От древни времена жените търсят различни начини да забременеят с момиче: измислят специални календари, изчисляват дните и месеците на зачеването, спазват диети и дори извършват ужасни магически ритуали. Някои от тези техники са оцелели и до днес и се използват активно от семейните двойки. Ако една майка иска да роди момиче непременно, не разчитайте на случайността, а по-скоро опитайте някой от методите по-долу. Въпреки че не дават 100% гаранция, те са тествани от векове и са напълно безопасни, така че можете да опитате.

Фактори, влияещи върху пола на детето

Полът на нероденото дете зависи от много фактори, просто не забравяйте уроците по биология в училище. Във всяка клетка на човешкото тяло има ядро, където се намира генетичната информация (ДНК). Всички характерни черти на човек, а именно цветът на очите, косата, състава на тялото, пола и т.н., зависят от набора от гени и хромозоми. За жените и мъжете този набор е различен.

Една клетка съдържа 23 двойки хромозоми, от които 22 са еднакви (XX). Структурата на 23-ти се различава в зависимост от пола: жени - XX, мъже - XY. Сдвоен набор от хромозоми присъства във всички клетки и само в яйца и сперматозоиди комплектът е единичен. По време на образуването на зародишни клетки, сдвоените набори се разделят.

По-специално, в ооцитите има 23 единични хромозоми, като последните задължително ще бъдат X. Отново 23 хромозоми имат сперма, но последните могат да бъдат X и Y, тъй като броят им е равен. Зависи от набора сперма, който е успял да оплоди яйцеклетката и кой ще се появи по-късно - момче или момиче, тоест Y или X.

Ако приемем, че всички сперматозоиди имат еднакви свойства, тогава възможността за зачеване на дете от определен пол би била поне 50%. Но факт е, че при мъжете клетките се различават в поведението си. Например Y-сперматозоидите се движат бързо, но в същото време те не са жизнеспособни и обратно, активността на X-сперматозоидите е ниска, но те понасят по-добре влиянието на околната среда на женската репродуктивна система.

Известни са няколко фактора, които пряко влияят върху какъв пол ще има нероденото дете:

 1. Време на зачеването. Вече беше казано, че сперматозоидите се различават по жизнеспособност и ниво на активност, тоест: Y - се движат бързо и също умират скоро, X - по-бавно, но в същото време много по-издръжливи. Известно е, че сперматозоидите могат да живеят в тялото на жената до 7 дни. По време на полов акт, по време на овулацията, яйцеклетката се опложда от бързи сперматозоиди (Y). Ако обаче актът е след овулация, тогава шансовете се увеличават при оцелелите сперматозоиди (X). Следователно можем да заключим, че ако искате да заченете момиче, тогава трябва да правите полов акт 2-3 дни преди овулацията.
 2. Поза по време на полов акт. В процеса на полов акт, ако пенисът проникне дълбоко, разстоянието до яйцеклетката се намалява значително, в този случай сперматозоидите Y имат повече възможности. С малко проникване, разстоянието, което спермата трябва да преодолее, напротив, се увеличава. Има голяма вероятност за оплождане с X сперматозоиди, защото само силните оцеляват.
 3. Брой полов акт. Ако полов акт се случва редовно, тогава най-вероятно сперматозоидите Y ще бъдат в яйцеклетката, тъй като има големи шансове сношението да съвпадне с деня на овулацията. Ако сношението между съпрузи е рядко, тогава шансът да забременеете с момиче ще бъде по-голям, тъй като по-жизнеспособните X-сперматозоиди ще оцелеят преди овулацията.

1 начин. Заченете момиче от Шетълс

Този метод за зачеване на бебе от определен пол, разработен от учения Ландрум Шетълс, се основава на разликите в активността и жизнеността на сперматозоидите. Мъжките зародишни клетки носят два вида хромозоми: X и Y. Първите сперматозоиди, тежки, бавни, но силни и устойчиви, когато се комбинират с яйцеклетка, образуват женски ембрион. Вторият, лек, пъргав и подвижен, но слаб е мъжкият плод. Принципът на концепцията на Шетъл е да помогне на X-поповите лъжички да стигнат до яйцеклетката, като елиминира конкурентите - Y-сперматозоиди.

За да използва метода на Шетъл, жената трябва да знае точно своя менструален цикъл. Важно е да се определи денят на овулация. За целта можете ежедневно да измервате базалната температура и да изграждате графика въз основа на данните. За да заченете момиче, полов акт след менструация трябва да бъде всеки ден и е необходимо да ги спрете три дни преди овулацията или да започнете да използвате презервативи. По този начин упоритите X-сперматозоиди ще дебнат в женските генитални органи в продължение на три дни в очакване на яйце, а слабите Y-половци вече ще умрат до момента на овулация.

Метод 2. Зачатие на момиче според таблицата на броя на двойките

Можете да опитате да планирате момиче с помощта на специална маса. В тази таблица трябва да изчислите броя на двойката. Хоризонталната линия отбелязва месеца, когато мъжът е роден, вертикалната колона отбелязва месеца на раждането на жената. Числото в пресечната точка на месеците е числото на двойката. Например, да речем, че жена е родена през май, а мъжът е роден през март. Следователно броят им е 9.

След това трябва да отидете на графиката под таблицата и да погледнете броя на двойките, през който месец вероятността да забременеете с момиче е най-голяма и най-ниска. Трябва да обърнете внимание на най-дълбоките колебания в диаграмата. Сдвоен с номер 9, например, по-добре е да опитате да направите дъщеря през май, а през декември дори не бива да се опитвате.

Метод 3. Заченете кръвно момиче

Например семейна двойка планира да зачене бебе през март. Жената е на 24 години, родена е през ноември. Мъжът е на 25 години, месецът му на раждане е август. Възрастта на предполагаемата майка трябва да бъде разделена на 4, а възрастта на бащата на 3. Получават се числата 6.5 и 8.3. Но това не са окончателни стойности, тъй като от датата на раждане на майката до зачеването, т.е. от ноември до март, има още пет месеца. По същия начин, от рождения ден на бащата до март, осем месеца. От числата 6.5 и 8.3 е необходимо да вземете остатъците, а именно числата 5 и 3, и да добавите към тях броя на месеците от рождения ден на родителите до зачеването. Пет се добавя към числото 5, а осем се добавя към числото 3. Оказва се, че възрастта на кръвта е 10 за мама и 11 за баща. Кръвта на жените е по-млада, което означава, че това семейство ще може да зачене момиче през март. Като цяло методът е доста труден за тези, които обичат математиката, но ефективен..

Метод 4. Зачатие на момиче според календара на възрастта на майката

Най-доброто време за зачеване на момиче може да се определи от възрастовия календар на майката. Това е много лесно да се направи. Жената трябва да намери възрастта си в първата колона на таблицата. Ако майката например е на 23 години, тогава март, юни, август и декември са оптимални за планиране на дъщеря.

Диета за зачеване на момиче

Изненадващо, но правилното, рационално подбрано хранене играе много важна роля в зачеването на дете от определен пол. За да е по-вероятно да забременеете с момиче, трябва да включите храни, богати на магнезий и калций в ежедневното си меню. Но солта и захарта трябва да бъдат ограничени. Освен това диетата на потенциална майка трябва да включва:

 • Постно месо, но не много, пилешки яйца.
 • Неограничено количество риба и морски дарове.
 • Различни зърнени култури.
 • Мляко, извара, кисело мляко, кефир, заквасена сметана, сметана.
 • Хляб, печени изделия без мая.
 • Пресни плодове и зеленчуци, горски плодове.
 • Сушени плодове и ядки.
 • Чай, кафе в малки количества, какао, минерална вода.
 • Скъпа, сладко.

Жена, която иска да роди момиченце, трябва да бъде премахната от ежедневното си меню:

 1. пушено месо, колбаси и шунка, пържено месо;
 2. рибни консерви, суха и сушена риба;
 3. пържени картофи, консервирани или сушени зеленчуци и плодове;
 4. богати сладкиши, сладкиши със сметана, сладолед;
 5. осолени ядки и сушени плодове;
 6. газирани напитки, неестествени сокове на прах;
 7. масло, сирене, маргарин;
 8. сода и мая.

Как да забременея с момиче за първи път и 100 процента

Статията обсъжда как да забременеете с момиче. Ще ви кажем дали е възможно да направите това за първи път, как да изчислите пола на детето чрез овулация, обновяване на кръвта и китайския календар. Ще разберете дали съществуват народни методи за зачеване на момиче, гарантиращи 100 процентов резултат, на какви признаци трябва да обърнете внимание и обратна връзка от жени, практикували различни методи за зачеване на момиче.

Толкова ли е важен полът на детето?

Често, когато говорите с бъдеща майка, можете да чуете „Наистина искам момиченце“ или „Съпругът ми и аз мечтаем за син и изобщо не искаме дъщеря“. Но толкова ли е важен пола на детето? Нека спекулираме.

Лесен начин за зачеване на момиче е броенето на деня на овулация.

Много бъдещи родители, които все още не знаят пола на детето, което ще имат, мечтаят, че това е било само момче, но нямат нужда от момиче. И често те са разочаровани, когато след ултразвуково сканиране чуят „дъщеря ти ще се роди“. Но в този случай не бива да скърбите. И ако искате да станете родители на близнаци, обърнете внимание на тази статия..

Най-важното е детето да се роди здраво и щастливо в живота. Повярвайте ми, когато за първи път видите бебето си, вече няма да ви интересува какъв пол е. И когато той се разболее за първи път, ще сънувате, че болестта ще отстъпи възможно най-бързо. В такива моменти няма да мислите защо имате дъщеря, а не син..

Освен това природата не може да бъде заблудена, тя сама регулира колко момчета и момичета трябва да се раждат годишно. Но ако целта ви е точно да заченете момиче, прочетете останалата част от статията..

Мнение на учените

Много експерти смятат, че изследванията върху „как да се зачене момиче“ е загуба на време. Но има и такива, които прекарват времето си в изучаване на този въпрос..

Основният принцип на зачеването на дете се основава на факта, че сред сперматозоидите има само 2 вида хромозоми: X и Y. Полът на нероденото дете се влияе от самия тип сперматозоиди, които първи достигат до яйцеклетката и я оплождат. Ако това беше X-сперма, тогава ще се роди момиче, Y - момче.

Въпреки факта, че X-сперматозоидите, като правило, са в малцинство, те имат по-малка подвижност, но повече жизненост. Въз основа на тези знания, как да се уверите, че жената има дъщеря? Това изисква:

 • правилно определете деня на овулацията, според менструалния цикъл;
 • повишаване на рН на влагалището;
 • намалете обема на мъжката сперма.

Изчисляване на деня на овулация

Много жени се ръководят от изчисляването на деня на овулацията като най-надеждния начин за забременяване с женско дете. Има голяма вероятност за зачеване на момиче 2-3 дни преди овулацията. През този период вид Y ще умре, докато X ще оцелее и ще изчака яйцеклетката да узрее. Освен това в средата на менструалния цикъл киселинността на влагалищния секрет е доста висока, което съвсем не прилича на Y-сперматозоидите.

След 3 дни, които предшестват овулацията, трябва да спрете да се опитвате да заченете дете. Това ще позволи на сперматозоидите на "момичето" да останат сами в тялото на жената..

Тази техника работи само ако знаете точната дата на овулацията. Ако не можете да го определите точно, тогава ще трябва да използвате специален тест, който се продава в аптеката (лентата трябва да бъде едва забележима). Ултразвуково сканиране или измерване на базалната температура също ще помогне (но се препоръчва да се измерва редовно в продължение на 3-6 месеца за надеждни показатели). Освен това трябва да поддържате календар на менструацията, като записвате в него дните на настъпването и края на менструацията, ако желаете, можете да използвате специално приложение в телефона си.

Недостатъците на тази техника включват голяма загуба на време за определяне на заветния час X. В някои случаи са необходими месеци, за да се подготвите, но онези двойки, които мечтаят за дъщеря, ще трябва да издържат.

Вероятно един от най-точните методи за забременяване на 100 процента е процедурата за ин витро оплождане (ин витро). По време на PDG (преимплантационна генетична диагноза) бъдещият пол на детето се определя най-точно.

Но това не се прави, за да се задоволи желанието на бъдещите родители да имат дете от определен пол. Най-често това е необходимо, за да се сведе до минимум рискът от предаване на генетични заболявания, проявяващи се при лица от определен пол от един от родителите, или поради други сериозни причини..

Няколко дни след оплождането на яйцеклетката в епруветка, експертите могат да определят от кой пол е изкуствено заченато детето.

Честота на интимната комуникация

Съществува мнение, че колкото по-рядко мъжът и жената имат интимност, толкова по-голяма е вероятността да зачене момиче. Това се дължи на факта, че рядката интимност допринася за по-голямото производство на антитела към Y-сперматозоидите, в резултат на което броят на Х-хромозомите се увеличава, което води до бременност при момиче.

Повишаване на pH на вагината

Както писахме по-горе, повишената киселинност на вагиналната среда влияе отрицателно върху „мъжките“ сперматозоиди. Поради тази причина е важно да знаете точно нивото на pH с помощта на специални ленти. Ако е недостатъчно, е необходимо да го увеличите.

За повишаване на киселинността се препоръчва да се използват колкото се може повече различни маринати, кисели краставички (кисело зеле, домати) и цитрусови плодове. В някои случаи спринцоването е ефективно, но само по указание на лекар. Понякога е препоръчително да комбинирате и двете техники.

Сортиране

В определени случаи се използва друга медицинска техника за раждане на момиче. С помощта на филтрация или специална центрофуга, X и Y хромозомите се разделят, за да се извърши допълнително изкуствено осеменяване.

При липса на риск от предаване на наследствени заболявания, този метод не се използва..

Начини за зачеване на момиче

В допълнение към научните методи за зачеване на дъщеря има и други, които се основават на определена позиция по време на интимност, възрастта на бъдещите родители и дори лунната фаза. Нека разгледаме по-отблизо всеки от методите..

Пози при зачеване

Този метод за зачеване на дете от определен пол е доста разпространен. Тя се основава на мнението, че положението на тялото по време на интимност влияе върху пола на нероденото дете. Тъй като Y-сперматозоидите са по-слаби и по-уязвими, толкова по-малка е вероятността те да достигнат яйцеклетката и да я оплодят.

Най-подходящите позиции са:

 • мисионер:
 • на страната:
 • жената е по корем, а мъжът е върху нея.

В този случай проникването трябва да бъде повърхностно и плитко, така че спермата да не попадне веднага в шийката на матката. Понякога благодарение на този конкретен метод е възможно да забременеете с момиче за първи път..

Някои вярват, че оргазмът засяга и пола на бебето. В негово отсъствие ще се роди момиченце, а ако той беше момче.

Възраст на родителите

Как възрастта на мъжа и жената влияе върху пола на нероденото дете? Според експерти, ако една съпруга е по-възрастна от съпруга си, тогава дъщеря им ще се роди първата. Също така жените над 30 са по-склонни да раждат момичета..

Жените над 30 са по-склонни да имат момичета

Както мъжете, така и жените се подлагат на редовни промени в тялото. Най-сериозните промени настъпват на всеки четири години при мъжа и на всеки 3 години при жената. Въз основа на това можете да опитате да изчислите пола на нероденото дете..

За да направите това, е необходимо възрастта на мъжа да се раздели на 4, на жената - на 3. Чийто брой е по-голям, той спечели. Например, съпругът е на 32 години, съпругата е на 30. 32 делим на 4 и получаваме 8, 30 делим на 3 и получаваме 10. Така че има голяма вероятност двойката да има дъщеря.

Лунна фаза

Според някои твърдения, ако следвате лунния календар, тогава вероятността за зачеване на дъщеря е голяма. Най-подходящият ден за зачеване е пълнолунието, така че трябва да се подготвите за него предварително..

Също така се препоръчва да се обърне внимание на онези дни, когато Луната е в съзвездието Риби, Рак, Козирог, Телец, Скорпион, Дева.

Как да забременеете чрез обновяване на кръвта

Тази техника се основава на обновяване на кръвта в тялото. За жените се подновява на всеки 3 години, за мъжете - веднъж на всеки четири години. Този, чиято кръв е по-нова, ще повлияе на пола на детето..

Как върви изчислението: бъдещият татко е на 31 години, той е роден през януари 1988 г., бъдещата майка е на 27 години, тя е родена през юни 1991 г. Добавяме 4 години към цифрата от 1988 г., а към 1991 г. - 3. Кръвта на мъжа е актуализирана за последно през 2016 г., следващият път ще бъде актуализирана през януари 2020 г. Последната актуализация на жената се е състояла през 2018 г., следващата ще бъде през юни 2021 г. До януари 2020 г. такава двойка има възможност да зачене дъщеря, тъй като кръвта на жената е „по-нова“.

Ако някоя от двойката в миналото е имала раждане, операции, голяма загуба на кръв, тогава подновяването на кръвта трябва да се брои от този период, а не от датата на раждане.

Влияние на кръвната група

Полът на нероденото дете се влияе от кръвната група на родителите. Има голяма вероятност да имате дъщеря от мъж и жена, които имат положителна кръвна група..

Как влияе кръвната група на родителя върху пола на детето

Предлагаме ви да се запознаете с таблицата, която показва какъв пол ще бъде родено детето на мъж и жена с определена кръвна група.

Китайски календар

По целия свят планирането на пола на нероденото дете според китайския календар е широко разпространено. Според него жена на различна възраст и различен месец може да зачене бебе от определен пол..

Китайски зачатъчен календар

Календарът показва възрастта на жената и очаквания месец на зачеването. В пресечната точка на колоните са посочени буквите D (момиче) и M (момче). Използването на такъв календар е съвсем просто: трябва да изберете възрастта на майката и месеца, в който буквата D ще стои на пресечната точка с възрастта.

Диета за раждане на дъщеря

Според изследванията, полът на нероденото дете може да бъде повлиян от храни, които бъдещата майка е яла няколко месеца преди зачеването. Ако жената иска да роди дъщеря, тя трябва да яде повече храни, съдържащи магнезий и калций..

Има теория, че ако спазвате френската диета, тогава вероятността да имате дъщеря също е голяма. Това се дължи на факта, че тази хранителна система включва консумация на големи количества протеинови храни, което допринася за повишаване нивото на хормона естроген..

Жените, които мечтаят за дъщеря, трябва да въведат следните храни в диетата си:

 • печени изделия без мая;
 • цвекло;
 • каша от пшеница и ориз;
 • тестени изделия;
 • патладжан;
 • ферментирали млечни продукти;
 • морков;
 • белтъци;
 • ядки;
 • лък;
 • нискомаслена варена риба;
 • варено постно месо;
 • Чушка;
 • неподсладен чай и кафе.

Какво не можете да ядете или свеждате до минимум:

 • шунка;
 • картофи;
 • сушена, сушена риба;
 • сол;
 • пушени меса;
 • рибни консерви;
 • сушени плодове;
 • осолени ядки;
 • газирани напитки;
 • сирене;
 • разпространение;
 • масло;
 • пържено месо;
 • наденица.

Традиционни методи

Как да забременеете с момиче правилно, въз основа на опита на нашите баби и майки? Достатъчно е да следвате тези препоръки, въпреки че понякога те изглеждат необичайни и трудни за изпълнение:

 1. Интимните отношения под млада бреза допринасят за зачеването на момиче.
 2. Най-често бременността с момиче настъпва през зимата..
 3. Завържете конец на десния малък пръст.
 4. 7 дни преди секс, трябва да пиете сок от слива или ябълково дърво.
 5. Интимността в сряда, петък или неделя обикновено води до раждането на дъщеря.
 6. Ако жената има странна възрастова фигура, тогава интимните отношения трябва да се осъществят за четен месец.
 7. Преди любовна връзка трябва да поставите фиби, ластици, гребен и други момичешки неща под възглавницата.

Сред основните признаци за това как да се зачене дъщеря е искреното желание и на двамата бъдещи родители. В същото време трябва да го представите в детайли: цвят на очите и косата, глас, ръце и крака. И тогава Вселената със сигурност ще отговори на това желание.

Понякога мъжът може да направи своето, така че да се роди дъщеря. За да направи това, той трябва да носи тясно бельо и тесни панталони..

Народните поличби могат да определят пола на нероденото дете

Признаци

По някои признаци може да се определи, че дъщеря живее в корема на бъдеща майка, а именно:

 • често сърцебиене на бебето в утробата;
 • силен глад за сладко;
 • постоянно желание за сън;
 • движения в долната част на корема;
 • формата на корема се издига;
 • бременна спяща от дясната страна.

От вас зависи да решите дали да вярвате в тези знаци или не. Искате ли да имате момичета близнаци? Прочетете тази статия.

Отзиви

Мечтаех много за дъщеря си, в резултат на което се роди син. Използва се китайска диаграма на концепцията, но тя се оказва неправилна.

Съпругът наистина искаше дъщеря си, за мен нямаше значение кого да родя, момче или момиче. Специално планирахме пола на бебето за обновяване на кръвта и имахме момиченце.

Няколко месеца преди бременността тя започна интензивно да яде протеинови храни и по това време съпругът й носеше тясно бельо. Интимната ни връзка беше рядка, така че имаше по-голям шанс да заченем момиче. И ние го направихме!

Винаги съм искал дъщеря ми да се роди първо. Прекарах много време в четене на форуми и търсене на доказан метод за това как да забременея с момиче. В крайна сметка реших, че нека бъде както трябва. И аз родих дъщеря!

Ако мечтаете за дъщеря, следвайте съветите, дадени в статията. И помнете, че без значение какъв пол е детето, стига да е здраво и щастливо.!

Ако имате свои лични доказани методи за това как да забременеете с момиче, пишете за тях в коментарите..

Проверих себе си. 5 начина за зачеване на момиче

Планирането на концепцията за момиче е популярно занимание за много млади родители. Мама и авторката на телеграм канала „Ежедневието на лоша майка“ Ася Явиц изпробва всички 100% методи върху себе си. Публикуваме резултатите от този отчаян експеримент..

Момче или момиче: планиране и живот

Този, втори път, наистина исках момиче.

Първо, със съпруга ми вече имаме едно момче (на 3,5 години) и искахме разнообразие между половете при потомците. На второ място, някак си наистина не ми харесваше да раждам (както, между другото, храненето и не спи нощем и мие задника си 18 пъти на ден). Така разбрах, че имаме само един опит и тогава щях да затворя завода за производство на деца под марката Yavits за вечен инвентар. Като цяло, да имаш момиче, включващо планиране.

Затова реших да изпробвам за себе си всички популярни начини за програмиране на пола, за да мога.

Китайски календар

Там, където е планирането на бременността, има календар за зачеване - момичета в нашия случай. Има много от тях в интернет. Е, не веднага ли заключавайте, че това са глупости? Не напразно завърших майчиното училище - научих се как да се приспособя към отговора, затова избрах таблицата, резултатът от която беше един и същ за първото дете. Този:

Двадесет и петата зима

След това даде чек на майка ми - тя също го получи и двата пъти. Вдъхнових се - колко просто е всичко! И по някаква причина тя го хвърли на момичета от групата на една майка. 119 отговора. 58 разбрах правилно. На 61 - не се съгласи.

И също така си спомнихме, че в природата има хетеросексуални близнаци например. И както ми каза моят гинеколог: „Асенка, добре, разбирам всякакви еко-шмеко там, и като цяло, ако не работи направо. Е, когато съпругът е морски капитан. Или ученици, чиито родители веднъж годишно заминават за страната. Но ако всичко е наред - какъв брак е това, когато знаете месеца или дори датата на зачеването? ".

Какво-какво - с по-голямо леко спящо дете, ето какво.

Като цяло се насочих към следните суеверия. тоест фактори - за да сте сигурни.

Диета

За мое нещастие прочетох, че има проучване, че когато диетата на жената е богата на калий и наистина висококалорична, по-често се раждат момчета. И ако бъдещата майка е като „о, не, защо ми трябва този дебел лист от салата, вече ядох този месец“, очаквайте целенасочена реклама на костюмите на Елза във вашата поща след няколко години.

Разбира се, не обичам да отслабвам, но заради шанса да спасите бременност не можете да направите нищо. Между другото свалих 6 килограма.

Интересно е, разбира се, как работи този очевидно древен механизъм - защо гладните жени заченат момичета, а нахранените - момчета? Изводът е, че момичетата обикновено ядат по-малко? Е, на първата среща може би. И тогава ние просто ядем за глад в пъпката.

Това не ми беше достатъчно - продължих напред.

Планиране на момиче за овулация: калкулатор

Методът на д-р Shettles ни казва, че сперматозоидите с X хромозома (момичета) са упорити, но по-бавни от техните аналози с Y хромозома (момчета).

Когато играехме индианци като деца, брат ми имаше предвид това, когато ми предложи титлата „Бавна 100-годишна костенурка“. Или „Мъдра лежерна пантера“ в политически коректния превод на майка ми.

С други думи, за да заченете момиче, трябва да използвате презервативи само по време на самата овулация и +/- няколко дни. Тъй като сперматозоидите, влезли в тялото три дни преди овулацията, ще бъдат разделени на две групи според пола: „момчетата“ ще спринтират напред и ще умрат, преди яйцеклетката да бъде освободена. И „момичетата“ просто ще стигнат там с лежерно темпо и ще изчакат заветната среща. Или няма да чакат и тогава ще бъде възможно да се повтори тази вълнуваща игра в следващия цикъл.

Да, има еретици, които са провели своите изследвания в края на 50-те години и считат всичко по-горе за глупост. Но трябва да вярвате в нещо? Решихме да наблюдаваме това и преминахме към следващата теория от набора „Направи момиче“.

Е, кой да каже, че планирането на бременност с момиче е скучно?

Ниво на стрес

Съществуват също така изследвания, че когато майката (или бащата; или и двамата - който може да разбере) има високо ниво на стрес, тогава вероятността за зачеване на момиче е много по-голяма. Това проучване разглежда статистиката на ражданията на остров Закинтос (Гърция) след земетресението. И сега броят на момчетата рязко спадна. Е, гуглих наводнения, земетресения и други полезни събития, мислейки къде да отида толкова добре. Тогава си спомних, че можете просто да гледате новините по телевизията! Признавам, това е - не издържах, счупих се. Помислих - и реших да се обърна към последния чип.

Малко секс

Намерих тази препоръка. Ако мъжът не прави секс под каквато и да е форма дълго време (само дълго време, повече от месец), тогава отново: крехките сперматозоиди с Y хромозома (момчета) ще умрат от меланхолия, а по-упоритите сперматозоиди с Х хромозома (момичета) ще чакат секс и оплождат същото яйце.

Очевидно това е някаква праисторическа функция на военновременния режим: ако има война (а мъжете супер рядко виждат жени), тогава обществото се нуждае от възможно най-много момичета за поне някакъв вид възпроизвеждане.

Вдъхновен от този логичен начин, хукнах да разказвам на съпруга си за него, но по някаква причина той каза: „Знаеш ли, изглежда, че момичето не ни е нужно толкова много“..

Ми добре. Всичко се получи чудесно без този последен метод.

Така че опитайте - не е толкова трудно, ако и вие като мен искате да родите момиче?

Между другото, имаме момче (3 месеца). Елегантен.

Как да планирате и заченете момиче: всички известни начини

Раждането на бебе винаги е щастливо събитие в живота на всяко семейство. Общоприето е, че полът на дете се определя от природата, но ако искате да оспорите висшите сили, използвайте методи, които ще ви помогнат да заченете момиче на 100 процента.

Защо планирането на пола е важно

В някои ситуации лекарите настоятелно препоръчват на бъдещите родители внимателно да планират пола на бебето. Това се отнася за патологии, свързани с наследствеността. Днес болестите, които се предават наследствено на син, са известни със сигурност: хемофилия, шизофрения, предразположение към оплешивяване, патологии в развитието на гениталиите, които водят до безплодие в зряла възраст, алкохолизъм и т.н..

Всички наследствени патологии, открити при момчетата, се лекуват по-трудно от момичетата.

Забележка: в случай на наследствен фактор говорим само за предразположение към заболяване. Здравето и хармоничното развитие на бебето се определят от комплекс от фактори: имунитет, хормонален фон и преди всичко начин на живот.

Научно

Мъжкото тяло, благодарение на хормона тестостерон, синтезира сперматозоиди от два вида - X и Y. Женското тяло е способно да произвежда само яйца от тип X. По този начин полът на детето директно зависи от бащата. Ако сперматозоидите тип Y са по-активни, ще бъде заченато момче, ако мъжки X-сперматозоид се присъедини към женския X-яйцеклетка, желаната цел ще бъде постигната - ще имате момиче!

Начини и методи за зачеване на момиче

Експертите не дават 100% гаранция за въздействието върху пола на нероденото бебе, но вероятността за зачеване на момиче може да бъде значително увеличена, ако следвате определени препоръки.

Чрез овулация

Техниката се основава на определени характеристики на два вида сперматозоиди. Продължителността на живота на X-сперматозоидите е по-голяма от тази на група Y. Ако по време на оплождането на яйцеклетка в тялото на жената, сперматозоидите от тип Y умират, а необходимите остават от тип X, вероятността двойката да има дъщеря е много висока.

За да се запазят необходимите сперматозоиди, половият акт трябва да се случи четири до пет дни преди яйцеклетката да влезе във влагалището, т.е. преди овулацията. Това време е достатъчно за смъртта на сперматозоиди от група Y.

Забележка: техниката е ефективна, ако една жена е следвала цикъла дълго време и знае деня на овулацията.

Как да определим деня на овулацията

Метод първи - ние внимателно обмисляме:

Ако знаете точно продължителността на менструалния си цикъл, тогава го разделете наполовина - резултатът ще означава денят на овулацията. Например за 28-дневен цикъл овулацията настъпва на около 14-ия ден..

Метод втори - измерване на ректалната температура:

За да се получат надеждни резултати, е необходимо да се измерват няколко цикъла подред, това ще помогне да се премахне възможността за грешка. Графиката трябва ясно да показва две фази на цикъла - преди овулацията и след нея. Температурата на първата фаза варира между 36,3-36,8 градуса. Денят, когато температурата се повиши до 37,0-37,5, означава овулация. На това ниво ректалната температура остава до менструация, след което отново намалява.

Забележка: ако графикът се окаже размазан за няколко месеца - без рязко повишаване и понижаване на температурата - това е причина да посетите гинеколог, може да има проблеми с овулацията.

Метод трети - купете тестове:

Във всяка аптека от асортимента са представени специални тестове за определяне на деня на овулация. Принципът на тези тестове е подобен на използването на тестове за бременност..

Забележка: Когато денят на овулацията е точно установен, полов акт трябва да се извърши четири до пет дни преди желаната дата, това ще помогне да се премахнат ненужните Y-сперматозоиди. Два дни и три дни след овулацията е по-добре да се въздържате от незащитен полов акт, този период е най-благоприятен за зачеване на момче.

Видео: Как да определим деня на овулацията

По кръв

Метод първи - дефинираме "млада" кръв:

Човешката кръв има способността да се обновява; при мъжете и жените този процес протича с различни цикли. Кръвта при мъжете се обновява по-рядко - на всеки четири години, при жената по-често - на всеки три години. Достатъчно е да се изчисли - чия кръв по време на зачеването е била по-млада и по-активна. За това възрастта на бъдещия татко се разделя на четири, а възрастта на бъдещата майка се разделя на три..

Пример: възрастта на мъжа е на 29 години, ако 29 се дели на 4, получавате 7.25. Умножете 7 по 4, се оказва, че за последен път кръвта на баща ми е подновена на 28 години - преди година.

Възрастта на мама е 27 години, ако 27 се дели на 3, се оказва точно 9, следователно кръвта й се обновява в годината на зачеването. В тази ситуация трябва да се съсредоточите върху месеца на раждане. Например, месецът на раждане на жената е май, като в този случай процесът на обновяване на кръвта ще започне през първата половина на април и ще приключи до втората половина на юни. Най-добре е да планирате зачеването на момиче на следващата година, след като кръвта на жената се поднови.

Можете да правите изчисления през годините. Добавете четири към годината на раждане на баща ви и три към годината на раждане на майка ви. Например годината на раждане на бъдещия татко е 1989 г., кръвта му ще се обновява на всеки четири години - 1993, 1997, 2001, 2005, 2009, 2013, 2017, 2021. Ако бъдещата майка е родена през 1990 г., тогава кръвта й се подновява през 1993, 1996, 1999, 2002, 2005, 2008, 2011, 2014, 2017, 2020. Оптималният период за зачеване на момиче през следващата година след подновяване на кръвта на бъдещата майка.

Изчислението е съвсем просто: (Възраст на бащата на детето по време на зачеването + възрастта на майката) * 4/3 =...

Ако получите число с остатък 2 или без остатък, значи е момче.

И ако остатъкът е 1, значи това е момиче.

Разделяне на колона, без използване на калкулатор.

Пример за изчисление:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - това е моето момче

(32 + 29) * 4/3 = 81 и 1 в останалата част е момиче

Забележка: експертите не препоръчват да се планира зачеването на дете през годината, в която се обновява кръвта на майката, тъй като шансовете да има момиче в този случай са значително намалени.

Метод втори - кръвна група и резус:

Има специални таблици, където е посочена зависимостта на пола на бебето от групата и резуса на кръвта на двама родители.

 • ако резусът на кръвта на майка и татко е еднакъв, най-вероятно ще бъде възможно да се зачене дъщеря;
 • ако Rh на семейна двойка не съвпада, най-вероятно ще бъде заченат син;
 • ако бъдещите родители имат кръв от първата или втората група, има големи шансове за зачеване на момиче.

Лунен календар

Според лунния календар продължителността на месеца е 29 или 30 дни. Като се има предвид, че менструалният цикъл има тенденция да бъде с подобна дължина, женското тяло е по-силно повлияно от луната, отколкото от слънцето. Всички знаци от зодиакалния кръг са разделени на две групи - мъжки и женски. В тази ситуация зодиакалният знак ще ви каже кога да забременеете, така че да се роди момиче. Ако зачеването на дете се е случило по знак - Телец, Рак, Дева, Риби или Скорпион, вероятно ще се роди дъщеря. В противен случай звездите ще ви дадат син..

Забележка: също така е известно, че тялото на жената е най-активно няколко дни преди раждането на майка според лунния календар. Днес откриването на вашата собствена лунна дата на раждане няма да бъде трудно..

Китайски календар

Древните мъдреци черпели по-голямата част от своите знания от науката нумерология. В Китай е намерена връзка между възрастта на майката и пола на нероденото бебе. Според заключението на мъдрите една жена на определена възраст и в определен месец е в състояние да възпроизведе или момче, или момиче. Например, ако една жена е на възраст над 25 години, тя ще може да зачене момиче през януари, април, май и юли..

Китайски календар за планиране на пола на бебето

Такава удобна таблица се състои само от два параметъра - възраст и месец на зачеването, в пресечната точка на които е посочен прогнозният пол на детето. Според статистиката в 90% от случаите китайският метод се оказва надежден.

Японска таблица за определяне на пола на детето

Техниката е доста объркваща, но също така има право да съществува. Изчисленията трябва да се извършват с помощта на две таблици. В първата, бъдещите майка и татко изчисляват общия си брой, като използват месеци на раждане. Във втората таблица полът на детето се определя от получената цифра и месеца на зачеването.

1. В първата колона трябва да определите фигурата, която е центърът на пресичане на месеца на раждане на мъж (бъдещ баща) и месеца на раждане на жена (бъдеща майка):

В първата колона на таблицата намираме фигурата, която съвпада с месеца на раждане на мъжа, а във втората - фигурата, която съвпада с месеца на раждане на жената.

2. Числото, което намирате на кръстовището, трябва да бъде намерено във втората японска таблица в най-горната хоризонтална линия. Тази цифра ще показва колоната, в която е написано името на месеците от зачеването на бебето. Срещу всеки месец има определен брой кръстове в колоните "момиче" и "момче". И така, колкото повече знаци (кръстове) са в една или друга колона, толкова по-вероятно е раждането на дете от един или друг пол:

Японска таблица за определяне на пола на детето

Например: Бъдещият баща е роден през септември, а бъдещата майка е родена през май. Детето е заченато през декември. Необходимо е да се определи пола на носещото бебе.

И така, в първата таблица трябва да намерите числото, което стои на кръстовището вертикално - септември и хоризонтално - май. Получената цифра е 9.

След това числото 9 трябва да се намери хоризонтално в най-горния първи ред. Тази графа е желаната, в нея търсим месеца на зачеването на детето, в нашия пример това е декември. Графата "момче" съдържа най-много кръстове (погледнете срещу декември), следователно според японската таблица за определяне на пола трябва да се роди момче.

Тези японски таблици се използват най-добре за планиране на пола на бъдещото бебе, а не за определяне на пола, въпреки че никой не забранява това. Според този японски календар за всяка двойка родители има само 1 месец (максимум 2) в година, в която вероятността за зачеване на дете от определен пол е много голяма..

Зачеване на момиче с диета

Трябва да се отбележи, че тази техника не принадлежи към приоритета, а само повишава ефективността на другите методи. Същността на метода се основава на факта, че Y хромозомите умират в кисела среда. За да се зачене момиче, е необходимо да се създаде кисела среда в тялото на бъдещата майка с помощта на определени хранителни продукти..

Два до три месеца преди желаната дата на зачеване, трябва да коригирате диетата.

Категория на продукта ПолезенИзключете
НапиткиЧай, какао, шоколадови напитки, минерална вода от калциева група.Сок с консерванти, напитки с газ.
МесоТелешко, телешко.Наденички, печено, пушени меса и кюфтета.
РибаВсяко прясно или замразено.Солена, пушена риба, консерви.
МлечниИзвара, мляко.Всички видове сирена и сладолед.
Брашна продуктиВсякакви печени изделия без сол.Търговски хляб и бисквити със сол.
Зърнени храниОриз, грис.Царевична каша.
ЗеленчуциПатладжан, аспержи, цвекло, моркови, краставици, бобови растения, чушки, варени домати, билки, картофи (в ограничени количества).Пържени зеленчуци, спанак, консервирани и сушени зеленчуци, тиквички, всички видове зеле, пресни домати, бял боб.
Сушени плодове и ядкиФъстъци, лешници, бадеми. Всички ядки трябва да се ядат без сол..Стафиди, фурми, сушени кайсии, сини сливи.
ПлодовеКруши, ябълки, ягоди, череши, грейпфрути, праскови, лимони, ананаси, дюля, диня.Банан, портокал, пъпеш, кайсия, касис.
Освен товаМед, консерви и конфитюри, заквасена сметана, билки, яйца.Сол, сода, кетчуп, маслини и корнишони, маргарин и мая.

Измиване

За да се създаде благоприятна среда в женското тяло за желания тип X сперматозоиди, непосредствено преди полов акт, трябва да се прави спринцовка с помощта на слаб разтвор на оцет. За да го приготвите, трябва да разтворите няколко супени лъжици оцет или лимонов сок в литър чиста вода. Предварително стерилизирайте спринцовката круша. След това с помощта на спринцовка въведете 250-300 ml от получения разтвор във влагалището. Измиването създава кисела среда в женското тяло, която е необходима за смъртта на Y-сперматозоидите.

Забележка: тази техника изисква специални грижи, тъй като използването на разтвор с висока концентрация ще предизвика изгаряне на влагалището и ще убие всички сперматозоиди.

Метод със 100% гаранция

Ако всички горепосочени методи не гарантират зачеването на момиче, ефективността на тази техника се потвърждава от сто процента статистика. Говорим за преимплантационна генетична диагностика. Това е лабораторно проучване, което има за цел да подбере здрави ембриони, които отговарят на определени критерии..

Изследването се извършва на третия ден от развитието на ембриона след оплождане на яйцеклетките със сперма. В резултат на биопсия на всеки ембрион специалистът получава пълна информация за хромозомите, включително техния тип - X или Y.

Предимството на техниката се крие в способността да се идентифицират патологии в началните етапи от развитието на ембриона и да се подбират само здрави и с необходимите XX хромозоми за прехвърляне в матката..

Забележка: днес такава диагноза се извършва в рамките на IVF само за онези семейни двойки, чиято медицинска история съдържа хромозомни или генетични патологии..

Въпросите са интимни. Пози за зачеване на момиче

Оказва се, че спазването на определени препоръки в интимната сфера също ще помогне за зачеването на момиче..

 • Жената е в челната позиция;
 • Мисионерска позиция;
 • „Лъжици“ (и двамата партньори са на тяхна страна, мъжът е отзад);
 • Мъжът е отгоре, а партньорът отдолу, лежи по корем (тоест с гръб към него).

Във всички позиции проникването във влагалището трябва да е плитко. Оптималното време за полов акт е следобед. Смята се, че сексът при пълнолуние допринася за зачеването на момиче.

Най-добрите позиции за зачеване на момиче. За да заченете момиче, позата не трябва да е дълбока, така че увеличавате пътя на сперматозоидите до яйцеклетката и давате шанс на по-бавните и дълготрайни "момичета".

В продължение на векове се оформят популярни наблюдения, според които е по-добре съпрузите да правят полов акт само в четни дни, желателно е инициативата да идва от жена. Също така е по-добре жената да не получава оргазъм, което помага на Y-спермата..

Забележка: нашите предци са вярвали, че можете да заченете момиче, ако поставите огледало и гребен, красиви кърпички в брачното легло.

Визуализация

Опитайте се да поръчате момиче от природата. За да направите това, трябва да използвате метод като психологическа визуализация. На етапа на планиране на бременността и двамата бъдещи родители трябва да представят подробно каква трябва да бъде дъщеря им - външен вид, черти на характера, навици, височина и цвят на очите. В края на краищата те казват, че мечтите ни са материални, вероятно е заветното ви желание да се сбъдне и да се превърне в щастлива реалност.

Какво казват гинеколозите

Повечето специалисти са склонни да не вярват на методите за планиране на деца. В действителност, по въпросите на зачеването и раждането на бебето има много неща, които са загадъчни и не подлежат на човешките желания. Ако родителите със сигурност са решили, че искат дъщеря, най-добре е да се използва метод, основан на овулация, всички останали методи могат да се считат за спомагателни, допълнителни.

Нека да слушаме народната мъдрост

Много семейни двойки, планиращи пола на детето, използват аргументирани, традиционни методи, но народната мъдрост, която е погълнала знанията и наблюденията на много поколения, се оказва не по-малко ефективна и ефективна. Нашите майки, баби и прабаби са знаели много интересни факти за зачеването на дете, което жените използват и днес, мечтаейки за дъщеря..

 • Преди интимност, завържете десния малък пръст на ръката с конец.
 • Пийте много сок от ябълки и сливи няколко дни преди очакваната дата на зачеването, особено вечер.
 • Най-добрите дни за зачеване на момиче са сряда, петък и неделя..
 • Ако интимността се е случила през зимния студ по време на виелица, вероятността за зачеване на дъщеря се увеличава.
 • Можете да използвате преброяваща рима - ако по време на зачеването броят на годините на възрастта на жената е четен, тогава тя ще може да зачене момиче в четни месеци на тази година, ако броят на годините е странен, трябва да започнете да превръщате идеите в реалност в нечетни месеци от годината.
 • Жените над 30 са по-склонни да имат дъщери, особено ако това е първородната.
 • Ако спите с глава на север - има голяма вероятност да заченете момче, с глава на юг - момиче.
 • Окачете сватбения пръстен на връв над корема. Ако се люлее като махало, напред-назад - момче, в кръг - момиче.
 • Друг метод е добавянето на възрастта на бъдещата майка и броя на месеца, в който се планира зачеване. Четен резултат обещава момиче, нечетен резултат обещава момче.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО:

Има моменти в живота, които не зависят от решенията и плановете на човек, но никой няма право да се опитва да реализира мечтите си в действителност. Изведнъж именно вие ще се превърнете в щастлива семейна двойка, която успя да стане създател на своето малко, дългоочаквано щастие. Представете си с каква любов ще наблюдавате дъщеря си и не забравяйте, че усилията не са били напразни.

Видео съвети

Какво трябва да се направи, за да съответства на желания пол? Лекарят-гинеколог от най-високата категория, Фатима Якубовна Богатирева казва:

Календар за зачеване, планиране на пола на бебе, момче или момиче?

Искате ли да прочетете първите нашите материали? Абонирайте се за нашия телеграм канал, Facebook страница или група VKontakte.

Ние сме в Yandex.Zen - присъединете се!

10 начина за зачеване на момиче 100%

Как да заченете момиче? Този въпрос понякога е основен за някои двойки. За тях голямо значение има женският пол на нероденото дете. И ако една двойка вече има син или няколко сина, тогава желанието на родителите да заченат момиче не може да бъде описано с думи. Има няколко метода, за да се доближите до това, което искате..

Малко за процеса на зачеване

Жената има матка и два яйчника. Когато хормонът естроген започне да се произвежда, яйцеклетката расте. Всеки месец яйцеклетката се освобождава от яйчника (времето на овулация) и започва да се движи по фалопиевите тръби. Целта му е маточната кухина.

Някои жени могат да изхвърлят повече от едно яйце едновременно. В този случай сперматозоидите ги оплождат всички. Ако два ооцита се сливат, се раждат близнаци (в случай на три ооцити - тризнаци). Ако оплодената яйцеклетка се раздели на две, се раждат близнаци.

Обикновено месечният цикъл е 28 дни. Броят на тези дни обаче може да е по-малък или по-голям. Притокът на кръв продължава около пет дни. Според изобилието от отделяния се отбелязва първият ден от кървенето. Овулацията се случва в средата на цикъла, на 14 ден. Началото му може да се определи от базалната температура. През първата половина на цикъла тя намалява. Когато температурата се повиши рязко с 0,5 градуса, това означава, че овулацията е започнала. Жената често изпитва напрежение в долната част на корема.

След това нека поговорим за мъжете. Те са отговорни за пола на нероденото дете, тъй като имат необходимия набор от хромозоми. Сперматозоидите при мъжете се съхраняват в тестисите, които са опаковани в скротума. Тяхната функция е да поддържат постоянна температура в тестисите. По-малко е от 36,6˚. Мъжкият хормон тестостерон е отговорен за производството и натрупването на сперматозоиди. По време на еякулацията се отделят приблизително 3,5 грама сперма. Това количество съдържа около 300 000 сперматозоиди.

Сперматозоидите и яйцеклетката участват в процеса на зачеване. Яйцеклетката съдържа една хромозома X. Спермата носи две хромозоми: X и Y. Когато се случи сливане, женската хромозома се слива с мъжката. В резултат на това са възможни следните комбинации: XX или XY. С комбинацията от XX се ражда момиче, с XY - момче.

Сперматозоидите X и Y са различни по външен вид и възможности. View X има овална глава и висока сила. Такива сперматозоиди живеят по-дълго от X. Въпреки това, в количествено изражение има по-малко сперматозоиди X от Y.

Изглед Y има кръгла глава. Отличава се със своята голяма крехкост, висока скорост на движение и кратък живот. Сперматозоидите Y са повече от X.

След момента на съединяване на яйцеклетката и спермата (моментът на зачеването), новата обединена яйцеклетка започва своето разделяне. Резултатът е зигота. С него започва развитието на плода..

Ако зачеването не даде резултат, тогава обвивката на маточната стена се ексфолира. В този момент жената започва менструално кървене. По това време жената е измъчвана от неразположение.

Първият метод: как да заченете момиче чрез овулация

Изчислението отчита времето на настъпване на овулацията, скоростта на движение на сперматозоидите и продължителността на живота им. Ясно е, че мъжките сперматозоиди са много активни, но не и упорити. Те умират един ден след полов акт. Женските хромозоми са по-бавни. Но те имат способността да живеят няколко дни. Ако имате полов акт в деня на овулацията, е по-вероятно да получите момче. Кои дни да зачене момиче? Ако искате да раждате и отглеждате момиче, трябва да планирате секс един ден преди очакваната овулация.

Лесно е да се изчисли точният ден на овулация. Той разделя цикъла наполовина. Тоест за цикъл от 28 дни денят на овулацията е 14. За по-точно определяне на деня на овулация се измерва базалната температура. Такива действия трябва да се извършват в продължение на няколко цикъла, за да се установи времето за освобождаване на яйцето възможно най-точно..

Как да заченете момиче чрез овулация

 1. Цикълът започва да се брои от първия ден на появилото се кърваво отделяне. Има благоприятни и неблагоприятни дни през целия цикъл..
 2. Следващите четири дни се считат за безопасни, по това време не можете да забременеете. Ако вземем предвид 28 календарния цикъл, тогава е невъзможно да забременеете от 1 до 9 дни. По това време жената изпитва леко неразположение и известна слабост..
 3. Следващите пет дни се считат за условно безопасни. Поради естеството на женското тяло, овулацията може да настъпи по различно време. Тоест, зачеването е все още възможно и в наши дни..
 4. След това идват следващите четири дни, през които има голяма вероятност да се слеят XX, тоест да се получи момиче. Това се оправдава с добрата жизненост на женските хромозоми.
 5. Началото на овулацията и нейният първи ден. По това време яйцеклетката вече е узряла и е напуснала яйчника. Това е най-благоприятният ден за зачеване на дете като цяло..
 6. След овулация в рамките на 4 дни е много вероятно да се получи момче. Тъй като активността на Y хромозомите е много висока.
 7. Това е последвано от четири условни безопасни дни, поради близостта до менструация.
 8. Следващите пет дни се считат за стерилни за секс. Бременността определено няма да дойде. Единственото нещо, което една жена изпитва по това време, е болка и дискомфорт. Половият акт може да не е радост за нея поради това. Често при женския пол по време на менструация се наблюдават огнища на раздразнителност и агресивност.

Описаният метод има добра надеждност..

За да обобщим, за да заченете момиче чрез овулация, трябва:

 1. Намалете броя на сперматозоидите.
 2. Променете микрофлората във влагалището.
 3. Провеждане преди овулация.

Втори метод: чрез кръв

Някои хора вярват, че кръвта на родителите е отговорна за пола на детето. В този случай печели най-младият и съответно най-здравият пол на кръвта. Ако кръвта на мама е по-млада, тогава ще се роди момиче. Обратното е вярно за татко..

Същността на обновяването на кръвта е следната. В човешкото тяло кръвта се обновява напълно на равни интервали. За мъжете този период е 4 години, за жените - 3. За да определите коя кръв е по-млада, трябва да разделите възрастта на бащата на 4, а майката на 3. Който получи по-малкия баланс, тази кръв е по-млада. Нероденото дете ще има най-здравата и силна кръв.

Такова изчисление е приемливо, ако в живота на хората няма опасни фактори, които включват:

 • Дълбока и тежка травма.
 • Голяма загуба на кръв.
 • Извършена операция.
 • Спонтанен аборт.
 • Аборт.

Тези фактори пречат на цикъла на обновяване на кръвта. Следователно за надеждност отброяването трябва да се извърши от датата на фактора.

Трети метод: според китайския календар

Кои дни можете да заченете момиче? Китайците изобретили специален календар, който давал информация за пола на нероденото дете. Мъдреците вярвали, че една жена на различна възраст, през различни месеци може да зачене дете от определен пол. Календарът, изобретен в Китай, е популярен и у нас. Таблицата има следните редове, колони и данни. По-горе отразява възрастта на жената, вдясно - вероятният месец на зачеването. В пресечната точка на тези две колони са посочени буквите М и D. М е момче, D е момиче. Съответно, ако изберете възрастта на майката и месеца на зачеването, тогава можете да получите пола на нероденото дете. Използването на календара е лесно. Ако на кръстовището има момче и родителите искат момиче, тогава трябва да изберете друг месец за зачеване.

Четвърти метод: според японския календар

Японският календар е малко подобен по дефиниция на китайския. Само той се състои от две таблици. Първата таблица се основава на датата на раждане на родителите. Над него е посочен месецът на раждане на мъжа, а вляво - месецът на раждане на жената. На пресечната точка на редове и колони се дава неслучайно число. Трябва да се дефинира и запомни. Ще ви трябва за втората маса. Месецът на зачеването на детето ще се види според втората таблица. В горната част има и фигура от първата таблица. В средата на таблицата има колони с червени и сини кръстове. Чии кръстове са повече, този пол ще се появи в тази двойка.

Пети метод: според славянския метод

Тук изчисленията също бяха в основата. Ако жената иска момиче, тя трябва да изчака четен брой години и да зачене дете само в четни дни от месеца.

Друго тълкуване. За да получите момиче в бъдеще, е необходимо да добавите номера на месеца на зачеването към възрастта на майката. Трябва да получите четно число. Ако е странно, значи е момче.

Освен това се смята, че е необходимо да се зачене момиче само през деня. Нещо повече, цялата инициатива трябва да идва от жена..

Шести метод: според конкретна диета

Смисълът му е, че трябва да ядете само определени храни. Поддръжниците на този метод вярват, че храната създава определена среда в тялото, което силно влияе върху пола на детето. Ако мъжът се храни само със здравословна храна и се откаже от лошите навици, тогава качеството на спермата му ще се увеличи значително. Също така, ако жената води правилен начин на живот, шансовете й за получаване на здраво потомство само се увеличават..

Общи хранителни насоки за зачеване на момиче:

 • 4 месеца преди зачеването трябва значително да ограничите захарта, месото, картофите и солта.
 • Жената трябва да яде храна, богата на калций и магнезий. Тези елементи могат да се черпят от моркови, краставици, цвекло, лук и някои други зеленчуци..
 • Също така трябва да ядете мляко, риба, плодове (с изключение на банани и праскови), всякакви зеленчуци, яйца, морски дарове и ориз.
 • Всички вредни продукти са строго забранени.

Седми метод: според метода на Ериксън

Според метода на учения анализът на спермата и необходимата филтрация се извършват в лабораторията. За раждането на момиченце тези сперматозоиди, които се движат забележимо бързо, се отстраняват от спермата. Това са мъжките хромозоми. Пречистената сперма се инжектира във влагалището. В резултат на това яйцеклетката може да бъде оплодена само от женските хромозоми. Съответно ще се появи момиче.

Това е нов метод. Не навсякъде могат да го приложат.

Осми метод: психическо отношение

Може би някой ще счете това за безсмислено, но техниката работи. Необходимо е да се визуализира психологически момичето на етапа на планиране. Мама трябва постоянно да представлява бебето си. Мечтите й трябва да бъдат изцяло потопени в мислите на момичето. Мама трябва да представи дъщеря си до най-малкия детайл: косата, очите, устните, ръста, характера. Знаем, че мислите са материални. И ако опитате, можете да програмирате бъдещата си дъщеря за себе си.

Девети метод: според лунния календар

Лунният календар е популярен от древни времена. Много исторически събития са се случили според лунния календар. Можете да го използвате, за да изберете най-оптималните дни за раждането на момиченце. И така, според посочения календар, Луната преминава през необходимия женски знак на всеки 2,5 дни. Женските знаци включват Телец, Дева и Рак. Също така има шанс да забременеете с момиче, когато луната е в Козирог, Риби и Скорпион..

Десети метод: чрез кръвен тест

Клиниката определя кръвната група и Rh фактора. Анализът се подава на етапа на планиране. След Rh фактора и на двамата родители се сравнява. Когато една двойка има различен Rh фактор, те не могат да забременеят с години. Ситуацията се влошава от женския отрицателен резус, под влиянието на който сперматозоидите просто се отхвърлят в тялото. Когато Rh факторите са едни и същи, тогава раждането на момиченце ще бъде по-вероятно..

Някои препоръки

 • Жената не трябва да има оргазъм, в противен случай образуваната алкална среда ще убие X-сперматозоидите.
 • Заченете няколко дни преди овулацията. Мъжките хромозоми няма да доживеят до ден X.
 • След овулацията не можете да правите полов акт или трябва внимателно да се предпазите. За времето на въздържание това ще отнеме повече от два дни. Ако мине по-малко време, тогава Y хромозомата ще надмине X.
 • Опитайте се да сведете до минимум галенето и любовната игра. Намалете процента на възбуда.

Друг съвет: за да увеличите киселинната среда във влагалището и да увеличите шанса да забременеете с момиче, трябва да направите оцетно измиване. За целта разтворете две супени лъжици течност в литър вода. Индуцираният разтвор не трябва да се съхранява повече от два часа преди употреба. Препоръчително е да го използвате веднага.

В каква позиция да зачене момиче

За да получите момиче, трябва да постигнете позицията на най-малко проникване. Тази категория включва следното: „мисионер“; "Лъжица"; мъжът е на върха, а жената е с гръб към него.

Признаци

 1. Ако плодът има учестен пулс, това е момиче.
 2. Ако една жена е привлечена от сладкиши, тогава ще има дъщеря.
 3. Ако формата на корема се покачи, това е към женския пол.
 4. Ако бъдещата майка постоянно иска да спи - на момичето.
 5. Ако плодът се движи в долната част на корема, значи това е принцеса.
 6. Мама спи от дясната страна - до раждането на дъщеря.

Ако полът на детето е жизненоважен за двойката, тогава можете да използвате генетична диагностика преди имплантацията, която се извършва с IVF. Тогава полът на нероденото дете ще бъде ясен предварително, тъй като оплождането на яйцеклетката се извършва в епруветка от лекар специалист. Но трябва да има определени индикации за IVF. Тази възможност не е достъпна за всички двойки. Освен това IVF струва много пари..

Изброените методи не дават сто процента гаранция, че ще се роди момиченце. И ако, противно на очакванията, въпреки усилията се роди дете от грешен пол (момче), не бива да ядосвате Бога и да се разстройвате. Всяко дете е най-голямата радост и подарък..