Най-лесният начин да определите бременността е да използвате нашия онлайн тест за бременност.

С помощта на нашия онлайн календар за зачеване всяка жена получава възможността да контролира менструацията си.

Нашият калкулатор за бременност е изграден върху акушерски изчисления за бременност. Изчисляване на бременността.

Всички бременни жени знаят, че бременната жена се оправя по време на бременност и това.

Започвайки от първите дни на раждането на детето, много майки изпитват безпокойство относно това, което трябва да могат.

С хистологичен диск или по-лесно с колело за бременност, цялата информация за вашата бременност.

Империята на майките е подготвила калкулатор, с помощта на който, според обновяването на кръвта на родителите, можете да определите.

Раждането на дете се счита за радостно събитие, когато родителите са обзети от радост и нежност...

Калкулаторът на плащанията за майчинство се използва за целите на предварителното приблизително изчисляване на паричните носители.

Калкулаторът за бременност по дата на зачеването ще изчисли вашата точна гестационна възраст безплатно. Сряда изчисление.

 • Обратно към
 • 1
 • 2
 • Напред
 • всичко

Популярни статии

Това заболяване се нарича още стомашен или чревен грип, ротавирусен гастроентерит, ротавирус

Общоприето е, че разводът е голям шок за жената, истинска трагедия.

HPV е сериозно заболяване, което означава човешки папиломен вирус. Сортове

Всички жени трябва да са добре информирани за всички менструални проблеми.

Каква радост е да държиш новородено дете на ръце и да разбереш, че това е мъничко същество, част от теб

Това се случва с много жени: те внимателно наблюдават редовността на цикъла си

Империя на майките

Клуб за жени с актуална информация за майки за бременност и раждане, здраве и родителство, красота и здраве и, разбира се, комуникация в нашия клуб за майки.

 • Връзки
 • Бременност
 • Раждане
 • Деца
 • Здраве
 • Тайни за красота
 • BT график
 • Фотоконкурси
 • Общности
 • Намиране на приятелки
 • Дневници
 • Видео
 • Контакти
 • Обиколка на сайта
 • Помощ за сайта

Империя на майките | При цитиране и използване на всякакви материали се изисква хипервръзка към уебсайта на Империята на майките, отворен за търсачки!

Онлайн тестове за бременни жени, Тестове за момичета и жени

Тест: каква жена си?
Безплатен онлайн психологически тест за момичета без SMS и без регистрация ще оцени каква жена сте?!... Той и тя Тестове за момичета и жени Каква жена си??!
повече информация

Психологически тест Можеш ли да бъдеш неотразим?
Психолозите вярват, че можете да говорите с човек в продължение на няколко минути, за да създадете стабилно мнение за него. Можете ли да очаровате събеседника през това време? Определете това с предложения тест.
повече информация

Тест: Да се ​​омъжа ли за него??
Толкова бързо и успешно ли се развива вашият роман, че Той вече ви се струва единствен? Преди да се осмелите да позвъните на независимостта си, отговорете на предложените въпроси. Те ще ви помогнат да решите дали Той си струва.
повече информация

Психологически тест: Любов към себе си: порок или постижение?
Този тест ще ви помогне да разберете колко в момента живеете в хармония със себе си.
повече информация

Тест: Дом или офис
ПСИХОЛОГИЧЕН ТЕСТ "Дом или офис". Ако сте изправени пред избор - работа или семейство, тестът ще ви помогне да решите. Може би изобщо не е нужно да преследвате славата на Ирина Хакамада, но се опитайте да се реализирате в семейството.
повече информация

Тест: Резултат за усърдие (Тестове за сексуалност за мъже)
Дълго време мъжете, които се поддават пред бясния феминизъм, казват: „Това, което една жена иска, Бог иска“. Известно е, че пътищата и на двамата са непостижими. И все пак се опитахме да разберем какво желае капризното създание, което някога ни е служило като предимство, тайно преживява. Територията, където жените.
повече информация

Тест: Съвместимост (съвместим ли сте?)
Този тест ще покаже дали вие и вашият партньор отговаряте един на друг, дали сте психологично съвместими, какво ви обединява, какво ви разделя, какви са шансовете ви за успешен съвместен живот..
повече информация

Тест: Доволни ли са хората от вашето пристигане?
Доволни ли са хората от вашето пристигане Някои са поканени да го посетят само когато е необходимо. Други винаги се радват да видят и постоянно са поканени да го посетят..
повече информация

Тест: Колко често грешите?
Често ли грешите? тест, Хората са склонни да грешат. Никой от нас не е перфектен. Основното нещо е да осъзнаете грешките си навреме, да ги поправите и да направите изводи от случилото се.
повече информация

Тест: Вашата психологическа възраст
Този тест ще ви помогне да определите вашата психологическа възраст. Не се тревожете, ако е твърде голям или твърде малък. Просто вземете под внимание прочетеното и направете заключения
повече информация


Новини 1 - 10 от 108
Начало | Пред | 1 2 3 4 5 | Проследяване. | Край | всичко

Онлайн тестове за бременни жени

С помощта на календара за зачеване жената може да контролира менструалния си цикъл и да изчислява дните, когато е по-вероятно да забременее..
Календарът на зачеването е форма, в която просто трябва да въведете номера на първия ден от последната менструация и специална програма автоматично ще изчисли.

За няколко дни подред забелязахте ли ново състояние на духа, което не е съществувало преди? Вкусовете се промениха: сега гледате с отвращение на това, което обичахте, но какво ви дразнеше, напротив, започна да ви харесва? И на всичкото отгоре забележете, че сте имали забавяне на менструалния ци за няколко дни..

Не е тайна, че продължителността на бременността се изчислява от първия ден на последните критични дни. Защо изчислението се основава на тази дата, тъй като в този момент зачеването все още не е настъпило? Това се случва, защото е изключително трудно да се установи точния брой, когато е настъпило зачеването, и.

Бременността и носенето на дете е много вълнуващ, обезпокоителен, но в същото време прекрасен период от живота на бъдещата майка. Вълнението идва от невежеството. Следователно е наложително жената да знае каквато и да е информация за промените в тялото си, за развитието на плода и за много, много други неща, които се случват..

Новоотсечените млади майки винаги са много притеснени, че бебето им се развива в съответствие с нормите и възрастта им. Не забравяйте, че нормата за малките деца е много гъвкава и индивидуална концепция. За някои бебета е съвсем нормално да се научат да седят на шест месеца, за други.

Наред с други методи за разпознаване на пола на нероденото бебе, съществува и японският метод. На този сайт той е представен като интерактивен калкулатор. Основата на този метод са месеците на раждане на родителите и очаквания месец на зачеването на бебето..

Този метод за определяне на пола на нероденото дете, разработен с участието на учени от Пекинския институт на науките, е широко разпространен сред китайското население. Мъжете го използват, за да поръчат син или дъщеря. Използвайки този метод, можете да разберете пола на нероденото бебе с.

Всеки родител е изправен пред такъв момент като избор на име за бъдещо или новородено бебе. И всеки трябва да се съгласи, че това не е много проста задача. Всеки знае, че името на човек, както и много други житейски фактори в съвкупност, влияят върху съдбата му.

Със специално разработения онлайн тест за вас можете да отговорите на въпроса "Бременна ли съм?".
След като преминете теста, не трябва да правите окончателно заключение за бременността си или не, но ще научите за някои точки.

Въоръжени с калориен калкулатор, можете да видите дали сме надхвърлили ограничението си. Излишните калории са нашата неизползвана енергия, която се съхранява като мазнина..

Психологически тестове за бременни жени

Тестовете за бременност са предназначени да установят дали сте бременна, както и да разберете какъв пол ще бъде бъдещото дете. С помощта на тези тестове можете да разберете дали сте готови за раждането на дете, какво е вашето отношение към бременността - дали очакването е забавно, дали съпругът ви иска деца, какво можете да правите в отпуск по майчинство въз основа на вашите интереси и дори колко деца ще имате.

Имате ли подозрения, че скоро ще станете майка? Не можете да си направите тест или да посетите лекар? Удовлетворете любопитството си, отговорете на поредица от въпроси и разберете вероятността за бременност.

Дори онези жени, които планират бременността си от дълго време, се сблъскват с много трудности, докато носят дете. Колко ви харесва да бъдете в толкова интересна позиция, ще ви помогне да определите тестовете, които можете да вземете точно сега на нашия уебсайт..

Как и кога да се направи тест за бременност, за да се получи точен резултат

Дори и перфектен тест ще бъде лъжа, ако нарушите прости правила.

Днес можете да закупите експресни тестове за бременност във всяка аптека и дори на касата на супермаркета. Те са лесни за използване и надеждни: лекарите оценяват точността им на 99% тестове за бременност. Но често такива тестове лъжат..

Как работят тестовете за бременност

Абсолютно всички тестове за бременност проверяват дали в урината или кръвта има специален хормон за тестове за бременност (ако говорим за лабораторен тест) - човешки хорион гонадотропин или накратко hCG. Започва да се произвежда веднага щом оплодената яйцеклетка се прикрепи към стената на матката..

Ако няма бременност, hCG няма откъде да дойде. Ако е така, ще се изисква hCG.

Обикновено яйцеклетката е прикрепена към матката шест дни след оплождането. Безсмислено е да правите теста през този период: той няма да покаже нищо. Но след това нивото на hCG се увеличава бързо, като се удвоява на всеки 2-3 дни.

Кога да се направи тест за бременност

Вече 8 дни след овулацията, през която яйцеклетката е постигнала сперматозоидите, нивото на hCG става достатъчно, за да може да се регистрира бременност с помощта на лабораторен кръвен тест.

Няколко дни по-късно - тоест на 10-12-ия ден след оплождането - ще се види бременност и редовни аптечни тестове.

Въпреки че инструкциите за много от тях обещават точен резултат още в първия ден на забавянето, лекарите съветват да не бързате с домашните тестове за бременност: Можете ли да се доверите на резултатите?... Причината е проста.

Ако овулирате на 10-14-ия ден от цикъла, тогава до началото на следващия цикъл ще минат поне 13 дни от момента на оплождането. Това означава, че тестът ще ви излъчи с две ивици..

Овулацията обаче може да се измести. Ако освобождаването на яйцеклетката е станало на 22-ия ден от цикъла, тогава до началото на закъснението действителната гестационна възраст може да бъде по-малка от 7 дни. Това означава, че дори перфектните тестове най-вероятно няма да поправят нищо..

Ако вашият цикъл е по-дълъг или по-малък от 28 дни, това все още е по-объркващо..

Следователно, за да получите най-точния резултат, трябва да изчакате 5-7 дни от началото на забавянето.

Ако сте бременна, нивото на hCG по това време при всички случаи ще бъде такова, че дори и най-евтините тестове с ниска чувствителност недвусмислено ще го разпознаят.

Но дори и да спазите всички срокове, тестът пак може да ви подведе. Например, той няма да види високо ниво на hCG и ще покаже отрицателен резултат при съществуваща бременност или, напротив, ще издаде две ленти, въпреки че не мирише на бременност. За да бъдем честни, нека кажем, че не толкова тестът е виновен, колкото вие. Пет причини за фалшиво положителни тестове за бременност.

Защо лъжат бързите тестове за бременност

1. Използвахте изтекъл или счупен тест

Бързите тестове съдържат специални високочувствителни вещества, които реагират на нивото на hCG. Именно те при контакт с урината на бременна жена са боядисани в ярка втора лента или знак плюс.

Ако обаче тестът изтече или се съхранява неправилно, чувствителността на тези вещества може да намалее. В резултат те ще дадат отрицателен резултат, който може да се окаже невярен..

Какво да правя

Купувайте тестове само в аптеките, където за разлика от супермаркетите се опитват да осигурят правилните условия за съхранение. Когато купувате, не забравяйте да проверите срока на годност.

2. Купихте тест с ниска чувствителност

Чувствителността на бързите тестове е посочена с цифри - 10, 20, 25, 30. Тези цифри показват концентрацията на hCG в урината (в mIU / ml), която те са в състояние да уловят. Колкото по-голям е броят, толкова по-малко точен е тестът. Най-скъпите и точни опции имат чувствителност 10. Но евтините може да не хванат hCG и да ви заблудят, като покажат отрицателен резултат.

Какво да правя

Когато купувате тест, не забравяйте да се консултирате с фармацевта колко чувствителен е той. Също така тази информация често може да бъде намерена на опаковката и винаги в инструкциите..

3. Направихте теста днес следобед

Не напразно в инструкциите за абсолютното мнозинство от тестовете производителят казва за сутрешната урина. Той е по-концентриран, в него има повече хорион гонадотропин, което означава, че тестът ще бъде по-надежден.

Следобед съдържанието на hCG в урината е по-ниско.

Какво да правя

Използвайте теста изключително сутрин, както е указано от производителя.

4. Пили сте много вода, преди да вземете теста.

Водата разрежда урината, което понижава нивата на hCG. Бързият тест може да не усети хормона и да даде фалшиво отрицателен резултат.

Какво да правя

Опитайте се да не ядете и не пиете нищо преди теста.

5. Пропуснали сте резултатите

Инструкциите за всеки тест определят правилата за неговото използване. Например по следния начин: „Резултатът може да бъде оценен за 4-5 минути след теста, но не по-късно от 15 минути.“ Тези минути не са взети от тавана.

Долната граница обозначава времето, необходимо на изпитването за чувствителните вещества, съдържащи се в него, да реагират на нивото на hCG. Ако погледнете теста преди уговореното време, втората лента (или знакът плюс в съответния прозорец) може още да не се появи и ще видите фалшиво отрицателен резултат.

Ако погледнете лентата след времето, посочено като горна граница, рискувате да получите фалшиво положителен резултат. Изпарената урина може да остави линия, която лесно може да бъде объркана с втора лента.

Какво да правя

Преди да използвате теста, прочетете инструкциите и стриктно ги следвайте.

6. Пиете определени лекарства

Някои диуретици и антихистамини влияят върху състава на урината, като я разреждат. Това понижава нивата на hCG, което означава, че съществува риск от получаване на фалшиво отрицателен резултат..

Други лекарства, от друга страна, могат да ви дадат две ленти, въпреки че всъщност не. Тези лекарства включват:

 • някои транквиланти и хапчета за сън;
 • антиконвулсанти;
 • лекарства за плодовитост.

Какво да правя

Ако приемате някое от лекарствата в този списък, не трябва да разчитате на хартия за бърз тест. Направете си лабораторен кръвен тест, за да определите дали сте бременна или не..

7. Болни сте

Ако урината ви има високи нива на кръв или протеин, това също може да повлияе на резултатите от бързия тест. Но тук е важно да се отбележи, че подобна ситуация сама по себе си е изключително нездравословна. Кръвта в урината показва аномалии във функционирането на пикочния мехур или бъбреците, повишените протеини показват вътрешно възпаление.

Следователно е вероятно треска и / или дискомфорт в областта на гениталиите и бъбреците да бъдат прикрепени към грешните две ивици на теста..

Какво да правя

Не разчитайте на бърз тест, ако имате температура и болки в кръста и долната част на корема. При такива заболявания трябва да се консултирате с терапевт, гинеколог или уролог възможно най-скоро, за да не пропуснете сериозно заболяване.

8. Развивате тумор на яйчниците

Някои видове тумори могат да подмамят теста да покаже две ивици..

Какво да правя

След като получите положителен резултат, не отлагайте посещението при гинеколог. Лекарят ще проведе изследване, по време на което ще установи реалната гестационна възраст (ако има такава) или ще ви изпрати за допълнителни изследвания и при специализирани специалисти.

Как да направите правилно тест за бременност

 1. Прочети инструкциите. И го следвайте разбира се!
 2. Запомнете правилото: ако сте здрави и тестът е положителен, шансът за бременност е 99%. Отрицателният резултат може да бъде фалшив до една седмица след закъснението.
 3. Изберете тестове с високо ниво на чувствителност. 10 е идеално.
 4. Правете теста сутрин, а не следобед и още по-малко вечер.
 5. Опитайте се да не пиете поне час преди теста..
 6. Не разчитайте на теста, ако приемате изброените по-горе лекарства или ако сте загрижени за треска и болки в долната част на корема.
 7. Купете два теста наведнъж, за да можете да проверите отново резултата.
 8. Ако бързите тестове си противоречат, не бива да се чудите какъв е проблемът. Направете лабораторен кръвен тест, за да получите надежден резултат.

Важно! Положителният тест, дори и да сте го чакали, уви, не е причина да се радвате. Може да се регистрира повишено ниво на hCG в урината, включително при извънматочна или замразена бременност. Ето защо, след като сте получили две ленти, отидете при гинеколога възможно най-скоро.

Тестове за бременност и калкулатори

Калкулатор за овулация |
Ето калкулатор за овулация, в който са маркирани фазите на цикъла - менструална, фоликуларна, овулаторна и лутеална. Ще видите прогноза за следващите три месеца - благоприятни дни за зачеване. И дори разберете предполагаемата дата на раждане!

Онлайн тест за бременност |
Бременността е много сложен процес в тялото на жената. Но да сте сигурни, че сте бременна също е трудно. Ако имате някакви подозрения или съмнения, предлагаме да ви помогнем да направите тест за бременност. Безплатен тест за бременност.

Калкулатор на вероятността за бременност |
Нашият тест за вероятност за бременност ще ви помогне да разберете какви са шансовете ви да забременеете, когато се опитвате да заченете дете, но тестът за бременност показва отрицателен резултат.
Когато въведете броя дни.

Изчислете датата на падежа |
Нашият калкулатор ще помогне на бременните жени да изчисляват очакваната си дата на падежа. Това е много лесно и бързо. Очаквана дата на крайната бременност. Датата на раждане се определя много надеждно от първото движение на бебето.... Защо.

Каква кръвна група може да има дете, ако е известна кръвната група на родителя? |
Бременността дойде. Не веднъж или два пъти трябваше да отговаряме на въпросите на разтревожени родители и баби (особено баби по бащина линия): „Мама има II кръвна група, баща - III, дете - IV. Може би това не е нашето дете ?! »Онлайн такива.

Изчислете бременността по седмици |
онлайн тест За това е предназначен интерактивен калкулатор за бременност, който ви позволява да изчислите бременността на жената по седмици, като по този начин разберете приблизителната дата на раждане на дете. Изчислението се извършва от първия ден на последната менструация,.

Калкулатор за ръст и тегло на детето |
Въведете теглото и височината на раждането на вашето бебе под формата на таблица и ще получите прогноза за приблизителния ръст и тегло на вашето бебе през първата година от живота. Онлайн тест Този калкулатор ви позволява да установите средната височина и телесно тегло на бебе на определена възраст. З..

Китайски календар за определяне на пола на детето |
Как се изчислява полът на бебето по този метод? онлайн тест За да определите пола на бъдещите трохи, трябва да знаете възрастта на майката и месеца, в който е било зачеването, да въведете данни в празните полета на страницата за тестване и да изчислите пола p.

Таблица на индекса на околоплодната течност онлайн |
От втория триместър на изчакване на детето е задължителен преглед на бъдещата майка за обема на околоплодните води. Онлайн тест IAP За да се изключат олигохидрамнион и полихидрамнион, специалист провежда специален тест. Полученият индикатор.

Калкулатор за увеличаване на теглото при бременност |
Напълняването, докато чакате бебето си, е много индивидуален процес. Онлайн тест за тегло. Телесното тегло на всяка жена по време на бременност се увеличава неравномерно. Това се влияе от тена на бъдещата майка, нейната склонност към излишък.

Онлайн тест за бременност

Статията представя въпросник за онлайн диагностика на бременността. Тези 15 въпроса ще ви помогнат да определите с точност от 91% дали ще станете майка в близко бъдеще..

Ако има някакви промени в тялото ви, които ви карат да подозирате бременност, но няма експресен тест под ръка или резултатът му е отрицателен, не бива да се обезсърчавате. Каним ви да отговорите на следните петнадесет въпроса, които ще ви помогнат да разберете текущата ситуация..

Струва си да се каже, че има известен скептицизъм относно достоверността на онлайн тестовете за бременност. При провеждането на анонимно проучване на респондентите обаче беше установено, че точността му е деветдесет и един процента. Този факт се обяснява с факта, че тестът се основава на най-честите ранни клинични прояви на бременността, характерни за голям брой жени. Освен това този въпросник включва въпроси, които е по-вероятно да бъдат зададени на рецепция от акушер-гинеколог..

Нашият онлайн тест за бременност ще ви помогне да разберете каква е вероятността да станете майка в проценти. Всяко момиче може да премине безплатно тестване, без регистрация и изпращане на платени SMS съобщения.

Здравен тест: Какво знаете
за бременността, раждането
и бебета

10 въпроса за шийката на матката, плацентата и близнаците

 • 6 април 2018
 • 23615
 • 19.

Почти всеки човек трябва да се справя с бременността - ако не собствената си, то на приятелка или роднина и често изглежда, че знаем всичко за нея. Вярно е, че заедно с вярна информация за бременността и раждането има много легенди, изкривени данни и предразсъдъци. Съставихме тест, който ще ви помогне да проверите колко добре се ориентирате във въпроса - и в същото време да научите нещо ново.

кажете на приятели

Други статии по теми

Коментари

Facebook

 • За сайта
 • Помогне
 • Свободни работни места
 • Контакти
 • Рекламодатели
 • правила
 • За притежателите на авторски права
 • ж+

© 2020 Всички права запазени. Уебсайт за момичета за стил, красота и забавления. Използването на материали на Wonderzine е разрешено само с предварително съгласие на притежателите на авторските права. Всички права върху картинки и текстове принадлежат на техните автори..
Сайтът може да съдържа съдържание, което не е предназначено за лица под 16-годишна възраст.

Използваме бисквитки, за да събираме статистически данни и да правим съдържанието по-интересно. Бисквитките се използват и за показване на по-подходящи реклами. Можете да прочетете повече за бисквитките и да промените настройките на браузъра си.

Онлайн тест за бременност

Забелязали ли сте, че тялото ви напоследък е започнало да дава странни сигнали и подозирате, че това може да означава бременност? Ако аптечката няма тест за бременност или тест лента за бременност, можете да разберете резултата тук и сега, като отговорите на 15 въпроса по-долу.

По някаква причина се смята, че подобни онлайн тестове не са много точни, но според анонимни проучвания точността на този тест е 91%, защото се основава на добре познатите симптоми на ранна бременност, които се появяват при повечето момичета. И това са въпросите, които гинекологът ще ви зададе, когато дойдете да го видите..

Нашият тест ще покаже шанса ви да имате бебе само за няколко минути. Всяко момиче може да получи резултатите от този тест: абсолютно безплатно, без регистрация и изпращане на SMS.

Тестове за бременност

Бременна ли съм? Почти всяка жена в детеродна възраст, която има сексуален партньор, си задава този въпрос поне веднъж в живота. Някой с радост и сладко изтръпване в гърдите, а някой с безпокойство и вълнение. И не напразно. Бременността е много сложен и двусмислен процес, който се случва в женското тяло и дори висококвалифициран специалист няма да посмее да определи резултата му с точност, особено в ранните етапи..

Този уникален тест е разработен от най-добрите гинеколози специално за жени и момичета, които се намират в трудна ситуация, за да определят наличието на бременност.

В крайна сметка, дори ако си купите тест за бременност, който между другото не дава 100% гаранция, трябва да изчакате поне следващата сутрин, за да извършите процедурата напълно (особено в ранните етапи), както е описано в придружаващите инструкции.

В нашия случай единственото нещо, което ще похарчите, е доста време за откровени отговори за вашето благополучие и след това ще получите резултата за секунди..

Каква е същността на онлайн теста, как работи и какъв резултат дава - нека се опитаме да го разберем.

Женското тяло е много чувствително към настъпването на бременността: още от първите дни хормоналният фон се променя драстично, а заедно с това - състоянието на здравето, вкуса, пристрастяванията към храната и дори настроението.

Менструацията спира при повечето жени - това е забавяне от няколко дни, което най-често се превръща в основната причина да се мисли за бременност, но в някои случаи месечното кървене продължава известно време, но тялото дава други сигнали за „интересна“ ситуация.

Онлайн тестът за бременност просто съдържа няколко въпроса, положителни или отрицателни отговори, на които най-вероятно ще се определи дали зачеването е настъпило, дори ако вашият период продължава да се случва доста редовно.

Тестът е съставен от опитни гинеколози въз основа на дългогодишни наблюдения и професионални познания. Предимството на нашия въпросник не е само в компетентната компилация и висока точност: в него няма трикове под формата на платени SMS и други разходи. Единственото нещо, което ще отделите, е доста време за откровени отговори за вашето благосъстояние и след това за секунди ще получите положителен или отрицателен резултат. Необходимо е да се отговори на точките от онлайн въпросника възможно най-правилно и честно, тъй като точността на крайния резултат директно зависи от верността на отговорите.

Когато правите онлайн тест за бременност, трябва да знаете и да разберете какъв е менструалният цикъл, забавената менструация и овулацията (най-благоприятното време за зачеване на дете). За ваша информация тестовете за овулация са безплатно достъпни в почти всяка аптека. И ако изведнъж не можете да забременеете, тогава тези тестове са за вас..

Бихме искали да ви напомним, че онлайн тестът за бременност е просто начин да разберете сами дали да очаквате попълнение в семейството си скоро, но не отменя пълно посещение на лекар с LCD.

След като сте получили отговора, отделете време, за да отидете непременно в клиниката, за да потвърдите ВСЯКИ резултат от теста.

Е свободен! Нашият тест е абсолютно безплатен за вас. Не преследваме целта да се обогатим за сметка на „интересното положение“ на посетителите на нашия сайт. Гарантираме, че ще получите резултата от теста веднага след преминаване на теста. Не е необходимо да изпращате платени SMS и кодове никъде.

Бърз! Тестването продължава само няколко минути, дори не е нужно да излизате от къщата, за да разберете отговора на въпроса, който ви тревожи в момента - бременна ли сте?

Качествено! Точността на онлайн теста за бременност е 97%, ако отговорите честно. По този метод лекарите сами определят ранната бременност, когато дори ултразвуковата машина все още не е в състояние да „прецени“ дали има бременност или не.

Удобно! В търсене на отговори на въпроси за първите признаци на бременност можете да разглеждате куп сайтове и форуми, да изучавате литературата за бременността, която се предлага в къщата, да попитате приятелите си, сестрите, майка и баба, но не е ли по-лесно просто да си направите тест? Той компилира всички най-важни неща за вас сега и в крайна сметка ще получите отговор на въпроса си с висока степен на вероятност..

Популярен! Онлайн тестовете за бременност набират скорост и стават все по-популярни сред интернет потребителките от женски пол, поради индивидуалния подход, удобството, простотата и наличността на въпроси, както и достоверността на резултатите.

Лесно! Дори не е нужно да ставате от масата - кликнете върху съответния отговор и веднага вземете резултата!

Трябва да се помни, че нито един онлайн тест за бременност не може да замени посещението при тесен специалист - гинеколог. Женското тяло е фино и сложно. И това, което в момента приемате за бременност по отношение на симптомите, всъщност може да се окаже сериозно заболяване..

Дори най-популярният и надежден признак - забавяне на менструацията - може да не говори за бременност, а за хормонален неуспех, рязко намаляване на имунитета или хронична умора. А гаденето и сънливостта могат дори да се отнасят до заболявания на вътрешните органи или банално отравяне.

Не забравяйте: администрацията на сайта и авторите на теста не носят никаква отговорност за резултатите, които сте получили, каквито и да са те!

Онлайн тестът за бременност само ще помогне да се определи дали вероятността за успешно зачеване в момента е висока. И подробен отговор с препоръки ще ви даде лекуващият лекар въз основа на резултатите от прегледа и медицинските тестове.

Онлайн тест за бременност е напълно надежден, напълно безплатен и бърз начин да разберете дали е настъпило зачеване, ако по някаква причина не е възможно да закупите аптечна тест лента или да отидете на LCD за среща.