Докато бебето расте, има какво да научи и открие. Едно такова откритие или постижение е умението да се пие от чаша. За да може учебният процес да върви по-добре, има така наречените тренировъчни чаши за най-малките, от които детето може да пие, без да разлива напитки.

Обикновено сипи чашата е кух съд с капак, оборудван със специален чучур..

В зависимост от материала на производство, чашките sippy са:

 • Пластмасов. Бюджетен вариант, направен от пластмаса, безопасна за храните.
 • Силикон. Те струват малко повече от пластмасовите. Изработен от комбиниран материал - хранителна пластмаса и хранителен силикон.

Типът на модела предполага следните опции:

 • Чаши за пръскане без пръскачки, оборудвани със специален клапан, който предотвратява изтичането на вътрешното съдържание.
 • Чаша за пиене със сламка. За улеснение на бебето в купата за сипи се вкарва многократна сламка, което улеснява пиенето.
 • Термо-пиеща чаша, състояща се от две чаши - вътрешна и външна. Позволява ви да поддържате напитката топла възможно най-дълго. Тази опция е особено удобна при дълго пътуване..
 • Учебна чаша за най-малките. Той ще помогне на родителите да прехвърлят безпроблемно детето си от бутилка в чаша. Благодарение на сменяемото зърно и чучур, които могат да се редуват, мама и татко помагат на бебето да придобие полезно умение.

В зависимост от вида на дизайна, чашите sippy се разделят на следните видове:

 • С дръжки. Осигурява удобен захват отстрани. Подходящ за малки деца, които са само на 4-6 месеца. Дръжките улесняват овладяването на нов тип съдове за готвене.
 • Без дръжка - възможност за по-големи деца, които вече имат двигателни умения, за да се справят без помощ с цилиндричния контейнер.
 • С винтова капачка, когато горната част на продукта е фиксирана към чашата с помощта на резба.
 • Със закрепващ се капак, когато горната част е прикрепена към тялото на контейнера чрез натискане и фиксиране върху гърлото благодарение на плътно прилепване.

Какво друго да търсите при покупка:

 • Материал. Повечето продукти са изработени от пластмаса. Обърнете внимание на етикетирането и миризмата. Правилната чаша не трябва да пропуска „подозрителен“ кехлибар.
 • Сила на звука. В зависимост от възрастта на детето моделите се предлагат в вместимост от 150 до 500 мл. За най-малките избираме по-малък капацитет, за по-големи деца - по-голям..
 • Формата. Чаша, снабдена с подвижни дръжки, се счита за идеална. Отначало чашата може да се използва, без да се премахват дръжките. Подвижният елемент може да бъде премахнат с възрастта.
 • Теглото. Ръцете на бебето са слаби, така че той трябва да избере лека чаша, защото чаша, пълна с напитка, вече има определена маса.
 • Чучур. Отново, в зависимост от възрастта на детето е необходимо да изберете размера, материала и формата на чучура. За най-малките чучури е по-добре да използвате мек, силиконов. Това ще улесни адаптирането към новия тип ястия и ще ви позволи плавно да преминете от бутилка към чаша. В допълнение, силиконовият чучур е по-малко травматичен. За деца, които вече са поникнали зъбите си, е по-добре да се използват продукти с пластмасов връх.
 • Прозрачност. Тази характеристика осигурява удобство за родителите вече. В прозрачна чаша ще имате по-добър поглед върху количеството съдържание. Идеалният модел е със скала, която ще ви позволи да проследите обема на течността, която пиете..

Представяме класацията на хранилките за бебета през 2020 г. Топ 13 модела, избрани от нашите експерти въз основа на потребителски отзиви и оценки.

Рейтинг (2020)Цени, ₽Страна
Най-добрите поилки с чучур
1. Philips Avent SCF753, 260 млот 400 рублиИндонезия
2. Преходна чаша Chicco, 200 млот 450 рублиКитай
3. Philips Avent SCF751, 200 млот 400 рублиИндонезия
Най-добрите чаши за пиене със сламка
1. Philips Avent SCF798, 300 млот 420₽Китай
2. Munchkin 11888, 207 mlот 400 рублиКитай
3. Chicco Sport Cup, 266 млот 530 рублиИталия
4. Гълъб 15733, 200 млот 650₽Япония
Най-добрите сипи чаши
1. Chicco Perfect Cup, 266 млот 650₽Италия
2. Munchkin 12094, 207 mlот 550₽Китай
3. Philips Avent SCF782, 260 млот 400 рублиКитай
4. Гълъб 15732, 200 млот 650₽Япония
Най-добрите евтини чаши сипи
1. Happy Baby 14001, 170 млот 150₽Тайланд
2. Пома 1614, 225 млот 150₽Китай

Най-добрите поилки с чучур

Чашите за пиене с чучур, в зависимост от възрастта на детето и материала на изработка на капака, могат да бъдат силиконови или пластмасови. По-добре е да изберете универсален модел с приставки, който ще ви позволи да промените върховете с възрастта на бебето. Силиконовият приставка е подходящ за дете, което току-що отбива от бутилка. Мекият материал не наранява нежните венци на трохите, а специалният дизайн отслабва смукателния рефлекс и ви учи да пиете. Твърдата пластмасова дюза е предназначена за по-големи деца, които вече са усвоили умението за пиене, но все още не могат да пият над ръба на обикновена чаша.

3 Philips Avent SCF751, 200 мл


На трето място е чашата SCF75 с мек чучур, която е предназначена за бебета на шест месеца и повече. Philips AVENT е признат експерт в разработването и производството на бебешки продукти и името на марката отдавна работи върху репутацията на компанията..

Дизайнът на чашата за пиене е проектиран, като се вземат предвид всички характеристики, които могат да възникнат по време на нейната работа. Малката прозрачна бутилка е снабдена с градуираща скала и съдържа оптималния обем течност. Образът на весел кит ще зарадва малчугана и родителите му.

Удобните широки, подвижни дръжки с форма на палец помагат да запазите бебето си в първата си чаша. Дизайнът на чучура е под ъгъл на наклон, така че е удобно детето да пие, без да хвърля глава назад.

Специална защита от течове поддържа течността сигурно в бутилката. Също така ще помогне на бебето да свикне правилно с първите си умения за самостоятелно пиене - клапанът ограничава силата на съдържателния поток, така че детето да не се задави. Веднага след като бебето се научи да извлича течност от чашата, клапанът може да бъде отстранен, така че детето да започне да пие самостоятелно..

За хигиена чашата е снабдена с подвижен капак, който предпазва чучура от случайно замърсяване. За улеснение на майката, производителят е предоставил възможност за измиване на продукта в съдомиялната машина.

 • Оригинален дизайн.
 • Малък размер.
 • Удобни ергономични дръжки.
 • Подвижен клапан, който ще помогне на вашето бебе да се научи как правилно да извлича вода от чашата.
 • Чучур под ъгъл.
 • Отначало е възможна миризмата от зърното.

2 Преходна чаша Chicco, 200 мл


Ако искате да научите вашето мъниче да пие самостоятелно възможно най-рано, трябва да обърнете внимание на Chicco Transition Cup, която е предназначена за бебета от 4 месеца. Той е на второ място в класацията.

Не само дръжките на продукта са направени в ергономична форма, но и самата бутилка, която има „талия“ с противоплъзгащо покритие. Тъй като моделът е насочен към малко дете, той е снабден с подвижна дюза, изработена от много мек силикон, така че бебето да не наранява деликатни венци по повърхността на зърното.

Бутилката е лесна за разглобяване и сглобяване. Дръжките са здраво закрепени в жлебовете, което предотвратява случайното им превъртане около врата.

В края на чучура има кръстообразен разрез, който заедно с отвор за вода служи и като ограничител, предотвратяващ разливането на съдържанието на чашата при случайно преобръщане. Бебето няма да се задави и в същото време лесно ще си набави течност, като просто натисне зърното с венците си. Удобната скала ви позволява да контролирате количеството консумиран алкохол.

Хранителната пластмаса, от която е направена чашата, не съдържа вредни примеси. Специалната система Mix & Match ви позволява да комбинирате и съчетавате всички елементи на всякакви sippy чаши в рамките на един ред, което прави използването на чашата не само полезно, но и интересно. Частите са взаимозаменяеми.

 • Удобна.
 • Качествен.
 • Като деца.
 • Чучур без разлив.
 • Добър обем.
 • Ако не е правилно затворен, капакът изскача.

1 Philips Avent SCF753, 260 мл


Лидер на триото е чашата Philips AVENT SCF753. Дизайнерската характеристика на продукта е твърд чучур, разположен под ъгъл, който улеснява първите глътки, направени от бебето и осигурява най-естествената позиция при пиене.

Оптималната възраст за научаване на използването на чашата AVENT SCF753 е 12 месеца. Производителят е подобрил модела със специална мембрана, която е инсталирана между капака и бутилката и не позволява на съдържанието да се разлее, докато бебето може лесно да вземе малко вода от чашата.

Удобните дръжки, разположени на известно разстояние от стените на контейнера, осигуряват максимален комфорт на детето по време на употреба. Малките деца интуитивно ги заключват в юмруците си и ги довеждат до устата си.

Релефите против приплъзване и покритието позволяват на неудобните малки пръсти да държат дрехата. Дизайнът на чучурната дръжка от едно парче избягва нежеланото превъртане.

Чашата е лесна за разглобяване и сглобяване. При необходимост може да се измие в съдомиялната машина.

Оригиналният дизайн, напомнящ на пингвин, и ярък принт ще привлекат вниманието на бебето, което ще улесни периода на запознаване и адаптиране към нов тип шише.

Моделът е изработен от висококачествена пластмаса. Ясната скала не избледнява с времето.

 • Интересен дизайн.
 • Sippy.
 • Удобни дръжки.
 • Стилен външен вид.
 • Голям обем.
 • Ярък печат.
 • Капакът не приляга плътно към чучура.

Най-добрите чаши за пиене със сламка

Чаша за пиене със сламка е същото като детска чаша, само че вместо чучур в конструкцията е предвидена специална тръба, чрез която бебето се научава да пие съдържанието на бутилката. Тези модели са подходящи за бебета, които отхвърлят обикновените чаши и зърна. Гъвкавата силиконова тръба не наранява венците на бебето и задържа съдържанието на бутилката сигурно вътре, дори когато е отворено. Допълнителна хигиена за такъв продукт се осигурява от вградения капак, който притиска тръбата и напълно елиминира изтичането на течност от купата за пиене.

4 Гълъб 15733, 200 мл


На 4-то място е чашата за пиене Pigeon 15733 от японския производител, изработена от полипропилен. Отстрани на прозрачната бутилка има малка скала за удобство на мама. Pigeon 15733 е предназначен за бебета от 8 месеца. Детето извлича съдържанието от чашата с помощта на сламка, която се състои от две части - външната (мека) и вътрешната (малко по-твърда).

Външната мека тръба ще предотврати нараняването на вашето бебе, докато пие. Вътрешната тръба има специален завой, благодарение на който детето пие вода или сок до последната капка.

Капакът на модела е снабден със специално уплътнение, което предотвратява течността. В горната му част има хигиенно резе, което затваря края на външната тръба като ненужно. Ако детето иска да пие, то може лесно да го отвори.

За удобство на бебето, отстрани има широки извити дръжки. Pigeon Cup е подходящ за съдомиялна машина. Лесно се разглобява и почиства лесно. Безопасната пластмаса ви позволява да използвате чашата за загряване на напитки в микровълновата печка.

Въпреки известната сложност на дизайна, децата са щастливи да овладеят нов тип ястия за тях и бързо да придобият полезни умения за пиене.

 • Безопасна пластмаса.
 • Надежден клапан.
 • Удобно стъкло с мащаб.
 • Напълно разбира.
 • Възможно е да закупите сменяеми тръби.
 • Приятелски за деца.

3 Chicco Sport Cup, 266 мл


Искате ли да закупите не само практичен, но и модерен аксесоар? След това разгледайте Chicco Sport Cup. Моделът е четвърта стъпка в обучението за самопиене и е предназначен за деца над 14-месечна възраст..

Бутилката има увеличен обем и е лишена от странични дръжки, което допринася за развитието на активна подвижност на детето. Чашата за пиене се състои от две части - вътрешна и външна част. Тази конфигурация поддържа напитката по-дълго топла..

Външната бутилка е с ергономична форма с талия за лесно захващане с бебешки дръжки.

Силиконовата сламка е устойчива на механичното въздействие на острите зъби на бебето. В горната част има клапан против колики, който предотвратява натрупването на въздух вътре в контейнера..

Фиксираният хигиеничен капак с форма на капак надеждно предпазва тръбата в контакт с устата на бебето от мръсотия и прах. Затвор, вграден в горната част, предотвратява случайно протичане на течност през гърлото на чашата. Всички елементи на чашата са лесни за разглобяване и сглобяване. Продуктът е лесен за грижи.

 • Удобна.
 • Поддържа температурата на напитката.
 • Не изтича.
 • Лесно се пере.
 • Хигиенни.

2 Munchkin 11888, 207 ml


Второто място в класацията е оригиналният модел Munchkin 11888. Тренировъчната бутилка е предназначена за бебета на възраст над шест месеца. Специалният дизайн ви позволява да пиете от купата под всякакъв ъгъл. Благодарение на специално тегло, сламата вътре в чашата се движи зад течността, независимо къде се намира купата - вертикално, хоризонтално или под ъгъл.

Отстрани има заоблени гумирани дръжки за лесно хващане от детето. Сигурен клапан под капака задържа съдържанието на течност вътре, което ви позволява да вземете бутилката със себе си и да не се страхувате от изтичане.

Чашата за пиене е направена от полипропилен с хранителен клас. Мека тръба - изработена от издръжлив силикон, устойчив на захапката на острите бебешки зъби.

Сламата се затваря със специален вграден капак с капак, който ви позволява да поддържате хигиена по време на употреба. Удобният дизайн ви позволява да пиете напитки в движение.

Чашата може да бъде напълно разглобена, ако е необходимо. Комплектът включва удобна четка за почистване на вътрешността на сламата. Разглобената бутилка може да се пере в съдомиялна машина на горния рафт.

 • Можете да пиете от чашата във всяка позиция.
 • Две удобни дръжки отстрани.
 • Напълно разглобен и лесен за почистване.
 • Специална четка в комплекта за почистване на слама.
 • Силна безопасна пластмаса.
 • На бутилката няма маркировки за измерване.

1 Philips Avent SCF798, 300 мл


Първото място в класацията заема Philips AVENT sippy cup SCF798, която е предназначена за бебета над 12 месеца.

Младите потребители ще оценят особено удобството на извитата бутилка, която е лесна за вземане и задържане в малки дръжки. На "талията" на чашата има специални пъпки, които предпазват чашата от подхлъзване.

Прибиращата се капачка ще поддържа върха на силиконовата тръба чист. Той е здраво фиксиран и дори бебе може да го отвори, ако иска да пие. Майките ще оценят приемливия обем - само за пораснали деца.

Меката силиконова тръба не уврежда венците на децата. Чашата за пиене има доста опростен и в същото време надежден дизайн. За удобство на родителите е приложена специална инструкция за сглобяване.

Горните сламки са подвижни. Комплектът вече съдържа две парчета. Ако е необходимо, можете да закупите резервни дюзи.

Чашата е лесна за поддръжка. Може да се стерилизира и да се пере в пералня. Висококачествената пластмаса не натрупва миризми от напитки и не оцветява.

Надежден клапан задържа съдържанието на бутилката вътре, дори ако бебето го хвърли обратно. Оригиналният дизайн, подобен на дракон, ще зарадва взискателните деца.

 • Удобен дизайн за детски ръце.
 • Съдържанието не се разлива.
 • Мека тръба.
 • Удобен за носене със себе си.
 • Удобен обем.
 • Надежден клапан, предотвратяващ течове.
 • Стилен дизайн.
 • Не е евтина цена за консумативи.

Най-добрите сипи чаши

В развитието на бебето идва момент, когато то се стреми към безусловна независимост. Разбира се, неудобните ръце могат да преобърнат всичко върху себе си. Това важи особено за ястия с хранително съдържание..

За да се сведе до минимум рискът от намазване с каши или сокове, е необходимо детето да има свои собствени специални ястия. Производителите, които са измислили дизайна на sippy чаша под формата на sippy чаша, са успели да облекчат трудната съдба на майката на растящите трохи - специална форма на чаша, която ще позволи на бебето да пие самостоятелно, докато майката ще бъде спокойна, че детето й не излива съдържанието на бутилката върху себе си.

4 Гълъб 15732, 200 мл


Отваря класацията на най-добрите неразляти Pigeon 15732. Този модел е проектиран за лесен преход от биберон към халба. Дизайнът на продукта е същият като този на повечето производители - чаша, адаптер с дръжки, заключващ пръстен с дюза, силиконов връх и защитна капачка, с единствената разлика, че производителят е измислил детайлите до най-малкия детайл.

Кокетната купа има удобни извити дръжки. Децата интуитивно разбират как да вземат чашата и да я държат, така че започват уверено да използват аксесоара почти от първите дни на употреба, включително отваряне на капака.

Обемът на поилката е малък - 200 мл. Темата е предназначена за овладяване на умения за пиене от бебета от шест месеца.

На върха на наконечника има специален кръстообразен разрез. Той задържа течното съдържание на бутилката вътре и бебето няма да прелее, а също така позволява на трохите да регулират потока на водата чрез натискане на сила.

Дизайнът на модела е много прост. Подвижните части се почистват лесно. Купата и елементите могат да бъдат стерилизирани, ако е необходимо. Висококачествената пластмаса е подходяща за нагряване на напитки в микровълнова фурна.

 • Висококачествена изработка.
 • Удобен за самостоятелно използване от хлапето.
 • Елементите са взаимозаменяеми.
 • Лаконичен и обмислен дизайн.
 • Продава се само в един цвят.

3 Philips Avent SCF782, 260 мл


Производителят на поилката Philips AVENT SCF782 вярва, че оптималната възраст за бебетата да преминат от бутилка към обикновена чаша е 9 месеца. Особеността на този сифон е, че дизайнът не предвижда наличието на чучур. Чашата AVENT SCF782 "за възрастни" ви позволява да пиете течност по целия ръб благодарение на специален клапан, който формира най-правилните питейни навици.

Натискайки клапата с устни, бебето извлича вода от купата "като възрастен". В същото време един и същ клапан автоматично се затваря, задържайки надеждно съдържанието на бутилката вътре, дори ако детето обърне чашата с главата надолу.

Отстрани има специални дръжки за лесно захващане. За да се осигури хигиена, комплектът включва пластмасов капак, който предпазва горната част на чашата от замърсяване от замърсяване, когато не се използва. Също така ви позволява да вземете бутилката със себе си на разходка, предотвратявайки случайно натискане на клапана, когато чашата е в чантата.

Моделът е оптимален за деца, които вече са надраснали бутилката, но не са пораснали до чаша за възрастни, като същевременно имат упорито желание да овладеят нов тип съдове. AVENT SCF782 най-добре възпитава навик, който е възможно най-близо до пиенето от обикновена чаша.

 • Висококачествени материали.
 • Иновативна технология.
 • Детето обича да пие "като възрастен".
 • Лесно се почиства.
 • Формира правилни питейни навици.
 • Голям обем.
 • Отнема търпение и време за овладяване.
 • Не е подходящ за всички напитки.

2 Munchkin 12094, 207 ml


На второ място е друга чаша sippy, само от производителя на бебешки аксесоари Munchkin - чашата sippy 12094. Munchkin е американска компания, която работи на пазара за детски стоки от 20 години. Именно благодарение на безценния опит, натрупан в продължение на много години работа, експертите на компанията успяха да разработят специален дизайн за детска чашка, позволяващ и на най-малките да се развият напълно и да се адаптират към обичайните ястия за възрастни..

Чашата за пиене се препоръчва за употреба от деца, които са навършили шест месеца. Външно продуктът прилича на обикновена чаша, само с разлика в горния дизайн, оборудван със специален клапан, който трябва да се натиска, докато се пие.

Малките дупки осигуряват оптимален поток, така че можете да пиете вода, без да се задавяте, дори докато лежите. Висококачествената пластмаса е устойчива на дъвчене. Удобните дръжки помагат да държите чашата в правилното положение.

Когато бебето не използва чашата по предназначение, а просто си играе с нея, майката може да не се притеснява от случайно разливане на съдържанието. Клапанът поддържа течността в стъклото сигурно.

Опростеният и удобен дизайн прави продукта лесен за почистване. Когато бебето е напълно удобно за пиене и спре да върти чашата, клапанът може да бъде свален и чашата може да се използва като обикновена детска чашка.

 • Оригинално решение.
 • Висококачествена изработка.
 • Лесно за научаване дори за най-малките.
 • Не се разлива.
 • Удобни дръжки.
 • Лесно се разглобява.
 • Удобно за пране.
 • Липсва горен защитен капак.

1 Chicco Perfect Cup, 266 мл


Лидер в класацията за най-добрите пръскачки е Chicco Perfect Cup. Дизайнерските характеристики ви позволяват да пиете течност от всяка страна. Специалната защитна мембрана помага на детето да се научи да пие като от чаша. Благодарение на прозрачния клапан, бебето вижда съдържанието на бутилката и интуитивно докосва отгоре с устни, за да вземе питие от бутилката. Именно тази функция допринася за най-бързото усвояване на чашата за пиене.

Сгъваемият дизайн позволява моделът да се използва във всякаква конфигурация - с дръжки, без, със или без мембрана. В началния етап от развитието на обекта е по-добре продуктът да се използва в пълен комплект, като постепенно се освобождава от помощните елементи.

Най-добрата възраст да започнете да пиете Chicco Perfect Cup е 12 месеца. От самото начало, веднага щом бебето започне да пие, устните и езикът му са в правилната позиция.

Оптималният обем не затруднява чашата дори със съдържанието. Скалата за измерване на стъклото ви позволява да контролирате количеството напитка.

Продуктът е лесен за разглобяване и почистване. При необходимост може да се стерилизира. Горната част на чашата е защитена от случайно замърсяване със специален капак, който е включен в комплекта.

 • Висококачествена пластмаса.
 • Удобна чаша sippy.
 • Като деца.
 • Не изтича.
 • Бързо ви учи на обикновена чаша.

Най-добрите евтини чаши сипи

В класацията по-горе разгледахме най-добрите чаши за бебета. Всички те са обединени от висококачествени материали, добре обмислен дизайн и лекота на използване. Въпреки това, почти всички бебешки продукти имат прилична цена. Но това изобщо не означава, че достойни представители не могат да бъдат намерени в бюджетния сегмент. Евтините модели се различават от аналозите с приемлива цена и позволяват на майката да спести от разходи с ограничени средства. Ако обстоятелствата ви принуждават да бъдете рационални по отношение на разходите, включително за бебешки консумативи, рейтингът на най-евтините чаши за пиене за вас.

2 Пома 1614, 225 мл


Чашата Poma 1614 sippy с обем 225 ml се отваря. Опростеният дизайн е направен от безопасна за храна пластмаса. Sippy чашата има всичко, от което се нуждае бебето - удобен мундщук, така че да можете да пиете нежно от чашата, без да разливате течност върху себе си, заоблени дръжки, които помагат да се поддържа чашата в правилната позиция.

Винтова капачка с вграден клапан ще предпази продукта от изтичане. Твърдият чучур има продълговата дупка, която позволява оптимален поток на напитката, така че детето да може да я изпие, без да се задави или разлее съдържанието върху себе си.

Тонираната пластмаса позволява на майката да избере модел по цвят в зависимост от пола на детето и предпочитанията на родителя. Простият дизайн на Poma 1614 се състои само от две части - чаша и капак, което улеснява грижата за продукта.

Sippy чашата е предназначена за употреба от деца на възраст над шест месеца. Благодарение на безопасния полипропилен, чашата може да се нагрее в микровълновата печка. Поради крехкия материал, продуктът не се препоръчва да се стерилизира, за да се избегне деформация.

 • Евтин.
 • Проста конструкция.
 • Ярки цветове.
 • Лесно за научаване дори за най-малките.
 • Удобно за пране.
 • Ниска цена.
 • Изисква внимателно боравене.

1 Happy Baby 14001, 170 мл


Най-добрата сред евтините е sippy чашата Happy Baby 14001. Моделът практически не се различава от предишната версия. Дизайнът е леко подобрен само в няколко детайла..

Happy Baby 14001 е предназначена за бебета от 6 месеца до 1,5 години. Малкият обем (само 170 ml) улеснява задържането на чашата със слаби бебешки пръсти. За лесно захващане има специални ергономични дръжки отстрани.

Капачката на винта има плътен чучур с три отвора. Те позволяват на течността да се излива гравитационно, така че бебето да не суче, а да се научи да изпива съдържанието, като същевременно ограничава силата на потока, така че детето да пие напитки на малки глътки и да не се задави.

Капакът е здраво фиксиран върху стъклото с резба и елиминира случайното отваряне или изтичане.

Красива чаша със забавен принт е много подобна на истинска, която позволява на бебето да се чувства като възрастни на хранене.

Happy Baby 14001 не само изгражда умения за пиене, но и тренира координация, когато бебето го доближи до устните си. Ергономичните дръжки правят елемента по-лесен за използване.

Без капак, чашата може да се използва като обикновена чаша.

 • Сладък дизайн.
 • Простота на дизайна.
 • Удобството на използване.
 • Огромна селекция от цветове.
 • Достъпна цена.

Коя чаша е по-добре да купите

Изучаването на нови умения не е лесно. Рано или късно всяко бебе стига до момент, в който се опитва да се научи на независимост, включително да яде и пие самостоятелно. За да не загуби детето желанието да използва тренировъчната чаша в бъдеще, при избора си струва да се обмислят много нюанси:

 • Не забравяйте да обърнете внимание на формата на чашата. Тя трябва да е удобна за детски писалки. Ако моделът няма специални държачи, изберете бутилки, които са стеснени към центъра.
 • Теглото на продукта е важен параметър. Тя трябва да е лека, за да може бебето да я държи без усилие..
 • От гледна точка на удобството за майката е по-добре да изберете опции с минимален набор от подробности. Препоръчително е да закупите модели, които са лесни за сглобяване и разглобяване, така че продуктът да може бързо да се измие и сглоби за следващата употреба..
 • Неинвазивността е абсолютно изискване за всички чаши за пиене. Твърдите чучури трябва да са заоблени и да не съдържат остри резки, силиконовите накрайници и тръби не трябва да имат остри ръбове.
 • Ако планирате да вземете сипита си с вас на разходка, изберете модели с чучур или протектори за тръби. Когато се използва у дома, няма голяма нужда от допълнителни аксесоари.
 • Регулирайте силата на звука на чашата според възрастта на бебето. Големите бутилки са напълно безполезни за деца на половин година. А за по-големите деца не винаги може да е достатъчен малък обем, за да се напият.
 • Ярък и забавен дизайн също е важен аспект. В крайна сметка целта на майката в началния етап на запознанството е да привлече вниманието на бебето. Необходимо е да се предизвика интересът на детето към предмета, така че в бъдеще трохите да имат желание да използват предмета.

И най-важното - която и чаша да изберете, последната дума остава за най-важния експерт - самото дете. Ако хлапето отхвърли предложената от вас опция, не се отчайвайте. Наблюдавайте поведението на бебето. Оценете неговата реакция, навици при използване на аксесоара и след това се опитайте да изберете продукта според предпочитанията на детето. Насладете се на пазаруването!

Бебешки шишета със сламка в Москва

Проектиран за мобилни и активни деца Капацитет 300 мл идеален за игра на открито С непропусклива мека тръба Много лека и издръжлива Със странична скоба за лесно закрепване Изработена от полипропилен без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Nook първият избор бутилка за пиене със слама NUK

Две резервни епруветки, изработени от гъвкав силикон от четка за измиване на бутилки bambini 300 мл. Измийте с течаща вода с четка

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Аксесоари за бебешко шише със сламени бамбини 30.

Възраст: от 3 години Обем 400 ml Материал: пластмаса, текстил Размер на продукта: Ø 8 x 18 cm

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода бебе Пчела TRUNKI 0297-GB01 с пи.

Възраст: от 3 години Обем 400 ml Материал: пластмаса, текстил Размер на продукта: Ø 8 x 18 cm

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Синя бутилка за деца TRUNKI 0294-GB01 с п.

Чашата за пиене със слама и дръжки е снабдена със здрав калъф с дръжки, които ви позволяват да я фиксирате сигурно в ръцете си. Меката силиконова тръба предотвратява разливи на течности по време на хранене. Тръбата за пиене винаги е...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко шише с дръжки и слама, 250 m.

Безплатни по-безопасни продукти с BPA за по-здрави бебета Без дизайн на разливане Без вредни химикали Перфектен за родителите в движение Лесни за хващане дръжки Вградена плъзгаща се капачка за защита по време на пътуване Рециклируема пластмаса 12 месеца до 36 месеца...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Thinkbaby, Thinkster, сламена бутилка, портокал.

Първата в света бутилка Iiamo go, която загрява самото мляко за хранене при 37 ° C само за 4 минути. Без електричество, без проводници, отоплителна течност навсякъде и по всяко време. Всички компоненти на iiamo go са без BPA...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешки бутилки и хапки Iiamo Самонагряващи се.

Изработена от висококачествена нетоксична пластмаса. Подходящ за използване в хладилник и микровълнова фурна (без капак). Контейнерът може да се мие в съдомиялна машина. Измийте капака, тръбата и уплътнението под течаща вода. Подходящ за бебета от 12 месеца

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко шише Bambini със слама 300 мл, синьо Tesc.

Детската бутилка за вода Tiger Tipu е направена в разпознаваемия стил на куфари Trunki - сега вашето бебе ще има цял комплект аксесоари за пътуване и разходки. Чашата със сламка има форма, която е удобна за детските ръце; на нейната повърхност е поставена противоплъзгаща се.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода Trunki със сламен тигър Tipu 400 мл.

бутилка, антиколики, обем на бутилката: 240 ml, за бебета от 3 месеца, материал на контейнера: пластмаса, размер на гърлото: стандартен, материал на зърната: силикон, форма на зърното: класически, дебит: среден, градуиран, без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Philips AVENT Стандартна полипропиленова бутилка, 240.

чаша със слама, 350 мл,,, непромокаема, с капачка, микровълнова фурна, безопасна за съдомиялна машина

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със сламка Canpol Babies 56/510, 350 мл

чаша за пиене със слама, 266ml,,, непромокаема, с капачка, безопасна за съдомиялна машина

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със сламка Munchkin 12092, 266 мл

бутилка, антиколики, обем на бутилката: 120 ml, за бебета от 3 месеца, материал за биберони: силикон, форма на биберони: класически, дебит: слаб, градуиран, без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Canpol Babies Tritan бутилка 120 мл от 3 месеца.

чаша за пиене със слама, 250ml,,, непромокаема, с капачка, дръжки

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със сламка Happy Baby 14012, 250 мл

Това е отличен избор за дете, което е в преход от бутилка към чаша. Характеристики: чаша с мека силиконова тръба, капак, който се затваря, ви позволява да скриете тръбата, поддържайки я чиста Идеален за пътуване, разрешено да се мие отгоре.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене на д-р Браун със слама, от 12 месеца, цвят.

Бебешко шише с гъвкава силиконова тръба и уплътнение, лесна везна за измерване и щипка за окачване Изработена от висококачествена нетоксична пластмаса, подходяща за хладилник и микровълнова фурна (без капак). Контейнерът може да се измие в чиния.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

BAMBINI бебешко шише със сламка 300 мл, синьо,

Изработена от висококачествена нетоксична пластмаса. Подходящ за използване в хладилник и микровълнова фурна (без капак). Контейнерът може да се мие в съдомиялна машина. Измийте капака, тръбата и уплътнението под потока...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко шише Bambini със слама 300 мл, синьо Tesc.

Оригиналната купа за пиене Monsters University Mike със слама. Тази бутилка се побира лесно в чантата ви. Сега винаги можете да утолите жаждата си, дори и в най-горещите летни дни

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода със слама Monsters, Inc. Майк.

Детската бутилка за вода Terrance е направена в разпознаваемия стил на куфари Trunki - сега вашето бебе ще има цял комплект аксесоари за пътувания и разходки. Чашата със сламка има форма, удобна за детски ръце...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Синя бутилка за вода Trunki Terrance със слама.

Ярка и удобна бутилка със сламка. Идеални за вода и други студени напитки, както децата, така и техните родители са доволни от яркия дизайн и внимателната конструкция. Чучурът за пиене автоматично изскача, когато...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Детска бутилка за вода Flipper 4 със слама Flip.

Чашата за пиене със слама и дръжки ще осигури лесно и плътно затваряне на капака, което ще поддържа сламата чиста между храненията. Меката и гъвкава силиконова тръба предпазва бебешките зъби и деликатните венци от...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко шише с дръжки, слама и херме.

Бутилка със силиконова сламка, украсена с героите от колекцията BOOO, със сигурност ще зарадва вашето възрастно бебе! Удобен за носене със себе си по пътя или на разходка. Удобната ключалка улеснява отварянето и затварянето на чашата...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Suavinex Booo бутилка за хранене, от 18 месеца, с.

Чашата за пиене със слама и дръжки ще осигури лесно и плътно затваряне на капака, което ще поддържа сламата чиста между храненията. Меката и гъвкава силиконова тръба предпазва бебешките зъби и нежните венци от...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко шише с дръжки, слама и херме.

Бутилка със силиконова сламка Suavinex, украсена с героите от колекцията Booo. Удобна за носене със себе си по пътя или на разходка. Удобната ключалка улеснява отварянето и затварянето на чашата. Меката силиконова тръба не боли...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Suavinex Booo шише за хранене, със слама, от.

Марка - KariKids

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Карики сипи чаша със слама и дръжки, 360.

Бебешката бутилка за вода Bernard Bee е направена в разпознаваемия стил на куфари Trunki - сега вашето бебе ще разполага с цял набор от аксесоари за пътуване и разходки. Чашата за пиене със сламка има удобна...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода Trunki със сламена пчела Bernard 400.

чаша за пиене със слама, 270ml,,, непромокаема, с капачка

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със слама Poma 1414, 270 мл

бутилка, антиколики, обем на бутилката: 120 ml, за бебета от раждането, материал на контейнера: пластмаса, размер на шийката: широк, материал на зърната: силикон, форма на зърното: анатомичен, без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Munchkin Latch бутилка 120 ml от раждането

чаша за пиене със слама, 360ml,,, непромокаема, с капачка, безопасна за съдомиялна машина

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Happy Baby 14011 голяма сламка за пиене, 360 ml

Роден безплатно 47920 Помага на малките деца да преминат от бутилка към чаша за възрастни. Защита от разлив. Удобни дръжки. Подвижна мека тръба. Капакът скрива тръбата, поддържа я чиста и елиминира изтичането. Всички части на Grow with Me sippy чаши са взаимозаменяеми. Не копка.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене Born Free Grow with Me (2 бр.), Рози.

чаша за пиене със слама, 266ml,,, непромокаема, с капачка, безопасна за съдомиялна машина

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Chicco Sport Cup, 266 мл

бутилка, антиколики, размер на бутилката: 270 ml, за бебета от раждането, материал на контейнера: пластмаса, размер на шийката: широк, материал на зърната: силикон, форма на зърното: анатомично, без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Suavinex Пластмасова бутилка против колики със силикон.

Детската бутилка за вода Trixie е направена в разпознаваемия стил на куфари Trunki - сега вашето бебе ще има цял набор от аксесоари за пътуване и разходки. Чашата за пиене със сламка има форма, удобна за детски ръце, на...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода Trunki със сламена роза Trixie Pink 40.

- Аксесоари за бебешко шише със сламка BAMBINI 300 мл (арт. 668172). - Две резервни гъвкави силиконови сламки и четка за измиване на Бебешкото шише със сламка BAMBINI 300 ml (арт. 668172) и Бебешки термос със сламка...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Аксесоари за бебешко шише Tescoma Ba със сламка.

Детска бутилка за вода от хранителна пластмаса с шнур. Безопасната силиконова тръба е устойчива на захапване, не травмира устата на бебето и улеснява пиенето при движение

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода със сламка за деца Брауни 400мл, гол.

бутилка, размер на бутилката: 240 ml, за бебета от 12 месеца, материал на контейнера: стъкло, материал на зърната: силикон, форма на зърното: класически, градуиран, безопасно за съдомиялна машина, без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Canpol Babies Стъклена бутилка 240 ml с картинка с.

Детска чаша за напитки и леки закуски Снек Tumbler Напитка и бисквитки в една чаша. Чаша със сламка и съд за закуска за закуски Bueno, ви позволява да изненадате детето си с приятни бонуси към напитката. Контейнер…

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бутилка за вода Детска чаша за вода със сламка Co.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Аксесоари за бебешко шише със сламка BAMBINI 30.

чаша за пиене със слама, 200ml,,, непромокаема, с капачка, дръжки

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със слама Philips AVENT SCF796 / 01, 200 мл

Бутилка за вода розова, обем 400 мл със сламка за пиене Бутилката е специално създадена за малки детски ръце, лесно и удобно е бебетата да я държат и пият от нея. Бутилката има шарнирна капачка, пиеща...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Розова бутилка за вода TRUNKI 0295-GB01 с п.

чаша за пиене със слама, 300ml,,, непромокаема, с капачка

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

NUK Easy Learning Fun Чаша за пиене от слама, 300 мл

чаша за пиене със слама, 325мл,,, градуирана, непромокаема, с капачка, безопасна за съдомиялна машина

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със слама Thermos BP535, 325 мл

BornFree Grow with Me with Straw помага на малкото дете да премине от бутилка към чаша за възрастни, без заплаха от разливи

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

РОДЕН БЕЗПЛАТНО Растете с мен чаша за пиене със слама, цвят: розов.

бутилка, антиколики, размер на бутилката: 150 ml, за бебета от раждането, материал на контейнера: стъкло, размер на шийката: широк, материал на зърната: латекс, форма на зърното: анатомичен, поток: среден, безопасно в съдомиялна машина, без BPA

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Chicco Стъклена бутилка с латексови биберони Well-Bei.

бутилка, обем на бутилката: 60 ​​ml, за бебета от раждането, материал на контейнера: пластмаса, размер на гърлото: стандартен, материал на зърната: силикон, форма на зърното: класически, дебит: слаб, градуиран

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Lubby PP бутилка с биберон "Toddler.

Бутилка със силиконова сламка Suavinex, украсена с героите от колекцията Booo, със сигурност ще зарадва вашето възрастно бебе! Удобен за носене със себе си по пътя или на разходка. Удобната ключалка улеснява отварянето и затварянето...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Suavinex Booo шише за хранене, със слама, от.

Чашата за пиене със слама и дръжки ще осигури лесно и плътно затваряне на капака, което ще поддържа сламата чиста между храненията. Меката и гъвкава силиконова тръба предпазва бебешките зъби и деликатните венци от...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бебешко шише с дръжки, слама и херме.

чаша за пиене със слама, 300ml,,, непромокаема, с капачка, безопасна за съдомиялна машина

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Чаша за пиене със слама Philips AVENT SCF798, 300 мл

Бебешки шишета със сламка в Москва

 • Бебешки шишета и хапки
 • Принадлежности за хранене на бебета
 • Ястия за бебета
 • Хранилки за бебета
 • Шейкъри и бутилки за спортисти

Бутилки и хапки за бебета Iiamo Самонагряваща се бутилка става бяло-розова

Lubby Baby & Toddler PP бутилка със соска, 60 ml от раждането

Бебешка бутилка за пиене с дръжки, сламена и херметична капачка, 300 мл, синя

Canpol Babies Tritan бутилка 250 ml от 12 месеца.

Аксесоари за бебешко шише със сламка BAMBINI 300 ml Tescoma 668174

Suavinex Booo шише за хранене, със слама, 18+ месеца, 3400766, синьо

NUK Бутилка за пиене със слама First Choice

Бебешка бутилка за пиене с дръжки, сламена и херметична капачка, 300 мл, зелена

Бутилка за вода бебе Bee TRUNKI 0297-GB01 със сламка за пиене

Бебешко шише със сламка Bambini, Tescoma 668172

Чаша за пиене със слама Bebe confort Grand Voyager, 260 мл

TRUNKI бутилка за вода, розова

Бутилка за вода Trunki със сламен тигър тип 400 мл 0298-GB01

Детска колба Paw Patrol с капак и слама 400 мл

Бутилка за гълъби Peristalsis Plus с широка уста PP, 240 ml от 3 месеца.

Бутилка за вода със сламени чудовища Inc. Майкъл

Чаша за пиене със слама Tescoma Bambini 668172, 300 мл

Suavinex Booo Бутилка за хранене, 18+ месеца, със слама, розово

Чаша за пиене със сламка Munchkin 12092, 266 мл

Tommee Tippee Bottle Closer to Nature Easi-Vent 260 ml от раждането

TRUNKI 0294-GB01 бебешко синьо шише за вода със сламка за пиене

Philips AVENT Стандартна полипропиленова бутилка, 240 ml SCF971 / 17 от 3 месеца.

Nook първият избор бутилка за пиене със слама NUK

Аксесоари за бебешко шише със слама Tescoma Bambini 300мл

Munchkin Latch бутилка 120 ml от раждането

Чаша за пиене със сламка Canpol Babies 56/510, 350 мл

Флипър бутилка с вода за деца 400 мл. розово

Chicco Sport Cup, 266 мл

Смути бутилка 0,25 л със слама Mayer & Boch 80547-1

Епруветка с Dr. Браун за сипи чаша (TC073)

Чаша за пиене със слама Poma 1414, 270 мл

Бутилка за вода Trunki със Straw Terrance синьо 400 ml 0294-GB01

Бутилка за вода TRUNKI Tiger 0298-GB01 със сламка за пиене

Бебешко шише с дръжки и слама, 250 мл

Bebe Due Полипропиленова бутилка със система против колики и термо сензор Medic, 260 ml от 3 месеца.

Бебешко шише със сламка, 200 мл

Този продукт се предлага без избор на цветове, произволно.

  Описание Отзиви

Чашата за пиене със слама и дръжки е снабдена със здрав калъф с дръжки, които ви позволяват да я фиксирате сигурно в ръцете си. Меката силиконова тръба предотвратява разливи на течности по време на хранене. Тръбата за пиене е винаги безопасна и чиста, благодарение на специалната капачка, която се закопчава.

Материал: PP, силикон, пластмаса

 • В момента няма отзиви.
 • Новини
 • За магазина
 • Свободни работни места
 • Политика за обработка на лични данни
 • ЧЗВ
 • Как да купя
 • Доставка
 • Плащане
 • Бонуси
 • Каталог
 • Поръчайте и вземете!
 • Условия за сътрудничество
 • Dropshipping
 • Контакти

Качете на sliza.ru

Наличност!

Уважаеми клиенти!
Вземете допълнителен доход от 20-40%, купувайки от нас!

Печелете от безплатна доставка при поръчки над 10 RUB.
Колкото по-голяма е поръчката, толкова по-значителни са спестяванията от транспортни разходи, които предприемаме.

За да участвате в промоцията, трябва да сте в групата https://vk.com/markethot и да напишете номера на поръчката на общността!


Освен това получавайте бонуси към сметката си до 20% от поръчката!

Печелившо е с Markethot! Започнете да печелите пари още сега!

Възстановяванията се извършват само по бонус сметката, след предоставяне на чек от търговския център (снимка, сканиране) със сумата и номера на поръчката.

Сумата на поръчката трябва да бъде най-малко 10 000 рубли. включително бонуси

Обратната доставка се извършва не повече от 10% от сумата на поръчката

Изборът на правилното бебешко шише със сламка! Характеристики на такива чаши, всички предимства и недостатъци

Разнообразието от бебешки бутилки позволява на родителите да изберат най-добрия вариант за всяка възраст. Ако през първите месеци от живота на новородено се предлага мляко или вода от шише със зърно, тогава на по-голямо дете може да се предложи чаша за пиене със сламка. Това ще ускори учебния процес..

Прочетете защо са толкова полезни за вашето бебе и недостатъците при използването им. Как да изберете най-добрия вариант за вашето дете.

Характеристики на sippy чаши за деца

Основната разлика между тези бутилки и обикновените модели е в конфигурацията. Вместо стандартно обичайно зърно - тръба или сламка. В допълнение, повечето модели са оборудвани с пластмасови дръжки, които позволяват на детето удобно да стиска бутилката..

Такива ястия не са подходящи за хранене. Бутилката със сламка е за пиене. Можете да го предложите на дете от десет месеца, най-важното е да изберете правилния модел.

Бутилките се различават една от друга по външен вид, размер и форма. Специална роля се дава на капачката или капака, тъй като основната задача на този елемент е да запази чистотата на тръбата.

Ползи

Към днешна дата чашите за бебета се предлагат в огромен асортимент. Разнообразието от модели понякога усложнява избора, но сламените бутилки имат своите неоспорими предимства пред другите модели..

 • Неразливане. Ако бутилката е затворена, независимо къде е разположена, течността няма да се разлее. Много е удобно за разходки или на път..
 • Надеждност. Повечето капаци имат доста сложен механизъм, с който само възрастен може да се справи. Детето не може да го отвори само.
 • Безопасност и екологичност. За създаването на чашата и сламата се използват екологични материали, преминали множество тестове и тестове..
 • Лесен за използване. Когато отворите капака, тръбата се появява автоматично; не е необходимо да я изваждате с пръсти или импровизирани предмети. При затваряне сламата леко се изстисква - тя се вписва напълно в чашата.
 • Дизайн. Бебетата обичат всичко ярко - почти всички чаши за пиене със сламка са цветни, което привлича децата.
 • Ергономичност. Бутилките имат специална форма, така че за детето е удобно да ги държи в ръка дори при липса на химикалки.
обратно към съдържанието ↑

недостатъци

Въпреки големия брой предимства, тук има някои недостатъци. Те са незначителни и се отнасят повече за родителите, отколкото за детето. Те все пак трябва да бъдат взети предвид при избора на чаша за бебе..

 • Висока цена. Такива модели сипи чаши ще струват няколко пъти повече от стандартните..
 • Дизайн. При пране може да е трудно да разглобите модела.
 • Слама. Не можете напълно да изпиете съдържанието на чашата. Освен това измиването на вътрешността на сламата е доста трудно..
 • Теч. Ако в отворено състояние детето наклони бутилката - течността се излива от тръбата.

Преглед на първите пет

Всеки родител се стреми да избере най-доброто за своето бебе. Но какво, ако магазините предлагат огромен брой модели от голямо разнообразие от производители? Следващите сипи чаши получиха най-голяма популярност и признание на родителите.

"Гълъб"

Бутилката е изработена от високоякостна пластмаса. Тръбата е изработена от силикон. Допълнителни функции: гумирано дъно на чаша.

Професионалисти:

 1. система без разлив;
 2. шарнирно покритие;
 3. мека слама;
 4. удобни дръжки.

Минуси:

 • презареждане;
 • проблеми при пране.

Приложение: за дете от 10 месеца е удобно да се поеме на пътешествие, на разходка.

Цена: 760-800 рубли.

Philips AVENT

Бутилката е изработена от пластмаса. Тръбата е изработена от силикон. Допълнителни характеристики: Въртящ се дизайн на капака.

Професионалисти:

 1. запечатан клапан на тръба;
 2. сипи;
 3. надежден затварящ механизъм.

Минуси:

 • крехкостта на тръбата и въртящия се механизъм;
 • липса на дръжки;
 • висока цена;
 • неудобство при пране.

Приложение: Подходящ за възрастни деца, които се нуждаят от много течност, за да утолят жаждата си, незаменим при дълги пътувания.

Цена: 1600-1650 рубли.

"Nuby Flip-It"

Бутилката е направена от полипропилен. Тръбата е направена от силикон. Допълнителни функции: капакът се затваря и отваря с щракване.

Професионалисти:

 1. течността не се разлива дори когато бутилката е обърната с отворено капаче;
 2. ергономична форма;
 3. бутилката може да се вари.

Минуси:

 • тръбата бързо се проваля - намирането на нова е проблематично;
 • детето може да пие само когато бутилката е изправена;
 • сламата може да се почиства само със специална четка.

Приложение: подходящ за 1-2 годишни деца, идеален за разходка.

Цена: 700-800 рубли.

"БЕБЕТО ОТБОР"

Бутилката е направена от полипропилен. Тръбата е направена от силикон. Допълнителни функции: удобни ергономични дръжки.

Професионалисти:

 1. силиконовата сламка не уврежда лигавицата на бебето;
 2. бутилката е лесна за разглобяване за измиване;
 3. защитна капачка за хигиена на каналите.

Минуси:

 • необходимостта от подмяна на тръбата след нейното повреждане;
 • трудно е да се измие сламка без специална четка.

Приложение: подходящо за бебета от 10 месеца.

Цена: 250-300 рубли.

"Canpol Babies"

Материалът за направата на чашата е пластмаса. Тръбата е направена от пластмаса. Допълнителни характеристики: бутилката е под формата на чаша, капачката е подвижна.

Професионалисти:

 1. капачка върху сламка, за да се предотврати изтичането на течност;
 2. може да се използва като обикновена чаша;
 3. ви позволява бързо да научите бебето си да пие от обикновени ястия.

Минуси:

 • повърхността на тръбата не е покрита от нищо, което води до навлизане на прах върху повърхността й;
 • липса на дръжки;
 • краткосрочно използване на тръбата - тя бързо се проваля.

Приложение: подходящо за бебета от 12 месеца.

Цена: 300-320 рубли.

Вижте видео ревюто на чашата за пиене на бебета Canpol:

Съвети за избор

Изборът на чаша за пиене със сламка за дете не е толкова лесен, колкото може да изглежда на пръв поглед. Не трябва да се доверявате на мнението на продавача в магазина, а съветите на приятели и познати не винаги се оказват полезни в случай на конкретно дете.

Необходимо е самостоятелно да обърнете внимание на няколко важни подробности, за да изберете най-добрия вариант за вашите трохи.

 • Материал. Само пластмаса и никакви други опции. Важно е да се вземе предвид, че в състава му няма примес на бисфенол А. Наличието на огромен брой изображения или цветни елементи по никакъв начин не влияе върху качеството на материала, поради което можете безопасно да закупите дори най-ярката и цветна чаша за пиене.
 • Прозрачност. Струва си да се даде предпочитание на светло оцветените бутилки, така че родителите да могат да контролират количеството оставаща течност. Много по-лесно е да направите това в прозрачен контейнер..
 • Измервателна скала. Това е доста важен момент, тъй като при въвеждането на нови напитки в диетата на детето е важно да се спазват допустимите норми за всеки ден. Ако на сондата няма измервателна скала, ще бъде трудно да се определи необходимия обем..
 • Размерът. Ако чаша за пиене със сламка е закупена за първи път, тогава трябва да отдадете предпочитание на малки модели, които няма да бъдат твърде обемисти в малките детски ръце. Такава бутилка ще бъде много по-лека по тегло..
 • Писалки. Наличието на дръжки е задължително. Особено, ако детето тепърва започва да се научава как да държи бутилката в ръцете си. Можете да изберете модел с подвижни и сменяеми дръжки. Основното е, че те са.
 • Тръбата. В повечето случаи сламата е направена от мек силикон, така че детето да не наранява устната лигавица при пиене. Има сипи чаши, в които сламата е доста твърда и не съвсем подходяща за първото детско преживяване..

Дизайнът на бутилката също играе важна роля, тъй като децата са привлечени от всичко ярко и цветно. Трябва обаче да се вземе предвид на последно място, защото наличието на рисунки няма да повлияе на здравето и безопасността на бебето.

Заключение

Колкото по-голямо става детето, толкова по-интересно за него е всичко ново и необичайно. Научаването на бебето да използва чаша за пиене със сламка е доста важна стъпка към отглеждането на развито и активно дете. Основното е, че избраният от родителите модел е приятен за него, удобен, практичен, лек и безопасен..