Избрани продукти 20 от 309

Нови отзиви

Бутилка Canpol с дръжки Забавни животни 120 ml 11/823

Няма ограничение за възмущението ми! Производители, опитвали ли сте някога да използвате продукта си сами? Това е малко вероятно, защото е просто невъзможно! На бутилката има три стикера, единият от които е малък и лесно се отлепва, но другите два.. единият е залепен отдолу, а другият вдясно отстрани на решението, заема половината бутилка, решението под него изобщо не се вижда, така че трябва да го отлепите. Но не знам от какъв материал са направени тези стикери, но нищо не ги отнема! Натърках с обикновена гъба с пемо лукс, натърках с желязна гъба, накиснах я няколко пъти във вода, измих я в съдомиялната машина и дори я натрих с ацетон - нищо не взима! Долен ред - бутилката е цялата надраскана, линийката е почти изтрита, но лепкавото лепило от стикерите все още остава! Хвърлих го в кошчето, съжалих сто пъти, че съм го купил. Не беше ли възможно да се направят стикери, които лесно да се откъснат? Или дори продавайте в кутия и напишете цялата информация върху нея?

Естествена бутилка

Намалява риска от изоставяне на гърдите с 83,3% *

Естествени бебешки шишета

По-добра съвместимост с кърменето

Естествени бебешки шишета

Естествен хват - като кърменето

Познато бебешко усещане *

Избор на материал на бутилката: пластмаса или стъкло

Уникално зърно с венчелистчета, което го прави меко, гъвкаво и твърдо

Какво казват други майки за бебешките бутилки Philips Avent Natural

Търсите най-естествения начин за хранене на бутилки?

Изберете правилния дебит

С нарастването на бебето, подходящата форма на зърното също ще се промени. Вашето бебе ще се чувства по-уверено при хранене от шише и ще може да пие повече мляко за по-малко време.

Нашите биберони са проектирани да осигурят правилната скорост на потока мляко на всеки етап от развитието на вашето бебе. Изработени от ултра-меки до устойчиви на захапване материали и се различават по скорост на потока.

Експертният съвет ще ви помогне да направите своя избор

Как да облекчим детето от колики

Ами ако детето има колики? Бутилката Philips Avent Anti-colic помага за намаляване на коликите за бебешки комфорт и спокойствие по време и след хранене.

Ръководство на заетата мама за избор на бебешка бутилка и биберон

Намерете бебешките бутилки и биберони, които работят най-добре за вашето бебе и вашите нужди.

Също може да харесате.

Бърз нагревател

Електрически парен стерилизатор "3 в 1"

Микровълнови торбички за стерилизация

Philips Avent в социалните медии

Абонирайте се за официални акаунти на Philips Avent в Instagram и Vkontakte, гледайте уеб семинари с експерт от Philips Avent в нашия плейлист в YouTube.

Споделете вашите снимки, отзиви и просто поддържайте връзка!

Как да станем добри родители? Тук няма да ви помогнат уроци, но имате прекрасен екип за поддръжка!

Искате да получавате безплатни персонализирани препоръки и информация за отстъпки по имейл?

1 Въз основа на данни от онлайн проучване, проведено през 2018 г.; Повече от 8000 жени по целия свят взеха участие в проучването, използвайки бебешки продукти от различни производители

* Въз основа на резултатите от проучването „Бебешки индекс -2018“ на Ipsos Comcon LLC в категориите помпи за кърма и устройства за хранене

** Въз основа на резултатите от проучването MEDI-Q-2018 на Ipsos Comcon LLC в категориите помпи за кърма и устройства за хранене

* Широкото физиологично зърно намалява риска от отхвърляне на гърдата с 83,3%. Източник: O.L. Лукоянова1, Т.Е.Боровик1, 2, И.А. Беляева1, Г.В. Yatsyk1; 1 Научен център за детско здраве, Руска академия за медицински науки, Москва, Руска федерация; 2 Първи Московски държавен медицински университет. ТЯХ. Сеченов, Руска федерация "Прилагане на съвременни технологични методи за поддържане на успешно кърмене", 02.10.2012.

Бутилки "Avent": характеристики, предимства, серии

В живота на всяко дете първото ястие е шише, което е необходимо както за кърмене, така и за изкуствено хранене. Когато е изкуствен, той е необходим за адаптирано хранене, кърмене - за съхранение и хранене на изцедено мляко. Удобно е да храните бебето със сок и вода от това ястие. Много е важно да изберете такъв, който да бъде висококачествен и безопасен, да издържа на често кипене и да продължи дълго време. Също така трябва да е лек, лесен за грижи и употреба. Една от най-добрите бутилки е "Avent".

Отличителни черти

Известната компания Philips Avent се занимава с производството на трайни, висококачествени и безопасни съдове за деца, започвайки от ранна детска възраст. Много родители се доверяват на продуктите на тази компания, които имат различни сертификати за качество. Тя прави зърна, бутилки, помпи за гърди и други продукти, така че е лесно да се намерят ястия, които са подходящи за възрастта и изискванията за хранене.

Висококачествена хранителна пластмаса се използва за производството на бутилки за хранене Avent. Тъй като този материал е лек, детето по-късно може сам да държи бутилката. Такъв капацитет:

 • безопасно за новородено;
 • не се чупи;
 • перфектно измити и обработени;
 • не отделя вредни вещества при нагряване и варене.

Важна характеристика е, че такива съдове имат система против колики, която е представена от специален клапан за изравняване на налягането. Това ви позволява напълно да напълните биберона с мляко или друга течност, излята в него, в резултат на което в него не се образуват кухини. Детето ще получава само храна, а не поглъщане на въздух и това ще доведе до намаляване на регургитацията и коликите.

Ползи

В допълнение към висококачествения материал за производство и наличието на клапан против колики, бутилката Avent има и други предимства, свързани със самия зърно, а именно:

 • екологична безопасност;
 • удобна анатомична форма;
 • липса на характерна миризма и вкус;
 • наличието на специални венчелистчета, които ги правят меки и гъвкави отвътре, така че процесът на хранене става още по-удобен.

Много е удобно да държите такива ястия поради тяхната ергономична форма. Лесно се сглобява и почиства. Дъното е много стабилно. Съдовете могат да се затоплят без страх.

Бутилките са идеални за новородени "Avent" от първите дни на живота им. Тази посуда е съвместима с други продукти от тази марка. Удобството се крие и във факта, че този модел има широко гърло, така че можете лесно да пълните и да перете вътре.

Възможно е да се допълни този продукт с такива функционални детайли като дръжка и мек чучур. В резултат на това шишето ще се превърне в сипи чаша, с която бебето се научава да пие.

Бутилките Avent се различават по обем: 125, 240, 260, 280 и 330 мл. Най-малките бебета се препоръчват да закупят 125 ml, той е идеален за добавки. За деца:

 • тримесечна възраст - 260 ml;
 • след 6 месеца - 330 ml;
 • при смесено хранене - 240-280 мл.

Всички продукти се доставят с различни еластични, еластични и безопасни силиконови зърна, които не предизвикват алергични реакции. Те се различават по:

 • скоростта, с която се подава течността;
 • вид пренос на течност;
 • брой и вид дупки.

Предлагат се бутилки за хранене Avent с нарязани зърна. Тези, в които се използва един слот за бебета на възраст над три месеца, те осигуряват течност с променлив поток. Продукти с Y слот се използват за бебета на възраст над 6 месеца. Те са идеални за различни допълващи храни, може да са кефир, каши и дебели течности. За новородени бебета е необходимо да използвате залъгалка с една дупка, за двумесечни бебета е подходяща с бавен поток и два слота. На 3 месеца трябва да изберете продукт с три отвора и среден поток, а след половин година ще направи зърно с четири отвора и бърз поток..

Серия "Класически"

Бутилката Avent от серията Classic се отнася до прост модел с класическа форма и плавни преходи. Той има клапан против колики и модерна вентилационна система, която помага за намаляване на газовете, подуването на корема и други проблеми с корема. Детето се държи спокойно по време и след хранене. Този модел прибори за хранене се счита за най-добрият вариант за деца, които се хранят с бутилка..

Стандартни бутилки

Тези продукти имат стандартна форма. Те имат уплътняваща капачка, която предотвратява изтичането на течност. Той надеждно защитава бутилката. Резервоарите от серията "Стандарт" са много удобни за пътуване и за разходки.

Серия "Естествено"

Бутилките "Avent" от поредицата "Natural" имат по-широко гърло, а зърното е подобно на женската гърда. Храненето с този продукт е много близко до естественото. Този контейнер е идеален, когато се изисква смесено хранене. В този случай храненето с шише и кърменето се комбинират лесно.

Експлоатация и грижи

Ястията за новородени трябва да бъдат внимателно гледани. След покупката, както и преди и след хранене, тя трябва да бъде много добре измита и стерилизирана. В този случай не забравяйте да премахнете стикерите, да разглобите бутилката на части и да ги изплакнете обилно. Най-доброто за това е четка, която лесно прониква във всеки ъгъл. Препаратите трябва да са тези, предназначени за миене на детски съдове. Пластмасовите бутилки за хранене на бебета са подходящи за миене в съдомиялна машина, охладени и замразени. Най-добре е да загреете формулата или млякото за новородени на водна баня..

Не е необходимо да се стремите да придобиете ярък модел. Най-добрият вариант е да закупите специални бебешки бутилки "Avent", чиито положителни характеристики ще повлияят положително на благосъстоянието на бебето и спокойствието на майката..

Авент

Avent; Великобритания; 6см х 6см х 13.4см; В кутията 1 брой.

599. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията 6 бр.

639. търкайте - едро на едро

Avent; Индонезия; Полипропилен, силикон; В кутията 6 бр.

655. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията 6 бр.

685. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията 6 бр.

685. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията 6 бр.

Avent; Великобритания; 14,2 см х 7,1 см х 12,2 см; В бокса 1 комплект.

879. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията 6 бр.

979. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията има 6 комплекта.

1 179. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията има 6 комплекта.

1 315. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; 13см х 7см х 16.5см; Полипропилен, силикон; В кутията има 6 комплекта.

1379. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията има 6 комплекта.

1 415. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията има 6 комплекта.

3519. търкайте - едро на едро

Avent; Великобритания; Полипропилен, силикон; В кутията има 5 комплекта.

 • От 6 месеца
 • От 0 месеца
 • От 1 година
 • От 1 месец
 • От 3 месеца
 • С ортодонтска залъгалка
 • С класическа залъгалка
 • С чаша за биберони
 • С дръжки
 • Евтин

Телефон в Москва: +7 800 234 1000

 • Казахстан
 • Армения
 • Белорусия
 • Киргизстан

Можете да поръчате отделно продукти, маркирани като Продукт на партньора, без да набирате минималната сума във вашия регион (2000 рубли). Повече информация

В склад в Москва има 100 единици стоки.
Ако искате да закупите повече, моля, въведете минималната сума на поръчката. Ще вземем поръчката в Екатеринбург и ще доставим според общия график.

Бутилка

Бутилките "Avent" са разделени на няколко категории, в зависимост от възрастта и характеристиките на храненето на бебето. Системата Philips Avent позволява на майките да увеличат максимално кърменето със смесено и кърмене. Пластмасовите контейнери са леки, удобни за носене със себе си - можете да предложите на бебето си нещо за ядене по всяко време. Стъклените бутилки могат да се варят и да се мият в съдомиялна машина. За преход от бутилка към чаша, Philips Avent предлага сипи чаши с твърди или силиконови чучури. Зърната "Avent" имитират естествената форма на бебето

Прецизирайте търсенето си

 • Бутилки 125 мл
 • Бутилки 260 мл
 • Бутилки 330 мл
 • Бутилки от 60 мл
 • Комплекти бутилки
Информация
 • За нас
 • информация за доставка
 • Политика за сигурност
 • Промоциите този месец
поддържа
 • За да се свържете с нас
 • Покупката се връща
 • карта на сайта
Освен това
 • Производители
 • Сертификати за подарък
 • Партньори
 • Стоки с отстъпка
Лична зона
 • Лична зона
 • История на поръчките
 • Моите отметки
 • Бюлетин

Осъществено от ocStore
Avent Philips Официален уебсайт Интернет магазин за детски стоки в Русия © 2020

Бутилки за новородени Avent в Москва

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

„Онлайн консултант“ е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Безплатен номер 8-800 е достъпен на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Поръчка с едно кликване е достъпна на уебсайта на продавача.
За да отидете на сайта, щракнете върху „В магазина“

Philips Avent Естествено стъклено шише за хранене 120 мл SCF671 / 17

ИмеОтстъпкаОтстъпка, %Цена
Сребърен купувач10 руб.1921 руб.

Безплатна доставка от 1999 рубли MSK

Безкасови и парични плащания

Връща и обменя в рамките на 7 дни

Гаранции в съответствие със законодателството на Руската федерация

Отстъпки и промоции всеки ден

 • Общ преглед
 • Спецификации
 • Отзиви 0

Philips Avent Естествена бутилка за хранене SCF696 / 17 330 мл 86475

Улеснява комбинирането на кърменето и храненето от шише. Иновативният дизайн улеснява вашето бебе да стиска зърното и сукащите движения са същите като при кърмене.Естествен захват благодарение на широкото зърно, което следва формата на гърдата. Благодарение на широкото зърно, което следва формата на гърдата, можете лесно да комбинирате кърменето и храненето от шише.

Уникалните венчелистчета придават на зърното допълнителна мекота и гъвкавост. Специалните листенца вътре в биберона го правят по-мек и гъвкав, предотвратявайки набръчкването на биберона, което създава допълнителен комфорт за бебето по време на хранене. Въздухът влиза в бутилката, а не в корема на бебето. Нова система против колики с иновативен двоен клапан. Иновативният двоен клапан намалява коликите, тъй като въздухът навлиза в шишето вместо в корема на бебето.

Ергономична форма за максимален комфорт. Благодарение на уникалната си форма, шишето е удобно да се държи във всяка позиция за максимален комфорт - дори и за ръцете на бебето. Съвместим с продуктите на Philips AVENT. Новата бутилка Philips AVENT Natural е съвместима с гамата Philips AVENT, с изключение на класическите бутилки и дръжки за чаши. Препоръчително е да използвате натурални бутилки само с естествени биберони. Лесен за използване и чист, бърз и удобен монтаж. Широкото гърло прави бутилката лесна за почистване и пълнене. Малко части позволяват бързо сглобяване и разглобяване на бутилка.