по-горе..
 • Използването на такива пози, осигуряващи най-голямо проникване на семенна течност в матката. Това увеличава шансовете за бързо проникване на сперматозоиди в яйцеклетката и последващо оплождане..
 • Трябва да правите любов на ден или в деня на овулацията.

Прочетете за други начини за зачеване на близнаци в тази статия. И ако искате да станете майка на близнаци, тогава прочетете как да го направите тук..

Отзиви

Често в офиса ми идват жени, които мечтаят да имат дете от определен пол. Струва ми се, че това е по-скоро прищявка на пациентите, тъй като най-важното е детето да се роди здраво. Вярвам ли, че е възможно да се планира пола на нероденото дете? Макар и само с помощта на IVF, другите методи не дават 100% гаранция.

Няма 100% сигурен начин да забременеете с определен пол. Ин витро оплождането показва най-голяма ефективност, но се извършва стриктно според показанията. Също така методът за зачеване на момче в деня на овулацията се е доказал добре..

Наистина исках син. От всички техники, за които четох на различни форуми на майки, избрах изчислението за обновяване на кръвта и специална диета. След 3 месеца забременях и скорошен ехограф показа, че ще имаме син.

Серафима, на 31 години

Изчислих пола на нероденото дете според китайския календар. По всичко трябваше да се роди син, но на ултразвука казаха, че ще има момиче.

Ако мечтаете за мъжко бебе, тогава можете да използвате всички съвети, за които писахме по-горе. Но помнете, че дори ако наистина сте искали момче, но сте имали дъщеря, няма да я обичате по-малко. Успех с вашето планиране и заветни 2 ленти върху тестото!

Как на 100 процента да заченете момче

Много жени мечтаят да имат син от любим човек. Имаме страхотни новини за тях - оказва се, че има много начини да зачене да има момче. Сред тях има както научни, така и народни методи. А самата природа среща такива жени наполовина - вероятността да имаш син е малко по-голяма от дъщеря. Според статистиката на 100 момичета се падат 103 новородени момчета. Но най-добре е да не разчитате само на късмет и да използвате специални методи, които значително увеличават шансовете ви..

Метод на овулация

Счита се за един от най-мощните методи и се основава на научен подход. Известно е, че жените имат само тип X хромозоми в своя генотип, докато мъжете имат както X, така и Y. Това означава, че за да се роди момче, е необходимо яйцеклетката да бъде оплодена от сперма, която е носител на Y хромозомата. Учените са открили, че са по-бързи, но не толкова упорити като X.

Когато настъпи овулация, тоест яйцеклетката напуска яйчника през фалопиевата тръба, може да се осъществи оплождане. Ако на този ден възникне сексуален контакт, Y сперматозоидите имат по-голям шанс да изпреварят своите X конкуренти и да проникнат първите в яйцеклетката.

Така че шансовете да имате момче ще се увеличат, ако забременеете в деня на овулацията или в рамките на един ден след нея. Но ако сексуалният контакт е бил два или три дни преди освобождаването на яйцето, най-вероятно ще се роди момиче. Не забравяйте, че яйцето живее само два дни след освобождаването; и след като тя умре, вероятността за зачеване на бебе от какъвто и да е пол е напълно намалена до нула.

Сексуална активност и зачеване на момче

Очевидно към този метод се придържа още един, базиран на сексуална активност. Когато го използвате, не е нужно да определяте времето на овулация. Смята се, че сексуално активните двойки, тоест правещи любов всеки ден или през ден, имат голям шанс да имат момче. Както вероятно вече се досещате, това се дължи на повишената вероятност Y-сперматозоидите да достигнат до яйцеклетката по-бързо. Съответно, ако рядко правите секс, шансовете да имате дъщеря се увеличават. В крайна сметка жизнеспособността на X-сперматозоидите е от четири до пет дни.

Създаване на алкална среда

Можете да увеличите ефективността на предишните методи, ако използвате друг. Става въпрос за създаване на алкална среда във влагалището, тъй като тя е по-благоприятна за хромозомите от типа, който искате. Освен това хромозомите, отговорни за раждането на момиченце (X), не се движат толкова бързо в тази среда. Те дори могат да умрат в него.

За да създадете алкална среда, непосредствено преди зачеването, измийте вагината със сода, разтворена в топла преварена вода (2 супени лъжици на литър). Можете да използвате спринцовка, но в този случай в нея трябва да влезе цялото приготвено решение. Друг начин е да използвате халбата на Esmarch. Моля, обърнете внимание, че върхът на чашата и спринцовката трябва да бъдат стерилизирани. Използвайки този метод, можете да увеличите шансовете си да забременеете с момче..

Зачеване чрез обновяване на кръвта

Това е друг интересен начин да се отбележи. Съществува теория, според която обновяването на кръвта се извършва циклично, а при жените се подновява по-бързо, отколкото при мъжете (съответно след 3 и 4 години).

За да направите правилното изчисление, трябва да напишете две дати на раждане - вашата и вашата половинка. След това отбройте 3 години от вашата и 4 от датата на раждане на съпруга ви, докато достигнете последния цикъл. Но трябва да се има предвид, че ако някой от вас е имал голяма кръвозагуба (например операция), или е родил или е направил аборт, отброяването ще започне от тази дата.

Нека дадем конкретен пример, за да ви улесни да разберете същността на метода. Да приемем например, че искате да забременеете с момче и планирате да го заченете през 2015 година. Рождената ви дата е 02.02.1992. Не сте имали големи загуби на кръв. Добавяме 3 години към 1992 г. Оказва се, че последният цикъл е започнал през 2013 година. Да предположим, че вашият съпруг е претърпял операция на 15.01.2006. Добавяме 4 години от тази дата. Последният цикъл в този случай започва през 2014 г..

Как се определя полът с помощта на този метод? Много е просто - ако кръвта на бащата е по-млада, ще се появи момче. Ако кръвта ви е по-млада, ще се роди момиче. Но също така трябва да вземете предвид Rh фактора. Ако имате отрицателен резултат, тогава всичко ще бъде обратното - условията ще се разглеждат според старата кръв.

Избор на пози

Можете да подобрите шансовете си да имате момче, като използвате горните методи, заедно с препоръчаните позиции за зачеване на син. Изборът им се основава на скоростта на проникване на сперматозоидите, която вече обсъдихме. Възможно е да се увеличат шансовете Y хромозомите да достигнат първите до яйцеклетката чрез механично ускоряване на движението им. Позициите с дълбоко проникване ще ви помогнат. Ето някои от тях.

Нека вашият партньор седне на стол, докато вие седите отгоре с лице към него..

Друга възможност е да стоите наведени (можете да използвате диван или друг стабилен предмет за опора). В този случай съпругът е прикрепен към гърба..

Легнете по гръб, повдигнете таза (можете да използвате възглавница или валяк). Партньорът е отгоре.

Тези методи, дори когато се използват в комбинация, не дават 100 процента шанс за зачеване на момче. Има обаче един начин, по който шансовете ви ще бъдат много високи. Това е изкуствено осеменяване.

Изкуствено осеменяване

Да кажем веднага, че IVF (ин витро оплождане) обикновено се използва в случаите, когато раждането на дете от определен пол е важно за здравето му. Има наследствени фактори, които се предават само на момче или момиче, така че родителите използват този метод, за да гарантират, че се ражда здраво бебе. Този метод има значителни недостатъци - той е скъп и се използва само ако е абсолютно необходимо. Ще говорим обаче и за него - може би този метод представлява най-голям интерес за някои читатели. Има няколко метода за изкуствено осеменяване. Ето основните.

С помощта на лазер се отделят сперматозоидите. От тях е избран този, който има Y хромозома. Той е този, който се свързва с яйцето. В този случай няма да има 100% гаранция - тя ще бъде около 75%, но шансовете за получаване на момиче са 91%.

Друг вариант е микро-сортирането. В този случай сперматозоидите също се сортират, но Y хромозомата се вкарва в матката, а не в яйцето. Ще трябва да изчакате малко, докато настъпи оплождането. В този случай вероятността да имате момче ще бъде 73%, а момиче - 88%.

Съществува и предимплантационна диагностика на гени. В този случай ембрионът се изследва преди имплантирането в матката, което дава възможност не само да се определи пола му, но и да се отбележат дефектите в развитието, появата на които е вероятно. По-лесно е да забременеете с този метод, отколкото другите два..

Лунен календар

Тя се основава на това в коя зодия ще бъде Луната в момента на зачеването. За раждането на момче трябва да изберете дните, когато тя е в Лъв, Везни, Стрелец, Близнаци или Водолей. Освен това полът на нероденото бебе зависи от възрастта на жената и от месеца. Ако броят на годините на бъдещата майка е четен, тогава вероятността да има момиче се увеличава за четни месеци, а момче за нечетни месеци и обратно..

Зачеване на момче според китайския календар

Има специална маса, предназначена за бъдещи майки от 18 до 45 години. Според китайския метод полът на детето може да се определи чрез зачеване през конкретните месеци, посочени в тази таблица. Например, ако жената е на 23 години, тогава вероятността да има момче е голяма, ако сексът се случи през януари, февруари, март, май, юни, октомври и ноември. Ако правите секс през април, юли, август, септември и декември, след 9 месеца ще имате момиче..

Славянски календар

И нашите предци използваха специален календар, който ни позволяваше да планираме пола на детето. Смятало се, че женският цикъл се оприличава на лунния цикъл и всяка жена има „вътрешна луна“. В този смисъл новолунието е периодът на менструация. През това време полов акт беше забранен. Периодът на новолунието продължи една седмица. Едва след това време беше възможно да се започнат опити за зачеване.

Дните от 11 до 17 бяха наречени "лунен път". Смятало се е, че по това време вероятността за зачеване е максимална..

Всеки ден имаше своя покровителка. Тя се казваше Рожаница, бяха седем. Определянето на пола зависи от това коя жена при раждането покровителства деня на зачеването.

Според този календар едно момче може да се роди, ако полов акт се извършва в следните дни от цикъла: 11, 14 и 16. Съответно, ако зачеването настъпи на 12, 13, 15 или 17 дни, ще се роди момиче.

В края на периода на „лунния път“ се препоръчва въздържане от близост. От 18 до 21 дни от цикъла нашите предци предпочитаха да не правят любов, тъй като се смяташе, че в противен случай може да се роди нездравословно потомство. Безопасното време започва от ден 21 на цикъла.

Използването на този метод днес се затруднява от факта, че не е толкова лесно да се срещнеш с жена, чиято менструация би била напълно редовна. Лоша екология, постоянен стрес, лошо хранене - всичко това значително влияе върху функционирането на нашето тяло.

Диета

Ресурсите на тялото на майката за раждане на момче и възпитанието му се нуждаят от повече, отколкото при зачеването на момиче. Ето защо се смята, че жените, които се хранят добре, са по-склонни да имат син. Методът за планиране на пола на бебето, основан на подготвителна диета, е известен отдавна. Действието му се основава на факта, че определени микроелементи влияят върху структурата на ооцита, насърчавайки сливането на спермата с желаната хромозома с нея..

На първо място, трябва да ядете колкото се може повече храна, която съдържа натриеви и калиеви йони и никакви калциеви и магнезиеви йони. Това са следните продукти: риба, бобови растения, колбаси, ориз, гъби, белтъци, картофи, консервирани краставици. Подходящи са и фурми, сини сливи, банани, сокове, чайове. Храната ви трябва да се осолява по-добре.

Не се препоръчва да се яде зелен фасул, шоколад, ядки, млечни продукти, сладкиши с яйца и мляко, какао, зелена салата, сурово зеле, морски дарове.

Тази диета трябва да се спазва 4 месеца преди зачеването и след нея отново можете да ядете каквото искате..

Италиански, японски и немски методи

Учени от Италия са стигнали до заключението, че за зачеването на син е необходимо теглото на жената да надвишава 54 кг. В проучването са участвали около 10 хиляди бъдещи майки. Въз основа на получените резултати беше направено заключението, че слабите жени са по-склонни да имат момиченце..

Японски учени също са направили интересно проучване. Те откриха, че ако пушите преди зачеване, шансовете ви да имате момче драстично намаляват. Ако и двамата родители са силно пушачи, вероятността да се роди момиче се увеличава с една трета в сравнение със семейството, което няма тази зависимост. Дори и да не желаете да родите син, пак трябва да се откажете от пушенето, тъй като това се отразява негативно на здравето на бебето..

Нека кажем няколко думи за немския метод. Учени от Световния институт за населението в Германия установяват, че в годините след падането на Берлинската стена (1989 г.) в тяхната страна са родени много по-малко момчета, отколкото през по-тихите времена. Изследователите стигнаха до заключението, че вероятността да имате син се увеличава, ако не сте нервни.

Разбира се, нито един от тези методи не може да ви даде сто процента гаранция, но не бива да ги пренебрегвате. Ако нямате късмет, не се обезсърчавайте, защото появата на бебе от всякакъв пол е радостно събитие..

Как да планирате и заченете момче (всички известни начини)

Бихме искали да насочим вниманието ви към изследване на най-известните и често срещани методи и препоръки, налични в Интернет за това как да заченете момче. Ще използваме информация от различни източници, чиито автори са напълно уверени в своите съвети.

 1. Ние вземаме предвид овулацията
 2. Метод Shettles
 3. Планиране на концепцията за момче за "обновяване на кръвта"
 4. Кръвна група и Rh фактор
 5. Ин витро оплождане (IVF)
 6. Влиянието на половите позиции върху концепцията за момче
 7. Измиване със сода
 8. Календари и таблици
 9. Планиране на пола на бебето според китайския календар
 10. Японска маса за планиране на пола на бебето
 11. Изчисляване на зачеването с отчитане на лунния цикъл
 12. Специални ястия или диети
 13. Народни начини
 14. Как да заченете момче или да планирате пола на детето
 15. Как да повлияете на секса на нероденото дете със секс:

Според статистиката за плодовитостта се раждат 103 момчета на всеки 100 момичета.

Ние вземаме предвид овулацията

В резултат на изследването беше разкрито, че мъжете имат два вида хромозоми: X и Y. Жените имат само един - X. Момче е заченато, когато женска яйцеклетка се слее със сперма, която носи Y хромозомата. По време на овулацията по-бързите мъжки сперматозоиди, носещи Y хромозомата имат най-добрия шанс да изпреварят спокойните си колеги с Х-хромозоми и да бъдат първите, които достигнат до яйцата си. Това става причина за увеличаването на вероятността за зачеване на мъжко дете..

Важно е да запомните: жизнеността на яйцето е само 48 часа. След смъртта й вероятността за зачеване е нула..

Определянето на овулационния процес днес стана възможно без провеждане на изследвания върху фоликулометрията, когато се използва ултразвук, се наблюдава узряването и пускането на яйцеклетката в зоната, удобна за зачеване на момче. Днес това може да се направи у дома с обичайните тестове за овулация, които се продават във всяка аптека..

Разбира се, никой не може да даде гаранции, че именно „необходимите“ сперматозоиди първо ще се слеят с яйцеклетката и ще оцелеят. Всичко зависи от: индивидуалните характеристики на мъжа, здравословното му състояние, начин на живот.

Резултатът има две възможни опции:

 1. Ооцит-Х се опложда от сперма-Х, което дава XX (женски плод).
 2. Ovum-X се опложда със сперма-Y, което дава XY (мъжки плод).

Определяне на овулацията. Казва акушер-гинеколог на CIR Геворкова Е.В..

Метод Shettles

Американският лекар Р. Шетълс в книгата си „Как да изберем пола на детето си“ описва метод, основан на различната продължителност на живота на мъжките и женските сперматозоиди. Последните са по-мобилни, но имат по-кратък живот. За да се увеличи вероятността от зачеване на момче, половият акт трябва да се случи 12 часа преди началото на овулацията. Препоръки на Shettles: преди секс се препоръчва да се въздържате от сексуален контакт за известно време - това допринася за увеличаване на броя и активността на мъжките сперматозоиди. Когато избирате поза, мъжът трябва да е отзад..

Според наблюденията, ефективността на метода

Планиране на концепцията за момче за "обновяване на кръвта"

Методът е много прост и достъпен. Тя се основава на знания за биологичните характеристики на женското и мъжкото тяло, а именно на това, което е надеждно установено: кръвта на жената се обновява веднъж на три години, а мъжът - на всеки четири години.

Необходимо е да се изчисли кой има по-млада кръв и кой има по-стара, трябва да се изчисли според принципа: разделете възрастта на майката на 3, а възрастта на бащата на 4, след това сравнете остатъците от делението и чийто остатък е по-голям, изчакайте бебе от този пол. Тези. колкото по-близо е кръвната възраст до началото на периода на обновяване, толкова по-голяма е вероятността за зачеване на момче.

Пример: жена навърши 24 години през май, мъж навърши 32 години през август. Детето е заченато през октомври. Кръвна възраст на мама: 24: 4 = 6, баланс = 0 + 5 = 5 месеца. Кръвна възраст на татко: 32: 3 = 10,2, останалата част = 2 + 2 месеца = 4. Кръвта му е по-млада, което означава, че ще се роди момче.

+ Формула:

Изчислението е съвсем просто: (Възраст на бащата на детето по време на зачеването + възрастта на майката) * 4/3 =...

Ако получите число с остатък 2 или без остатък, значи е момче.

И ако остатъкът е 1, значи това е момиче.

Разделяне на колона, без използване на калкулатор.

Пример за изчисление:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - това е моето момче

(32 + 29) * 4/3 = 81 и 1 в останалата част е момиче

Промяната във времето за обновяване на кръвта в действителност има голям брой външни фактори, които просто може да не помните. Това може да е голяма загуба на кръв, отиване до донорския център. Ако вече сте родили дете или сте абортирали, това също се отразява на промените в периодите на обновяване на кръвта..

Кръвна група и Rh фактор

По кръвна група:

Определяне на пола на нероденото дете по кръвната група на родителите

Познавайки вашия Rh фактор, можете да опитате да определите пола на нероденото дете:

Ин витро оплождане (IVF)

Това е метод на изкуствено осеменяване за зачеване на дете от желания пол. Счита се за най-надежден и точен. Същността на метода може да бъде описана накратко, както следва. На първия етап се анализира донорната сперма. За това на мъж се инжектират специални лекарства и сперматозоидите му се анализират на лазерна диагностична единица. След това от спермата се изолират мъжки сперматозоиди Y. Именно те се използват за процеса на изкуствено осеменяване на жена, изразила желание да забременее като момче.

Влиянието на половите позиции върху концепцията за момче

Най-добрата позиция за зачеване на момче се счита за позиция с дълбоко проникване..

Съпругът трябва да има господстващо положение, когато прави секс. Най-добрата позиция: „мъж отзад“ (също работа: жената лежи по гръб, повдигайки таза. Мъжът е отгоре. Мъжът е на стол, а жената сяда отгоре, с лице към него). Така че пенисът е най-близо до шийката на матката по време на полов акт. С оргазма по-бързите мъжки сперматозоиди достигат целта си по-рано, увеличавайки вероятността от зачеване на момче.

Ако жената има оргазъм по време на полов акт, това значително ще увеличи вероятността да има момче, защото по време на женски оргазъм се секретира тайна, която прави микрофлората на влагалището кисела и сперматозоидите - момчетата живеят по-дълго.

Измиване със сода

При повишена киселинност на околната среда във влагалището бременността обикновено е невъзможна. Ако намалите нивото на киселинност, тогава леко киселата среда във влагалището допринася за зачеването на момче. Често срещан метод е вагинално измиване. С воден разтвор на сода за хляб. Честотата и моделът на спринцовки трябва да бъдат съгласувани с Вашия наблюдаващ лекар. Той познава характеристиките на вашето тяло най-добре от всички и ще ви помогне да предложите най-оптималния график за измиване..

За да приготвите разтвора, вземете 1 литър пречистена топла вода и разтворете 5 грама сода за хляб в нея. Прекъсването се препоръчва да се извършва не по-късно от 20-25 минути преди началото на полов акт. Резултатът може да бъде подобрен, като веднага се откажете от душ. В допълнение към содовия разтвор, непосредствено преди полов акт, можете да изтриете мъжкия член със слаб разтвор на манган или отвара от лайка.

Календари и таблици

За да заченат момче, хората отдавна използват календари и таблици. Помислете за някои от най-популярните и добре познати препоръки.

Планиране на пола на бебето според китайския календар

Китайският календар е специална таблица. Вертикалният му ред изброява месеците от януари до декември, а хоризонталният ред показва възрастта на жената, която иска да забременее като момче. В пресечната точка на линиите има букви M или D. Ако вашата възраст и месецът, в който планирате да забременеете, съвпадат с буквата M, ще има най-голяма вероятност момчето да е в състояние да забременее. Според статистиката в 90% от случаите китайският метод се оказва надежден.

Японска маса за планиране на пола на бебето

За да изчислим според японския календар, ще са ни необходими две таблици. В първия ще бъдат въведени вертикално месеците за избор на този, в който е родена жената, а вертикално - месеците, в които можете да намерите датата на раждане на бащата на нероденото дете. На тяхното пресичане можем да видим числа. Нуждаем се от техните стойности за втората таблица, където те са посочени в горния ред. Вертикалната колона показва месеците. Таблицата е разделена на две вертикални колони, всяка с определен брой звезди. Колкото повече от тях са противоположни на стойностите, съвпадащи с нашите данни, толкова по-голяма е вероятността за зачеване на момче.

*Маса 1

В първата колона на таблицата намираме фигурата, която съвпада с месеца на раждане на мъжа, а във втората - фигурата, която съвпада с месеца на раждане на жената.

* таблица 2

Японска таблица за определяне на пола на детето

Например: Бъдещият баща е роден през септември, а бъдещата майка е родена през май. Детето е заченато през декември. Необходимо е да се определи пола на носещото бебе.

И така, в първата таблица трябва да намерите числото, което стои на кръстовището вертикално - септември и хоризонтално - май. Получената цифра е 9.

След това числото 9 трябва да се намери хоризонтално в най-горния първи ред. Тази графа е желаната, в нея търсим месеца на зачеването на детето, в нашия пример това е декември. Графата "момче" съдържа най-много кръстове (погледнете срещу декември), следователно според японската таблица за определяне на пола трябва да се роди момче.

Тези японски таблици се използват най-добре за планиране на пола на бъдещото бебе, а не за определяне на пола, въпреки че никой не забранява това. Според този японски календар за всяка двойка родители има само 1 месец (максимум 2) в година, в която вероятността за зачеване на дете от определен пол е много голяма..

Източните мъдреци са убедени, че резултатите от определянето на пола на нероденото дете според таблиците имат точност от 90%.

Изчисляване на зачеването с отчитане на лунния цикъл

Този метод на изчисление се появи в Русия. Методът се основава на идеята, че всяка жена има свой период на новолуния, който съвпада с критичните й дни. Тази "вътрешна луна" се взема предвид при изчисленията. Трябва да се помни, че влизането в сексуални отношения между съпрузи в наши дни обикновено не беше приветствано..

Най-благоприятните дни бяха тези, съвпадащи с „лунния път“ - от 11 до 17 дни от лунния цикъл. Смята се, че всеки от тези дни е предпочитан от един от 7-те Рожаница. Според този календар 11, 14 и 16 дни след завършване на менструалния цикъл са най-благоприятни за зачеване на момче. От 21 дни до новия период от настъпването на „пълнолунието“ (времето на менструалния цикъл), сексът е признат за безопасен и напълно неефективен.

Специални ястия или диети

Спазването на определени диетични и диетични правила ще допринесе за зачеването на дете от желания от вас пол. Това не означава, че трябва да пренебрегвате правилата на здравословната диета: препоръчително е да ограничите употребата на някои продукти, докато други, напротив, дават предпочитание. Заради тази цел можете да засенчите собствените си предпочитания за храна за около месец, ако възнамерявате да заченете, така че да се роди момче.

Съществува мнение, че за да зачене момче, жената трябва да яде само мъжка храна. Включва месо, пушени меса, свинска мас, яйца, всякакви ястия с високо съдържание на животински протеини и мазнини..

 1. Всички видове месо и колбаси.
 2. Опитайте се да гарантирате, че диетата на двамата родители е доминирана от храни с повишено съдържание на калциеви и натриеви йони. Най-лесният начин е да не се ограничавате в солта, разбира се, в рамките на разумното.
 3. Пресните плодове и сокове трябва да присъстват в диетата всеки ден и няма ограничения за техния избор.
 4. Насърчава концепцията за момче и употребата на напитки с високо съдържание на кофеин. Освен това, зеленият чай съдържа повече от това вещество, отколкото вареното натурално кафе. Достатъчна е една чаша сутрин и една на обяд.
 5. Опитайте се да ограничите приема на прясно мляко и млечни продукти, пропуснете какао за известно време. Когато купувате минерална вода, уверете се, че течността има намалено съдържание на калций.
 6. Можете да ядете всяко месо и риба под всякаква форма. Не трябва да се отказвате от пушени и осолени, сушени храни. Но, както при всичко, е необходима умереност. Подготовката за зачеването на момче не означава, че трябва да изкупите всички сладкиши и да ядете само месо и риба, забравяйки за необходимостта да разнообразите менюто си. Когато ядете риба, не забравяйте, че тук не става въпрос за морски дарове. Раците, скаридите, ракообразните ще трябва да бъдат изключени от диетата.
 7. За хляба и хлебните изделия ограниченията важат само за продукти на основата на тесто с мая. Бисквитките и сладките също трябва да са без дрожди и да не се използват при приготвянето на млечни продукти.
 8. Зърнени храни и каши, направени от тях, ястия от тестени изделия и ориз могат да се ядат както обикновено. В зеленчуците дайте предпочитание на картофи и зелен фасул.
 9. Любителите на сладоледа ще имат малко повече трудности - препоръчително е да го изоставите напълно. Също така не се препоръчват продукти с кремове, особено млечни..

Както можете да видите, трудно е да наречете тези препоръки дори диета - всеки от вас може да изготви диета въз основа на собствените си предпочитания и дори да поиска някои екстри от съпруга си.

Народни начини

Сред популярните начини за зачеване на момче препоръките трябва да бъдат разделени на две големи групи. Първият ще включва всякакви съвети за традиционната медицина. Във втория можете да класифицирате тези въз основа на наблюдения и уж магически ефекти на определени предмети и дори ритуали.

Трябва да се разбере, че различните народи имат свои собствени препоръки и съвети как да заченат момче. Тук, както никога преди, е подходяща поговорката: „това, което е добро за германец, е лошо за руснак“. Като се има предвид, че нашите читатели в преобладаващото мнозинство са родени и живеят в Русия, ние открихме няколко признака, които съществуват сред народите, населяващи нашите територии..

 1. За да заченете момче, преди полов акт поставете в леглото „мъжки предмети“: нож, трион, брадва, камък.
 2. Невъзможно е да заченете момче в дните на новолуния и пълнолуние, дори ако приемате специални чайове. И има много такива рецепти, базирани на свойствата на растенията и животните. Например, смята се, че ако жената яде храни, които приличат на фалос (краставици, банани и др.), Тогава гарантирано ще забременее като момче.
 3. Ако мъж, който планира да роди баща на момче, има пистолет в къщата, препоръчително е да го сложите под леглото по време на зачеването.
 4. Ако работите във вашия екип или сред семейни приятели има жена, чийто ултразвук показва бременност като момче, трябва да сложите ръце върху корема й. Това трябва да гарантира, че ще доведе до същия резултат за други двойки. Но тук по-скоро се задейства силата на вярата и отношенията в екипа трябва да бъдат приятелски настроени. Не всяко съвременно момиче ще позволи да докосва ръцете на други хора до корема си по време на бременност..
 5. Смята се, че ако след жена, която е родила момче, след като си тръгнете в отпуск по майчинство, заемете нейния стол, тогава ще имате и малък защитник.
 6. Спалнята трябва да е хладна, прозорецът да е отворен, да лежите с глава на север, да поставите някакъв „мъжки“ атрибут под възглавницата - играчка пистолет, кола.
 7. Секс през нощта, а не през деня.
 8. Задължителен женски оргазъм.
 9. Мъжете трябва да носят боксерки за понижаване на скроталната температура (спомага за увеличаване на плодовитостта).
 10. Брачен дълг само в нечетни дни от месеца и четни дни от менструалния цикъл.
 11. Половият акт трябва да бъде иницииран от мъж.

Най-важният съвет - ако искате син, трябва силно да вярвате, да си представяте и да си представяте, че имате момче!

Възможно ли е конкретно да забременеете с момче: калкулатор, коментар на гинеколог, народни методи

Желанието да има момче или момиче има различни причини. Някои двойки искат да продължат семейната династия и да заченат мъжки наследник. За други изборът на пол на бебето е възможност за избягване на генетични заболявания. Независимо от мотивите е възможно да се предскаже раждането на дете от определен пол. Научете как да заченете момченце с най-голям шанс за успех в нашата статия..

Какво да направите, за да заченете момче: методи за планиране на секс

Раждането на дете е тайнство, някои аспекти на което все още са трудни за обяснение от гледна точка на науката. Ето защо не е изненадващо, че многобройните начини за зачеване на момче "работят", дори и да са трудни за обяснение логично. Някои методи се основават на научен подход, други са свързани с древни суеверия. Съпрузите обаче трябва да разберат, че е невъзможно да се зачене момче по какъвто и да е метод: винаги има възможност за „отказ на системата“. Затова много двойки използват няколко метода наведнъж, за да увеличат шансовете за успех..

Научните методи за „мъжко“ зачеване се основават на генетична характеристика на мъжките и женските полови клетки. Нещо повече, ролята на мъжете в „създаването“ на дете от желания пол е определяща. Спермата съдържа два вида хромозоми (X и Y). Тази, която ще бъде в края на най-бързата клетка и ще определи раждането на момче (Y) или момиче (X).

Единственият метод, който лекарите смятат за ефективен (макар и не 100%), е фракционирането на сперматозоидите (един от етапите на IVF). Друг начин, който науката признава, макар и с резерви, е да зачене момче или момиче чрез овулация..

Онлайн калкулатор за изчисляване на пола чрез овулация

Само жени със стабилен и редовен цикъл могат да използват овулацията, за да заченат момче. Важно е правилно да се изчисли денят "X". Всяка жена има свой собствен ден на овулация.

Има няколко начина за изчисляване на овулацията за зачеване на дете:

 • Използване на специални тестове за овулация;
 • Чрез изчисляване на овулацията чрез базална температура;
 • Проследяване на процеса на узряване на фоликулите с помощта на ултразвукова диагностика.
 • Използване на онлайн калкулатор. Въведете необходимите данни и щракнете върху „изпрати“. Онлайн календарът ще показва дните на овулация, дни за зачеване на момче, момиче и дори очаквания ден на раждане, ако оплождането се случи този месец.

Как да заченете момче чрез овулация? Диета, народни знаци и др.

В някои семейства въпросът за зачеването на дете или как да забременеете с момче от определен пол е от основно значение. Все още не е изобретен надежден начин за планиране на пода. Но има техники, които увеличават концепцията за момче. За тези цели се изисква да се знае точния ден от освобождаването на яйцето в коремната кухина..

 1. Как да заченете момче чрез овулация?
 2. Как да изчислим благоприятен ден за зачеване на момче?
 3. Китайски метод за планиране на пола на бебето
 4. Японски метод за планиране на пола на детето
 5. Планиране на пола на детето по възраст на майката (метод Шамрина)
 6. Обновяване на кръвта
 7. В каква позиция да зачене момче?
 8. Диета за зачеване на момче
 9. Народни поличби за зачеване на момче

Как да заченете момче чрез овулация?

Желанието да се роди мъжко бебе не винаги е прищявка. Как да зачена момче на 100% чрез овулация, най-често се мисли при наличието на генетични патологии, предавани по женската линия. Друга причина е наличието на едно или повече женски деца в семейството.

За да забременеете с момче, трябва да практикувате полов акт в определен ден или в определена поза..

Основната насока при планирането на дете е денят на овулация. Като начало трябва да наблюдавате тялото в продължение на няколко цикъла. Следните методи ще помогнат за определяне на овулацията:

 • Ултразвуково наблюдение;
 • Използване на тест ленти;
 • Изследване на графика на базалната температура;
 • Календарен метод.

С класическата продължителност на менструалния цикъл, за зачеването на малц, е необходимо да правите секс на 14-15 дни от цикъла. Преди това е препоръчително да се въздържате 3-4 дни. Най-надеждният начин за откриване на овулаторния период е ултразвукът. Тя ви позволява да определите плодовитостта до часове. Трябва да практикувате ултразвуково наблюдение, започвайки от 10-11 дни от цикъла. Резултатите се подкрепят от тестове за овулация.

Как да изчислим благоприятен ден за зачеване на момче?

За да разберете как да забременеете на 100 процента с момче, трябва да се запознаете с физиологията на зачеването. Яйцеклетката може да бъде оплодена от X или Y хромозомата. Хромозомата X има дълъг живот, но ниска подвижност. Тя е отговорна за зачеването на женско дете. Y хромозомите живеят по-кратко, но се движат по-бързо.

Ако сношението се случи няколко дни преди овулацията, вероятността да се роди момиче се увеличава. Следователно, за да заченете момче, трябва да правите секс по време на овулацията или 12 часа след нея. Това ще увеличи шансовете Y хромозоми да навлязат в матката. Измиването с разтвор на сода ще създаде благоприятна среда за популяризиране на желаната сперма. Трябва да се къпете 30-60 минути преди началото на полов акт.

Основните принципи на зачеването на момче чрез овулация включват:

 • Точна идентификация на деня на освобождаване на яйцето;
 • Полов акт не по-рано от 12 часа преди овулацията;
 • Намаляване на киселинността на вагиналната среда чрез спринцовки;
 • Броят на полов акт на ден не трябва да надвишава 1 път;
 • След интимност, жената трябва да лежи по гръб или стомах за 40-60 минути;
 • Първите 2 седмици след овулацията е важно да предпазите жената от стресови ситуации..

Китайски метод за планиране на пола на бебето

Как да забременея с момче? Сред бъдещите родители китайският метод за планиране на пола е особено търсен. В специализирани източници можете да намерите таблица, която показва благоприятни дни за зачеване на момче. В този случай референтната точка е възрастта на жената и месецът за планиране на детето. В Япония не мислят как да заченат момче след овулацията. Таблица, базирана на датите на раждане и на двамата родители, е в голямо търсене сред тях. Как да заченете момче - точна таблица:

Японски метод за планиране на пола на детето

Японската система за прогнозиране на пола се състои от две таблици. Първата е фигурата, която обединява сексуалните партньори. За да направите това, трябва да знаете месеца на раждането им..

Японски метод за планиране на пола на детето - Таблица 1

Във втората таблица, срещу получената цифра, се намира месецът, в който се планира зачеването. Срещу него ще има две колони - „момче“ и „момиче“. Полът се определя в зависимост от това в коя колона има повече кръстове. Ако има повече кръстове в колоната "момче" за месеца на зачеването, отколкото в колоната "момиче", тогава е по-вероятно да се роди син. Ако напротив, тогава дъщерята.

Японски метод за планиране на пола на детето - Таблица 2

Планиране на пола на детето по възраст на майката (метод Шамрина)

Този метод е от казахстанската медицина. Той се основава на биоритмите на жената, нейната възраст и месец на зачеването и е известен още като „методът на Шамрина“. Елена Шамрина наблюдаваше жените в продължение на около 20 години и определяше връзката между възрастта на жената и месеца на зачеването, като по този начин подчертаваше „женските“ и „мъжките“ месеци и те са различни за четна и странна възраст на жената.

Таблица за планиране на пола на детето за възрастта на майката

Ако овулацията настъпи в първите или последните дни на месеца, тогава вероятността за зачеване на дете от желания пол е намалена, тъй като зачеването може да бъде повлияно от биоритмите от предишния или следващия месец.

Елена Шамрина намери интересна връзка. Ако след раждането, преди първата менструация, жената забременее отново, тогава се ражда дете от същия пол, както при предишната бременност. Възможно е хормоналните промени в тялото на жената по време на бременност също да повлияят на зачеването на дете от същия пол, ако зачеването е настъпило в първия менструален цикъл след раждането. Това е напълно разумно обяснение, като се има предвид, че високите нива на мъжки полови хормони в женското тяло увеличават вероятността от зачеване на момче..

Обновяване на кръвта

Друг начин да се предскаже пола на детето е да се определи кой родител има по-млада кръв. Методът се основава на познания по физиология. При жените кръвта се обновява на всеки 3 години, а при мъжете - на всеки 4 години. За да се изчисли полът, възрастта на всеки родител трябва да бъде разделена на 3 (за жените) или 4 (за мъжете). Кой от родителите ще има по-голям остатък, този пол ще бъде детето. Например, ако бащата спечели в цифрова битка, тогава бебето ще бъде мъж..

Съществува мнение, че жените с втората кръвна група раждат деца от същия пол 3-4 пъти подред. Това твърдение работи само ако жената не е имала спонтанни аборти или аборти. Ражда се петото дете от противоположния пол, след което ситуацията се променя драстично.

В каква позиция да зачене момче?

Съществува мнение, че за зачеването на момче не е достатъчно да се изчисли овулацията. Необходимо е да се практикуват определени пози по време на интимност. Важно е да се погрижите за максимално проникване във влагалището. И така, в каква позиция е по-добре да заченете момче:

 • Коляно-лакът - Мъжът е на колене, с ръце може да поддържа жена за гърдите, кръста, задните части или бедрата. Жената може да се опре на дланите си (изпънати ръце) или лактите, по желание. Тя също може да лежи напълно на леглото с гърди;
 • Мисионерска - жена лежи по гръб, а мъж върху нея;
 • Генералски - Жената лежи по гръб и хвърля крака върху раменете на партньора си (сякаш на презрамките на офицера - оттук и името). В това положение има специален ъгъл на наклона, при който сперматозоидите се задържат възможно най-дълбоко..
 • Каубойка - Жената от най-високо положение й позволява да контролира дълбочината на проникване. Мъжът лъже, а жената може да коленичи над него или да кляка, да бъде до партньора с лице или гръб.
Мисионерска позиция

Диета за зачеване на момче

При планирането на мъжко дете те използват не само деня на овулацията, но и определен принцип за изграждане на диета. Счита се, че някои храни могат да променят киселинността на влагалището. За да се роди момче, то трябва да е алкално. За тези цели в диетата се въвеждат следните храни:

 • Гъби;
 • Пчелен мед;
 • Месо;
 • Трици;
 • Дати;
 • Банани;
 • Ябълки;
 • Ориз.

Препоръчително е да премахнете от диетата боб, зелена салата, морски дарове, ядки, сладкиши, шоколад и яйца. Диетата започва около 3-4 месеца преди планирането на дете.

Народни поличби за зачеване на момче

Хората, които мислят за това как да заченат момче чрез овулация, в допълнение към стандартните методи за предсказване на секс, използват народни поличби. Те са се образували дълго време от нашите предци. Най-популярните признаци включват следното:

 1. За да забременеете с момче, трябва да практикувате незащитен полов акт в нечетни месеци и четни години.
 2. По време на планирането жената трябва да съхранява под възглавницата си играчка, предназначена за момче..
 3. За да забременеете със син след раждането на дъщеря, трябва да се въздържате от планиране в продължение на 3 години, тъй като времето е най-често еднополово.
 4. По време на съвкуплението главите на бъдещите родители трябва да бъдат насочени на север..
 5. Инициативата за интимност трябва да бъде с мъж.
 6. Препоръчително е да изберете безветрена нощ за зачеване. Луната трябва да намалява.
 7. Колкото по-често семейна двойка прави секс, толкова по-вероятно е да зачене син..
 8. Яденето на много солена храна допринася за раждането на момче.
 9. Благоприятните дни от седмицата за зачеване на син включват понеделник, вторник, четвъртък и събота..
 10. Интимността трябва да е изненада за жената.
 11. Мъжете с високо самочувствие имат по-голям шанс да станат бащи на момче, отколкото да заченат момиче.

Народните поличби не дават отговор как да забременеете с момче или момиче, но значително увеличават шансовете. За да се постигне желаният резултат, трябва да се комбинират няколко метода за програмиране на пола на детето наведнъж. Най-точен резултат дава процедурата за IVF. Но лекарите не практикуват този метод за програмиране на секс с етични цели..