Избрани продукти 5 от 310

Нови отзиви

Бутилка Canpol с дръжки Забавни животни 120 ml 11/823

Няма ограничение за възмущението ми! Производители, опитвали ли сте някога да използвате продукта си сами? Това е малко вероятно, защото е просто невъзможно! На бутилката има три стикера, единият от които е малък и лесно се отлепва, но другите два.. единият е залепен отдолу, а другият вдясно отстрани на решението, заема половината бутилка, решението под него изобщо не се вижда, така че трябва да го отлепите. Но не знам от какъв материал са направени тези стикери, но нищо не ги отнема! Натърках с обикновена гъба с пемо лукс, натърках с желязна гъба, накиснах я няколко пъти във вода, измих я в съдомиялната машина и дори я натрих с ацетон - нищо не взима! Долен ред - бутилката е цялата надраскана, линийката е почти изтрита, но лепкавото лепило от стикерите все още остава! Хвърлих го в кошчето, съжалих сто пъти, че съм го купил. Не беше ли възможно да се направят стикери, които лесно да се откъснат? Или дори продавайте в кутия и напишете цялата информация върху нея?

WeeBaby стъклена бутилка за хранене, 125 мл

Зърното не достига до дъното на капачката като другите бутилки. Оказва се, че всичко изтича от зърното в капачката и течността се излива през вентилационните отвори в капачката..
Купих бутилка за формулата. И за да го разклатите, трябва да запушите зърното с пръст без капачка!

Гълъбова бутилка Peristalsis plus с широко отваряне на устата S 0+ 160 ml

Купих тази бутилка въз основа на добри отзиви. И като че ли не мога да кажа нищо лошо, детето изпи малко вода от него, всичко е наред. След месец обаче на зърното започнаха да се появяват някои черни петна. Това не разбрах съвсем, затова трябваше да го изхвърля, някак стана страшно да дам такава бутилка на дете.

Baboo Me to You бутилка със силиконов биберон, широко гърло, чувствителна на топлина от 3 месеца. 230 мл

Хареса ми бутилката, препоръчвам я на всички. Индикаторите работят точно на 37,5 градуса - проверява се с кулинарен термометър. Зърното е с високо качество, само основата е много плътна - за бебето е удобно да суче, а след измиване е трудно да се вкара в пръстена, само сухи прилепвания.

Бутилка Accufeed на д-р Браун за дълбоко недоносени бебета с капачка 60 мл

Дъщерята е само на 1375г и все още й е трудно да суче, тя все още се учи. Опитах се да й дам мляко няколко пъти от бутилка и постоянно забелязвах, че нещо тече. И днес бебето просто задръсти зърното, без да поглъща и млякото активно се изливаше изпод капака. Проведох експеримент с вода и установих, че ако просто натиснете зърното, водата излива изпод капака. Ако натиснете зърното, тогава водата не тече на струйка, а се връща обратно в бутилката и излиза през хлабаво завитата капачка. Бутилката е подходяща за тези, които сучат активно и добре. За бебета, които все още лошо сучат, е по-добре да погледнат бутилката Pigeon SSS, където при натискане на зърното се получава струйка.

Продуктите Nuk са продукти на немския производител със същото име. За да помогне на родителите, Nuk проектира и продава стотици аксесоари за хранене на бебета от раждането. В този каталог на онлайн магазина Akusherstvo.ru продуктите на Nyuk са представени от серия стъклени и полипропиленови бебешки бутилки.

Производителят произвежда три колекции бутилки със средна цена:

 1. Classic и New Classic - серия широк / тесен врат за хранене;
 2. First Choice и First Choice + - с ортодонтски биберон за симулиране на кърмене и допълващо хранене със смесено хранене;
 3. Klinik - бутилки от боросиликатно стъкло с ясна градация на обема.

Всяка бутилка Nuk, с изключение на гамата Klinik, се доставя с биберон. Обърнете внимание на неговия материал и размер. Nuke има само силиконови и латексови зърна в размери 1 и 2. Първият е подходящ за новородени и деца до 6 месеца. Вторият е за деца от шест месеца. За бебета с тенденция да поглъщат въздух при хранене, асортиментът на марката включва шишета със зърна против колики. Според родителите те значително намаляват броя на регургитацията и коликите, което е добра новина..

Nuk стъклените бутилки са по-скъпи, но по-трайни. Подходящ за кипене и стерилизация по всякакъв начин. Дори след многократни цикли на миене в съдомиялни машини, те не потъмняват или замъгляват.

Пластмасата е по-евтина и лека. Струва си да ги купите, ако планирате да използвате само стерилизатор или да използвате бутилките като контейнер за съхранение на кърмата. Приятно пазаруване!

Бутилки Nuk / Nook

Видове бутилки Nook

Ако мислите да закупите бутилки Nook, не забравяйте да обърнете внимание на материалите за зърната и тяхната форма. За недоносени бебета има специално зърно с мека повърхност и дозирано изцеждане на мляко, което е подходящо за бебета с тегло до 1,5 кг.

 • First choise plus - бутилки от стъкло и пластмаса с уникална форма на биберони, която позволява на езика да се движи естествено, малък отвор в биберона, през който бебето получава оптималното количество мляко. Гърлото на бутилката е достатъчно широко за почистване и смесване. Релефната повърхност помага да се държи сигурно бутилката;
 • Нова класика - класическа тясна бутилка с широко гърло от пропилен и стъкло с ортодонтски зърна и система против колики, която премахва излишния въздух. Включва защитна капачка, уплътнителен диск и винтов пръстен.

Видове чаши за пиене Ъгъл

 • First Choice / Disney - Бутилки с подвижни дръжки и приставка за преход от кърмене към самопиене;
 • Activ, Junior, Kiddy, Sport - устойчиви на удари сипи чаши за активни, любопитни деца над 9 месеца;
 • Чаши, които не се разливат със слама, твърд / мек чучур или капачка за зърното с натискане и натискане.

Можете да си купите бутилки Nuk и чаши в аптеките Dialog.

Нук бутилки за новородени

Храненето на малко дете не е лесна задача. За да поддържате интереса на бебето, за да предотвратите появата на петна по дрехите и трохи на пода, има различни устройства. Те също така ще помогнат за правилното дозиране на храната в началото на допълнителното хранене. В нашия онлайн магазин можете да си купите бутилки за хранене Nuk, ние имаме богат асортимент, както и атрактивни цени. Ние предлагаме най-добрите продукти от Avent, Canpol Babies, Tommee Tippee, Pigeon, Baby Wee, Nuk и други известни марки.

Искаме всеки клиент да намери всичко, от което се нуждае за своето дете, съобразявайки се с неговите нужди и възможности.

За да поръчате бутилки за хранене Nuk - използвайте функционалността на сайта или ни се обадете по телефона в Москва 8 495 212-12-52 или на безплатен номер 8 800 555-17-52.

NUK (кът)

Това е германска компания, собственост на концерна MAPA GmbH. Повече от петдесет години компанията произвежда аксесоари за хранене на бебета. Асортиментът на компанията включва още помпи за гърди, играчки за бебето, бебешки чинии (шишета, чаши за пиене), както и залъгалки и зърна. Можете да разчитате на качеството на Nook. Бебешките чинии и аксесоари са изработени от безопасни материали, а производството се намира само в Германия. Производственият цикъл включва и лабораторни тестове - всичко за безопасността на вашите деца, затова повече от 100 страни по света разчитат на продуктите на NUK.

Нук бутилки за новородени

Историята на марката NUK датира от 1947 г., когато е основана Hanseatische Gummiwerke Bachmann und Co. КИЛОГРАМА. Две години по-късно зъболекар Мюлер и д-р Балтерс разработиха новия ортодонтски NUK биберон.

Новата форма на зърното е клинично одобрена. През 1956 г. производството на биберони започва в Zeven. През 1971 г. започват да се произвеждат специални залъгалки за употреба в клиники под марката NUK. Осем години по-късно започват да произвеждат бутилки за пиене със специален клапан..

Асортиментът на компанията непрекъснато се разширява, през 80-те години се произвеждат парен стерилизатор за дезинфекция на предмети, подложки за гърди за кърмачки, силиконови зърна и залъгалки. По-късно под марката NUK започват да се произвеждат детски чаши, нова система за зърна и шишета и серия грижи за устната кухина.

Купете бутилка Nook Първи избор пластмасов зърно силикон 300ml (741.227) в аптеките

Цената е валидна само при поръчка на уебсайта Цените на уебсайта се различават от цените в аптеките и са валидни само при поръчка на уебсайта или в мобилното приложение. Когато получите поръчка в аптека, няма да е възможно да добавяте продукти на цените на сайта, а само отделна покупка на цената на аптеката. Цените в сайта не са публична оферта.

Код на артикула: 25866

Вземане, безплатно. Резервацията е валидна за 24 часа

 • Описание

 • Група
  Продукти за деца

  Международно непатентовано име
  Без ИНН.

  Производители
  Nuk (Германия)

  Описание


  Бутилка за ъгъл Първи избор на пластмасово зърно силикон 300 мл
  Със силиконово зърно: размер 1 (0-6 месеца) M (среден отвор)

  Лесно се комбинират кърменето и храненето от шише
  Ортодонтски биберон NUK
  Широкото гърло прави бутилките лесни за почистване
  0-6м
  Естествен процес на хранене bpafreeairsystem

  Бутилки и зърна с уникални ортодонтски зърна

  NUK ПЪРВИ ИЗБОР Бутилките и биберони имат всички предимства на ортодонтския биберон NUK и дават на бебето усещане, подобно на това на майчината гърда..

  Със силиконово зърно ородонтско зърно размер 1 (0-6 месеца) M (среден отвор)
  NUK Anti-Colic AIR SYSTEM намалява вероятността от колики, причинени от вредното поглъщане на въздух
  Изработен от висококачествен материал - пластмаса (компютър, не съдържа бисфенол-А)
  Изключително широко гърло за лесно пълнене и почистване
  Ергономична форма на бутилката - удобна за държане
  С многоцветни детски рисунки
  Съвместим с всеки продукт на NUK FIRST CHOICE

  Нук бутилки за новородени

  Марката Nuk е известна на световния пазар от средата на миналия век. Това е немска производствена компания за хранене и развитие на бебета. Фабриката Nuk се намира в Германия и от 1956 г. е специализирана изключително в продукти за новородени и техните майки. Продуктите на Nuk, включително аксесоари за кърмене, насърчават здравословното развитие на бебето и са идеалният избор за кърмачка и нейното бебе. Характеристиките на продуктите Nuk са неговият богат асортимент, характеризиращ се с разнообразие от форми и цветове. Всички продукти са преминали акредитация по ISO 9001. Заводът използва най-модерните технологии и патентовани научни уникални разработки, създадени в собствена научна лаборатория, която е подкрепена от лекари от много специалности. Nook е екологосъобразно производство, чиито продукти са представени в повече от 75 страни по света.

  Зърната и шишетата First Choice Plus Nuk ще направят процеса на хранене възможно най-приятен и възможно най-естествен за бебето. Зърното следва формата на гърдата на майката, така че бебето да не поглъща въздух и да не страда от колики по-късно. Шишенцето с шише е лесно за почистване и пълнене.
  Четките за бутилки, веригите за залъгалки и други аксесоари Nuk помагат да се поддържат хигиенично хранителните принадлежности на бебето и да се поддържат чисти и спретнати биберони и бутилки. Аксесоарите за ъгли са удобни за използване, имат ергономична форма, не съдържат BPA и други вредни вещества.
  Бутилките за кътчета имат удобна форма, благодарение на което бутилката приляга добре в ръката и не се изплъзва. Горната част е затворена с капак, за да поддържа повърхността в контакт с устата чиста. Ортодонтската форма на зърното дава на бебето същите усещания, както при кърмене. Бебешки четки, термометри за вода, контейнери за съхранение на залъгалки и други продукти за грижа за бебета от немския производител Nuk са изработени от материали, които са безопасни за деца и не съдържат BPA или други вредни вещества. Яркият дизайн и забавните рисунки ще помогнат да привлечете вниманието на детето.
  Подложки за гърди и подложки, бутални помпи Nuk ще помогнат на младите майки да поддържат комфорт и изряден външен вид, да направят кърменето удобно и приятно както за бебето, така и за майката, да се отърват от проблеми с лактацията, да стимулират потока на млякото или да придадат желаната форма на обърнатите зърна.
  Нагревателите за бебешка храна Nuk и стерилизаторите за шишета са незаменими при грижите за бебето с адаптирано или смесено хранене. Грелките ще ви помогнат бързо да загреете бутилката до правилната температура. Паровите стерилизатори ви позволяват да дезинфекцирате бебешки дрехи и дори пара.
  Nook sippy чаши имат удобна форма, благодарение на която бутилката приляга добре в ръката и не се изплъзва, те са затворени с капак, който ви позволява да поддържате чиста повърхност в контакт с устата. Яркият дизайн и забавните рисунки ще помогнат да привлечете вниманието на бебето. Nuk sippy чашите са изработени от безопасна пластмаса. Залъгалките Nuk са направени от силикон, който е без вкус и мирис. Ортодонтската форма и еластичността на зърната Nuk им позволяват да се разтягат и преоформят, като се адаптират към устата на бебето, което допринася за формирането на правилна захапка. Мундщукът има анатомична форма.

  Бутилки за хранене на новородени

  Храненето на бебето трябва да е удобно и правилно. Трябва да се внимава, че преходът от кърмене към ядене на други храни е безболезнен за бебето. Нашият онлайн магазин предлага бебешки шишета и чаши за бебета, за да помогне на майките да направят процеса на хранене удобен. Използването на сипи чаши и бутилки е удобно, защото с тях винаги можете да имате под ръка порция бебешка храна, за да нахраните бебето, дори на улицата. Чашите за пиене постепенно ще научат бебето ви да пие от чаша.

  Бутилките и чашките трябва да бъдат:

  • безопасни за здравето и живота
  • разбираемо и удобно за бебето
  • имат ярки цветове, за да зарадват детето.

  В нашия онлайн магазин можете да си купите евтини бутилки и чаши.

  Бутилки "Кътче" за новородени: преглед, видове и рецензии

  Ефективността на изкуственото и смесеното хранене зависи не само от формулата, но и от шишето, с което се провежда тази процедура. Бутилките "Nook" са максимално адаптирани към смукателните рефлекси на бебето и осигуряват удобно хранене..

  1. За продуктите на Nuk
  2. Бутилки "Кътче" - ключът към успешното хранене!
  3. Nuk зърна
  4. Специални зърна
  5. Бутилки за новородени
  6. Класически бутилки Nuk
  7. Колко струва бутилка "Nook"
  8. Отзиви
  9. Споделям линк:

  За продуктите на Nuk

  Nuk е немски производител на продукти за грижа за деца за деца на възраст от 0 до 6 години. Продуктите от тази марка се произвеждат в маркови фабрики под надзора на специалисти в съответствие с международните стандарти за безопасност и качество..

  Продуктите на Nook станаха известни по целия свят през миналия век. Немската компания разработва устройства за хранене и развитие на деца от дълго време. Днес продуктите с марка Nuk са представени от комплекти за хранене и аксесоари, необходими за хранене на бебе (зърна, прибори за хранене, помпи за гърди, бебешки чинии), продукти за майки (подложки за сутиени, подложки за зърна), продукти за грижа за деца ( бебешки ножици, термометри за вода, гребени, четки за зъби). Бутилките с нук са особено популярни сред новородените майки.

  Всички продукти на всички етапи на производство са внимателно контролирани. Фабриките и лабораториите използват най-новото оборудване и съвременни технологии, в разработването на които участват най-добрите лекари и учени от различни области. Всички продукти на Nuk са екологични и безопасни за здравето.

  Бутилки "Кътче" - ключът към успешното хранене!

  Nuk бутилките са направени от висококачествени материали, които са внимателно проучени в лабораториите. За да отговори на нуждите на младите родители, компанията произвежда стъклени и пластмасови бутилки. Стъклените контейнери са най-хигиенични и екологични. Също така такива продукти са практични за почистване. Стъклените бутилки не се надраскват и са по-трайни. Идеален за хранене на бебе.

  Бутилките за ъгли са направени от боросиликатно стъкло, което може да издържи на високи температури. Те могат да се измиват и варят много пъти. При продължителна употреба стъклото ще запази първоначалния си вид и висока прозрачност.

  Nuk също е специализиран в бутилки от полиамид, полипропилен и полифенилсулфон. Тези материали са леки, трайни и напълно безвредни за здравето на децата.

  Пластмасовите бутилки за хранене Nook са създадени по уникална технология. Те могат да бъдат стерилизирани с пара и дори замразени.

  Nuk зърна

  Зърната за бутилки Nuk заслужават специално внимание. Продуктите от тази група са създадени с най-точно възпроизвеждане на характеристиките на кърменето..

  Nuk биберони са направени от латекс и силикон. Латексът е естествен материал с висока якост. Поради свойствата на материала, тези зърна са гъвкави и издръжливи. Идеален за хранене на бебета със зъби.

  Понякога децата са алергични към латекс, така че родителите са принудени да купуват зърна от синтетични материали.

  Силиконовите зърна Nuk са изработени от висококачествен материал. Те имат бял полупрозрачен цвят и гладка повърхност. Тези зърна са лесни за почистване и имат висока устойчивост на топлина. Силиконовите зърна Nuk са без мирис и вкус.

  Съгласно препоръките на производителя, латексовите и силиконовите зърна трябва да се сменят с нови на всеки 1-2 месеца..

  Специални зърна

  Усещанията, които бебето изпитва по време на хранене, зависят от правилното зърно. Има деца, които поради физиологични характеристики не могат да пият мляко от обикновена бутилка. Сред дефектите на челюстта и устната кухина, известни на медицината, най-често се срещат „цепнатина на небцето“ и „цепка на устната кухина“. Тези патологии значително възпрепятстват дори кърменето..

  За да нахрани тези бебета, компанията Nook е разработила специални зърна. Те са с уникална форма, подходящи за деца с деформирано небце..

  Специалните зърна Nuk са направени от латекс, който е най-мекият материал. Средният отвор улеснява лекия поток на мляко с лек натиск на венците.

  Специални зърна "Nook" пасват на всяка бутилка от тази марка.

  Бутилки за новородени

  За бебета, които са смесени или хранени с адаптирано мляко, Nuk е разработил бутилки First Choice Plus. Формата на зърното е възможно най-близка до формата на зърното. Бутилки "Nook" за новородени се предлагат със силиконови и латексови зърна с дупки против колики. Тази серия се предлага в розово, синьо, жълто и червено..

  Предимства на бутилката First Choice Plus:

 • Уникална форма на зърното. Когато суче, заостреният връх на зърното се притиска към небцето за естествено движение на езика.
 • Малка дупка в зърното. За едно сучене бебето получава толкова мляко, колкото се отделя от гърдата по време на естествено хранене.
 • Широко гърло на бутилката. Формата на контейнера е удобна за измиване и приготвяне на смес.
 • Релефна повърхност за удобен захват.

  Бутилките First Choice Plus се предлагат в стъкло и пластмаса.

  Класически бутилки Nuk

  Тази серия е представена от класически бутилки с ортодонтски зърна. Системата против колики гарантира, че излишният въздух се отстранява през специални отвори. В резултат на това вероятността от регургитация и колики е намалена..

  Класическите бутилки могат да се използват за хранене на бебета от раждането до 2-годишна възраст. За бебета до 6 месеца в комплекта има зърно с размер 1. Тя е оформена така, че да пасва най-добре на устата на новородено бебе. За бебе над 6 месеца е необходимо зърно с размер 2.

  Бутилките Nuk Classic са изработени от полипропилен и стъкло. Всяка бутилка се предлага със защитна капачка, уплътняващ диск и винтов пръстен.

  Колко струва бутилка "Nook"

  Цената за бутилки от тази марка варира от 1000 до 2100 рубли. Полипропиленовите бутилки с латексово зърно от серията Nuk Classic струват 1100 рубли. За класическа бутилка със силиконово зърно трябва да платите 100 рубли повече. Цената на комплект стъклена бутилка и латексово зърно е около 1400 рубли.

  Продуктите от серията First Choice Plus са много по-скъпи. Цената за такава бутилка достига 2200 рубли.

  Отзиви

  Много мумии високо оцениха бутилките Nook. Отзивите за продуктите на тази марка са предимно положителни. Младите родители отбелязаха доброто качество на материалите и практичността на използване. Бутилките са много леки и лесни за смесване. Широкото гърло ви позволява бързо да измиете и изсушите контейнера.

  Майките са потвърдили системата против колики. Бутилката Nook с въздушен клапан отлично премахва излишния въздух. Бебетата не страдат от регургитация и колики.

  Много рядко в Интернет се срещат отрицателни отзиви за продуктите на Nook. Някои майки не харесват зърното с размер 1. Според тях млечният поток е твърде силен и бебето няма време да погълне.

  Купувачите отбелязаха и несъвършената форма на капака. Той не прилепва добре към зърното и в резултат течността се разлива лесно от затворен съд. Nuk бутилките са подходящи само за домашна употреба. За разходки и пътувания майките се съветват да купуват бутилки от други марки.

  В почти всеки преглед родителите описват плюсовете и минусите на материала за бутилки. Според купувачите пластмасовите контейнери бързо губят първоначалния си вид. При често пране пластмасовите бутилки се надраскват и стават матирани. Много по-практично е да използвате стъклени бутилки. Те служат добре и издържат на всякакъв вид обработка. Единственият недостатък, отбелязан от купувачите, е рискът от нараняване на бебето, ако бутилката случайно се счупи. Затова използвайте стъклени бутилки внимателно..

  Бутилки, чаши за пиене NUK

  Популярни продукти в категорията Бутилки, чаши

  Цени за бутилки, чаши NUK

  В Price.ru можете да си купите бутилки NUK, чаши за сипи на цена от 515 рубли. до 883 п. рубли. Изберете най-добрия модел по отношение на разходите, характеристиките, рецензиите и рецензиите сред 10 подходящи предложения от 3 онлайн магазина.

  Сравнете бутилките Nyuk, чашките сипи с други продукти, използвайки Price.ru. За подробна информация относно доставката, вземането, плащането и гаранциите, моля, консултирайте се с избрания магазин.