В живота на всяко дете първото ястие е шише, което е необходимо както за кърмене, така и за изкуствено хранене. Когато е изкуствен, той е необходим за адаптирано хранене, кърмене - за съхранение и хранене на изцедено мляко. Удобно е да храните бебето със сок и вода от това ястие. Много е важно да изберете такъв, който да бъде висококачествен и безопасен, да издържа на често кипене и да продължи дълго време. Също така трябва да е лек, лесен за грижи и употреба. Една от най-добрите бутилки е "Avent".

Отличителни черти

Известната компания Philips Avent се занимава с производството на трайни, висококачествени и безопасни съдове за деца, започвайки от ранна детска възраст. Много родители се доверяват на продуктите на тази компания, които имат различни сертификати за качество. Тя прави зърна, бутилки, помпи за гърди и други продукти, така че е лесно да се намерят ястия, които са подходящи за възрастта и изискванията за хранене.

Висококачествена хранителна пластмаса се използва за производството на бутилки за хранене Avent. Тъй като този материал е лек, детето по-късно може сам да държи бутилката. Такъв капацитет:

 • безопасно за новородено;
 • не се чупи;
 • перфектно измити и обработени;
 • не отделя вредни вещества при нагряване и варене.

Важна характеристика е, че такива съдове имат система против колики, която е представена от специален клапан за изравняване на налягането. Това ви позволява напълно да напълните биберона с мляко или друга течност, излята в него, в резултат на което в него не се образуват кухини. Детето ще получава само храна, а не поглъщане на въздух и това ще доведе до намаляване на регургитацията и коликите.

Ползи

В допълнение към висококачествения материал за производство и наличието на клапан против колики, бутилката Avent има и други предимства, свързани със самия зърно, а именно:

 • екологична безопасност;
 • удобна анатомична форма;
 • липса на характерна миризма и вкус;
 • наличието на специални венчелистчета, които ги правят меки и гъвкави отвътре, така че процесът на хранене става още по-удобен.

Много е удобно да държите такива ястия поради тяхната ергономична форма. Лесно се сглобява и почиства. Дъното е много стабилно. Съдовете могат да се затоплят без страх.

Бутилките са идеални за новородени "Avent" от първите дни на живота им. Тази посуда е съвместима с други продукти от тази марка. Удобството се крие и във факта, че този модел има широко гърло, така че можете лесно да пълните и да перете вътре.

Възможно е да се допълни този продукт с такива функционални детайли като дръжка и мек чучур. В резултат на това шишето ще се превърне в сипи чаша, с която бебето се научава да пие.

Бутилките Avent се различават по обем: 125, 240, 260, 280 и 330 мл. Най-малките бебета се препоръчват да закупят 125 ml, той е идеален за добавки. За деца:

 • тримесечна възраст - 260 ml;
 • след 6 месеца - 330 ml;
 • при смесено хранене - 240-280 мл.

Всички продукти се доставят с различни еластични, еластични и безопасни силиконови зърна, които не предизвикват алергични реакции. Те се различават по:

 • скоростта, с която се подава течността;
 • вид пренос на течност;
 • брой и вид дупки.

Предлагат се бутилки за хранене Avent с нарязани зърна. Тези, в които се използва един слот за бебета на възраст над три месеца, те осигуряват течност с променлив поток. Продукти с Y слот се използват за бебета на възраст над 6 месеца. Те са идеални за различни допълващи храни, може да са кефир, каши и дебели течности. За новородени бебета е необходимо да използвате залъгалка с една дупка, за двумесечни бебета е подходяща с бавен поток и два слота. На 3 месеца трябва да изберете продукт с три отвора и среден поток, а след половин година ще направи зърно с четири отвора и бърз поток..

Серия "Класически"

Бутилката Avent от серията Classic се отнася до прост модел с класическа форма и плавни преходи. Той има клапан против колики и модерна вентилационна система, която помага за намаляване на газовете, подуването на корема и други проблеми с корема. Детето се държи спокойно по време и след хранене. Този модел прибори за хранене се счита за най-добрият вариант за деца, които се хранят с бутилка..

Стандартни бутилки

Тези продукти имат стандартна форма. Те имат уплътняваща капачка, която предотвратява изтичането на течност. Той надеждно защитава бутилката. Резервоарите от серията "Стандарт" са много удобни за пътуване и за разходки.

Серия "Естествено"

Бутилките "Avent" от поредицата "Natural" имат по-широко гърло, а зърното е подобно на женската гърда. Храненето с този продукт е много близко до естественото. Този контейнер е идеален, когато се изисква смесено хранене. В този случай храненето с шише и кърменето се комбинират лесно.

Експлоатация и грижи

Ястията за новородени трябва да бъдат внимателно гледани. След покупката, както и преди и след хранене, тя трябва да бъде много добре измита и стерилизирана. В този случай не забравяйте да премахнете стикерите, да разглобите бутилката на части и да ги изплакнете обилно. Най-доброто за това е четка, която лесно прониква във всеки ъгъл. Препаратите трябва да са тези, предназначени за миене на детски съдове. Пластмасовите бутилки за хранене на бебета са подходящи за миене в съдомиялна машина, охладени и замразени. Най-добре е да загреете формулата или млякото за новородени на водна баня..

Не е необходимо да се стремите да придобиете ярък модел. Най-добрият вариант е да закупите специални бебешки бутилки "Avent", чиито положителни характеристики ще повлияят положително на благосъстоянието на бебето и спокойствието на майката..

Бутилка "Avent": описание, начин на употреба и рецензии

Напоследък все по-често можете да срещнете нови майки, които отказват да кърмят. Причините за това могат да бъдат много. Някой не може да се храни по здравословни причини или поради увеличена заетост. Други представители на нежния пол предпочитат да изцеждат собственото си мляко и да го дават на бебето в шише. Тази статия ще се фокусира върху изкуственото хранене. Ще разберете каква може да бъде бутилката Avent за новородени.

За какво се използва продуктът?

Бутилката Avent е предназначена за хранене на дете. В този случай можете да поставите собственото си кърма или адаптирано мляко в контейнера. В допълнение, производителят позволява използването на аксесоар за чай, кефир, сокове и течни зърнени храни. Всичко, което бебето ви яде през първите месеци от живота си, може да му бъде предложено чрез продуктите "Avent".

Бутилките за хранене могат да бъдат прикрепени към помпа за кърма от същия производител. Вече не трябва да преливате експресиран продукт и да стерилизирате много контейнери. Всичко може да се направи с един контейнер.

Бутилка Avent: обеми

В момента производителят ви предлага няколко обема и видове продукти. Необходимо е да изберете продукт в съответствие с възрастта на детето. Бутилката Avent има обем 125, 260 и 330 милилитра. Най-малките контейнери са предназначени за новородени бебета или малки порции за деца от втората година от живота.

Ако хранете бебето със смес, след шест месеца дозата му се увеличава. По-логично би било да използвате по-голяма бутилка, отколкото да приготвите добавка за дете..

Видове продукти

Бутилката Avent се произвежда в няколко категории. Те включват следните типове.

 • Класически. Този продукт беше един от първите, които бяха пуснати. Биберонът на този контейнер има класическа форма с плавни преходи.
 • Направо. Този контейнер има по-широка форма от своя предшественик. Зърното на бутилката също е различно. Изработен е под формата на женска гърда.
 • Естествено хранене. Тези продукти много приличат на категорията "Класически". Разликата обаче е, че бебето трябва да положи известни усилия, когато суче. Тези бутилки се препоръчват за тези, които се придържат към естественото хранене, но в същото време използват изкуствена формула..

Бутилката Avent също има различни зърна. Пакетът обикновено се предлага с един или два прикачени файла. Всички те са разделени на дебита. И така, има зърна за новородени с бавен натиск. За бебета след два месеца вече можете да закупите дюза с три дупки. Производителят предлага да опитате биберони с променлив поток. При използването му течността се излива доста бързо, но това се случва само когато бебето активно суче. Има и дюзи с по-широки отвори. Предназначени са за хранене със зърнени храни и по-вискозни продукти, като кефир.

Как да използвате продуктите правилно?

Бутилките Avent, както всяко друго средство за хранене на бебе, трябва да се стерилизират. За да направите това, можете да изберете специален инструмент от същия производител или да използвате старите доказани методи..

Бутилките могат да се варят, загряват в микровълнова печка или мултикукър. Не забравяйте да премахнете всички стикери и да разглобите устройството преди употреба. Изплакнете бутилката под течаща вода със специална четка и дезинфекцирайте. След това можете да започнете да храните бебето си..

Контейнерът може да съхранява мляко, смес и други напитки. Това обаче трябва да става при стриктно спазване на инструкциите. Например, кърмата не трябва да се съхранява в хладилник повече от 2-4 часа. Ако решите да замразите продукта, можете също да използвате този контейнер. Трябва обаче да махнете зърното от него и да го затворите плътно с включената силиконова вложка и капак.

Бутилки "Avent": отзиви

Продуктът спечели любовта и доверието на родителите за дълго време. Много майки казват, че бутилките са скъпи. Всъщност един малък контейнер с обем 125 милилитра ще ви струва около 100-150 рубли, докато евтините производители определят по-демократична цена.

Бутилките "Avent" имат само положителни отзиви. Резултатите от експериментите показват, че храненето от този контейнер намалява риска от колики при бебетата. Сънят на децата става по-спокоен. Също така майките казват, че бебето може да държи самата бутилка с течение на времето. Съдържанието на контейнера не се разлива или пръска.

Измиването на продукти е много лесно благодарение на широкото гърло. Несъмненият плюс е фактът, че е възможно да се сменят зърната в една и съща бутилка.

Ако никога преди не сте опитвали този продукт, определено трябва да го направите. Вече няма да искате да се връщате към обичайните си начини за хранене на бебето. Купете бутилки "Avent", грижете се за бебето си!

Avent Natural шише за хранене - преглед

Как да използвате правилно клапата против колики (ВИДЕО, инструкции за употреба). Как ни хареса тази бутилка?

Бутилката Avent Natural беше последната бутилка в бутилката, която използвахме - и завършихме с нея. Нещо повече, дори успях (не без помощта на рецензии от този сайт) да открия системата против колики и да установя правилното й използване. Не знам защо производителят не може да добави само няколко реда към инструкциите, така че младите родители да не познаят на утайката от кафе как трябва да работи този супер механизъм..

По метода на последователното изброяване ("Kurnosiki" - отлично зърно, бутилката е така-така; "Yum-yum" - бързо зърно, добра бутилка, Avent Classic - зърно малко по-добре, бутилка малко по-добре, но всичко това не е малко, а три пъти повече ) стигнахме до серията Avent Natural.

По това време имаше два проблема: колики при детето и опити да се хвърли гърдата, съблазнена от зърното.

Тъй като Avent Classic не помогна, беше закупена бутилка Avent Natural от 125 ml.

Хареса ми самата бутилка: по-широка от Avent Classic (тя е с почти квадратна форма), добре четлива скала за измерване, лесна за използване и лесна за почистване.

Но най-интересното е системата против колики. По някое време започнах да чувам съскащи подсвиркващи звуци. Замисленото изучаване на опита на други родители най-накрая даде знание - така работи системата против колики!

Говоря за това подробно във видеото:

Но ако по някаква причина не гледате видеото, тогава ще обясня накратко "на пръсти".

В зърното има два канала - това са клапи против колики. На пръстена на бутилката има една малка вдлъбнатина. Когато поставим зърното на пръстена, уверете се, че клапанът на зърното съвпада с това вдлъбнатина. В този случай имайте предвид, че още в момента на усукване на зърното с пръстен на бутилката, зърното може леко да се движи. Ето защо, след усукване на бутилката, проверете дали клапанът все още е подравнен с вдлъбнатината. Ако те не съвпадат, тогава трябва да развиете малко, така че вакуумът да изчезне, и да регулирате зърното на ръка. Първоначално можете да преместите клапата на зърното леко напред от вдлъбнатината, така че да съвпадат след усукване.

Клапанът, съответстващ на вдлъбнатината, трябва да бъде насочен към носа на бебето по време на хранене. След това, когато въздухът се освободи в бутилката, зърното леко ще се повдигне и ще се чуе свистене - това е въздухът, излизащ от бутилката. Целта се постига, ако бебето никога не слиза от шишето по време на хранене.

Защо производителят не може да даде официално обяснение на клапата против колики в инструкциите - аз лично не мога да разбера.

На самата опаковка клапанът изглежда е показан (и в резултат на това го търсих дълго от пластмасовия пръстен):

Скоро купихме бутилка от 260 ml, а след това, в продажба - още две Сега редовно използваме две бутилки Avent Natural от 260 ml и бутилка от 125 ml.

Въз основа на четиримесечния опит с използването на бутилки, сравних различни компании според следните параметри:

 1. скала за измерване (лекота на четене на маркиране, градация на маркирането)
 2. ширина на шията (лесна за почистване)
 3. безопасност (пластмасата не трябва да съдържа бисфенол-А)
 4. възможна стерилизация / кипене
 5. трайност на картината и белезите
 6. конфигурация на бутилката (капак, зърна)
 7. е сместа, разлята от бутилката

Нека анализираме Avent Natural по следните параметри:

 1. скалата за измерване е написана върху пластмаса в тъмно синьо, градация в ml и унции (те обикновено са кратни лъжици суха смес или 30 ml). Бутилката от 125 ml има градуиране от 20 ml, но със странна стъпка: 20, 40, 60, 80, 100 и 125 ml. На бутилка от 260 ml градуирането е от 40 до 260 на стъпки от 20 ml. И в двете бутилки трябва да се съсредоточите върху унции, защото нашата смес се предлага на стъпки от 30 ml. Измерване на везни на двете бутилки една срещу друга - гледайки скалата в ml, не можете да видите унциите. Следователно трябва да въртите бутилката напред-назад - това не е много удобно.
 2. най-широката от сравняваните бутилки, гърлото. Мога да измия къса бутилка (125 мл) с малка гъба или ръка. За дълъг трябва да използвате четка, но тя преминава свободно в шията
 3. бисфенол-А не съдържа
 4. бутилките могат да се варят и стерилизират
 5. моделът на скалата е много стабилен, трае три месеца с редовна стерилизация, съвсем спокойно
 6. Бутилката се предлага със силиконово зърно (за бутилки от 125 ml - зърно # 1, 0+, бавен поток; за бутилки с 260 ml - зърно # 2, 1 m +, бавен поток) и прозрачна капачка (това е удобно). Капачката е гладка, но има малък прорез. Премахването му с леко влажни ръце е трудно, а без прорез би било доста трудно. Няма плосък защитен капак.
 7. ако пръстенът е свободно усукан, сместа изтича

За да проверя дали е разлято, проведох тест по време на писането на рецензията:

Ако сложите капачката, тогава сместа не трябва да се разлива, защото отворът на зърното се затваря чрез съответната издатина върху капачката. В този случай пролуката между капачката и пръстена не е херметична, т.е. когато се нагрява във вода, водата може да проникне под капачката. Той обаче не попада в бутилката поради плътната връзка между капачката и отвора в зърното..

Между другото, обичам да разбърквам сместа с еднократни пръчки за суши - те са просто удобни по дължина за висока бутилка, а ние имаме толкова много от тях, че можете да ги изхвърлите без съжаление. Като цяло суши пръчките са доста универсално нещо - те могат да попречат на всяка течност (например ги използвам за разбъркване на боя), могат да се използват като подпори за ниски растения, ограда от любопитни домашни любимци, марки за посадъчен материал и т.н. и т.н..

Но се разсеяхме. Бутилки и биберони Avent могат лесно да бъдат закупени от вериги магазини за деца и големи супермаркети, както и от почти всички аптеки. Освен това в аптеките няма обикновени сменяеми зърна за евтини компании ("Kurnosiki" и "Yum-yum"), но в почти всяка можете да си купите всяко зърно Avent. Като се има предвид разликата в ценовите категории, това ви кара да се чудите.

За цената Avent Natural е най-скъпата от марките и сериите, които сравнявам. Имахме късмета да ги купим на разпродажба, когато цената е повече от оправдана.

В крайна сметка избрахме тази серия поради реалната работа на клапата против колики и наистина максимално анатомичната форма на зърното..

Препоръчвам бутилките Avent Natural, ако трябва да запазите топлината си и / или ако имате колики, причинени от поглъщане на излишен въздух по време на хранене.

Отзивите ми за останалата част от сравнението:
"Kurnosiki": бутилка и най-доброто сред евтините зърна
"Yum-yum": най-доброто сред евтините бутилка и зърното
Avent Classic: бутилка и биберон
Avent Natural: бутилка (ВИДЕО ревю за клапан против колики) и най-удобното зърно (ВИДЕО ревю)

БУТИЛКА ЗА ХРАНЕНЕ НА AVENT 60ML НАТУРАЛЕН SCF039 / 17

Бутилка - Полипропиленова зърна - Без силикон BPA

Новите бутилки и техните принадлежности трябва да бъдат стерилизирани. За стерилизация е достатъчно да държите предметите във вряща вода за 5 минути. Водата трябва да ги покрие напълно. Препоръчва се стерилизатор за редовна стерилизация на бебешки чинии, помпа за гърди и залъгалки. Първо напълнете бутилката с мляко. Наклонете бутилката, за да напълните зърното с мляко и сте готови за хранене. Уверете се, че зърното винаги е пълно с мляко във всяко положение на бутилката.

Марка Avent Line Естествени бутилки AVENT ХРАНИТЕЛНА БУТИЛКА 60МЛ / НАТУРАЛНА / Артикул SCF039 / 17 - с ултра меки биберони симулира усещанията за кърмене. • Бебешка бутилка 60 мл - 1 брой • Биберон за новородени 0 месеца + - 1 брой Възраст: 0-6 месеца Дизайн на бутилка -Ергономична форма -Широко гърло Широко спираловидно зърно, имитиращо формата на гърдите, с венчелистчета за допълнителен комфорт, насърчава естествения захват и Позволява ви лесно да кърмите бебето или да го храните на шише. 1. Малка бутилка 60 ml, специално за хранене на новородени Малкият обем на бутилката осигурява оптималното количество храна за бебето. 2. Много бавно течащи биберони Намаленият размер на отвора помага за по-добър контрол на дебита по време на хранене. 3. Естествен захват благодарение на широкото, контурирано зърно Благодарение на широкото, контурно зърно можете лесно да комбинирате кърменето и храненето по шише. 4. Ултра-мекото зърно имитира формата на гърдата Зърното има ултра-мека повърхност, която симулира усещането за кърмене. 5. Спирален дизайн и венчелистчета за допълнителен комфорт Спиралният дизайн и венчелистчетата за допълнителен комфорт правят зърното гъвкаво, за да можете да храните бебето си по най-естествения начин, без да залепвате биберона. 6. Клапан против колики за предотвратяване на колики и дискомфорт Клапанът против колики предотвратява навлизането на въздух в корема на бебето, което предотвратява колики и дискомфорт. 7. Лесен за използване и чист, бърз и удобен монтаж Благодарение на широкото гърло бутилката е лесна за измиване и пълнене. Малко части позволяват бързо сглобяване и разглобяване на бутилката. Приятно и удобно хранене за вашето бебе • Спирален дизайн и венчелистчета за допълнителен комфорт • Клапан против колики за предотвратяване на колики и дискомфорт Лесно комбиниране на кърмене и хранене от шише • Естествен захват благодарение на широко зърно, което следва формата на гърдата • Ултра мекото зърно имитира формата на гърдата Други предимства • Лесен за използване и чист, бърз и удобен монтаж • Зърна с различна скорост на потока Идеални за новородени и недоносени бебета • Малка бутилка от 60 ml, специално предназначена за хранене на новородено

Използване на шишета: Микровълнова и в съдомиялна машина, Лесно се събира, Лесно се почиства, Лесно се задържа. Безопасно за съдомиялна машина в горното отделение. След всяка употреба измийте с гореща вода и сапун, изплакнете обилно. Изсушете при стайна температура. Преди всяка употреба, биберонът и бутилката трябва да се проверяват за цялост. Ако откриете стружки, пукнатини или други повреди по бутилката или зърното, незабавно заменете продукта с нов. Не загрявайте бутилката с навинтено зърно, разбъркайте добре съдържанието след нагряване, защото тя се загрява неравномерно.

За хранене на бебета, възраст: 0-6 месеца

Avent Бутилка за хранене 260мл No2

Цената е валидна само при поръчка на уебсайта. При поръчка по телефона цените ще се различават.

 • Имаме най-ниската цена за бутилка Avent в Москва
 • Можете да си купите бутилка avent с доставка до дома
 • Доставка Бутилката Avent е възможна Днес от 15:00, вижте раздела "Доставка в деня на поръчката".
 • Инструкции за употреба на бутилка Avent
 • Avent бутилка с всякакви форми

Инструкция за бутилка Avent

БУТИЛКА ЗА ХРАНЕНЕ AVENT 260ML.

Бутилката за хранене Philips AVENT 260 ml е здрава бутилка, изработена от полипропилен с удобна „вталена“ форма. Двойната система против колики се състои от биберон AVENT и свързващ пръстен. По време на храненето уникалната пола за биберони AVENT предотвратява навлизането на въздух в корема на бебето, позволявайки му да тече в шишето. Клинично доказано намалява коликите при използване на бутилката AVENT.

С шишето за хранене Philips AVENT 260 ml Philips AVENT вашето бебе контролира потока на млякото точно като кърменето. Бебето лесно се придвижва от гърдата към шишето и обратно.

Бутилката е много лесна за сглобяване, хигиенична и лесна за почистване. Прозрачната капачка надеждно затваря дюзата Airflex, така че съдържанието няма да се разлее по време на смесване и транспортиране. Бутилката е изработена от полипропилен и силикон, не съдържа бисфенол-А (без BPA).

Бутилката Avent е добър избор. Качеството на стоките, включително бутилката Avent, се контролира от нашите доставчици. Можете да си купите бутилка авент на нашия уебсайт, като кликнете върху бутона „Добавяне в количката“. Ще се радваме да ви доставим бутилката Avent на всеки адрес, в рамките на зоната на нашата доставка, посочена в раздела "Доставка", или можете да поръчате бутилката Avent сами.

Лекарства и хранителни добавки

 • Средства за повръщане
 • Лечение на сърдечно-съдови заболявания
  • Ангиопротектори и коректори за микроциркулация
  • Сърдечно-съдови лекарства
  • Диуретици
  • Профилактика на сърдечно-съдови заболявания
 • Лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт и черния дроб
  • Хранителни добавки за храносмилателната система, черния дроб и бъбреците
  • Лекарства за лечение на черния дроб и жлъчния мехур
  • Хепатопротектори
  • Лаксативи
  • Препарати за стомашно-чревния тракт
  • Пробиотици и пребиотици
 • Лечение на заболявания на дихателната система
 • Лечение на заболявания на пикочно-половата система
  • Лекарства за пикочно-половата система и бъбреците
  • Препарати за простатната жлеза
 • Лечение на неврологични разстройства
  • Антидепресанти
  • Лекарства за заболявания на нервната система
  • Ноотропни лекарства
  • Средства, които подобряват мозъчната циркулация
  • Антиоксиданти
  • Успокоителни
  • Антипаркинсонови лекарства
  • Успокояващи хранителни добавки
  • Невролептици, невропротектори
  • Антиепилептични лекарства
 • Лечение на хормонални нарушения
  • Хормонални агенти
  • Антидиабетни лекарства
  • Лечение на нарушения на щитовидната жлеза
  • Инсулини
 • Очни лекарства
  • Контактни лещи
  • Компютърни очила
  • Слънчеви очила
  • Очна пипета
  • Витамини за очите
  • Капки за очи, гелове, мехлеми
 • Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат
  • Коректори на костния метаболизъм
  • Лекарства, заместващи синовиалната течност
  • Противовъзпалителни лекарства за лечение на опорно-двигателния апарат
  • Локални препарати
 • Средства за лечение на хемороиди
 • Лекарства и хранителни добавки за повишаване на потентността
 • Загуба на тегло, метаболизъм
  • Трици, хляб, бисквити, мюсли, барове
  • Shapewear
  • Заместители на захарта
  • Лакомства, близалки, карамел без захар
  • Хранене за отслабване
  • Липидопонижаващи лекарства
  • Чайове за отслабване и кафе
  • Лечение на затлъстяване
  • Продукти за отслабване
  • Книги
 • Противостудни и антивирусни лекарства
  • Противостудни комплекси
  • Средства за възпалено гърло
  • Лекарства срещу настинка
  • Антипиретични лекарства
  • Лекарство за кашлица
  • Капки за уши
  • Антивирусни средства
  • Грипни лекарства за деца
  • Помощни средства при настинки
 • Болкоуспокояващи, спазмолитици, анестетици
  • Болкоуспокояващи
  • Лекарства против мигрена
  • Анестетици и мускулни релаксанти
 • Витамини и антиоксиданти
  • Витамини Solgar (Solgar)
  • Витамини за бременни жени и кърмещи
  • Витамини за кожа, коса, нокти
  • Витамини за деца
  • Витамини за мъже
  • Витамини за жени
  • Витамини за стрес
  • Витамини за диабет
  • Витамини за сърцето
  • Витамини за умора
  • Витамини за имунитет
  • Витамин Ц
  • Витамин А
  • Витамин Е
  • Витамин D
  • Витамин Mg (магнезий)
  • Витаминни и минерални комплекси
  • Калций, D3, рибено масло
  • Тонизиращи витамини
  • Антиоксидантни комплекси
  • Глюкоза
  • Бирена мая
  • Макро- и микроелементи
  • Хематогени
  • Железни препарати
  • Моно- и мултивитамини
 • Повишаване на имунитета
  • Ваксини и серуми
  • Имуномодулатори
  • Имуноглобулини
  • Интерферони
  • Имуносупресори
  • Регенериращи агенти
 • Лекарства за алергия
 • Противогъбични средства
 • Лечебни билки
  • Колекция от лечебни билки
  • Ушни фито свещи
  • Горчични мазилки
  • Билкови сиропи и сокове
  • Билков чай
  • Тинктури и екстракти
  • Билки, цветя, плодове, коренища
  • Билкови балсами и еликсири
 • Хомеопатия
 • Дерматология
 • Лекарства за лечение на кръвни заболявания
  • Хемостатични агенти
 • Акушерство и гинекология
  • Лекарства и хранителни добавки за лечение на женски заболявания
  • Контрацептиви
  • Лечение на протозойни инфекции
 • Лечение на рак
 • Средства за диария
 • Лечение на алкохолизъм, наркомания, тютюнопушене
  • Добавки за алкохолизъм и тютюнопушене
  • Лечение на алкохолизъм
  • Лечение на никотинова зависимост
 • От паразити
  • Антипедикулозни лекарства
  • Антипаразитни средства
 • Антимикробни агенти
 • Антисептици и дезинфектанти
 • Средства за парентерално и ентерално хранене
 • Аптечки за първа помощ
  • Комплект за първа помощ за кола
  • Универсален комплект за първа помощ
  • Колективен комплект за първа помощ
  • Аптечка за първа помощ на мама и бебе
 • Профилактика на морска болест
 • Средства за хъркане
 • Вода за инжекции
 • Рентгеноконтрастни вещества
 • Заместители на плазмата
 • Средства за външна употреба
  • 911
  • Балсами за външна употреба
  • Кремове за натъртвания и натъртвания
  • Терпентинови бани
  • Балсам Валентин Дикул
  • Балсами Sustamed
  • Кремове за крака, гелове
  • Софийски крем
  • Балсами Караваев
  • Балсам Златни мустаци
  • Гелове за заздравяване на рани
 • Стоматологични продукти

Козметика и грижа

 • Хиалуронова киселина
 • Луксозна козметика и грижи
  • Хормета (ORMETA)
  • Martiderm (MARTIDERM)
  • Korff (KORFF)
  • Alphascience (ALFASIANS)
  • Ogx (ЗА JI X)
  • SVR (SVR)
  • Avene (AVEN)
  • Puressentiel (PURESANCIEL)
  • Гуам (ГУАМ)
  • Weleda (VELEDA)
  • Д-р море (DR SI)
  • Зеленчукова красота (VEDZHETEBL BEAUTY)
  • Algotherm (ALGOTHERM)
  • Биодерма (BIODERMA)
  • Виши
  • Дюкра (DUCRE)
  • Klorane (KLORAN)
  • Lierac (LIERAC)
  • Laino (LENO)
  • La Roche-Posay (LA ROCH POSE)
  • Норева (НОРЕВА)
  • Nuxe (NUX)
  • Styx (STIX)
  • Uriage (URIAZH)
  • Filorga (FILORGA)
  • Фито (PHYTO)
  • Elancyl (ELANSIL)
  • Институт Esthederm (ESTEDERM)
  • Librederm (LIBRIDERM)
 • Аптечна козметика
  • Kocostar (COCOSTAR)
  • Elskin (ELSKIN)
  • Д-р интелигентен (DR SMART)
  • Revuele (REVUEEL)
  • Слънчево време (SAN TIME)
  • Олин (OLLIN)
  • Ls козметика (LS COSMETIC)
  • Sobio etic (SOBIO ETIK)
  • Слънчев стил (SUNSTYLE)
  • Шари (SHERI)
  • Тайните Lan
  • КЛИРВИН
  • ЧИСТА ЛИНИЯ
  • ЛИПОБАЗА
  • Schoenenberger (SCHONENBERGER)
  • ОТСЛАБВАМ
  • Elfapharm (ELFA FARM)
  • ЛОСТЕРОЛ
  • Наоми (NAOMI)
  • МИКОСТОП
  • Pep тийнейджъри (PEP TINS)
  • Biosilk (BIOSILK)
  • Аюдерма (Аюдерма)
  • Ааша (AASHA)
  • ПРИРОДНА ФОРМУЛА
  • Синбионим (SYNBIONYM)
  • Fito козметика (PHYTO COSMETIC)
  • Козметик (КОЗМЕТОЛОГ)
  • Зелена Фарма (ЗЕЛЕНА ФАРМА)
  • Леврана (ЛЕВРАНА)
  • Зехтин от Гърция (ОЛИВСКО ГЪРЦИЙСКО МАСЛО)
  • АТОПИК
  • АКТИВНА МУМИЯ
  • Бодитън (BODYTON)
  • 5 дни
  • Козе дърво
  • Aveeno (AVINO)
  • H air spa (HAIR SPA)
  • Витатека (VITATEKA)
  • Аравия (АРАБИЯ)
  • Кумано (KUMANO)
  • Грижа за красотата (BISS)
  • БЕПАНТЕН
  • Фиори Деа (Фиери Деа)
  • БИОКОН
  • CeraVe (TSERAVE)
  • Salizink (SALITSINK)
  • Laboratoria siberica (СИБЕРНА ЛАБОРАТОРИЯ)
  • Omegaderm (OMEGADERM)
  • Estel (ESTEL)
  • Loreal (LOREAL)
  • Ахромин (АХРОМИН)
  • Eveline (EVELIN)
  • Гарние (GARNIER)
  • Орофлуидо (OROFLUIDO)
  • Фабрика козметика (ФАБРИКА НА КОЗМЕТОЛОГИЯТА)
  • L Sanic (EL SANIC)
  • Индола (INDOLA)
  • Биорга (BIORGA)
  • Достатъчно n (AMPLENE)
  • Комплимент
  • Cosnature (KOSNEYSCHE)
  • Д-р Шелер (DR SCHELLER)
  • A-Derma (A-DERMA)
  • iQ Beauty (AIKYU BEAUTY)
  • АКВАПИЛИНГ
  • SHARK POWER
  • Алгел (АЛГЕЛ)
  • Алерана (АЛЕРАНА)
  • КОМПЛЕКТ ЗА ПЪРВА ПОМОЩ AGAFIA
  • АРОМА
  • БАЗИРОН
  • КАПИЧНИ РЪЦЕ
  • Belweder (BELVEDER)
  • Боро
  • Бубхен
  • Veet (HIIT)
  • DNC (DNTs Cosmetics)
  • Greenlab little (GREENLAB LITLL)
  • Гълъб (DAV)
  • Delex (DELEX)
  • DiaDerm (DIADERM)
  • Бебето на Джонсън (JONSONS BABY)
  • Dizao (DIZAO)
  • ПРЕДИ И СЛЕД
  • Д-р Кожеваткин (ДОКТОР КОЖЕВАТКИН)
  • Долива (ПЪЛНЕНЕ)
  • Сухо сухо (СУХО СУХО)
  • Ева (EVA)
  • ЗЕЛЕНА АПТЕКА
  • ЗЛАТНА СИЛКА
  • isis pharma (ISIS PHARMA)
  • КЕРА-НОВА
  • Чисто и ясно (ЧИСТО И ЯСНО)
  • Кнайп
  • Троха
  • Лактацид (лактацид)
  • LA CREE
  • ЛАУРА
  • КОНСКИ СИЛИ
  • МАЛАВИТ
  • Le Petit Marseillais (МАЛКО МАРСЕЛИЯ)
  • Вилента (ВИЛЕНТА)
  • Матернея (Maternea)
  • Menalind (MENALIND)
  • МОЕТО СЛЪНЦЕ
  • Морозко
  • Mustela (MUSTELA 9 месеца)
  • НАРОДНИ РЕЦЕПТИ
  • Natura Siberica (NATURA SIBERICA)
  • Nivea (NIVEYA)
  • Неутрогена (АЗОТ)
  • Novosvit (NOVOSVIT)
  • Органично масло (ОРГАНИКОВО МАСЛО)
  • Био магазин (МАГАЗИН ОРГАНИК)
  • ПАРАНИТ
  • Planeta Organica (PLANET ORGANIC)
  • ПСОРИЛ
  • АГАФИЯ РЕЦЕПТИ
  • Моята роза на България (РОЗА НА БЪЛГАРИЯ)
  • СЕБОЗОЛ
  • ТЕРАПИЯ ЗА КОСА СЕЛЕНСИН
  • CETAFIL
  • Cettua (CETTUA)
  • Система четвърта
  • Skin Activ (SKIN-ACTIVE)
  • КОЖНА КАПКА
  • Skinlite (SKINLIGHT)
  • Следоцид
  • Sosu (SUCKER SOCKS)
  • СПРЕТЕ ПРОБЛЕМИТЕ
  • Topicrem (TOPIKREM)
  • УМЕН ЕМАЛ
  • ФЛОРАВИТ
  • ФЛОРЕСАН
  • ФОРМУЛА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ (FP)
  • ЗИНОВИТ
  • Scholl (SCHOLL)
  • ЕКОФЕМИН
  • Емолиум (EMOLIUM)
 • Козметика за майки
 • за деца
  • Бебешка храна
  • Захарни изделия
  • Детски пасти за зъби
  • Пелени и пелени
  • Чайове за бебета
  • Прахове
  • Масла, лосиони, мляко
  • Кремове за деца
  • Детска защитна козметика
  • Пяни, сол, екстракти за баня
  • Кремове за пелени
  • Шампоани за деца
  • Детски четки за зъби
 • За Тан
  • Продукти за автобронзиране
  • Продукти след слънце
  • Козметични масла за тен
  • Слънцезащитен крем
 • Козметика за нокти
  • Късметлия
  • Лакочистител
  • Лечения за нокти
  • Продукти за грижа за маникюр и кожички
  • Аксесоари за маникюр
 • Козметика за крака
  • Крем за крака
  • Козметика за грижа за кожата на краката и педикюр
  • Аксесоари за педикюр
  • Козметика за облекчаване на умората на краката
  • Дезодоранти за крака
 • Козметика за лице
  • Крем за лице
  • BB крем (BB, BB, bb)
  • Серуми
  • Нощна грижа
  • Устройства и аксесоари за грижа за лицето
  • Проблемна грижа за кожата
  • Почистване и премахване на грим
  • Анти-ейдж петна
  • Овлажняване и възстановяване
  • Хранене на кожата
  • Повдигане
  • Декоративна козметика
  • Интензивни грижи
  • Пилинг
  • Кремове против стареене
  • Кремове за фон дьо тен
  • За кожата около очите
  • Маски за лице
 • Грижа за косата
  • Ампули срещу косопад, изтъняване на косата
  • Грижа срещу косопад, изтъняване
  • Грижа за суха и увредена коса
  • Лечение на мазен скалп
  • Серуми за коса
  • Масло за коса
  • Професионална козметика за коса
  • Шампоани
  • Маски за коса
  • Гребени
  • Медицински и козметични балсами за коса
  • Продукти за оформяне на коса
  • Интензивни продукти за грижа за косата
  • Боя за коса, оцветяване
 • Козметика за тяло
  • Парфюмирана грижа
  • Кремове за стрии
  • Кремове за отслабване
  • Gommage
  • Дезодоранти
  • Мляко за тяло
  • Хранене, хидратация на кожата
  • Антицелулитни продукти за тяло
  • Почистване, пилинг
  • Масажна козметика
  • Кремове за тяло
 • Козметика за мъже
  • Кремове за мъже
  • Грижа за косата
  • Пяни и гелове за бръснене
  • Шампоани за мъже
  • Мъжки гелове за душ
  • Дезодоранти за мъже
  • Грижа за кожата след бръснене
 • Козметични подаръчни комплекти
 • За вана и душ
  • Сапун
  • Течен сапун
  • Сол за баня
  • Продукти за баня
  • Душ гелове
  • Пяна за баня
  • Кърпи
 • Грижа за устните
  • Балсами за устни
  • Червило против херпес
  • Хигиенни червила
 • Козметика за ръце
  • Кремове за ръце
  • Маски за ръце
 • Ароматерапия
  • Аромалампи, висулки, магнити
  • Лечебно и козметично масло
  • Етерични масла

Витамини

 • Премиум витамини Solgar (Solgar)
 • Витамини за очите
 • Витамини за бременни жени и кърмещи
 • Витамини за кожа, коса, нокти
 • Витамини за деца
 • Витамини за мъже
 • Витамини за жени
 • Витамини за стрес
 • Витамини за диабет
 • Витамини за сърцето
 • Витамини за умора
 • Витамини за имунитет
 • Витамин Ц
 • Витамин А
 • Витамин Е
 • Витамин D
 • Витамин Mg (магнезий)
 • Витаминни и минерални комплекси
 • Калций, D3, рибено масло
 • Укрепващо
 • Тонизиране
 • Антиоксидантни комплекси
 • Глюкоза
 • Бирена мая
 • Макро- и микроелементи
 • Хематогени
 • Железни препарати
 • Моно- и мултивитамини

Хигиена

 • Хранене за майки
 • За бременни и кърмачки
 • Почистващи препарати, кърпички
 • Антибактериални средства
 • Женски хигиенни продукти
  • Ежедневни подложки
  • Урологични подложки
  • Дамски превръзки
  • Интимна хигиена
  • Тампони
  • Депилация
 • Консумативи за хигиена
  • Тоалетна хартия
  • Дамски превръзки
  • Памучни пъпки, топки, дискове
  • Носни кърпички
 • Грижа за зъбите и устната кухина
  • Напоители
  • Пасти за зъби
  • Освежители за уста
  • Продукти за грижа за протези
  • Зъбни прахове
  • Конци, четки, клечки за зъби
  • Продукти за избелване на зъби
  • Електрически четки за зъби и приставки
  • Четки за зъби
  • Изплакване на устата
 • Репеленти срещу насекоми
  • Лекарства срещу кърлежи
  • Средства след ухапвания
  • Репелент против комари
  • Репелент за мухи

Медицински устройства

 • Тонометри
 • Часовник с часовник
 • Апликатори, апликатори
 • Инхалатори
 • Измерватели на кръвната захар, ланцети, тест ленти
 • Масажори
 • Диагностични тест ленти
  • Тест за бременност
  • Тест за алкохол
  • Тест за овулация
  • Тест за диагностика на хепатит
  • Тест за наркотици
  • Различни диагностични тест ленти
 • Термометри
 • Алкотестер
 • Стетоскопи

Медицински устройства

 • Тапи за уши
 • Везни
 • Контейнери за биопроби
 • Еднократна медицинска маска
 • Протезни и ортопедични продукти
  • Бара за вана
  • Тоалетна релса
  • Бинтове
  • Патерици, бастуни, проходилки
  • ортопедични стелки
  • Фиксатори на ставите
  • Корсети и коректори на стойката
  • Ортопедични колани
 • Кутии за хапчета
 • Каучукови изделия
  • Нагревателни подложки
  • Спринцовка
  • Подпорен кръг
  • Иригаторът на Есмарх
 • Спринцовки, инфузионни системи
  • Игла пеперуда
  • Спринцовки
  • Спринцовки, инсулинови игли
  • Устройства за преливане на кръв или разтвори
 • Банки
 • Медицински ръкавици
 • Медицинско трико
  • Компресионни коляно
  • Компресионни чорапи
  • Чорапогащи за компресия
 • Калъфи за обувки
 • Кислородни кутии
 • Кърмене
  • Молимед (Молимед)
  • Чаша за пиене
  • Пелени, бикини за възрастни
  • Уплътнения за мъже
  • Пелени, чаршафи и мушами
  • Kalopriemniki
  • Писоари
  • Грижа за кожата на лежащо болни пациенти
  • Кораби, патици
  • Зависи
  • MoliCare (Molikar)
  • MoliPants (MoliPants)
  • Сени
  • Тена
  • TerezaMed (Тереза)
 • Довършителни материали
  • Медицински превръзки и марля
  • Кръвоспиращи турникети
  • Медицинска вата
  • Лепилни мазилки
  • Хемостатични гъби
  • Специални превръзки за заздравяване на рани
 • Интимни стоки
  • Презервативи
  • Продукти с феромони
  • Смазочни материали
 • Медицински инструменти
 • Катетър Pezzer
 • Устройство и средства за изплакване на носа
 • Урологични катетри
 • Ледени преспи

За да се регистрирате и направите покупка в Pharmadzhet LLC, трябва да предоставите на сайта някои лични данни, които са необходими за извършване на поръчка за покупка на стоки или предоставяне на услуги. Приемайки условията, вие:

- предоставете надеждна информация за себе си (потребителско име, неговия имейл адрес (имейл), телефон за връзка, местоживеене, паспортни данни (при връщане на стоки) и информация за банкова карта)

- дайте съгласието си за събирането и обработката му от Pharmadzhet LLC, за да ви предостави своите стоки и услуги (продукти), включително, но не само: доставка 1, предоставяне на услуги, разпространение на рекламни съобщения (включително относно текущи промоции и специални оферти по всякакви комуникационни канали, включително по пощата, SMS, електронна поща, телефон, други средства за комуникация), събиране на мнения за работата на LLC "Farmadzhet"

- Когато прави поръчка на уебсайта, Клиентът в съответствие с част 1 на член 18 от Федералния закон "За рекламата" дава своето предварително съгласие за получаване на рекламни съобщения (под формата на SMS и / или push известия и / или чрез приложения и / или пратеници за смартфони и / или телефонни обаждания и / или по някакъв друг начин до телефонния номер, имейл адреса, посочен от Клиента). В случай на нежелание за получаване на рекламни съобщения, Клиентът трябва да се обади на +7 (495) 900-00-00 или да напише писмо на e-mail: [имейл защитен] с искане да откаже от рекламни SMS.

В процеса на обработка имаме право да извършим следните действия с лични данни: събираме, записваме, систематизираме, натрупваме, съхраняваме, усъвършенстваме, извличаме, използваме, предаваме с цел проучване на нуждите на клиентите и подобряване на качеството на нашите продукти и услуги, обезличаване, блокиране, изтриване, унищожи.

LLC "Pharmadzhet", регистрирано на адрес: 129337, Москва, ул. Veshnihh Vod, 14, сграда 3, в съответствие със законодателството на Руската федерация, гарантира неразкриването на лична информация, предадена от вас, и също така се задължава да осигури безопасното й съхранение - защита срещу случаен или умишлен неоторизиран достъп и предотвратяване на възможни рискове от копиране, разпространение, блокиране, модификация, повреда, загуба или унищожаване на данни.

1 Можете да вземете поръчката си в някоя от многобройните аптеки на нашите партньори. Доставката на лекарства може да се извършва само за граждани, принадлежащи към привилегировани категории на основание чл. 2 от Федералния закон на Руската федерация от 09.01.1997 г. N 5-FZ "За предоставяне на социални гаранции на героите на социалистическия труд и пълните носители на Ордена на трудовата слава" (изменен на 02.07.2013 г.) и член 1.1 от Закона на Руската федерация от 15.01.1993 г. N 4301-1 " За статута на Героите на Съветския съюз, Героите на Руската федерация и пълни носители на Ордена на славата "