С калкулатора на дните можете да изчислите разликата между датите (в дни, седмици, месеци или години), броя на работните дни (включително празници и почивни дни).

Калкулаторът на дните ще ви помогне да определите датата в миналото или бъдещето след определен брой дни. За да направите това, трябва да зададете желаната дата в календара (от лявата страна на калкулатора). В полето "ден" посочете броя дни, след които трябва да знаете датата в бъдеще. Ако трябва да знаете датата в миналото, посочете броя на дните с "-".

Калкулатор за дни

Калкулаторът за дни брои дни, седмици, месеци, години между две посочени дати. Изчисленията се извършват онлайн, бързо и без инсталиране на софтуер на вашия компютър. Извършените изчисления могат да бъдат запазени в паметта на калкулатора. По подразбиране Калкулаторът за дни брои дни от 1 януари 2000 г. до днес.
Можете да броите часове, минути и секунди между датите.

Калкулаторът за дни също е удобен за използване, за да разберете деня от седмицата на избраната дата.

За подробни инструкции за Калкулатора на дните вижте по-долу.

Дата 1Ден от седмицата 1БройМесецГодинана годината,век
Дата 2Ден от седмицата 2БройМесецГодинана годината,век
Опции за изчисление:Меню с опции
100
Връзка с резултата:
Добавяне към отметки
Запазени резултати

Инструкции за калкулатор на дни

Калкулаторът за дни изчислява броя дни, седмици, месеци, години и дори часове, минути и секунди между две посочени дати.
По подразбиране Калкулаторът за дни брои дни между днешната дата и 1 януари 2000 г.

Изберете Дата 1 и Дата 2 от падащите менюта за задаване на дати.
Ако трябва да смените клепача, изберете желания клепач, като щракнете върху името на клепача.
Изберете необходимата опция за изчисление: дни, седмици, месеци, години и т.н..
Изчисленията се правят незабавно, тъй като настройките се променят.

Калкулаторът на дните може да брои дни в диапазона от 40-ти век след Христа. до 40 век пр.н.е..
Извършените изчисления могат да бъдат запазени в паметта на калкулатора, като кликнете върху бутона "Запазване". Запазете до 30 стойности.
Можете да изтриете или коригирате запазени резултати.
Запазените резултати могат да бъдат вмъкнати в основните изчисления, като кликнете върху необходимия ред.

Като копирате връзката към резултата, можете да изпратите връзката към изчисленията на приятел.

ЧЗВ

Калкулаторът за ден отчита ли броя на дните през високосна година? ?

Да, разбира се. Той взема предвид не само броя на дните в годината, но и броя на дните във всеки отделен месец. Лесно е да тествате това, като експериментирате малко с настройките на Калкулатора на дните..

Исторически факти

Във връзка с несъвършенството на юлианския календар италианският астроном Лилий Алойзий създава нова версия на хронологията. Разликата му беше, че високосните години в края на века бяха само тези, които са кратни на 400.

Новата версия на календара е приета на 15 октомври 1582 г. от папа Григорий XIII и е наречена Григориан в чест на неговото име. Поради неточностите на предишния юлиански календар бяха образувани 10 допълнителни дни. Следователно преходът към нова хронология пропусна този допълнителен период от време.

Калкулатор от месеци до години

Онлайн конвертор за месеци е равен на години

 • Калкулатор за измерване
 • Таблица за преобразуване
 • мерни единици
 • Дати
 • Детски размери
 • Индекси

Преобразувате времето от месеци в години

Колко години в месеца - месеци са равни на години

Месеци
Месецът е времева единица, използвана в календарите. За първи път е използван в Месопотамия за определяне на естествения период, свързан с въртенето на Луната. Има различни видове месеци, които са важни в астрономията. Един месец може да продължи от 28 до 31 дни.

Години
Годината е единица време, равна на периода на революцията на Земята около Слънцето. Няма общоприето означение за годината. Съкращение за международна употреба (за Латинска Америка „annus“), включително в английската система от мерки - „y“ или „yr“. В астрономията юлианската година е единица за време, равна на 365,25 дни и 86400 секунди (не скокови секунди). Думата „година“ се използва и за други периоди, например учебна година и сезон..

Калкулатор за дата. Изчисляване на времето (броя дни) между датите онлайн

Калкулаторът за дни брои дни, седмици, месеци, години между две посочени дати. Изчисленията се извършват онлайн, бързо и без инсталиране на какъвто и да е софтуер на вашия компютър.

Извършените изчисления могат да бъдат запазени в паметта на калкулатора.
Калкулаторът за дни също е удобен за използване, за да разберете деня от седмицата на избраната дата.
Ако трябва да разберете колко дни са останали до рождения ден, тогава тук можете да го преброите и проследите

Калкулатор за дата

Калкулатор на дати, години, дни, време ще ви помогне да изчислите времето между произволни две произволни дати.

Калкулаторът може да изчисли времето в години, месеци, седмици, дни, часове, секунди.

С калкулатора на времето можете онлайн да изчислите времето до предстоящо събитие или да определите възрастта на човек.

годинимесецидни

Показват се резултатите от времето между избраните дати:

12.05.2018 и 12.05.2018

или същия период от време:след месецислед седмицислед дниза часовеза минутиза секунди

Изчислете времето преди предстоящо събитие или определете възрастта на човек

Ако трябва да изчислите времето преди предстоящо събитие или да определите възрастта на човек, въведете началната дата (или датата на раждане) в реда по-долу. Датата ще се изчислява от въведения ден до днес. Освен това ще се изчисли броят на оставащите дни от днес до следващия рожден ден.

Посочете датата на раждане (събития):

Описание на калкулатора

С нашия калкулатор можете онлайн да изчислите времето до предстоящо събитие или да определите възрастта на човек.

За да използвате калкулатора, просто въведете началната и крайната дата и изчислението ще се извърши автоматично.

40 години колко месеца е

Статията е трудна, но всеки трябва да я прочете. (Не изглеждайте бременна)

Ужасно. Това е цял свят, скрит от нас зад стените на болницата. Толкова е страшно - веднъж мимоходом да заведете дете за общ кръвен тест, след това ВНЕЗАДНО да получите лоши резултати... Това е началната точка, от която започва болезнена, изтощителна борба. Всички са изложени на риск. Нито възрастта, нито полът, нито наследствеността имат значение. Това е като генератор на случайни числа.

Като груб, зъл и циничен човек видях зад тези редове не само страданието на болни деца и техните страдащи майки. Нашата държава не се нуждае от такива деца, не иска да ги лекува. И преди беше така. Така е и сега. Така ще бъде... Няма лекарства... няма гореща вода в чешмата... няма кръв... няма донори... няма желание да се развалят статистическите данни за смъртността в интензивно лечение... няма нормални легла... не... не... не.

И това е в нашата огромна, богата държава! Където губернатори, чиновници и дори представители на президента се забавляват да ловуват с хеликоптер в резервата.

С учудване разбрах, че всички детски левкемии могат да бъдат излекувани за сметка на бюджета (т.е. за сметка на данъкоплатците) и без осезаемо изчерпване на бюджетния „портфейл“! Необходимо е само едно - добрата воля на управляващите. Но тя я няма. И това не е случайно. ПРЕМАХА ни държавата. (((((((

И още... "Леля Надя, Леля Света, Леля Наташа"... Майки, майки, майки... А къде са ТАТЧЕТА? Печелете пари за лекарства за деца? Да, ъъъъъъъъъъъъъ. Смея се горчиво три пъти (((((. Баща е първият, който обръща гръб на неизлечимо болно дете. Това също е, сигурен съм, чисто руска черта. Оттук и заключението, че системата за отглеждане на момчета е напълно изкривена в страната. И това също не притеснява нашите управляващи. задачата е един прост зъбен зъб да бъде здрав и образован само достатъчно, за да обслужва интересите на „върха" и да може да постави „отметка" в избирателната бюлетина. Децата с рак на кръвта не са златни нито за едното, нито за другото. Това е причината, поради която няма което означава за държавата да се грижи за тях.

Нисък поклон и най-добри пожелания на Чулпан Хаматова и Дина Корзун.

Те са единствената надежда за нашите деца. В крайна сметка всяко дете, което е било абсолютно здраво вчера, може да бъде атакувано във всяка секунда..

Преобразуване на години в месеци и обратно

');> // ->
Времето е мярка за продължителността на съществуването на форма на обект или физически процес, подлежаща на неговата последователна промяна и развитие.

1 година = 12 месеца

Можете бързо да извършите тази най-проста математическа операция, като използвате нашата онлайн програма. За целта въведете първоначалната стойност в съответното поле и натиснете бутона.

За сложни изчисления за преобразуване на няколко мерни единици в необходимата (например за математически, физически или прогнозен анализ на група елементи) можете да използвате универсални единични преобразуватели.


Тази страница представя най-простия онлайн преводач на мерни единици от месеци до години. С този калкулатор можете да конвертирате години в месеци и обратно с едно щракване.

Калкулатор за дни между датите

Ако имате нужда да определите колко дни са изминали между две дати, тогава нашият калкулатор на дни ще ви помогне с това. Въведете две дати, броят дни, между които трябва да определите и да получите резултата онлайн.

Калкулатор за дни

Калкулаторът за дни между две дати може да се използва в най-различни ситуации. Например искате да знаете колко дни сте живели? Въведете датата си на раждане и днешната дата в калкулатора и ще разберете резултата. Да предположим, че сте родени на 2 декември 1984 г., а днес е 17 ноември 2015 г. Ако въведете тези дати в калкулатора на дните, той ще ви даде отговор - живели сте 11 307 дни. Между другото, можете да разберете кой ден от седмицата сте родени тук..

Калкулатор на дни между две дати

Понякога е интересно да се знае колко дни са минали от запомнящо се събитие. Всички знаем, че Великата отечествена война приключва на 9 май 1945 г. С помощта на калкулатора е лесно да се определи, че са изминали 25 759 дни от края на Втората световна война (като се има предвид, че днес е 17 ноември 2015 г.). Ако превърнем тази цифра в години и месеци, тогава - 70 години 6 месеца и 8 дни.

Можете също така да определите колко дълго е продължила Втората световна война. Ако въведем датата на началото на войната на 22 юни 1941 г. и датата на нейния край на 9 май 1945 г., ще установим, че Отечествената война е продължила 1417 дни. Освен това започна в неделя и завърши в сряда.

Друг пример е колко дни продължи блокадата на Ленинград. Нека си припомним, че блокадата продължи от 8 септември 1941 г. до 27 януари 1944 г. Като посочим тези дати в калкулатора, ще получим точния отговор - 871 дни.

Калкулатор на възрастта

Много е лесно да разберете колко дни / часове / минути са минали от рождения ви ден. Изчислете колко дни остават за следващия ви рожден ден

Възрастта е продължителността на периода от момента на раждането до момента или всеки друг специфичен момент във времето. Обикновено думата "възраст" означава календарна възраст (възраст на паспорта, хронологична възраст).

Калкулатор на възрастта

Възрастови периоди

Неонатален период (неонатален период) - първите 4 седмици

 • Период на гърдата - от 4 седмици до 1 година
 • Ранно детство - 1-3 години
 • Предучилищна възраст - 3 години - 6-7 години
 • Младша училищна възраст - 6-7 - 10-12 години
 • Юношеството - 10-12 - 17-18 години

Младежки период

 • момчета: 17-21 години
 • момичета: 16-20 години

Зряла възраст (1 период)

 • мъже на 21-35 години
 • жени на 20-35 години

Зряла възраст (2 период)

 • мъже на 35-60 години
 • жени на 35-55 години
 • Възрастна възраст - 55-60 - 75 години
 • Сенилна възраст - 75-90 години
 • Дълготрайни - 90 години или повече

Влизат в сила нови правила за обезщетения за безработни

Срокът на плащане може да бъде удължен и част от индивидуалния предприемач ще има право на обезщетения 12 130 рубли

06/12/2020 в 17:13, преглеждания: 63391

На 10 юни министър-председателят Михаил Мишустин подписа указ за нови мерки за подпомагане на безработните. Минималната помощ е 4500 рубли, но само за три месеца, добавката от 12 130 рубли за индивидуални предприемачи - за същия период и допълнителни плащания за безработни за деца - до август. Разбрахме нюансите на иновациите.

Последните данни за броя на руснаците, загубили работата си и регистрирани в службата по заетостта, бяха съобщени от министъра на труда и социалната защита Антон Котяков на 1 юни в Съвета на федерацията: 2,1 милиона души. Ситуацията на пазара на труда беше обсъдена на среща с президента на 27 май и за първи път бяха обявени допълнителни мерки за подпомагане на безработните като цяло. Две седмици отне на правителството да се съгласи и да приеме указ за тяхното прилагане.

След като го прочетем, можем да заключим, че разделянето на всички безработни на две категории, в зависимост от това кога са уволнени - преди 1 март 2020 г. или след това - остава.

За всички, които са загубили работата си след 1 март, както знаете, по-рано беше направено изключение от общите правила: от април до юни, независимо от пропуснатите доходи и стаж, те получават 12 130 рубли на месец, тоест сума, равна на минималната работна заплата. Това по принцип е максималната надбавка, която понастоящем се предлага в Русия..

Сега правителството позволява да удължи процедурата за преференциално плащане за тази част от безработните за максимум 3 месеца, но само до 1 октомври. Това означава, че уволнените след 1 март, които започват да получават обезщетения, да речем, през април, ще могат да получават 12 130 рубли на месец до края на септември..

Загубилите работата си след 1 март 2020 г., от април до юни, също получават добавка в размер на 3 хиляди рубли за всяко от децата под 18-годишна възраст (ако и двамата родители или настойник останат без работа, едно от тях ще бъде кредитирано с добавката). Тази мярка се удължава до август включително..

За първи път индивидуалните предприемачи, които спряха да работят след 1 март, също попаднаха в привилегированата категория получатели на максимални обезщетения за безработица: преди те, както и всички закрити индивидуални предприемачи като цяло, можеха да разчитат само на минималното обезщетение за безработица - независимо от това колко данъци са плащани на държавата. И сега те ще могат да разчитат на 12 130 рубли на месец, но само за три месеца и до 1 октомври 2020 г....

Какво ново за тези, които са имали нещастието да останат без работа преди 1 март?

Разрешено им е да удължат срока за изплащане на обезщетения с три месеца, но само до 1 октомври. В Русия според закона гражданин с трудов стаж може да разчита на финансова помощ от държавата само шест месеца в годината. Това означава, че тези, които са започнали да получават помощи през януари, но няма да си намерят работа до края на юни, вече ще могат да получават пари до края на септември. Освен това размерът на обезщетението за безработни преди коронавирус се определя съгласно общите правила, предписани от закона, и зависи от размера на пропуснатите доходи и трудовия стаж, но не трябва да очаквате повече от максималния, определен от правителството. Сега максимумът е същите 12 130 рубли на месец, а до март беше 8 000 рубли на месец. Така че значителна част от съкратените преди епидемията получават и получават обезщетения много по-малко от минималната заплата.

40% от официално регистрираните на борсата на труда са получили само минималната помощ, която до 10 юни е била 1500 рубли на месец. Именно с тази сума държавата подкрепя възпитаници на училища и университети, които никога не са работили, на тези, които са прекъсвали работата си повече от година, както и на индивидуални предприемачи, които са ликвидирали бизнеса си. Така че, за получателите на минималните обезщетения, резолюцията има и скромна дарба: от май до юли те ще могат да получават до 4500 рубли на месец.

Всъщност Министерството на труда предложи да се приравнят по отношение на размера на обезщетенията и плащанията за деца тези, които са загубили работата си преди 1 март, и тези, които са ги загубили след 1 март, но не виждаме това в резолюцията. Ако периодът за изплащане на обезщетения за безработни преди коронавируса бъде удължен с три месеца, той ще остане абсолютно същият, както беше, и, както беше споменато по-горе, той може да бъде много по-малък от минималната заплата. Единствената отстъпка е, че бенефициерите на минималната помощ ще получават 4500 рубли на месец вместо 1500, ако трябва да удължат периода на плащане през юни или юли.

Резолюцията изяснява и нещо във временните правила за регистрация на граждани, одобрени през април - те наредиха на безработните да подават заявления в службата по заетостта изключително в електронна форма, чрез портала „Работа в Русия“. Сега е позволено да се явява лично, ако е необходимо, и с помощта на служител в сервиза все още подава заявление по електронен път. А тези, на които по някаква причина им е отказана регистрация, ще имат право да опитат късмета си отново след 7 дни от деня на отказа.