От древни времена жените търсят различни начини да забременеят с момиче: измислят специални календари, изчисляват дните и месеците на зачеването, спазват диети и дори извършват ужасни магически ритуали. Някои от тези техники са оцелели и до днес и се използват активно от семейните двойки. Ако една майка иска да роди момиче непременно, не разчитайте на случайността, а по-скоро опитайте някой от методите по-долу. Въпреки че не дават 100% гаранция, те са тествани от векове и са напълно безопасни, така че можете да опитате.

Фактори, влияещи върху пола на детето

Полът на нероденото дете зависи от много фактори, просто не забравяйте уроците по биология в училище. Във всяка клетка на човешкото тяло има ядро, където се намира генетичната информация (ДНК). Всички характерни черти на човек, а именно цветът на очите, косата, състава на тялото, пола и т.н., зависят от набора от гени и хромозоми. За жените и мъжете този набор е различен.

Една клетка съдържа 23 двойки хромозоми, от които 22 са еднакви (XX). Структурата на 23-ти се различава в зависимост от пола: жени - XX, мъже - XY. Сдвоен набор от хромозоми присъства във всички клетки и само в яйца и сперматозоиди комплектът е единичен. По време на образуването на зародишни клетки, сдвоените набори се разделят.

По-специално, в ооцитите има 23 единични хромозоми, като последните задължително ще бъдат X. Отново 23 хромозоми имат сперма, но последните могат да бъдат X и Y, тъй като броят им е равен. Зависи от набора сперма, който е успял да оплоди яйцеклетката и кой ще се появи по-късно - момче или момиче, тоест Y или X.

Ако приемем, че всички сперматозоиди имат еднакви свойства, тогава възможността за зачеване на дете от определен пол би била поне 50%. Но факт е, че при мъжете клетките се различават в поведението си. Например Y-сперматозоидите се движат бързо, но в същото време те не са жизнеспособни и обратно, активността на X-сперматозоидите е ниска, но те понасят по-добре влиянието на околната среда на женската репродуктивна система.

Известни са няколко фактора, които пряко влияят върху какъв пол ще има нероденото дете:

 1. Време на зачеването. Вече беше казано, че сперматозоидите се различават по жизнеспособност и ниво на активност, тоест: Y - се движат бързо и също умират скоро, X - по-бавно, но в същото време много по-издръжливи. Известно е, че сперматозоидите могат да живеят в тялото на жената до 7 дни. По време на полов акт, по време на овулацията, яйцеклетката се опложда от бързи сперматозоиди (Y). Ако обаче актът е след овулация, тогава шансовете се увеличават при оцелелите сперматозоиди (X). Следователно можем да заключим, че ако искате да заченете момиче, тогава трябва да правите полов акт 2-3 дни преди овулацията.
 2. Поза по време на полов акт. В процеса на полов акт, ако пенисът проникне дълбоко, разстоянието до яйцеклетката се намалява значително, в този случай сперматозоидите Y имат повече възможности. С малко проникване, разстоянието, което спермата трябва да преодолее, напротив, се увеличава. Има голяма вероятност за оплождане с X сперматозоиди, защото само силните оцеляват.
 3. Брой полов акт. Ако полов акт се случва редовно, тогава най-вероятно сперматозоидите Y ще бъдат в яйцеклетката, тъй като има големи шансове сношението да съвпадне с деня на овулацията. Ако сношението между съпрузи е рядко, тогава шансът да забременеете с момиче ще бъде по-голям, тъй като по-жизнеспособните X-сперматозоиди ще оцелеят преди овулацията.

1 начин. Заченете момиче от Шетълс

Този метод за зачеване на бебе от определен пол, разработен от учения Ландрум Шетълс, се основава на разликите в активността и жизнеността на сперматозоидите. Мъжките зародишни клетки носят два вида хромозоми: X и Y. Първите сперматозоиди, тежки, бавни, но силни и устойчиви, когато се комбинират с яйцеклетка, образуват женски ембрион. Вторият, лек, пъргав и подвижен, но слаб е мъжкият плод. Принципът на концепцията на Шетъл е да помогне на X-поповите лъжички да стигнат до яйцеклетката, като елиминира конкурентите - Y-сперматозоиди.

За да използва метода на Шетъл, жената трябва да знае точно своя менструален цикъл. Важно е да се определи денят на овулация. За целта можете ежедневно да измервате базалната температура и да изграждате графика въз основа на данните. За да заченете момиче, полов акт след менструация трябва да бъде всеки ден и е необходимо да ги спрете три дни преди овулацията или да започнете да използвате презервативи. По този начин упоритите X-сперматозоиди ще дебнат в женските генитални органи в продължение на три дни в очакване на яйце, а слабите Y-половци вече ще умрат до момента на овулация.

Метод 2. Зачатие на момиче според таблицата на броя на двойките

Можете да опитате да планирате момиче с помощта на специална маса. В тази таблица трябва да изчислите броя на двойката. Хоризонталната линия отбелязва месеца, когато мъжът е роден, вертикалната колона отбелязва месеца на раждането на жената. Числото в пресечната точка на месеците е числото на двойката. Например, да речем, че жена е родена през май, а мъжът е роден през март. Следователно броят им е 9.

След това трябва да отидете на графиката под таблицата и да погледнете броя на двойките, през който месец вероятността да забременеете с момиче е най-голяма и най-ниска. Трябва да обърнете внимание на най-дълбоките колебания в диаграмата. Сдвоен с номер 9, например, по-добре е да опитате да направите дъщеря през май, а през декември дори не бива да се опитвате.

Метод 3. Заченете кръвно момиче

Например семейна двойка планира да зачене бебе през март. Жената е на 24 години, родена е през ноември. Мъжът е на 25 години, месецът му на раждане е август. Възрастта на предполагаемата майка трябва да бъде разделена на 4, а възрастта на бащата на 3. Получават се числата 6.5 и 8.3. Но това не са окончателни стойности, тъй като от датата на раждане на майката до зачеването, т.е. от ноември до март, има още пет месеца. По същия начин, от рождения ден на бащата до март, осем месеца. От числата 6.5 и 8.3 е необходимо да вземете остатъците, а именно числата 5 и 3, и да добавите към тях броя на месеците от рождения ден на родителите до зачеването. Пет се добавя към числото 5, а осем се добавя към числото 3. Оказва се, че възрастта на кръвта е 10 за мама и 11 за баща. Кръвта на жените е по-млада, което означава, че това семейство ще може да зачене момиче през март. Като цяло методът е доста труден за тези, които обичат математиката, но ефективен..

Метод 4. Зачатие на момиче според календара на възрастта на майката

Най-доброто време за зачеване на момиче може да се определи от възрастовия календар на майката. Това е много лесно да се направи. Жената трябва да намери възрастта си в първата колона на таблицата. Ако майката например е на 23 години, тогава март, юни, август и декември са оптимални за планиране на дъщеря.

Диета за зачеване на момиче

Изненадващо, но правилното, рационално подбрано хранене играе много важна роля в зачеването на дете от определен пол. За да е по-вероятно да забременеете с момиче, трябва да включите храни, богати на магнезий и калций в ежедневното си меню. Но солта и захарта трябва да бъдат ограничени. Освен това диетата на потенциална майка трябва да включва:

 • Постно месо, но не много, пилешки яйца.
 • Неограничено количество риба и морски дарове.
 • Различни зърнени култури.
 • Мляко, извара, кисело мляко, кефир, заквасена сметана, сметана.
 • Хляб, печени изделия без мая.
 • Пресни плодове и зеленчуци, горски плодове.
 • Сушени плодове и ядки.
 • Чай, кафе в малки количества, какао, минерална вода.
 • Скъпа, сладко.

Жена, която иска да роди момиченце, трябва да бъде премахната от ежедневното си меню:

 1. пушено месо, колбаси и шунка, пържено месо;
 2. рибни консерви, суха и сушена риба;
 3. пържени картофи, консервирани или сушени зеленчуци и плодове;
 4. богати сладкиши, сладкиши със сметана, сладолед;
 5. осолени ядки и сушени плодове;
 6. газирани напитки, неестествени сокове на прах;
 7. масло, сирене, маргарин;
 8. сода и мая.

Как да забременея с момиче за първи път и 100 процента

Статията обсъжда как да забременеете с момиче. Ще ви кажем дали е възможно да направите това за първи път, как да изчислите пола на детето чрез овулация, обновяване на кръвта и китайския календар. Ще разберете дали съществуват народни методи за зачеване на момиче, гарантиращи 100 процентов резултат, на какви признаци трябва да обърнете внимание и обратна връзка от жени, практикували различни методи за зачеване на момиче.

Толкова ли е важен полът на детето?

Често, когато говорите с бъдеща майка, можете да чуете „Наистина искам момиченце“ или „Съпругът ми и аз мечтаем за син и изобщо не искаме дъщеря“. Но толкова ли е важен пола на детето? Нека спекулираме.

Лесен начин за зачеване на момиче е броенето на деня на овулация.

Много бъдещи родители, които все още не знаят пола на детето, което ще имат, мечтаят, че това е било само момче, но нямат нужда от момиче. И често те са разочаровани, когато след ултразвуково сканиране чуят „дъщеря ти ще се роди“. Но в този случай не бива да скърбите. И ако искате да станете родители на близнаци, обърнете внимание на тази статия..

Най-важното е детето да се роди здраво и щастливо в живота. Повярвайте ми, когато за първи път видите бебето си, вече няма да ви интересува какъв пол е. И когато той се разболее за първи път, ще сънувате, че болестта ще отстъпи възможно най-бързо. В такива моменти няма да мислите защо имате дъщеря, а не син..

Освен това природата не може да бъде заблудена, тя сама регулира колко момчета и момичета трябва да се раждат годишно. Но ако целта ви е точно да заченете момиче, прочетете останалата част от статията..

Мнение на учените

Много експерти смятат, че изследванията върху „как да се зачене момиче“ е загуба на време. Но има и такива, които прекарват времето си в изучаване на този въпрос..

Основният принцип на зачеването на дете се основава на факта, че сред сперматозоидите има само 2 вида хромозоми: X и Y. Полът на нероденото дете се влияе от самия тип сперматозоиди, които първи достигат до яйцеклетката и я оплождат. Ако това беше X-сперма, тогава ще се роди момиче, Y - момче.

Въпреки факта, че X-сперматозоидите, като правило, са в малцинство, те имат по-малка подвижност, но повече жизненост. Въз основа на тези знания, как да се уверите, че жената има дъщеря? Това изисква:

 • правилно определете деня на овулацията, според менструалния цикъл;
 • повишаване на рН на влагалището;
 • намалете обема на мъжката сперма.

Изчисляване на деня на овулация

Много жени се ръководят от изчисляването на деня на овулацията като най-надеждния начин за забременяване с женско дете. Има голяма вероятност за зачеване на момиче 2-3 дни преди овулацията. През този период вид Y ще умре, докато X ще оцелее и ще изчака яйцеклетката да узрее. Освен това в средата на менструалния цикъл киселинността на влагалищния секрет е доста висока, което съвсем не прилича на Y-сперматозоидите.

След 3 дни, които предшестват овулацията, трябва да спрете да се опитвате да заченете дете. Това ще позволи на сперматозоидите на "момичето" да останат сами в тялото на жената..

Тази техника работи само ако знаете точната дата на овулацията. Ако не можете да го определите точно, тогава ще трябва да използвате специален тест, който се продава в аптеката (лентата трябва да бъде едва забележима). Ултразвуково сканиране или измерване на базалната температура също ще помогне (но се препоръчва да се измерва редовно в продължение на 3-6 месеца за надеждни показатели). Освен това трябва да поддържате календар на менструацията, като записвате в него дните на настъпването и края на менструацията, ако желаете, можете да използвате специално приложение в телефона си.

Недостатъците на тази техника включват голяма загуба на време за определяне на заветния час X. В някои случаи са необходими месеци, за да се подготвите, но онези двойки, които мечтаят за дъщеря, ще трябва да издържат.

Вероятно един от най-точните методи за забременяване на 100 процента е процедурата за ин витро оплождане (ин витро). По време на PDG (преимплантационна генетична диагноза) бъдещият пол на детето се определя най-точно.

Но това не се прави, за да се задоволи желанието на бъдещите родители да имат дете от определен пол. Най-често това е необходимо, за да се сведе до минимум рискът от предаване на генетични заболявания, проявяващи се при лица от определен пол от един от родителите, или поради други сериозни причини..

Няколко дни след оплождането на яйцеклетката в епруветка, експертите могат да определят от кой пол е изкуствено заченато детето.

Честота на интимната комуникация

Съществува мнение, че колкото по-рядко мъжът и жената имат интимност, толкова по-голяма е вероятността да зачене момиче. Това се дължи на факта, че рядката интимност допринася за по-голямото производство на антитела към Y-сперматозоидите, в резултат на което броят на Х-хромозомите се увеличава, което води до бременност при момиче.

Повишаване на pH на вагината

Както писахме по-горе, повишената киселинност на вагиналната среда влияе отрицателно върху „мъжките“ сперматозоиди. Поради тази причина е важно да знаете точно нивото на pH с помощта на специални ленти. Ако е недостатъчно, е необходимо да го увеличите.

За повишаване на киселинността се препоръчва да се използват колкото се може повече различни маринати, кисели краставички (кисело зеле, домати) и цитрусови плодове. В някои случаи спринцоването е ефективно, но само по указание на лекар. Понякога е препоръчително да комбинирате и двете техники.

Сортиране

В определени случаи се използва друга медицинска техника за раждане на момиче. С помощта на филтрация или специална центрофуга, X и Y хромозомите се разделят, за да се извърши допълнително изкуствено осеменяване.

При липса на риск от предаване на наследствени заболявания, този метод не се използва..

Начини за зачеване на момиче

В допълнение към научните методи за зачеване на дъщеря има и други, които се основават на определена позиция по време на интимност, възрастта на бъдещите родители и дори лунната фаза. Нека разгледаме по-отблизо всеки от методите..

Пози при зачеване

Този метод за зачеване на дете от определен пол е доста разпространен. Тя се основава на мнението, че положението на тялото по време на интимност влияе върху пола на нероденото дете. Тъй като Y-сперматозоидите са по-слаби и по-уязвими, толкова по-малка е вероятността те да достигнат яйцеклетката и да я оплодят.

Най-подходящите позиции са:

 • мисионер:
 • на страната:
 • жената е по корем, а мъжът е върху нея.

В този случай проникването трябва да бъде повърхностно и плитко, така че спермата да не попадне веднага в шийката на матката. Понякога благодарение на този конкретен метод е възможно да забременеете с момиче за първи път..

Някои вярват, че оргазмът засяга и пола на бебето. В негово отсъствие ще се роди момиченце, а ако той беше момче.

Възраст на родителите

Как възрастта на мъжа и жената влияе върху пола на нероденото дете? Според експерти, ако една съпруга е по-възрастна от съпруга си, тогава дъщеря им ще се роди първата. Също така жените над 30 са по-склонни да раждат момичета..

Жените над 30 са по-склонни да имат момичета

Както мъжете, така и жените се подлагат на редовни промени в тялото. Най-сериозните промени настъпват на всеки четири години при мъжа и на всеки 3 години при жената. Въз основа на това можете да опитате да изчислите пола на нероденото дете..

За да направите това, е необходимо възрастта на мъжа да се раздели на 4, на жената - на 3. Чийто брой е по-голям, той спечели. Например, съпругът е на 32 години, съпругата е на 30. 32 делим на 4 и получаваме 8, 30 делим на 3 и получаваме 10. Така че има голяма вероятност двойката да има дъщеря.

Лунна фаза

Според някои твърдения, ако следвате лунния календар, тогава вероятността за зачеване на дъщеря е голяма. Най-подходящият ден за зачеване е пълнолунието, така че трябва да се подготвите за него предварително..

Също така се препоръчва да се обърне внимание на онези дни, когато Луната е в съзвездието Риби, Рак, Козирог, Телец, Скорпион, Дева.

Как да забременеете чрез обновяване на кръвта

Тази техника се основава на обновяване на кръвта в тялото. За жените се подновява на всеки 3 години, за мъжете - веднъж на всеки четири години. Този, чиято кръв е по-нова, ще повлияе на пола на детето..

Как върви изчислението: бъдещият татко е на 31 години, той е роден през януари 1988 г., бъдещата майка е на 27 години, тя е родена през юни 1991 г. Добавяме 4 години към цифрата от 1988 г., а към 1991 г. - 3. Кръвта на мъжа е актуализирана за последно през 2016 г., следващият път ще бъде актуализирана през януари 2020 г. Последната актуализация на жената се е състояла през 2018 г., следващата ще бъде през юни 2021 г. До януари 2020 г. такава двойка има възможност да зачене дъщеря, тъй като кръвта на жената е „по-нова“.

Ако някоя от двойката в миналото е имала раждане, операции, голяма загуба на кръв, тогава подновяването на кръвта трябва да се брои от този период, а не от датата на раждане.

Влияние на кръвната група

Полът на нероденото дете се влияе от кръвната група на родителите. Има голяма вероятност да имате дъщеря от мъж и жена, които имат положителна кръвна група..

Как влияе кръвната група на родителя върху пола на детето

Предлагаме ви да се запознаете с таблицата, която показва какъв пол ще бъде родено детето на мъж и жена с определена кръвна група.

Китайски календар

По целия свят планирането на пола на нероденото дете според китайския календар е широко разпространено. Според него жена на различна възраст и различен месец може да зачене бебе от определен пол..

Китайски зачатъчен календар

Календарът показва възрастта на жената и очаквания месец на зачеването. В пресечната точка на колоните са посочени буквите D (момиче) и M (момче). Използването на такъв календар е съвсем просто: трябва да изберете възрастта на майката и месеца, в който буквата D ще стои на пресечната точка с възрастта.

Диета за раждане на дъщеря

Според изследванията, полът на нероденото дете може да бъде повлиян от храни, които бъдещата майка е яла няколко месеца преди зачеването. Ако жената иска да роди дъщеря, тя трябва да яде повече храни, съдържащи магнезий и калций..

Има теория, че ако спазвате френската диета, тогава вероятността да имате дъщеря също е голяма. Това се дължи на факта, че тази хранителна система включва консумация на големи количества протеинови храни, което допринася за повишаване нивото на хормона естроген..

Жените, които мечтаят за дъщеря, трябва да въведат следните храни в диетата си:

 • печени изделия без мая;
 • цвекло;
 • каша от пшеница и ориз;
 • тестени изделия;
 • патладжан;
 • ферментирали млечни продукти;
 • морков;
 • белтъци;
 • ядки;
 • лък;
 • нискомаслена варена риба;
 • варено постно месо;
 • Чушка;
 • неподсладен чай и кафе.

Какво не можете да ядете или свеждате до минимум:

 • шунка;
 • картофи;
 • сушена, сушена риба;
 • сол;
 • пушени меса;
 • рибни консерви;
 • сушени плодове;
 • осолени ядки;
 • газирани напитки;
 • сирене;
 • разпространение;
 • масло;
 • пържено месо;
 • наденица.

Традиционни методи

Как да забременеете с момиче правилно, въз основа на опита на нашите баби и майки? Достатъчно е да следвате тези препоръки, въпреки че понякога те изглеждат необичайни и трудни за изпълнение:

 1. Интимните отношения под млада бреза допринасят за зачеването на момиче.
 2. Най-често бременността с момиче настъпва през зимата..
 3. Завържете конец на десния малък пръст.
 4. 7 дни преди секс, трябва да пиете сок от слива или ябълково дърво.
 5. Интимността в сряда, петък или неделя обикновено води до раждането на дъщеря.
 6. Ако жената има странна възрастова фигура, тогава интимните отношения трябва да се осъществят за четен месец.
 7. Преди любовна връзка трябва да поставите фиби, ластици, гребен и други момичешки неща под възглавницата.

Сред основните признаци за това как да се зачене дъщеря е искреното желание и на двамата бъдещи родители. В същото време трябва да го представите в детайли: цвят на очите и косата, глас, ръце и крака. И тогава Вселената със сигурност ще отговори на това желание.

Понякога мъжът може да направи своето, така че да се роди дъщеря. За да направи това, той трябва да носи тясно бельо и тесни панталони..

Народните поличби могат да определят пола на нероденото дете

Признаци

По някои признаци може да се определи, че дъщеря живее в корема на бъдеща майка, а именно:

 • често сърцебиене на бебето в утробата;
 • силен глад за сладко;
 • постоянно желание за сън;
 • движения в долната част на корема;
 • формата на корема се издига;
 • бременна спяща от дясната страна.

От вас зависи да решите дали да вярвате в тези знаци или не. Искате ли да имате момичета близнаци? Прочетете тази статия.

Отзиви

Мечтаех много за дъщеря си, в резултат на което се роди син. Използва се китайска диаграма на концепцията, но тя се оказва неправилна.

Съпругът наистина искаше дъщеря си, за мен нямаше значение кого да родя, момче или момиче. Специално планирахме пола на бебето за обновяване на кръвта и имахме момиченце.

Няколко месеца преди бременността тя започна интензивно да яде протеинови храни и по това време съпругът й носеше тясно бельо. Интимната ни връзка беше рядка, така че имаше по-голям шанс да заченем момиче. И ние го направихме!

Винаги съм искал дъщеря ми да се роди първо. Прекарах много време в четене на форуми и търсене на доказан метод за това как да забременея с момиче. В крайна сметка реших, че нека бъде както трябва. И аз родих дъщеря!

Ако мечтаете за дъщеря, следвайте съветите, дадени в статията. И помнете, че без значение какъв пол е детето, стига да е здраво и щастливо.!

Ако имате свои лични доказани методи за това как да забременеете с момиче, пишете за тях в коментарите..

Как да забременея с момиче

Време за четене: мин.

 1. Как да забременеете момиче за първи път
 2. Продукти за зачеване на момичета за жени
 3. Диета за забременяване с момиче
 4. Какво да се изключи
 5. Витамини за зачеване на момиче
 6. Как да забременея с момиче
 7. Съвременни методи за зачеване на момиче

Бременността е радост за жената. Но какво, ако в арсенала на семейството вече има две момчета, но вие наистина искате дъщеря? Много източници, както древни, така и съвременни, се считат и описват, че полът на детето се формира в момента на зачеването, следователно към въпроса за планирането на пола на детето трябва да се подходи предварително и да се вземе на сериозно. Как да забременеете момиче за първи път?

Естествено в света има много методи, според които е възможно да се определи пола на дете на доста ранна дата: ултразвук, календари, съставени от древните мъдреци, предсказващи деня и часа за зачеване на дете от определен пол. Запазват се различни паузи в секса и други подобни. Малцина от бъдещите родители са се замисляли - защо не работи, наистина ли става въпрос за гени? Да, разбира се, но храненето не е последният фактор за формиране на пола на нероденото дете. Може да изглежда странно, но полът на детето зависи изцяло от това, какво ядат родителите му. И храненето за зачеване на момиче, отзивите обикновено са традиционни и раждането на момиче при тези условия, а не на момче, е доста проблематично.

И така, какво да ям, за да забременея с момиче? Какво трябва да направите, за да заченете момиче?

Как да забременеете момиче за първи път

Според изследвания на френски учени Джоузеф Столковски и Жан Лоран, които са тествали семейства, можете да научите как да забременеете за първи път. Момиче може да се роди с 80%, ако калциевите и магнезиевите йони преобладават в диетата на двойката. Но продуктите, съдържащи натрий и калий, трябва да бъдат изключени. Учените са отбелязали какво трябва да ядете, за да забременеете с момиче. В тялото трябва да се развие определено хормонално съотношение: с увеличаване на естрогена в кръвта се ражда момиче и ако има повече тестостерон, тогава ще има момче.

Вземете безплатна лекарска консултация

Продукти за зачеване на момичета за жени

Жената се нуждае от правилно хранене за зачеване на дете..

Храненето преди зачеването за жени има специфични изисквания. Има продукти за зачеване на момиче за жени, съдържащи необходимите елементи и витамини за зачеване на момиче:

 1. Заслужава да се отбележи плодът. От които манго, дюля, лимони, ябълки, круша, праскова са предпочитани.
 2. За да заченете момиче, често трябва да ядете зеленчуци като моркови, краставици, патладжани, чушки, шампиньони.
 3. Не трябва да забравяме и за зелените, съдържащи витамин С, който помага за прочистване на организма и може да енергизира бъдещите родители.
 4. Можете да ядете всяко месо, но в малки количества. Телешкото, телешкото, агнешкото или свинското месо работят добре. Месото е богато на фолиева киселина (витамин В9). Фолиевата киселина предотвратява дефекти на нервната тръба и помага на плацентата да се образува правилно.
 5. От млечните продукти се препоръчват извара, мляко, заквасена сметана. Но сиренето и сладоледът са по-добре. От напитки е по-добре да се даде предпочитание на сокове от плодове и плодове, както и калцинирана вода.
 6. Какво трябва да ядете, за да забременеете с момиче от хлебни изделия - домашни печени изделия, които не съдържат сол и мая. От зърнените култури е по-добре да се даде предпочитание на грис и ориз, но не се препоръчва да се яде царевица. Ядките действат добре, особено бадемите и фъстъците. Сушените плодове не трябва да се включват в диетата.
 7. Също така една жена, която със сигурност иска да роди момиче, трябва да яде повече сладкиши. Според китайската традиция диетата на жената трябва да съдържа зелен чай. И трябва да го пиете възможно най-често. От витамините трябва да обърнете внимание на повишеното съдържание на В6.
 8. Има млечно-яйчена диета за забременяване с момиче, допълване с варено месо и не забравяйте да ядете нещо от сладкиши.

Храната след зачеването също играе важна роля за правилното развитие на детето вътреутробно..

Диета за забременяване с момиче

Но спазването на такава диета не трябва да се спазва, че храненето във всеки случай трябва да бъде балансирано и нероденото дете се нуждае от всички микроелементи, за да се формира. Ето защо е по-добре да се придържате към тази диета, както изследователите отбелязват 3-4 седмици преди планираното зачеване.

Какво да се изключи

Жена, която иска непременно да роди дъщеря, не трябва да яде:

 • колбаси и пушени меса,
 • не се препоръчва да се увличате с пастет и всички, където има намек за сол, пушени меса, червен пипер.
 • Бананите също са нежелани, поради своите свойства, това е по-скоро мъжки продукт, чието използване е малко вероятно да доведе до раждането на момиче.
 • Не е препоръчително да се ядат осолени сирена, както и царевична крупа и леща.

Витамини за зачеване на момиче

Мъжът е активен участник в процеса на зачеване и успехът на планирането ще зависи от това в какво състояние е, настроението и готовността да има дете от предвидения пол. Той също се нуждае от подходяща диета, тъй като сперматозоидите са същите носители на информация относно пола на детето, като яйце. Необходимо е да „програмирате сперматозоидите“ за носителя на момичето, за да постигнете успех. Следващите съвети ще ви кажат какво да правите, за да заченете момиче..

Диетата на мъжа трябва да е пълноценна, в нея да преобладават пресните плодове и зеленчуци. Има нужда и от млечни продукти - мляко, кефир, кисело мляко. Освен това трябва да спазвате диета 1-2 месеца преди датата, когато трябва да заченете дете, така че да се роди момиче. Трябва също да се придържате към график на хранене, който включва няколко хранения на ден..

Пожелаваме ви много здраве и спокойствие. Очакваме отговори, рецензии и коментари по темата на статията. Не забравяйте да споделяте връзки към материали в социалните мрежи.

Ако следвате всички препоръки, тогава въпросът как да забременеете с момиче за първи път няма да възникне. Преди тази решаваща стъпка, както вече сте забелязали, трябва да подредите тялото си и тялото на партньора си в ред. Това е необходимо, за да се гарантира, че всички опити са с добро качество. Като начало ви трябват 2-3 месеца, за да се храните правилно и да приемате необходимите витамини. Също така е важно да се държите правилно по време на полов акт. И преминете през необходимите изследвания, за да сте сигурни, че сте готови да заченете дете.

Как да забременеете с момиче:

 • Шансовете да се сдобиете с прекрасна дъщеря ще се увеличат многократно, ако актът на любов стане няколко дни преди овулацията. Сперматозоидите, носещи Y-хромозомата, са най-активни и достигат целта достатъчно бързо. Мъжките зародишни клетки, които носят генетичната информация за момичето (Х хромозома), са по-малко подвижни и достигат целта след известно време. През това време сперматозоидите, отговорни за мъжкия пол, вече са умрели..
 • По време на полов акт жената трябва да е отдолу, все още можете да обмислите позата с „лъжица“ и отзад;
 • Предпоставка е липсата на оргазъм по време на секс;
 • Необходимо е да се въздържате от секс за известно време (около 2 седмици), това се дължи на характеристиките на мъжкото тяло;
 • Жената след секс трябва да се отпусне и просто да легне известно време.
 • И двамата партньори трябва да изключат от диетата си храни, наситени със сол, и да добавят храни, съдържащи захар.

Съществуват и редица признаци, по които можете да определите, че сте бременна с момиче. Не трябва да им се доверявате със 100% сигурност, но можете да слушате.

 • От началото на бременността си ужасно гладен за сладкиши и нищо не можеш да направиш по въпроса - това е знак, че имаш малко сладко зъбче в себе си;
 • Ако при преглед от лекар в антенатална клиника плодът има учестен пулс, тогава най-вероятно това е момиче.
 • Можете също така да научите много от формата на корема. Ако например тръгне нагоре - това е малко трохичка.
 • Ако бременната жена е постоянно сънлива, това е момиче вътре в нея;
 • Позицията на бъдещата майка по време на сън също може да доведе до някои изводи. Може би по-голямата част от съня, който жената прекарва от дясната си страна - раждането на дъщеря си.

Върнете се към витамините, които трябва да пиете, за да заченете здраво бебе.

Основният продукт, съдържащ този витамин, е черният дроб. Абсолютно всякакви (свинско, телешко, пилешко). Също така се съдържа в млякото и яйчния жълтък. Най-много токоферол се съдържа в пресните зеленчуци. Не забравяйте, че при неправилно готвене съдържанието му намалява, а в консервираните зеленчуци то напълно липсва. Той е изобилен в камбала, херинга, зърнени храни, бобови растения, масло, говеждо месо, моркови, репички, краставици и така нататък..

Много от него се съдържа в различни билки. Като:

При правилна употреба и приготвяне на храна не е нужно да приемате таблетната версия на този витамин, тъй като той може да се получи и от храна.

Форми на освобождаване на витамин Е:

 1. Един от важните витамини е витамин Е. Токоферолът принадлежи към мастноразтворимите вещества.
  • Шипка;
  • Глухарче листа;
  • Малини;
  • Коприва;
  • Ленено семе.

Най-често и най-удобни за използване са таблетните форми. Това са желатинови капсули от 100 и 200 mg. В зависимост от закупените капсули, лекарят решава дали ще вземете една таблетка или две. Друга форма на освобождаване на това лекарство са ампули за интрамускулно инжектиране с 5, 10 или 30% съдържание.

Притежавайки тази информация, бих искал да знам със сигурност дали детето ще бъде малка принцеса, така че естествено възниква въпросът, какво трябва да се направи, за да зачене момиче. Намерихме отговора и на този въпрос. Има и популярни вярвания и знаци..

 • Ако искате да се роди момиче, тогава по време на полов акт трябва да поставите някакъв девически атрибут. Това може да бъде щипка за коса, или панделка, или огледало;
 • Друго поверие звучи така: момичетата се раждат по-често през зимните месеци, когато температурата навън е доста ниска;
 • Жена, която е на четен брой години, трябва да легне със съпруга си в странни месеци, за да зачене успешно малки принцеси;
 • Жените са консумирали ябълкови сокове 7 дни преди предполагаемото сношение със съпруга си;
 • Бъдещият татко трябва да носи тесни панталони и тясно бельо, за да зачене момиче.

Преди да изпробвате всички тези методи, не забравяйте, че трябва да се подложите на задълбочен преглед не само за вас, но и за съпруга ви..

Съвременни методи за зачеване на момиче:

 • Чрез овулация;
 • По календар;
 • По кръв;
 • Според таблицата. В тази таблица ще видите месеците в годината на едната скала, а възрастта - на другата. А полът на детето ще бъде посочен в пресечната точка. От това ще можете да изберете правилния месец на зачеването. Можете да се запознаете с такива таблици по-подробно на уебсайта;
 • IVF метод. Доста скъпо, но най-ефективно. Опитните лекари използват съвременни технологии, за да изберат правилните сперматозоиди, които носят XX хромозоми.
 • Зачатие на дете в лунната фаза. За този метод ви е необходим лунен календар и в зависимост от фазата на луната ще зависи и пола на детето..

Опитахме се да ви приближим максимално до отговора, как да забременеете с момиче в съвременни условия. Използвайте тези методи, но не забравяйте, че без значение от какъв пол се ражда вашето бебе, основното все още е здравето му..

Пол на детето: как да зачена момиче? Рядък секс и още 4 начина

Планиране и определяне на пола - диагностика преди IVF и по време на бременност

Елена Зорина, гинеколог, ръководител на женска консултация номер 6, Москва

Зачеването на дете е голямо чудо, тайнство. Но аз наистина искам да поема контрол над всичко и да планирам пола на бъдещото бебе по всякакъв начин, дори и да не е напълно научен. Какво трябва да знаете за тези, които мечтаят да имат дъщеря? Ето пет начина за зачеване на момиче - научен и не особено.

Когато овулацията?

Методът за избор на пола на бъдещото бебе, в зависимост от фазите на овулация, е разработен от американските учени Лендрум Шетълс и Дейвид Рюруик. Процесът включва сперма и яйцеклетка. Едната половина от сперматозоидите носи женската X хромозома, другата половина - мъжката Y. Яйцето винаги съдържа X хромозомата. В резултат на тяхното сливане се получава или момиче (XX), или момче (XY). Сперматозоидите с Y хромозомата са по-подвижни и достигат първо до яйцеклетката. Но попадайки в киселата среда на вагината, те умират много по-бързо, отваряйки пътя за по-устойчив тип хромозоми.

Колкото по-близо е денят на овулация, толкова по-голяма е вероятността за оцеляване на Y хромозомите. Ето защо лекарите съветват двойка, която мечтае за дъщеря, да зачене не по-късно от два до три дни преди овулацията, тъй като околната среда във влагалището по това време е по-кисела. Плиткото проникване по време на полов акт отново допринася за появата на момиче.

За да определите дните на овулация, можете да водите диаграма на базалната температура в продължение на два до три месеца или да използвате специални тестове, които се продават в аптеките. Те са три вида: тест ленти с реагент, плоски тестове - пластмасови кутии с прозорец, мастилено-струен. Най-икономичният е първият вариант. Най-надеждният и удобен е третият. Но цената му е много по-висока.

Методът е подкрепен от учения J. Martin Young. Той не съветва зачеване на дете по-късно от 24 часа след овулацията, като обяснява това със стареенето на яйцеклетката, увеличаването на вероятността от спонтанен аборт и вродени дефекти..

Възраст на мъжа и жената

Възрастта на двойката, която планира да има бебе, също има значение. Всеки човек, след определен период от време, претърпява генетично обусловено преструктуриране на тялото: за жените - веднъж на всеки три години, за мъжете - веднъж на всеки четири. След като разделим възрастта на жената на три, а мъжа на четири, е необходимо да сравним получените резултати. Полът на детето ще бъде повлиян от родителя, чието тяло е актуализирано последно.

Британски учени също съветват да се обърне внимание на съотношението на възрастта на съпругата и съпруга. В семейства, където съпругата е по-голяма, дъщерите са по-често първородни..

Диета за зачеване на момиче

Група учени от университета в Мисури установиха, че полът на детето се влияе пряко от храненето на бъдещата майка по време на менструалния цикъл, което предшества зачеването. За да се увеличи вероятността от раждане на момиче, женското тяло трябва да има достатъчно количество калций и магнезий..

Тези елементи се съдържат в кафето, чая, минералната вода с калий. Препоръчваме неограничено количество риба, печени изделия, но без сол и мая. Патладжан, цвекло, моркови, краставици, лук. Пресни плодове, сушени плодове, натурални сокове. Захар, мед, сладко, яйца (протеини). Месото и картофите трябва да бъдат сведени до минимум. Орехи, лешници, бадеми, фъстъци, зелен фасул, маслини, царевица, домати, пъпеши ще трябва да бъдат изключени.

Концепцията е строго научна

Повечето експерти са много скептични към многото методи за планиране на пола на бебето. Единственият сто процента работещ метод за планиране на пола на дете е преимплантационната генетична диагностика (PDG). Но се използва само за ин витро оплождане (IVF) по медицински причини, ако съществува риск от предаване от родителите на свързано с пола заболяване.

В специален контейнер яйцеклетката се опложда със сперматозоиди. След няколко дни вече се знае кой ще се роди. В същото време ембрионът ще бъде проверен за патологии..

Много бъдещи и потенциални родители имат въпрос: защо да не планират пола на детето, ако е възможно? Но в много страни се счита за неетично да се извършва PDG без медицинска причина..

Практикува се и методът за сортиране на сперматозоидите. В центрофуга или чрез филтрация, X хромозомите се отделят от Y. След това се извършва изкуствено осеменяване или IVF. Но това изисква и медицински показания..

Полът на детето може да се установи с инвазивна диагностика. Извършва се при жени с висок риск от хромозомни аномалии на плода: хориална биопсия, амниоцентеза, кордоцентеза. Също така, от 7 седмици на бременността, в кръвта на майката може да се определи свободна фетална ДНК на плода. Това ви позволява да диагностицирате хромозомната аномалия на плода и да разберете пола. Процедурата е неинвазивна, ефективността е 97%.

Интимен въпрос

Има версия: колкото по-рядко двойката прави секс, толкова по-вероятно е да се роди момиче. От научна гледна точка това се обяснява по следния начин. Когато сперматозоидите не се секретират за дълъг период от време (около месец), се образуват антитела срещу сперматозоиди, съдържащи Y хромозоми. Сперматозоидите с Х хромозомата имат по-голям шанс да оплодят яйцеклетка, за да се роди момиче.

Информацията на сайта е само за справка и не е препоръка за самодиагностика и лечение. За медицински въпроси задължително се консултирайте с лекар.

Как да заченете момиче - 4 най-добри начина да имате момиче

Експертна статистика

Изследванията в областта на генетиката показват, че всяко 5 дете се ражда с наследствена патология. Момичетата са по-малко склонни към вродени заболявания, отколкото момчетата. Има случаи, когато родителите са носители на определени болести, предавани от поколения на мъжкия пол:

 • шизофрения;
 • хемофилия;
 • оплешивяване;
 • заболявания на гениталните органи;
 • алкохолизъм и др..

Има предупреждение, че предразположението не е фактор за прякото предаване на злокачествено заболяване. Бременност, раждане, кърмене, имунитет, здравословен начин на живот могат да предотвратят развитието на патология. Лекарите не предоставят 100% гаранция за раждането на желания пол, но използвайки наличните методи за зачеване, можете значително да увеличите шансовете си.

Изчисляване по кръвна група

Този метод не дава 100% гаранция, че двойката ще има момиче. Но има връзка между Rh фактора и кръвната група на родителите и пола на нероденото дете. Само гинеколог може да го обясни от медицинска гледна точка и да помогне да се изчисли зачеването. Така че, ако се интересувате от този метод, свържете се с Вашия лекар в предродилната клиника за помощ.

Как да заченете момиче чрез овулация

Успехът на зачеването се определя преди всичко от хромозомния състав на спермата. Носителите с женската хромозома са не бързащи и жизнеспособни, носителите на сперматозоиди на „момчето“ са пъргави и бързо умират, продължителността на тяхната активност е от няколко часа до два дни. Ако интимността е била три дни или повече след очакваната овулация, има голяма вероятност да се появи бебе. Ако моментът на зачеването е паднал при овулация или ще има момче навреме.

За да използва този метод, жената трябва да поддържа календар на цикъла си поне шест месеца..

Как да определите овулацията:

 1. Как да заченете момиче чрез овулация, калкулаторът ще каже и изчисли. Като знаете продължителността на цикъла си, например 28 дни, разделете го на две и вземете приблизителната дата на овулацията, това е 14 дни;
 2. Измерването на базалната температура в продължение на няколко цикъла ще помогне да се определи денят на овулация. Преовулационният период се характеризира с температура от 36,2–36,9 градуса. Денят, когато ректалната температура показва 37,0-37,5 означава ден на овулация;
 3. По този начин някои жени предотвратяват някои гинекологични заболявания и аномалии. Причината за контакт с специалист ще бъде размазан график, невъзможността да се изчисли денят на овулацията. Не забравяйте, че здраво тяло работи по същия начин, като часовник..
 4. Медицината пристъпи напред и сега в аптеката на достъпни цени можете да си купите експресни тестове за определяне на овулацията, като по-късно изчислявате как да заченете момиче. Принципът на действие е подобен на теста за бременност;

Съвет! Сега определено е ясно, че няма да е възможно да се зачене момиче по време на овулация. Подготовката за зачеване трябва да започне няколко дни преди очакваното освобождаване на яйцеклетка от яйчника.

Експертно мнение

Гинеколозите са скептични относно опитите да се определи пола на бебето. Според тях те имат големи грешки и позволяват да се изчисли вероятността от 50% - ще се роди момиче или момче. Единственият доказан метод е генетичната диагноза. ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: особености на определяне на пола на дете чрез ултразвук

Процедурата обаче се провежда само по медицински причини. След ин витро оплождане е необходимо постоянно медицинско наблюдение, тъй като има възможност за спонтанен аборт или преждевременно раждане.

От по-простите методи е най-добре да се изчисли времето на овулация. В този случай обаче има и възможност за грешка. Тялото на всеки човек е индивидуално. Грешното изчисление за ден или два може драстично да повлияе на процеса на оплождане. Мъжките сперматозоиди могат да бъдат по-жизнеспособни, докато женските сперматозоиди могат да бъдат много бавни.

Лунен календар

Зачатие на момиче според лунния календар на 2020 г., методът за изчисляване е изключително прост. Продължителността на месеца е 30 дни. Имайки подобен менструален цикъл, може да се каже, че жената е пристрастена към луната. Ако цикълът е повече от 32 дни, тогава покровител на такива дами е слънцето. И също така, за да установите пола, трябва да вземете предвид зодиакалните черти. Ако зачеването е било през периода на признаците:

 • телец;
 • рак;
 • Зодия Дева;
 • риба;
 • Скорпион.

Шансовете да разберете за външния вид на момичето се увеличават. Във всички останали случаи вероятно ще има момче.

Астролозите казват: ако изчислите лунната дата на появата на майката, в тандем това ще даде 100% гаранция за зачеването на момиче според лунния календар.

Фактори, влияещи върху пола на детето

Полът на нероденото дете зависи от много фактори, просто не забравяйте уроците по биология в училище. Във всяка клетка на човешкото тяло има ядро, където се намира генетичната информация (ДНК). Всички характерни черти на човек, а именно цветът на очите, косата, състава на тялото, пола и т.н., зависят от набора от гени и хромозоми. За жените и мъжете този набор е различен.

Една клетка съдържа 23 двойки хромозоми, от които 22 са еднакви (XX). Структурата на 23-ти се различава в зависимост от пола: жени - XX, мъже - XY. Сдвоен набор от хромозоми присъства във всички клетки и само в яйца и сперматозоиди комплектът е единичен. По време на образуването на зародишни клетки, сдвоените набори се разделят.

По-специално, в ооцитите има 23 единични хромозоми, като последните задължително ще бъдат X. Отново 23 хромозоми имат сперма, но последните могат да бъдат X и Y, тъй като броят им е равен. Зависи от набора сперма, който е успял да оплоди яйцеклетката и кой ще се появи по-късно - момче или момиче, тоест Y или X.

Диетата като начин за зачеване на бебе

Предимството на този метод е неговата съвместимост с други инструменти. Диетолозите отбелязват, че основата на храненето за зачеването на едно момиче се крие в създаването на кисела среда в тялото на майката. Важно е да не прекалявате. Предварително е задължително да се консултирате с Вашия лекар, който въз основа на индивидуалните здравни показатели може да направи подходящи корекции. По-добре е да започнете няколко месеца преди планирания период на зачеване..

И така, какво трябва да ядете, за да заченете момиче:

 • да започнем с напитките. Чайове, съдържащи кофеин, кафе трябва да се консумират не повече от 2 пъти на ден. Минералната вода е полезна, но ще трябва да се изоставят газираните напитки с пълнители;
 • изключете мъжкия набор от месни продукти, като пушени меса, полуфабрикати, колбаси. Добавете телешко, телешко месо към диетата;
 • риба под всякаква форма, прясна, замразена е полезна за бъдещата майка с наличието на необходимите витамини. Не се препоръчва често да се яде риба с различни видове обработка (пушена, осолена, сушена);
 • млечните продукти са представени от мляко и извара. Струва си да се въздържате от сладолед и сирене под всякаква форма;
 • хлябът и хлебните изделия се допускат умерено. По-добре е това да са продукти без сол с добавка на зърнени храни. За известно време ще трябва да забравите за солените бисквити, произведени в индустрията; зърнените култури трябва да присъстват ежедневно в менюто на желаещите да заченат момиче. Препоръчва се от зърнени храни ориз и грис, царевица забранена;
 • зеленчуковият комплект е представен от тиквички, патладжан, аспержи. Трябват ни цвекло, репички, краставици, чушки, картофи. Консумирайте храни, съдържащи нишесте, на малки порции. Изключете всички известни сортове зеле, домати, всички консервирани и замразени зеленчукови продукти;
 • ядките също са полезни за тялото по време на фазата на планиране на момиче. Препоръчително е да добавите ядки без сол към диетата. Пренебрегвайте сушените плодове;
 • круши, ябълки, бели череши, цитрусови плодове, препоръчани за консумация, с изключение на банани, кайсии, касис и пъпеши;
 • Всички подобрители на вкуса под формата на сол, кетчуп, подправки не са подходящи през периода на планиране за зачеването на момиче. По-добре да ядете мед, сладко или сладко.

Планиране на пола на бебето: истина или мит

Науката не опровергава възможността за планиране на пола на детето, обяснявайки всичко чрез физиология.

В тялото на мъж се синтезират наведнъж два вида сперматозоиди:

 • X - дават дъщери на бъдещи родители;
 • Y - те дават синове.

Невероятно трудно е да се изчисли кой от тях ще оплоди яйцеклетката и по този начин да се определи полът, но е възможно. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че и двата вида сперматозоиди имат свои собствени характеристики. Отговорните за раждането на момичета са бавни, но стабилни. Те оцеляват много по-добре от тези, които са отговорни за раждането на момчета, особено след като последните са невероятно уязвими и лесно податливи на смърт..

Лесно е да се досетите, че ако създадете подходящи условия, които ще позволят на сперматозоидите от един вид да достигнат целта по-бързо от други, ще се роди дете от желания пол..

Измиване

Метод, който все още предизвиква много противоречия. Разтворът на оцет ще помогне да се създаде кисела среда за хромозоми тип X. Преди започване на полов акт, за да си вземете момиче, трябва да направите спринцовка.

Неправилната подготовка на разтвора може да навреди на здравето на бъдещата майка.

За литър дестилирана вода ще ви трябват 2 с.л. супени лъжици хранителен оцет. Луковицата за измиване трябва да бъде стерилизирана предварително. Как да заченете момиче правилно с помощта на спринцовка:

 • заемете удобно легнало положение;
 • инжектирайте 250 ml течност във влагалището;
 • поставете само носа.

Това измиване създава подходящи условия за изчезването на Y сперматозоиди..

Тази техника не гарантира 100% резултат и освен това е съмнително опасна за човешкото здраве. В крайна сметка неправилното готвене може да доведе до изгаряния на гениталния орган на бъдещата майка.

Някои препоръки

Прегледите на бременни жени и майки показват, че научният метод работи ефективно. За да започнете, се нуждаете от калкулатор за овулация, за да определите ясно неговата дата. Можете също да изчислите точната дата, като използвате базална температура, тестове за овулация и ултразвук.

Идеалните дни за забременяване с момиче са няколко дни преди очакваната овулация. Много отзиви твърдят, че за зачеването на момиче прелюдията трябва да бъде сведена до минимум, а момичето не трябва да има оргазъм. Тези факти не са категорично доказани, но ако искате да имате дъщеря, по-добре е да използвате всички препоръки..

 • Жената не трябва да има оргазъм, в противен случай образуваната алкална среда ще убие X-сперматозоидите.
 • Заченете няколко дни преди овулацията. Мъжките хромозоми няма да доживеят до ден X.
 • След овулацията не можете да правите полов акт или трябва внимателно да се предпазите. За времето на въздържание това ще отнеме повече от два дни. Ако мине по-малко време, тогава Y хромозомата ще надмине X.
 • Опитайте се да сведете до минимум галенето и любовната игра. Намалете процента на възбуда.

Друг съвет: за да увеличите киселинната среда във влагалището и да увеличите шанса да забременеете с момиче, трябва да направите оцетно измиване. За целта разтворете две супени лъжици течност в литър вода. Индуцираният разтвор не трябва да се съхранява повече от два часа преди употреба. Препоръчително е да го използвате веднага.

Метод за първи път

Единственият метод от всичко по-горе, който дава желания ефект за първи път, статистиката потвърждава това. Ако други само предлагат как да се зачене момиче правилно, тогава генетичната диагностика преди имплантацията знае точно отговора..

Специална медицинска лаборатория провежда изследвания върху биологичния материал на мъж и жена, като избира по-късно здрави ембриони според съществуващите стандарти. Анализът се извършва на третия ден от живота на ембриона, след като е настъпило оплождането на яйцеклетката със сперматозоиди. Молекулярната биопсия предоставя пълна информация за ембриона. Тази техника разкрива възможни патологии на ранен етап, което я отличава от останалите. В такива случаи се извършва пресяване и се избира желаният набор от хромозоми. В матката на жената се имплантират здрави клетки, след което остава само да се изчака чуждото тяло да се вкорени.

Този метод се използва по-често от съпрузи в медицинската история, които имат наследствени заболявания и отклонения. Друга причина е високата цена на тази техника..

Методът на Ериксън

Можете да увеличите вероятността да забременеете с момиче, като използвате новия и все още неизвестен метод на Ериксон.

За да направите това, трябва да намерите опитен и компетентен специалист по този въпрос, което може да бъде трудна задача. Тъй като тази техника все още е малко известна и не е популяризирана сред обществото.

За да се увеличи вероятността да забременеете с момиче за първи път, специалистът получава спермата на бъдещия баща и извършва нейната специална филтрация в лабораторията..

Специалистът идентифицира онези сперматозоиди, които се движат по-бързо от други, тъй като те са мъжки хромозоми. Те се отстраняват от спермата с помощта на разтвори, специални за такива манипулации..

След това специалистът инжектира спермата на бъдещия баща, изчистен от мъжки хромозоми, във влагалището на жената. В резултат на това яйцеклетката се опложда само от сперматозоиди, богати на женски набор от хромозоми..

Тази услуга не се извършва във всички градове, тъй като все още малко хора знаят за нея, но всеки ден все повече и повече жени прибягват до нея, като в крайна сметка получават желания резултат.

Позиции за двойки, при зачеване на момиче

Благоприятните условия за външния вид на момичето ще са вечерното време, още по-добре, ако е пълнолуние. В какви позиции е възможно да се зачене момиче:

 • Позиция „ездач“;
 • класическа стойка;
 • жената лежи настрани, докато мъжът е отзад;
 • "Сандвич" човекът лежи върху момичето, в този момент тя трябва да легне с гръб нагоре.

Такива пози помагат да се контролира дълбочината на влизане, транслационните движения, без дръпване. Тези прости правила ще помогнат за зачеването на момиче, защото това увеличава шанса бавни и дълготрайни сперматозоиди на „момичета“ да достигнат яйце.

Шести метод: според конкретна диета

Смисълът му е, че трябва да ядете само определени храни. Поддръжниците на този метод вярват, че храната създава определена среда в тялото, което силно влияе върху пола на детето. Ако мъжът се храни само със здравословна храна и се откаже от лошите навици, тогава качеството на спермата му ще се увеличи значително. Също така, ако жената води правилен начин на живот, шансовете й за получаване на здраво потомство само се увеличават..

Общи хранителни насоки за зачеване на момиче:

 • 4 месеца преди зачеването трябва значително да ограничите захарта, месото, картофите и солта.
 • Жената трябва да яде храна, богата на калций и магнезий. Тези елементи могат да се черпят от моркови, краставици, цвекло, лук и някои други зеленчуци..
 • Също така трябва да ядете мляко, риба, плодове (с изключение на банани и праскови), всякакви зеленчуци, яйца, морски дарове и ориз.
 • Всички вредни продукти са строго забранени.

Народни признаци за зачеване на момиче

За много семейни двойки опитът на нашите предци се превръща в безспорен аргумент, с помощта на който се увеличава шансът за зачеване на бебе..

Малко народни факти:

 • Преди лягане с партньор, жената трябва да завърже конец около десния си малък пръст; Ден преди желаната дата забременеете, пийте ябълка или друг кисел сок;
 • Най-добрите дни за планиране на момиче са понеделник, сряда, петък;
 • Популярна поличба казва, че момиче ще бъде, ако зачеването съвпада със зимен студ или снежна буря;
 • Трябва да спите с тила на юг;
 • Според легендите жените след 30 години имат пола на първото дете, обикновено женски..

Знанията на нашите предци, събрани през вековете, ще помогнат за постигане на желания резултат и за зачеване на момиче дори след две момчета. Основното нещо е да не пренебрегвате такива прости съвети..

Традиционни методи

Как да забременеете с момиче правилно, въз основа на опита на нашите баби и майки? Достатъчно е да следвате тези препоръки, въпреки че понякога те изглеждат необичайни и трудни за изпълнение:

 1. Интимните отношения под млада бреза допринасят за зачеването на момиче.
 2. Най-често бременността с момиче настъпва през зимата..
 3. Завържете конец на десния малък пръст.
 4. 7 дни преди секс, трябва да пиете сок от слива или ябълково дърво.
 5. Интимността в сряда, петък или неделя обикновено води до раждането на дъщеря.
 6. Ако жената има странна възрастова фигура, тогава интимните отношения трябва да се осъществят за четен месец.
 7. Преди любовна връзка трябва да поставите фиби, ластици, гребен и други момичешки неща под възглавницата.

Сред основните признаци за това как да се зачене дъщеря е искреното желание и на двамата бъдещи родители. В същото време трябва да го представите в детайли: цвят на очите и косата, глас, ръце и крака. И тогава Вселената със сигурност ще отговори на това желание.

Понякога мъжът може да направи своето, така че да се роди дъщеря. За да направи това, той трябва да носи тясно бельо и тесни панталони..

Народните поличби могат да определят пола на нероденото дете

По някои признаци може да се определи, че дъщеря живее в корема на бъдеща майка, а именно:

 • често сърцебиене на бебето в утробата;
 • силен глад за сладко;
 • постоянно желание за сън;
 • движения в долната част на корема;
 • формата на корема се издига;
 • бременна спяща от дясната страна.

От вас зависи да решите дали да вярвате в тези знаци или не. Искате ли да имате момичета близнаци? Прочетете тази статия.

Мечтаех много за дъщеря си, в резултат на което се роди син. Използва се китайска диаграма на концепцията, но тя се оказва неправилна.

Съпругът наистина искаше дъщеря си, за мен нямаше значение кого да родя, момче или момиче. Специално планирахме пола на бебето за обновяване на кръвта и имахме момиченце.

Няколко месеца преди бременността тя започна интензивно да яде протеинови храни и по това време съпругът й носеше тясно бельо. Интимната ни връзка беше рядка, така че имаше по-голям шанс да заченем момиче. И ние го направихме!

Винаги съм искал дъщеря ми да се роди първо. Прекарах много време в четене на форуми и търсене на доказан метод за това как да забременея с момиче. В крайна сметка реших, че нека бъде както трябва. И аз родих дъщеря!

Ако мечтаете за дъщеря, следвайте съветите, дадени в статията. И помнете, че без значение какъв пол е детето, стига да е здраво и щастливо.!

Ако имате свои лични доказани методи за това как да забременеете с момиче, пишете за тях в коментарите..

Метод за обновяване на кръвта

Толкова е установено от природата, че човешкото тяло систематично обновява кръвта. При мъжете този процес се случва на всеки четири години, при жените - на всеки три години. Формулата, която помага да се определи как да се зачене момиче чрез подновяване на кръвта, изглежда така:

(Възраст на татко + възраст на мама) * 4: 3

Възраст, на която ще настъпи зачеването.

Ако отговорът е число с опашка 1, тогава ще има момиче. С други отговори, момчето.

Този метод се влияе от много външни фактори, например хирургия или кръвопреливане. Експертите препоръчват и планиране на зачеването на момиче по време на периода на обновяване на кръвта на бъдещия баща. Всички изчисления днес могат да се извършват в онлайн калкулатори за зачеване на деца.

Медицинска намеса

Науката не стои неподвижна и днес тя може да предложи на бъдещите родители един от най-сигурните начини за зачеване на бебе от определен пол. Това е преимплантационна генетична диагноза (PGD), която е съвместима само с IVF (ин витро оплождане). Скъпата процедура има много ограничения и предписания, а изборът на пол е разрешен само ако съществува риск от предаване на наследствено заболяване, свързано с пола.

PGD ​​е едновременно най-ефективният и най-противоречив метод за планиране на бременността. С помощта на IVF се оплождат няколко яйца едновременно и генетичният анализ определя пола на ембрионите, започнали своето развитие. Подходящите се имплантират в лигавицата на матката и ако ембрионът се имплантира, започва бременност. Засега това е единственият 100% начин да се зачене дете от определен пол..

Японска таблица за изчисляване на концепцията за момиче или момче

Дадени са две таблици. Кой е създал този метод, не е известно със сигурност. Съществуват обаче мнения, че това знание се предава от древни времена. Всичко, което е необходимо за първата маса, е месецът на раждане на родителите..

Освен това намерете необходимия номер в хоризонталния ред на втората таблица. Отговорът на въпроса за зачеването на момиче, таблицата дава двусмислен. Следователно методът не може да се нарече гарантиран..

Форумите на мама говорят положително за японската маса, като говорят за множество съвпадения при зачеването на деца.

Японски начин

Масата често е почти 100 процента ефективна. Трябва да действате по определена схема, тогава ще можете да заченете момиче.

Намерете възрастта на бъдещата майка в горната част на таблицата. Но не забравяйте, че Китай има малко по-различен брой. При раждането човек вече се счита за деветмесечен, така че по време на вашите изчисления, когато използвате който и да е калкулатор за тази таблица, добавете една година. Ако в момента сте на 24 години, тогава го считайте за 25-годишен.

 • В колоната вляво изберете месеца, през който възнамерявате да забременеете.
 • Можете да видите буквата на бъдещия пол на детето си в пресечната точка на колоната и реда..

Този тип калкулатор работи, без да определя деня на овулация, а също така помага за постигане на 100% резултат.

В този случай калкулаторът и самата таблица работят малко по-различно. Как да заченете момиче според японския лист с данни? В този случай изчисляването на деня на овулация също не се изисква. Първо, трябва да изберете ред, който показва възрастта на бащата и вече във вертикалната колона е месецът на раждане на майката. Начертайте две перпендикулярни линии от тези числа - на мястото на директното им пресичане ще има фамилен номер.

Този метод е ефективен и ако не вземете предвид датата на очакваната овулация. Работи 100%, ако правилно сте взели предвид всички правила и нюанси на броенето. Ще имате възможност да раждате дългоочаквана и обичана дъщеря без излишни тестове и прегледи.

Кои дни можете да заченете момиче? Китайците изобретили специален календар, който давал информация за пола на нероденото дете. Мъдреците вярвали, че една жена на различна възраст, през различни месеци може да зачене дете от определен пол. Календарът, изобретен в Китай, е популярен и у нас. Таблицата има следните редове, колони и данни.

По-горе отразява възрастта на жената, вдясно - вероятният месец на зачеването. В пресечната точка на тези две колони са посочени буквите М и D. М е момче, D е момиче. Съответно, ако изберете възрастта на майката и месеца на зачеването, тогава можете да получите пола на нероденото дете. Използването на календара е лесно. Ако на кръстовището има момче и родителите искат момиче, тогава трябва да изберете друг месец за зачеване.

Японският календар е малко подобен по дефиниция на китайския. Само той се състои от две таблици. Първата таблица се основава на датата на раждане на родителите. Над него е посочен месецът на раждане на мъжа, а вляво - месецът на раждане на жената. На пресечната точка на редове и колони се дава неслучайно число. Трябва да се дефинира и запомни.

Лунният календар е популярен от древни времена. Много исторически събития са се случили според лунния календар. Можете да го използвате, за да изберете най-оптималните дни за раждането на момиченце. И така, според посочения календар, Луната преминава през необходимия женски знак на всеки 2,5 дни. Женските знаци включват Телец, Дева и Рак. Също така има шанс да забременеете с момиче, когато луната е в Козирог, Риби и Скорпион..

Китайски календар

Според календара на зачеването можете лесно да изчислите датата на зачеване на момиче през 2020 г. и не само. Общата таблица има две колони. Едната е възрастта на бъдещата родилка, а втората е месецът на предполагаемото зачеване.

Многобройни анкети разкриха надеждността на този метод, препоръчва се в много общности от опитни майки. Остава въпросът какво да се прави за жени над 45 години, календарът на зачеването не е подходящ за тази категория лица.

Японски календар

Японският календар е не по-малко популярен. Той е малко по-сложен и се състои от две таблици. За да определите пола според този календар, трябва да знаете точната дата на раждане и на двамата родители..

Първо, търсим номера на пресичането на месеците на раждане на бъдещите родители в първата таблица и си го спомняме:

А месецът на зачеването на самото момиче се определя от втората таблица на календара. Първо, търсим месеца на планираното зачеване, след това получената цифра от първата таблица, на тяхното пресичане ще намерите конкретен пол:

И накрая, мнението на гинеколозите

Никой не може да отговори точно на въпроса кога точно трябва да заченете дете, за да вземете момиче, това е мнението на професионалистите. Следователно използването на различни методи не винаги носи късмет. Най-надежден сред гинеколозите е методът за овулация, останалите са само от спомагателен характер..

Всичко е справедливо във войната! Така че, когато планирате момиче, по-добре е първо да се запознаете с наличните методи за появата на дъщеря. Доброто настроение, позитивното отношение, избраният метод и положителен резултат няма да ви накарат да чакате дълго.

Как да настроите плодородната фаза

Изчисляването на овулацията за зачеване на момиче може да се извърши с помощта на различни методи. Лекарите предлагат да се използват следните методи:

 • определяне на признаци на овулация;
 • използване на домашни тестове;
 • посещение на ултразвуков преглед;
 • таблица на базалната температура.

Всяко момиче знае какви признаци съпътстват овулацията. Лесно е да се изчисли фертилния период по характеристиките на цервикалния секрет. Няколко дни преди наближаването на овулацията, една жена забелязва голямо количество слуз от влагалището. Появява се в жлезите на цервикалния канал. Неговата функция е да предпазва матката от инфекция с патогени. В нормално състояние каналът е плътно затворен. Преди овулацията тя се отваря. Защитната функция е засилена, обемът на секретите се увеличава. Това явление често се наблюдава 3-4 дни преди разкъсването на фоликула.

Също така някои жени изпитват неприятни усещания в долната перитонеална зона. Болката може да се появи по различни причини. Често основната причина за болезнени усещания е повишеното налягане на течността върху стените на фоликула. Най-тежката проява на болка придружава отстраняването на яйцеклетката от фоликуларния джоб. Това ще помогне да се отговори на въпроса как да се изчисли началото на овулацията..

Някои момичета забелязват увеличаване на сексуалното си желание. Привличането зависи от работата на различни хормони. Естрогенът влияе върху появата на полово влечение. Активността се увеличава с появата на лутеинизиращ хормон. След овулацията привличането отшумява. Това явление е необходимо, за да се увеличат шансовете за оплождане на клетките..

Можете също така да хванете овулацията, като използвате специални тестове. Можете да ги купите във всеки аптечен магазин. Тестовете трябва да се използват стриктно в съответствие с инструкциите. Тестването не трябва да се прави сутрин. Най-висока концентрация на LH се наблюдава по време на обяд. Трябва да се имат предвид и времената на цикъла. Ако са 24-26 дни, тогава тестването трябва да започне от седмия ден на цикъла. При по-дълъг цикъл тестовете се използват от деветия ден. Жената трябва да направи теста, преди да сравнява ивиците за цвят. Това е знак за скок в LH. Тестването може да бъде спряно.

По-точен метод за улавяне на овулацията е фоликулометрията. Лекарят изследва яйчниците с помощта на ултразвуков апарат. За овулация е необходим доминиращ фоликул. Трябва също да знаете как расте. Това знание позволява на лекаря да определи точното начало на овулацията..

Ако това не е възможно, има друг надежден метод за самоизчисляване на овулацията. За да направите това, жената трябва да изготви таблица на базалната температура. Изгражда се лесно. Можете също да използвате специален график за интернет. Измерването на температурата се извършва ректално. За измерване се препоръчва живачен термометър. Всеки резултат от измерването се въвежда в календара на овулацията, за да се изчисли концепцията за момиче. Подходът на благоприятна фаза е придружен от рязко намаляване на показателите.

Как да се роди момиче?

Всъщност в днешно време има много начини, които бъдещите родители използват при изчисляване на пола на бебето. Медицината обаче не ги признава официално. Има голяма вероятност за грешка.

Ако искате със сигурност да заченете женско бебе, ще трябва да използвате няколко метода наведнъж. Само в този случай ще има голям процент успешно планиране. Нека се опитаме да разберем как да родим момиче.

Пети начин: генетично изчисление

Ако вече сте забременяли, в крайна сметка ще се роди ли момче или момиче? Можете да направите изчисление, като използвате някои генетични данни. Първо вземете лист хартия и химикал. Избройте цялото семейство на съпруга. След това изчислете кой е роден повече в семейството.

Ако предимството е паднало върху женския пол, тогава най-вероятно ще имате и момиче. Трябва да се отбележи, че този метод не е надежден. Можете да го използвате повече за забавление, отколкото за сериозно изчисляване на пола на бебето..