Този продукт не е наличен за доставка до вашия регион

Спестявате 1573 рубли

Спестете 52% $ 22

Благодаря!

Ние винаги се стремим към най-доброто, за да зарадваме нашите клиенти с най-изгодните цени..

С най-добри пожелания, онлайн магазин Wildberries.

 • таблица с размери
 • Параметри на модела

Добавено към списъка с чакащи

Научете за приемането

Очаквайте скоро

Състав

Описание

Безшевната превръзка след раждането FEST (модел B-242) осигурява максимален комфорт поради своята мекота и еластичност. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране на налягането в коремната кухина; избавяне от болки в гърба; формирането на правилна стойка и пропорции на фигурата; предотвратяване на пролапс на вътрешни органи и поява на херния. Препоръчва се превръзката да се носи всеки ден, от първите дни след раждането, при липса на противопоказания, докато коремът не бъде напълно преоформен. Бинт с корсетни кости и високо прилепване допринася за бързото възстановяване на фигурата, стяга корема и ханша, повдига задните части. Удобната долна закопчалка ви позволява да не сваляте превръзката, ако е необходимо. Преди да изберете, консултирайте се с акушер-гинеколог. Задръстванията в крайния продукт в резултат на опаковането и съхранението на сгънатия продукт не са дефект и се елиминират след измиване.

Информацията за техническите характеристики, комплекта за доставка, страната на производство и външния вид на продукта е само за справка и се основава на последната налична информация от производителя

Благодаря!

Ние винаги се стремим към най-доброто, за да зарадваме нашите клиенти с най-изгодните цени..

Бельо за бременни FEST

FEST е местен производител на дрехи и бельо за бременни жени.
Бременността е прекрасен период от живота на жената. През която тялото на жената се променя много всеки месец. Разбира се, всяка такава жена ще се нуждае от специално бельо и дрехи за бременни жени. В това чудесно време за поддържане на корема можете да си купите пренатални превръзки и специални пренатални сутиени за уголемяване на гърдите. Бельото може да бъде закупено веднага за целия предродилен период.

FEST за бельо

Бельото FEST се препоръчва от руското общество на акушер-гинеколозите. Продуктовата гама на FEST включва: превръзки преди и след раждането, сутиени, бикини, както и свързани продукти за бъдещи и кърмещи майки. Специално бельо "FEST" е разработено от най-добрите гинеколози на Руската академия на медицинските науки и Руския държавен медицински университет.

Бельо за бременни FEST

Избрани продукти 25 от 90

Нови отзиви

FEST Бондаж след раждането 1346

Поръчан размер 104, на около 102 се оказа голям. Размяната на размера (продуктът не беше използван, дойде вчера, днес исках да го върна) отказа да направи, позовавайки се на факта, че е медицински продукт. Бъди внимателен! По-добре да поръчате в друг онлайн магазин, с възможност за измерване.

FEST Следродилни сутиени

Не съветвам да го приемате, той не съдържа нищо. За да разберете, на моя не голям бюст сутиен 85C не се справя. За дома, за да не се ходи без нищо е подходящо, но сандъкът виси свободно и нищо не го задържа.

Медала за майчинство

при 48-50 руският размер взе L, но вероятно беше възможно да се вземе по-малък размер, тъй като те са много еластични и вероятно биха били по-отслабващи. Но вече ми е много удобно в тях, те не се усещат по тялото. Вземете, няма да съжалявате.

Depend бельо норма 9 бр.

Втори път в болницата и втори път само с тях.
Много хубави бикини. Няма досадно усещане за пиене в задните гащи след раждането, в които подложката често си тръгва. Много мека гума, добра абсорбираща способност, мека повърхност. От минусите са горещи. Ето защо е по-добре да използвате буквално първите два дни след раждането (когато има обилно отделяне), а след това е по-добре да преминете към памучно бельо и подложки.

Пелигрин Комплект гинекологични бикини 2 бр.

Не се използва според указанията. Отворен за предварително измерване. Не е ясно какво ще държат там. Размер XL е толкова голям. За себе си разбрах, че ако сте XL, но имате нужда от тях, за да държите уплътнението, трябва да вземете м. Искам да поръчам други.

Бандаж (колан-панталон) безшевен следродилен сив "FEST" арт.B-242 (240)

Описание

Превръзката след раждането FEST стяга коремната стена, насърчава по-бързото възстановяване на мускулния тонус и коремната кожа в следродилния период и нормализира налягането в коремната кухина. Бандажът облекчава стреса от гръбначния стълб, облекчава болките в гърба и помага да се поддържа правилна стойка и грация. Когато носите скоба след раждането, коремните органи са в правилната позиция, предотвратявайки пролапса на вътрешните органи или образуването на херния.

Благодарение на специална кройка и еластични материали, превръзката след раждането има висока затягаща способност, поддържа корема и ханша, създава необходимата компресия, формира правилните пропорции на фигурата и значително намалява периода на възстановяване след раждането..

Превръзката след раждането (при липса на противопоказания) трябва да се носи от първите дни след раждането всеки ден в продължение на един месец и половина. Не се препоръчва използването на превръзка по време на сън. По-добре е да поставите превръзката след раждането в легнало положение, за да осигурите равномерно, плътно прилепване на тъканта към кожата и фиксиране на мускулите и вътрешните органи в правилната позиция.

За да се определи размерът на превръзката, е необходимо да се измери обиколката на бедрата, докато измервателната лента трябва да върви успоредно на пода и да се съпоставят получените параметри с таблицата за определяне на размера върху опаковката на продукта. Правилният избор на превръзка ще бъде потвърден от липсата на прекомерна стегнатост и чувство на комфорт при носенето му.

Преди да изберете превръзка, консултирайте се с вашия акушер-гинеколог.

Следродилни превръзки FEST в Москва

 • Превръзки за бременни жени
 • Следродови превръзки за майчинство
 • Сутиени
 • Сутиени след раждането
 • Дамски панталон
 • Дамски бикини след раждането
 • Решетка
 • Мрежа от следродилни бикини

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST FEST, размер (104) бежово, 13.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST 0746 размер (108) бяла

Превръзката след раждането FEST стяга коремната стена, насърчава по-бързото възстановяване на мускулния тонус и коремната кожа в следродилния период и нормализира налягането в коремната кухина. Превръзката облекчава стреса от гръбначния стълб, облекчава болките в гърба,.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST Бандаж безшевен следродилен "FEST" арт.

Описание: Безшевната пренатална превръзка осигурява максимален комфорт благодарение на своята мекота и еластичност. Проучванията показват, че носенето на превръзка намалява вероятността от: заплаха от прекъсване на бременността; преждевременно раждане...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Безшевен колан FEST за бременни, размер 102 черен

Производител: FEST Тип: бинт гащи Размер: 48, 50

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST FEST, размер (108) черна, 134.

тип: бинтов колан, универсален, регулируем колан, велкро, 75% полиестер, 25% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт колан FEST 1444

тип: колан за превръзка, след раждане, регулируем колан, велкро, 34% вискоза, 23% памук, 27% полиамид, 16% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-колан FEST Postpartum 1248

Бял цвят. Сезон: Пролет-лято 2019. Престилната превръзка FEST е изработена от перфориран дишащ материал. Препоръчително е да се носят преди и след раждането от 20-24 седмици на бременността. Детайли: за регулиране степента на затягане на колана - странични крепежни елементи; за облекчаване на товара от.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

тип: бинтове, след раждане, безшевни, сковани елементи, закопчавания отдолу, затваряне с куки, 62% памук, 43% полиамид, 4% еластан, машинно пране

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бандаж-панталон FEST B-242

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Fest превръзка преди / следродилна стерилна 1444 rub. 100-104.

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST размер (096) бяла

тип: бинтов колан, след раждане, велкро, 20% памук, 70% полиамид, 10% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-колан Euromama 4010

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране на налягането в коремната кухина; освобождение.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST Бондаж след раждането 1346 черен

Универсална превръзка Идеална. Подпомага нарастващата матка във физиологично положение по време на бременност, помага на бебето да заеме правилната позиция. Предпазва мускулите на бедрата и корема от прекомерно разтягане по време на бременност и ускорява възстановяването на тонуса.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Препоръчителна и постнатална превръзка Mama Comfort Ideal, 2

тип: бинтов колан, пренатален, регулируем колан, качулка, велкро, 89% памук, 11% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Колан за превръзка FEST 0845

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на превръзка след раждането помага за бързо възстановяване на мускулния и кожен тонус в корема след раждане, нормализиране на налягането в коремната кухина и.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-колан FEST Postpartum 1248 размер 112p, сив m.

• Препоръчва се превръзката да се носи всеки ден, от първите дни след раждането (при липса на противопоказания), докато коремът се прекрои напълно. • Превръзката се препоръчва след цезарово сечение. • Бандаж под формата на широк корсет колан с еластични кости коригира зоната.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST 1248 размер 108, черна

тип: колан за превръзка, универсален, регулируем колан, велкро, 85% полиамид, 15% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-колан FEST 14416

Черен цвят. Сезон: Пролет-лято 2019. Превръзката Fest е изработена от плътен, компресионен, дишащ текстил. Подробности: силует, коригиране и възстановяване на областта на корема и седалището в следродилния период;...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

тип: превръзка бикини, пренатална, безшевна, ребра, затваряне отдолу, затваряне на кука, 62% памук, 34% полиамид, 4% еластан, машинно пране

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бандажни панталони FEST B-142

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране на налягането в коремната кухина; освобождение.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродилна превръзка Fest 0746

Следродилна превръзка 1143 FEST е класически модел с удобно регулиране на степента на стягане, за да се коригира формата на корема и седалището. Препоръчва се да се носи ежедневно след раждането, докато коремът не бъде напълно оформен. Бандажът създава необходимата компресия, помагайки за възстановяването.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST Превръзка след раждането "FEST" арт.1143

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST 1346, черен размер 96

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST FEST, размер (112) черна, 134.

Производител: FEST Тип: бинт гащи Размер: 50, 52

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST FEST, размер (112) бежово, 13.

тип: превръзки за бинтове, след раждане, ребра за закрепване, цип, 32% полиамид, 23% еластан, 45% такъл

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-гащи FEST 1346

Производител: FEST Тип: бинт-колан Размер: 50, 52

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST FEST превръзка след раждането, размер (112), бяла, 007.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST 1346, бежов размер 96

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на превръзка след раждането помага за бързо възстановяване на мускулния и кожен тонус в корема след раждане, нормализиране на налягането в коремната кухина и.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-колан FEST Postpartum 1248 размер 112p, бежов

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране на налягането в коремната кухина; освобождение.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST Бондаж след раждането 1346

Производител: FEST Тип: бинт гащи Предназначение: след раждане

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST 1346, бял размер 92

Превръзката след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането помага бързо да се възстанови мускулния и кожен тонус в корема след раждането; нормализиране на налягането в коремната кухина; отърване от b.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродилна превръзка Fest 0746-1

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST 1346, бежов размер 92

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST FEST превръзка след раждане, размер (108), бяла, 007.

слипове след раждането, височина: висока, безшевна, модел: панталони, 93% полиамид, 7% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Гащи FEST B-254

Превръзка след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране на налягането в коремната кухина; запази.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродилна превръзка Fest 1346-2

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на превръзка след раждането помага за бързо възстановяване на мускулния и кожен тонус в корема след раждане, нормализиране на налягането в коремната кухина и.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Колан за превръзка FEST Postpartum 1248 размер 112p, черен

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка 1248 FEST, сив меланж размер 116

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Превръзка преди / след раждането 1444 р116-120 (бяла)

тип: бинтови слипове, след раждане, затваряне отдолу, затваряне на кука, 29% памук, 31% полиамид, 40% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-гащи FEST 0341

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродилна превръзка FEST 0746 размер (108) бежово

Описание: Антенаталната превръзка се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. При носене на превръзка вероятността от: намалява заплахата от прекъсване на бременността; преждевременно раждане; образуването на стрии. Препоръчва се да се носи: с...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST пренатална превръзка, размер 096, бяла

тип: бинтове, пренатални, с качулка, 95% памук, 5% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-гащи FEST 0645

тип: превръзки за превръзка, след раждане, регулируема талия, затваряне отдолу, затваряне на кука, 30% памук, 56% полиамид, 14% еластан, машинно пране

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-гащи FEST 1143

тип: бинт колан, след раждане, регулируем колан, велкро, 63% полиестер, 30% полиамид, 7% еластан

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Бинт-колан FEST стерилен 1248

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Проучванията показват, че носенето на скоба след раждането допринася за: бързото възстановяване на мускулния и коремен тонус на кожата след раждането; нормализиране...

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

Следродова превръзка FEST размер (108) черна

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

FEST FEST превръзка след раждане, размер (104), бяла, 007.

Препоръчва се висока превръзка след раждането FEST 1346 от първите дни след раждането до пълно възстановяване. Благодарение на специална кройка, корсетни кости и гладка фиксираща вложка в коремната област, която е изработена от специална корсетна тъкан (тактилна - 45%, p.

Пикап, Руска поща, Куриер, Логистична компания

ФЕСТ. Безшевни билки след раждането, бели

Безшевни бикини след раждането FEST. Изработено под формата на бикини-боди с долна закопчалка, благодарение на което този модел е много популярен и получи много положителни отзиви. Той стяга коремната стена и допринася за бързото възстановяване на коремната кожа и мускулния тонус след раждането. Скобата след раждането също повдига добре седалището. Той облекчава стреса върху гръбначния стълб и ви позволява да поддържате правилна стойка.

Специално тъкане, корсетни кости на гърба и висока талия създават необходимата компресия, така че младата майка бързо да се върне към пренаталната си фигура.

Безшевна превръзка след раждането FEST B-242 може да бъде закупена на ниска цена в нашия онлайн магазин "Скоро в родилния дом".

Бял цвят

Състав: 62% памук, 34% PA, 4% еластан

Препоръки за определяне размера на превръзката след раждането FEST: Измерете обиколката на бедрата. Измерете, докато стоите, дръжте измервателната лента хоризонтално на пода. По-добре е ако някой друг направи измерването, така че индикаторите ще бъдат взети по-надеждно. Намерете вашия индикатор в таблицата и определете вашия стандартен размер.

Препоръки за носене на FEST превръзка след раждането:

По-добре е да поставите превръзка, докато лежите по гръб, това ще ви позволи да фиксирате мускулите и вътрешните органи в правилната позиция, както и да осигурите равномерно и плътно прилепване на тъканта към кожата.

Не се препоръчва използването на превръзка по време на сън.

Преди да изберете превръзка след раждането, се препоръчва да се консултирате с акушер-гинеколог.

Бинтове

Постоперативна превръзка от Hartmann. Създаден за подпомагане на мускулите след коремни операции, по-специално след цезарово сечение. Превръзката е дишаща и следователно не дразни кожата и не предизвиква спорове. Превръзката е закрепена с велкро, благодарение на което можете самостоятелно да фиксирате степента на затягане, осигурявайки плътно прилепване към тялото. Превръзката е достатъчно еластична и затова, когато се използва, няма да създава дискомфорт.

4 200 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Носенето на превръзка след раждането помага бързо да се възстанови тонуса на мускулите и кожата на корема след раждане, да се нормализира налягането в коремната кухина и да се облекчат болките в гърба.

1 395 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Универсалната стерилна превръзка FEST може да се използва както в пренаталния период, така и след раждането. Използвайки тази превръзка по време на бременност, ще можете да водите по-активен начин на живот, тъй като усещането за тежест в лумбалната област ще намалее. А използването му в следродилния период ще осигури компресия и ще помогне на корема ви да се върне по-бързо във форма..

850 РУБЛИ В наличност - + Добавяне към количката

Ще е необходима стерилна превръзка след раждането от първите дни след раждането, особено в случай на коремно раждане (Цезарово сечение). Има добра стягаща способност, допринася за образуването на силен следоперативен белег и намалява риска от инцизионни хернии на предната коремна стена.

1345 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Използването на превръзката се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Универсалната превръзка FEST преди и след раждането се състои от 3 части. По време на бременност парче превръзка с велурена гънка се поставя под корема и с помощта на велкро се фиксира отстрани. Най-широката част на скобата, която също има велкро, е разположена в долната част на гърба. Отгоре коремът е фиксиран от най-тясната част на превръзката. В периода след раждането детайлите се поставят на огледален вид отзад, тоест велурната част е фиксирана на гърба, а широката дишаща част поддържа корема. Тесната лента варира по размер на нивото на талията.

2050 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Безшевните панталони след раждането FEST ще ви помогнат да осигурите максимален комфорт благодарение на мекотата и еластичността. Коланът за гащи коригира корема и бедрата, облекчава товара от лумбалния гръбнак. Предотвратява образуването на херния и пролапса на тазовите органи. Намалява значително талията и ханша. Повдигнете задните части за красив силует. Удобното долно затваряне ви позволява да не сваляте колана на гащичките, ако е необходимо. Гащичките са невидими под дрехите.

1 200 рубли В наличност - + Добавяне към количката

След раждането младата майка ще се нуждае от специално бельо след раждането, за да се възстанови. Превръзката FEST след раждането създава необходимата компресия в корема, стимулирайки бързото възстановяване на първоначалната форма.

1 315 търкайте В наличност - + Добавяне към количката

Препоръчва се висока превръзка след раждането FEST 1346 от първите дни след раждането до пълно възстановяване. Благодарение на специална кройка, корсетни кости и гладка фиксираща вложка в коремната област.

1799 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Модел на следродилна превръзка под формата на бикини с висока талия, която създава необходимата компресия в зони, нуждаещи се от корекция. Висока превръзка трябва да се използва ежедневно веднага след раждането.

1799 рубли В наличност - + Добавяне към количката

За бързо и удобно възстановяване след раждане използвайте специални брекети след раждането. Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология.

1450 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Превръзката FEST след раждането се препоръчва от Руското дружество по акушерство и гинекология. Превръзка след раждането FEST насърчава бързото възстановяване на мускулния и кожния тонус в корема след раждането, помага за нормализиране на налягането в коремната кухина, облекчаване на болки в гърба и формиране на правилна стойка и пропорции на тялото

1450 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Следродова превръзка FEST насърчава бързото възстановяване на мускулния и кожен тонус на корема след раждане, нормализира налягането в коремната кухина, облекчава болките в гърба, формира правилната стойка на тялото и тялото, предотвратява пролапса на вътрешните органи и появата на херния.

1450 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Поддържащата следоперативна превръзка (колан) FPV28D се използва след цезарово сечение и в пластична хирургия за отстраняване на мастна тъкан. Превръзката фиксира следоперативните конци, предотвратявайки тяхното разпространение, предотвратява образуването на следоперативна херния и поддържа коремната стена след операция.

2871 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Еластичните бинтови бикини с добавка на памук ще помогнат за бързо и ефективно възстановяване в следродилния период. Бандажът е проектиран да поддържа правилно тонуса на мускулите на коремната стена, който се разтяга по време на бременност

1550 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Релаксът за следродилна скоба е идеален за улесняване на възстановяването и подкрепата на коремните мускули. Грижата и възстановяването на мускулите и тонуса след раждането е много важно, специалната форма и свойства на превръзката са специално проектирани и са най-ефективни за възстановяване.

1550 рубли В наличност - + Добавяне към количката

Превръзки след раждането и майчинството

Периодът на чакане на дете е много важен за жената. По това време трябва да обърнете максимално внимание на здравето си. Превръзките за майчинство са специално проектирани за комфортна и безопасна бременност. Те предотвратяват разтягането на коремната стена, а също така поддържат добре вътрешните органи, когато са спуснати. Нашият онлайн магазин предлага доста евтино превръзка за бременни жени, тъй като предлаганата от нас цена е една от най-атрактивните в Москва. Има модели с големи размери за жени с наднормено тегло, както и обикновени, които ще бъдат полезни на много бременни жени. На нашия уебсайт можете лесно да поръчате пренатална и постнатална превръзка, направена само от екологично чисти и естествени тъкани, които нямат отрицателно въздействие върху тялото.

Кога да носите продукта

Обикновено превръзката за бременни жени дава специфични показания, които само специалист трябва да определи. Сред основните признаци, показващи, че е време да закупите този продукт, са:

 • гестационна възраст повече от двадесет седмици;
 • прекомерна активност;
 • проблеми с гърба, болки в гърба и кръста;
 • болки в краката, разширени вени;
 • Отслабени коремни мускули
 • многократна бременност;
 • някои видове акушерски патологии;
 • предразположение към стрии.

Превръзките за бременни жени трябва да могат да избират, за да не изпитват дискомфорт, докато носят. Има специална универсална версия, която е подходяща за употреба по време на бременност, както и след раждане. Външно продуктът наподобява колан от плат, който е разтегателен и има велкро за удобно закопчаване. Това се носи с по-широката част на гърба и по-тясната част под корема, като по този начин осигурява по-удобно усещане. Каишките с велкро са отстрани - те могат лесно да се регулират, разхлабват и затягат при необходимост.

Печеливши и практични модели

Универсалният вариант е доста икономичен, тъй като цената му е на доста приемливо ниво, така че изобщо няма да е трудно да закупите такива продукти. Освен това не е нужно да харчите пари за превръзка след раждането, защото универсални модели могат да се носят както по време на бременност, така и след раждане. Тази опция е подходяща за жени с редовни болки в гърба или дискомфорт. Не е тайна, че по време на бременност бъдещата майка трябва да се чувства възможно най-удобно и добре, тъй като състоянието й се отразява частично на детето. За да предизвика този период само приятни емоции, е необходимо да се предпазите напълно от неприятните усещания, съпътстващи бременността. В този случай е препоръчително да закупите специална превръзка за бременни жени, която ви позволява да се насладите напълно на такива ценни моменти..

Пренаталната превръзка е много важна, препоръчително е да я носите почти всяка секунда. Това ви позволява не само да се чувствате комфортно, но и да предотвратите появата на стрии в бъдеще, от които понякога е толкова трудно да се отървете. Нашият онлайн магазин предлага да поръчате всеки продукт, който харесвате - цената е достъпна и привлекателна за мнозина. Такива продукти са много популярни в Москва, така че не се колебайте да се свържете с нас и да изберете опцията, която ви подхожда. Нашият асортимент е съобразен с всякакви нужди, поради което тук можете да намерите различни размери и продуктови функции. Пренатална или следродилна превръзка ще се превърне за вас точно в уреда, който може значително да улесни хода на бременността и цената несъмнено ще угоди.

Фест превръзка

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 108-112 бял

Превръзка на фест превръзка преди и след раждането размер 124-128 чл.1444

Aist (Русия) Подготовка: превръзка на Фест

Fest превръзка превръзка преди и след раждането размер 96 арт.1444 бежово

Aist (Русия) Подготовка: превръзка на Фест

Fest превръзка 44416 пренатална универсална размер 108-112 бяла

Превръзка Fest 0845 пренатална размер 96

Fest превръзка превръзка преди и след раждането размер 116-120 чл.1444

Aist (Русия) Подготовка: превръзка на Фест

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 100-104 бял

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 124-128 бял

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 116-120 бежово

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 116-120 черен

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 108-112 бежово

Fest пренатална превръзка универсална арт.1440 размер 96 бежов

Aist (Русия) Подготовка: превръзка на Фест

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 116-120 бял

Фест превръзка 0141 пренатален размер 96 бикини бели

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 124-128 бежово

Fest превръзка 44416 пренатална универсална размер 096 бяла

Fest превръзка 1248 следродилна размер 104 бяла

Fest превръзка 14416 преди / след раждането размер 100-104 бял

Fest превръзка 44416 пренатална универсална размер 100-104 бяла

Fest превръзка 0141 пренатален размер 112 бикини бели

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 124-128 черен

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 96 бял

Fest превръзка 1444 преди / след раждането размер 96 черен

Fest превръзка 0141 пренатална размер 104 бикини бежово

 • 1
 • 2
Покажи още продукти

Аналози от категорията Бандажи за бременни жени

Trives превръзка преди / след раждането t-1114 No 3 s

Trives LLC (Русия) Подготовка: Trives

Trives превръзка преди / след раждането t-1114 No 5 л

Еластичен тонус ирена еластичен медицински колан за бременни жени арт.0008 # 2

Tonus Elast (Латвия) Приготвяне: Tonus Elast irena

Колан Medela за бременни жени арт.0823 размер m бял

Medela (Швейцария) Подготовка: Medela

Пренатална превръзка за пчели добре w-431 размер m бежово

Alpha Medica (Италия) Приготвяне: Превръзка за пчелни кладенци

Аналози от категорията Бандажи за бременни жени и след раждането

Еластичен тонус колан evelyn медицински еластичен следродилен арт.9905 размер 4 (l)

Tonus Elast (Латвия) Приготвяне: Tonus Elast Evelina

Инструкции за употреба превръзка Fest

Състав и форма на освобождаване

PE - 75%, еластан - 25%.

Характеристика

Преди раждането осигурява опора за корема и облекчава гърба, след раждането стяга коремната стена, насърчава по-бързото възстановяване на мускулния и кожен тонус в корема, нормализира налягането вътре в коремната кухина, коремните органи заемат правилната позиция, предотвратявайки пролапса на вътрешните органи или образуването на херния, превръзката премахва натоварване от гръбначния стълб, облекчава болките в гърба, помага да се поддържа правилна стойка и грация.

Размер на превръзката 100-104 (Хълбоци под корема, см 93-100).

Инструкции

Бандажът може да се носи с полукръгло парче както нагоре, така и надолу, в зависимост от вашите чувства и препоръките на акушер-гинеколога. След раждането коланът трябва да се обърне „отзад напред“, така че широката му част да стяга и фиксира корема, а тясната да се закопчава отзад.

 • от 20-24 седмици на бременността;
 • с акушерска патология;
 • с отказ на мускулите на предната коремна стена и тазовото дъно;
 • с изкривяване на гръбначния стълб;
 • с болки в гърба;
 • с активен начин на живот, когато сте изправени повече от три часа на ден;
 • след раждане - от първите дни.

Препоръчва се

Проучванията показват, че носенето на скоба е по-малко вероятно:

 • заплахи от прекъсване на бременността;
 • преждевременно раждане;
 • стрии.
 1. Държавен регистър на лекарствата;
 2. Анатомична терапевтична химическа класификация (ATX);
 3. Нозологична класификация (ICD-10);
 4. Официални инструкции от производителя.

Цени за превръзка Fest в аптеките в Москва

Форма за освобождаване: Фест бинт 1444 преди / след раждането размер 108-112 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ВЕК НА ЖИВОУл. Люсиновская, 2, сграда 1Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00466,83 рубли.
Авицена ФармаУл. Совхозная, 20Денонощно729,00 руб.
RamfarmaconУл. Подмосковная, 34Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00750,00 руб.
Авицена ФармаДолна Первомайска улица, d.77Понеделник-Неделя: 00: 00-00: 00769,00 руб.
Авицена ФармаИзмайловское ш, 13Денонощно799,00 руб.
Социална аптекаПроспект Рязан, 46, сграда 3Денонощно815,00 руб.
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
778,34 рубли.
Авицена ФармаУл. Жебрунова, 4Денонощно899,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: превръзка на фест превръзка преди и след раждането размер 124-128 чл.1444

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
БЕЛЛА-ФАРМАУл. Ясная, 8Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00896,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: превръзка на фест превръзка преди и след раждането размер 96 арт. 1444 бежово

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ASNAБул. Коптевски, 18Денонощно767,00 руб.
ASNAУл. Красноармейская, 2, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00945,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма на освобождаване: превръзка Fest 44416 пренатална универсална размер 108-112 бяла

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ASNAУл. Уральская, 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAУл. Митинская, 36Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAЛинии на ул. "Октябрска железопътна линия", 2, сграда 2Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAУл. Сеславинская, 16, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAПр. Мира, 118Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAДмитровское ш, 30, сграда 1Понеделник - петък: 08: 00-22: 00
Събота-неделя: 09: 00-21: 00
626,19 руб.
ASNAДежнева проезда, 27, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAЕнтузиастов ш, 31, сграда 38Понеделник-Неделя: 10: 00-20: 00626,19 руб.
ASNAПр. Маршал Жуков, 59Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00626,19 руб.
ASNAПавелецки 3-ти пасаж, 4Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00626,19 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Превръзка Fest 0845 пренатална размер 96

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ВЕК НА ЖИВО6-ти Св., 3Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00377,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: превръзка на фест превръзка преди и след раждането размер 116-120 чл.1444

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ВИТА НОСТРАСамолетен дизайнер Mil Street, 26Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00915,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест бинт 1444 преди / след раждането размер 100-104 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
RamfarmaconУл. Подмосковная, 34Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00795,00 руб.
Социална аптекаПроспект Рязан, 46, сграда 3Денонощно887,00 руб.
ASNAБул. Коптевски, 18Денонощно783,00 руб.
Аптека майкаФериботна улица, 9, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00430,00 руб.
LCБалаклава пр-кт, 8стрАПонеделник-Неделя: 09: 00-21: 00580,00 руб.
ГлорияУл. Чапаева, 1Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00665,00 рубли.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест бинт 1444 преди / след раждането размер 124-128 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
779,28 рубли.
ASNAБул. Коптевски, 18Денонощно713,00 руб.
ASNAАлея за цветя, 11Понеделник-Неделя: 09: 00-23: 00785,00 руб.
ASNAУл. Красин, 24-28Понеделник - петък: 09: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-21: 00
561,00 рубли.
КОМПЛЕКТ ФАРМАPrivokzalnaya pl., 1BДенонощно617,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма на освобождаване: Фест превръзка 1444 преди / след раждането размер 116-120 бежово

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
777,36 рубли.
ASNAУл. Красноармейская, 2, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00945,00 руб.
ГлорияУл. Чапаева, 1Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00669,00 руб.
ASNAАлея за цветя, 11Понеделник-Неделя: 09: 00-23: 00889,00 руб.
КОМПЛЕКТ ФАРМАPrivokzalnaya pl., 1BДенонощно640,00 руб.
Народна аптекаУл. Чехов, 40/7Понеделник-Неделя: 08: 00-23: 00552,00 руб.
дъгаУл. Красная, 170Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00616,00 руб.
дъгаУл. Обуховская, 2, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00662,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест бинт 1444 преди / след раждането размер 116-120 черен

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Авицена ФармаУл. Башиловская, 19Денонощно859,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: превръзка Fest 1444 преди / след раждането размер 108-112 бежово

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ASNAУл. Уральская, 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,19 рубли.
ASNAУл. Митинская, 36Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,19 рубли.
ASNAПр. Мира, 118Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,19 рубли.
ASNAДмитровское ш, 30, сграда 1Понеделник - петък: 08: 00-22: 00
Събота-неделя: 09: 00-21: 00
666,19 рубли.
ASNAДежнева проезда, 27, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,19 рубли.
ASNAПр. Маршал Жуков, 59Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,19 рубли.
ASNAПавелецки 3-ти пасаж, 4Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00666,19 рубли.
ГлорияУл. Чапаева, 1Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00663,00 руб.
ASNAБалаклава пр-кт, 8АПонеделник-Неделя: 09: 00-22: 00666,19 рубли.
ASNAУл. Кировоградская, 9, сграда 2Понеделник - петък: 08: 00-22: 00
Събота-неделя: 09: 00-22: 00
666,19 рубли.
Вижте всички аптеки

Форма на освобождаване: Пренапредна превръзка Fest универсална арт. 1440 размер 96 бежово

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
779.20 рубли.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест бинт 1444 преди / след раждането размер 116-120 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Авицена ФармаУл. Совхозная, 20Денонощно759,00 руб.
Авицена ФармаИзмайловское ш, 13Денонощно799,00 руб.
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
780,71 рубли.
ASNAБул. Коптевски, 18Денонощно809,00 руб.
КОМПЛЕКТ ФАРМАPrivokzalnaya pl., 1BДенонощно618,00 руб.
Народна аптекаМосковски проспект, 20Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00652,00 руб.
Авицена ФармаПетровско-Разумовски проезд, 24, сграда 2Денонощно859,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест превръзка 0141 пренатален размер 96 бикини бели

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Авицена ФармаУл. Вокзална, 21Денонощно749,00 руб.
АВИЦЕННА ФАРМА No10Ул. Вокзална, 27Денонощно859,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест превръзка 1444 преди / след раждането размер 124-128 бежово

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
779,68 рубли.
ASNAУл. Красноармейская, 2, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00946,00 руб.
КОМПЛЕКТ ФАРМАPrivokzalnaya pl., 1BДенонощно650,00 руб.
дъгаУл. Красная, 170Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00705,00 руб.
КОМПЛЕКТ ФАРМАИнициативна улица, 14, сграда 6Понеделник - петък: 07: 00-22: 00
Събота-неделя: 07: 00-21: 00
556,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма на освобождаване: Fest превръзка 44416 пренатална универсална размер 096 бяла

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
КардамонKotelnicheskaya nab, 1/15, сграда AПонеделник - петък: 11: 00-21: 00
Сб-Нед: 10: 00-20: 00
779,59 руб.
ASNAАлея за цветя, 11Понеделник-Неделя: 09: 00-23: 00916,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест превръзка 1248 след раждане размер 104 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Народна аптекаУл. Дзержински, 11Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00812,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест бинт 14416 преди / след раждането размер 100-104 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ВИТА НОСТРАСамолетен дизайнер Mil Street, 26Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00797,00 руб.
ГРИНБАУМАлександра Монахова, 98, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00762,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма на освобождаване: Fest превръзка 44416 пренатална универсална размер 100-104 бяла

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ASNAУл. Уральская, 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,31 рубли.
ASNAУл. Митинская, 36Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,31 рубли.
ASNAДмитровское ш, 30, сграда 1Понеделник - петък: 08: 00-22: 00
Събота-неделя: 09: 00-21: 00
666,31 рубли.
ASNAДежнева проезда, 27, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,31 рубли.
ASNAЕнтузиастов ш, 31, сграда 38Понеделник-Неделя: 10: 00-20: 00666,31 рубли.
ASNAПр. Маршал Жуков, 59Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,31 рубли.
ASNAБалаклава пр-кт, 8АПонеделник-Неделя: 09: 00-22: 00666,31 рубли.
ASNAУл. Кировоградская, 9, сграда 2Понеделник - петък: 08: 00-22: 00
Събота-неделя: 09: 00-22: 00
666,31 рубли.
ASNAМагистрала Рублевское, 18, сграда 1Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,31 рубли.
ASNAУл. Новокосинская, 12, сграда 2Понеделник-Неделя: 09: 00-21: 00666,31 рубли.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест превръзка 0141 пренатален размер 112 бикини бели

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Авицена ФармаУл. Енисейская, 5Денонощно839,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма на освобождаване: Фест превръзка 1444 преди / след раждането размер 124-128 черен

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Народна аптекаМосковски проспект, 20Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00642,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест превръзка 1444 преди / след раждането размер 96 бял

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
ГлорияУл. Чапаева, 1Понеделник-Неделя: 08: 00-22: 00773,00 руб.
ГлорияУл. Чкалова, 3Денонощно611,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест бинт 1444 преди / след раждането размер 96 черен

Списък на аптекитеАдресътРаботно времеЦена
Народна аптекаМосковски проспект, 20Понеделник-Неделя: 09: 00-22: 00703,00 руб.
Вижте всички аптеки

Форма за освобождаване: Фест превръзка 0141 пренатален размер 104 гащи бежово

Бандаж фест след раждането в Москва

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“