* Преглед на най-добрите според редакционния съвет на experttology.ru. Относно критериите за подбор. Този материал е субективен и не представлява реклама и не служи като ръководство за покупка. Преди да купите, трябва да се консултирате със специалист.

Страхът от тъмнината е най-често срещаният детски страх. Развитото въображение на детето, след като изключи светлината, веднага започва да възпроизвежда в главата си образите на зловещи чудовища от карикатури и приказки. Можете да преодолеете този страх, като закупите специална нощна лампа в стаята на бебето, която дава мека дифузна светлина. Нощна лампа също ще спаси родителите от необходимостта да се събуждат посред нощ, за да водят детето си до тоалетната. Трябва изцяло да подходите към избора на такъв атрибут за детска стая, като вземете предвид всички тънкости и нюанси. Всяко осветително тяло има специфични функции, с изключение на основната задача - осветяване на пространството. Това може да бъде регулиране на яркостта, музикален съпровод, прожекция на картина, промяна на цветовете и др..

Експертите по експертология взеха предвид много потребителски рецензии, както и препоръки на детски психолози, и въз основа на получената информация те съставиха актуална оценка. Включва 14 от най-добрите детски нощни лампи, които имат висок рейтинг на потребителите..

Какво да търсите при избора на бебешка нощна лампа

 1. Сортове. Има няколко вида детски нощни лампи, сред които са популярни следните: нощна лампа в контакта е бюджетна опция, чиито предимства включват безопасност, тъй като няма проводници. Но има и минус - малка осветена площ; универсални лампи - модели с възможност за димиране. Вечер те служат като обикновена настолна лампа, а през нощта действат като нощна лампа; лампите със сензори за звук и движение са идеални за спалнята на бебето, тъй като се включват и изключват сами в отговор на плача на бебе или стъпки на майка; лампите на проектора не само осветяват стаята, но също така помагат на детето да се настрои за сън, движейки красиви изображения на животни, звезди, анимационни герои и др. по стените и тавана; Йонизационните лампи са идеални за деца с алергии. Това може да бъде например солена лампа, която не само дава светлина, но и пречиства въздуха вътре в стаята..
 2. Възраст на детето. За най-малките (от 0 до 3) е най-добре да закупите нощни лампи, оборудвани със сензори за звук и движение, така че да не се налага да включвате ярка светлина, която най-накрая ще събуди бебето. За по-големи деца (3 до 6) се препоръчват нощни лампи, които работят през цялата нощ. Желателно е те да имат интересен дизайн, който да успокои детето. Това може да бъде животно, което бебето харесва, или измислен герой от любима работа. За по-малките ученици ви съветваме да разгледате универсална лампа, която съчетава настолна лампа и нощна лампа..
 3. Цветен спектър. Цветът на светлината е разрешен много различен, с изключение на очевидно досадни като червения. По-добре е да обърнете внимание на топлите жълти нюанси..
 4. Дизайн. Тук трябва да вземете предвид предпочитанията на самото бебе. Със сигурност момичетата ще предпочетат други модели, отколкото момчета. Вземете детето си със себе си в магазина, за да не се объркате с избора.
 5. Инсталация. Купете нощна лампа според начина си на живот. Например, ако детето има собствена спалня, тогава е подходяща нощна лампа, инсталирана близо до леглото, така че бебето да не трябва да става, за да го включи. Ако бебето е все още малко и спи в стаята на родителя, тогава трябва да изберете модели, които се поставят близо до мястото за спане на възрастни. Има и интересни модели нощни лампи, при които светлинният компонент е вграден в мека играчка, която позволява на бебето да вземе продукта със себе си в креватчето.
 6. Безопасност. Материалът трябва да бъде силно ударена пластмаса или силикон, който не се топи. Луковиците не трябва да се нагряват много, за да не изгори бебето по никакъв начин. Светодиодите биха били идеални. Проводниците трябва да се избират толкова дълго, че да не се изискват удължителни кабели.

Рейтинг на най-добрите нощни лампи

НоминациямястоНаименование на продуктацена
Най-добрите нощни светлини за бебета1ZAZU ZA-PAM-03 "Малкият пингвин"2 491 ₽
2ZAZU ZA-LOU-01 "Owl Lu" със звуков сензор2 490 ₽
3Рамили BNL200 Бебе789 ₽
4Rombica LED заек1790
петZAZU ZA-KATIE-01 "Котето на Кейти"2280
6Фенер-нощна лампа Лусия "Патенце"850 ₽
7Bradex DE 0070 "Медуза"601 ₽
8ERA NN-605-LS-W143 ₽
Най-добрите детски нощни лампи с проектор1Лятно бебе "Калинка"2 760 ₽
2Проектор за играчки Cody TINY LOVE TL_512 169 ₽
3ZAZU ZA-KIKI-01 "Котето на Кики"2 591 ₽
Най-добрите нощни проектори с Aliexpress1FEROMEY СВЕТЕЩИ ИГРАЧКИ Гушкане за домашни любимци750 ₽
2Skywolfeye X155-A491 ₽
3LEDERTEK B019-C59SOC799 ₽

Най-добрите нощни светлини за бебета

ZAZU ZA-PAM-03 "Малкият пингвин"

На първо място в категорията за рейтинг е нощна лампа с безжичен високоговорител и будилник. Освен че осветява стаята, той пее песни или разказва приказки и се събужда в определеното време сутринта. Моделът свети в различни цветове и по-близо до събуждане ги променя в даден режим: синьото е включено през нощта, оранжевото означава, че са останали около 30 минути сън, а зеленото означава, че е време да станете. Продуктът е изработен от трайна пластмаса, а всички светлинни елементи са безопасно скрити вътре. Препоръчва се за деца от раждането до 12 години.

Предимства

 • удароустойчиви материали;
 • автоматично изключване;
 • висококачествен звук;
 • няма остри ъгли;
 • многофункционалност;

недостатъци

 • относително скъпо - 2800 r.

ZAZU ZA-LOU-01 "Owl Lu" със звуков сензор

Втората линия е заета от нощна лампа със звуков сензор. Моделът реагира на звуци, като автоматично се включва, за да успокои плачещото бебе. Меката светлина се включва, когато бебето е будно. Продуктът е направен във формата на бухал, изработен от удароустойчива пластмаса. Яркостта е регулируема както за бухала, така и за външния пръстен. Можете да избирате от три режима: меко, дифузно или ярко ниво на осветление. Има два цвята, например, бухалът и външният пръстен могат да светят в различни цветове, а също така работят отделно.

Предимства

 • ABS пластмаса;
 • мини-USB конектор;
 • работа от електрическата мрежа и батериите;
 • таймер за автоматично изключване;
 • превключвател отпред;
 • чувствителен отговор на звука;

недостатъци

 • относително скъпо - 2500 r.

Рамили BNL200 Бебе

Третата позиция отива към нощната лампа в контакта. Моделът няма външни проводници, което гарантира безопасността на бебето. От характеристиките си струва да се подчертае вграденият проектор, който ще рисува стената и тавана с необичайни шарки, създавайки усещането за приказка. Това ще успокои детето и ще го настрои за сън. Продуктът е компактен и поради това не изисква много място за съхранение. Има вграден сензор за звук и светлина. Реагира на недостатъчно осветление чрез автоматично включване и при ярка светлина - преминава в режим на заспиване.

Предимства

 • 5 основни цвята и много различни нюанси;
 • приемлива цена - 790 рубли;
 • максимален обхват - до 300 м;
 • мека LED светлина;
 • регулиране на яркостта чрез промяна на ъгъла на наклон;

недостатъци

 • не е намерен.

Rombica LED заек

Четвъртата е нощна лампа под формата на сладко бяло зайче. Осветява детската стая с мека светлина. Моделът има три режима на работа: фиксирана светлина, последователна смяна (жълта, червена, зелена, лилава, оранжева, синя, розова, синя) и проста бяла светлина. Ако режимът не се промени в рамките на 10-20 минути, тогава се задейства автоматично изключване. Тялото е изработено от силикон, приятен на допир, така че продуктът няма да се счупи, ако случайно изпусне и бебето няма да се нарани от фрагменти.

Предимства

 • мека дифузна светлина;
 • подвижен захранващ кабел;
 • дълга работа без презареждане;
 • батерия за автономна работа;
 • стабилна основа;

недостатъци

 • относително скъпо - 1790 r.

ZAZU ZA-KATIE-01 "Котето на Кейти"

Петият ред е зает от нощна лампа с вграден високоговорител и звуков сензор. Може да възпроизвежда звуци на природата, приспивни песни или спокойни мелодии, за да настрои бебето ви да спи или да спре да плаче. Има две нива на сила на звука, от които можете да изберете да бъдете по-тихи или по-силни, в зависимост от ситуацията. Нощната лампа се изключва автоматично след 20 минути - лампите угасват и музиката спира. Захранва се от батерии, така че няма външни проводници.

Предимства

 • безопасни материали - ABS пластмаса и полиестер;
 • отзивчивост към звуци.

недостатъци

 • батериите не са включени;
 • относително скъпо - 1700 r.

Фенер-нощна лампа Лусия "Патенце"

Шестата позиция отива към нощна лампа с четири светодиода. Изработена под формата на малка кръгла патица. Стабилността на лампата се осигурява от краката. Моделът има три режима на осветление: мек, дифузен и нощен. Продуктът има настолен монтаж и сензорен превключвател. Препоръчва се за деца от 0 до 12 години. Потребителите отбелязват, че поради липсата на допълнителна функционалност за бебета, нощна лампа няма да бъде най-добрият вариант, но за по-големи деца ще бъде подходяща.

Предимства

 • високоударна пластмаса;
 • приемлива цена - 790 r.
 • няколко цвята на тялото, от които да избирате;
 • USB кабел;
 • работа на батерията и мрежата;
 • няма остри ъгли;

недостатъци

 • не е намерен.

Bradex DE 0070 "Медуза"

Седмата е нощна лампа с форма на медуза. Тя ще потопи детето в атмосферата на подводното царство, рисувайки детската стая в спокойните сини нюанси на океана. Цветът може да се промени, като изберете неутрално бяло. Четири крака имат вендузи в краищата, така че морският живот може да бъде фиксиран върху различни повърхности. Продуктът е изработен от термопластична гума, така че не можете да се изгорите или да го счупите на нощната лампа. Лампата се препоръчва за деца в предучилищна и начална училищна възраст.

Предимства

 • мека успокояваща светлина;
 • бюджетни разходи - 300 r.
 • захранва се както от електрическата мрежа, така и от USB;
 • 2 режима на работа;

недостатъци

 • не е намерен.

ERA NN-605-LS-W

Осмият ред е зает от нощна лампа под формата на сладък синьо-бял облак. Моделът има светодиоди като източници на светлина. Превключвателят е чувствителен на допир, така че по тялото няма изпъкнали части. Включването става автоматично поради вградения сензор за светлина: устройството реагира, като светва, когато в стаята се стъмни. Продуктът е изработен от устойчива на удар матова пластмаса. Осветителното тяло се включва директно в контакта, което означава, че няма външни проводници.

Предимства

 • клас на енергийна ефективност - A;
 • бюджетни разходи - 150 r.
 • компактен размер;
 • бързо освобождаващо се монтиране;
 • защита съгласно IP20;

недостатъци

 • не е намерен.

Най-добрите детски нощни лампи с проектор

Лятно бебе "Калинка"

На първо място е нощна лампа с вградена колона. Симпатичната калинка свети с мека разсеяна светлина. Той може да играе приспивни песни, както и да играе на звездното небе, за да настрои бебето ви за спокоен сън. Работи в три режима: проекция с меко сияние, възпроизвеждане на звуци от природата или приспивни песни. Производителят посочва, че нощната лампа е разрешена да се използва като играчка, тъй като е изработена от безопасни, тактилни и висококачествени материали. Основната светлина е червена, което не се харесва на всички потребители.

Предимства

 • последователна смяна на цветовете - червено, зелено, синьо;
 • на батерии;
 • автоматично изключване;
 • контрол на звука;
 • вграден проектор;

недостатъци

 • относително скъпо - 2760 r.

Проектор за играчки Cody TINY LOVE TL_51

Втората позиция се насочва към компактна по размер нощна лампа за проектор. Устройството може да се вземе със себе си при пътувания, тогава детето ще се чувства комфортно дори при посещение. Моделът възпроизвежда непрекъснато изображение, където осем различни сцени се заменят взаимно. Изучавайки ги, хлапето бързо ще се научи да разбира промяната на нощта и деня, както и ще се запознае с морския живот. Продуктът може да бъде прикрепен директно към леглото със специална скоба или поставен на масата. Захранва се от батерии.

Предимства

 • половин час игра на приспивни песни или бял шум;
 • приемлива цена - 1500 r.
 • пълноцветна 360 градусова проекция;
 • безшумен режим на работа;
 • контрол на звука;

недостатъци

 • батериите не са включени.

ZAZU ZA-KIKI-01 "Котето на Кики"

Третата линия е заета от проектор нощна лампа във формата на коте. Възпроизвежда образа на звездното небе, където цветовете се променят: от синьо в зелено, след това в оранжево и в многоцветен режим. Вграденият високоговорител възпроизвежда три мелодии (бял шум, сърдечен ритъм, успокояващи песни), настройвайки детето за сън. Автоматичното изключване настъпва след половин час (осветлението е изключено) и звукът спира да се възпроизвежда след петнадесет минути. Вграденият звуков сензор реагира на плача на бебето, включва се, за да го приспи.

Предимства

 • висококачествени и безопасни материали - ABS пластмаса и полиестер;
 • захранва се от батерии;
 • многофункционалност;

недостатъци

 • относително скъпо - 2600 r.

Най-добрите нощни проектори с Aliexpress

FEROMEY СВЕТЕЩИ ИГРАЧКИ

На първо място в категорията е нощна лампа, представена в три версии: агнешко, еднорог или калинка. Лампата е с меко тяло, така че бебето може спокойно да играе с нея, когато е изключена. Проектира звездно небе, възпроизвеждайки ярка и ясна картина, която заема почти целия таван. Цветовете се сменят постепенно, плавно преминавайки от един в друг. Вграденият високоговорител възпроизвежда мелодии тихо.

Предимства

 • меки и тактилни материали;
 • приемлива цена - 800 r.
 • подходящ за деца от различни възрасти;

недостатъци

 • има отрицателни отзиви за лошото шиене и повреди.

Skywolfeye X155-A

Втората е нощна лампа, която е конструктор. Касетите на проектора имат тъмни и светли области, така че когато светлината преминава през тях, се създава проекция, която се предава на стените и тавана. Детската стая се превръща в приказно космос, пълен със съзвездия, мъглявини и различни зодии. Ясна картина се създава само когато нощната лампа на проектора е на близко разстояние от повърхността, където се възпроизвежда изображението. Много потребители се оплакаха, че картината е доста размазана на тавана..

Предимства

 • наличност на касети;
 • бюджетни разходи - 500 r.
 • красиви изображения на космоса;

недостатъци

 • лошо изпълнение;
 • не всеки може да се справи със сглобяването;
 • срещат се заплетени проводници;

LEDERTEK B019-C59SOC

Третата линия е заета от нощна лампа, която е много популярна сред купувачите. Той се справя добре с прожектирането на изображения както в малки, така и в големи детски стаи. Проекторът поръсва цялото пространство с малки звезди. Картината е ярка и ясна. Тялото има минималистична кръгла форма. Има няколко цвята за избор: червен, син, зелен.

Нощни лампи в детската стая

Избрани продукти 181 от 181

Нови отзиви

Lucia Night Light Fireballs 120 Cat Hug

Качеството на цената съвпада!
Представиха ни нощна лампа Chicco, която струва 3 пъти повече - работи на батерии и практически не осветява стаята. В резултат на това използваме само тази котка, тя си върши работата перфектно.

Skip-Hop Детска нощна светлина Маймуна

Много добра нощна лампа, мек жълт цвят (по препоръка на психолог е необходим такъв вид светлина), търся я отдавна и с добро представяне. Зад червен голям кръг с диаметър приблизително 5 см - бутон за включване / изключване.

Lucia Night Light 105 Пате

Вземете мамо, няма да съжалявате. Много удобно, три функции на светлината. Най-яркото осветява цялата стая. Когато спим, го слагаме на минимум и на креватчето близо до краката му. И всичко се вижда.

Chicco Star Projector Night Light First Dreams

Първият път го купих на приятел като подарък за изписване. Тя ми благодари толкова по-късно, без него, казва, не заспива. Аз самият чаках бебето ми да се появи, за да му купя такава нощна лампа. И сега бебето ми заспива с него. Синът на приятел вече е на 6 години и все още заспива под тази нощна лампа :)

Bradex Night Light Звездно небе

Тя свети много ярко, красиво и за цялата стая (стаята е средна)! Дете на 3 месеца привлича вниманието перфектно и замръзва. Работи както от батерия, така и от контакт! Имам нощна лампа 4000r и тя напълно отстъпва на тази по отношение на яркостта и периметъра на осветлението. За такива пари това обикновено е най-шикозната покупка! Посъветвайте!

В собствената си стая детето трябва да се чувства в безопасност както през деня, така и през нощта. През деня мама винаги идва да помага на бебето. През нощта детска нощна лампа помага да се справите със страховете - аксесоар, който разпръсква тъмнината и едновременно украсява стаята.

Имам ли нужда от нощна лампа в детската стая и как да не сгреша с избора?

Нощната лампа на бебето дава мека приглушена светлина, което прави нощта на бебето по-удобна.

Правила за подбор

Когато избирате осветителни устройства за детска стая, трябва да вземете предвид основните правила за осветяване на тази стая:

 • невъзможно е сурова светлина да пада върху детето, така че обикновените конусовидни абажури не са подходящи. Директният поглед на бебето към крушка може силно да увреди зрението му;
 • изключени са стъклени сенки, които лесно могат да се счупят;
 • осветителното тяло трябва да бъде затворено, така че фрагменти от случайно избухнала или счупена крушка да останат вътре. Ако бебето стигне до нощната лампа, не бива да се наранява, когато я счупи или изпусне;
 • При нагряване пластмасовите сенници могат да отделят вредни вещества, поради което при избора на такава лампа е необходимо да се провери нейният сертификат, съответствие със санитарните стандарти.

Нощните лампи за деца трябва да бъдат безопасни, с високо качество, а батериите да са безопасно скрити и недостъпни. Устройствата, които работят с батерии, се считат за по-надеждни..

Ако лампата се захранва от електрическата мрежа, тя трябва да бъде поставена на височина, недостъпна за бебето. От предучилищна възраст, когато децата започват да разбират опасността, могат да се използват всякакви продукти.

Има няколко основни групи:

 • нощно шкафче;
 • монтирани на стена;
 • работен плот;
 • нощни лампи за играчки;
 • проектори;
 • солени лампи;
 • "Умни" нощни лампи.

Няма ясно разделение между устройствата, тъй като човек може да принадлежи към няколко групи едновременно. Тази класификация е условна и се използва за удобство при описване на тези устройства..

Нощни лампи

Малка лампа, която е окачена на креватче, е предназначена за бебета от първите месеци от живота. Такава нощна лампа работи на батерии и е предназначена за доста слаб блясък, който не дразни детето. Достатъчно е родителите да ги повиват или хранят бебето.

Най-често срещаният модел е мобилна нощна лампа. През деня играчките кръжат над леглото, забавлявайки бебето, а през нощта крушка се включва вътре в основата на това устройство.

Щепсел за нощно осветление

Това малко устройство се включва директно в електрически контакт. Той е удобен за използване, тъй като няма жица, той се предлага под формата на анимационни или приказни герои, къщи, коли и почти всички съществуващи фигури.

Лампата дава много мека светлина, която не пречи на съня на бебето. Но има много малка площ на осветяване, така че е подходяща само за сън, например, ако детето се страхува от тъмнината.

Играчки нощни лампи

Лампите от този тип са най-популярни сред децата. Те приличат на обикновени играчки с вградена крушка вътре. Такива нощни лампи са:

 1. мека, с която можете дори да спите;
 2. пластмаса (коне, зайчета, коли, барабани), която може просто да стои на масата или да бъде елемент от играта.

Често те са оборудвани с редица други функции - могат да пеят, да разказват приказки, да играят приспивни песни.

Монтиран на стена

В детската версия те се произвеждат под формата на звезда, луна, цвете или друга форма, която е подходяща за детска стая. Практичен, удобен, издръжлив.

Тази стенна лампа е подходяща за по-големи деца. Той е окачен над леглото, така че да е удобно да включвате или изключвате светлината, когато е необходимо..

Плот за маса

Детските настолни лампи се предлагат в две разновидности:

 1. под формата на една фигура или комбинация от сюжет, светещи отвътре;
 2. като настолна лампа с функция за нощно осветление, работеща в различни режими на осветление.

Втората опция най-често има сензор за докосване, можете да управлявате лампата с едно докосване.

Нощни проектори

Те са декоративни и динамични. Най-често срещаното е „звездното небе“, създадено от въртяща се лампа. Сиянието често е придружено от мелодия или звуци от природата. Такава детска музикална нощна лампа действа успокояващо и бебето заспива по-бързо.

Някои модели имат възможност да променят проектираните сцени след смяна на касетите. Това могат да бъдат разхождащи се животни, плуващи риби и други интересни снимки..

Солена лампа

Полезна алтернатива на традиционната детска нощна лампа е солената лампа. Това е кух керамичен съд под формата на къщичка, саксия или друга интересна форма, пълна с бучки сол, с лампа, разположена вътре..

Солената лампа дава мека светлина, йонизира и лекува въздуха, насищайки го с полезни вещества. Нейните двойки помагат за укрепване на имунната система, повишаване на тонуса, подобряване на настроението на детето.

"Умни" нощни лампи

Осветителните тела с вградени сензори могат да бъдат:

 1. с фотоклетки, които сами се включват през нощта и се изключват на светлината;
 2. със звукови сензори, които реагират на плача на пробудено бебе и се изключват след настъпването на тишината. В някои, заедно с включването на светлината, започва да звучи и лека музика, обикновено приспивна песен.

Такива "умни" устройства спестяват електричество, а последните служат и като "бавачка".

Избор на осветителни тела по възраст

Тъй като бебето се развива бързо от раждането до училищната възраст, поведението и дейностите му се променят значително през този период. А устройството, което е подходящо за бебе, става абсолютно безполезно за предучилищна възраст..

Най-добрите нощни лампи за новородени са тези, които се прикрепят към креватчето. Малките деца често се събуждат през нощта, изисквайки повишено внимание. За да ги успокоите бързо, дайте залъгалка или сменете памперс, мама се нуждае от осветление. Но ярката светлина може напълно да събуди бебето, така че е по-добре да използвате слаба.

За безопасността на детето такова устройство трябва да се захранва само от батерии. Можете да го използвате, докато бебето започне да го вади с ръце. След това може да бъде заменен за солена лампа, щепсел нощна лампа, играчка или проектор.

За предучилищна възраст е подходящ всеки модел, чийто дизайн отговаря на изискванията за безопасност. И като допълнително осветление за комфортни дейности, най-добре е да изберете настолна лампа с функция за нощно осветление за нея.

Отличен вариант за осветяване на ученическа стая може да бъде монтирано на стената устройство, разположено до леглото, така че детето да може лесно да го достигне. Основното е, че дантелата или превключвателят трябва да са в безопасност.

В детската стая нощната лампа служи като осветителна и декоративна функция, служи като помощник на бебето и майка му. С него можете да създадете уникална атмосфера, да освободите детето от различни страхове, да му дадете топлина, уют и истинска приказка.

Детски показатели (по поръчка)

Нощната лампа заема гордо място в детската стая. Всеки родител обаче иска от него не само да помогне на детето да заспи, но и да изглежда някак по-специално. Оригиналната метрична нощна лампа ще бъде подходящ подарък както за новородени, така и за по-големи деца. Това ще помогне на бебето да не се страхува от нощната тъмнина и „чудовища под леглото“ или ще напомни на родителите колко мъничко е било детето им преди няколко години. Тази красива нощна лампа няма да остави никого безразличен и ще бъде идеалният подарък за всеки повод..

Условия за поръчка на осветително тяло с метрика

Нощна светлина-метрична е направена по поръчка, като се вземат предвид вашите желания, изображения, лога и снимки. Дизайнът може да бъде подобен на моделите, които вече са в каталога, или направен според индивидуално разработено оформление.

За да направите поръчка, трябва да предоставите основна информация за детето:

 • име;
 • Дата на раждане;
 • теглото;
 • височина.

Ако желаете, можете да добавите фамилия, бащино име, зодия, час на раждане, имена на мама и татко, град и всякаква друга информация за най-важния момент от живота на бебето.

За всички въпроси, моля, обадете се на 8-495-160-87-98. В Москва, Нижни Новгород и Санкт Петербург доставката се извършва от нашата собствена куриерска служба в рамките на 1-2 дни. Изпращането на поръчки до други региони на Русия е възможно с помощта на транспортни компании и руска поща. Можете сами да вземете стоките в пунктовете за вземане

Нощни светлини

Нощна лампа ERA NN-619-LS-W бяла

(0) £ 319.00 Добави в кошницата

LED нощна лампа 2700 K

(0) 299,00 ₽ Добави в количката

LED нощна лампа 1800 K

(0) $ 4,99 Добави в количката

Нощна лампа ERA NN-605-LS-W бяла

(1) $ 165,00 Добави в количката

Night Light Rev Disco

(1) 399,00 ₽ Добави в количката

Нощна лампа ERA NN-625-LS-BU синя

(0) $ 479,00 Добави в количката

Нощна лампа ERA NN-601-LS-R червена

(0) 165,00 ₽ Добавяне към количката

Нощна лампа ERA NLED-405-0,5W-BU синя

(0) 1 159,00 ₽ Добави в количката

Нощна лампа ERA NN-627-LS-R червена

(0) $ 479,00 Добави в количката

Настолна лампа LED ERA комплект бял

(0) 899,00 ₽ Добави в количката

Настолна лампа LED ERA патица бяла

(0) £ 899.00 Добави в кошницата

Настолна лампа LED ERA коте бяло-розово

(0) 899,00 ₽ Добави в количката

Настолна лампа LED ERA коте бяло-синьо

(0) £ 899.00 Добави в кошницата

Настолна лампа-нощна лампа ERA NLED-413-1W-Y

(0) 899,00 ₽ Добави в количката

Настолна нощна лампа LED ERA коте бяло-синьо

(0) 1,559.00 RUR Добавяне към количката

Настолна лампа LED ERA Bunny бяло-синя

(0) 1,559.00 ₽ Добавяне към количката

Нощна лампа LEGRAND Cvetoreg бяла

(0) 1,459.00 RUR Добавяне към количката

Нощна лампа LEGRAND Cvetoreg черна

(0) 1,459.00 RUR Добавяне към количката

LEGRAND аварийно фенерче бяло

(0) 1 979,00 ₽ Добави в количката

LEGRAND аварийно фенерче черно

(0) 1 979,00 ₽ Добави в количката

Свързани категории

Купете нощна лампа в онлайн магазина на OBI

Малките деца често се страхуват да останат сами на тъмно и отказват да заспят, ако в стаята няма светлина или наблизо няма възрастен. Нощна лампа може да помогне за преодоляване на подобни страхове. Ще работи цяла нощ и ако детето се събуди, то ще се чувства в безопасност..

Онлайн каталогът на хипермаркет OBI съдържа нощни лампи за деца и новородени с оригинален дизайн. В Москва и други региони се продават модели под формата на облак, калинка, охлюв, мечка, ягода или кристал, които блестят със седем дъгови цвята. Светодиодите се използват като осветителни устройства.

Тялото е направено от пластмаса. Размерите и теглото са минимални, което улеснява закачането на устройството на стената или закрепването му от едната страна на бебешкото креватче.

В онлайн магазина можете да закупите детска нощна лампа с директна връзка към 220 V битово захранване или с вградена батерия. Вторият вариант е по-безопасен и практически елиминира възможността от токов удар. Цената му обаче ще бъде малко по-висока. Оборудването е с ниска мощност и консумира само 0,5 вата на час. Дори и постоянно да е включен, това няма да има голям ефект върху показанията на електромера. Когато слънцето изгрее и стаята стане светла, вграденият фотодиод автоматично ще изключи захранването.

Светлината е слаба, спокойна. Той няма да безпокои детето по време на почивка и няма да му попречи да заспи. Ако родителите трябва да станат до бебето през нощта, тогава няма да е необходимо да включат полилея или подовата лампа и очите им бързо ще се приспособят към нивото на осветление.

За да закупите детска нощна лампа, достатъчно е да направите поръчка в хипермаркета за стоки за дома и градината OBI. Опитни консултанти ще ви помогнат да се ориентирате в асортимента и да изберете практичен и евтин модел. На следващия ден можете сами да вземете стоката или да поръчате доставка до посочения адрес преди входа. Услугата е достъпна в градовете: Москва, Санкт Петербург (Санкт Петербург), Брянск, Волгоград, Екатеринбург, Казан, Краснодар, Нижни Новгород, Омск, Рязан, Саратов, Сургут, Тула.

Детски нощни лампи

Показване на 1 - 21 от 36 артикула

 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 11 магазина в Москва
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 17 магазина Москва
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 17 магазина Москва
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Доставете до адрес чрез куриер
 • Купете в 7 магазина Москва
 • Купете в 3 магазина Москва
 • Купете в 2 магазина Москва
 • Купете в 3 магазина Москва
 • Купете в 8 магазина Москва

Показване на 1 - 21 от 36 артикула

Благодаря! Ще ви уведомим, когато артикулът е на склад.

  Онлайн магазин
 • Доставка и плащане
 • Връщане и размяна
 • Правила за продажба
 • карта на сайта
 • Регистрация
 • Поверителност
 • Опровержение
  Услуги за купувачи
 • Обратна връзка
 • Проследете вашата поръчка
 • Карта за подарък
  За компанията
 • Относно марката
 • Кариера в ELC
 • Програма за лоялност
 • Антикорупция
  Информация
 • Магазините
 • Новини
 • Контакти
 • Оставете отзив за нас

Влезте в акаунта си

Да вляза

Ако сте нов потребител

 • Лични отстъпки
 • Възможност за проследяване на поръчки
 • Участие в затворени продажби

Максималната сума на поръчката е надвишена 150 000,00 рубли.
Отидете в количката.

 • Москва
 • Санкт Петербург
 • Воронеж
 • Краснодар
 • Курск
 • Липецк
 • Митищи
 • Наро-Фоминск
 • Новоросийск
 • Новосибирск
 • Пермски
 • Петрозаводск
 • Ростов на Дон
 • Рязан
 • Самара
 • Смоленск
 • Сочи
 • Томск
 • Тула
 • Тюмен
 • Уфа

ТОП 7 най-добри детски нощни лампи-проектори: кой да изберете, плюсове и минуси, рецензии

Нощният проектор ще се превърне в истински помощник за новите родители. Това ще помогне на бебето да заспи по-бързо и ще привлече вниманието му през периода на будност. Устройството може да се използва като обикновена нощна лампа и може да включва и успокояващи мелодии и звуци от природата. Прожектирани на тавана звезди или сладки герои ще създадат уютна атмосфера в стаята. Нашата статия ще ви помогне да разберете основните характеристики на такива устройства..

ТОП 7 най-добри детски проектори за нощно осветление

Нашият рейтинг на най-добрите представители на детски прожектори за нощни лампи включва следните модели:

 • BRADEX Star Turtle DE 0040;
 • Сънища на пеперуди Фишър Прайс;
 • Chicco First Dreams;
 • Roxy kids R-AC299;
 • BRADEX Звездно небе TD 0161;
 • Звездичка на жирафи (939490);
 • Miniland Dreamcube (89196).

Нека разгледаме по-отблизо всеки модел.

BRADEX Star Turtle DE 0040

Нощната лампа е направена във формата на костенурка със светещи звезди на черупката си. Необичайният дизайн ще се хареса на най-придирчивото дете. Лампата има мека форма, благодарение на която е безопасна за детето. Проектор на тавана и стените показва карта на нощното небе. Комплектът включва изображения на реални съзвездия, което ви позволява да разширите кръгозора не само на дете, но и на възрастен. Устройството има три цветни режима: син, зелен и жълт. Функцията за автоматично изключване се задейства 40 минути след непрекъсната работа.

Инсталацияработен плот
Размерът30 х 19 х 10 см
Теглото430 g
Хранене3 AAA
Мощност5 вата

Приблизителна цена: 600 рубли.

професионалисти

 • интересен дизайн;
 • мека конструкция;
 • светлина;
 • проектират се реални съзвездия.

Минуси

 • има некачествено шиене.

Купихме такава костенурка за рождения ден на дъщеря ми. Нощната лампа се превърна в отличен вариант да успокоите бебето преди лягане и да го сложите в леглото. Уредът може да бъде поставен директно в леглото. Освен това комплектът съдържа снимки на истински съзвездия, които определено ще ви бъдат полезни след няколко години. Съветвам всички родители, помага да се занимават децата.

Сънищата на пеперудата Фишър Прайс

Проекторът е направен във формата на мече, което ще се превърне в най-добрия приятел на вашето бебе. Благодарение на мекия материал е приятно да притискате към вас. Нощната лампа съчетава спокойна музика, тихи звуци на природата и звезди, които сменят цветовете. Устройството помага на бебето да заспи лесно и бързо. Предимството е възможността да вземете мечката със себе си в креватчето. Безопасността се осигурява от внимателен и висококачествен дизайн. Таймерът осигурява три опции за изключване (10 минути, 20 минути, 30 минути). Интуитивната настройка ви помага да изберете правилната комбинация от функции за индивидуалните нужди на всяко дете. Нощната лампа е прикрепена към креватчето и количката.

Инсталацияплот / креватче
Размери25 х 20 х 18 см
Теглото760 g
Хранене4 AA
Жилищетекстил, пластмаса

Цена: от 1500 до 2500 рубли.

професионалисти

 • има бял шум;
 • може да се пера в пералня;
 • направени под формата на мечка.

Минуси

 • не е намерен.

Кумата представи проектор на тази марка за новата година. Дъщеря ми е на 2 години, възхитена е от мечката! Започнах да си лягам сам, което несъмнено е огромен плюс! Нощната лампа е сигурно разположена на нощното шкафче и може да бъде фиксирана и на самото легло. Устройството се самоизключва, необходимото време се настройва лесно в настройките. Самата мечка е много красива и сладка, шевовете са спретнати.

Chicco First Dreams

Проекторът блести в спокоен син цвят, може да се използва като нощна лампа или лампа. Вградените звуци на природата, класиката и музиката на New Age помагат на бебето ви да спи добре от раждането. Еднородният блясък успокоява и приспива бебето. Мелодиите на известни композитори развиват ухото ви и ви помагат да опознаете света. На тялото на устройството има малка мека фигура на мъж, ако е необходимо, тя може лесно да се отдели и може да служи като отделна играчка. Функцията таймер ви позволява да контролирате времето за изключване, обикновено 10 минути.

Инсталацияработен плот
Размери28 х 19 х 21 см
Тегло400 гр
Хранене3 AA
Материалполикарбонат, ABS пластмаса

Цена: от 2500 до 4000 рубли.

професионалисти

 • мека играчка на нощната лампа може да се играе отделно;
 • необичаен дизайн;
 • има таймер;
 • осигурени са мелодии на известни композитори.

Минуси

 • таймерът се изключва след 10 минути.

Супер нощна светлина! Много съм доволен от покупката! Детето с удоволствие наблюдава звездите на стената и тавана. Включваме проектора не само през нощта, но и през деня. Просто затворете завесите, за да запазите стаята тъмна. Така синът може да бъде зает почти половин час или дори повече. препоръчвам!

Roxy kids R-AC299

Проекторът е направен във формата на яйце, до което е плюшена сова с големи очи. Устройството има десет вградени мелодии и три вида сила на звука. Проекторът приема възможността за свързване с външен високоговорител. На корпуса има дисплей със задно осветяване, показващ час, дата, стайна температура и можете също да настроите аларма върху него. Тази мека играчка е идеална за най-малките деца, тя е хипоалергенна и безопасна. Бухалът е изработен от плат с различни структури с писклив детайл, което е полезно за развиване на тактилни умения. Към дизайна е свързан сменяем външен диск с допълнителни мелодии и приказки.

Типработен плот
Размерът12 х 12 х 12 см
Тегло500 гр
Тип мощност3 AA
Жилищепластмасов

Ценова листа: от 1700 до 3200 рубли.

професионалисти

 • меката играчка е надарена с шумолещи елементи и скърцащ детайл;
 • безопасно;
 • сменяем диск е свързан.

Минуси

 • няма плавен контрол на силата на звука.

Купихме си нощна лампа още преди раждането на сина ни. Мислехме, че няма да е полезно, но в резултат го използваме всеки ден. От раждането устройството е включено в режим на нощна светлина. От около 2 месеца започнаха да го използват като проектор. Рядко включваме мелодии, синът все още не се интересува много, но обича да гледа звездите. Съветвам всички!

BRADEX Звездно небе TD 0161

Проекторът е изработен от пластмаса в класическа цилиндрична форма. Вътре в корпуса има седем крушки. Те имат два режима на работа, те блестят с бяла или цветна светлина. Моделът се предлага в няколко цветови опции и може да се захранва от батерии или USB. Подсветката се контролира от бутон в долната част на устройството. Лек и достатъчно малък, за да вземете проектора със себе си, когато пътувате. Нощната лампа има стабилна основа и идеално симулира звездното небе на тавана и стените на стаята.

Инсталацияработен плот
Размери11 х 11 х 11 см
Теглото200 гр
Хранене3 AA
Жилищепластмасов

Средна цена: 500 рубли.

професионалисти

 • лек (200 грама);
 • множество режими на подсветка.

Минуси

 • няма автоматично изключване;
 • крехки части.

Проекторът се справя отлично с основните си функции. Има пълно усещане за звездите в небето! Не можете да го поставите в креватчето и да не го давате директно на бебето, тъй като тялото е доста ненадеждно. Но не считам това за недостатък. В края на краищата можете просто да го поставите на маса или нощно шкафче и да се насладите на гледката. Ако работи правилно, устройството ще продължи дълго и ще ви зарадва.

Звездичка на жирафи (939490)

Устройството е направено във формата на малка звезда и има три начина на действие. Той има способността да възпроизвежда мелодия, без да свети, да работи като нощна лампа и да възпроизвежда звуци с подсветка едновременно. Проекторът показва различни животни, движещи се в кръг на тавана. Плавното движение на героите помага на бебето да заспи по-бързо. Дизайнът предвижда контрол на силата на звука чрез превключвател, разположен отстрани на кутията.

Инсталацияна креватчето
Размери14 х 6 х 14 см
Тегло300 гр
Хранене3 AA
Материалпластмасов

Цена: от 1000 до 1800 рубли.

професионалисти

 • остро изображение;
 • малък размер (14 х 6 х 14 см);
 • няколко режима на работа.

Минуси

 • обемът се регулира само от две нива.

Купих го за бебе, но най-големият син, на пет години, тръгна с гръм и трясък! Рядко го използваме като нощна лампа, защото устройството е шумно по време на проекция и пречи само на съня. Много харесвам снимките, особено мечките. Музиката се включва силно и е слабо регулирана, но я запечатах с лента и всичко беше наред.

Miniland Dreamcube (89196)

Устройството има два вида работа: работи непрекъснато или се активира чрез звук. Във втория вариант проекторът се включва автоматично, когато бебето се събуди и започне да плаче. Дизайнът предвижда няколко режима на прожекция: звезди, морска тема и космос. Нощната лампа е направена във формата на цветно кубче. Оборудван е с 15 вградени мелодии и възможност за свързване чрез USB към мобилно устройство или компютър. Музиката работи едновременно с проекции и независимо от тях. Силата на звука има три нива на регулиране.

Инсталацияработен плот
Размери10,3 х 10,3 х 10,3 см
Теглото1,5 кг
Тип мощност3 AA
Жилищесиликон

Приблизителна цена: 4500 рубли.

професионалисти

 • стабилна конструкция;
 • три опции за проекционни модели;
 • връзка с мобилни устройства и други джаджи.

Минуси

Първоначално ми хареса лаконичният дизайн и семплата форма. Освен тях, проекторът има отлична функционалност. Най-добрата версия на всичко, което съм гледал. Удобно е да го вземете със себе си, докато пътувате, не заема много място в чантата, въпреки че тежи повече от своите колеги.

Сравнителна таблица на характеристиките

За по-лесно сравнение сме комбинирали основните характеристики на прегледаните преди това нощни лампи в обобщена таблица.

МоделИнсталацияРазмерътМатериалХраненеТеглото
BRADEX Star Turtle DE 0040плот за маса30 х 19 х 10 смтекстил, пластмаса3 AAA430 g
Сънищата на пеперудата Фишър Прайсплот и на креватче, количка25 х 20 х 18 смтекстил, пластмаса4 AA760 g
Chicco First Dreamsплот за маса28 х 19 х 21 смполикарбонат, ABS пластмаса3 AA400 гр
Roxy kids R-AC299плот за маса12 х 12 х 12 смпластмасов3 AA500 гр
BRADEX Звездно небе TD 0161плот за маса11 х 11 х 11 смпластмасов3 AA200 гр
Звездичка на жирафи (939490)на креватчето14 х 6 х 14 смпластмасов3 AA300 гр
Miniland Dreamcube (89196)плот за маса10,3 х 10,3 х 10,3 смпластмасов3 AA1,5 кг

Съвети за избор

Ето няколко точки, за които трябва да внимавате:

 • Материал. Проекторът трябва да бъде направен от безопасни и неалергични материали. Добър избор ще бъде устройство, направено от ABS пластмаса или силикон..
 • Вид храна. Когато пътувате или пътувате до работа, нощната лампа, захранвана от батерии, е най-добрият вариант. В случай на домашна употреба, подходящи са и модели, захранвани от 220 V мрежа или USB кабел.
 • Сила на звука. Някои устройства с музика имат само едно ниво на сила на звука, което не е много удобно.
 • Цветно осветление. Днес на пазара има огромно разнообразие от нощни лампи с всякакъв избор на осветление. Има устройства както с един режим на светене, така и с цял комплект.
 • Формата. Вашето дете ще хареса мека нощна лампа за играчки повече от обикновена геометрична форма..

Детски нощни лампи

В стаята си детето трябва да се чувства в безопасност през деня и през нощта, когато се стъмни. През деня родителите винаги идват да помагат на детето. През нощта детската лампа помага да се справите със страховете - аксесоар, който нежно осветява стаята, а също така украсява.

3D нощната светлина е високотехнологично и ефективно осветление за дома, което създава триизмерно изображение, светещо с мека светлина. Детската нощна лампа осигурява светлина от енергоспестяващи LED лампи и създава вълшебна триизмерна илюзия за обем. Осветителното тяло може да се захранва от миниатюрна батерия, което осигурява неговата мобилност и допълнителен комфорт при използване. Много лесно се зарежда от USB изхода на компютър / лаптоп, зарядно за смартфон.

Можете да промените режимите, като използвате сензорния бутон, разположен в основата на лампата. Наборът от основни функции на повечето осветителни тела включва блясък, всеки осветител има 7 цветови опции - Синьо, Зелено, Бяло, Червено, Синьо, Жълто, Лилаво.

 • Контакти
 • Доставка
 • Отзиви
 • Доставчици
 • Гаранция
 • Плащане
 • политика за поверителност
 • Блог

Посочените цени и характеристики на стоките са само с информационна цел и не са публична оферта, определена от клауза 2 на член 437 от Гражданския кодекс на Руската федерация

Нощна лампа за новородено: кой да изберете

Подреждането на спалня за нов член на семейството е много трудна и отговорна задача. Всички подробности трябва да бъдат обмислени, така че родителите да са удобни и бебето да е в безопасност в стаята.

Един от атрибутите на всяка детска стая е нощна лампа за новородено. Съвременният пазар има много възможности. Коя да изберете и каква е първоначалната цел на нощната лампа, можете да разберете от статията.

Който първо се нуждае от нощна лампа?

Важно е да се разбере, че бебето се чувства комфортно както на тъмно, така и на светло. Неговото възприятие за света все още не включва много неща, включително факта, че може да се страхува от тъмнината. Нощната лампа за новородено обаче е задължителна. За кого е??

Основната цел на устройството е да осигурява светлина на родителите, които са принудени да стават до бебето няколко пъти на нощ. Причините за това през първите месеци са много: от смяна на памперс до проверка на благосъстоянието на детето. За това е измислена лампа с меко разсеяно осветление, тъй като ярката светлина след залез е много неприятна за очите и може да събуди спящите членове на семейството.

Що се отнася до децата, те дори не искат нощна лампа. Факт е, че страхът от тъмнината се развива след 3 години. И за да не го провокирате, по-добре е да не използвате светлината през цялата нощ. Нощната лампа трябва да се включва само когато е необходимо, така че е много важно да изберете подходящия вариант в зависимост от стаята и възрастта на бебето..

Какво е важно да знаете при избора

Преди да решите коя нощна лампа да изберете за новородено, трябва да имате предвид няколко нюанса:

 • качеството на материала, от който е направена нощната лампа, трябва да отговаря на правилата за безопасност и да има писмена гаранция;
 • закрепването трябва да бъде висококачествено и надеждно;
 • устройството не трябва да се разпада на малки фрагменти в случай на падане;
 • изходящата светлина трябва да е мека, за предпочитане зелена, синя, жълта;
 • ако има мелодия, тя трябва да бъде спокойна и да не дразни психиката на бебето;
 • нивото на светлината (звука) трябва да се регулира ръчно.

Освен това изборът ще зависи от личните предпочитания на родителите и децата, както и от комбинацията на лампата с общия интериор на детската стая.

Щепсел за нощно осветление

Нощната лампа за новородено не трябва да е скъпа. Добър пример за бюджетно приспособление е спот приспособление. Той получи името си поради метода на закрепване: той се вкарва в гнездо и осветява малко пространство около него. Тази опция няма да работи, ако изходът е разположен ниско на пода и далеч от леглото, тъй като такова устройство няма да може да осигури достатъчно светлина. Прожекторите на пазара се представят в най-различни форми и цветове..

Нощна светлина-щипка

Нощната лампа за новородени на креватчето може да бъде направена с приставка за щипка. Това ви позволява да го монтирате навсякъде, където имате нужда. Повечето от тези лампи работят на батерии, което прави възможно да не зависи от разстоянието до контакта. Ако трябва да го използвате цяла нощ, трябва да се запасите с допълнителни батерии или да закупите специални батерии с възможност за презареждане.

Стена

Стенна лампа често се нарича бра. Нощна лампа за новородено може да бъде направена под формата на луна, слънце, топка или любим приказен герой. Може да се постави над или близо до леглото. Ако моделът има димер, той може да се използва както като нощна лампа, така и като обикновена лампа. С напредването на възрастта детето ще може самостоятелно да използва апликата за собствени цели. В същото време той ще се впише идеално в интериора на всяка детска стая, предназначена както за новородено, така и за тийнейджър..

работен плот

Осветителното тяло може да се монтира на всяка твърда хоризонтална повърхност. Най-често това е маса, скрин, бордюр. Външният му вид често е подобен на този на конвенционалната класическа лампа. Въпреки че често има опции под формата на играчки, фигури. Те могат да имат едно ниво на осветление, тоест те могат да бъдат само нощна лампа. И те могат да имат димер, тоест могат да служат и като настолна лампа. Недостатъкът на този модел е, че много малко дете може да го изхвърли от масата..

Прожектор за нощна светлина

Прожекторът за нощна светлина за новородени е много популярен сред родителите. Това е осветително устройство, което проектира всякакви картини на тавана на детската стая. Най-често те избират варианта със звездно небе. Нежната светлина и бавно движещите се картини успокояват бебето. Много често проекторът е вграден в мобилния телефон, въпреки че има много опции за настолни компютри, както и модели с щипка за прикачване за прикрепване към креватче.

Какво е "интелигентна" нощна лампа?

Нощните лампи с вграден сензор за движение и звук се считат за една от най-скъпите опции. Те се задействат, когато бебето се движи или то плаче, което позволява на майката да реагира незабавно. Няма нужда сами да включвате и изключвате нощната лампа. Устройството ще се изключи само след зададено време или когато стаята стане светла.