Цените на онлайн магазините могат да се различават от цените на магазините на дребно

Всички продукти на марката NAN

За продукта

PreNAN е специална медицинска храна за стационарни и след изписване за недоносени и бебета с ниско тегло до 4 кг.

 • DHA-ARA насърчава развитието на мозъка и зрението.
 • Оптимизирано съотношение калций към фосфор.

Противопоказания: Сместа PreNAN не е предназначена за деца с установени алергии към протеини от краве мляко, непоносимост към лактоза и вродени метаболитни заболявания като непоносимост към галактоземия / глюкоза-галактоза. Не за интравенозно (парентерално) приложение.

Състав: Малтодекстрин, суроватъчен протеин, обезмаслено мляко, триглицериди със средна верига, растителни масла (слънчогледово масло, рапично масло с ниско съдържание на ерук, палмов олеин, масла от Cryptocodium Cochnia и Mortierella Alpina), L калциев фосфат, калиев цитрат, калциев цитрат, соя хистидин, натриев хлорид, натриев цитрат, витамини (C, E, PP, пантотенова киселина, A, B1, B2, B6, фолиева киселина, K1, D3, B5, B12, биотин), магнезиев хлорид, L-аргинин, L- цистин, таурин, железен сулфат, холин, нуклеотиди, цинков сулфат, инозитол, L-карнитин, меден сулфат, калиев йодид, калиев хлорид, лактоза, натриев селенат. Опаковани в модифицирана азотна атмосфера

Дата на производство (MAN), срок на годност (EXP) и партиден номер са посочени в долната част на кутията.

Преди и след отваряне съхранявайте продукта при температура не по-висока от 25 ° C и относителна влажност не повече от 75%. Съдържанието на буркана трябва да се използва в рамките на 3 седмици след отваряне, не се препоръчва да се съхранява в хладилник

Важна забележка:

 • Майчиното мляко е идеалната храна за бебето. Кърменето трябва да продължи възможно най-дълго. Посъветвайте се с вашия медицински специалист за съвет, преди да решите дали да използвате хранене с адаптирано мляко.
 • Винаги приготвяйте порция само за 1 порция. Използвайте готовата смес веднага, следвайте инструкциите точно. Сместа, останала в бутилката след хранене, не може да се съхранява и трябва да бъде унищожена. Винаги поддържайте бебето си, докато се храните. Бебето, оставено без надзор по време на хранене, може да се задави

ВНИМАНИЕ! Продуктът е представен в стария и новия дизайн на опаковката, опцията за доставка не е гарантирана!

PreNAN ®

Суха адаптирана млечна формула за ниско тегло при раждане и недоносени бебета от раждането.

Храна за специални медицински цели.

Кърменето е за предпочитане за хранене на малки деца. Идеалната храна за бебе е майчиното мляко. Посъветвайте се с вашия медицински специалист за съвет, преди да вземете решение за хранене с адаптирано мляко..

Състав на PreNAN ®

Главни компоненти
Протеини (казеин / суроватъчни протеини 30/70)2,03 g
Мазнини3,70 g
Въглехидрати7,49 g
Лактоза3.67 g
Малтодекстрин3.83 g
Нишесте0 g
Мастна киселина
Линоленова киселина (15,7% от общите мазнини)0,60 g
α - линолова киселина69,00 mg
Арахидонова киселина (ARA)13,80 мг
Декозахексаенова киселина (DHA)13,80 мг
Минерали
Пепел0,49 g
Натрий37,60 mg
Калий84,80 мг
Хлориди60,00 mg
Калций106,70 mg
Фосфор61,00 mg
Магнезий7,00 mg
Манган9,60 мкг
Селен1,60 мкг
Желязо1,50 mg
Йод23,60 мкг
Мед0,10 mg
Цинк0,87 mg
Нуклеотиди2,20 mg
Витамини
Витамин А630,00 IU / MO
Витамин А192.50 mcg екв. Ретинол
Витамин D105,00 IU / MO
Витамин D2,70 мкг
Витамин Е4,20 IU / MO
Витамин Е2,80 mg
Витамин К5,60 мкг
Витамин Ц17,50 mg
Витамин В10,12 mg
Витамин В20,17 mg
Ниацин PP2,10 mg
Витамин В60,010 mg
Фолиева киселина42,00 мкг
Пантотенова киселина0,87 mg
Витамин В120,34 μg
Биотин3.50 мкг
Холин10,50 mg
Инозитол7,80 mg
Таурин5,60 mg
Карнитин1,40 mg

* 70 kcal / 293 kJ се получава при следната схема на готвене:
100 ml = 16,1 g прах (3 лъжички) + 100 ml вода

Получават се 80 kcal / 335 kJ със следната схема на готвене:
100 ml = 16,1 g прах (3 лъжички) + 90 ml вода.

PreNAN смес за недоносени бебета: състав и характеристики

Недоносените и бебетата с поднормено тегло се нуждаят от специални грижи и хранене. Те трябваше да наддават на тегло и да пораснат до момента на раждането, но това не се случи и всеки има свои причини.

Съществува определена концепция кое бебе се счита за недоносено и това не са само трохи, родени преди 40 седмици..

Това са бебета, родени след 22 седмици от бременността и преди 37. След 37 седмици бебетата се считат за доносени.

Теглото на детето трябва да бъде до два килограма и половина. Малко бебе е дете, чието тегло при раждане е по-малко от 2,5 кг.

По един или друг начин храненето за такива деца трябва да бъде специално - идеално по състав и баланс на веществата.

Не всеки производител на бебешки храни произвежда формула за ниско тегло при раждане и недоносени бебета, но Nestlé го прави.

PreNAN хранене: характеристики

Тази смес се предписва от лекаря веднага след раждането на бебето и е предназначена за хранене на новородено в болница и след изписване у дома..

Внимание: специалният състав на диетата не позволява да се предписва на деца с диагноза алергия към протеини от краве мляко, дефицит на лактаза и галактоземия. Всичко това се дължи на факта, че съставът съдържа протеин от краве мляко, който причинява хранителни алергии при някои деца.

Естествено, за производството на такъв деликатен вид храна се използват само естествени съставки от доверени доставчици..

Тази храна има много вискозна консистенция, отчасти това предотвратява появата на симптоми на регургитация при бебето - гъстата смес изяжда трохите напълно, не изплюва нищо и се абсорбира перфектно в тялото му.

Важно: По време на хранене поддържайте главата на бебето, за да не се задави.

Колко време трябва да се храни новороденото Pre-Nan??

Обикновено, когато теглото на детето се нормализира и бебето наддаде над 4 кг, медицинското хранене се отменя и можете да преминете към нормалното. Срокът може да бъде до месец. Във всеки случай лекарят решава всичко..

Съставът на "Nan Pre"

Какво има в сместа от класа „pre“ и как може да помогне за развитието на недоносено бебе с ниско тегло при раждане?

Не само максималното количество минерали трябва да присъства в бебешката храна, но и тяхното съотношение също играе роля..
Например, калцият и фосфорът са важни поотделно, но заедно те играят роля при формирането на костната тъкан и следователно костите на скелета на новороденото, помагайки му да расте.

Разглежданата смес за деца с ниско тегло при раждане "Pre Nan" има идеално съотношение на калций и фосфор в състава.

Що се отнася до останалите минерали и елементи в тази смес, можете да видите повишено съдържание (когато се разрежда със 70 kcal):

 • Калций - 106,70 mg,
 • Калий - 84,80 мг,
 • Фосфор - 61 mg,
 • Хлориди - 60 mg,
 • Натрий - 37,6 mg,
 • Манган - 9,6 mg,
 • Магнезий - 7 mg,
 • Желязо - 1,5 mg,
 • Цинк - 0.87mg,
 • Селен - 1,6 мкг,
 • Йод - 23,6 мкг.

Полиненаситените мастни киселини Омега-3 и Омега-6 са това, от което всяко бебе се нуждае за активен растеж и правилно развитие, а за недоносените бебета това е особено важно.

Омега-3 киселината (DHA) се намира в човешкото кърма и, както знаете, кърмата е идеалната храна за всяко бебе. Следователно присъствието на тази киселина в бебешката храна е задължително. Той играе специална роля за формирането и функционирането на имунитета на детето..

Омега-6 (ARA) - според научните изследвания тази киселина играе решаваща роля за формирането и функционирането на централната нервна система на бебето, а всички останали процеси в тялото на детето зависят от правилното функциониране на централната нервна система.

И двете киселини 13,8 mg всеки при разреждане 70 kcal и 15,8 за по-калорична смес от 80 kcal.

Съдържанието на лактоза в храната е 3,67 g на 100 g готова храна. 4,2 g за повишени калории.

Също така съдържа холин, инозитол, таурин и други компоненти, важни за бебешката храна. Съдържанието им е малко по-високо, отколкото в обикновената бебешка храна.

Фолиева киселина 42 μg, ако храната се разрежда при 70 kcal и 48 μg, ако при 80 kcal.

Пантотенова киселина - 0,87 mg и 1 mg.

Въглехидратният компонент е представен от сгъстител малтодекстрин (3,83 g и 4,38 g), в сместа няма нишесте.

Съставът на храната "Pre Nan" не съдържа пребиотици, лакто- и бифидобактерии. Това се дължи на факта, че на ранен етап от развитието е важно новороденото да наддаде възможно най-скоро и да навакса връстниците си в развитие. След това, когато медицинското хранене за бебета с ниско тегло се отмени и бебето премине към обичайната формула (или дори кърма), то ще получи както пребиотици, така и пробиотици и всички полезни бактерии с хранене.

Тук също няма палмово масло.

Осмоларност на бебешката храна "Pre Nan" 266 mOsm.

Внимание: храната "Nan Pre" може да се разрежда в няколко пропорции (виж опаковката), пропорциите се предписват само от лекаря и майката в никакъв случай не трябва да се отклонява от предписаната норма. Твърде гъстата или тънко разредена смес не е полезна за бебето, може да провокира храносмилателни проблеми (например дехидратация) и това изобщо не е необходимо за бебе, което е родено с недостиг на тегло или недоносено. Прехранването или недохранването на дете също е опасно. Затова стриктно спазвайте пропорциите, предписани от Вашия лекар. Производителят също така препоръчва използването само на мерителната лъжица, която се доставя с опаковката на храните. Една лъжица съдържа 5,37 грама прах.

Сместа "Pre Nan" се продава в суха форма в кутии от 400 gr (предназначена за разреждане във вода) и в течна форма - в бутилки от 90 ml.

Следващото хранене след въпросната смес е сместа Nan Optipro..

NAN PreNAN® Суха формула на мляко за недоносени бебета с ниско тегло, 400 g

NAN Pre за бебета с ниско тегло при раждане е специална формула за сухо мляко, базирана на частично хидролизиран протеин. Предназначен за хранене на недоносени и бебета с ниско тегло при раждане. Компонентите на сместа осигуряват оптимално формиране на костите и развитие на мозъка и зрителните органи на детето. Заместителят е направен без използването на генетично модифицирани съставки, консерванти, оцветители и аромати.

Продуктът е направен от суровини, произведени от специално одобрени доставчици, без използването на генетично модифицирани съставки, консерванти, оцветители и аромати.
Противопоказания: галактоземия, непоносимост към глюкоза-галактоза, алергия към протеини от краве мляко.

Храна за специални медицински цели. Не е за интравенозно приложение.

PreNAN® е формула на мляко на прах за хранене на недоносени бебета с ниско тегло. Той ще отговори на повишените изисквания на недоносеното бебе за хранителни вещества, необходими за бърз растеж и развитие. Формулата PreNAN® е предназначена за хранене на недоносени бебета и бебета с ниско тегло при раждане.

Формула PreNAN® за недоносени бебета и бебета с ниско тегло:
- Благодарение на висококачествения протеин, адаптиран към нуждите на недоносени бебета, сместа лесно се усвоява и абсорбира, осигурявайки оптимален растеж;
- Съдържа DHA, ARA - специално формулирана смес от DHA (омега-3) и ARA (омега-6) ненаситени мастни киселини, която помага за укрепване на имунната система на бебето и е важна за развитието на мозъка и зрението;
- Балансираното съотношение калций към фосфор осигурява оптимално развитие на костите.

Млякото PreNAN® на прах има 2 възможности за разреждане: 70 и 80 kcal на 100 ml.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА
Майчиното мляко е идеалната храна за бебето. Кърменето трябва да продължи възможно най-дълго. Посъветвайте се с вашия медицински специалист за съвет, преди да решите дали да храните с адаптирано мляко с адаптирано мляко. Възрастовите ограничения са посочени върху опаковките на стоките в съответствие със законодателството на Руската федерация.

Храна за специални медицински цели само според указанията и под медицински контрол. Не е за интравенозно приложение.

Противопоказания: галактоземия, непоносимост към глюкоза-галактоза, алергия към протеини от краве мляко.

Продуктът е направен от суровини, произведени от специално подбрани доставчици, без използването на генетично модифицирани съставки, консерванти, оцветители и аромати.

Забележка: за да приготвите сместа, трябва да използвате само мерителната лъжица, която е в буркана, напълнена без плъзгач. Разреждането на неправилно количество прах - повече или по-малко от количеството, показано в таблицата - може да доведе до дехидратация на тялото на детето или недохранване. Посочените пропорции не могат да се променят без лекарско предписание. Необходима е консултация със специалист.

Състав: вода, малтодекстрин, растителни масла (средноверижни триглицериди, ниско еруково рапично масло, палмов олеин, слънчогледово масло, високоолеиново слънчогледово масло, масло от Cryptocodinium cochnia, масло от Mortierella Alpina), лактоза, частично хидролизирана суроватка, млечна киселина с фосфорна киселина калциев хидроксид, калиев хлорид, калиев хидроксид, L-хистидин, магнезиев хлорид, натриев хидроксид, L-аргинин, холин, витамини (C, E, PP, пантотенова киселина, A, B1, B2, B6, D3, K3, фолиева киселина, B12, биотин), калиев хидроген фосфат, инозитол, железен сулфат, таурин, нуклеотиди, цинков сулфат, L-карнитин, меден сулфат, калиев йодид, манганов сулфат, натриев селенат.

Майчиното мляко е идеалната храна за бебето. Посъветвайте се с вашия медицински специалист за съвет, преди да решите дали да използвате хранене с адаптирано мляко.
Възрастовите ограничения са посочени върху опаковките на стоките в съответствие със законодателството на Руската федерация.

Необходима е консултация със специалисти.
Млечната формула е предназначена за хранене на деца от раждането.

Измийте ръцете си, преди да приготвите адаптирано мляко. Измийте добре бутилката, зърното и капака, така че върху тях да не останат следи от мляко. Варете ги 5 минути. Покрийте до употреба. Варете питейната вода за 5 минути и след това охладете до 37 ° C. Налейте точно измерено количество топла вода в варената бутилка, като използвате таблицата за хранене. С помощта на таблицата за хранене добавете точния брой лъжички прах за възрастта на вашето бебе. Използвайте само напълнената с ниво мерителна лъжица в буркана. Разклатете бутилката, докато прахът се разтвори напълно. След употреба поставете мерителната лъжица върху раздела в буркана, както е показано в инструкциите. След приготвяне на сместа, бурканът с прах трябва да се затвори плътно и да се съхранява на сухо и хладно място. За да приготвите сместа, трябва да използвате приложената мерителна лъжица, напълнена без пързалка. Разреждането на неправилно количество прах - повече или по-малко от количеството, показано в таблицата - може да доведе до дехидратация на тялото на детето или недохранване. Посочените пропорции не могат да бъдат променяни без съвет от медицински специалист..

Преди и след отваряне съхранявайте продукта при температура не по-висока от 25 ° C и относителна влажност не повече от 75%. Използвайте в рамките на 3 седмици след отваряне, не се препоръчва да се съхранява в хладилник.

Сместа трябва да се приготвя непосредствено преди всяко хранене. Следвайте внимателно инструкциите за готвене. Разредената смес, останала след хранене, не подлежи на съхранение и последваща употреба. По време на хранене е необходимо да се поддържа бебето, за да не се задави. Когато бебето е по-голямо, преминете към хранене с чаша. Използването на некипявана вода и некипнати бутилки, както и неправилно съхранение, транспортиране, приготвяне и хранене може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на детето..

Nan Pre Blend

Формулата Nan Pre е от специалната категория, тъй като е предназначена за хранене на недоносени бебета и малки бебета. Тя е в състояние да задоволи нуждите на такива деца от хранителни вещества, както и да насърчи тяхното пълно и навременно физическо и психическо развитие..

Този продукт се произвежда без използването на ГМО, консерванти, оцветители, аромати.

Съдържание на калории в смес Nan Pre

Калоричното съдържание на сместа Nan Pre е 501 kcal на 100 грама продукт.

Nan Pre Blend Composition

Съставът на сместа "Nan" Pre включва: частично хидролизиран суроватъчен протеин, частично хидролизирано обезмаслено мляко, малтодекстрин, средноверижни триглицериди, растителни масла, калциев цитрат, калциев глицерофосфат, калиев цитрат, рибено масло, L-хистидин, витамини, магнезиев хлорид, натриев хлорид, натриев цитрат, холин битартрат, таурин, железен сулфат, нозитол, цинков сулфат, меден сулфат, калиев йодид, манганов сулфат, натриев селенат, биотин, L-карнитин.

Полезни свойства на Nan Pre смес

Малтодекстринът в сместа Nan Pre е вещество, което се получава чрез разделяне на растително нишесте (калоризатор). Той (за разлика от нишестето) се усвоява добре, по-малко алергизира, насърчава доброто усвояване на витамини и минерали.

Умерено хидролизираният протеин е много по-лесен за смилане и усвояване от крехко тяло.

Сместа съдържа и два вида мастни киселини (DHA и ARA), които играят важна роля в развитието на зрението, мозъка и формирането на имунитет. Тя компенсира липсата им при недоносени бебета.

Продуктът има оптимално съотношение на калций и фосфор, което осигурява образуването на здрави кости и зъби.

Противопоказания за Nan Pre mix

Моля, обърнете внимание, че Nan Pre mix е противопоказан при: галактоземия; непоносимост към глюкоза-галактоза; алергии към протеини от краве мляко.

Също така не е подходящ за интравенозно приложение..

Как да използвате Nan Pre Blend

Nan Pre Mix трябва да се приготви малко преди предстоящото хранене. За приготвянето му трябва да се спазват следните препоръки:

 • използвайте чиста и стерилизирана бутилка за зърна;
 • използвайте вода, сварена и охладена до 37 градуса;
 • използвайте мерителна лъжица, която е в буркана със сместа;
 • следвайте препоръките на таблицата за хранене (публикувана на опаковката) по отношение на количеството съставки.

Процесът на готвене е доста прост и бърз. Необходимо е да излеете половината от обема течност в бутилката и да излеете необходимия брой мерителни лъжици (без предметно стъкло) от сместа (калоризатора) в нея. Разклатете съдържанието, докато се разтвори напълно, изсипете останалата вода и разклатете отново.

Методът на неговото приготвяне включва две възможности за разплод:

 1. В болница се изисква смес с енергийна стойност 70 kcal, за която са ви необходими: 16 грама (3 лъжички) сух продукт и 100 ml. течности.
 2. След изписване от болницата е необходима смес с енергийна стойност 80 kcal, за която са ви необходими: 16 грама (3 лъжички) сух продукт и 90 ml. течности.

Частта от крайния продукт, която остава след хранене, не трябва да се съхранява и използва по-късно..

Как да съхранявате Nan Pre mix

Срокът на годност на сместа "Nan" Pre е 18 месеца. Отвореният продукт трябва да се използва в рамките на три седмици.

Преглед на формулата PreNAN на Nestle за недоносени бебета

Изкуственото хранене за недоносени бебета обикновено се обособява в отделна категория. Такива бебета представляват отделна група - деца, които са родени преждевременно и теглото им е под 2,5 кг.

Има моменти, когато е невъзможно да кърмите бебето поради липса на мляко, така че трябва да се обърнете към изкуствено хранене, например, използвайте смес от PreNan от производителя Nestle (Швейцария).

Състав, плюсове и минуси на продукта

PreNan е адаптирана адаптация за кърмачета, чийто протеинов компонент е частично хидролизиран и се използва за бебета с вероятност от хранителни алергии. Смесите съдържат 1,9 до 2,6 g протеин. PreNAN (PreNAN) включва суроватъчни протеини, които се усвояват по-добре, усвояват се в тялото на бебето.

Ако говорим за съдържание на мазнини, тогава тяхното количество е по-високо от състава на други конвенционални смеси. За да се намали стресът върху все още недоразвития стомах, около 40% от мазнините се представят като триглицериди със средна верига - специален клас мастни киселини, които се усвояват по-лесно и се използват като енергиен източник.

В състава има и повишено количество въглехидрати (до 8,4 грама на десет мл консистенция). Веществата, необходими за нормалното функциониране на организма, са в повишено количество. Например за бебето голямото количество мед и желязо е особено важно, за да се предпазят от кръвни заболявания, причинени от недостатъчен прием на витамини в организма, както и да се изключи нарушение на процесите на оползотворяване.

Но манганът се съдържа в по-малка част, тъй като недоносените бебета не могат да премахнат този компонент.

Изкуственото хранене съдържа много витамини и минерали, включително:

 • И за развитие и растеж.
 • D и Ca за костите, предотвратяващи образуването на рахит.
 • B 12 и B9, необходими за изключване на анемия.

Нека разгледаме подробно състава на всеки продукт.

PreNAN 0

 • Хидролизиран суроватъчен протеин.
 • Малтодекстрин.
 • Хидролизирано обезмаслено мляко.
 • Растителни масла.
 • Рибено масло, L-хистидин, калциев калциев глицерофосфат.
 • Натриев и магнезиев хлорид.
 • Натриев цитрат.
 • Холин битартрат.
 • Желязо, мед, манган и цинков сулфат.
 • Инозитол.
 • Натриев селенат и биотин.

PreNAN 1

 • Частично хидролизиран протеин (суроватка).
 • Частично хидратирано мляко (обезмаслено).
 • Малтодекстрин.
 • Триглицериди със средна верига.
 • Растителни масла.
 • Калиев цитрат и калциев глицерофосфат.
 • Рибено масло, L-хистидин.
 • Натриев и магнезиев хлорид, натриев цитрат.
 • Холин битартрат, железен сулфат, цинк, мед, манган.
 • Таурин.
 • Инозитол.
 • Натриев селенат и биотин.

Ползи

Благодарение на най-висококачествения протеин, PreNAN храненето е подходящо за бърз растеж на недоносено бебе, свободно абсорбирано в неразвития храносмилателен тракт.

Сместа включва Омега 3, Омега 6 са жизненоважни за всеки организъм, който не ги произвежда сам, поради което е важно да приемаме мастни киселини с храната. Те са необходими за подобряване на неврологичното развитие, зрителната функция и укрепването на имунната система..

Храната за бебета може да бъде приготвена и разредена в две версии 70, 80 kcal на 100 ml.

 1. Prenan 0 е преназначен за малко дете с тегло под 1800 грама, преди да достигне това тегло.
 2. Prenan 1 е предназначен за хранене на бебета с тегло над 1800 грама. До достигане на 2500-3000 грама.

И двете смеси се използват изключително под наблюдението на лекар! Следвайте стриктно съветите за приготвяне, хранене и съхранение на формулата. Спазвайте стерилни условия, когато подготвяте продукта за употреба.

недостатъци

От минусите могат да се разграничат следните:

 • включва растително масло, което се получава от месестите части на плодовете на маслената палма;
 • дисбаланс на цинк (Zn) и мед;
 • надценен.

Към адаптираното мляко се добавят растителни масла, за да се осигури подобна структура на мастните киселини като майчиното мляко. Изкуственото хранене за категорията бебета с проблеми с теглото е много по-концентрирано от сухата храна за бебета с нормално тегло.

Така че Prenan 0 и Prenan 1 за недоносени бебета се характеризират с повишена осмоларност - показател за концентрацията на протеини и соли. Високият индекс на осмоларност създава повишено натоварване на лигавицата на стомашно-чревния тракт и бъбреците. Следователно, когато бебето е наддало от 2,5 до 3 кг, педиатърът трябва да прехвърли бебето на обичайната диета, предписана за кърмачета с нормално телесно тегло.

Показания и противопоказания

Сместа PreNan се предписва за бебета с проблеми с наддаване на тегло, по-специално този проблем се отнася за недоносени бебета. Изкуственото хранене съдържа витаминно-минерален комплекс, който е от съществено значение за здравословния им растеж.

Prenan 0 и Prenan 1 са специално проектирани за бебета с тегло под 2500 грама, включително категорията бебета с хронично недохранване, придружени от недостатъчно наддаване на тегло според възрастта на детето.

Противопоказания:

 • наследствено заболяване, което е свързано с метаболитни нарушения по пътя на превръщането на галактозата в глюкоза;
 • метаболитно заболяване, когато чревните клетки не могат да метаболизират глюкозата и галактозата;
 • алергия към протеини от краве мляко.
обратно към съдържанието ↑

Инструкции за употреба

Преди да приготвите смес, трябва да прочетете общите препоръки за приготвяне на смес:

 1. Измийте ръцете си със сапун и вода, преди да приготвите храна за бебето..
 2. Изплакнете обилно бутилката, зърното и капачката, за да елиминирате останалото мляко.
 3. Варете всички компоненти на бутилката за около пет минути, след това кипете вода и охладете до 37 градуса.
 4. След добавяне на вода, разклатете добре бебешката бутилка, докато се разтвори напълно, така че да няма бучки.
 5. Кутията, кутията със сместа трябва да се затвори и да се съхранява на сухо място.

Една лъжичка съдържа 5,33 грама прах.

Дозировка PreNAN 0 (за деца до 1800 g):

 1. За да се получат 100 ml смес от Pre Nan 0, измерете 90 ml вода и добавете 16 g сух прах (3 мерителни лъжици).
 2. 1 лъжичка = 5,33 g прах.
 3. Използвайте мерителна лъжица от опаковката, изсипвайки праха без пързалка.

Дозировка на PreNAN 1:

 • 1-2 седмици - 90 мл вода, 3 лъжички от сместа;
 • 3-4 седмици - 120 мл вода, 4 лъжички от сместа;
 • 2 месеца - 150 мл вода, 5 мерителни лъжици от сместа;
 • 3-4 месеца - 180 мл вода 6 мерителни лъжици от сместа;
 • 5-6 месеца - 210 ml вода, 7 лъжички от сместа;
 • от 7 месеца нататък - 210 мл вода, 7 лъжички от сместа.

Предпазни мерки

 1. Храната за бебето трябва да се приготвя изключително преди хранене и стриктно в съответствие с инструкциите на опаковката. Има моменти, когато бебето не довършва сместа, така че тя трябва да се излее, тъй като няма да е полезна за следващата употреба..
 2. По време на периода на хранене трябва да държите бебето, за да не се задави.
 3. Бебешка храна PreNAN 0 и PreNAN 1 се използват изключително под наблюдението на лекар. Задължително е да се гарантира, че водата е преварена, да се следи чистотата на бутилките, да се поддържа правилно храната, за да не се навреди на здравето на бебето.
 4. За да направите сместа, не забравяйте да използвате мерителната лъжица, която е във всяка опаковка на сместа, тя е специално проектирана за точно разреждане на сместа.

Условия за съхранение и съвети от здравни специалисти

Важни нюанси:

 • Сух хранителен продукт трябва да се съхранява при температурен режим не повече от 25 градуса, влага не повече от 75%.
 • Съдържанието на опаковката трябва да се използва в рамките на 21 дни след отваряне.
 • Срокът на годност на продукта е две години.
 • Дата на производство, подходяща за, партиден номер са показани в долната част на опаковката.

Повечето лекари са на мнение, че майчиното мляко остава най-доброто хранене за кърмачета. Ето защо, когато една майка има възможност да разлее мляко за дълго време, това ще бъде огромен плюс за здравето и развитието. Лекарите препоръчват да се консултират с педиатри, преди сами да изберат формула за дете..

Заключение

Недоносените бебета с ниско тегло при раждане трябва да се хранят здравословно, за да укрепят тялото и да се развият пълноценно. Ето защо са разработени специални формули за бебета, като PreNAN 0 и PreNAN 1. Педиатърът трябва лично да формира менюто на трохите, включително количеството на формулата, която детето трябва да яде, като се вземе предвид теглото му.

Млечна формула PreNAN суха, за недоносени и бебета с ниско тегло, 400 g

PreNAN е прахообразна млечна формула за хранене на недоносени и бебета с ниско тегло. Той ще отговори на повишените изисквания на недоносеното бебе за хранителни вещества, необходими за бърз растеж и развитие. Формулата PreNAN е предназначена за хранене на недоносени и бебета с ниско тегло при раждане.

Противопоказания:
- галактоземия;
- непоносимост към глюкоза-галактоза;
- алергия към протеини от краве мляко.
Не е за интравенозно приложение.
Формула PreNAN за недоносени и бебета с ниско тегло при раждане:
- благодарение на висококачествения протеин, адаптиран към нуждите на недоносени бебета, сместа лесно се усвоява и абсорбира, осигурявайки оптимален растеж;
- Съдържа DHA, ARA - специално формулирана смес от DHA (омега-3) и ARA (омега-6) ненаситени мастни киселини, която помага за укрепване на имунната система на бебето и е важна за развитието на мозъка и зрението;
- Балансираното съотношение калций / фосфор осигурява оптимално развитие на костите.
Млякото PreNAN на прах има 2 възможности за разреждане: 70 и 80 kcal на 100 ml. Майчиното мляко е идеалната храна за бебето. Кърменето трябва да продължи възможно най-дълго. Посъветвайте се с вашия медицински специалист за съвет, преди да решите дали да храните с адаптирано мляко с адаптирано мляко. Възрастовите ограничения са посочени върху опаковките на стоките в съответствие със законодателството на Руската федерация. Храна за специални медицински цели само според указанията и под медицински контрол. Не за интравенозно приложение. Противопоказания: галактоземия, непоносимост към глюкоза-галактоза, алергия към протеини от краве мляко. Продуктът е направен от суровини, произведени от специално подбрани доставчици, без използването на генетично модифицирани съставки, консерванти, оцветители и аромати.

 • Спецификации
 • Отзиви 0
 • Доставка и плащане

За малки бебета, За недоносени бебета

Млечна формула Nestle Pre NAN 400 гр (от 0 месеца) + Удобна лъжица

Резервна Nestle PreNAN 400 гр. "Нова + удобна лъжица"

PreNAN® е формула на мляко на прах за хранене на недоносени бебета с ниско тегло. Той ще отговори на повишените изисквания на недоносеното бебе за хранителни вещества, необходими за бърз растеж и развитие. Формулата PreNAN® е предназначена за хранене на недоносени бебета и бебета с ниско тегло при раждане.

Предимства на продукта:

 • Благодарение на висококачествения протеин, адаптиран към нуждите на недоносените бебета, формулата лесно се усвоява и усвоява, осигурявайки оптимален растеж;
 • Съдържа DHA, ARA - специално формулирана смес от DHA (омега-3) и ARA (омега-6) ненаситени мастни киселини, която помага за укрепване на имунната система на бебето и е важна за развитието на мозъка и зрението;
 • Балансираното съотношение калций към фосфор осигурява оптимално развитие на костите.
  Млякото PreNAN® на прах има 2 възможности за разреждане: 70 и 80 kcal на 100 ml.

Условия за съхранение:

 • Съхранявайте преди и след отваряне при температура не по-висока от 25 ℃ и относителна влажност не повече от 75%.
 • След отваряне продуктът трябва да се използва в рамките на 3 седмици, не се препоръчва да се съхранява в хладилник.
 • Срок на годност: 24 месеца.

Противопоказания:

 • галактоземия;
 • непоносимост към глюкоза-галактоза;
 • алергия към протеини от краве мляко.

Не е за интравенозно приложение.
Формула PreNAN® за недоносени бебета и бебета с ниско тегло:

Внимание:

Сместа трябва да се приготвя непосредствено преди хранене. Следвайте внимателно инструкциите за готвене. Разредената смес, останала след хранене, не подлежи на съхранение и последваща употреба. По време на хранене е необходимо да се поддържа бебето, за да не се задави. Сместа PreNAN се използва само под лекарско наблюдение.

Внимание:

Използването на некипявана вода и некипнати бутилки, както и неправилно съхранение, транспортиране, приготвяне и хранене може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на детето..

Забележка:

За да приготвите сместа, използвайте приложената плоска мерителна лъжица. Разреждането на неправилно количество прах - повече или по-малко от количеството, показано в таблицата - може да доведе до дехидратация или недохранване на вашето дете. Посочените пропорции не могат да се променят без лекарско предписание. Необходима е консултация със специалист.

Производител: Nestle Nestlé (Холандия)

* Майчиното мляко е идеалната храна за кърмачето. Световната здравна организация препоръчва изключително кърмене през първите шест месеца, последвано от допълнително хранене, докато кърменето продължава. Nestlé подкрепя тази препоръка. За да вземете решение за времето и начина на въвеждане на този продукт в диетата на детето, е необходимо да се консултирате със специалист. Възрастовите ограничения са посочени върху опаковките на стоките в съответствие със законодателството на Руската федерация.

** Храна за специални медицински цели само според указанията и под медицински контрол. Не за интравенозно приложение. Противопоказания: галактоземия, непоносимост към глюкоза-галактоза, алергия към протеини от краве мляко. Продуктът е направен от суровини, произведени от специално подбрани доставчици, без използването на генетично модифицирани съставки, консерванти, оцветители и аромати.

*** поради настоящия редизайн на опаковката на Nestle, външният вид на кутията може да се различава

Консултирайте се със специалист. За деца от 0 месеца.

Обем: до 450 гр

Тип: Сух

Предназначение: За малки деца, Терапевтични

Състав: Хидролизиран, на основата на краве мляко

Възраст: От 0 месеца

Малтодекстрин, суроватъчен протеин, обезмаслено мляко, средноверижни триглицериди, растителни масла (слънчогледово масло, рапично масло с ниско еруково съдържание, палмов олеин, масла от Crypthecodinium cohnii и Mortierella alpina), калциев фосфат, калиев цитрат, калциев цитрат, L-хистин натрий, натриев цитрат, витамини, магнезиев хлорид, L-аргинин, L-цистин, таурин, железен сулфат, холин битартрат, нуклеотиди, цинков сулфат, инозитол, L-карнитин, калциев пантотенат, меден сулфат, калиев йодид, калиев хлорид, лактоза, биотин, натриев селенат.

NAN смес (Nestlé) Pre (от раждането) 400 g

Купете Mix NAN (Nestlé) Pre (от раждането) 400 g

Само за купувачи от Москва и Московска област.

За да поръчате в регионите, използвайте покупката през кошницата.

Възраст за микс
Назначаване

Полетата маркирани с * са задължителни!

* Име:
* Телефон
Адресът
доставка:
изпратете поръчка

Продуктът е добавен в кошницата.

 • - в брой в магазина
 • - към картата на продавача
 • - пари в брой на куриера
 • - по фактура (+ 5%)
 • - Yandex пари
 • - пълна подкрепа

Доставка (още)

доставка до пунктовете за вземане на CDEKот 750 рубли.
доставка
в Москва
290 руб.
доставка
извън Московския околовръстен път
от 490 рубли.
доставка
из Русия
от 750 рубли.
доставка
в Санкт Петербург
от 500 рубли.

Описание на продукта

Млечна формула NAN Pre от раждането 400 g. PreNAN е млечна формула на прах за хранене на недоносени и бебета с ниско тегло. Той ще отговори на повишените изисквания на недоносеното бебе за хранителни вещества, необходими за бърз растеж и развитие. Противопоказания: галактоземия, непоносимост към глюкоза-галактоза, алергия към протеини от краве мляко. С висококачествен протеин, съобразен с нуждите на недоносени бебета, формулата е лесна за усвояване и усвояване за оптимален растеж. Съдържа DHA, ARA - специално формулирана смес от DHA (омега-3) и ARA (омега-6) ненаситени мастни киселини, която помага за укрепване на имунната система на бебето и е важна за развитието на мозъка и зрението. Балансираното съотношение на калций и фосфор осигурява оптимално развитие на костите. Млякото PreNAN на прах има 2 възможности за разреждане: 70 и 80 kcal на 100 ml. Храна за специални медицински цели само според указанията и под медицински контрол. Не е за интравенозно приложение.
Пълен състав на продукта: малтодекстрин, суроватъчен протеин, обезмаслено мляко, средноверижни триглицериди, растителни масла (слънчогледово масло, ниско ерудирано рапично масло, палмов олеин, масла от Cryptocodium Cochnia, от Mortierella Alpina), калциев фосфат, соев цитрат, калциев цитрат, L-хистидин, натриев хлорид, натриев цитрат, витамини (C, E, PP, пантотенова киселина, A, B1, B2, B6, фолиева киселина, K1, D3, B5, B12, биотин), магнезиев хлорид, L-аргинин, L-цистин, таурин, железен сулфат, холин, нуклеотиди, цинков сулфат, инозитол, L-карнитин, меден сулфат, калиев йодид, калиев хлорид, лактоза, натриев селенат.

Pre NAN формула за недоносени и бебета с ниско тегло при раждане

Потребителски коментари

Да, но ние сме родени преждевременно, но дори и след две на обичайното нистоживане кг натрупани до 6 месеца

Родени сме нормални. Бяхме в реанимация почти месец. Отслабнах, все още не можем да започнем да наддаваме.

Уау, защо беше реанимацията?

Да, имаше много причини ((Можете да ме посетите на страницата, има въпросник за раждане, всичко е написано там.

Редувах гърди, смес на всеки три часа

Е, бихме искали да спечелим още толкова!) И смесите за колко са дадени?

Килограм точно въведен)

Получихме 800 грама на Nutrilon pre през първия месец, 1500 кг през втория и преминахме към нистоген на 2 месеца

Добър като. И колко мл изяде?

Не помня точно, някъде 60-80 на месец, 120 в 2

Не ядем повече от 60 и тогава можем да се оригнем ((

Вие сте само малки) ние сме родени през 1400 г., но се храним като обикновени деца? Просто имаме добър апетит

800 гр, и след това редовно хранене)

Ами как) И колко мл дадохте? И колко пъти на ден ?

Всички хранения бяха дадени, о, вече беше месец, той яде 35-45 ml)

Получихте ли го при поискване? Или по време?

По време на всеки 3 часа

Току-що ядохте ли сместа?)

Да) и първия месец няколко кърмения, а останалото е смес)

Надявам се да ни помогне)

Постоянно се храниш изразено?

И какво ви казва лекарят за факта, че не напълнявате??

Дойдохме при педиатър едва на месец и половина. Дайте време да се опитате да качите килограми. Тя каза да се допълва със сместа.

Виждам) тя се храни лошо или яде добре, но няма увеличение?

Имахте ли зъболекар, погледнахте ли юздата? Трудно ли й е да суче? Яде ли само от бутилка или от тити също? Първото ми дете се роди с много малко тегло, неврологът Елкар ни предписа да пием, но напълнявахме. И той ме смучеше активно, само че имах много малко от собственото си мляко, трябваше да го дохранвам, но проблемът беше, че ако кърмеше, изобщо не яде добавки. Следователно нервите ми не издържаха, хвърлих го и преминах на върби (((какво е с първото, какво е сега с второто дете ?? така че сега също сме изцяло на върби...

Не посетихме зъболекар, тук педиатърът нифига не е изпратил никого на никой друг... той заплашва само болницата и това е всичко... но ние пием Елкар. Изглежда ми малко трудно да суча.

Сместа е добра, тя също дава за наддаване на тегло 2 пъти на ден общо, останалото е gv. За първия месец те набраха 470 (не дадоха веднага сместа), за втория 1200

На gv ли си? И искате смес? Вижте колко мляко изяжда от гърдите. Прецедете и хранете прецедени. Ядохме малко от гърдите, така че до 5 месеца контролирах колко яде. И тогава започнах да се храня нормално.

Омръзва й да суче бързо. Вече се опитах да давам. Изядох 70 мл за час и половина..

Дълго. Зърната бяха подходящи за нас само анти-колики латекс от nuk. Опитайте, може би това е зърното. Какво е теглото сега?

Вторият ден давам сместа по график, през нощта гърдите. Утре искам да изразя гърдите си, опитайте да се редувате, иначе гърдите ми скоро ще се спукат.

Опитайте се да замените няколко хранения със смес в 9 сутринта и в 21 вечерта, например, останалите пазачи

Какви зърна не съм опитвал, само напитки от съветската. Тегло 3700 ((Изглежда тя първоначално не яде достатъчно, но аз не разбрах.

Опитайте се да нахраните изразената храна. Каква е сместа тогава ?? И бутилките са лу, вземете стъклени бутилки (имах нук), някакъв пластмасов боклук се отделя по време на стерилизация

Казаха ми също да прехвърля на смес... като че млякото ми не е хранително. Но умни, близнаци. Единият пишеше добре, другият лошо. Добре, че не прехвърлих втория към сместа, а започнах да го храня изразено. Ядох малко и заспах, нахранена и сънлива, и по час и без. Това просто не се опита. Е, той вероятно беше малко такъв. Първият се събуди и веднага заплака, искаше да яде, вторият изобщо не му пукаше за храна, не можеше да иска храна с часове. Водих си дневник и записвах колко и колко мл ядох, опитах се да го наглася на дневната норма. Само от 5 месеца започнах да ям нормално количество мляко наведнъж. О, търпение и сила!!

Благодаря!) Имаме стъклена бутилка) Тя яде нещо лошо от моето мляко от бутилката ((И почти е изгубила навика на синигери, също крещи, че не се излива като от бутилка ((